Lainauksia juutalaisista – näitä ei kouluissa opeteta

Julkaisemme sionismia ja juutalaisuutta käsitteleviä sitaatteja historian merkkihenkilöiltä. Joukkoon kuuluu kirkonmiehiä, poliitikkoja, valtiomiehiä, kirjailijoita ja kuuluisia ajattelijoita eri aikakausilta ja eri puolilta maailmaa.

Osa sitaateista on juutalaistaustaisten lausumia. Julkaisemisen tarkoituksena ei ole halventaa ketään tai tehdä yleistäviä lausuntoja mistään kansanryhmästä. Sitaateilla on historiallista ja yhteiskunnallista painoarvoa ja ne auttavat ymmärtämään sionistisen liikkeen syntyyn johtaneita tekijöitä ja nykytilannetta esimerkiksi Lähi-idässä. Magneettimedian mukaan ”sionisti” ei ole ”juutalaisen” synonyymi. Julkaisemme siteeraukset journalistisista syistä – emme siksi, että välttämättä allekirjoittaisimme niitä.

“Antisemitismi on tauti – jonka saa juutalaisilta”
Edgar J. Steele

”Puhukaa hiljempaa! Haluan ainoastaan tuomareiden kuulevan minut. Juutalaiset ovat saaneet minut kunnon kiipeliin, kuten monen muunkin herrasmiehen. En halua lisätä yhtään vettä heidän myllyynsä.”
Marcus Tullius Cicero, ensimmäisen vuosisadan eaa. roomalainen valtiomies ja kirjailija

”Juutalaiset tuhosivat niin kreikkalaisia ja roomalaisia. He söivät uhriensa lihaa ja tekivät itselleen vöitä heidän suolista sekä tahrivat itsensä uhrien verellä… Kaiken kaikkiaan 220.000 tuhoutui Kyrenessä ja 240.000 Kyproksella ja siitä syystä yksikään juutalainen ei saa astua Kyprokselle.”
Dion Kassios, toisen vuosisadan roomalainen historioitsija. Hän kuvailee juutalaisten raakaa kapinaa Rooman valtakuntaa vastaan, mitä pidetään suuren kaupunkivaltion historiassa käänteenä kohti tuhoa.

”Juutalaisten ei pitäisi sallia pitää koronkiskonnalla muilta keräämäänsä. Olisi parasta painostaa heidät työhön, jotta he voisivat ansaita elantonsa sen sijaan, että mitään tekemättä tulevat ahneiksi.”
Tuomas Akvinolainen, 1200-luvun skolastinen filosofi ja teologi, pyhimys.

“Toinen buurisota käytiin 37 vuotta sitten. Buuri tarkoittaa maanviljelijää. Useat arvostelivat Britannian kaltaisen suurvallan yrityksiä tuhota buurit. Tiedustellessani asioista havaitsin, että kaikki Etelä-Afrikan kulta- ja timanttikaivokset ovat juutalaisten omistuksessa, Rothschildit kontrolloivat kultaa, Samuelit hopeaa, Baum muuta kaivostoimintaa ja Moses perusmetalleja.”
H. H. Beamish, puheessaan New Yorkissa 30.10.1937

“Montefiorit ovat omineet Australian, eikä ole yhtäkään kultakaivosta tai lammastilaa Tasmaniasta Uuteen Etelä-Walesiin, joka ei maksaisi heille raskasta suojelurahaa. He ovat todelliset Australian mantereen omistajat. Mitä hyötyä on meille kansakunnan varallisuudesta, kun se kaikki menee Saksan juutalaisten käsiin?”
William Hughes, Australian pääministeri Saturday Evening Postissa 19.07.1919

”Koko maailma kärsii juutalaisten koronkiskonnasta, monopoleista ja petoksesta. Juutalaiset ovat saattaneet paljon onnettomia ihmisiä köyhyyteen.”
Paavi Klemens VIII

”Vielä jonain päivänä kaikki kansakunnat, joiden keskuudessa juutalaisia asuu, joutuvat nostamaan esiin kysymyksen heidän kokonaisvaltaisesta karkottamisestaan, sillä kyseessä on elämä tai kuolema, terveys tai krooninen sairaus, rauhallinen olemassa olo tai jatkuva yhteiskunnallinen kuume.”
Franz Liszt, kuuluisa unkarilainen säveltäjä, jota lainattiin eversti E. N. Sanctuaryn Are Things So? -kirjassa

”Te olette lähtöisin Saatanasta. Hän on teidän isänne ja hänen halunsa te haluatte tyydyttää. Saatana on ollut murhaaja alusta asti. Hän on kaukana totuudesta, se on hänelle vieras. Kun hän valehtelee, hän todella puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä.”
Jeesus Kristus, puhuessaan juutalaisille Johanneksen evankeliumissa (8:44)

”Mutta juutalaiset ovat niin kovettuneita, etteivät suostu kuuntelemaan mitään, huolimatta ylivoimaisista todisteista he eivät peräänny senttiäkään.. ..Jos he antavat prinssille tai neuvostolle tuhat kultarahaa, kiristävät he kansalta maksuna kaksikymmentä tuhatta kultarahaa. Meidän pitää aina pysyä varuillamme heidän suhteensa.”
Martti Luther, Pöytäkeskustelut

”Tästä lähin yksikään juutalainen, nimestä huolimatta, ei saa jäädä tänne ilman kirjallista lupaani.. ..jotka köyhdyttivät kansan petoksellaan, koronkiskonnallaan ja rahanlainaamisellaan sekä alentuvat tekoihin, joita rehellinen mies halveksuisi. Heidät tulee poistaa ja eristää täältä niin hyvin kuin mahdollista.”
Maria Teresia, Itävallan, Unkarin ja Böömin kuningatar (s. 1717 – k. 1780)

”Juutalaiset muodostavat oman kansakuntansa ja noudattaen omia lakejaan kiertävät isäntämaansa lakeja. Juutalaiset eivät pidä kristityille vannottuja valoja pitävinä. Vuoden 1812 kampanjassa juutalaiset olivat vakoojia, jotka toimivat molempien osapuolten laskuun ja pettivät molemmat.”
Kreivi Helmuth von Moltke, preussilainen sotamarsalkka

”He (juutalaiset) toimivat tehokkaammin meitä vastaan kuin vihollisen armeijat. He ovat sata kertaa vaarallisempia meidän vapaudellemme ja suurelle asiallemme…”
George Washington

”Juutalainen ei voi olla todellinen patriootti. Hän on jotain muuta.. Hänet täytyy pitää sivussa, poissa paikoista, joissa hän voisi tehdä pahojaan.. Juutalaiset ovat syypäitä bolsevismiin Venäjällä ja Saksassa myös. Olin aivan liian suopea heitä kohtaan oman hallintoni aikana ja kadun karvaasti palveluksia, joita tein merkittäville juutalaispankkiireille.”
Vilhelm II, Saksan viimeinen keisari, Chicago Tribunessa 02.07.1922

”Rauhanhäiritsijät Unkarissa ovat juutalaisia.. he lannistavat koko maan ja ovat Unkaria kiduttavan vallankumousporukan johtajia.”
Kardinaali Mindszenty, Unkarin katolisen kirkon johtaja B’nai B’rith Messengerissä 28.01.1949

”Kommunistit ovat juutalaisia ja he johtavat Venäjää täysin. He ovat vallanneet kaikki valtion virastot, toimistot ja sanomalehdet. He ajavat venäläiset maasta ja ovat vastuussa kasvavasta semitismin vastaisuudesta.”
Rva Clare Sheridan, matkailija ja luennoitsija New York World -lehdessä 15.01.1923

”Pelkään pahoin, että juutalaiset pankit oveluudellaan ja kiemuraisilla tempuillaan ottavat haltuunsa Amerikan yltäkylläiset rikkaudet. Ja käyttävät sen järjestelmälliseen modernin sivilisaation turmelemiseen. Juutalaiset eivät epäröi koko kristityn maailman syöksemistä sotiin ja kaaokseen saadakseen maan omaksi perinnökseen.”
Bismarck

”Sodat ovat juutalaisten elonkorjuuta, sodilla me pyyhkäisemme kristityt tieltä ja otamme haltuun heidän kultansa. Olemme tappaneet heitä jo 100 miljoonaa, eikä se siihen lopu.”
rabbi Reichorn, Ranskan johtava rabbi, vuonna 1859

”Ajamme kristityt sotaan hyväksikäyttäen heidän luontaista turhamaisuuttaan ja typeryyttään. Siten he surmaavat toisiaan joukoittain antaen tilaa meille.”
–rabbi Reichorn, Le contemporainissa 01.07.1880

”Me juutalaiset olemme tuhoajia ja tulemme aina olemaan. Mikään tekemänne ei täytä vaatimuksiamme ja tarpeitamme. Tulemme aina tuhoamaan teidät, koska haluamme maailman omaksemme.”
Maurice Samuel, You Gentiles s.155

”Tiedän maailmassa olevan kaksi elämänvoimaa: juutalaiset ja gentiilit, meidän ja teidän… En usko tämän perustavanlaatuisen eroavaisuuden juutalaisten ja gentiilien välillä olevan korjattavissa. Saatamme päästä yhteisymmärrykseen, mutta emme koskaan sovintoon. Niin kauan kuin olemme läheisissä tekemisissä, tulee välillämme olemaan kitkaa. Luonnollisuuden, yhteiskunnan ja kaukonäköisyyden takia erottakaa meidät itsestänne ikuisiksi ajoiksi.”
Maurice Samuel, You Gentiles, 1924

”Juutalaiset sairastavat muita rotuja enemmän hermostosairauksia, erityisesti heikkohermoisuutta ja hysteriaa. Eräät laajan kokemuksen juutalaisista omaavat lääkärit ovat jopa lausuneet, että enemmistö juutalaisista on heikkohermoista ja hysteeristä.”
Juutalainen Eensyklopedia (1905)

“Aina siitä lähtien, kun juutalaiset keksivät kunnianloukkaussyytöksen ’antisemitismi’ (sana antisemitismi painettiin ensi kertaa vuonna 1880), sitä on paisutettu juutalaisten rahoilla, järjestöillä, propagandalla ja valheilla (kuten holokausti-huijaus) niin, että nykyään sana on kuin käärmeen myrkkyä, joka lamauttaa koko hermoston. Jopa sanan ’juutalainen’ mainitsemista arastellaan, ellei sitä käytetä kaikkein mairittelevammissa ja myönteisimmissä yhteyksissä.”
Charles A. Weisman, Who is Esau-Edom?

“Antisemitismi on niin vaistonvaraista, että sitä voi kutsua yksinkertaisesti yhdeksi ihmiskunnan alkukantaisista vaistoista, joiden avulla rotu suojautuu täydelliseltä tuholta. En voi liikaa painottaa asian tärkeyttä. Antisemitismi ei ole aktiivista ennakkoluuloa, kuten juutalaiset ovat yrittäneet maailmalle vakuuttaa. Se on syvään juurtunutta vaistoa, joka on jokaisessa ihmisessä synnynnäistä. Se pysyy tiedostamattomana ihmisissä, kuten muutkin itsesuojeluvaistot, kunnes jokin herättää sen. Aivan kuten jokin silmiä kohti lentävä saa ihmisen vaistomaisesti räpäyttämään silmiään, yhtä nopeasti ja varmasti antisemitismin vaisto herää ihmisissä. Ei ole yhtäkään tapausta, jossa juutalaiset eivät olisi ansainneet vainoojiensa täyttä katkeraa raivoa.”
Samuel Roth, Jews Must Live (1934)

“Toista Maailmansotaa taistellaan juutalaisuuden perusteiden puolustamiseksi.”
Rabbi Felix Mendlesohn, lausunto Chicago Sentinelissä 08.10.1942

”Sionismi on juutalaisuutta ja juutalaisuus on mahdotonta ilman sionismia.”
–Harperin Yhdysvaltain historian Ensyklopedia ”sionisteista”

”Tulemme saamaan maailmanhallinnon, halusitte tai ette. Ainoa kysymys on, saavutammeko sen valloituksella vai suostumuksella.”
Paul Warburg, juutalainen pankkiiri todistuksessaan USA:n senaatille 17.02.1950

”Vaikka juutalaiset eivät olisikaan kanssanne juoksuhaudoissa, olemme siellä moraalisesti mukana. Tämä on MEIDÄN SOTAMME ja te käytte sitä meidän puolestamme.”
Les Nouvelles Litteraires 10.02.1940

”Tehtävämme ei ole kertoa totuutta. Olemme mielipiteen muokkaajia.”
Walter Cronkite

”Käyttäkää oikeusistuimia, tuomareita ja valtion perustuslakia, käyttäkää lääketieteen yhteisöjä ja lakeja omien tavoitteidemme edistämiseksi. Älkää säästelkö ponnisteluissanne tässä suhteessa. Onnistuttuanne huomaatte pystyvänne asettamaan omat lakinne ja huolellisella järjestäytymisellä, jatkuvalla kampanjoinnilla yhteiskunnan kauhuista ja teeskennellyllä tehokkuudellanne saatte kapitalistin itse omista varoistaan rahoittamaan suuren osan kommunismin hiljaisesta vallankaappauksesta.”
Lavrenti Berija, venäläisjuutalainen kommunistijohtaja Kommunistisessa psykopolitiikan käsikirjassa

”… (meidän) täytyy pysäyttää nämä juutalaislaumat, jotka kauppaavat, tinkivät ja ryöstävät.”
William Sherman, USA:n sisällissodan kenraali

”Suurin vaara tälle maalle on heidän laajoissa omistuksissa ja vaikutusvallassaan elokuvateollisuudessa, lehdistössä, radiossa ja hallituksessamme.”
Charles A. Lindberg, puheessaan Iowan Des Moinesissa 11.09.1941

”Verestä hurmaantuneet juutalaisterroristit murhasivat 66 miljoonaa uhria Venäjällä vuosina 1918 – 1957. Tšekan määräys no 10 08.01.1921: ’Keskiluokan sortoa tulee lisätä’.”
Alexandr Solzenitsyn, Vankileirien Saaristo

”Juutalaiset ovat nykyajan mestarivarkaita.”
Napoleon Bonaparte, Puhe valtioneuvostolle 30.04. ja 07.05.1806

”Juutalaiset ovat kaikista pienistä kansoista inhottavin ja häpeällisin.”
Voltaire

”Rouva Van Hyning, olen hämmästynyt teidän yllättyneisyydestänne. Opiskelette historiaa, joten tiedätte varmasti, että niin Borgiat kuin Medicit ovat Italian juutalaisia sukuja. Varmaankin tiedätte, että molemmista suvuista on tullut myös paaveja. Kenties yllätytte kuullessanne, että meillä on ollut 20 juutalaista paavia. Kenties kun meillä on molemmilla mahdollisuus, voin näyttää teille heidän nimet ja päiväykset. Niistä opitte, että katolisen kirkon nimeen tehdyt rikokset ovat tapahtuneet juutalaisten paavien aikana. Espanjan inkvisition johtaja oli yksi niistä, juutalainen Tomás de Torquemada.”
Woman’s Voice-lehti 25.11.1953

”Tavalliset kansalaiset eivät halua kuulla, että pankit voivat luoda, ja luovatkin, rahaa tyhjästä. Ne, jotka kontrolloivat kansakunnan lainoja, ohjailevat hallitusten toimia ja pitävät kansan kohtaloa kämmenellään.”
Reginald McKenna, Britannian entinen valtiovarainministeri 24.01.1924

“Elämme hyvin organisoidussa sosialismin järjestelmässä. Valtio on kaikki, yksilö on tärkeä vain edesauttaessaan valtion hyvinvointia. Hänen omaisuutensa on hänen vain, kun valtio ei sitä tarvitse. Hänen omaisuutensa ja henkensä tulee olla aina valtion käytettävissä.”
Bernard M. Baruch, The Knickerbocker Press 08.08.1918

”Juutalaiset kokonaisuudessaan tulevat olemaan oma messiaansa. He saavuttavat maailman hallinnan muiden rotujen hajottamisella, rajojen hävittämisellä, monarkian tuhoamisella ja luomalla maailman tasavallan, jossa juutalaisilla kautta maan on kansalaisuuden etuoikeus. Tässä uudessa maailmanjärjestyksessä Israelin lapset tulevat nimittämään kaikki johtajat ilman mitään vastustusta. Maailman tasavallan muodostavat eri kansojen hallitukset joutuvat kaikki juutalaisten käsiin vaikeuksitta. Juutalaisten hallitsijoiden on sitten mahdollista lakkauttaa yksityisomistus ja käyttää hyväksi kaikkialla valtion varoja. Siten tulee täytettyä Talmudin lupaus, jonka mukaan messiaanisen ajan koittaessa juutalaisilla on oleva kaikki maailman rikkaus käsissään.”
rabbi Baruch Levy, kirjeessään Karl Marxille La Revue de Parisissa 01.06.1928

 

Alkuperäinen artikkeli

Lue myös:
Miksi juutalaiset on karkotettu kaikkialta
Israelilaispoliitikko: ”Olemme Siionin viisaita ja hallitsemme Amerikkaa”
Norjalainen Johan Galtung puhuu juutalaisista

3 kommenttia

 1. Voisiko joku selvittää kunnolla lähteet tuolle rabbi Reichornin esitykselle ja ehkäpä myös sitten juutalaistahojen vastapropagandan debunkkaukset tms? Minulle on väitetty kaikenlaista ja monet sanovat, että asiasa on jotain hämärää.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 2. `Antisemitistiset` Rabbit

  He eivät ole antisemitistejä, he ovat antisiionisteja. Alkuperäisellä judaismilla ja nykyisellä siionistisella liikkeellä ei ole juurikaan kosketuspintaa, vaan ne ovat suorastaan toisensa poissulkevia käsitteitä. Näin opettavat juutalaisten johtavat uskonnolliset opettajat ja ovat tehneet sitä jo kauan aikaa.

  Tiettävästi yksikään näistä revisionisteista ei istu mielipiteittensä takia vankilassa, vaikka he kyseenalaistavat Israelin valtiollisen olemassaolon, tuomitsevat jyrkin sanoin poliittisen siionismin ja polttavat julkisesti Israelin valtion lippuja ympäri maailmaa ja kaveeraavat Ahmabinejadin ja muiden revisionistien kanssa.

  Viime vuosisadan Siionistisen filosofisen liikkeen julkitulo on johtanut nationalistisen judaisimin eli poliittisen siionismin nousuun. Uskonto (judaismi) kehittyi poliittiseksi liikkeeksi (siionismiksi) ja näin henkisyydestä tuli materialismia. Siionistit rakensivat `juutalaisvaltion`. Judaismia kannattavien uskonnollisten rabbien piirissä tämä teko nähtiin vakavana loukkauksena Tooraa kohtaan, joka kieltää juutalaisia perustamasta omaa valtiotaan ennen Messiaan tulemusta.

  Alkaen siionismin virallistamisesta vuonna 1897 (Ensimmäinen siionistinen kongressi), rabbit heräsivät ei ainoastaan Palestiinassa vaan myös kaikkialla maailmassa lähes yksimielisesti, tuomitsemaan jyrkästi maallisen ja samalla poliittisen siionismin, joka on luonteeltaan pelkkää kansallista nationalismia.

  Nyt puhutaan uskonnollisista juutalaisista, jotka ovat pyrkineet kiivaasti torppaamaan tämän vaarallisen maallisen siionismin liikehdinnän, mutta poliittinen siionismi sai puoltonsa lähes yksinomaan ei-uskonnollisten juutalaisten keskuudessa.

  Seuraavassa rabbit esittävät avoimen kritiikkinsä `Israelia`, `siionistista` liikehdintää ja heidän toimiaan kohtaan.

  The Rabbis Speak Out:
  The 130 Year Record of Religious Jewish Opposition to Zionism:
  http://www.nkusa.org/Historical_Documents/TheRabbisSpeakOut.htm

  Edellisen artikkelin lopussa pyritään pieneen koosteeseen Talmudin alkuperäisestä hengestä (mm. Maimonides). Kysymys on kuitenkin Talmud-kirjallisuudesta, johon on sisällytetty aivan päinvastaisiakin näkemyksiä ja kaikki ne ovat voimassa. Tämä on sukua toiselle seemiläiselle uskonnolle, Islamille, jossa ns. abrogaatio-menetelmää käyttäen voidaan selviytyä ilmeisistä ristiriidoista.

  `Koraanin itsensä säätämän abrogaatio- eli kumoamis­periaatteen mukaan Koraanin myöhäisemmät, Medinan vaiheeseen sijoittuvat säkeet, jotka yllyttävät uskottomien alistamiseen, ryöstämiseen, orjuuttamiseen ja tappamiseen aseelliseen jihadin avulla, kumoavat varhaisemmat, Mekan vaiheeseen sijoittuvat rauhanomaisemmat säkeet`:

  Islamin Aikapommi:
  https://aikapommi.wordpress.com/

  He tulevat sovittamaan jopa Talmudin kristinoppiin samalla tavalla kuin islamin ja kristinuskon synkretiasta on muodostettu Chrislam uskonyhteisöjä, joita voidaan löytää esimerkiksi jenkkilästä.

  Chrislam:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Chrislam

  Nämä ovat vain ensiaskeleita muodostettaessa Yhtä Maailmanuskontoa. Ne eivät ole päämääriä, vaan välitavoitteita. Mutta nyt hyökätään kristinuskoa kohtaan voimallisesti ja he tulevat voittamaan: `Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot` (Ilm 13:7).

  Judaismiin pitäytyvien rabbien hengenperintö kiteytyy Naturei Karta liikkeessä:
  Naturei Karta:
  http://www.nkusa.org/

  Älkää nyt Herran tähden menkö näiden oppineiden rabbien teille virittämään ansaloukkoon, sillä he raivaavat tietä tulevalle Messiaalleen ja maailmanhallinnolle, jonka me tunnemme paremmin nimellä Maailmanhallitus ja Antikristus ja josta Jeshua haMasiah (Jeesus Kristus) varoitti tällä tavalla:

  Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan. Kuinka te voisitte uskoa, te, jotka otatte vastaan kunniaa toinen toiseltanne, ettekä etsi sitä kunniaa, mikä tulee häneltä, joka yksin on Jumala? Älkää luulko, että minä olen syyttävä teitä Isän tykönä; teillä on syyttäjänne, Mooses, johon te panette toivonne. Sillä jos te Moosesta uskoisitte, niin te uskoisitte minua; sillä minusta hän on kirjoittanut. Mutta jos te ette usko hänen kirjoituksiaan, kuinka te uskoisitte minun sanojani` (Joh 5:43-47).

  Nämä Talmudiin pitäytyvät judaistiset rabbit eivät ole mooseksenuskoisia. Jos he olisivat, niin he tunnustaisivat Jeshua haMashiahin Herrakseen ja Jumalakseen. Niinpä he eivät ole edes juutalaisia, eivätkä ole olleetkaan kahteen vuosituhanteen, vaan he ovat ns. juutalaisia tai omasta mielestään juutalaisia; Talmudisteja.

  Uskonnolliset rabbit yrittävät vaikuttaa JWOn (Jew World Order) esilletuloon tuhoamalla OWOn (Old World Order), mutta väärässä messiastoivossaan heidät petetään, sillä JWO ei ole sama kuin NWO (New World Order). Itse asiassa NWO ei ole NWO ollenkaan, vaikka nimestä voitaisiin näin päätellä, vaan se on OWOn restoraatio eli paluu muinaisilleen, joka tarkoittaa Vanhan Maailmanjärjestyksen (Globalisaation) toista yritystä.

  `Ja Herra sanoi: Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä (I globalisaatio). Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä` (1 Moo 11:6).

  Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu; ne ovat myös seitsemän kuningasta; heistä on viisi kaatunut (Egypti, Assyria, Babylonia, Persia, Kreikka), yksi on (Rooma), viimeinen ei ole vielä tullut (10 Unionin maailma), ja kun hän tulee, pitää hänen vähän aikaa pysymän. Ja peto, joka on ollut ja jota ei enää ole, on itse kahdeksas (NWO-maailmanhallitus), ja on yksi noista seitsemästä, ja menee kadotukseen (II globalisaatio)` (Ilm 17:9-11).

  Kymmenen kuninkaan (Unionin) alueet:
  https://beltsassar.files.wordpress.com/2014/10/img_20141002_061955.jpg

  Edellisen linkin geopolitiikka tulee kokemaan vielä muutoksia.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 3. `It is our duty to force all mankind to accept the seven Noahide laws, and if not – they will be killed` (Rabbi Yitzhak Ginsburg).

  Kuvassa Yitzchak Ginsburg (1944-):
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0d/Rabi_ginsburg_02.jpg

  `Tooran kertomuksesta Talmud määrittelee periytyviksi seitsemän Nooan liiton lakia, jotka ovat koko ihmiskunnan moraalin sekä oikeuskäsityksen perustana ja ne sitovat ihmistä kaikkina aikoina ja kaikkialla:
  -Meidät on luotu Jumalan kuvaksi; kunnioita Jumalaa äläkä palvele epäjumalia.
  -Ole varovainen sanoissasi: älä kiroa Jumalan nimeä.
  -Elämä on lahja, jota pitää kunnioittaa: älä tapa.
  -Kunnioita avioliittoa ja perhettä yhteiskunnan perustana; älä tee aviorikosta.
  -Kunnioita toisten omaisuutta: älä varasta.
  -Jokaisella luodulla on sielu, ole hyväntahtoinen kaikkea elävää kohtaan; älä syö elävän eläimen jäsentä.
  -Valvo näiden lakien toteutumista; perusta oikeusjärjestelmä jakamaan oikeutta`:
  Nooan liitto:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Nooan_liitto

  Nooan lakien mukaan: `Ei-juutalaisen ei siis tarvitse kääntyä juutalaiseksi tullakseen pelastetuksi, vaan seitsemän Nooan Liiton lain noudattaminen ovat riittävä ohje oikeamielisen tien kulkemiseen` (Edellisestä linkistä). Mooseksen Lain `Kymmenen Käskyä` (hbr. Aseret HaDibrot) eivät ole alkuperäiseltä lukutavaltaan `käskyjä`, vaan `lausuntoja`, näiden rinnalle on hyväksytetty Nooan lait.

  `The Noachide Code: The 7 Commandments of the Covenant of Noah, the universal moral code for all mankind`:
  http://www.noachite.org.uk/

  `Tullakseen pelastetuksi`? Mistä ja mihin? Eipä liene vaikea arvata – palvelemaan talmudisteja. Talmudistien uskonnossa ei ole tuonpuoleista (taivasta tai helvettiä) ollenkaan. Elämä päättyy täydelliseen tiedottomuuteen ja pimeyteen. Tämä uskonoppi poikkeaa kristillisyydestä kerrassaan ratkaisevasti, koska talmudismissa maallisen elämän aikana on rikastuttava ajassa eläessään, jolloin se tulkitaan Herran mielisuosioksi. Köyhä ja kipee ei saa olla, koska se osoittaisi JHWHn epäsuosiota.

  Mikäli oma elämä päättyy tiedottomuuteen ja pimeyteen, niin vastuu toisten kansojen kohtaloista on madaltunut. Tämän takia myös suurin osa talmudisteista on ateisteja ja mitä ihmeellisimpiä pervertikkoja.

  A Collection on disturbing Quotes, which should make us think:
  https://uprootedpalestinian.wordpress.com/2010/11/05/a-collection-of-talmudic-quotes-kali-yuga-report-101104-keep-the-chosen-race-pure/

  The Synagogue of Satan:
  The secret history of Jewish world domination:
  Kohdassa 41 rabbi Reichornista:
  http://www.slideshare.net/SKHSH/hitchcock-synagoguesatan

  Rabbi `Reichorn` factatietoja ei löydy mistään rabbeja käsittelevistä listoista tai online juutalaisista hakuteoksista. Ei ainakaan sattunut silmukkaan. Maininta `Reichorn`ista löytyy edellisissä linkistä samoin kuin seuraavassa ja `Reichornin` nimi esiintyy Henry Fordin `Kansainvälisessä juutalaisessa`. Pidetään feikkirabbina, jota ei ole ollut olemassa.

  Mutta seuraavassa kuitenkin kuvia talmudistien suorittamasta todellisesta elonkorjuusta (sivustolla viitataan todellakin `Reichorniin`):

  `Wars are the Jews harvest, for with them we wipe out the Christians and get control of their gold. We have already killed 100 million of them, and the end is not yet`. (Chief Rabbi in France, in 1859, Rabbi Reichorn).
  Snippits and Snappits:
  http://snippits-and-slappits.blogspot.fi/2012/09/photos-from-syria-warning-beyond-graphic.html
  Lisää kuvia uhreista ja talmudistista uhoa:
  https://displacedpalestinians.wordpress.com/2011/06/26/a-benign-culture-with-benign-individuals/
  Jos nämä kuvat eivät pysäytä niin missä vika:
  https://www.google.com/search?hl=fi&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1097&bih=546&q=palestinians+victims&oq=palestinians+victims&gs_l=img.3…2102.11206.0.11706.20.12.0.8.3.0.218.1824.0j8j2.10.0….0…1ac.1.64.img..8.12.1681.sgqskVAbDBk

  On lähes samantekevää onko `Richornin` lausunto autenttinen vai ei, koska lukuisat muut rabbit ovat vahvistavat `hänen` sanomansa samansisältöisillä murhanhimoisilla lausunnoilla. On kuitenkin mahdollista, että `Reichorn` on häivytetty syystä tai toisesta historialehdiltä.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat