Opetushallitus tahtoo kiistää sukupuolierot Suomen kouluissa

Kulttuurimarxistien johtama Opetushallitus lisää painetta suomalaista kansaa ja nuorten hyvinvointia vastaan. Opetushallituksen uuden oppaan mukaan koulujen täytyy kiistää sukupuolten biologinen todellisuus.

Juutalaisen Erkon suvun omistama valemedia Helsingin Sanomat on innoissaan Opetushallituksen uudesta radikaalista linjasta:

”Ensi vuoden alusta lähtien Suomen kouluissa ei enää puhuta tytöistä ja pojista, jos kouluille annetut suositukset toteutuvat.

Ainakaan ei pitäisi puhua. Se liittyy tasa-arvosuunnitelmaan, joka tulee pakollisiksi Suomen peruskouluissa. […]

Biologian tunneilla kuuluisi viimeistään tässä vaiheessa ’tutustua intersukupuolisuuteen ja transihmisyyteen’, esimerkiksi tutustumalla eri maiden ja kulttuurien sukupuolijärjestelmiin.”

Kiistämällä sukupuolierot Opetushallitus pyrkii rappeuttamaan perinteisen perheinstituution, jonka pohjalle suomalainen kulttuuri on rakennettu. Tuhoamalla suomalaisen perheen kulttuurimarxistit uskovat voivansa luoda viimein täysin ”monikulttuurisen” Suomen.

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, Opetushallitus käy sotaa suomalaisuutta vastaan myös maahanmuuttoaiheisella sensuuririntamalla.

Opettajille suunnatun ”suvaitsevaisuutta, rasismia ja sortoa” käsittelevän Opetushallitus-oppaan mukaan nuorista täytyy kitkeä väkisin suomalainen identiteetti pois ja istuttaa tilalle monikulttuurinen maailmankansalaisuusaate.

Lisäksi opas muistuttaa, että ulkomaalaisia tulee suosia suomalaisten kustannuksella ja että lapset on pakotettava hyväksymään tämä. Oppaan lopussa kerrotaan, että opettajien on sensuroitava ”kaikki negatiiviset kertomukset” maahanmuuttajien toiminnasta.

Ohjetta on myös noudatettu orjallisesti: kun maahantunkeutuja raiskasi Kempeleessä viime syksynä suomalaistytön, kielsivät opettajat aiheeseen liittyvän keskustelun koulussa.

14202610

Sota perheinstituutiota vastaan kiihtyy

Sota biologista sukupuolijakoa vastaan on viime vuosina kiihtynyt lännessä. Erityisen merkittävässä osassa ovat olleet homojen lobbausjärjestöt, joiden mielestä nuorille on esimerkiksi valehdeltava, että sukuelinten silpominen on luonnollista.

Nykyisen homoliikkeen juuret ulottuvat 1900-luvun alkuun asti, jolloin usein juutalaisten johtamat (1, 2, 3, 4) kulttuurimarxistiliikkeet alkoivat kampanjoida eurooppalaista perheinstituutiota vastaan.

Sukupuolierot kiistäneessä kulttuurimarxismissa juutalaisen talousteoreetikko Karl Marxin opit sekoitettiin juutalaisen psykoanalyytikko Sigmund Freudin perversseihin teorioihin.

Yhdistävä tekijä oli patologinen viha valkoisten eurooppalaisten rakentamaa yhteiskuntaa, arvoja ja luonnollista perheinstituutiota kohtaan.

 

Lue myös:

Transumiehestä kertova törkysarja on ”television tämän hetken juutalaisin ohjelma”
Amerikan juutalaisryhmät vaativat ”transseksuaalisia” vessoja julkisiin kouluihin
Video: Juutalainen europarlamentaarikko kehuu ahdistelleensa lapsia
Kuvasarja: juutalaisaktivistit ja homoliike
Puolustusvoimat: sääntöjä saa rikkoa, kun kyse on Pride-homokulkueesta
Voit suojella lapsiasi koulun homolobbaukselta Seta-kiellon avulla

9 kommenttia

 1. Maalaisjärkisyyden viimeiset hengenvedot ovat Suomessa edessä. Tästä ei hyvä seuraa, sillä näitä kulttuurimarxismin/-relativismin oppeja levittävät muka-suvaitsevaiset ovat pahimpia vainoajia. Ensin aletaan savustaa kouluista ulos konservatiivisista arvoista kiinnipitäviä opettajia. Myöntyväisimmät vaikenevat ja opettavat näitä törkyteorioita yhtä lailla häpeillen kuin 1950-luvun opettajat opettivat sukupuolivalistusta 1960-luvun jälkeen.
  Seuraavaksi isketään vanhempien tai jopa sukulaisten kimppuun. Jos lapsi ’ilmiantaa’ vanhempansa, jolla on konservatiiviset mielipiteet, alkaa huostaanotolla uhkaileminen.
  Tätä päivää en olisi Suomessa halunnut nähdä. Tämmöisen pohjoisen metsäläiskansan on tultava luonnonlakien kanssa toimeen ja kunnioitettava niitä.

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
 2. Ei muuta kuin koulut boikottiin, samoin kuin kirkko ym. mädätyslaitokset.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 3. Onneksi lapseni ovat jo jättäneet taaksensa pakollisen aivojen mädättämissuunnitelman.Vielä kun pääsisivät pois täältä jonnekin jossa lipussa ei olisi 12 tähteä, eikä siellä vaikuttaisi 12 heimon laki. Mars kenties??

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 4. Lukaisinpa läpi tuon tekeleen ”Tasa-arvo on taitolaji”.
  Perushokema tekeleessä on ”sukupulittuneisuuden lieventäminen”.
  Jälleen siis yksi luonnollinen ongelmaton asia josta pitää tekemällä tehdä ongelma, joka sitten voitaisiin hoitaa pois mahdollisimman kalliiksi käyvällä eli goyimena köyhdyttävällä ja vain sionistijuutalaisia rikastuttavalla tavalla.
  Sen kun haukutte minua sovinistiksi, mutta:
  Mies siittää ja nainen synnyttää. Evoluutio on tehnyt tytöistä ja naisista fyysisesti lyhyempiä ja siksi lihasvoimaltaan heikompia juuri siksi että miehet kykenisivät siittämään naiset raskaaksi: Muista synnyttäväistä nisäkäslajeista poiketen ihmisnaisille raskaus ja varsinkin synnytys ovat hengenvaarallisia, joten jos naisten raskaaksi tuleminen olisi vain naisten tahdosta ja lastensaantihalusta kiinni, niin ihmiskunta olisi jo kuollut sukupuuttoon.
  Sukupuolittuneisuus on lajimma elinkyky: On miehille sopivat työt ja on naisille sopivat työt, ja poikien aivojen tulee kasvaa miehen aivoiksi ja tyttöjen aivot naisten aivoiksi niiden tekemistä varten. Poikien ja miesten aivot kehittyvät metsästäjiksi, taistelijoiksi ja siittäjiksi, siis ”johtajiksi” koska se miesten biologinen olemassaolon tarkoituksensa on: taistella toistensa hengiltä, jotta vain parhaimpien geenit selviäisivät ja voisivat jatkua, mikä pitää ihmislajinkin kuten kaikki muutkin lajit geeniperimältään terveinä.
  Siinä se on se sotienkin biologinen syy.
  Mutta näitä brutaaleja faktoja häveliään herrasmiehen ei sopisi sanoa.
  Mies hankkii suojaa-vaatteet-asunnon ja ruokaa perheelleen tavalla kuka mitenkin sillä aikaa, kun nainen hoitaa ja kasvattaa lapsia. Siinä on se luonnollinen yksinkertainen työnjako kaikessa karun ankeassa arkisuudessaan. Biologia ei kunnioita tippaakaan eri ammattien sisäistä tai välistä toivotunlaista sukupuolijakaumaa, joka on pelkkä lajimme jatkuvuuden kannalta merkityksetön pelkkiä ideologioita ja valtapyrkimyksiä palveleva sosiaalinen konstruktio.
  Genetiikka virittää aivomme miehen ja naisten töiden työjakoon siitä hetkestä lähtien kun sukupuoli hedelmöitymishetkellä määräytyy. Siksi kaikki puhe töiden sukupuolittuneisuuden lieventämisestä on tarkoitushakusta merkityksetöntä sontaa.
  Arvaan, mitä tapahtuisi jos laadittaisiin tuollainen tekele juutalaislasten ”uudelleensukupuolittamista” varten: alettaisiin ulvoa antisemitismiä. Mutta goyimien lapsiahan voi kohdella miten vain. Hehän eivät ole ihmisiä vaan elukoita.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 5. Korjataan heti oleellinen asia.

  Suomessa ei varsinaisesti ole Opetushallitusta kuin muodollisesti.

  Todellisuudessa kyse on Mädätyshallituksesta.

  Mädätyshallitus.

  Tosin, aivopesty nuoriso ja heidän aivopestyt vanhempansa ja indoktrinoitu opettajakunta pitävät tätä sukupuolineutraalia hapatusta hienona asiana jota täytyy seurata kansainvälisten esimerkkien mukaan.
  Järjestävätkö suurmielenosoituksen Senaatintorilla sukupuolineutraalin koulumaailman puolesta?

  Eikö tästä seuraava looginen askel ole se että jos koulut muuttuvat sukupuolineutraaleiksi laboratorioiksi niin myös korkeakoulut, yliopistot, sairaalat, poliisi, puolustusvoimat seuraavat perässä.

  Kehoitan kaikkia Suomen koululaisia jäämään pois koulusta. Koululakko! Vain aivopesty idiootti, itsemurhaa tekevä kansakunta alistuu tällaiseen ali-ihmiskokeeseen.

  Jokainen itseään kunnioittava koululainen jää nyt pois koulusta, eikä palaa sinne takaisin ennen kuin Opetushallitus(lue Mädätyshallitus) on lakkautettu.

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
 6. Kaikki koulut jotka menevät tähän mädätykseen mukaan on suljettava – vaikka väkisin.

  Mitä seuraavaksi? Valkoisia lapsia kielletään olemasta valkoisia!

  Ei tällaiselle Mädätyshallitukselle ole tilaa Suomessa. Se on lakkautettava! Muuta vaihtoehtoa ei ole.

  Ellei muuta niin Kansalliskaarti tehköön siitä selvää.

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
 7. Irtisanoutuva opettaja kertoo miten koulu toimii ja kertoo siinä samalla mitä se aiheuttaa lapsille,ja kuinka lasten omat käytökset jouhtuvat opetus ohjelmasta,eikä siittä että lapsissa olisi vikaa,vaan lasten käyttäytyminen johtuu huonosta ohjelmasta.

  Koulutus ohjelmat kaikkialla on suuniteltu niin että lapsista tulisi alisuoriutujia ja etteivät he oppisi mitään!
  Sen takia koulusta sanotaan että ne ovat indoktronaatio laitoksia.

  https://www.youtube.com/watch?v=6ByO4NwKt0I

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 8. Hanke on lastensuojelullinen rikos. Kasvavat pienet lapset altistetaan silkalle paskalle. Yksitein ekaluokkalaiset voitaisiin laittaa myymään persettään kadunkulmiin SPR:n keräispäivänä.
  Ajatelkaa nyt mitä tämä merkitsee suomalaisille perheille ja onnelle sekä vaikeuksia arjen pyörittämiseen, kun pikkulapset aivopestään persereikä -rakkauteen, eläimiin sekaantujiksi. Syksyllä 2019 sitten on varmasti jo nekrofiilia. Sitten äippä ja isi kaivamaan ruumita ylös hautausmailta taskulampun valossa.
  Kauheaa, mutta totta.
  Vihreät ja demarit ovat olleet takajaloillaan kun tästä pääsi nousemaan kohu, eikä hommaa saatu hoidettua ”sananvapaus” -logiikalla eli kaikessa hiljaisuudessa.
  Jos nyt ei järkeä löydy kodeista, niin kersoja ei sitten kannata tehdä tuon kovemmin.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat