Laittomat siirtolaiset: Yle markkinoi järjestäytynyttä rikollisuutta

Hiljattain maahanmuuttovastaisuus luokiteltiin oikeusministeriössä järjestäytyneeksi rikollisuudeksi. Samalla veronmaksajien rahoittama Yleisradio markkinoi järjestöä, joka tarjoaa palveluita laittomasti maassa oleskeleville siirtolaisille!

Yle uutisoi tiistaina ”paperittomille” suunnatusta Global Clinic –klinikasta, joka vaatii nyt lisää rahaa pakolaistulvan vuoksi. Uutinen myöntää auliisti, että tuhannet kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet maahantunkeutujat tulevat jäämään laittomasti Suomeen – ja valkoisen miehen on maksettava heidän terveydenhuoltonsa ja toimeentulonsa.

Global Clinicin oman vaatimattoman arvion mukaan noin 20 000 laitonta siirtolaista tulee jäämään Suomeen senkin jälkeen, kun heidän turvapaikkahakemuksensa on evätty.

Lain mukaan veronmaksajien on jo nyt kustannettava laittomienkin siirtolaisten terveydenhuolto ”hätätapauksissa”. Global Clinicin kaltaiset kulttuurimarxilaiset ryhmät vaativat lisää julkista rahaa laittomille siirtolaisille tai ääritapauksissa jopa automaattista turvapaikkaa kaikille Suomen rajan ylittäneille:

”Emme ole vielä edes huomanneet, että potilaiden määrä olisi kasvanut klinikalla pakolaiskriisin vuoksi, mutta varmasti heitä tulee yhä enemmän ensi vuonna. Emme voi laajentaa toimintaamme, jos paperittomien siirtolaisten määrä kasvaa. Julkisen sektorin pitäisi kantaa vastuunsa.

Ylen artikkeli on ilmaista mainosta Global Clinicin toiminnalla, sillä se ei lainkaan kritisoi järjestön toimintaperiaatteita.

Järjestämällä ilmaisia palveluita klinikka tukee rikollista maahantuloa ja tekee Suomesta entistä vetovoimaisemman maan ulkomailla tällä hetkellä oleskelevien laittomien siirtolaisten silmissä.

sairaala

Ongelmaan on lupailtu ratkaisua jo vuosien ajan

Jo 2013 sisäministeri Päivi Räsänen lupasi korjata niin sanottujen paperittomien siirtolaisten käännyttämiseen liittyvät ongelmat.

Tuolloin puhuttivat pakkopalautukset, joita kaikki lähtömaat eivät hyväksy. Jos esimerkiksi somali saa kielteisen turvapaikkapäätöksen Suomessa, voidaan hänet karkottaa vain, mikäli hän suostuu lähtemään vapaaehtoisesti, sillä Somalia ei hyväksy pakkopalautuksia!

Jopa Räsänen myönsi, että on ongelmallista, että Suomi voi myöntää tiettyjen maiden kansalaisille oleskeluluvan sillä perusteella, etteivät nämä ole viitsineet oma-aloitteisesti häipyä maasta kielteisen turvapaikkapäätöksen jälkeen. Menettely perustuu korkeimman hallinto-oikeuden linjaukseen.

Hallitus ei ole onnistunut häätämään laittomia siirtolaisia maasta, ja nyt Yle on liittynyt kulttuurimarxististen järjestön kampanjaan, jossa vaaditaan lisää julkista rahaa ”paperittomille”.

Nuorten Lääkärien Yhdistyksen mukaan suurinta haittaa laitonta maahanmuuttoa lobbaavalle toiminnalle ovat aiheuttaneet kansallismieliset aktivistit, jotka ovat pakottaneet klinikoita pitämään matalaa profiilia:

”Oulussa toimivan paperittomien klinikan asiakkaat kaikkosivat, kun kansallisosialistista maailmankatsomusta julistava Suomen vastarintaliike julkaisi klinikan osoitteen uhkaavansävyisissä julisteissaan.

 

Lue myös: Maahanmuutto raastaa Suomen kahtia

2 kommenttia

  1. Rikolliset vallanpitäjämme käyvät sotaa meitä KANTASUOMALAISIA vastaan. He pitävät kaikki portit auki laittomastikin maahantunkeutuville, mm. kaikille ISIS-terroristeille. Kaikki heidän puheensa erilaisista rajoittavista toimenpitiestä on PELKKÄÄ HUIJAUSTA ilman VAIKUTTAVIA konkreettisia toimia, lukuunottatta joitakin merkityksettömiä, pelkässä huijaustarkoituksessa tehtyjä kosmeettisia toimenpiteitä. Me maksamme Ylen toiminnan, mutta siitä huolimatta rikolliset vallanpitäjämme ovat kaapanneet sen propagandakoneekseen tukeakseen rajoittamatonta maahantunkeutuja-invaasiota mm. kulttuurimarxistisella mädätyspropagandalla. He sahaavat oksaa altamme ja maksattavat sen meillä. Ylewatch-blogisti on taas kirjoittanut aiheesta osuvan artikkelin ties kuinka monennen kerran: ”YLE: RAJATON MAAHANMUUTTO ON MALTILLISUUTTA, SEN VASTUSTAMINEN ”JYRKKÄ” ÄÄRINÄKEMYS”, http://ylewatch.blogspot.nl/2015/12/yle-rajaton-maahanmuutto-on.html

    Vallanpitäjämme ovat asettaneet Ylen propaganda-toimintaa johtamaan Bilderberg-kokouksista ohjeistusta hakeneet päätoimittaja Jääskeläisen ja toimitusjohtaja Kivisen. Siellä ohjeistuksen antajiin tiettävästi kuuluvat mm. sellaiset ihmiskunnan arkkiviholliset kuten Uuden Maailmanjärjestyksen pääarkkitehti, juutalainen sotarikollinen H.Kissinger ja kasaarijuutalainen johtava sionisti Rotschild, joka hallitsee läntistä velkahuijaus-rahajärjestelmää ja on YKSITYISPANKKI Federal Reserven (FED) osaomistaja.

    Plusääni(22)Miinusääni(2)
  2. Paras tapa reagoida on taloudellinen vaikuttaminen. Jättäkää oman ajattelunne vastaiset lehdet tilaamatta, kebabit ja pitzat ostamatta, teatterit ja konsertit käymättä. Veroja ei voi loputtomiin nostaa. Propaganda ja pakkosyöttö perustuu verovaroihin. Raha puhuu.

    Plusääni(13)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat