Lapsia ja ruumiita raiskannut tähtijuontaja oli Israelin ystävä

2011 kuollut tunnettu englantilainen pedofiili ja televisiojuontaja Jimmy Savile lahjoitti huomattavia summia juutalaisvaltiolle.

Savile käytti uhrejaan hyväksi muun muassa sairaaloissa ja BBC:n tiloissa. Savilella saattoi olla jopa lähemmäs tuhat lapsiuhria, sekä tyttöjä että poikia. Liberaalin valtamedia BBC:n ylin johto ja Savilen kollegat olivat tietoisia pedofiilin puuhista, mutta he antoivat raiskausten jatkua 40 vuoden ajan. Pedofiilin toiminta tuli julki vasta kilpailevan mediayhtiön tuottaman dokumentin myötä.

Savilen toimia selvittäneen Sue Proctorin mukaan juontaja todennäköisesti raiskasi myös kuolleita ruumiita sairaaloissa. Hänelle oli varattu sairaaloihin yksityisiä tiloja sekä kulkuluvat jopa ruumishuoneisiin, sillä hän lahjoitti usein rahaa hyväntekeväisyyteen.

Eräs ”hyväntekeväisyyden” kohteista oli juutalaisvaltio Israel, joka toteuttaa palestiinalaisten ja libanonilaisten kansanmurhaa Lähi-idässä. Savile kutsui itseään ”maailman juutalaisimmaksi katolilaiseksi”. Hänen mukaansa juutalaisvaltio ei ollut tarpeeksi ankara vihollisiaan kohtaan kuuden päivän sodan jälkeen. Savilen mukaan Israel ei missään tilanteessa saisi antaa maita takaisin arabeille. Hän keräsi rahaa juutalaisvaltiolle erilaisin tempauksin ja tapasi myös muun muassa maan presidentin. Savilen mukaan ”maailma on paljon velkaa juutalaisyhteisölle”. Jewish Telegraphin mukaan hän tuki juutalaista toimintaa myös kotimaassaan ja osasi puhua jopa jiddišiä monia englanninjuutalaisia paremmin.

 

Lue myös:

Vasemmiston ja pedofiilien yhteinen synkkä historia
Hollywoodia riivaa pedofiiliongelma
Sionistimedia salaa jälleen uutisia juutalaisten pedofiliasta
Suuri ”raiskaavien rabbien” salailu

3 kommenttia

 1. Aikamoinen sekasikiö tuo Jimmy. Erään uhrin kertoman mukaan Jimmy hoilasi ”heil satan” samalla, kun raiskasi lapsia kavereineen sairaalan kellarissa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Kyllä henkilön täytyy olla melkoisesti häiriintynyt että pitää tuollaista käytöstä normaalina. Mutta enemmän häiriintyneitä olivat ne tahot jotka tiesivät näistä puuhista mutta silti sallivat ne.

  Jos mietitään kaiken maailman eläintauteja. Suu- ja sorkkatautia, erilaisian kulkutauteja, hullun lehmän tautia jne. niin poikkeuksetta ne lähtevät liikkelle Isota Britaniasta. Miksi? Mikä tuota maata vaivaa että sieltä lähtevät kaikki vitsaukset liikkeelle, kuten tämä Jimmykin?

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 3. Anglosaksinen maailma on täynnä kivien alla ryömiviä torakoita.

  Mm. Corbett Report spekuloi mielenkiintoisesti siitä, kuinka brittiläinen eliitti (ml. siionistieliitti) suojelee näitä merkittävissä asemissa olevia perverssejä ”deviantteja”, koska esim. pedofiili on eliitille mainio käsikassara. Pedofiilihän tekee mitä vain säilyttääkseen asemansa ja pysyäkseen piilossa julkisuudelta.

  Tämä on tyypillinen pirullinen toimintatapa mm. siionistieliitille: Päästetään valtaan pervoja, jotka ovat täysin talutusnuorassa ja ovat toisaalta äärimmäisen kiitollisia, kuin voivat tyydyttää sairaita halujaan. Tämä pervoryhmä on tietenkin läpileikkaus yhteiskunnasta, mutta ovela eliitti tietenkin sallii etenkin valkoisille tämän, jotta paljastuessaan syyllinen on valkoinen.

  Yhtälailla ongelman ratkaisu on korruption murskaaminen ja äärimmäisen ankarat rangaistukset ilman pienintäkään sääliä. Kuolemantuomio ei ole lainkaan liikaa.

  Vain johdonmukainen ja ryhdikäs yhteiskunta voi poistaa tämän saastan keskuudestamme. Ei sääliä, ei ymmärrystä.

  Huomatkaa, kuinka tämä on aina ollut anglosaksieliitin ongelma ja mehän tiedämme, kuka vetää naruista anglosaksisessa maailmassa. Torakat kivien alla.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat