Maahanmuuttokeskustelu kuumeni Pudasjärvellä – kuuntele radiolähetys!

Kansallismielinen Riimuradio kävi haastattelemassa pudasjärveläisiä poliitikoita ja asukkaita Pudasjärvi-markkinoilla kuun alussa. Selvisi, ettei kukaan päättäjistä tiedä, mihin kunnan raju pakolaispolitiikka tulee johtamaan.

Pudasjärvi on pieni pohjoissuomalainen kunta, joka on ilmoittanut, että vuoteen 2018 vähintään 10 % kansalaisista tulee olla maahanmuuttajataustaisia. Maahanmuuttajat eivät ole tuoneet mukanaan yrittäjyyttä ja uusia työpaikkoja vaan rikollisuutta ja turvattomuutta. Aihetta on käsitelty laina-artikkeleissamme Pudasjärvi 2014: mielivalta jatkuu sekä Pudasjärvi: varoitus Suomelle.

Riimuradion haastatteluista selviää, etteivät edes maahanmuuttoa kannattavat poliitikot tiedä, miksi he haalivat maahan jatkuvasti lisää afrikkalaisia ja arabeja.

Sosiaalidemokraatit esimerkiksi toteavat, että Pudasjärvi tarvitsee ”lisää ihmisiä”. Kun haastattelija kysyy, eikö ole hölmöä, että väestökatoa paikataan julkisilla tulonsiiroilla elävillä pakolaisilla, menee sosiaalidemokraatti hiljaiseksi. Edes hän ei kehtaa väittää, että arabi- ja afrikkalaissiirtolaiset ovat tulevaisuuden veronmaksajia.

Sosiaalidemokraatti myöntää, että monet pudasjärveläiset ovat joutuneet maahanmuuttajarikollisten uhreiksi. Hänen mukaansa tämä ei kuitenkaan ole ongelma, sillä hän itse on toistaiseksi säilynyt ehjin nahoin.

Haastateltu perussuomalaispoliitikko puolestaan kertoo, että puolueen maahanmuuttopoliittisissa linjauksissa ei ole kyse etnisen suomalaisuuden vaalimisesta vaan ainoastaan taloudesta.

Perussuomalainen myös kertoi, että puolueen sanelemana ehtona kunnallisvaaliehdokkuudelle oli, etteivät ehdokkaat puhu kriittisesti maahanmuutosta. Perussuomalaisten johto ajaa siis aktiivisesti vapaiden rajojen politiikkaa sensuroimalla avoimen keskustelun maahanmuuton haitoista. Ehdokkaan mukaan vaatii jo huomattavasti ”siviilirohkeutta”, että pakolaisongelman uskaltaa ylipäätään mainita.

Lähetyksen lopussa ääneen päässyt keskusta nolaa itsensä pahiten. Riimuradion julkaiseman valokuvan perusteella kyseessä on Sointu Veivo. Keskustapoliitikko hämmästyy, kun haastattelija kysyy, mikseivät pudasjärveläispuolueet vastusta maahanmuuttoa. Hän valistaa haastattelijoita, että afrikkalaisilla ja arabisiirtolaisilla on lukuisia ”tietoja ja taitoja, joita suomalaisilla ei ole”. ”He voivat rikastuttaa meitä,” poliitikko jatkaa.
Videot: Monikulttuurisuus on tehnyt Malmöstä hengenvaarallisen alueen valkoisille ihmisille.

Keskusta vakuuttaa, että Suomi tulee päihittämään monikulttuurisuuden mukanaan tuomat ongelmat, jotka ovat tehneet Detroitin ja Malmön kaltaisista paikoista elinkelvottomia.

Kun keskustapoliitikko kuulee maahanmuuttajarikollisten uhreiksi joutuneiden pudasjärveläisten kertomuksista, toteaa hän, että nämä ovat ”vääriä ihmisiä” puhumaan maahanmuutosta. Hänen mukaansa suomalaiset leiriytyvät toistensa takapihoille ja varastelevat pyöriä myös aivan siinä missä maahanmuuttajatkin.

Keskustelu kärjistyy nopeasti ja huipentuu poliitikon lähes hysteeriseen monikulttuurisuuden puolustuspuheeseen. Kuuntele omalla vastuulla.

 

Lue myös:

Talousblogisti: Suomi pärjää ilman maahanmuuttoa
Tilastot: maahanmuutto rikastuttaa pankkiireita mutta köyhdyttää kansaa
Norjassa positiivisia kokemuksia maahanmuuttajien karkottamisesta

13 kommenttia

 1. Sillon tällöin magneettimedia uskaltaa ton natsi ”patrioottien” juttuja julkasta voi jumalauta miksei saman tien kaikki natsi jutut tänne mitä sitä säästelemään kun samanlaista roskaa molemmat mediat

  Plusääni(2)Miinusääni(57)
  1. Onko Super-Neuvostoliitto-diktatuurikin ruvennut palkkaamaan monikulttuuri-trolleja edistääkseen mm. Suomenkin asuttamista helpommin diktatuuriin alistuvalla negroidisella sekarodulla suomalaisten sijaan – ”Kalergi-suunnitelma eurooppalaisten tuhoamiseksi”, http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm

   Vai onko kysymys entisestä taistolais-kommunistista – kulttuuri-marxistista, joka kommunistisen Frankfurt-koulukunnan moraalinmädätys-tekniikoita soveltaen haluaa myös tuhota kansallisuudet ja kansallisvaltiot?
   Vai onko kysymys vain näillä tekniikoilla, läpimädäksi propagandamediaksi korruptoidun valtamedian aivopesemästä hyödyllisestä idiootista?

   Plusääni(20)Miinusääni(2)
 2. No niin joko olette laskeneet 1+1=2
  poliisivaltion sisään ajoa.
  muslimeille ja maahanmuuttajille annetaan vapaat kädet rötöstellä ja raiskata,pahoinpidellä vanhuksia,raiskata lapsia,loisia kelan rahalla, nämä asiat lyövät kiilan kantaväestön ja maahan(tunkeutujien)muuttajien väliin.

  lopputulos,
  tai laskelmoitu lopputuloson on se että kansa rukoilee hallitusta että se tekisi jotain ongelmalle jonka he ovat itse (siionistit) kehittäneet.
  eli raudanlujaa poliisivaltiota,ts. näkyvää poliisi armeijaa suomen kaduilla,poikkeusolosuhteita tässä luodaan keinotekoisesti.

  milloin ruotsi laittaa poikkeustilan täytäntöön,vai onko suunitelma sisällissota!
  sillävälillä kansanpetturit häärää kuliseissa lisää tappomekanismejä kansalle.(esim ttip)
  älkää keskittykö maahanmuuton ”oireisiin” vaikka pahanlaatuisiakin ne ovat.
  keskittykää heihin jotka ovat ongelman luonneet.

  Plusääni(27)Miinusääni(2)
 3. ”Suomen maahanmuuttopolitiikka – maanpetoksellista toimintaa?

  On järjetöntä ja naiivia vastaanottaa tähän kurjuuteen enimmäkseen muslimitaustaisia maahanmuuttajia, jotka eivät uskontonsa takia tule ikinä sopeutumaan suomalaiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan.
  Suomessa on eri laskutapojen mukaan 300 000 – 500 000 työtöntä. Köyhyysrajan alapuolella eläviä Suomessa on noin miljoona. Suomella on velkaa 100 miljardia euroa. Velka on viisinkertainen esimerkiksi hyvin raskaisiin sotakorvauksiin verrattuna. Hallitus teki juuri päätöksen leikata suomalaisilta 4 miljardia euroa. Köyhä kansa vajoaa yhä synkempään taloudelliseen ja sosiaaliseen kurjuuteen. Pahimmat iskut ottavat vastaan eläkeläiset, vanhukset, lapset ja miljoona köyhyysrajan alapuolella elävää puolustuskyvytöntä suomalaista.
  Maahanmuutto maksaa tutkimuksen mukaan suomalaisille 1,2 miljardia euroa vuodessa.

  Pelkkien raakojen virallisten lukujen mukaan Suomella ei ole missään nimessä varaa ottaa elämään maahamme ihmisiä muualta maailmasta. Jos työttömyysluvut ovat tätä luokkaa, on törkeätä ja piittaamatonta toimintaa jyrätä yhä pitenevissä leipäjonoissa jonottavia suomalaisia tylyllä maahanmuuttopolitiikalla. Politiikalla, joka tarkemmin tarkasteltaessa ei kestä päivänvaloa; varsinkin vedottaessa työperäiseen maahanmuuttoon!…”

  Artikkeli kokonaisuudessaan: http://mvlehti.net/2015/07/16/suomen-maahanmuuttopolitiikka-maanpetoksellista-toimintaa/

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 4. Mitä perkeleen merkitystä tällä kirjoittelulla oikeastaan on? Vihervasuriperskokoomuskepu paskapuheistaan huolimatta ottaa lisää moniosaajia suoraan suoleen. Nämä mulkvistit pitää saattaa pelipöytiin ja ottaa kunnon nokkapokeri.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 5. ”Immonen: Taistelemme monikulttuurista painajaista vastaan

  [Facebook-)Päivityksessä kansanedustaja Immonen toteaa haaveilevansa ”vahvasta ja urheasta kansakunnasta, joka kukistaa painajaisen nimeltä monikulttuurisuus”.
  – Tämä inhottava kupla, jossa vihollisemme elävät, tulee pian rikkoutumaan miljoonaksi pieneksi palaksi.
  – Nämä ovat ne päivät, jotka jättävät jäljen kansakuntamme tulevaisuuteen. Minulla on vahva usko kanssataistelijoihin. Me tulemme taistelemaan loppuun saakka kotimaamme ja yhden aidon suomalaisen kansakunnan puolesta. Voitto tulee olemaan meidän.

  Ja tämä päivitys sai siis valtamedian ja kukkahatut haukkomaan henkeään.”, http://mvlehti.net/2015/07/25/immonen-taistelemme-monikulttuurista-painajaista-vastaan/

  Muutama Mvlehden artikkeliin annettu kommentti:

  ”Reijo Hämäläinen
  Nyt myös iltalehdessä joku kusipää toimittaja on ottanut asian esille. Kommentoiminen kuten arvata voi ei ole sallittu.

  Mikael Miksu Vestama · University of Helsinki
  Sama IS:ssä. Ei kommentointia.

  Rudiger Hess
  Sanotaan nyt vielä kerran: Selkärankaisin PerSu!
  Puoluejohtaja materiaalia, jos ei persuissa niin jossain OIKEASTI Suomen etua ajavassa puolueessa!”

  Kahdesta ensinmainitusta kommentista käy ilmi, että valtamedia so. läpimädäksi korruptoitunut propagandamedia on täysin maanpetturi-vallanpitäjiemme kansallisvaltio-Suomen tuhoamisagendan takana – Super-Neuvostoliitto-diktatuurin/talmudisti-juutalais-pankkigangsterien Uuden Maailmanjärjestyksen super-tyrannian hyväksi.

  Ks. myös ”Kalergi suunnitelma eurooppalaisten_tuhoamiseksi”, http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 6. Mvlehti, http://mvlehti.net/2015/07/25/olli-immonen-gronlund-voi-muuttaa-ruotsiin/

  ”Olli Immonen: “Grönlund voi muuttaa Ruotsiin!”
  Sisukas Immonen ei peräänny tuumaakaan!
  Perussuomalaisten kansanedustaja ja Suomen Sisun puheenjohtaja Olli Immonen vastaa häntä kohtaan henkilökohtaisen hyökkäyksen tehneelle “tutkija” Kimmo Grönlundille Facebookin välityksellä

  MV suosittelee Kimmo Grönlundille – ja samalla Uusi Suomi -suvakkilehden päätoimittaja Markku Huuskolle – muuttoa yksin tien Pohjois-Koreaan. Siellä ei tarvitse miettiä sananvapautta. Sitä kun ei ole. Tervemenoa!

  Kimmo Grönlund on tunnetusti sairasta monikulttuuria ajava ”asiantuntija”, joka on arvostettu erityisesti perverssitoimittajien keskuudessa.”

  Nostan hattua Immosselle! (Mutta en Soinille, enkä HÄNEN tahdissaan marssiville persuille)

  Plusääni(7)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat