Maailmankuulu lääkäri: älä ota flunssapiikkiä – altistaa Alzheimerin taudille

Hallitus yrittää yhä hanakammin saada amerikkalaiset ottamaan flunssapiikin. ”Apteekeissa on pitkät jonot, ja hallitus käskee saarnamiehiään vakuuttamaan seurakuntansa flunssapiikin ottamisesta,” sanoo Russell Blaylock, maailman kuulu neurokirurgi ja Blaylock Wellness Reportin päätoimittaja. ”En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa.”

Yhdysvalloissa flunssavirusta esiintyy hyvin vähän – epidemioita ei ole käytännössä lainkaan – eikä yksikään lapsi ole kuollut. Tästä huolimatta flunssarokotteesta puhutaan kuin se olisi kaikkien aikojen paras lääketieteellinen keksintö.

”Rokote on täysin hyödytön ja hallitus tietää sen,” sanoo tri Blaylock. ”On kolme syytä miksi hallitus kehottaa vanhuksia ottamaan flunssapiikin: keuhkokuume, sairaalahoito ja kuolema. Tästä huolimatta Cochrane-ryhmä tutki satojatuhansia ihmisiä ja havaitsi, ettei se suojannut lainkaan yhdeltäkään kolmesta mainitusta asiasta yleisväestössä. Se tarjosi vanhainkodin asukkaille – parhaimmillaan kolmasosalle – jonkinlaista suojaa flunssaa vastaan mutta vain jos he valitsivat oikean rokotteen.

”Hallitus sanoo myös että kaikkien yli kuusikuukautisten vauvojen tulisi ottaa rokote, ja he tietävät että se sisältää annoksen elohopeaa joka on myrkyllistä aivoille. He ovat tietoisia tutkimuksista jotka ovat osoittaneet ettei flunssarokotteesta ole minkäänlaista – siis ei minkäänlaista – hyötyä alle 5-vuotialle lapsille.”

”Pähkinänkuoressa: suuri osa flunssarokotteen ottavista ihmisistä ei hyödy lainkaan, mutta he saavat kaikki riskit ja komplikaatiot.”

Flunssarokotteet sisältävät aivoille myrkyllistä elohopeaa tiomersaalin (etyylielohopea) muodossa, joka kertyy aivoihin ja muihin elimiin. ”Se jää aivoihin lopuksi ikää,” sanoo tri Blaylock. ”Viiden tai 10 vuoden kuluttua flunssapiikistä aivoihin kertyy sen verran elohopeaa, että jokaisessa tutkimuksessa myönnetään sen olevan myrkyllistä hermostolle. Elohopea on äärimmäisen myrkyllistä aivoille jopa hyvin pieninä konsentraatioina, ja tuhannet tutkimukset todistavat sen.

”Elohopea kykenee tuottamaan hermostorappeumasairauksiin kuten Alzheimeriin ja Parkinsoniin liitettäviä muutoksia aivoissa näillä annoksilla.”

”Epidemiologisten tutkimusten mukaan elohopeaa sisältävistä rokotteista ei ole haittaa, mutta jos luet tutkimuksia, huomaat että jokaiselle verrokkihenkilölle on annettu elohopeaa sisältävä rokotus jossain vaiheessa elämää. Toisin sanoen yksikään verrokeista ei ollut elohopeaton alun alkaenkaan,” hän sanoo.

”Jos jonkin myrkyllisyys halutaan selvittää, ei tule käyttää verrokkihenkilöitä jotka ovat altistuneet myrkylle. He tietävät tämän, ja heidän tekosyynsä oli se etteivät he kyenneet löytämään ihmisiä jotka eivät olisi saaneet elohopearokotteita. Mutta se ei pidä paikkaansa. Amissit eivät ota rokotuksia, eivätkä monet kotikoulutetut lapset ole ottaneet niitä.”

”Hallitus myös kieltäytyy rahoittamasta tutkimuksia, joissa käytetään verrokkeja joita ei ole koskaan rokotettu. He tietävät miltä tutkimukset näyttäisivät.” Elohopea on niin vahva immuunijärjestelmän heikentäjä, että flunssapiikki heikentää vastustuskykyä usean viikon ajan. ”Tämä tekee ihmisistä erityisen alttiita flunssalle,” sanoo tri Blaylock. ”He saattavat jopa ajatella että he saivat flunssan rokotteesta, mutta se ei pidä paikkaansa – se heikentää tilapäisesti heidän immuunijärjestelmäänsä ja silloin he saavat flunssan.”

Elohopea ylistimuloi aivoja usean vuoden ajan, sanoo tri Blaylock, ja se aktivaatio on syynä Alzheimeriin ja muihin rappeuttaviin sairauksiin.

Flunssa ei ole vakava terveysriski, varsinkaan tänä vuonna, sanoo tri Blaylock. Paras yksittäinen tapa suojautua ei ole ottaa piikkiä vaan oikeanlainen ruokavalio. Seuraavat viisi yksinkertaista vinkkiä auttaa suojautumaan flunssalta kuten myös miltä tahansa muulta virukselta tai bakteerilta tänä talvena:

 1. Vältä liiallista sokeria. ”Sokeri on immunosuppressantti,” sanoo tri Blaylock.
 2. Vältä omega-6-rasvoja. ”Nämä öljyt, kuten maissiöljy ja rypsiöljy, ovat voimakkaita immunosuppressantteja,” sanoo tri Blaylock. Älä käytä rypsiöljyä salaattikastikkeissa, äläkä syö prosessoituja ruokia jotka ovat täynnä omega-6-rasvoja.
 3. Lisää D3-vitamiinin saantia. ”Tutkimukset osoittavat, että suurempi D3-vitamiinin saanti laskee merkittävästi komplikaatioiden määrää ja flunssakuolleisuutta ihmisillä kaikissa ikäryhmissä,” hän sanoo. Vanhuksilla on lähes aina D3-vitamiinin puutostila. ”Suurin osa ihmisistä tarvitsee vähintään 2000 IU:ta päivässä,” sanoo tri Blaylock, mutta 5000 – 10 000 IU:n arvo on optimi.
 4. Nauti päivittäin astaksantiinia. Kehon immuunijärjestelmän tehokkuus heikkenee ikääntyessä. ”Tutkimukset osoittavat, että astaksantiini voi palauttaa immuunijärjestelmän samaan tilaan missä se oli kun olit parikymppinen,” sanoo tri Blaylock.
 5. Nauti beetaglukaania. ”Beetaglukaani stimuloi selektiivisesti soluvälitteistä immuniteettia, joka torjuu viruksia,” sanoo tri Blaylock. ”Nämä elämäntapavalinnat auttavat välttämään flunssan,” sanoo Blaylock. ”Ja vaikka sairastuisitkin siihen, oireet ovat lievempiä ja toivut nopeammin ja vältyt komplikaatioilta kuten keuhkokuumeelta.”
 6. Miksi rokotetta tyrkytetään niin kovasti? ”Kyse on vain ja ainoastaan rahasta,” hän sanoo. ”Rokotteet on lääkeyhtiöiden unelma. Lääkeyhtiöllä on tuote, jota sekä hallitus että tiedotusvälineet auttavat myymään, ja koska rokotteet on suojattu, valmistajia ei voi haastaa oikeuteen jos joku saa komplikaatioita. Jos sadat miljoonat ihmiset saavat piikin ja miljoona saa vakavia komplikaatioita, ketään ei voi haastaa oikeuteen. Rokotteet on lääkeyhtiöiden unelma.”

 

Lähde: Newsmax Health

Lue myös:

Rokotekorvaukset kasvaneet 400 %, flunssarokote listan kärjessä
Kuluttajat kritisoivat jokavuotista flunssarokotetta

21 kommenttia

 1. Mikhän sellainen flussarokote mahtaa olla? Sellaista ei olekaan. Influenssaan on kyllä rokote. Reillä on hiukka termit hakusessa..

  Plusääni(32)Miinusääni(1)
 2. Ai amerikkalaisillako on flunssarokote? Onkohan tässä kyse kuitenkin influenssarokotteesta? Kaksi eri asiaa flunssa ja influenssa. Kertonee jotain joko toimittajan tai tutkijan tietämyksen tasosta, kun julkaistaan tällainen juttu ja asiat on sekaisin.

  Plusääni(28)Miinusääni(4)
 3. Nyt on kyllä semmosta kakkaa. Artikkeli on suora käännös Jenkkien tekstistä. Vähän kun viittii nähdä vaivaa mitä meidän influenssa rokote pitää sisällään ja siinä ei kyllä todellakaan ole mitään raskasmetalleja vaan:

  Mitä Influvac sisältää
  Vaikuttavia aineita ovat:
  Influenssaviruksen pinta-antigeenejä (hemagglutiniini ja neuraminidaasi) seuraavista kannoista*:

  A/Michigan/45/2015 (H1N1)pdm09 -kannan kaltainen virus (A/Singapore/GP1908/2015, IVR-180) 15 mikrogrammaa HA **
  A/Hong Kong/4801/2014 (H3N2) -kannan kaltainen virus (A/Hong Kong/4801/2014, NYMC X-263B) 15 mikrogrammaa HA**
  B/Brisbane/60/2008 -kannan kaltainen virus (B/Brisbane/60/2008, villityyppi) 15 mikrogrammaa HA**

  0,5 ml:n annosta kohti

  * kasvatettu terveiden kanojen hedelmöitetyissä kananmunissa
  **hemagglutiniinia

  Rokote on Maailman terveysjärjestön (WHO) suosituksen (pohjoinen pallonpuolisko) ja EU:n suosituksen mukainen kaudelle 2017/2018.

  Muut aineet ovat: kaliumkloridi, kaliumdivetyfosfaatti, dinatriumfosfaattidihydraatti, natriumkloridi, kalsiumklorididihydraatti, magnesiumkloridiheksahydraatti ja injektionesteisiin käytettävä vesi.

  Em. teksti on suoraan Influvac -rokotteen lääkeinfosta/pakkausselosteesta.

  Plusääni(35)Miinusääni(5)
   1. Mikä vaiettu fakta? Tuoteselosteet on saatavilla. Annoksessa lohipastaa on varmaan enemmän elohopeaa kuin yhdessä rokotteessa. Taas on ”googletin ja nyt tiedät enemmän kuin vuosikausia alaa opiskelleet” porukka liikkeellä.

    Plusääni(7)Miinusääni(1)
    1. Syy terveyteesi on just se, ettet ole rokotuksia ottanut. Jokavuotinen influenssarokotteen ottaminen heikentää vastustuskykyä. Terveempänä pysyy ilman rokotetta. Joka vuosi töissä sen huomaa… Rokotuksen ottaneet sairastavat pitkin talvea montakin räkätautia. Rokottamattomat painaa duunia toistenkin edestä, terveinä!

     Plusääni(4)Miinusääni(0)
 4. Ja referenssit tieteellisiin, vertaisarvioituihin artikkeleihin, jotka osoittaisivat että tri Blaylock olisi oikeassa?

  Plusääni(15)Miinusääni(2)
 5. Kertoo jotain jutun tasosta, kun puhutaan flunssarokotteesta. EI sellaista ole olemassa. Ei anna toimittajasta, kääntäjästä ja tutkijasta kovin uskottavaa kuvaa. Nolo juttu.

  Plusääni(23)Miinusääni(4)
 6. Millä mekanismilla rokote kerryttää 5 tai 10 vuoden kuluttua elohopeaa aivoihin?
  Vaikka se sitten sitä alunperin sisältäisikin, toisin kuin influenssarokote.
  Melko isolla kökkötraktorilla on täytynyt kuljettaa paikalle tämä artikkeli.

  Plusääni(16)Miinusääni(4)
 7. Artikkelissa on kaikenlaisia väitteitä, mutta niitä ei ole lainkaan avattu. Kuten esim. miksi flunssarokotteesta ole minkäänlaista hyötyä alle 5-vuotialle lapsille? Miten tämä on todettu? Rokote ei toimi samoin kuin aikuisella?

  Ja tosiaan, flunssarokote. Hah. Jos nyt kuitenkin tarkoitetaan influenssarokotetta, niin onko se silti sama kuin Suomessa? Että onko tämä tutkimustulos flunssarokotteesta, jossa on jo muutenkin puurot ja vellit sekaisin, millään tavalla verrattavissa Suomessa annettavaan influenssarokotteeseen? Oli niin kökköä tekstiä, etten lukenut joka sanaa, joten saattoi mennä ohi, jos jokin vaikuttava aine/rokotteen nimi onkin jossain mainittu.

  Näillä vaan lisätään rokotevastaisuutta ja kappas, kun entisaikojen sairaudet ovatkin tulleet takaisin. Voisi joskus rokotevastainen äiti tai isä käydä vanhalla hautausmaalla. Siellä on joka toisessa hautakivessä surullinen rimpsu syntyneitä ja kuolleita lapsia. Tokikaan ei tiedetä, mihin ovat kuolleet, mutta kyllä nämä rokotteilla poissaadut sairaudet ovat olleet osassa suoraan tai välillisesti (jälkitaudit!) syynä. Minun mummini mummi oli aikansa kätilö. Hän kertoi mummilleni monta surullista tapausta. Mummi kertoi minulle. Kukaan ei varmaankaan ole kertonut tätä niille vanhemmille, joiden ideologia ja elohopeapelko ja ties mikä aiheuttaa nyt sen, että rokotteita pelätään ja vastustetaan.

  Plusääni(9)Miinusääni(5)
 8. Mä tein vähän googlettamista ihan oikeilta lääkesivuilta ja rokotteista saadun elohopean ja Alzheimersin taudin välillä ei ole mitään yhteyksiä. Mä en kuuntelisi mitään mitä Russell Blaylock kirjoittaa, koska ilmeisesti hänen lääkintälupansa on tällä hetkellä keskeytetty. Jos ihmisten terveydestä ollaan huolissaan, mieluummin luodaan ryhmäimmuuni rokottamalla kaikki jotka voidaan. Täten vanhukset, nuoret lapset, syöpähoitoa käyvät ja rokotteille allergiset ihmiset eivät saa tartuntaa tappavilta taudeilta.

  Plusääni(4)Miinusääni(8)
  1. jos ne ovat haitattomia, miksi juuri rokotetut sairastuivat narkolepsiaan? ja persianlahden syndrooma johtui juurikin elohopea tiomersaalista, elohopeaa on eri muodoissa ja osa on haitallisempia ja hieman riippuu rokotevalmistajista mitä adjuvantteja käytetään, elohopea tiomersaali on eräs, jota ei ilmaista suoraan sillä nimikkeellä, niillä on koodit kuten ravinnon lisäaineillakin

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 9. Niinpä niin, eihän virallinen taho (lääketehtaat ym.) tietenkään myönnä, että raskasmetalleilla ja Alzheimerilla olisi joku yhteys. Sehän vähentäisi rokotteiden ym. myrkkyjä sisältävien lääkkeiden myyntiä. Lääketutkimuksethan ovat lääketehtaiden itsensä tekemiä, ja ne itse valitsevat, mitä tutkimustuloksia julkaistaan ja mitä ei. Ja toisaalta, koululääketiedehän ei vieläkään tiedä läheskään kaikkien sairauksien aiheuttajia, eikä siten kykene antamaan oikeata hoitoa.

  Suosittelen tutustumaan Anthony Williamin teokseen Terveysmeedio auttaa. Siinä on tietoa myös elohopean aiheuttamista sairauksista, kuten Alzheimer, Parkinson, dementia, aivohalvaus.

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
 10. Suomessakin annettavat piikit sisältää kaikki alumiinia, joka suoraan ihmisen normaalin immuunipuolustuksen ohi pistettynä kertyy elimistöön, kuten aivoihin. Aiheuttaen autismia, alzhaimereita sun muita autoimmuuni sairauksia. Sitä on turha verrata ravinnosta saataviin raskasmetalleihin. Lähestymistapa on aivan eri. Ihmisen immuunipuolustusjärjestelmä on hieno kokonaisuus jota ei kannata sörkkiä keinotekoisesti.

  Evoluutiotasolla tällä nykytoiminnalla tulee olemaan kauaskantaiset vaikutukset.
  Kannattaa lukea esim (Rokotteet ja vaiettu tieto) kirja jos ei tiedä asiasta mitään muuta mitä lääkeyhtiöt ja niiden sponsoroima / omistama media väittää.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 11. John swintonin kirjoittama artikkeli, mies joka kuoli vuonna 1901, taitaa olla lääketiede varsin kehittynyt vuosisadan aikana…

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat