Lääkäri Antti Heikkilä: Helsingin Sanomat parjaa ja harhauttaa

Julkaisemme referaatin lääkäri Antti Heikkilän 13.6. kirjoittamasta vastineesta Helsingin Sanomien mustamaalausartikkeliin. Heikkilä on tunnettu lääketeollisuuden kriitikko.

Helsingin Sanomat ja erityisesti toimittaja Juha Typpö suivaantuivat alkukesästä, kun Heikkilää haastateltiin Arman Pohjantähden alla –televisio-ohjelman ravintojaksossa.

Arman Alizadin dokumenttisarja on herättänyt useaan otteeseen julkista vastustusta siksi, että haastatteluissa ovat päässeet ääneen myös yhteiskunnallisen ja ”poliittisesti korrektin” valtavirran ulkopuolella elävät ihmiset. He ovat saaneet puhua näkemyksistään varsin vapaasti ilman perinteistä mediasensuuria:

”Arman on ilmeisesti tämän hetken paras suomalainen journalisti, vaikka on koulutukseltaan vaatturimestari. Arman tekee ohjelmia, joista koko Suomi puhuu. Etenkin Hesari on ideologisen harhautuksen keskeinen lähde. Hesarilla on oma agenda, jonka mukaan maailmaa muokataan. Siksi Arman pännii monia.

Ylen viimeinen mohikaani, Pekka Ervastikin sai kenkää. Ervastia tulee ikävä. […] Pelko on vallannut media-alan, sillä kukaan ei uskalla sanoa mitään irtisanomisen pelossa.”

Heikkilää parjanneen artikkelinsa ”asiantuntijaksi” HS oli ennalta-arvattavasti valinnut elintarviketeollisuuden lobbaajan Mikael Fogelholmin.

Vähemmän yllättäen HS ei antanut Heikkilälle edes mahdollisuutta vastineeseen, joten lehden lukijoille jäi kokonaan pimentoon, mitä mustamaalattu lääkäri todella ajattelee.

healthcare-money

HS pimittää ”asiantuntijoidensa” taustoja

Mikä tärkeintä, Heikkilää antaumuksella inhoavan Fogelholmin omista taustoista ja sidosryhmistä ei kerrottu sanaakaan HS:n lukijoille.

Artikkelista välittyi mielikuva objektiivisesta professorista, jonka ainoa toimintamotiivi on pyyteetön pyrkimys totuuteen. Kotisivuillaan Heikkilä asettaa HS:n artikkelin kontekstiin:

”Juopa [Heikkilän ja Fogelholmin välillä] on saanut alkunsa, kun taannoin kerroin Fogelholmin tekevän sokeritutkimusta Coca-Colan piikkiin. Yhdysvalloissa sokeroitujen virvoitusjuomien myynti on romahtanut paljolti ihmisten tietoisuuden kasvun myötä. […]

Sokeroitujen juomien ympärille rakentunut teollisuus elää iltaruskon aikaa. Coca-Cola yrittää epätoivoisesti iskeä takaisin. Se on palkannut kansainvälisen joukon selvittämään sokerin osuutta sairauksien synnyssä. Tuossa joukossa on myös Fogelholm.

Kyse on samanlaisesta ”tieteestä” kuin aikoinaan tupakkateollisuuden kohdalla, jolloin epämääräinen joukko maksettuja tutkijoita totesi, ettei se tupakka ole niin vaarallista kuin selitetään. Näin tupakan vaarat vesitettiin sekoittamalla tavallisten kuluttajien päät. Hämmennys aiheutti sen, ettei tupakan myynti vähentynyt, vaan kasvoi.”

Fogelholm saa helposti palstatilaa suurissa tiedotusvälineissä, joissa hän veisaa nyt Coca-Colan virttä sokerituotteiden ”vaarattomuudesta”. Harmillista tämä on Heikkilän mukaan siksi, että monet epäterveellisesti syövät suomalaiset voivat saada Fogelholmin haastatteluista tukea ja jopa oikeutuksen vaarallisille elämäntavoilleen.

Fogelholm sai professorin tittelin pian sen jälkeen, kun hän oli Lääkärilehdessä tyrmännyt Heikkilän ensimmäisen diabetesaiheisen kirjan kummallisilla olkinukkeargumenteilla.

Vaikka Fogelholm ei kyennyt kumoamaan Heikkilän kirjan argumentteja, oli Lääkärilehden julkaisema artikkeli selkeä viesti kaikille alan ammattilaisille: toisinajattelijat tullaan nöyryyttämään julkisesti ja heistä tehdään epähenkilöitä.

Keskiverto lääkäreitä ei kiinnosta se, oliko Fogelholm oikeassa – heitä kiinnostaa vain oma maineensa ja toimeentulonsa. ”Virallisen totuuden” julkinen kyseenalaistaminen voi merkitä loppua uralle ja ammatillisille verkostoille. Valtamedia iskeekin mustamaalausartikkeleillaan ihmisen selviytymisviettiin ja perimmäisiin sosiaalisiin tarpeisiin.

Lääkärilehti ei tietenkään suostunut julkaisemaan Heikkilän vastinetta.

Valtamedia manipuloi julkista keskustelua häpeän ja nöyryytyksen avulla.
Valtamedia manipuloi julkista keskustelua häpeän ja nöyryytyksen avulla.

Valtamediasta markkinointikoneistoksi

Heikkilä kertaa vastineessaan tutkimustuloksia, joissa sokeri yhdistetään muun muassa länsimaiden lihavuusepidemiaan, sydäntautiin, verenpainetautiin, haimasyöpään ja pahimman laatuiseen prostatasyöpään. Hän muistuttaa, että sokerin pois jättämisen on todettu tehostavan syövästä paranemista.

Olemme aiemmin myös julkaisseet referaatin Heikkilän artikkelista, jossa hän kuvailee diabeteksen ja sokeripitoisen ruokavalion yhteyttä.

Miksi Suomessa ei sitten julkisuudessa keskustella koko aiheesta? Heikkilän mukaan ”Suomen media on muuttunut pelkäksi markkinointikoneistoksi”.

Kansalaiset ovat alistuneet valtamedian tahdottomiksi holhokeiksi, jotka eivät kyseenalaista poliittisesti korrekteja ”totuuksia”. Samalla kansasta ja toimittajista on tullut entistä herkkänahkaisempia: ”Pieni särö omassa uskomusjärjestelmässä saa ihmiset raivon partaalle.”

Suomessa tuoreet toimittajat oppivat pian ”talon tavoille” sekä ymmärtämään, millaisilla artikkeleilla palkkapussi paisuu ja millaisilla teksteillä urakehitys voi tyssätä kuin seinään. Arvostetun ja hyväpalkkaisen toimittajan tärkein ominaisuus kritiikitön luottamus vallanpitäjiin. Sama koskee myös ravintoterapeutteja, jotka elävät symbioosissa valtamedian kanssa.

Mitä suuret edellä, sitä Suomi perässä. Heikkilä toteaa, että suomalaiset valtavirtaiset ravintoterapeutit apinoivat kaikki ideansa amerikkalaisilta guruilta. Yhdysvaltojen ravintoterapeuttiyhdistys on puolestaan ruokateollisuuden lobbausjärjestö, jonka tavoitteena on tehdä rahaa eikä edistää kansanterveyttä.

Toivoa ei kannata kuitenkaan vielä hylätä, sillä kasvava joukko ravintoterapeutteja on päättänyt haastaa suurpääoman sekä alansa valtavirtaiset julkaisut. Heikkilä mainitsee nimeltä yhdysvaltalaisen Marion Nestlen, joka edustaa uutta totuuteen pyrkivää liikettä.

Heikkilä valittelee sitä, että Suomessa ravintokeskustelukulttuuri on kaukana jopa Britannian ja Saksan kaltaisten maiden jäljessä. Englannissa esimerkiksi The Guardian on jo useaan otteeseen myöntänyt, etteivät valtavirtaiset ravintosuositukset ole onnistuneet torjumaan liikalihavuuden epidemiaa.

Vähähiilihydraattinen ruokavalio on saanut kannatusta muun muassa Daily Mailin, The Timesin ja The Telegraphin artikkeleissa sekä Brittien lihavuusfoorumin julkaisuissa. Suomessa tämä ei tulisi kuuloonkaan.

drug-prices1

Teollisuuden vaarallisin vihollinen

Taistelua ei ole kuitenkaan suinkaan vielä voitettu myöskään Suomen ulkopuolella. Esimerkiksi kansainvälisistä ajojahdeista Heikkilä nostaa eteläafrikkalaisen Tim Noakesin, joka on vähähiilihydraattista ruokavaliota kannattava professori.

Lehdistö hyökkäsi Noakesia vastaan täydellä voimalla, kun hän suositteli raskaana olevia naisia välttämään hiilihydraatteja diabeteksen ehkäisemiseksi.

Noakes itse uskoi aiemmin valtavirran suosittelemaan runsashiilihydraattiseen ruokavalioon, mutta luopui median ravintosuosituksista sairastuttuaan diabetekseen. Vähähiilihydraattinen ruokavalio paransi diabeteksen, mikä sai Noakesin vakuuttumaan siitä, että viralliset suositukset ovat pahasti virheellisiä.

Valtamedian ja ruokateollisuuden kannalta Noakesin kaltaiset arvostetut, valtavirrasta oma-aloitteisesti ulos loikkaavat asiantuntijat ovat suurin mahdollinen uhka. Siksi heidät pyritään joko vaikenemaan kuoliaaksi tai mustamaalaamaan täydellisesti.

Heikkilän mielestä suuryhtiöiden ahneus voi koitua lopulta kuitenkin niiden tuhoksi. Diabeteksen hoitokustannukset paisuvat länsimaissa ja tulevat Heikkilän mukaan lopulta ”romuttamaan koko terveydenhoidon”:

”Diabeteksen lisääntyminen on huima ja vajaassa kymmenessä vuodessa hoitokustannukset tulevat yli kaksinkertaistumaan.”

Voisiko mädän järjestelmän raunioista nousta jotain uutta ja terveempää?

Heikkilä ehdottaa, että Kela korvaisi epäonnistuneen Terveyden ja hyvinvoininin laitoksen ja tekisi tutkimuksen vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta diabeteksen hoidossa. Tutkimustyö täytyy siirtää korruption ulottumattomiin, mikäli suomalaisten kansanterveys tahdotaan pelastaa.

 

Lue myös: Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus

19 kommenttia

 1. Voi kun Antti Heikkilän kaltaisia totuudentorvi-lääkäreitä olisi Suomessa enemmän! Kansan terveys olisi tällöin paljon paremmalla mallilla ja verotuloilla katettavat sairausmenot olisivat pienemmät. Helsingin Sanomat ja Aamulehti ovat hyviä esimerkkejä mediasta, jotka johtavat kansaa tarkoituksella harhaan. Harhaan johtaminen koskee luonnollisesti myös monta muuta aihetta: EU, pankkien valta, pakolaiset jne. Esimerkiksi Aamulehden pääkirjoitukset ovat viime aikoina olleet täynnä törkeää mielipiteen muokkausta. Tekisi ihan mieli lopettaa Aamulehden tilaaminen…

  Plusääni(70)Miinusääni(3)
  1. Pekka lopeta ihmeessä Aamulehden tilaaminen, koska noi sontalehdet ei sais saada rahaa niin eivät sitten levittäis valhellista propagandaansakaan niin paljoo.

   Ite helsinkiläisenä lopetin hesarin tilaamisen aikaa sitten ja siihen tottuu aika nopeesti ettei lehteä tule luukusta.

   Enkä käytä mitään Sanoman maksullisia nettipalveluja. Noihin batskaorganisaatioihin ei sentin senttiä rahaa.

   Plusääni(26)Miinusääni(2)
  2. Olen samaa mieltä koululääketiede on kuin mafia.pahimmaata päästä on psykiatria.
   Apteekkarien ja big farman rahan keruu buivaanina toimivat psykiatrit, ei anna edes sairastaa rauhassa, vaan hyökkää kuin sudet tekemään valheeseensa pserustivia mielisairaan papereita, monianiaåsista oireista, koska ne kuuluu joka ikiseen tautiin, mutta tää mafia ryhmä keksii satuja saadakseen ihmisistä kaippatavaraa hermomyrkky tehtailleen,

   Täysin miraaliton tohtori ryhmä ei edes korjaa kun uksitysieltä tuot oikean diaknoosin, eli leimaaminen on ainoa tavoite, ei totuus, koska ilman leimaamista suomen valtio ei maksaisi mafialle psyukkepillereistä 11 biljoonaa ( sis.leimarien palkat)
   Koska psykiatrien tavoite on toimia apteekkarien ja big farman rahamogulina.

   He vangitsevat ihmisiä (kehon kivuista) ovat super ilkeitä luonteita
   Ja kiristävät vangitsemaansa maieleltään täysin terveitä ihmisä, ulos et pääse kunnes tuotat rahaa syömällä sitä tai tuota elimistösi ja elinikäsi tuhoavaa myrkkyä.
   Jos kieltäydyt mafia pitää vankialssa .
   Kela kiristää niitä jotka haluavat magioosien terapiaan, että terapiaa et saa ellet samaan aikaan syö valtion huume pillereitä.

   Kela myös kiristää reuman takia kitjoitettu eläkepaperi on krlpaamaton, ja sanovat suoraan saat eläkkeen(itse maksamaasi eläkekertymää) heti ios käyt psukiatrin B lausunnon, joka tatkoittaa että alat tuhota itseäsi psyykke myrkyin, että apteekkarit ja big farma saa valtiolta rahaa.

   Koko julkisjärjestelmä (on mafia) ja isalliatuu tähän rahan kiristukseen kuten venäjän mafian sutenöörit.

   Tiedän että on etityisen vaatallaita mennä julkiselle aivokalvon tulejduksissa, koska oireet on rajut ja valehtelevat psykiatrit sanoo, ne on mielisairautta,

   Näet heidän patolokisen valehtelja luonteen kuin tuot diaknoosin yksityiseltä, he loukkaa sua lisää sanoen, että on siellä mielisairauttakin, vaiikka
   Puhtaasti ympäristöstä tulleista viruksista tekevät rahan takia mielisairaan papereita ja psyche eli ikuinen ylösnouseva sielu ei toimi virusten kasvatus alaistana, jista tämä sairas ja täysin sairauden tunnoton puoskari, julma psykiatria tekee mielisairaan papereita, .
   Joka ikinen joka tajuaa psykiatrian koionaisuuden, ei koskaan suostu puhimaan tuollaisten valehtelijoiden ja pelolla (vapauden riisto ja muu simputus) haplinnoivien psykiatrien kanssa.

   Viisas välttää julkis teeveyttä, sillä kikpailuttomana siitä on tullut vain rahamoguleille ihmisä kauppaava pyöveli.

   Killpailulliset teeveydet ei tee rajuista aivokalvon tueljduksista MT papereita,
   Eivätkä pidätä ihmisia vastaan otolta vankilaa pahempiin paikkoihin kuten julkinen tekee ( se on stalinin kova rangaistus siitä että yksilö kuvitteli saavansa vero varoin hoitoa, ja istuu 3 kk vankila kakkua psukiatrien kidutettavana (kiduttajille ei koskaan puhuta, joten miten he oppii tuntemaan ihmisiä, jotka inhoaa psykiatrien puoskari amamttia, ja koston pelossa eivät uskalla puhua heille mitään.

   No psykiatria on mafia ammatti, ja psyykke teoria satu.
   ”Kemaillista epätasapainoa ei ole kenelläkään, mafia ilman labraa valehtelelee hermomyrkky tehtaalle orjaksi kaupattavalle että uhrilla on kemiallinen epätasapaino,
   Tästä jokainen näkee että he ajattelee vain apteekkarien ja big farman tuloja ja ovat valmiita valejtelemaan , sillä jos he edes epäilisi kemiallista epätasaoinoa, ha mittaisi sen labrassa ja sitten viitearvoon saavutettua lääkitys lopetetaan.

   Psykiatrit tekee paksun ja paljon pahoin vointia ja elämää lyhentävän kemiallsien epätapainon.

   Tietenkin sadistinen luonne nauttii toisten mielisairaaksi leimaamisesta, se on aina sadistisen tohtorin merkki, ja silloin pitää väkittömösti siirtyä sivistyneempään yksityis terveuden hoitoon.

   Jos kritisoit psuåykiatriaa julkistohtoreilla on mafian laki, sitä poyialsta ei koko elämän aikana hoideta, olkoon aivokasvain mikä vaan tappava tauti, valtion terveus ei hoida niitä jotka vaatantaa apteekkarien ja tohtorien big farma busineksen totuiden kertomisella,
   Mikään tässä ei poikkea venäjän kiristävstä mafista.

   Eli valtio tekee meillä hirvittävät kärsimykset ja terveyden hoito kulut, koska he saa veroja vastaan pidätyksia, ivaa, pilkkaa, sadismia,
   Niin sairas ja sairauden tunnoton julma, härski kiristäjä on tää meidän juokishallinto paratiisimme.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Terveysongelmiin avun saaminen on jo nyt niin vaikeaa ja kallista että paras on pitää itsensä terveenä. Antti Heikkilän ohjeita kun noudattaa niin pääsee aika pitkälle ilman mitään valtavirtalääkäreitä ja heidän suosituksiaan.

  Plusääni(44)Miinusääni(1)
 3. Maidon terveyshaitoista ei Suomen mediassa puhuta juuri mitään. Lieneekö esim. Valiolla niin paljon vaikutusvaltaa? Puhutaan kyllä laktoosi-intoleranssista, mutta maitoproteiiniallergiasta ei sitten mainita sanallakaan. Moni on tietämättään allerginen maidon valkuaiselle; niin olin itsekin vuosikausia ja kärsin mm. hengitysteiden limaongelmasta ja vatsavaivoista, vatsan turvotuksesta jne. Lopetettuani kaikkien maitotuotteiden käytön terveyteni koheni nopeasti ja pääsin vaivoistani eroon. Aikuinen ihminen ei tarvitse maitoa, joka on tarkoitettu nisäkkäiden poikasravinnoksi.

  Plusääni(35)Miinusääni(2)
  1. Tunsin kerran erään ravitsemustieteen opiskelijan. Hän aikoi tehdä lopputyönsä maidosta. Koska Valio rahoitti kaikki maitotutkimukset tuli tutkimuksen lopputuloksenkin olla maitomyönteinen. Maidosta on myös ei niin mairittelevia tutkimuksia mutta ei Suomessa eikä Suomen mediassa.

   Eräs paha asia on se, että Suomesta ei saa oikeaa voita. Valio käsittelee kaiken voin rajusti säästösyistä ja siksi että tutantoteknisesti se on järkevää. Kaikki voi on erittäin käsiteltyä ja hapatettua. Ostan aina oikeaa voita käydessäni Saksassa tai Ranskassa. Suomalaisen voin rasvat eivät ole hyväksi elimistölle.

   Plusääni(24)Miinusääni(4)
   1. Varmaan homogenoitu maito aiheuttaa ongelmia mutta kun siitä maidosta tehdään muitakin tuotteita joita ei homogenoida,Lisäksi voi on täysin pilaamaton tuote joten väitän että voin ostaminen on täysin foliohattu touhua,Varsinkin kun ranskalaiset ostavat valiolta ja maitomaalta voita esim suklaan valmistukseen koska suomalainen voi on laadultaan omaa luokkaansa.

    http://www.valio.fi/yritys/artikkelit/valio-voi-menestyy-maailmalla/

    Voiden Rolls Royce, sanovat ranskalaiset

    Muistetaan vielä että suomessa käytetään vähiten antibiootteja euroopan maista.

    Plusääni(22)Miinusääni(1)
     1. Tuosta maitotuotteista sen verran että kannattaa aina ostaa ne luomuna!

      Itse olen jo vuosia juonut luomumaitoa, nykyään luomutäysmaitoa jossa on rasvaa n. 4.5%.

      Se on paras luonnollisen ja kehossa upeasti toimivan kaseiinin lähde!

      Alla olevassa linkissä selvitetään tätä asiaa:

      http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/11/10/do-you-secretly-suspect-that-something-is-wrong-with-your-protein-supplement.aspx

      Suomessa myytävä luomuvoi pitäisi kyllä olla ihan laadukasta.

      On tärkeää nauttia kaikki rasvat jos mahdollista luomuna koska suurin osa maitorasvoja sisältävistä tuotteista on pilattu liialla käsittelyllä.

      Luomu oliiviöljy on myös huippulaatuinen rasva.

      itse ostan Urtekramin 1L. säästöpullon joka maksaa prismassa 8.90e. Ei siis niin hirveän kallis kokoonsa nähden.

      Luonnollisista rasvoista on suuri hyöty terveydelle.

      Plusääni(22)Miinusääni(2)
    1. Miksi Suomesta ei saa happamatonta voita ollenkaan vaan se pitää ostaa ulkomailta. Suomessa myytiin hyvää voita Venäjälle koska venäläiset eivät osta huonoa. Uskoisin että Ranskaan menee samaa laatua. Suomesta sen sijaan ei saa sitä samaa tasoa mikä menee vientiin. Valio tiedotti itsekin tästä silloin kun vientikielto Venäjälle astui voimaan.

     Plusääni(20)Miinusääni(1)
 4. Haluaisi lisää tietoa, Diabolik mainitsi että kannatta käyttää luomu maitoa, no sitähän käytänkin pelkästään, lisäksi juustoa ja luomu jugurttia. Mutta tuon Mercolan artikkelin luettuani jäi jotenkin vielä epäselvyys , eikö siinä sanota että raaka maito on ok, mutta erilaiset kuumennus menetelmät voivat tehdä maidon kaseiinista haitallisen, vaikka olisikin luomua ?

  http://www.jolynneshane.com/what-is-the-difference-between-pasteurized-and-ultra-pasteurized.html

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
  1. Jep anteeksi sekoiluni, tosiaan Raw=raakamaito.

   Tuo pastorointi on hieman ongelmallinen kysymys. Jenkeissähän on osassa luomumaitoja käytössä tuo korkean lämpötilan pastorointi joka kulma tuhoaa maidon ominaisuuksia.

   Suomessa käytössä oleva lyhyen aikaa kestävä ”kevyt” pastorointi ei kulma vaikuta kaseiinin ominaisuuksiin lainkaan. Se ei myöskään tapa kaikkia bakteereja.

   http://www.maitojaterveys.fi/media/aineiston-esikatselu/maitotietoa_a5_36_net.pdf

   Myös tämä toinen Mercolan linkki antaa hieman siihen suuntaan tietoa:

   http://www.naturalnews.com/035860_organic_milk_pasteurization_UHT.html#

   Tuosta pastoroinnin vaikutuksesta maitoon liikkuu aika villejä väitteitä.

   Itse en kyllä uskaltaisi juoda säännöllisesti raakamaitoa. Eläimissähän on luonnostaan valtavat määrät taudinaiheuttajia, viruksia, loisia ym. joita ihmiselimistöstä ei löydy.

   Suomessa on viime vuosina tullut vastaan lukuisia raakamaitotuotteista tulleita vakavia sairastumisia.

   Itselleni ainakin tuo homogenoimaton kevyesti pastoroitu luomumaito on sopinut hyvin. Monet laktoosi-ongelmaiset myös sanovat että voivat juoda luomumaitoa ilman hankalia oireita.

   Plusääni(10)Miinusääni(3)
   1. Täällä elämäni ensimmäiset 16 vuotta juotu tuota juuri raakamaitoa. Perheessäni ei törmätty ongelmiin.

    Itsellä menee valhevaltamedian jutut äärimmäisen tarkan sihdin läpi jos yleensä viitin niitä lukea.

    Kärjistettynä, mikä on terveellistä pilkataan ja pelotellaan tappiin asti. Ja käänteisesti, epäterveellisiä asioita piilotellaan, vääristellään ja vähätellään niin pitkälle kun on vain mahdollista menettämättä massojen ”luottamusta”.
    Mitä sitä on nyt jäljelläkään.
    Enpä ole törmännyt tämän vuoden puolella hesarin viimeiseen levikkilukemiin. Piilottelevatkohan he niitä 😀 Itse olin ainakin osallisena viimevuoden levikkilukemien laskuun.

    Plusääni(15)Miinusääni(1)
 5. ”Suomessa tuoreet toimittajat oppivat pian ”talon tavoille” sekä ymmärtämään, millaisilla artikkeleilla palkkapussi paisuu ja millaisilla teksteillä urakehitys voi tyssätä kuin seinään. Arvostetun ja hyväpalkkaisen toimittajan tärkein ominaisuus kritiikitön luottamus vallanpitäjiin”.

  Ikävä kyllä että tämä valtamedian toiminta pelkästään kv- sijoittajien ja suuryhtiöiden markkinakoneiston osana koskee kaikkia aloja lääketeollisuus ja ravintoteollisuus ei ole poikkeus säännöistä, kaikkea lobataan antaumuksella kuten ”pakolaisinvaasiota” joka on Soroksen ja NWO eliitin agenda tuhota Euroopan identiteettit lopullisesti, sotateollisuus ja Nato agenda (jossa takana amerikan aseyhtiöt) joka on todistettu jo 1990- luvulla. Samaan kuuluu tämä GMO ja Monsanton kaikkivoipaisuuden lobbauksen, kuten GMO poistaa maailmasta nälänhädät ja että GMO on sataprosenttisesti turvallista? Joka on törkein valhe ikinä, sillä GMO on kehitetty nimenomaan ”depopulaatio” tarkoituksessa sairastuttamaan ihmisä ja sitä kautta vähentämään väestöä, samalla kun eliittien omistamat lääkeyhtiöt kasvattaa tilipussia sairauksien lisääntyessä. On tutkittu että GMO:lla syötetyn sian vatsalaukussa ja suolistossa on koko ajan krooninen tulehdus, miksi näin ei ole myös ihmisellä? Tulehdusperäiset sairaudet tilastojen mukaan ovat maailmanlaajuisesti lisääntymässä kovaa vauhtia juuri nyt, GMO lienee yksi syy siihen vaikka ”viralliset” asiantuntijat ja tutkijat eivät sitä edes mainitse.

  Lääkäri Antti Heikkilä on harvoja rohkeita alansa asiantuntijoita joita ei ole ostettu ja hän uskaltaa julkisesti vastustaa tätä valtamedian ”mafiaa”, josta käytännössä alkaa olla jo kysymys, tällaisia rohkeita asiantuntijoita tarvittaisiin joka aloille ennen kuin on myöhäistä, aikaa on enää muutama vuosi. Henry Kisinger joka on Bilderberg ja NWO ydinryhmässä visioi maailman lähitulevaisuutta näin: Lähi-idän seisemän maata ( Bush julisti sodan näihin maihin heti 8/11 jälkeen) on kohta ”käännetty ylösalaisin”, enää puuttuu Iranin kaataminen, sen hän sanoo olevan hankala paikka joka voi vaatia WW III:sen, josta selviytyy voittajana vain yksi osapuoli USA/Nato. Sen jälkeen pannaan pystyyn Maailmanhallitus, valtiot lopetetaan ja valta siirtyy sataprosenttisesti suuryhtiöille ja niiden pienelle omistavalle eliitille, yhtiöiden markkinoinagendaa ei sen jälkeen voi mitenkään vastustaa, vastustajat pidätetään ja viedään ”internointileireille” vangeiksi tai tuhottaviksi. Tosin G.W. Bush oli aikaansa edellä, hän nimittäin allekirjoitti virka-aikanaan usassa asetukset, että yhtiöiden markkinoiden häirintä on terrorismia, josta voidaan pidättää kuka vain määräämättömäksi ajaksi ilman oikeudenkäyntiä.

  Plusääni(16)Miinusääni(2)
 6. Suurimmalla osalla maailman väestöä on laktoosi-intoleranssi siksi, että maito on nisäkkäiden poikasravinto, jonka juomisen jatkuminen estyy puberteetin jälkeen alkavalla laktoosi-intoleranssilla.
  Laktoosinsieto kehittyi valkoihoisen siis eurooppalaisen väestön keskuudessa interglasiaalin alkamisen aikoihin noin 10 000 vuotta sitten, josta se on sitten levinnyt myös muunvärisiin kansallisuuksiin. Eli kaikilla maidonjuojilla on ihonväristään riippumatta valkoihoiset esi-isät.
  Näin biologia ja evoluutio todistavat että aikuinen ihminen ei maitotuotteita tarvitse. Maitotuotteita tarvitsevat vain voimakkaan kasvun iässä olevat lapset (ja esim petoeläinten pennut), jotka eivät kykene vielä sulattamaan sellaista määrää lihaa ja kalaa, että se kykenisi tyydyttämään kasvavan elimistön kalsiumtarpeen. Aikuinen jonka elimistö on jo kehittynyt täyteen kokoonsa ja mittaansa kykenee tyydyttämään elimistön kalsiumtarpeen pelkästään lihalla ja kalalla. Unohtamatta faktaa että myös monet kasviruoat ovat hyvin kalsiumpitoisia. Lihassolujen liike eli työ perustuu kalsiumin välittämään hermoimpulssin lihassoluun, eli lihaksen kalvosto on käytännössä puhdasta kalsiumia. Lihasmassasta noin 10 % on puhdasta kalsiumia. Lihan ja kalan lisäksi ihminen ei tarvitse kuin vettä sekä juureksia, hedelmiä ja salaatteja kuitujen ja hiilihydraattien lähteeksi. Eli luolamiesdieetti on juuri se millä ihmisen pitäisi elää.
  Eri asia on sitten se, kuka pystyy elämään ilman suklaata — maitoisella mukaanlukien. Tunnustan etten minä ainakaan.

  Plusääni(6)Miinusääni(4)
 7. Antti Heikkilällä on paljon hyviä kirjoituksia ja vaikka ei ihan joka asiasta olisikaan samaa mieltä niin kyllä Antille täytyy tunnustusta antaa hänen rohkeista kirjoituksistaan. Ja kun Antti on TTIP vastainen niin valtamediaan ei yleensä pääse kuin vahingossa vaikka hänen asiantuntemus on ihan toista luokkaa kuin esim valtamedian lemmikkien Bull Mentulan ja Jutta Gustafsbergin.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat