Magneettimediasta kirjallinen kysymys eduskunnassa

Kokoomuksen omistama Verkkouutiset kirjoitti tänään, että Magneettimedian toiminnasta on jätetty kirjallinen kysymys eduskunnassa. Kysymyksen on jättänyt kristillisdemokraattien kansanedustaja Jouko Jääskeläinen.

Myös kristillisdemokraattien sivuilla kerrotaan kirjallisesta kysymyksestä. Kysymyksessä vaaditaan käytännössä, että Magneettimedia lopettaisi kriittisen kirjoittamisen sionismista. Sekä kristillisdemokraattien sivujen että Verkkouutisten teksteissä on lukuisia asiavirheitä.

Magneettimedian kirjoittelu ei ole ”juutalaisvastaista”, vaan keskittyy Israelin, juutalaisvaltion politiikkaa kannattavien sionistien sekä rasististen äärijuutalaisten kritisointiin. Myös Israelin poliitikot yrittävät usein leimata sionismin kritisoinnin ”antisemitismiksi”, sillä valtion väkivaltaisia ihmisoikeusrikoksia ei yksinkertaisesti voi puolustaa järkiargumenteilla.

”Holokaustin” virallisen version kritisointi ei ole juutalaisvastaisuutta eikä Suomen lain mukaan kiellettyä, kuten Jääskeläinen vaikuttaa luulevan. Lue lisää holokaustiin liittyvästä lainsäädännöstä ja keskustelusta Magneettimedian tuoreesta artikkelista ”Holokausti on maailmanpoliittinen ase”. Artikkeleiden ”suvaitsemattomuus” on subjektiivinen kysymys, eikä Jääskeläisellä tai kenelläkään muulla poliitikolla ole valtuuksia komentaa viranomaisia kieltämään toimintaamme vain siksi, että käsittelemme heille kipetä aiheita.

Magneettimedia ei ole ”yhtiö” eikä se edusta tavarataloyhtiö J. Kärkkäistä. Magneettimedian päätoimittaja vaihtui tänä vuonna. Lue lisää aiheesta artikkelissamme ”Uudistunut ilme ja uusi päätoimittaja”.

Motiivit kirjallisen kysymyksen jättämiselle ovat selkeät. Jääskeläinen on kristillisdemokraattien eurovaaliehdokas ja puolueella on paljon Israel-mielisiä kannattajia. Jääskeläinen itse on kirjoittanut väitöskirjan aiheesta ”Yhteisöllisyys juutalaisessa kansallisuusajattelussa ja Israelin valtion itsenäisyysjulistuksessa”. Hän on eduskunnan Israel-ystävyysryhmän puheenjohtaja ja on ollut säännöllisesti mukana sionistisessa toiminnassa. Viime syksynä hän oli esimerkiksi puhumassa ”Israelpäivillä”.

Keväällä Jääskeläinen ja kristillisdemokraattien Peter Östman vaativat, ettei Suomi saa liittyä Israel-boikotteihin. Keskustelu boikoteista on käynyt kuumana ympäri maailmaa, sillä Israelin laitonta siirtokuntahanketta pidetään palestiinalaisen alkuperäisväestön etnisenä puhdistuksena. Kirjoitimme Östmanista hiljattain Magneettimediassa. Östman on vaatinut suomalaisten sananvapautta rajoitettavaksi ”holokaustin” kyseenalaistamisen kieltävällä lakiuudistuksella.

2008 Jääskeläinen osallistui 60-vuotiaan Israelin ”juhlapäiville”. Paikalla oli myös dosentti Eero Kuparinen, jonka kirjoituksilla oli vaikutusta siihen, että Magneettimedia sai viime syksynä sananvapaustuomion. Olemme kirjoittaneet Kuparisesta artikkelissamme ”Miksi Magneettimediasta syntyi kohu”:

Kirjallisina todisteina Magneettimediaa vastaan Illman ja Kalske aikovat oikeudenkäynnissä käyttää muun muassa Eero Kuparisen kirjallisuutta ja hänen näkemystään antisemitismin luonteesta. Niinikään Turun yliopistomaailmassa toimivaa Kuparista ei voi pitää järin puolueettomana lähteenä. Hän on toiminut tiiviisti esimerkiksi Israelin Ystävät ry:n yhteydessä. Israelin Ystävät ry kerää rahaa Israelin hallitukselle, joka on jo vuosikymmenten ajan syyllistynyt räikeisiin ihmisoikeusrikkomuksiin, valloitussotiin, murhiin, siviilien pakkosiirtoihin ja rasistiseen siirtokuntapolitiikkaan. Miten Kuparisen käsitystä juutalaisuudesta, sionismista, ihmisoikeuksista tai maailmanpolitiikasta yleensäkään voidaan käyttää oikeudessa pätevänä todisteena? Eero Kuparinen saa äänensä usein kuuluville myös Suomen suurimmissa sanomalehdissä Israelia ja toista maailmansotaa koskevissa kysymyksissä, mikä jo itsessään on tärkeä peruste sille, että on olemassa Magneettimedian kaltainen toisinajattelijajulkaisu. Suomessa ilmeisesti saa kannattaa ja rahoittaa aseellista rasistista politiikkaa, kunhan aseet hankitaan ’oikealle’ osapuolelle.”

Magneettimedian sanomaa ei ole suunnattu mitään ihmisryhmää vastaan. Sen sijaan poliittisista vääryyksistä ja ihmisoikeusrikoksista tulemme kirjoittamaan juuri niin kriittisesti kuin tilanne vaatii. Me olemme oikeudenmukaisuuden, omantunnonvapauden ja itsenäisyyden puolella. Itsenäisyysvaatimuksemme koskee myös palestiinalaisia ja muita Lähi-idän kansoja, joita on joukkoteurastettu ja joiden elämästä on tehty helvettiä vuodesta 1948 lähtien. Meillä ei ole aikomustakaan luopua sananvapaudestamme vain siksi, että EU-vaalien alla kampanjoivat poliitikot eivät kestä Israel-kritiikkiä.

Magneettimedia jatkaa arvoilleen uskollisena, eliittiä kriittisesti arvioivana ja kuvia kumartelemattomana julkaisuna!

 

Arvi Pihkala

25 kommenttia

 1. Juuri näin, ei pidä alistua ja alkaa nöyristelemään eliittiä vaan jatkaa taistelua kahta kovemmin. Ihmiset alkavat koko ajan enemmän ja enemmän kyseenalaistamaan virallisia ”totuuksia” ja Magneettimedialla on tärkeä rooli tuoda totuus julki. Pelolle ei missään nimessä pidä antaa sijaa, koska se estää näkemästä asioita niin kuin ne oikeasti ovat. Rohkeutta vaan kaikille niin asiat muuttuvat varmasti vielä parempaan suuntaan.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 2. Hienoa Magneettimedia, hienoa Kärkkäinen ja hienoa Pihkala!

  Teette todella arvokasta työtä totuuden nimissä!

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 3. Tämä kaikki ihmetyttää miksi Kärkkäistä vaadittiin vankeustuomiolle julkaistuaan lehdessään tosi asioita jotka ovat olleet kaikkien luettavina muutenkin.
  Mikä on tämän homman nimi?

  Lukijan kommentti: Miksi Magneettimediasta syntyi kohu?

  On herännyt kysymys yleisellä kansantasolla.

  Kuka on tämän orkesterin johtaja?

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 4. Jatkan edellisestä.
  On suorastaan järkyttävää lukea maamme oikeuslaitoksen väärinkäytöksistä ja niin sanotun hyväveli toiminnan toimivuudesta.
  Se jos mikä toimii hyvin.
  Kuten Te kaikki tiedätte ja olette tietoisia täiden järjästöjen toiminnoista joiden periaate on, että veli on vaikka hän on tehnyt rikoksen, hän on veli. Häntä EI saa jättää pulaan.
  Aikoinaan Hymylehti julkaisi listan heistä.
  Laitan tässä linkin josta jokainen voi arvioida ja vetää omat päätöksensä.

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288534578845.html

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. Ainakin voi todeta, että totuus pelottaa joitain kansanedustajia eduskunnassa. Keskustelu on aina hyväksi. Holokaustista ja vananvapaudesta onkin saatava aikaan keskustelua ja nimenomaan kriittistä keskustelua. Sananvapaus on vaarassa ja holokausti-valhe on sananvapauden mittari. Suurimmassa osassa maailman maita holokausti-valhe on holokausti-valhe. Saksassa ja monissa EU-maissa voidaan kuitenkin tuomita 12 vuoden vankeusrangaistukseen holokaustin kieltämisestä. Vaikkei holokaustista ole mitään todisteita!!!

  Jos näytät valokuvan Jumalasta, se ei vielä riitä, että alkaisin uskoa Jumalaan. Valokuva voi nimittäin olla ”photoshopattu”. Yhtä vähän Hollywoodin holokausti-filmit tai sodanaikainen neuvostopropaganda saavat minut uskomaan holokaustiin.

  Nyt Putin on kieltämässä neuvostopropagandan kritisoinnin toisen maailmansodan ajalta, mikä merkitsee myös holokaustin kieltämisen kriminalisointia Venäjällä? Joutuvatko holokaustin kieltäjät vankilaan tai Siperiaan myös Venäjällä?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Suomea hallitsevat ihmiset eivät tietenkään halua luopua vallastaan ja siksi sananvapautta rajoitetaan. Tästä syystä ihmettelenkin pakolaisten ottamista Suomeen, sillä he ovat maidensa hallituksia paossa useinkin. Pääseekö Suomesta pakolaiseksi jos joutuu tuomituksi ”olevinaan vääristä” mielipiteistä. Onko pakolais-siirtolaisuudella aikomus valloittaa Suomi, Ruotsissahan tämä on jo todellla pitkällä.
  http://www.unric.org/fi/newsletter/26830-ruotsi-ottaa-syyrialaiset-avosylin-vastaan

  Esimerkiksi Suomen rikkaimmat eivät ole germaaneita vaan niitä joilla on ”aika paljon” valtaa Amerikassa mm. taloudelliseti, uskonnollisesti ja mediakin on heillä ”aika paljon” hallussaan Amerikassa: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/ar…397136885.html

  Näillä ihmisillä on siis Suomessa valtaa;

  -Taloudellisesti: Sillä heistä suuri osa on Suomen rikkaimpia.
  -Poliittisesti: Luonnolliseti Amerikka painostaa Suomea kauppasuhteilla ja muullakin tavalla.
  -Uskonnolliseti: Kristrinuskon mukaan he ovat Jumalan valittuja ja jopa Jumalia.
  Evankeliumi Johanneksen mukaan 10:
  33. Juutalaiset vastasivat hänelle: ”Hyvän teon tähden me emme sinua kivitä, vaan jumalanpilkan tähden, ja koska sinä, joka olet ihminen, teet itsesi Jumalaksi”.
  34. Jeesus vastasi heille: ”Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ’Minä sanoin: te olette jumalia’?
  35. Jos hän sanoo jumaliksi niitä, joille Jumalan sana tuli – ja Raamattu ei voi raueta tyhjiin.
  -Propagandallisesti: Mediakin on heillä ”aika paljon” Suomessa hallussaan.

  Venäjällä he yrittivät samaa temppua, eli saada taloudellisen vallan ja median haltuunsa. Mutta Putin esti heidän aikeensa ja siksi he vihaavatkin Putinia ja haluavat tuhota Venäjän. Suomessa he voivat hallita kansaa median propagandalla.

  Yrittääkähän nyt arvata keitä nämä ihmiset ovat:

  A: Arjalaisia joiden uskonnollinen risti on hakaristi. http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
  B: Kiinalaisia.
  C: Iranilaisia joiden uskonto on zarathustralaisuus

  Lisää todellista asiaa voi lukea Joneksen blogista, esimerkiksi kirjoitukset ”Kristinusko ja kasti” ja ”Uskonnollinen harha” on hyvinkin asiaa valaisevia.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 7. Miten niin valheellinen roska?

  Onko siis kirjallisuus roskaa?

  Paljastit karvasi. Olet tunnoton ihmisvihaaja, joka haluaa hakata meihin toisinajattelijoihin järkeä.

  Talmud on täyttä roskaa, mutta sitä ei saa solvata. Siellähän on runsaasti ”yli-ihmismäistä” sontaa. Vihaamasi kirja on faktaa tai fiktiota, mutta mikä oikeus sinulla on passittaa ihmisiä kidutettavaksi siitä syystä, että he eivät halua alistua Talmudin edessä?

  Talmud on fiktiota. Siinä ei ole mitään ylistettävää, se on yhden porukan paatoksella kirjoitettu sontaläjä, minun mielestäni. Mutta kaikin mokomin, lukekaa sitä, palvokaa sitä.

  Mutta antakaa minun lukea, mitä minä haluan. Jos minua kiinnostaa tuollainen näkemys juutalaisista, so what?

  Tuo teikäläisten ilmiantomentaliteetti… Sanonko, mitä mieltä olen teikäläisistä? Sanonko?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Käytännön kannalta on täysin yhdentekevää, ovatko siionin viisaiden pöytäkirjat ’väärennettyjä’ vai talmudisti-rasistien (valkoista rotua kohtaan) laatimat: ne toimivat erinomaisesti, kuten niiden pohjalta laaditut Frankfurt-subversiotekniikat osoittavat. Frankfurtin yliopiston kommunistiset sosiologithan saivat neuvosto-(juutalais?)-bolsevikeilta toimeksiannon laatia tekniikat,joilla läntinen maailma rapautetaan moraalisesti ”niin että LÖYHKÄÄ”, jotta näin saataisiin sitten länsi valloitettua kommunismille (kun se ei muuten ollut onnistunut). Tässähän he ovat onnistuneet varmasti yli odotusten – millaiset tulokset esim. vuosikymmeniä jatkunut taukoamaton homo-, lesbo-, ’vapaa seksi’- ja monikultturisuus-propaganda-rummutus valta- eli propaganda-mediassa on saanut aikaan! Ei niin hirveän montaa vuosikymmentä sitten naureksittiin pilkallisesti ’edistyksellisten’ ruotsalaisten ’ruskean reiän ritareita’, nyt vastaavat tyypit ovat Suomessakin varsin monien arvostamia ministereitä ja ovat olleet presidenttiehdokkaana ja (lesbo)presidenttinäkin. LÖYHKÄÄ, LÖYHKÄÄ!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 9. Olette te uusnatsit surkeita. Kovasti kiistätte todellisen karvanne vaikka ei tarvitse olla mikään asiantuntija huomatakseen että yritätte ainoastaan vakuuttaa itsenne siitä että ette ole ainoastaan huuhareiden vaan myös uusnatsien päämölynlähde Suomessa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Minä en ole kiistänyt mitään, Kaaleppi hyvä.

   Olen lähes joka yhteydessä todennut, että en lainkaan pidä juutalaisista, etenkin ryhmänä.

   En pidä siitä, kuinka he irvailevat Hollywood-sonnallaan. En pidä siitä, että he ihailevat rikoksen ihmiskuntaa vastaan tehnyttä Ariel Sharonia eli ”Beirutin teurastajaa”.

   En pidä siitä, että he aina esiintyvät muita parempina. Ei, en pidä ylimielisyydestä.

   Mitä minä kiistän? Kerropa nyt minulle.

   Ja mikä se natsi nyt sitten taas olikaan? Puhutko kenties Israelista, joka on kiistatta fasistisin, rasistisin ja ”natsistisin” valtio sitten Kolmannen Valtakunnan. Ja itse asiassa kiistän sen, että Kolmas Valtakunta olisi ollut kaikkia noita, jos mitään noista. Joo, minä kiistän sen. Live with it. 🙂

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Voin täysipainoisesti arvostaa vain natsia. Tietenkin hänen on oltava arvostuksen arvoinen. Mutta muut ovat paljon vaikeampia arvostaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Maailmassa on tuskin ainuttakaan varsinaista ”natsia” tänä päivänä (ellei nyt lasketa tiedustelupalveluiden feikkiryhmiä). Hitlerin kansallissosialismi oli aikansa tuotos, reaktio vallankumousyrityksiin (Saksa 1918, Luxemburg, Liebknecht jne.) , Saksan taloustilanteeseen ja Neuvostoliiton militarisointiin jne…

   Toivottavasti ei ajauduta samanlaiseen maailmanpoliittiseen tilanteeseen uudestan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Arvoisa Magneettimedia, en löytänyt kotisivuiltanne (yrityksenne) tietoja kuka tai ketkä ylläpitävät tätä sivustoa ja kuka on ns. omistaja…?! Yleensä tällainen tieto on saatavissa, siksi joudunkin näin nöyrimmästi kysymään asiaa ?
  Entinen omistaja oli Wikipedian mukaan Juha Kärkkäinen vielä 2013, onko edelleen..?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Tuo kansanedustaja Jouko Jääskeläinen on täysi pelle, kuten on joka ikinen näistä eurovaaliehdokkaista.

  Miksi?

  Mikäli hänessä tai yhdessäkään näistä eurovaaliehdokkaista olisi edes rahtua miestä he löisivät nyrkin pöytään ja huutaisivat: saatana, nyt tämä pelleily loppuu!

  Eurovaalit täysin merkityksettömät.

  EU parlamentti on iso sali täynnä (veronmaksajille)kalliita kumileimasimia.

  Komission komissaarit johtavat EUta kuten Politbyroo Neuvostoliittoa.

  Hyödylliset idiootit Europarlamentissa toimivat kulissina vallankäytölle.

  Jokaisen EU ehdokkaan kuuluisi vastata kolmeen kysymykseen jotka
  paljastavat mikä ehdokas todella on.

  1) Kannattaako vai vastustaako ehdokas että EUsta tehdään liittovaltio.

  2) Kannattaako vai vastustaako ehdokas Turkin EU jäsenyyttä.

  3) Kannattaako vai vastustaako ehdokas EUn edustajien jäsenyyttä ja/tai
  toimintaa salajärjestöissä kuten Bilderbergissä, vapaamuurareissa ym.

  Nämä kysymykset riittävät paljastamaan onko kyseessä kiero, keinoja kaihtamaton, petollinen
  hyväksikäyttäjä ehdokas.

  Vastaamalla edes yhteen ainoaan ylläolevista kysymyksistä myönteisesti ehdokas
  paljastaa olevansa vapauden vihollinen.

  1) Mikäli kannattaa liittovaltiota, Suomi alennetaan osavaltion, tai vasallivaltion asemaan EUssa.
  Mikäli ehdokas ei ota kantaa kysymykseen, tarkoittaa se sitä että ehdokas kannattaa liittovaltiota.

  2) Mikäli kannattaa Turkin EU jäsenyyttä silloin kannattaa myös 80 miljoonan muslimin ottamista
  Unioniin jo niiden 40-50 miljoonan muslimin lisäksi jotka ovat EUssa. Käytännössä ehdokas kannattaa
  tällöin avoimesti EUn islamisointia. Mikäli ehdokas ei ota kantaa asiaan, se tarkoittaa samaa kuin
  kannattaa Turkin EU jäsenyyttä.

  3) Mikäli ei vastusta eikä ole valmis kieltämään salajärjestöjen toimintaa EUssa, ehdokas hyväksyy
  että päätökset ja linjaukset tehdään salaisissa kokouksissa jotka ajavat EUta totalitarismiin.

  Loppujen lopuksi edes noilla kolmella kysymyksellä ei ole merkitystä.

  Nämä vaalit ovat suuri spektaakkeli joiden tarkoitus on harhaanjohtaa tavallisia ihmisiä uskomaan
  että he voivat vaikuttaa Euroopan Unioniin äänestämällä.

  Vain aivoton lammas äänestää.

  Tässä kaksi terävää näkemystä siitä mitä äänestäminen on.

  The Truth About Voting
  http://www.youtube.com/watch?v=igbBItLemsM

  George Carlin ei äänestä

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 13. Ei kukaan ole varsinaisesti todistanut Pöytäkirjoja väärennökseksi. Väite perustuu siihen, että kirjassa on katkelmia paljon vanhemmista teoksista. Toisin sanoen: Pöytäkirjojen kirjoittaja syyllistyi muutamassa kohdassa plagiointiin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Niinpä. Jolyn vai mikä se oli teoksessa 1860-luvulta on samanlaisia kohtia kuulemma. Kyseessä oli pamfletti Ranskan keisaria Napoleon III:tta vastaan. Todellisuudessa tää vain vahvistaa protokollan aitoutta, sillä kyseesä oli vapaamuurarikirja, jonka J teki Adolphe Isaac Cremieuxin ohjauksessa ja kehotuksesta. Tämä taas oli Mizra-loosin ja Alliance Isrelite Universaillesin johtaja ja myös Grand Orientin johtomiehiä. Ranskan juutalaisten johtaja. Lisäksi tämä teos taas muistutti erään juutalaisen kommunistin vuoden 1848 vallankumouskirjaa. Sionin viisaat vaikuttaa puolestaan teokselta, joka on kasattu pitkän ajan kuluessa kertyneistä viisauksista ja visioista.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Milloinkas Kärkkäisen juttu käsitellään hovioikeudessa? Toivottavasti nyt tulee niin iso yhteisösakko että kirvelee.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat