Lännen kommunistit olisivat tuhonneet Etelä-Afrikan apartheidista huolimatta

ANC:n mukaan kaikki ongelmat ovat apartheidin syytä. Se määrittelee koko ANC:n olemassaolon ja kaiken mitä se on saanut aikaan sen jälkeen, kun kommunistijuutalaiset kaappasivat sen. Ja jopa senkin jälkeen, kun valta kirjaimellisesti ojennettiin heille hopealautasella, pommituskiristyskampanjan jälkeen.

Kiiltävä, uusi ja suorituskykyinen ensimmäisen maailman maa valmiina.

Tämä yksittäisen leimakirveen käyttö jatkaa Afrikan kaikkein kehittyneimmän valtion tuhoamista. Sillä oikeutetaan ja piilotellaan oikeaa kansanmurhaa, jota kommunistit harhoissaan toteuttavat. Surullista kyllä, kiitos kommunistien invaasion ja miehityksen, apartheid on myös ensimmäinen sana, joka tulee ulkomaalaisen mieleen kun puhutaan Etelä-Afrikasta, minkä myös monet valkoista syyllisyyttä potevat entisen eteläafrikkalaiset toteavat todeksi.

Jää kuitenkin muutamia kysymyksiä: Mikäli apartheidia ei olisi ollut, olisivatko kommunistit tästä huolimatta hyökänneet Etelä-Afrikkaa vastaan kaikilla keinoilla ja tasoilla? Totta hemmetissä he olisivat!

Ja olisiko Länsi silti hylännyt Etelä-Afrikan berliinin muurin murtumisen jälkeen? Varmasti.

Haluaisin kertoa mielipiteeni ja antaa viitteitä siitä mitä Etelä-Afrikassa on meneillään. Erityisesti eteläafrikkalaisille, mutta myös ulkomaailmalle, varoittaakseni niistä voimista, vallitsevat maassamme.

Ehdotan, että jokainen perinteisesti eurooppalainen tai kaukasialainen kansakunta tarkastelee näitä tapahtumia merkkeinä keinoista, joita poliittinen ja taloudellinen eliitti käyttää maailmanherruutta tavoitellessa. Ne voivat kulkea “tasa-arvon”, “yhtenäisyyden”, “demokratian”, “monimuotoisuuden”, “monikulturismin”, “globalisaation”, “monikansallisuuden”, “avointen rajojen”, “konservatismin”, “keskustaoikeistolaisuuden”, “liberalismin” tai minkä tahansa nimissä.

Käytin lainausmerkkejä, sillä mikään niistä ei tarkoita sitä mitä niillä oikeasti tarkoitetaan (mikä on perinteinen kommunistien käyttämä taktiikka). Kun analysoidaan kuinka maailman poliittinen ja taloudellinen eliitti näitä sanoja käyttää ja millaisin tuloksin, huomataan niiden olevan “sanallista sodankäyntiä” maailmanlaajuisessa näännytyssodassa.

Yritän tehdä yhteenvedon tai muuten selittää modus operandin maailmanlaajuiselle kulttuurilliselle, historialliselle, uskonnolliselle, kansalliselle ja heimolliselle (myös valkoisten) kansanmurhalle, käyttäen esimerkkinä Etelä-Afrikan tilannetta.

Etelä-Afrikassa käytetään paljon poliittisesti korrektia termiä Muutos (eng. Transformation). Uskon, että satasotaa käyvät myös ne juutalaisryhmät*, jotka haluavat muuttaa Euroopan (valkoisten) eurooppalaisten kotimaasta “monikulttuuriseksi”, sekarotuiseksi sulatusuuniksi. Tätä termiä käytetään lähinnä Amerikassa tai missä tahansa muussa kohdemaassa. On erittäin epätodennäköistä, että sitä käytettäisiin keskusteltaessa valkoisista puhdistetusta Afrikasta tai Israelista…

Häviämässä väittelyn? Hauku vastapuolta rasistiksi niin voitat.
Häviämässä väittelyn? Hauku vastapuolta rasistiksi niin voitat.

Olette saattanut panna merkille, että puhun käsitteestä sanasota. Sanat ovat tämän päivän AK-47. Afrikan veritimanttisodissa taistelevan lapsisotilaan ei tarvitse ymmärtää venäläisen aseen toimintaperiaatetta tai alkuperää. Hän voi käyttää sitä, päästää sen likaantumaan. Ase toimii siitä huolimatta.

Marksistit, liberaalit ja edistykselliset ovat sanallisten aseiden pääkäyttäjiä, tai kuluttajia. He eivät pidä mistään niin paljon kuin kätevistä äänipätkistä, jotka vaikuttavat yhtä älykkäiltä ja tiedostavilta kuin niin kehittäjät itse. Sanallisia aseita käyttämällä oikeutetaan väärinkäytökset ja niitä lausuvat populistit keräävät poliittiset irtopisteet kotiinsa, erityisesti mikäli pöytä on jo katettu poliittisella korrektiudella. Hyvä esimerkki lienee racebaitingiksi kutsuttu ilmiö.

Toinen, traaginen esimerkki tulee Rotherdamista, jossa 1300 lasta joutui raiskauksen tai ahdistelun kohteeksi. Kukaan ei pysäyttänyt muslimeita tai ei-valkoisia tekijöitä, sillä tehtävästä vastaavat instituutiot oli riisuttu aseista ja asetettu takajaloilleen syyttämällä heitä “rakenteellisesta rasismista”. Olipa sen käyttö oikeutettua tai ei. On syytä muistaa, että kantaväestön raiskaukset on ollut jo vuosisatojen ajan yksi jihadistien käyttämistä invaasiotaktiikoista…

Saksa oli tietoinen juutalaisten valheellisista vaatimuksista koskien holokaustia, mutta vaikeni niistä antisemitistiksi syyttämisen vuoksi.

Afrikassa mustat saavat jopa 51 % osuuden yrityksistä vain mustan ihonvärinsä vuoksi, ilman että heidän täytyisi tehdä töitä sen eteen tai maksaa mitään. Etelä-Afrikan valkoiset on suljettu pois työmarkkinoilta ja kolmannen asteen koulutuksesta jo 21 vuoden ajan. Silti yksikään vaikutusvaltainen henkilö ei rohkene sanoa mitään asemansa menettämisen pelossa.

He käyttävät poliittisen korrektiuden harjaa tai kilpeä pyyhkiäkseen pois kaiken opposition. Sitten käytetään “Muutoksen” (tai “progressiivisuuden” tai “yhtenäisyyden” tai “demokratian” tai marksismin tai ateismin jne) miekkaa, jolla neutraloidaan vastustaja ja vahvistetaan kollektivistista ylivalta ideologiaa ja käytäntöjä.

Ja sehän toimii. Kuinka monet katselevat maailman tapahtumia, pudistaen päätään ymmärtämättä kuinka olemme päätyneet nykyiseen tilanteeseen. Kyse ei todellakaan ole sattumasta tai luonnollisesta kehityskulusta… luonnollinen järjestys on viimeinen asia mitä ylivaltaa kannattavat kontrollifriikit marksistit haluavat. On paljon helpompaa haudata pää santaan ja laittaa televisio päälle päivittäistä indoktrinaatioannosta varten, tai työskennellä velkaorjuudessa sekä antaa muiden tehdä päätökset ja kantaa vastuu, tai paeta tietokonepelien virtuaalimaailmaan…

Muutos on vain työkalu tai tekosyy, jota he käyttävät ajaessaan tavoitteitaan läpi, olivatpa ne oikeutettuja tai ei. On syytä muistaa, että suurin osa ihmisistä on jo nyt takajaloillaan, peläten kuollakseen rasistin tai antisemitistin leimaa, tai mitä leimakirvestä liberaalit haluavatkaan käyttää.

Kun ihmisiä tähdätään näillä “sanallisilla aseilla”, jotka ovat suoraan kommunistin käsikirjasta, he eivät juuri vastustele. Poliittisesti korrekteilla tai muuten sortotoimia harjoittavilla hallituksilla on vapaat kädet muuttaa kaupunkien nimiä, katujen nimiä, koulujen kielipolitiikkaa, uudelleenkirjoittaa historiaa ja oppikirjoja, poistaa historiallisia patsaita, pakottaa instituutiot hyväksymään rotukiintiöt ja luomaan etuoikeutettu asema mustille.

Etelä-Afrikassa kuvio voi mennä näin:

Afrikaanerikoulun tai luokan tai yliopiston tai kunnan tai instituutin kaikki jäsenet tai opiskelijat ovat luonnollisesti valkoisia, sillä he ovat afrikaanereita (jopa monirotuisissa kouluissa afrikaaneriluokat olivat pitkälti valkoisia).

Miehittäjät väittävät, että “muutoksen” nimissä koulut eivät voi olla rodullisesti homogeenisiä, sillä se on “rasistista”. Näin ollen luokille, kouluihin tai yliopistoihin pakotetaan mustia. Tämän jälkeen miehittäjät väittävät, etteivät uudet mustat oppilaat ymmärrä afrikaansin kieltä, joten opetuskieli täytyy vaihtaa englanniksi…

Näin tapahtuu kansanmurha poliittisen korrektiuden nimissä.

Tämä on jo tapahtunut suurimmassa osassa Afrikaansin kielisissä yliopistoissa, ja sitä ollaan toteuttamassa afrikanerin kielisen korkeakoulutuksen viimeisessä linnakkeessa, Stellenboschin yliopistossa. Täytyy ottaa huomioon, ettei mustilla bantuilla ole historiallista yhteyttä Kapmaahan, jossa Stellenbosch sijaitsee… kyseessä on vain ja ainoastaan invaasio. (Monet heistä on tuotu linja-autoilla miljoonissa määrin muista maanosista osana suunnitelmallista väestönsiirtoa ja sosiaalipolitiikkaa. Tässä tapauksessa käytettiin sanallisena aseena käytettiin “edustavuutta”).

Tämänkaltaisia huijauksia käytetään myös sellaisia vähemmistöheimoja vastaan, joista ANC / SACP haluaa hankkiutua eroon. Jopa sana “heimo” on nykyään demonisoitu.

Jos analysoimme ylläolevaa perusteella: “Muutos” tarkoittaa siis järjestäytymisvapauden rikkomista, kaikessa hiljaisuudessa suoritettua invaasiota, miehitystä ja kansanmurhaa.

Kyseessä on tarkoituksenmukainen, suunniteltu, pakotettu sosiaalinen uudelleenohjelmointi, interventio, sorto, integraatio ja manipulointi “muutoksen” nimissä. Ja se on vastoin perustuslakiamme.

“Yhtenäisyys” ja “Yksi kansa” –temppu:

Kansakuntia kiristämällä ja pakottamalla, tunteisiin vetoavalla kiristyksellä ja “te vastaan me” eristämistemppuilulla, eri heimot, kulttuurit, rodut ja yhteisöt sulautetaan yhden suuren kommunistivaltion tai paikallishallinnon alle. Ihmiset huijataan luopumaan yksilöllisestä identiteetistään, kulttuuristaan, traditioistaan ja oikeuksistaan. Vanhojen aikojen “juhlitaan yhdessä erilaisuuttamme” on kehittynyt Yhtenäisyydeksi. Afrikassa on 7000 heimoa, yli 2000 kieltä, kaikki pakotettuna 50 maahan Yhtenäisyyden nimissä… Kyse on oikeasti epäyhtenäisyydestä, sillä liian monen liian erilaisen ryhmän ahtaminen pieneen sardiinipurkkiin voi johtaa vain ongelmiin…

Epäyhtenäisyys on sardiinipurkki, jota kutsutaan myös monikulttuurisuudeksi. Se aiheuttaa rikoksia, ksenofobiaa ja rasismia. Tästä huolimatta poliittisesti korrektit haluavat entistä enemmän “Yhtenäisyyttä”. Erityisesti monikansalliset yhtiöt, jotka hyötyvät siirtotyöläisten matalista palkoista, lievemmistä rajasäännöksistä, matalammista veroista ja tulleista. Ne tulevat aina olemaan poliittisesti korrektin kehityksen kärkijoukoissa, hyvänä esimerkkinä eteläafrikkalainen Nando’s-ravintolaketju. Monet eteläafrikkalaisyritykset ansaitsevat enemmän kaikissa muissa Afrikan maissa paitsi Etelä-Afrikassa. Viimeinen asia mitä he haluavat on lisää rajoja, korkeammat kielimuurit, korkeampia tullimaksuja ja vientitulleja, enemmän punaista nauhaa tai hallituksen sekaantumista liiketoimintaan!

Ja juuri siinä on syy miksi kapitalismi tukee kommunismin kaltaista kollektivistista ideologiaa… …jos tietenkin jätetään huomioimatta se ilmeinen tosiseikka, että molemmissa ismeissä omaisuus on keskitetty rikkaan eliitin käsiin ja kuluttajien tai kansalaisten enemmistö on orjuutettu.

"Länsimainen sivilisaatio olkoon kirottu! Ongelmamme täällä EU:ssa on se, että meillä on useita paikkoja, joissa "hellitään ajatusta homogeenisyydestä ja erillisyydestä muista... Ja mielestäni juuri sitä Euroopan unionin tulisi, näkemykseni mukaan, parhaiden kykyjensä voimalla heikentää." –Peter Sutherland, Britannian Goldman Sachsin puheenjohtaja
”Länsimainen sivilisaatio olkoon kirottu! Ongelmamme täällä EU:ssa on se, että meillä on useita paikkoja, joissa ”hellitään ajatusta homogeenisyydestä ja erillisyydestä muista… Ja mielestäni juuri sitä Euroopan unionin tulisi, näkemykseni mukaan, parhaiden kykyjensä voimalla heikentää.” –Peter Sutherland, Britannian Goldman Sachsin puheenjohtaja

Monikansallisten yhtiöiden motiivi poliittisesti korrektien ohjelmien ja kampanjoiden sekä erityisesti poliitikoiden rahoittamiselle on tämänkaltainen ahneus. Etiikka, moraali, oikeudenmukaisuus tai rauha, niillä ei ole mitään tekemistä asian kanssa. Niillä on yleensä hyvin heikko lojaliteetti isäntävaltioita tai niiden kansalaisia kohtaan… kaikki ovat vain numeroita, kuka tahansa intialainen voi viedä työsi… veronkierrosta puhumattakaan.

Avoimet rajat ovat työkalu maailmanhallinnalle. Marksismi on maailmanlaajuista ylivaltaa kannattava ideologia! Monikansalliset valtiot ja monikansalliset järjestöt ovat vasemmistolaisen maailmanvallan hautomoita… ne ovat erittäin hyviä luodessaan typeriä, materialistisia, kuluttajia ja velkaorjia… …zombityöläisiä.

Miksi liberaalit, vasemmistolaiset, “demokraatit” ja marksilaiset väittävät kansallismielisiä ylivallan kannattajiksi kun he ovat tosiasiassa maailmanlaajuisen ylivallan kannattajia? Siksi, koska kyseessä on hyvin suunniteltu ja toimiva leimakirves.

Kansallismieliset haluavat vain hallinnoida omaa maataan, ei koko maailmaa. Tästä huolimatta heitä kutsutaan valtamediassa ylivallan kannattajiksi? Yksinkertainen seikka paljastaa valtamedian ylivaltaisen valkoisten vastaisen agendan. Valtamedia, jonka taustalla piilevät monikansalliset voimat, on tehnyt kaikkensa mustamaalatakseen kansallismielisyyttä. Nyt tiedämme miksi… “Bisnes on bisnestä ja ahneus on hyvästä” ilmeisesti…

Ryhmien sekoittaminen keskenään lisää rikollisuutta.
Ryhmien sekoittaminen keskenään lisää rikollisuutta.

Tämä pakottamalla ja kiristämällä aikaansaatu integraatio (monikulttuurisuus) on aivan yhtä paha kuin pakotettu segregaatio (apartheid). On luonnotonta pakottaa ihmiset yhteen, kuten myös pitää heidät erillään.

“Erillisyys” ei ollut mitään muuta kuin kansallismielisyyttä jokaiselle Etelä-Afrikan 12 eri heimolle heidän omissa, perinteisissä kotimaissaan… neljä näistä oli itse asiassa täysin itsenäisiä. Kansallismielisyys on kommunismin vihollinen, vaikka kohteena olisikin 12 eri heimoa. Markistikommunistit tekivät rutkasti töitä kansainvälisellä tasolla … hyvällä menestyksellä … valitettavasti on helpompaa huijata jotakuta kuin vakuuttaa henkilö siitä, että hän on tullut huijatuksi.

Monikulturismi pakotetaan vilpin, aivopesun, mediamanipulaation, loukkausten, avoimen ja peitellyn poliittisen korrektiuden, sosiaalisen ja emotionaalisen kiristyksen, massamaahanmuuton ja turvapaikkapolitiikan avulla.

Vain silloin, kun ihmiset voivat vapaasti elää, työskennellä, olla tekemissä toistensa kanssa tai erillään toisistaan, vailla arvostelua, paheksuntaa tai solvauksia, rasismi loppuu. Assimilaation tai sekoittumisen välitön uhka ja kulttuurin kuolema luovat epävarmuuden ilmapiirin, joka aiheuttaa rasismia ja ksenofobiaa. Mikäli kansalliset rajat olisivat pysyviä, näin ei kävisi. Hyvät aidat takaavat hyvät naapurit.

Tri H.F. Verwoerd, jota kutsuttiin virheellisesti apartheidin arkkitehdiksi, oikeasti kyseessä oli britti joka aloitti sen Unionin aikaan 1910, kutsui järjestelmää “hyväksi naapuruudeksi”. Vuonna 1966 Etelä-Afrikan mustissa bantuvaltioissa työttömyys oli vain 5 %. Tänä päivänä nykyisen oikeusjärjestelmän aikana ollaan lähempänä 40 % On olemassa lukuisia tilastoja, jotka osoittavat hyvän naapuruuden politiikan onnistuneeksi… Etelä-Afrikan mustien elintaso oli paljon korkeampi kuin muualla Afrikassa. Se myös kasvoi nopeammin kuin valkoisten elintaso.

World Bank Atlas 1985 –kirjan mukaan Etelä-Afrikan mustien imeväiskuolleisuus oli 32 % alempi mitä muualla Afrikassa keskimäärin. Kaupunkialueilla mustien imeväiskuolleisuus 32 / 1000 vuonna 1985, verrattuna Etelä-Afrikan keskiarvoon (55).

Etelä-Afrikan valkoisten elinajanodote oli 68 vuotta vuonna 1991. Mustien elinajanodote nousi 34 vuodesta 1960 tasolta Euroopan tasolle vuonna 1991 (65).

Ei liene tarpeen mainita, että menestys oli todennäköisesti pitkälti tri Verwoerdin salamurhan ansiota.

Kommunistien ANC sabotoi mustien heimojen itsenäisyyteen tähtääviä projekteja.
Kommunistien ANC sabotoi mustien heimojen itsenäisyyteen tähtääviä projekteja.

Sateenkaarivaltion tuhoamismenetelmät

 • Äänestyksen ja kunnallisten rajojen manipulointi.
 • Pikaisesti suoritetut äänestykset ja alueiden yhdistämiset keskusvallan kasvattamiseksi ja vähemmistön tai opposition äänten heikentäminen.
 • ”Muutos”: Pakotettu integraatio ja rodunsekoitus emotionaalisen, sosiaalisen ja median kiristyksen avulla.
 • Kaaderien palkkaus: Palkataan, otetaan töihin ja palkitaan ANC:n lojaaleja jäseniä veronmaksajien rahoilla. (90 % veronmaksajista ei äänestänyt ANC:tä).
 • Mustien taloudellisen aseman vahvistaminen: Valkoiset pakotetaan pois työpaikoilta, koulutusjärjestelmästä ja yritysmaailmasta rasististen lakien nojalla.
 • Valtiohallinnon politisointi: liittojen avulla maata pidetään panttivankina poliittisten, rodullisten ja taloudellisten etujen saavuttamiseksi.
 • ”Edustavuus”: Ihmissalakuljetus ja väestönhallinta siirtämällä mustia syrjäseuduilta niille alueille, joilla on vähemmän mustia. Näin he äänestävät kumoon paikallisen väen.

Viimeinen kohta on lähes yhtä pelottava kuin naurettavakin. ANC:llä / SACP:llä on julkeutta ehdottaa, että 3 miljoonaa valkoista tulisi siirtää pois Länsi-Kapista. Tilalle siirrettäisiin 3 miljoonaa mustaa, jotta maakunnan rodullinen profiili vastaisi koko maan rodullista profiilia. Mustilla ei ole historiallisia tai perinteisiä yhteyksiä tai vaateita Kapmaahan. Laajemmassa mittakaavassa, koska mustat lisääntyvät kahdeksan kertaa nopeammin kuin valkoiset, he voivat vallata ja miehittää minkä tahansa kaupungin tai alueen, kiitos väestönmääränsä. Lopulta he tulevat assimiloimaan valkoiset ja muut vähemmistöt itseensä. Mustien bantujen määrä on kasvanut räjähdysmäisesti 900 % vuodesta 1900 lähtien. Ironista kyllä, tämä on pitkälti länsimaisen lääketieteen ja sivilisaation ansiota.

Vastenmielinen sanallinen ase nimeltä edustavuus on jotain minkä uskon nousseen käyttöön Yhdysvalloissakin!

Mandelan Afrikan kansalliskongressi, jossa loisii Etelä-Afrikan kommunistinen puolue (joka ei ole koskaan voittanut yhtäkään ääntä Etelä-Afrikassa), täysin oikeuksin ja tahallisesti, tarkoituksenmukaisesti ja vapaasti, raiskaa, ryöstää ja kynii aiemmin niin vauraan ensimmäisen maailman maan tuottavia, viattomia kansalaisia. Siksi, koska he voivat tehdä niin. Heillä on yksi massiivinen leimakirves, joka saa kaikki kriitikot vaikenemaan… sitä kutsutaan apartheidiksi.

Apartheid sanana on niin täynnä valkoista syyllisyyttä että jopa kaiken tämän uskomattoman kauheuden ja korruption jälkeen, piittaamatta yhtään laista, selkärangattomat valkoiset liberaalit silti puolustavat ja tukevat ANC:tä… Zuman täytyy vain piiskata kuollutta apartheid-hevosta ja ihmiset kaikkialla etsivät suojaa poliittisesti korrektilta leimakirveeltä.

Ilman apartheidia ANC, SACP, DA ja EFF eivät olisi mitään. Maassa, jota ei kohta enää ole…

Apartheid on koko ANC:n olemassaolon perusta.
Apartheid on koko ANC:n olemassaolon perusta.

Ihmiset alkavat nähdä propagandan läpi kun kollektivistisen sorron ikävät realiteetit iskevät vasten kasvoja. Ne päivät, jolloin mustat saattoivat rotukorttia vilauttamalla saavuttaa etuja, ovat pian ohitse..

Kuten näimme Yhdistyneiden kuningaskuntien viime parlamenttivaaleissa, vasemmistolaista ylivaltaa ajava Labour-puolue päätyi pihalle ja kaikki Lontoon keskeiset kommunistit erosivat… Surullista kyllä, syöpä on ehtinyt levitä perinteisiin konservatiivipuolueisiin, jotka ovat nykyään täysin marksilaisia, kuten Yhdistyneistä kuningaskunnista ja Ranskasta voidaan nähdä.

Etelä-Afrikka on kallistunut niin vasemmalle että lehdistö kutsuu konservatiiveja äärioikeistoksi, eikä valtaväestö ole yhtään sen viisaampaa…

Toivottavasti tämänkaltaiset aloitteet avaavat ihmisten silmät, ja poliittiset tuulet kääntyvät heidän [kommunistien] suosiotaan vastaan, jotta epäreilun rasistinen ja vääristynyt pelikenttä tasoittuu…

*Tekstissä esitetyt juutalaisryhmät eivät edusta koko juutalaista kansaa tai toimi tietyllä tavalla siksi, että he ovat juutalaisia.

 

Lähde: SAnews.info

Lue myös:

Etelä-Afrikka tarjoaa maailman huonoimman tieteellisen ja matemaattisen koulutuksen
Etelä-Afrikka syrjii valkoisia työelämässä – tappavin seurauksin
Järkyttävää materiaalia: mustien ”sorkkarautajengit” terrorisoivat valkoisia Etelä-Afrikassa
Etelä-Afrikassa murhattu alkuvuonna ainakin 86 valkoista

6 kommenttia

 1. Etelä-Afrikassa sovellettua mallia toteuttaa Super-Neuvostoliitto-diktatuuri ennen kaikkea kansallisten maanpetturi-lakeijoidensa ja hyödyllisten idioottiensa avulla.

  ”Kansallismieliset haluavat vain hallinnoida omaa maataan, ei koko maailmaa. Tästä huolimatta heitä kutsutaan valtamediassa ylivallan kannattajiksi? Yksinkertainen seikka paljastaa valtamedian ylivaltaisen valkoisten vastaisen agendan. Valtamedia, jonka taustalla piilevät monikansalliset voimat, on tehnyt kaikkensa mustamaalatakseen kansallismielisyyttä. Nyt tiedämme miksi… “Bisnes on bisnestä ja ahneus on hyvästä” ilmeisesti…”

  Kuinka hyvin tämä päteekään Suomenkin läpimätään, ylikansallisia feodaaliherrojaan kumartavien maanpetturi-vallanpitäjiemme sylikoiraksi korruptoituneeseen valtamediaan – erityisesti Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdaan, jonka päätoimittajat käyvät Bilderberg-kokouksissa kuulemassa ohjeistusta sellaisilta ihmiskunnan arkkivihollisilta kuten NWO-pääarkkitehti ja juutalainen sotarikollinen H.Kissinger ja kasaarijuutalainen johtava sionisti Rotschild, joka hallitsee läntistä velkahuijaus-rahajärjestelmää. Joten ei ihmettelemistä, että maanpetoksellinen propaganda-mediamme koettaa tukea kansallisvaltiomme tuhoamista rajoittamattomalla maahantunkeutuja-invaasiolla sensuroimalla/salaamalla, vääristelemällä ja valehtelemalla erityisesti tähän liittyvissä asioissa.

  ”Tämä pakottamalla ja kiristämällä aikaansaatu integraatio (monikulttuurisuus) on aivan yhtä paha kuin pakotettu segregaatio (apartheid). On luonnotonta pakottaa ihmiset yhteen, kuten myös pitää heidät erillään.

  “Erillisyys” ei ollut mitään muuta kuin kansallismielisyyttä jokaiselle Etelä-Afrikan 12 eri heimolle heidän omissa, perinteisissä kotimaissaan… neljä näistä oli itse asiassa täysin itsenäisiä. Kansallismielisyys on kommunismin vihollinen, vaikka kohteena olisikin 12 eri heimoa. Markistikommunistit tekivät rutkasti töitä kansainvälisellä tasolla … hyvällä menestyksellä … valitettavasti on helpompaa huijata jotakuta kuin vakuuttaa henkilö siitä, että hän on tullut huijatuksi.

  Monikulturismi pakotetaan vilpin, aivopesun, mediamanipulaation, loukkausten, avoimen ja peitellyn poliittisen korrektiuden, sosiaalisen ja emotionaalisen kiristyksen, massamaahanmuuton ja turvapaikkapolitiikan avulla.”

  Tätä Super-Neuvostoliitto-diktatuuri toteuttaa – nöyrimpinä lakeijoinaan Brysselin ylimpiä politrukkeja nuoleskelevat Suomen politiikan johtopaikoilla olevat selkärangattomat narsistiset psykopaatti-ketkut, joille elämän korkein päämäärä on päästä politrukiksi Brysselin lihapatojen äärelle – välittämättä siitä mitä se Suomelle ja Suomen kansalle maksaa.

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 2. (Entisen) ’koti, uskonto ja isänmaa’-puolueen nykyistä, nuorentunutta johtoporrasta:

  ”Professori Rothovius osoittaa Alexander Stubbin härskin ja ministerin valan vastaisen valehtelun olleen tahallista ja suunnitelmallista
  Professori Rothoviuksen kirjoitus on paljon pidempi kuin tässä jutussa esitetty teksti. Julkaisemme vain Stubb-gaten kannalta mielenkiintoisimman osan. Teksti on kokonaisuudessaan lainattu Rothoviuksen kirjoituksesta, eikä siihen ole lisätty mitään toimituksessa. Vaikuttaa vahvasti siltä, että hallituksessa istuu rikollisia, jotka yrittävät peittää rikoksia ja suojella rikollisia! Miksi maanpetoshallitusta ei laiteta syytteeseen valtakunnanoikeudessa, kun todisteet ovat ilmeiset?…”,
  http://mvlehti.net/2015/12/15/professori-rothovius-osoittaa-alexander-stubbin-harskin-ja-ministerin-valan-vastaisen-valehtelun-olleen-tahallista-ja-suunnitelmallista/

  Taitaapa Stubb päihittää Kataisenkin valehtelijana/rötöstelijänä!

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 3. ”Ketä ministeri Berner suojelee? Finavialle 34 m€ tappiot ja kanneoikeus vanhenee vuodenvaihteessa
  Mikäli tätä asiaa ei saada tuomioistuimen ratkaistavaksi ennen vuodenvaihdetta kanneoikeuden vanhetessa, on ministeri Berner syytä istuttaa itse syytettyjen penkille, kirjoittaa Jallu Kalevi.
  Ketä ministeri Berner suojelee? Finavialle 34 m€ tappiot ja kanneoikeus vanhenee vuodenvaihteessa…”,
  http://mvlehti.net/2015/12/15/keta-ministeri-berner-suojelee-finavialle-34-me-tappiot-ja-kanneoikeus-vanhenee-vuodenvaihteessa/

  ”Ministerin yritykselle huikeat vuokrarahat lastensairaalasta
  Liikenne- ja viestintäministerin yritys saa 3,5 miljoonaa euroa vuodessa vuokrina lastensairaalast

  Hyväntekeväisyys näyttää olevan myös hyvää liiketoimintaa. Liikenne ja viestintäministeri on Vallila Interiorin omistajia ja toiminut yrityksen toimitusjohtajana, samassa osoitteessa toimii myös lastensairaalalta vuokratuloja saava yritys.

  Ministeri Bernerin yritykset ovat ennenkin harjoitelleet julkisen rahan käyttämistä. Vallila Interior käytti tukityöllistettyjä säännöllisesti. Edellisen työttömän työllistymisjakson umpeutuessa otettiin aina seuraava.

  Tällainen säännöllinen verorahoin kustannetun ilmaisen työn ketjutus on arveluttavaa toimintaa. Kyse on ollut ammattitaitoisesta työvoimasta, jota käytettiin esimerkiksi ostotoiminnassa ja toimistotöissä…

  “Lastensairaala on rakennettu lähes täysin verorahoilla, mutta omistus on yksityinen.”

  “Lastenklinikalle lahjoitetut varat menevät yksityiselle”
  http://kristiinailmarinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/157614-miksi-lastenkl…

  Tähän lastensairaalajuttuun on viritetty tollainen säätiö-interface väliin…”,

  http://mvlehti.net/2015/12/15/ministerin-yritykselle-huikeat-vuokrarahat-lastensairaalasta-2/

  Kuka sanoikaan että on panettelua tai vähintäänkin liioittelua puhua RIKOLLISISTA VALLANPITÄJISTÄMME?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Surkuhupaisaa on mm. se, että Suomen ”Kirkko” on julistanut edesmenneen häijyn kommunistiterroristin ja kaffeririroiston, Nelson Mandelan, lähes pyhimykseksi… – Näinhän ne ”hyödylliset idiootit” toimivat!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 5. Ylen kulttuurimarxistista mädätys-aivopesua johtavien maanpetturien pohjanoteeraus:

  ”Mustaa huumoria: Venäläiset kettuilivat “Mannergeimille”
  YLE vie mädätyksen ansiosta kaikki muutkin mukanaan naurunalaiseksi, eivät siis pelkästään itseään…
  Fiktiotapa hyvimpä, mutta kun YLE:n “taiteilijoiden” tarkoitus on sen avulla syventää ja valaista ihmistä nimeltä Mannerheim suomalaisille:
  14.8. 2012, IL: Ylen salattu yllätys: Mustaihoinen Mannerheimiksi
  Tuskin tuossa Lyytisen ohjaamassa kuvauksessa on mitään muuta Mannerheimia kuin hänen nimi…”,
  http://mvlehti.net/2015/12/14/mustaa-huumoria-venalaiset-kettuilevat-mannergeimille/

  Ks. erityisesti artikkelissa olevat kuvat!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat