Lobbaajat: vapaakauppasopimus ylläpitää Amerikan poliittista ylivaltaa

Vaikutusvaltainen amerikkalainen Council on Foreign Relations (CFR) –lobbausjärjestö on julkaissut raportin, jossa todetaan, että Yhdysvallat voi varmistaa kansainvälisen ylivalta-asemansa vapaakauppasopimuksilla.

CFR tunnetaan järjestönä, joka edustaa Yhdysvaltojen rikkainta finanssieliittiä. Yhdysvalloissa sijaitsevaa lobbausryhmää johtaa juutalainen uuskonservatiivi Richard Haass. Revising U.S. Grand Strategy Toward China –raporttia esitelleen Haassin mukaan Amerikan tavoitteena on kaikissa tilanteissa pysyä ainoana kansainvälisenä suurvaltana.

David Rubenstein.
David Rubenstein.

Kollegoidensa tavoin Haass on piinkova sionisti, jolle Israel on kuin toinen kotimaa. Siksi onkin lähes harhaanjohtavaa puhua CFR:stä Yhdysvaltojen edustajana. Haassin lisäksi CFR:n korkeimpaan johtajistoon kuuluu monia muitakin juutalaisia, kuten Robert Rubin, David Rubenstein, Richard Salomon ja Peter Ackerman.

CFR:n raportin mukaan Yhdysvallat voi ylläpitää poliittista ylivaltaansa ainoastaan varmistamalla, että amerikkalaismiljardöörien (1, 2) monikansalliset yhtiöt menestyvät maailmalla. CFR antaa ohjeita Yhdysvaltojen poliittiselle johdolle. Ensiksi maan on paisutettava entisestään ”puolustusvoimiensa” budjettia, mikä merkitsee käytännössä tähtitieteellisiä voittoja yksityisille aseyhtiöille sekä CFR:n edustamille yksityisille pankeille, joiden suurin asiakas valtio on.

Luvussa ”Recommendations for U.S. Grand Strategy Toward China” juutalaisen Haassin johtama lobbausjärjestö toteaa, että kansainväliset vapaakauppasopimukset ovat Yhdysvaltojen ”geoekonominen” ase vihollisvaltioita vastaan. Kiinaa vastaan Amerikka voi CFR:n mukaan taistella Tyynenmeren vapaakauppasopimuksella (Trans-Pacific Partnership, TPP).

CFR-sionistijärjestön mukaan Amerikan täytyy rahoittaa varustelua velkaantumalla yksityisille pankeille.
CFR-sionistijärjestön mukaan Amerikan täytyy rahoittaa varustelua velkaantumalla yksityisille pankeille. Kuvassa amerikkalaisveronmaksajien rahoittama ohjusjärjestelmä Israelissa.

CFR:n raportti kertoo karulla kielellään, mistä vapaakauppasopimuksissa on kyse: poliittisesta vallankäytöstä ja muiden valtioiden itsemääräämisoikeuden tukahduttamisesta. Suomea ja Eurooppaa uhkaa TPP:n sijaan TTIP-niminen vapaakauppasopimus, josta myös Magneettimedian on usein kirjoittanut. Jopa ”nationalistiseksi” kutsutut perussuomalaiset ovat ajamassa Suomea sokealla kiihkolla vapaakauppasopimukseen, joka toteutuessaan riistäisi meiltä viimeisetkin itsenäisyyden rippeet:

”TTIP on vapaakauppasopimus, joka toteutuessaan antaisi monikansallisille yrityksille rajattomat toimintavaltuudet Suomessa. Mikäli valtio yrittäisi suojella paikallista yrittäjyyttä tai luonnonvaroja, voisivat yritykset haastaa valtion oikeuteen yksityisessä tuomioistuimessa. Suursijoittajien ylivalta kasvaisi räjähdysmäisesti ja valtioiden itsenäinen lainsäädäntö menettäisi merkityksensä.

Yrittäjien lisäksi myös kuluttajien, palkansaajien ja ympäristön etujen suojelu kävisi valtiolle mahdottomaksi. Vapaakauppakehitys johtaa peruspalveluiden yksityistämiseen. Puntarissa suursijoittajien voitontavoittelu painaisi huomattavasti enemmän kuin kansalaisten oikeus esimerkiksi laadukkaaseen terveydenhuoltoon tai koulutukseen.”

Haassin kaltaisten ihmisten tuki vapaakaupalle osoittaa, että ainoat vapaakaupasta hyötyvät ovat upporikkaat amerikanisraelilaiset sijoittajat.

 

Lue myös:

TTIP-vapaakauppasopimus uhkaa itsenäisyyttä
TTIP-sopimus on demokratian ja itsemääräämisoikeuden tuho

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat