Maailmanpolitiikan kriisit kärjistyvät

Julkaisemme tiivistetyn suomennoksen Brandon Smithin artikkelista ”Potential Crisis Triggers Continue To Pile Up In 2016”. Kirjoittajan näkemykset eivät välttämättä edusta Magneettimedian toimituksen näkemyksiä.

Vuosi 2016 on vasta puolessavälissä, ja mikäli poliittiset ja taloudelliset ongelmat kärjistyvät nykyistä tahtia, on ihme, mikäli tänä vuonna ei puhkea suurta kansainvälistä kriisiä. Niin sanotun Musta joutsen –teorian kannattajat uskovat, että kriisit ovat ennustamattomia ja syntyvät itsestään. Osa uskoo, että kaikki on sattumaa.

Mutta on myös niitä, jotka uskovat, että merkittävimmät uhkatekijät ovat tietoisen politiikan tulosta.

Minä kuulun jälkimmäiseen joukkoon; eliitti kärjistää maailmanpoliittisia ongelmia tietoisesti ja strategisesti.

Kansainvälinen finanssieliitti ja globalistit pyrkivät luomaan kaaosta. He tekevät niin siksi, että tarpeeksi suuri kriisi voisi ”oikeuttaa” kansainvälisen liittovaltion ja kokonaisvaltaisen valvontayhteiskunnan rakentamisen. Eliitti tahtoo hallita kansaa pelolla.

Keinotekoisten kriisien avulla ihmiset ajetaan eläimellisen raivon partaalle ja sortumaan epätoivoisiin tekoihin. Kuten historia opettaa, ihmiset ovat usein valmiit hylkäämään moraalin ja kumartamaan tyranneja, kun he eivät itse enää kykene täyttämään perustarpeitaan. Kun työpaikat, kulutusmahdollisuudet, turvallisuus, ruoka, vesi ja lääkkeet loppuvat, monet meistä ovat valmiit kääntämään selkänsä ihmisyydelle.

Skeptikot kysyvät usein: ”Miksi eliitin tarvitsisi muka luoda enää lisää kriisejä? Eivätkö he jo hallitse maailmaa?”

Vastaus on: ”Ei, eliitti ei vielä hallitse maailmaa kokonaan.” Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö he tekisi kaikkensa saavuttaakseen täydellisen ylivallan.

Kokonaisten yhteiskuntien psykologiaa voi muokata nopeasti, kun paine on tarpeeksi kova. Olen huomannut, että Internetissä kaiken aikansa viettävien yksinäisten nuorten aikuisten on usein hankala ymmärtää tätä. Mutta perheelliset, normaaleista rutiineista kiinni pitävät tietävät, että ihminen on valmis menemään hyvin pitkälle suojellakseen esimerkiksi lapsiaan. Ihminen on valmis ottamaan suuria riskejä ja tekemään paljon pahaa suojellakseen rakkaitaan.

Manipulaation kohteista helpoimpia ovat ihmiset, jotka ovat menettäneet itsesuojeluvaistonsa ja taisteluvalmiuden. Pasifistit ovat helppoa riistaa tyranneille. Monet ovat valmiita hylkäämään vapautensa vain säilyttääkseen modernin kulutusyhteiskunnan suoman luksuselämäntavan.

Kaaos ei ole itseisarvo vaan työkalu, jolla eliitti hallitsee massoja. Kaaoksen avulla kansalaiset suostutellaan luovuttamaan vapautensa ja oikeutensa tyrannimaiselle esivallalle.

Täydellinen esimerkki tästä oli Brexit-kansanäänestys. Monet poliitikot ja ökypankkiirit käyttävät nyt Brexitin luomaa ”kaaosta” tekosyynä rahoitusjärjestelmän kansainväliselle keskittämiselle.

Sijoittajat ovat edelleen luottavaisia, koska reaalitalouden romahdus ei ole vielä heijastunut arvopapereiden hintoihin. Luottamus ei kuitenkaan kestä ikuisesti. Lisäksi maailmanpolitiikan kehitys tulee vaikuttamaan radikaalisti rahoitusmarkkinoihin. Esittelen seuraavaksi muutamia viimeaikaisia tapahtumia, jotka voivat johtaa lopulta katastrofiin.

market_drop

Italian pankkikriisi

Globalistit huutavat kuorossa, että Brexitin tuhoisat vaikutukset tulevat pian tuntumaan kaikkialla ja aiheuttamaan epävakautta erityisesti pankkisektorilla.

Viimeksi tästä varoitti Kansainvälinen valuuttarahasto IMF, joka syyttää brittien kansanäänestystä Italian tulevasta pankkikriisistä. IMF:n mukaan Brexit voi synnyttää kansainvälisen dominoefektin, joka romahduttaisi merkittävän osan pankki-infrastruktuurista. IMF ei toki ole väärässä tässä – sehän itse on mahdollistanut koko kriisin!

Italia on EU:n kolmanneksi suurin talous. Nykyisten arvioiden mukaan maan pankit ovat tehneet ainakin 400 miljardin dollarin edestä myrkyllisiä tuottamattomia lainoja. Ja tähän lukuun ei ole edes laskettu mukaan suurinta osaa taloudelle tappavista johdannaisista!

Maailman vanhimman pankin, italialaisen Banca Monte dei Paschi di Sienan, osakkeet ovat pudonneet jo häkellyttävät 43 prosenttia! Suurin osa EU:sta on sidottu tiukasti Italian pankkeihin erilaisten velkaobligaatioiden, valtion velkakirjojen ja investointien vuoksi.

Italian pankkien kaatuminen merkitsisi Euroopalle samaa kuin Lehman Brothersin tuho merkitsi maailmantaloudelle.

Nyt Italian hallitus ja pankit vaativat veronmaksajien rahoittamaa pelastuspakettia EU:lta. Kiistaa käydäänkin siitä, olisiko pankkien pelastaminen julkisella rahalla edes EU:n lakien mukaista. Lisäksi elätellään toiveita JPMorganin kaltaisten monikansallisten pankkien avusta Italian luottolaitoksille.

On epätodennäköistä, että mikään pelastuspaketti kykenisi estämään jonkinlaisen kriisin synnyn, sillä Italian pankit ovat läpeensä mätiä. Eliitti tuskin edes haluaa ehkäistä kriisiä. Yksi ketjureaktion laukaisevista tekijöistä voi olla Italian syksyinen perustuslakikansanäänestys. Mikäli kansanäänestys osuu yhteen pankkikriisin kanssa, voi Italia hyvinkin jättää EU:n. EU voisi edesauttaa kehitystä kieltäytymällä pankkien pelastuspaketista.

Jo ennen Britannian EU-kansanäänestystä ennustin artikkeleissani, että eliitti tulee kärjistämään maailmantalouden ongelmia ja syyttämään ongelmista Brexitiä. En siis yllättynyt, kun Italian valtiovarainministeri alkoi syytää Brexitiä pankkien ahdingosta.

Valtamediassa Italian pankkikriisistä ja pelastuspaketeista on kirjoitettu hämmästyttävän vähän. Niin kauan kuin osakkeiden ja muiden arvopaperien hinnat pysyvät vakaana, valtamedia nukkuu ruususen unta. Kun kurssit alkavat viimein syöksyä alas, on suojautuminen tappioilta jo liian myöhäistä.

italy-660329

Turkin ”epäonnistunut vallankaappaus”

Vielä kummallisempaa meno on ollut Turkissa. Puoli päivää kestäneen ”vallankaappauksen” myötä Recep Tayyip Erdoğanin korruptoituneesta roistohallituksesta tuli hetkessä täysiverinen diktatuuri.

On vaikea uskoa, että kyseessä oli aito ”epäonnistunut vallankaappausyritys”. Minusta tuntuu, että kaikki tavoitteet saavutettiin onnistuneesti. En yllättyisi lainkaan todisteista, jotka osoittaisivat Erdoğanin lavastaneen koko konfliktin luodakseen tekosyyn poliittisen opposition tuhoamiselle.

Turkin hallitus on aloittanut kovat toimet jo yli 50 000 ihmistä vastaan. Uhrien joukossa on muun muassa tuomareita, opettajia ja poliitikkoja, joiden syytetään osallistuneen ”valtiopetokseen”. Erdoğanin valta ehti rapautua useiden vuosien ajan surkean politiikan ja ihmisoikeusrikkomusten vuoksi. Ja nyt hän sai kuin tilauksesta ”oikeutuksen” täydelle tyrannialle.

Harva on kuitenkin osannut asettaa Turkin tapahtumat laajempaan kontekstiin.

”Vallankaappaus” oli selvästi lavastettu tapahtuma. Kaikki historiaa lukeneet tietävät, että valllankaappaus ei onnistu, ellei vanhaa valtiojohtoa joko vangita tai tapeta ennen kuin hallinto alistetaan sotilaallisesti. Raporttien mukaan kapinallisilla oli Erdoğanin lentokone tähtäimessään. He olisivat voineet tappaa presidentin siltä istumalta, mutta jostain syystä hänet jätettiin henkiin.

En usko, että koko tapahtumasarjassa oli edes lopulta kyse Erdoğanista. Pikemminkin kyse oli Natosta ja heikentyvästä lännestä. Erdoğan syytti ennalta-arvattavasti erityisesti Yhdysvaltoja vallankaappausyrityksestä. Obama ja YK ovat puolestaan tuominneet symbolisesti Turkin ihmisoikeusloukkaukset. John Kerry on julkisesti vaatinut Turkin eroa Natosta.

Erdoğan on toistaiseksi antanut Yhdysvallan jatkaa Incirlikin lentotukikohdan sotilasoperaatioita, mutta tuleeko tämä jatkumaan?

Vaikka vallankaappaus olisi onnistunut, olisi lopputulos ollut sama kuin nyt: Turkin välit Naton ja Yhdysvaltojen kanssa huononevat. Turkki on ollut Natolle elintärkeä alue Lähi-itää ja Venäjää silmälläpitäen. Turkin Nato-ero heikentäisi sotilasliittoa huomattavasti ja voisi kärjistää idän ja lännen suurvaltojen näennäistä vastakkainasettelua. Turkki tulee lipumaan yhä kauemmas lännestä ja todennäköisesti tiivistämään yhteistyötä Venäjän kanssa.

Turkin jännitteet ovat erittäin hyödyllisiä globalistien kannalta. He voivat kuljettaa Eurooppaan nyt entistä enemmän ”turvapaikanhakijoita” ja syyttää kaikista ongelmista Turkin hallintoa. Ajamalla länsimaiset joukot pois Turkista globalistit voivat myös antaa uutta voimaa itse rakentamalleen hirviölle ISIS:lle, joka on viime aikoina kärsinyt karvaita tappioita.

Toisin sanoen Turkin kriisistä on hyötyä niin Erdoğanille kuin globalisteille.

George-Soros-funded-Ferguson-protests

Rotusota Yhdysvalloissa

Kuten on yleisesti tiedettyä, juutalaisen George Sorosin kaltaiset globalistit ovat pyrkineet aktiivisesti rakentamaan valkoisia alistavia rotujännitteitä Yhdysvalloissa.

Globalistit ovat tukeneet ja jopa rahoittaneet kulttuurimarxistien ja mustien rasistijärjestöjen toimintaa. Erityisesti Black Lives Matter –liikkeen kautta eliitti on saanut rekrytoitua suuren määrän hyödyllisiä idiootteja tekemään likaisen työnsä.

Sekä republikaanit että demokraatit heittävät politiikallaan vain lisää bensaa liekkeihin. Mustien aktivistien murhaamia poliiseja käytetään nyt poliittisina keppihevosina, joiden nimissä vaaditaan valvontayhteiskunnan vahvistamista.

Keskiverto demokraatti vaatii lisää valvontaa ja kontrollia, koska liberaalit uskovat myyttiin ”väkivaltaisista valkoisista rasistipoliiseista”. Demokraatit ovat vakuuttuneita siitä, että kontrollin avulla valkoiset poliisit saadaan viimein kuriin. Keskiverto republikaani sen sijaan vaatii lisää valvontaa siksi, että hän tahtoo Black Lives Matter –terroristit kuriin. Vaikka tavoitteet vaihtelevat, keinot ovat samat: kansalaisten valvontaa on lisättävä – Yhdysvalloista tulee tehdä täysiverinen poliisivaltio!

”Poliisin turvallisuuden” nimissä valtio voi julistaa poikkeustilan ja pyrkiä suojelemaan viranomaisten henkilöllisyyttä esimerkiksi naamioin ja piilotetuin virkanumeroin. Toisin sanoen yksittäiset poliisit vapautetaan kaikesta vastuusta sillä tekosyyllä, että heidän henkilöllisyytensä paljastaminen voisi vaarantaa heidän henkensä.

Mikäli Amerikan valkoinen enemmistö tahtoisi murskata Black Lives Matter –liikkeen, se onnistuisi hetkessä. Todellinen uhka onkin riehuvien mustien sijaan poliittisten sotilaiden anonyymiksi armeijaksi muutetut poliisit, joiden tehtävä on murskata valtaeliittiä vastustavat aidot kansanliikkeet.

Kaiken tämän tavoitteena on luoda mahdollisimman paljon kaaosta ja epätietoisuutta länsimaihin. Globalistit eivät tule lopettamaan tähän vaan sen sijaan korottamaan panoksia entisestään.

Itsenäisyyttään ja vapauttaan arvostavien kansalaisten tuleekin suojautua tulevalta kaaokselta varautumalla elämään omavaraisesti. Yhtä tärkeää on järjestäytyä perheen, ystävien sekä muiden samanhenkisten ihmisten kanssa, sillä kukaan ei voi selvitä yksin.

 

Artikkeli julkaistu alunperin englanniksi Brandon Smithin Alt-Market.com-sivuilla.

25 kommenttia

 1. Lisäyksenä artikkeliin, tuo maininta ” merkittävimmät uhkatekijät ovat tietoisen politiikan tulosta”

  Tietoinen politiikka on luonut ns millennial ihmisen :

  http://www.naturalnews.com/054721_neurodevelopmental_chemicals_cognitive_impairment_young_democrats.html

  millennial ihmiset ovat kemiallisesti latistettu pacifisteiksi, lampaiksi jotka eivät enää kykene kriittiseen ajatteluun. He arvostavat urbaani elämää, äänestävät sokeasti puolueita jotka ovat täysin eliitin työkaluja.

  millennial ihmisiä näkee kadulla innoissaan pelaamassa pokemon go peliä älypuhelimillaan, he todella ovat tilassa jossa päivittäinen elämä pyörii tuollaisen cia:n luoman valvonta pelin pelaamisessa. Tässä olisikin jollakin akateemiselle pro gradun tekemisen paikka, miten pokemon go pelin pelaajat edustavat elämän filosofioltaan/elämän katsomukseltaan ja heidän näkemykset ympäröivästä Mailmasta, ovatko he tyytyväisiä elämään ja nyky tilanteeseen Mailmassa.

  Eliitti on saanut osan ihmisistä hiljaisiksi , itseasiassa ruoka ja ympäristö on nykyään jo kauttaaltaan niin täynnä myrkyllisiä aineita ettei kukaan voi välttyä saamasta niitä, ja se toimii eliitin hyväksi.

  Nyrkkisääntönä pitäisin , jos tietämäsi ihminen ei ole varsinaisesti kriittinen tai kiinnostunut edes siitä kaikesta jota jo monta vuotta on tapahtunut ympärillämme ja koko aika tapahtuu lisää , on hän potentiaalinen millennial sheeple.

  Eli ”normi” on hyvin kriittinen jopa raivoava ihminen ja ”epänormaali” on tyytyväinen kyselemätön ihminen joka tyytyväisenä kulkee kadulla pelaten pokemon go peliä haha .

  Plusääni(19)Miinusääni(1)
 2. The simple truth of the matter is this: according to many Muslim migrants, now unhappily settled in the West, the White women they encounter when they first arrive in Europe are too hot to handle. By dressing immodestly, these women are deliberately exciting young Muslim males to lust. It shouldn’t be allowed!

  “These women need to be taught a lesson,” an imaginary Muslim might say in a New York Times bestselling novel by a guy called Israel Cohen. “Rape is the answer. Raping cheap sluts is simply retaliation for unfair sexual provocation.”

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Totta joka sana.

  Globaalieliitti (lue: sionistit ja heidän lakeijansa) korottavat juuri NYT panoksia. Tätä kirjoitettaessa taas ”terrori-isku”, nyt Münchenissä.

  Kerronpa syyn tähän.

  Tapasin tänään työasioissa ihan tavallisen suomalaisen työmiehen. Olin tavannut kaverin muutaman kerran ihan ohimennen. Nyt oli aikaa jutustella niitä näitä ja siinä tuli puheeksi EU.

  Ja sitten se pommi. Tämä kaveri alkoi heittää ultranationalistista juttua tuosta vaan, kysymättä ja kehottamatta. Aloitti sillä, että kertoi TV-ohjelmasta (en ollut tätä kuullut ennen), jossa tätä lakeijarehnin vaimoa oli haastateltu ja lakeijavaimo oli ihastuksissaan kertonut nuoleskelevalle toimittajalle tyyliin ”kyllä on ihanaa siellä Brysselissä, kun on lapsillekin eliittikoulut”. Kaveri on kognitiivinen nero, hän onkin valkoinen suomalainen, hänessä on voittajan geenit. Tästä hän laajensi kysymättä ja kehottamatta siihen, kuinka ”YLE tuskissaan joutuu kaunistelemaan ja peittelemään totuutta eli kun työpaikat häviävät ja maa tuhoutuu niin kyllä löytyy ohjelmia siitä, kun neekeriporukka läiskyttää rumpuja ja joku liisatavi tanssii kiihkoissaan elämästä nauttien”.

  Tässä ollaan, eliitti. Yritätte syöttää kansalle paskaa, 24/7, mutta kansa tietää jo. Silmissä on tiedon kipinä ja se syttyy toiminnaksi minä hetkenä hyvänsä. Jo nyt on tuhansia ihmisiä valmiina vaikka heti valitsemaan lyhtypylväitä, voin vannoa.

  Tämä kaikki kertautuu juuri nyt ja juuri nyt on miljoonia valkoisia ympäri maailman, katse täynnä vihaa. Vihaa, joka odottaa kohdetta.

  Eliitti yrittää nyt sytyttää rotuvihan ja muslimivihan, ja onnistuu siinä, tietysti. Mutta samalla pullosta pääsee henki, joka vaatii eliitin päätä vadille.

  Aivan kohta rehnit eivät enää ylpeile eliittikoulusta, ei ainakaan tässä maassa, eikä Euroopassa. Maa alkaa polttaa.

  Nauttikaa nyt vielä, aivan kohta pukkaa itkua ja pyydetään anteeksi. Sitten vannotaan ääni vapisten, että ”en minä, ne muut”. 🙂

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
  1. Sinne ne kaikki tähyää. Petturisoinillakin on mielessään Brysselin eliittikoulut omille lapsilleen. Samoin uumoilevat Sipilä ja Orpo. Katainen on jo saanut perheensä turvaan tästä uppoavasta laivasta kuten moni muukin. Emme tule heistä enää kuulemaan elleivät he perusta VOK:ia tänne ja tule valkkaamaan sopivaa kylpylää vuokrattavaksi kunniakansalaisille.
   Voi kuinka he kaikki inhoavat ja halveksivatkaan meitä tavallisia veronmaksajia. Sen näkee jokaisesta kommentista ja haastattelusta.

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
 4. 1/. He is surrounded by chabad Jews in his cabinet

  The first question that comes to mind is – Would Hitler surround himself with these Jews? Of course not! So why is Putin?

  k

  k

  2/. Russia has just accepted the fascicle holofraud legislation

  This was the key factor in re-igniting my interest in looking at Putin as a main player in this agenda. I cannot accept he is on our side, yet plays this Jewish violin. Why would he visit the holomyth museum, wear a skullcap and pay tribute to this fairy tale? The holohoax is a key factor in holding up the poor victimized Jewish image. All of their plethora of crimes are defused by this myth through holding up the public’s perception. This has to be crushed. To hold up this myth should ring alarm bells for anyone viewing Putin as a political player.

  k

  “We have to clearly realize that any attempts to review our country’s contribution to the great victory, and to deny the Holocaust – a shameful page in the world history – isn’t just a cynical and unprincipled lie, but the oblivion of lessons from history which could result in a repeat of the tragedy,” ~ Vladimir Putin

  k

  k

  3/. He is a former KGB agent

  Enough said. Former communist = working for judai

  k

  k

  4/. Under his governing as president, Russia has morphed into a capitalist society

  Is this man looking out for the interests of his people? Has Russia rejected the JEWISH-based usury/fiat currency? Are the Russian people freed-up from this Judaic curse, just like Iceland? No, no, no.

  Private debts of the Russian people due to Jewish usury amounted to 7 trillions of rubles, comparing to 12,886 trillions of rubles of input to the Russian federal budget 2013. *

  That was Hitler’s first move in curing Germany of the disease of judaism; getting rid of USURY and setting up a ‘independent’ labour-based currency. Within 3 years Germany was back on it’s feet – hence Germany was demonized by the JMSM. Similar for Iceland. So why has Putin not applied this obvious policy to enhance the quality of life for his people? To me it’s a no-brainer.

  k

  k

  5/. Why has he engaged in ‘diplomatic’ pally talks with Netanyahu in the criminal state of israel?

  Netanyahu is a mass murdering criminal, and the head of a criminal state. One simply does not engage in business with these criminals. They need to be outed from the political equation. With their CV, the sane world should not include them in any discussions whatsoever. You shouldn’t even sit at the same table as this monster, unless you’re spitting in his face – not smiling and shaking hands. You don’t do business with the devil.

  Russian Prime Minister Vladimir Putin (R) and Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu meet in Moscow, February 16, 2010. REUTERS

  kk

  6/. Russia supposedly supplied israel with components for their jet fighters.

  Why why why would anyone in their right mind supply mass murders who have a record in slaughtering innocent peoples, with military components??? Is it just business? Of course not.

  k

  k

  7/. Russia supposedly supplies oil to israel

  Again, you do not do business with the root cause of the world’s evil. Especially supplying an important element like fuel. Suppling these murderous thieving usurpers with fuel is indirectly helping to kill Palestinians and others around the world! And what direct help has Putin provided the Palestinians with anyway?

  kISRAEL – PALESTINE

  k

  8/. He attended the Victory Monument in israel *

  On June 25, 2012, Vladimir Putin attended the unveiling of the Victory Monument in Netanya in israel, an unprecedented joint-state venture between israel and Russia; to honor the Red Army, including the half million-plus Jews who fought against Nazi Germany during World War II.

  k

  k

  9/. Putin denies 9/11 false flag

  “The one item I would have added was that Putin dissed the 9/11 truth movement, which really nailed it for me, not to mention pissed me off.” ~ John Kaminski

  k

  .k

  10/. Dumbing down of Russians *

  Between 2005-2010 12’377 schools ceased to exist in Russia, including 10’089 in rural areas. This fits neatly into the JWO agenda.

  k

  k

  11/. Enforced immigration policy *

  Russia takes the 2nd place (globally) in respect of the number of foreign workers; yet at the same time there is massive unemployment in Russia

  k

  k

  12/. Depopulation programme *

  In the period of the last 15 years the number of native Russians has diminished to 6 million people. Russian cities took 40% of places in the international rating of most dying off cities on global scale (e.g. 5th Niżnyj Nowgorod -11,76%, 6th Saratow -11,54% mieszkańców, and so on) (OUN report)

  k

  k

  13/. Putin the oligarch *

  Putin himself is an oligarch and a billionaire, and the figure of billionaires in Russia has rised several times during the presidency of WWP. Simultaneously the minimal wage of the ordinary worker since January of 2013 has only risen to the level of 5205 roubles (520,5 zł, 150 $). According to official data of Rosstat, in the 1st quarter of 2012, 13,5% of Russians (19 million of people) have got earnings under the social minimum.

  k

  k

  14/. Suicides under Putin’s presidency *

  Russia takes 1st place in respect of number of suicides committed by youths and children (9-15) (data from Petersburg, “health commission” member, Swietłana Ryczkowa). These statistics of his presidency are not in alignment with someone who is one of the good guys.

  k

  k

  15/. Putin accepts Agenda 21 martial law *

  On 23th of May, 2007, Putin signed agreement (no 4100940-4) concerning the future intervention of NATO in Russia, in the event of civil disturbances, natural and technological distasters.

  Spring of 2012 – his government purchased 6809 tasers (AIR-107U) to suppress civil protests.

  Yea that sounds like one of good guys to me.

  k

  k

  16/. Putin opens mausoleums in memory of famous Jews who slaughtered millions of Gentiles *

  • Renovation of mausoleum of Lenin/Blank in Moscow. On 7th of Nov 2012 it was officially opened (Petersburg).

  • On 11th of Sep. 2012, a monument of Bolshevik Jew, Dzierzynski (real name, Rufin) was officially opened (Tumen)

  And many others.

  k

  k

  17/. Putin bans free speech *

  Russia has passed a law which forbids certain ‘extremists’ websites. “It can be that there are sites of opposition organizations and independent media written in that list” (RIA Novosti).

  “Not even one ‘extremist’ excess (website) shouldn’t go unpunished” ~ V. Putin (“RIA Novosti”)

  k

  k

  18/. Putin the accused Murderer *

  Alexander Valterovich Litvinenko (officer of Russian FSB secret service who specialized in tackling organized crime) accused Putin of ordering the October 2006 murder of Russian journalist Anna Politkovskaya.

  But of course he is indirectly murdering thousands of other lives through implementing his master’s policies.

  k

  k

  19/. Acceptance of microchips *

  Since 2013 in Russian Federation there will be implemented electronic identification card system (UEK – Uniwiersalnaja Eliektroniczieskaja Karta), the same as RFID. This is officially admitted by administration of Chabarovsk Country.

  k

  k

  20/. Putin voted for sanctions against Iran

  Punishing them for their non-existent nuclear program

  k

  k

  21/. Why are Russian troops on America soil?

  “Russian troops are on American soil as I write this. If we were really at each other, this would never be allowed.” ~ Buelahman

  k

  22/. This puppet is a freemason

  Is there more to say

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. Muistatteko Nizzan tapahtumasta kuvatun videopätkän, se jossa se valkoinen kuormaauto ajaa oikealta vasemmalle ja ihmiset yrittävät pysäyttää sitä. Sen kuvasi Richard Gutjahr niminen journalisti. Nyt sitten sama Richard Gutjahr sattui olemaan Munchenissa ja sattui olemaan juuri oikeassa paikassa ja saa kuvattua terrori epäillyn ammuskelemassa taisi olla mcdonaldsin edessä, josta sitten tiedotusvälineet julkaisevat sen.

  https://www.youtube.com/watch?v=0gNAnqlLTK0

  Ja Richard Gutjahr on naimisissa Israelilaisen poliitikon Einat wilf kanssa:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Einat_Wilf

  6 päivän aikana sama tyyppi on paikalla filmaamassa kahdessa eri terrori iskussa eri maissa , suurin yhteensattuma ikinä. ( paitsi jos oli saanut Mossadilta vinkin etukäteen )

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
  1. Tämähän on mahdollista vain, jos mies on saanut ennakkotietoa Mossadilta. Ja miehen vaimo on Mossad.

   Kuulostaa vainoharhaiselta?

   Itse asiassa kaikkea muuta.

   Mietitäänpä. Mossad on varmasti maailman parhaiten asioista perillä, jos puhutaan terrorismista. Itse asiassa Mossad on yhtä kuin terrorismi. Lähi-Idän terrorismin suhteen Mossad on subjekti, tekijä ja ohjaaja, opettaja ja lehtori. Mossad rahoittaa, kouluttaa, neuvoo, opastaa, kädestä pitäen.

   On täysin loogista, että Mossad olisi tietoinen sekä Nizzan että Munchenin tappajien suunnitelmista. Mossad kerää metadataa, ja se valvoo takuulla näitäkin sivuja. Tuollainen tyypillinen santamusta on ensinnäkin pääsääntöisesti totaalinen ääliö ja on varmuudella käynyt satoja kertoja joillakin sellaisilla sivuilla, joiden katsomisesta lanka värähtää, ja kello kilahtaa Pimeyden ytimessä. Demonin silmä värähtää, ja karvainen käsi tarttuu asiaan.

   Mossad tiesi kummastakin tapauksesta, mutta ei tietenkään voinut olla varma, mutta lähetti kuvaajan paikalle, mikäs siinä, rahaa on enemmän kuin Suomen valtiolla – ja sitä käytetään. Ja bingo! Molemmissa tapauksissa santamusta tuli kuin tulikin tappamaan ja Gutjahr oli kuin olikin (meille mystisesti) paikalla jalustoineen ja kameroineen.

   Ei siis mitään epätavallista ja sionistin tapaan Mossad ei tietenkään varoita meitä, koska meidän ”pitää oppia elämään tällaisen kanssa”. Näinhän juutalainen Manuel Valls kylmästi sanoi ranskalaisille: ”Learn to live with it!” Goyimin pitää oppia elämään helvetissä…

   Jos siis Gutjahr ilmestyy seuraavan kerran esim. Suomeen niin kannattaa evakuoida koko kaupunki. Ja vangita hänet ja opettaa hänet surffaamaan sellissä. Sillä hän tietää… Hauska nimi tuo Gutjahr. On se vain niin sen heimon nimi, että ei se siitä enää parane. 🙂

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. Sori vaan, mutta nyt pitää vähän konahtaa tuolle nimimerkki PeLeX: in 25.7.2016 at 17.12 -vihakiihotukselle taas. Jonka epäilyttävin osa on lainattu tähän alle:

    ”Mossahd tiesi kummastakin tapauksesta, mutta ei tietenkään voinut olla varma, mutta lähetti kuvaajan paikalle, mikäs siinä, rahaa on enemmän kuin Suomen valtiolla – ja sitä käytetään. Ja bingo! Molemmissa tapauksissa santamusta tuli kuin tulikin tappamaan ja Gutjahr oli kuin olikin (meille mystisesti) paikalla jalustoineen ja kameroineen.”

    No, johan vasta aivopierun päästit. Mossahd siis osaa erään Minority Report -elokuvan tyylisesti ennustaa tämän fantastisen digitaalisen kristallipallonsa avulla milloin kukakin ”mahdollinen potentiaalinen ulkomaalaistaustainen terroristi” missäkin päin vain pimahtaa ja tietää tasan tarkkaan sitten kaiken mitä kaikkea tulee tapahtumaan, vai ? Tuo muistuttaa vähän Minority Report -tyylistä tieteisfantasiaa. Siitä elokuvastako tämän stoorin nappasit ?

    Tuo sinun teoriasi tuossa kokonaisuudessaan ei periaatteessa poikkea yhtään mitenkään virallisesta, eikä myöskään Suomen virallisen ”naisen alapää” -valeopposition narratiivista. Johdat nyt lukijoita harhaan ja tahalliseen ansaan, vastustamaan vain asetta (maahanmuuttajat), ei sen käyttäjää kv. talmud-eliitti. Salaisesti, pienin askelein ja ovelasti.

    Vai todellisestiko, yrität vain epätoivosena trollina ja kansankiihottajana peitellä sitä asiaa, ettei tuokaan isku olisi ollut täydellisen 100%:sti jonkin valtion tai tiedustelupalvelun itsensä tekoa tai ehkä lavastus, eli False-flag? Mistä tiedät, ettei se epäilty tyyppi itse ollut mossahdin palkkalistoilla näyttelemässä ns. ”muslimiterroristia”, jotta saataisin jokapaikkaan poikkeustila ja kansa kaduille huutamaan ”Rajat Kiinni” ja siten huomio pois esim. juutalaisten rahahuijauksesta ?

    Tuon kommenttisi punainen lanka on kuitenkin osittaisesta totuudestaan huolimatta harhaanjohtamista isoissa linjoissa. Sori, vaan. Pysyisit täysin totuudessa, nyt valheellinen provosointi näkyy taas läpi.

    Ja tästä raivostuville ;
    Enkä minä sitä Rajat kiinni -ajatusta vastusta tai mitään idioottimaista suvaitsevaisuus ideologiaa kannata, tai multikultia. Mutta vastustan jyrkästi valheelle perustuvaa vihakiihotus toimintaa, enkä halua että kansankiihottajat täällä johtavat porukkaa harhaan.

    Sillä tuo viha tulee johtamaan väkisinkin mitä viheliäisimpiin ansoihin, jos ei olla tasan tarkkaan kartalla siitä kuka on vihollinen. Siksi olen kirjoittanut ilmaan huitomisesta:
    https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/07/18/olisiko-taas-aika-herata-huitomaan-ilmaa/
    Tässä maailmassa pitää olla varovainen, koska solutus näköjään osataan. Ja kyllä tässä pitäisi olla ensi kykyä tutkia, ennenkuin ns. hutkitaan. Muutoin ei olla näitä terroristeja kummoisempia.

    (Tuon tietyn tiedustelupalvelun nimi on tässä kommentissa sitten kirjoitettu tahallaan väärin.)

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Hieno palaute. Kiitos. 🙂

     Tarkoitin kyllä sitä, että Mossad tottakai on teon takana, niin tai näin. Jos he ovat teon ”tietäneet”, se on todellakin false flag. Mutta kyllä heillä on resursseja eli kaikki maailman raha, lähettää ”valokuvaajia” paikalle, vaikka asia ei olisi aivan varma.

     En ole nähnyt ko. elokuvaa, eikä kiinnostakaan. Mutta en sulkisi Mossadin suhteen mitään pois. Heidän iskulauseensakin on ”War by deception” tms.

     Ja osaan kirjoittaa sen nimen oikein. 🙂

     Jos olet lukenut tekstejäni niin tiedät varsin hyvin, että ymmärrän oikein hyvin, että koko nykyinen tilanne on provokaatiota. Ääliömustat ja ääliösantamustat ovat maailman helpoiten provosoitavissa ja toisaalta meidän kullttuurimarxistimme ovat kaikessa mukana, täysin rinnoin.

     Kuka voisi kiistää etteikö provosointi ole onnistunut?

     Mehän OLEMME jo sodassa muslimeja ja ääliömustia vastaan. Emme me sitä halunneet, mutta kumma kyllä näitä provoseearattuja löytyy joka lähtöön, aseina auto, machete, you name it. Jonkun se täytyy ethdä, se ihan oikea fyysinen tappotyö.

     Turha siitä on riidellä, onko se false flag vai pitkän aikavälin suunniteltu provokaatio? Same difference: Valkoisia kuolee. Ja viha kasvaa.

     Toivotaan, että pullosta ulos päästetty vihan henki tekee työnsä ja kääntyy vapauttajaansa vastaan. Se ei olisi mitään uutta.

     Kaikesta minuakin on epäilty, mutta ei vielä harhaanjohtamisesta. 🙂

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
     1. Okei, mitäs ne itse epäillyt tekijät sitten näistä iskuista hyötyvät ? Mikä on agenda ? Ai niin, eihän heillä mitään motiivia tai agendaa oikeastaan edes ole (niinkö se oli?). Motiivina heillä on siis vain viha, tai uskonto, tai ideologia, tai rotu, tai siis se ”vihan kulttuuri” tms. Tai, siis kuten juuri sanoit, pelkkä ääliömäisyys? Tälläinen puppuko pitäisi uskoa ?

      Juurihan itse jo hahmotit sen kenellä oikeasti tuollaisiin olisi resurssit, ja osaaminen (jopa lavastuksiin), ja teknologia, ja kuten hyvin tiedät kenen hallussa on media, joka sormellaan taas osasi ”syyllisen” heti osoittaa ja sen hetkessä löysi. Ehkä tältäkin putosi passi ?

      Ilman mitään kriittisyyttä nielet lähes kaiken valtamedian esittämän tarinan syylliseksi esitetystä, vaikka muutoin syytät heitä milloin mistäkin valehtelusta. Mutta, juuri tässä asiassa ei nyt siis mitään lähdekritiikkiä. Se oli ulkomaalaistaustainen se ja se, koska näin on mediassa kerrottu ja tämä on fakta.

      Ja tämä mossad on vain sivustaseuraaja muka? Tavallaan he vain ”antavat” tämän tapahtua. Ja näin he ovat vain tavallaan syyllisiä, koska eivät varoita, kun kuitenkin tietävät. Mitä kiemurtelua! Todella viheliästä kiemurtelua.

      Plusääni(1)Miinusääni(2)
    2. Jepulisjepsis, Raamattu johtaa myös lukijan tahallisesti ansaan. Kielletty Hedelmä on lupaus iankaikkisesta elämästä, katsoa saa muttei koskea. On selkokielellä sanottu, että polku Kaikkivaltiaan Kartanoon kulkee Kristus Nasaretilaisen kautta ja ainoastaan Hänen kauttaan. Samoin Hän on tuleva tuomitsemaan elävät ja kuolleet, silti jotkut Kiellettyä Omenaa maistaneet ovat valmiina tuomitsemaan koko Suomen kyrpäkansan hornan tuuttiin.

     Kristus sanoo, tuo takarivin köyhä leskinainen lantteineen on antanut kolehtiin kymmenen kertaa enemmin kuin te eturivin tekopyhät kaappihomot yhteensä, koska hän antoi sen sydämestään. Eli lesken ensisijainen motivaatio oli sama kuin hänen tekonsa. Kaappihomot tykkää kaksoisstandardeista, joista valehtelijoista Mestari mainitsi Johanneksen Evankeliumissa. Eli jos ns. ”kristitty” haluaa auttaa hädässä olevaa, hän valehtelee, koska ensisijainen motivaatio on tuo taivaspaikka.

     Mutta kun sekään ei riitä, ylentää sitten itsensä Kaikkivaltiaan paikalle, kaikki kielletyn hedelmän eli ikuisen elämän hallusinaatioita. Kysymys kuuluu, onko Pelex ylentänyt itsensä Jumalaksi? Mielestäni ei ole, mutta jotkut ovat.

     Plusääni(0)Miinusääni(2)
     1. Eikä johda, ja älä minusta huoli, sillä olen tuon kuvailemasi omien tekojen avulla saavutettavan pelastuksen ulkopuolella.

      ”mikä ihmisten kesken on korkeata, se on Jumalan edessä kauhistus” (Luuk. 16:15);

      ”Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija. Sillä minä teen teille tiettäväksi, veljet, että minun julistamani evankeliumi ei ole ihmisten mukaista; enkä minä olekaan sitä ihmisiltä saanut, eikä sitä ole minulle opetettu, vaan Jeesus Kristus on sen minulle ilmoittanut” (Gal. 1:10-12);

      ”Onhan kirjoitettu: ’Minä hävitän viisasten viisauden, ja ymmärtäväisten ymmärryksen minä teen mitättömäksi’. Missä ovat viisaat? Missä kirjanoppineet? Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hullutukseksi? Sillä kun, Jumalan viisaudesta, maailma ei oppinut viisauden avulla tuntemaan Jumalaa, niin Jumala näki hyväksi saarnauttamansa hullutuksen kautta pelastaa ne, jotka uskovat, koskapa juutalaiset vaativat tunnustekoja ja kreikkalaiset etsivät viisautta, me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus, mutta joka niille, jotka ovat kutsutut, olkootpa juutalaisia tai kreikkalaisia, on Kristus, Jumalan voima ja Jumalan viisaus. Sillä Jumalan hulluus on viisaampi kuin ihmiset, ja Jumalan heikkous on väkevämpi kuin ihmiset. Sillä katsokaa, veljet, omaa kutsumistanne: ei ole monta inhimillisesti viisasta, ei monta mahtavaa, ei monta jalosukuista, vaan sen, mikä on hulluutta maailmalle, sen Jumala valitsi saattaaksensa viisaat häpeään, ja sen, mikä on heikkoa maailmassa, sen Jumala valitsi saattaaksensa sen, mikä väkevää on, häpeään, ja sen, mikä maailmassa on halpasukuista ja halveksittua, sen JUMALA VALITSI, SEN, JOKA EI MITÄÄN OLE, TEHDÄKSENSÄ MITÄTTÖMÄKSI SEN, JOKA JOTAKIN ON, ETTEI MIKÄÄN LIHA VOISI KERSKATA JUMALAN EDESSÄ. Mutta hänestä on teidän olemisenne Kristuksessa Jeesuksessa, joka on tullut meille viisaudeksi Jumalalta ja vanhurskaudeksi ja pyhitykseksi ja lunastukseksi, että kävisi, niinkuin kirjoitettu on: ’Joka kerskaa, sen kerskauksena olkoon Herra'” (1. Kor. 1:19-31);

      Ja jos Vesa I Lauriota tuossa alusssa tarkoitat, niin hän on ihan ansaitusti aitona kristittynä Suomen kansaa nuhdellut, ja varoittanut Jumalan tuomiosta. Ja ennen kaikkea hän on tuonut tiedon Jumalan sanasta monille.

      http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.0

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
     2. En tarkoita sinua enkä V.I. Lauriota, vaan yleisesti 50 vuoden kokemuksella kristinuskoksi kutsuttua hullujenhuonetta, jota yksikään täyspäinen ei kestä kymmentä sekuntia. Pelkkää omakuvajumaluuden julistusta alusta loppuun. Sitten ihmetellään, minkä puoleen ihmiset kaikkoavat kristillisyydestä ja vetävät pakonomaisesti housut kinttuihinsa

      Mutta minkä puoleen Pelex on teidän hampaissanne yhtämittaa? Kansankiihottaja? Ei kun tekoapostoli Paavalin kieltäjä niin kuin minäkin. Käytit kahta Paavalin otetta yhtä Kristuksen lausetta vastaan. Esimerkiksi tämä ”Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija”. Päin helvettiä, Kristus oli tavallisen ihmisen palvelija ja seuratakseni Hänen jalanjälkiään, täytyy myös minun yrittää olla tavallisen kansan palvelija.

      No, Paavali nyt olikin rabbiinisen koronkiskontajärjestön edustaja eikä häneltä muuta voi odottaakaan kuin, että jokainen olkoon alamainen hallitsevalle esivallalle, niin kuin oli tilanne 2. MS:n jälkeen Neuvostoliiton valloittamilla alueilla itä-Euroopassa. Nationalistit palavat helvetin tulessa, niin kuin on Yahwehin ja hänen lähettiläänsä Paavalin tahto.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. http://yournewswire.com/smoking-gun-nice-and-munich-terror-attacks-linked-to-cia-and-mossad/

  CIA- MOSSAD-EU TIEDUSTELUPALVELUT TAKANA NÄISSÄ FALSE FLAG ISKUISSA EUROOPASSA JA MYÖS USA:SSA .

  Sopivasti antoivat tässäkin tapauksessa poliisit useita tunteja aikaa tekijöille, aivan kuten Orlandossa jossa 3 tuntia sai tekijät olla toimissaan, tuo Ali Daud Sonboly vai mikä hänen todellinen nimensä edes on ihminen josta viranomaiset leipoivat ainoan syyllisen vaikka silminäkijät puhuivat jopa kolmesta ampujasta, eikä edes silminäkijöitä tietenkään että Sonbali olisi ampunut itsensä. kenties mossad antaa noille patsy tyypeille aina jonkun piikin noissa tilanteissa, josta patsy menee psykoottisen sekaiseksi ,vainoharhaiseksi,väkivaltaiseksi josta on helppo sitten saada se ainoa syllinen kun agentit on jo poistuneet paikalta, ja aina se syyllinen tuntuu kuolevan, Breivik ei tappanut itseään ja hänhän olikin neutraloimassa tulevia Israel kriitikoita , ja sielläkin saattoi aivan hyvin olla agentit Breivikin apuna ampumassa niitä lapsia siellä saarella emme voi tietää koska emme olleet paikalla, eikä medioihin voi luottaa yhtään.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 7. Hieno kirjoitus Counter-Currents-sivustolla tänään.

  Jef Costello: ”The Happening”

  Hän kuvaa siinä, kuinka, sittenkin, SE tapahtuu juuri nyt.

  Valheet paljastuvat. Ihmiset näkevät, vihdoinkin, että johtajamme, kuten esim. Angela Merkel, puhumattakaan kotoisista pikkupaskoistamme, ovat ”stark, raving mad” eli vapaasti käännettynä: seinähulluja.

  Globaalieliitti ja sen perskärpäset, eli kulttuurimarxistit, ovat vihdoinkin joutuneet puolustuskannalle ja päivittäin aina vain kiihtyvällä vauhdilla ympäri maailmaa ihmiset nousevat ylös ja sanovat mielipiteensä näistä ihmisraunioista.

  Nyt sanotaan ääneen se, joka on ollut kiellettyä, eli totuus.

  Totuus on, että multikulti on rikos valkoisia vastaan, se on tuotu valkoisten keskuuteen, jotta valkoiset voidaan tuhota.

  Totuus on, että nämä mustat ja santamustat ovat älykkyydeltään pahasti jälkeenjääneitä valkoisiin verrattuna. Se ei vie heidän ihmisarvoaan, mutta meillä valkoisilla ei ole mitään velvollisuuksia tuhota omaa sivilisaatiotamme heidän takiansa.

  Totuus on, että juutalaisvaltio ei auta, vaan piiloutuu muurien ja aitojen taakse ja aseistautuu hysteerisesti koko maailmaa vastaan. He haluavat ”auttaa” mustia ja santamustia, mutta VAIN MEIDÄN MAISSAMME. Heidän halunsa auttaa loppuu heidän rajalla seisovaan muuriinsa.

  Totuus on, että meille kerrottu ”holokausti” ja siihen liitetty loputon valkoisia sortava narratiivi on valheellinen. Totuus on, että saksalaisia tapettiin miljoonia vielä rauhanteon jälkeenkin.

  Nämä ovat vain joitakin totuuksia.

  Näiden totuuksien lisäksi on suurin, karmein totuus.

  Ja se on se totuus, että meidän johtajamme ovat HUORAAVIA, OSTETTUJA maanpettureita, jotka sulkevat silmänsä totuudelta, koska heille MAKSETAAN SIITÄ.

  Totuus on, että johtajamme PETTÄVÄT OMAA KANSAANSA, koska he saavat siitä rahaa.

  Ja tämä kaikki on se HAPPENING, josta Jef Costello puhuu.

  Se tapahtuu NYT.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 8. Kiinnittikö kukaan huomiota Munchenin tapauksessa siihen että televisio , ainakin sky news live tuntui pyörittävän tiettyjä filmi pätkiä aivan tolkuttomasti, kymmeniä ellei satoja kertoja ? TOISTOA TOISTOA TOISTOA, Ihmettelin asiaa jo silloin hiukan ja nyt heitän omana veikkauksena että se tehtiin tarkoituksella, koska he haluvat traumatisoida ihmiset . Mitä sitten voidaan hyötyä siitä että saadaan ihmiset traumatisoitua ? Esim seuraavalla linkillä on lyhyt luonnehdinta asiasta:

  http://wildtruth.net/why-dont-traumatized-people-take-good-care-of-themselves/

  5 Elokuuta alkaa Rion Olympialaiset, mikä oiva tilaisuus muuten ,jos joku haluaisi traumatisoida ihmiset muslimi/ISIS terrori iskuilla , katsojia olisi ympäri Mailmaa hurjan paljon, ja ihmiset liimantuisivat televisioiden eteen katsomaan kauhuissaan miten terrori iskut räjäyttäisivät ihmisiä palasiksi LIVE TV …

  Onko tässä myös tälläinen psykologinen aspekti siis myös, käyttävätkö he televisiota/internetin uutis saitteja hyväksi että saavat traumatisoida ihmisiä ? En ole itse varma tästä, mutta mielessä ainakin pyörii tällainen mahdollisuus. 9/11 traumatisoi varmasti ainakin ihmisiä, sekin sai TV aikaa hurjan paljon.

  Rion kesäkisoja odotellessa….

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 9. Ihan mututeorialla arvelisin, että Mossad/Isis ei iske kesäolympialaisiin. Syy on selvä. Brasilia on jo multikultihelvetti, jossa rikollisuus on tolkutonta ja ei se multikulti enää Riosta paljon pahene, joten enpä usko terrorismiin olympialaisissa. Rio on jo voitettu kanta, tuhottu maa, sionisti voi tuntea voitoniloa.

  Itse asiassa Brasilia on meidän tulevaisuutemme. Erittäin turvaton, lohduton maa, jossa valkoiset ovat jäämässä vähemmistöön ja kipalakkikansa asuu muurien ympäröimissä elysiumeissaan, turvamiesten ympäröiminä. Kaduilla iltaisin kulkeva on vapaata riistaa mustille ja santamustille ja muille sekavärisille. Se on Barbara Spectren multikultimoodi, se on sionistin lahja ihmiskunnalle, maanpäällinen helvetti.

  Uskon, että päinvastoin, olympialaisten aikana isketään matalalla profiililla tasaisesti ympäri Eurooppaa.

  Sionisti mossadeineen on päästänyt pullosta hengen, joka vaatii verta, aina vain lisää verta ja hyväuskoinen, lobotomisoitu Eurooppa tarjoaa sitä. Se suorastaan kerjää sitä.

  Ja kun tällaista hupia tarjotaan television ja netin kautta jatkuvasti ääliömustille/ääliösantamustille niin tottakai Mossadin provokaatio tuottaa tulosta. Monet amatöörit haluavat paikkansa paratiisissa. Hulluja riittää. Tämä on tavoite: provosoida mustat/santamustat aktiivisesti tappamaan meitä. Ja siinähän on onnistuttu. USA:ssa sama juttu.

  Me maksamme nyt joka päivä Barbara Spectrelle verirahaa. Sitä itseään. Meillä ei isä ja äiti lähetä lastaan merelle, koska isukki haluaa saada uudet hampaat (kuten ikonisantamusta teki lapselleen, joka huuhtoutui rantaan).

  Ehei, meidän lapsiamme tapetaan kaduille, keskellä päivää. Nukke vierellään. Me olemme aidosti viattomia, santamusta oli itse syyllinen lapsensa kuolemaan.

  Me emme saa edes surra, vaan meitä kielletään suremastakin, sekin on epäilyttävää. Me saamme surrakin vain vajaaälyisen isän itse tappamaa lasta.

  Näin sairas on maailmamme nyt: Viaton on syyllinen ja vajaaälyinen tappaja on sankari.

  Minä en paljon jumaliin usko, mutta nyt minäkin pyydän Taivaan Isältä oikeutta. Minä rukoilen sitä hartaasti. Oikeaa Vanhan Testamentin oikeutta, farisealaisille. Tippukoon kuuma tiiliskivi näiden ihmisten päähän…

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 10. Toivotaan että ”edes” jättävät olympialaiset rauhaa, tosin ei olisi ensimmäinen kerta kun -72 Munchenin olympialaisissa Mossadin ”terroristi” Abu Nidal järjesti shown, piti koukkunokkien saada taas hiukan sääli pisteitä ja olla ”uhreja”

  http://northerntruthseeker.blogspot.com/2012/07/the-munich-1972-massacre-was-psyops.html

  Ovat valmiita uhraamaan myös Juutalaisia isomman päämärän sitä vaatiessa. No mun mielestä olympiatuli on kauan aikaa sitten jo muutenkin sammunut koska urheilijat vetää dobingia kuin karkkia. Joo Brasilia ui jo syvällä siinä multikultissaan. Sairas on Mailmanmeno.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 11. Tuli tuossa käytyä Porin Jazzeilla mökiltä ja en muista ikinä törmänneeni niin moneen ministeriin, toimittajaan ja julkkikseen yhden päivän aikana. Niitä tuli vastaan Porin kaduilla kuin liukuhihnalta. Ainahan jazz on julkkiksia vetänyt, mutta että näkee ministereitä ja kansanedustajia kaljalla siellä täällä oli yllätys. Johtuu tietysti Suomi-areena touhusta, joka on apinoitu Ruotsista. Mietin sitten siinä, että onkohan Pori tällä hetkellä Suomen turvallisin kaupunki terrori-iskujen suhteen, varsinkin kun eduskuntakin on kesätauolla. Heh.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat