Norjassa positiivisia kokemuksia maahanmuuttajien karkottamisesta

Norjassa on vuodenvaihteessa saatu todisteita siitä, että ei-valkoisten maahanmuuttajien karkottamisella on positiivisia vaikutuksia sekä valtion turvallisuuteen että talouteen.

Suomessa sekä oikeisto- että vasemmistopuolueet ovat vaatineet maahanmuuton moninkertaistamista. Toisinaan vedotaan moraaliin, toisinaan suomalaisen paikalliskulttuurin tylsyyteen ja ajoittain myös talouteen. Esimerkiksi Elinkeinoelämän Valtuuskunta EVA on väittänyt, että ulkomaisella halpatyövoimalla voitaisiin vauhdittaa Suomen talouskasvua. Asiantuntijoiden mukaan vaatimus on kuitenkin järjetön, sillä tilastot kertovat, että vain valkoiset länsimaalaiset maahanmuuttajat tuottavat enemmän kuin kuluttavat julkisia varoja. Dosentti Kyösti Tarvainen on kirjoittanut Norjassa tehdystä tutkimuksesta, jossa vertailtiin eri maahanmuuttajaryhmien vaikutusta talouteen:

 • ei-länsimainen maahanmuuttaja – 500 000 euroa (-4.1 milj. Norjan kruunua)
 • itäeurooppalainen maahanmuuttaja – 100 000 euroa (-0.8 milj. Norjan kruunua)
 • länsimainen maahanmuuttaja + 100 000 euroa (+0.8 milj. Norjan kruunua)

Nyt Norjassa on saatu myös kouriintuntuvaa tietoa maahanmuuton vaikutuksista rikostilastoihin. Paikalliset viranomaiset uhmasivat liberaalien vaatimuksia ja päättivät karkottaa viime vuonna yhteensä noin 7 100 ei-valkoista maahanmuuttajarikollista takaisin kotimaahansa. Norjalaisen poliisijohtaja Kristin Kvignen mukaan maahanmuuttajien häätäminen tulee yhteiskunnalle paljon halvemmaksi kuin jatkuvat oikeudenkäynnit ja vangitsemiset. Lisäksi maahanmuuttajat nauttivat erilaisista veronmaksajien kustantamista sosiaalisista tulonsiirroista, jotka tekevät karkottamisesta taloudellisesti entistä houkuttelevamman vaihtoehdon. Norjan tapahtumat ovat voimakas vasta-argumentti liberaalien väittelle, jonka mukaan monikulttuurisuus on ”väistämätöntä”, sillä maahanmuuttajien häätäminen tulisi ”liian kalliiksi”. Totuus on päinvastainen – häätäminen on halpa ja tehokas tapa taistella rikollisuutta ja köyhyyttä vastaan.

Kvignen mukaan entistä rohkeampi karkotuspolitiikka on johtanut siihen, että rikostilastot ovat siistiytyneet dramaattisesti. 2011 Norjan pääkaupungissa Oslossa 100 % tuntemattoman uhrin raiskanneista oli ei-valkoisia maahanmuuttajia. 90 % uhreista on valkoisia norjalaisia naisia. Pelkästään lokakuussa Norjasta häädettiin 824 siirtolaista. Norjalla on käytössä myös vapaaehtoisuuteen perustuva siirtolaisohjelma, jossa ”turvapaikanhakijoille” maksetaan, jos he päättävät muuttaa takaisin kotimaahansa. Harva kuitenkaan tarttuu tarjoukseen, joten rötöstelijät on yleensä karkotettava väkisin. The Local –julkaisun mukaan ongelmatapaukset tulevat Afganistanin ja Nigerian kaltaisista maista.


”Monikulttuurisuus” on valkoisten kansanmurha.

Myös Yhdysvaltojen mediassa on hiljattain kirjoitettu rotukysymyksestä. The Wall Street Journalin mukaan rotujen väliset tuloerot pysyvät samana vuosikymmenestä toiseen, vaikka kansalaisten varallisuus on keskimäärin noussut. Yhteiskunnalliset, kulttuurilliset ja ympäristölliset tekijät eivät toisin sanoen ole vaikuttaneet siihen, että mustat ja latinot menestyvät aina selvästi esimerkiksi valkoisia huonommin. Tulokset ovat erityisen merkittäviä siksi, että amerikkalainen yhteiskunta on viime vuosikymmeninä yrittänyt keinotekoisesti parantaa värillisten asemaa esimerkiksi ”positiivisella” työpaikkasyrjinnällä ja yliopistojen vähemmistökiintiöillä. Vaikka työnantajat ja koulut pakotetaan suosimaan ei-valkoisia, ovat valkoiset silti edelleen länsimaisten valtioiden taloudellista hyvinvointia ylläpitävä voima.

Liberaalina ja ”rasismia” vastustavana julkaisuna The Wall Street Journal joutuu tietysti esittämään yllättynyttä. Perinteisesti mustien ja latinojen heikosta menestymisestä on syytetty valkoista rasismia. Lehti kuitenkin huomauttaa, että Amerikan aasialaiset ovat viime vuosikymmeninä kyenneet kapuamaan tulotikkaita ylöspäin. Tämä murtaa myytin, että amerikkalainen yhteiskunta ”syrjisi” ei-valkoisia työntekijöitä.

The Wall Street Journalin julkaisemia tilastoja rotujen tuloeroista.
The Wall Street Journalin julkaisemia tilastoja rotujen tuloeroista.

Hätkähdyttävistä tutkimustuloksista huolimatta Amerikka jatkaa vapaan maahanmuuton politiikkaansa, mikä tulee johtamaan maan taloudelliseen perikatoon. Magneettimedia kirjoitti aiheesta artikkelissa ”Köyhyyskeskustelussa unohdetaan rodun vaikutus”:

Amerikassa on nyt enemmän sosiaaliavusta riippuvaisia kansalaisia kuin ihmisiä, joilla on vakituinen työpaikka. Taylor muistuttaa, että tilastojen lukemat on köyhien osalta laskettu rajusti alakanttiin, sillä lukuihin ei ole sisällytetty vankeja. Vuonna 2009 Yhdysvalloissa oli 2 000 000 vankia. Veronmaksajat kustantavat vankien elämän kokonaan. Esimerkiksi New Yorkissa vangin elättäminen maksaa enemmän kuin hänen lähettämisensä opiskelijaksi Harvardin yliopistoon tulisi kustantamaan.

Tilastojen mukaan mustat syyllistyvät valkoisiin verrattuna 6,7 kertaa useammin rikoksiin, joista seuraa vankeustuomio. Latinoilla riski on valkoisiin verrattuna 2,5-kertainen. 30 % maan väestöstä muodostaa jopa 60 % maan vangeista. Erot rotujen välillä ovat siis vankilatilastoissa jopa suurempia kuin sosiaalitukiasioissa. Veronmaksajat elättävät mustia ja latinovankeja 30 miljardilla dollarilla vuodessa.

Sekä Norjan että Yhdysvaltojen esimerkki velvoittavat suomalaisia poliitikkoja tekemään radikaaleja muutoksia maahanmuuttopolitiikkaamme. Tahdommeko turvallisen ja hyvinvoivan vai monikulttuurisen Suomen?

 

Lue myös: Valkoiset mustia älykkäämpiä?

24 kommenttia

 1. Eipäs unohdetta yhtä tapausta jossa somaali puukotti kahta nuorta bussissa vain sen takia että oli saannut käännytyspäätöksen norjassa,nyt somali saa elellä luksus vankilassa ja toinen tytöistä taisi kuolla ja lojuu nytten maassa madon ruokana,

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 2. ”Norjan tapahtumat ovat voimakas vasta-argumentti liberaalien väittelle, jonka mukaan monikulttuurisuus on ”väistämätöntä”, sillä maahanmuuttajien häätäminen tulisi ”liian kalliiksi”. Totuus on päinvastainen – häätäminen on halpa ja tehokas tapa taistella rikollisuutta ja köyhyyttä vastaan.”

  Hyvä että Norja vihdoinkin toimii asiassa. Olisi kuitenkin mielenkiintoista tietää mikä näiden karkoitettavien lopulliseksi määränpääksi jää. Tuskin heitä takaisin saadaan lähetettyä heidän alkuperäismaihin mistä ovat alun alkaen lähteneet. Usein nämä kieltäytyvät ottamasta takaisin omia ”kunniakansalaisiaan”. Taitaa vahinko jäädä kiertämään Euroopan tai EUn sisälle. Toisin sanoen rikollisen roskasakin taakka jää jonkin toisen Eurooppalaisen valtion kannettavaksi.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 3. Vuonna 1975 Ruotsin parlamentti päätti kutakuinkin yksimielisesti, että siihen asti kulttuuriltaan homogeenisenä säilynyt Ruotsin kuningaskunta tulee ”rikastaa” monikulttuurisuuden ihmeellä. Nyt, 40 vuotta tuon kohtalokkaan päätöksen jälkeen statistiikka kertoo synkkää kieltä siitä, miten tuhoisat seuraukset monikulttuurisella utopialla on.

  ◾40 vuoden aikana Ruotsin väkivaltarikostilastot ovat nousseet 300%.

  ◾40 vuoden aikana Ruotsin raiskaustilastot ovat nousseet 1472%. Valtaosa raiskauksista on muslimimiesten tekemiä.

  ◾Ruotsi on maailman raiskaustilastoissa sijalla kaksi!!! Ensimmäistä sijaa pitää afrikkalainen Lesoto, jossa raiskaus on osa pitkää kulttuuriperinnettä ja määritellään pikemminkin jokamiehenoikeudeksi kuin rikokseksi.

  ◾Ruotsalainen media ei koskaan kerro rikoksen tekijöiden etnistä taustaa ja toisen polven maahanmuuttajat kuvataan “uutisoinnissa” aina “ruotsalaisiksi”.Tätä menetelmää soveltavat myös meidän selkärangattomat mediasuojatyöpaikkasopulimmekin.

  ◾Ruotsalainen oikeusmurhalaitos on omaksunut linjan jossa rikoksen tekijöitä suojellaan ja uhreja syyllistetään. Käsittämättömän monissa tapauksissa ruotsalainen oikeusmurhalaitos on todennut, että muslimijengin joukkoraiskaamaksi tullut ruotsalaisnainen on oikeasti halunnut seksiä kahdeksan maahanmuuttajataustaisen kanssa.

  Pidettäköön Ruotsia varoittavana esimerkkinä! Meidän tie ei ole Ruotsin tie!

  https://jamesgonzo.wordpress.com/2015/02/24/ruotsi-monikulttuurisuushorhoily-tayttaa-40-vuotta/

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. JamesGonzo on häpeämätön sionisti eli palvelee samaa vihollista, joka Ruotsin on määrännyt tuollaiseksi ja orjuuttanut ruotsalaiset. Juutalaisten nuoleskelua koko Gonzo. Hyi. HYI. Ennemmin islamin riveissä Gonzoa vastaan kuin Gonzon kanssa missään tekemisissä.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
  1. Gonzo mainitsee olevansa puolijuutalainen blogissaan,Itse taas suosittelisin pysymään juutalaisista sekä muslimeista erossa sillä he ovat aina yhdistäneet voimansa valkoista miestä vastaan keskinäisistä kärhämöistään huolimatta.

   Plusääni(3)Miinusääni(2)
  2. Avaa meille kaikille vähän tuota mitä tarkoitat ”islamin riveissä”. Toki tiedän miten hekumoit islamin puolesta, mutta olisi hyvä että selventäisit meille kaikille mitä tarkoitat.

   Kerro nyt tyhjentävästi miten käyt taistoon islamin riveissä.

   Keitä sinun liittolaiset ovat?

   Entä toimintatavat islamin riveissä?

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Well, jos tässä syntyy keskustelua islamista, liitän eväiksi seuraavat kaksi huomiota, huomion A, joka on osa kommentistani artikkelissa ”Kristillinen sionismi ei ole kristillistä”, ja huomion B, joka on pieni teksti Christian News -lehdestä 16.2.2015. Totean lisäksi, että uskonpuhdistaja Martti Luther varoitti vakavasti islamin vaarasta (kuten myös juutalaisuuden vaarasta).

    Huomio A. Islamin suhtautumista kristinuskoon selvitän islamin pyhän kirjan, Koraanin, valossa (numerot alla viittaavat Koraanin kohtiin).

    Islamin mukaan Jeesus ei ole Jumala (5:17, 72; 9:30-31 – jälkimmäinen kohta kiroaa ne, jotka niin uskovat). Hän on Allahin (Jumalan) lähettiläs muiden lähettiläiden joukossa (4:171; 5:75). Jeesus ei ollut Jumalan Poika, koska Jumalalla ei ole vaimoa eikä hänellä niin ollen voi olla lasta tai lapsia (tästä Koraanissa on liki 20 kohtaa, mm. 19:35; 4:171; 9:30; 6:101; 39:4). Islam niin ollen kieltää kristillisen kolminaisuusopin, jonka mukaan Jumala on yksi olemus, jossa on kolme persoonaa: Isä, Poika ja Pyhä Henki (5:116; 9:30-31; 5:72-75; 4:171). Kohdassa 9:30 islam kiroaa ne, jotka uskovat, että Jeesus on Jumalan Poika (tässä kirotaan koko kristinusko). Jos Jumalassa olisi kolme persoonaa, syntyisi valtaistuintaistelu (17:42).

    Erityisesti islam kieltää Jeesuksen ristinkuoleman, jolloin kielletään myös Jeesuksen ylösnousemus kuolleista ja niin koko kristinusko, ilosanoma syntien anteeksiantamuksesta. Kohta 4:157-158 sanoo, ettei Jeesusta ristiinnaulittu vaan Jumala nosti hänet ylös elävänä (maailman lopussa Jumala sitten antaa hänen kuolla). Muslimit uskovat, että ristiinnaulittu oli joku toinen henkilö, jota vain luultiin Jeesukseksi. Koraani lisää, että vielä kristityt uskovat Jeesukseen mutta ylösnousemuksen päivänä Jeesus on todistava heitä vastaan (4:159)!

    Islamin mukaan uskottomia (esim. kristittyjä) ei saa ottaa ystäviksi, ellei heistä tule muslimeja (5:51; 4:89; 60:1).

    Islam kehottaa muslimeja nousemaan pyhään sotaan (jihad) uskottomia, siis myös kristittyjä, vastaan. Tällaisia kohtia Koraanissa on kymmeniä. Kaikki, jotka vastustavat Koraanin määräyksiä ja kieltäytyvät uskomasta niitä, tulee tappaa. Esim. 2:190-193 käskee taistelemaan epäjumalanpalvelijoita (siis myös kristittyjä) vastaan ja tappamaan heitä: ”Taistelkaa Jumalan tiellä niitä vastaan, jotka taistelevat teitä vastaan, mutta älkää sortuko tekemään väärin: Jumala ei rakasta väärintekijöitä. Surmatkaa heidät, missä heitä kohtaattekin, ja ajakaa heidät pois sieltä, mistä he ajoivat teidät pois, sillä epäjumalanpalvelus on pahempi synti kuin tappaminen – – Taistelkaa heitä vastaan, kunnes epäjumalia ei enää palvota.”

    Myös kohdissa 8:39, 48:28 ja 61:9 käsketään taistelemaan ”epäjumalanpalvelijoita” vastaan, kunnes ”epäjumalia ei enää palvota” (islamin on siis määrä nousta ainoaksi uskonnoksi). Kohdissa 2:216-218 ja 4:84, 89 myös kehotetaan taistelemaan ja tappamaan. Kohta 47:4 kehottaa katkaisemaan epäuskoisilta kaulan (”So when you meet those who became infidels, so strike the necks [decapitating] until you have made a great slaughter among them”, The Generous Quran, An accurate, modern English translation of the Quran, Islam’s holiest book by Usama Dakdok, 2009). Muita pyhään sotaan käskeviä kohtia ovat mm. 2:244; 9:5-6, 12-14, 41, 44 ja 22:78.

    Kohdassa 4:74-77 luvataan palkka tuonpuoleisuudessa niille, jotka ryhtyvät pyhään sotaan epäjumalanpalvelijoita eli “saatanoiden ystäviä” vastaan (Allahin armo luvataan myös kohdassa 16:110). Kohta 9:24 sanoo, että on synti pitää jotakin pyhää sotaa tärkeämpänä. Kohta 9:38-39 sanoo, että niitä, jotka eivät ryhdy pyhään sotaan, kohtaa rangaistus. Kohta 9:81 uhkaa pyhästä sodasta kieltäytyviä helvetillä. Kohdat 9:73 ja 66:9 sanovat, että epäuskoiset joutuvat helvettiin.

    Kristillinen sionismi ei ole kristillistä

    Huomio B. Alussa mainitun Christian News -lehden takasivulla on tämä teksti:
    Totuus ristiretkistä – Islam ei ole rauhan uskonto. Ensimmäinen ristiretki alkoi v. 1095, 460 vuotta sen jälkeen kun muslimijoukot olivat vallanneet ensimmäisen kristillisen kaupungin, 457 vuotta sen jälkeen kun muslimijoukot olivat vallanneet Jerusalemin, 453 vuotta sen jälkeen kun muslimijoukot olivat vallanneet Egyptin, 443 vuotta sen jälkeen kun muslimit olivat ensimmäisen kerran ryöstäneet Italian, 427 vuotta sen jälkeen kun muslimijoukot olivat ensimmäisen kerran alkaneet piirittää kristillistä Konstantinopolin pääkaupunkia, 380 vuotta sen jälkeen kun muslimijoukot olivat vallanneet Espanjan, 363 vuotta sen jälkeen kun muslimijoukot joukot olivat ensimmäisen kerran hyökänneet Ranskan kimppuun, 249 vuotta sen jälkeen kun muslimiarmeija oli ryöstänyt kristillisen maailman pääkaupungin, Rooman, ja vasta sen jälkeen kun vuosisatojen ajan kirkkoja oli poltettu ja kristittyjä tapettu, orjuutettu ja pakkokäännytetty islamiin. Niihin aikoihin, jolloin ristiretket lopulta alkoivat, muslimijoukot olivat valloittaneet kaksi kolmasosaa kristillisestä maailmasta.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
 5. Ehkäpä Breivikin teko sittenkin laittoi norjalaiset miettimään. Ei enempää haitallista monikulttuurisuutta Norjaan.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 6. Täällä osa porukasta näkee sionismin syynä enemmän tai vähemmän kaikkeen siihen pahaan mitä tapahtuu ympärillämme.

  Rikollisilla on kuitenkin omat nimet, sekä kulttuuri ja uskonto jota tällä tavalla tuovat esille.
  Jokainen kantaa itse vastuun tekemisistään.

  Kuten Abdikadir Nure Elmi, 071069 joka raiskasi nuoren tytön bussissa Helsingin seudulla.

  Tai eilen Helsingin Tapanilassa sattunutta nuoren naisen törkeää raiskausta.
  Nainen nousi noin kello 21.10 Tikkurilasta Helsinkiin matkalla olleeseen lähijunaan, jossa poikajoukko alkoi ahdistella häntä. Nainen jäi pois junasta Tapanilan asemalla noin kello 21.15 aikaan ja lähti kävelemään kotiinsa. Junassa ahdistellut poikajoukko seurasi naista ja jatkoi ahdisteluaan.

  Pidätettynä on viisi ulkomaalaistaustaista henkilöä.
  Ja kuten arvata saattaa…

  Islamin riveistä.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Vastavoima ei nyt halua nähdä metsää puilta. Nämä yksittäiset rikokset, joita mamut tekevät, johtuvat siitä, kun näitä erittäin ongelmallisia mamuja on tänne tuotu. Ketkä vastaavat tuosta yleis-Eurooppalaisesta pakolaispolitiikasta? Omien sanojen mukaan zionistinen eliitti vastaa pakolaispolitiikasta. Tämä pakolaispolitiikka pakottaa meidät ottamaan näitä ongelmallisia mamuja vastaan ja sitten nämä ongelmat realisoituvat meillä sisäisesti valtaväestöön tehtyjen rikosten kautta. Ilman tätä pakottavaa pakolaispolitiikkaa meidän ei tarvitsisi ottaa ensimämistäkään rikollista mamua meidän maahan, vaan voisimme valikoida pakolaiset itse määrittelemällämme seulalla, eli vaikka uskonnon ja osaamisen perusteella. Tietenkään kaikki muslimit eivät ole näitä ongelmallisia rikollisia, vaan sieltä löytyy paljon erittäin hyviä ja fiksuja yksilöitä, joten tuo pelkän uskonnon perusteella blokkaaminen on vähän huono, vaan tahdoin vain ottaa senkin tähän yhdeksi esimerkiksi, mitä tuo meidän seula voisi olla.
   Ymmärrätkö nyt, ilman tuota zionistien määrittelemää pakolaispolitiikkaa meillä ei olisi mitään mamu ongelmaakaan? Näin tämä on yksinkertaista ja syyllinen on tuo zionisti tässäkin kohtaa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Se on juuri näin.

    Juutalainen tekee aina kaiken ”by Proxy”.

    Massamaahanmuuton tarkoituksena on heikentää valkoisia maita. Sosiaalisesti, taloudellisesti ja kulttuurisesti.

    Me maksamme, me joudumme elämään turvattomassa ympäristössä (Ruotsi on nyt maailman vaarallisimpia maita raiskausten suhteen!) ja me luovumme omasta kulttuuristamme.

    Samaan aikaan juutalainen elää kaksoispassilla ja on aina lähtövalmiina, jos maamme vihdoinkin saadaan asumiskelvottomaksi. Omassa maassa ei ole massamaahanmuuttoa.

    Ei juutalainen vieraita rakasta, mutta koska mekin olemme heille vieraita niin heille meidän maamme tuho on yhdentekevää. Oma maa, Israel, on heille ainoa tärkeä.

    Katsokaa muuten ISIS-järjestöä, tai Al Qaidaa. Eikö ole kumma, että ne eivät koskaan hyökkää juutalaisia vastaan? Juutalaisia vastaan tehdyt hyökkäykset ovat aina ns. ”ei-organisoituja” ja tekijät yleensä, ihme ja kumma, kuolevat AINA ennen oikeudenkäyntiä. Siis aina tyylipuhdas false flag.

    ISIS on nyt vaarallisin asia maailmassa, kaikille muille kuin juutalaisille. Juutalaiset eivät ole vaarassa. ISIS tappaa muslimeja ja uhkaa valkoisia, mutta ei edes unissaan uhkaa juutalaisia.

    Mielestäni hyvin erikoista, sillä heidän on sanottu olevan kiihkomuslimeja.

    Naurettavaa juutalaista teatteria.

    Aina ”by Proxy”.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
   2. Suomen valtio ja suomalaiset päättäjät ovat tehneet ratkaisut jotka aiheuttavat ongelmia Suomen kansakunnalle.

    Esimerkiksi kiintiöpakolaiset. Juuri mikään valtio maailmassa ei ota mitään kiintiöpakolaisia. Suomenkaan ei tarvitse ottaa. Kukaan ei pakota. Koska suomalaiset päättäjät ovat niin taipuvaisia nöyristelemään ja pokkuroimaan(ei vähiten EU asioissa) kansainvälisissä asioissa joku virkamies tai virkamiestyöryhmää johtanut, tahi ministeri on mennyt allekirjoittamaan sellaisen paperin.

    Mitään velvoitetta ei ole ottaa tänne kiintiöpakolaisia.

    Suomen lainsäätäjät ja ministerit ovat kotikutoisia änkyröitä.

    EUn mukana tosin haitat ovat moninkertaistumassa. Ja Schengen sopimus on häivyttänyt ulkorajat niiden valtioiden väliltä jotka ovat siinä mukana.

    Suomen hallitus linjaa mistä turvanpaikanhakijoita otetaan tänne.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Vaikutusvaltaisten suomalaisten maanpettureiden ja kulttuurimarxistien kutsuminen pelkiksi ”nöyristeleviksi päättäjiksi” on maanrikoksellisen toiminnan vähättelyä ja varsinaisen ongelman sivuuttamista. Kyllä tässä on vankka poliittinen agenda ja samaiset ”nöyrät tahot” valehtelevat helposti suomalaisille päin naamaa.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Japani aikoo ottaa kolmen vuoden aikana vastaan yhteensä 90 kiintiöpakolaista Myanmarista eli entisestä Burmasta.

  Japanissa on 127 miljoonaa asukasta. Asukaslukuun suhteutettuna tuo vastaisi jotakuinkin samaa, jos Suomi ottaisi muutaman kiintiöpakolaisen vuodessa.

  Ehdotan, että Suomi päivittää pakolaiskiintiönsä Japanin tasolle.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 8. Ymmärtääkseen kuinka ”Suomikin” toimii, täytyy ymmärtää Vapaamuurareiden riittien tekniikka:

  Kaksi astetta eteenpäin hyvää, ja kolmas on hyppäys. Tällöin velvoite, josta et pääse taakse päin: yhtenevä: aluksi duunari, sitten toimihenkilö uusine velvoitteine. Näin asia etenee ja rikos huomaamattamasi istutetaan sinuun: hyvin samanlainen (ehkä jopa täysin yhtenevä) kuin narsistinen persoonallisuushäiriöinen toimii. Onko se 28 asteesta eteenpäin ettei enää voi kääntyä takas: on lähipiiri mukana tässä, elintaso, oman erinomaisuuden luulo, ja tietenkin ihmisen turhamaisuus. On enemmän menetettävää kuin voitettavaa: alkaa taso joka on Lenin ja Trotski – palvelee jotain joka tuhoaa, ei rakenna, alistaa.

  Ehkä tällaisella tekniikalla suomalainen(kin) poliittinen eliitti on alistettu?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kieltämättä tuossa voi olla perää. Silti en voi olla ajattelematta kun näen Kataisen ja Stubbin kaltaisia lieroja maan johdossa, että he ovat selkärangattomia narsisteja joka tapauksessa, ilman sen kummempia lupauksia Brysselin viroista tms.
   Mutta oli miten oli, valtaan, ainakin kansavaltaan, tulisi kai aina liittyä päättäjien vastuu. Sitä on alkuperäinen kreikkalainen demokratia, että päättäjät ovat varpaillaan joka hetki, mitä kansa tuumaa. Yhä enemmän näyttää siltä, että edustuksellinen demokratia on vain lumedemokratia puoluekurineen, jossa matalaotsaiset pyrkyrit tekevät omaa bisnestä kansan kustannuksella.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Sacher: ” Silti en voi olla ajattelematta kun näen Kataisen ja Stubbin kaltaisia lieroja maan johdossa, että he ovat selkärangattomia narsisteja joka tapauksessa, ilman sen kummempia lupauksia Brysselin viroista tms.”

  Ole hyvä ja tarkista kyseisten henkilöiden vanhempien/suvun historia ja yhteydet.

  Mielestäni kyseessä on laajempi tekniikka; kysy vaikka juhanijulinilta tai seppohuikulta…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Tässä eräs SUOMALAISEN SUOMEN KANSANVIHOLLINEN tuhotyössään: http://mitavittua.fi/2015/03/hyva-video-a-stubb-koska-alat-ajattelemaan-omaa-kansaasi/ – toteuttamassa Kalergi-suunnitelmaa (http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm) – odottaen ylikansallisilta feodaaliherroiltaan palkioksi korkeaa politrukin virkaa Brysselissä palkiona kaikesta SUOMALAISEN kansallisvaltiomme ja kansamme tuhoamistyöstä. Sellaisen palkkion Brysselin lihapatojen äärellä sai bilderbergi-vapaamuurari Katainenkin vastaavanlaisesta toiminnasta.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Asioissa on tärkeää nähdä asiayhteys. Sanotaan: Kekkoslovakia.

  Asiayhteys: velaton maa, jossa lähes täystyöllisyys.

  KGB ja CIA rahoitti ja toimi täysillä (niin kuin nytkin).

  Silti: velaton maa, jossa lähes täystyöllisyys.

  Kiitos Urho Kaleva Kekkonen

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat