Ministeri julistaa sotaa Venäjää vastaan: onko kansa antanut oikeuden Suomen raunioittamiseen?

Referoimme ja kokoamme jäljempänä tietyiltä osin Mauno Saaren blogikirjoitusta Facebookin päivityksiä, jossa muiden muassa käsitellään nykyisen poliittisen koneiston rappeutuneisuutta Washingtonin ja Brysselin etujen valvojina sekä sodan julistajana Venäjää vastaan. Julkisuuden valokeilassa kylpevät poliittiset päättäjämme valmistelevat Suomelle hirvittävää kohtaloa, Venäjän vihollisena ja läntisten suurvaltojen ja Ukrainan tukijana sekä Ukrainan sotilaallisena varustelijana. 

Näin Magneettimedian päätoimittajana tiedustelisin, että ovatko esimerkiksi Sauli Niinistö, Sanna Marin ja Halla-aho mielenvikaisia? Tietysti poliittisesta koneistosta löytyy paljon muitakin, joiden mielenterveyttä tai järkeä voitaisiin epäillä. Onkohan muiden muassa ministeri Mika Lintilällä kaikki muumit laaksossa? Tuskin, sillä yksi muumeista on ylitöissä. 

Mutta kuka on Mauno Saari? Hän on suomalainen eläkkeellä oleva toimittaja, kirjailija ja käsikirjoittaja. Syntyjään peräpohjalainen Saari on ollut toimittajana Helsingin Sanomissa ja päätoimittajana Iltaset-lehdessä, Suomen Kuvalehdessä, Iltalehdessä sekä Uudessa Suomessa. 

 

Ministerin mukaan Suomi on jo sodassa Venäjää vastaan!

Elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk.) ilmoitti viime viikon torstaina yksikantaan, että Suomi on sodassa Venäjää vastaan. 

Siivikkalasta kotoisin oleva Jorma Grönlund teki kantelun Lintilän lausunnosta. Grönlundin kantelussa vaaditaan selvitystä ja tutkintaa elinkeinoministeri Mika Lintilän viime torstaina eduskunnasta antamasta lausunnosta, jonka mukaan Suomi on jo sodassa Venäjää vastaan. 

Elinkeinoministeri Mika Lintilän mukaan Suomi on nyt sodassa Venäjää vastaan.

Kantelussa  kysytäänkin, että millä toimivaltuuksilla Lintilä lietsoo tai julistaa sotaa Venäjää vastaan? … ”

Grönlund peilaa kantelussaan kyseessä olevaa lausuntoa muun muassa maan- ja valtiopetosrikoksiin (RL 12 luku: 2- 4§; RL 13 luku: 1§ ja 2§).

Ja kantelusta edelleen:

”Jos katsotte, että Lintilällä on ollut oikeutus ko.lausuntoon, niin pyydän saada sen asiakirjan, missä todetaan Suomen olevan sodassa Venäjää vastaan. 

Jos asiakirjaa ei ole ja oikeuskansleri ei käynnistä itse tutkintaa, niin toimikoon tämä esittämäni sitten kanteluna, jolla tutkinta avataan.”   

Kyllä sota tulee, kun sitä aikansa kutsutaan 


Mauno Saari toteaa blogissaan, että sota voi olla vähän hidas, mutta se kyllä kuulee, kun sitä aikansa kutsutaan. Ja tulee. Sota on suurta huvia ja kutkuttavaa jännitystä, kunnes se alkaa. 

Saaren mukaan presidentti ja pääministeri luottavat suurella varmuudella siihen kuka selviää voittajana tästä meneillään olevasta sodasta.  

 • Helsingissä on käynyt paljon amerikkalaisia sotilaita ja poliitikkoja. Heiltäkö vai suoraan Washingtonista on tullut vakuutus, että Venäjä hoidetaan, ajetaan kuiluun, kuten Helsingin Sanomat vaati pääkirjoituksessaan, ihmettelee Saari. 

 
Presidentti ja pääministeri ovat niin voimansa tunnossa, että kuvittelevat Venäjän sortuvan lopullisesti ja tästä syystä Niinistön ja Marinin käyttäytyminen on Venäjää kohtaa suorastaan rikollisen jyrkkää. 

 • Pääministeri vaati kaikkien suhteiden katkaisemista Venäjään niin kuin hän olisi saanut vakuutuksen, ettei Venäjää kohta ole, tai että se makaa rotkossa voimattomana, toteaa Saari

Mutta sota on kuin pimeä huone, jonne oven avattuaan ei tiedetä mitä on vastassa. Näin ollen sekä presidentti Sauli Niinistö että pääministeri Sanna Marin saattavat hyvinkin olla väärässä Venäjän suhteen. Myös Yhdysvaltojen nukkehallinnon (Bidenin piiri) antamiin vakuutuksiin ei kannattaisi luottaa, sillä ne vakuudet ovat takeettomia.   

 
Ja kuten Saari toteaa, että entäpä, jos presidentti ja pääministeri ovat väärässä on silloin heidän luontevaa ja välttämätöntä erota, poistua kaikilta näyttämöiltä oman itsensä ja maan kannalta. Eivät he voi neuvotella Suomen asioista sodan voittaneen Venäjän kanssa. 

Kaikki suhteet ovat Venäjään poikki 

Mauno Saari toteaa blogissaan, että nyt ovat yli seitsemän vuosikymmenen aikana punotut yhteiset köydet Suomen ja Venäjän välillä poikki, sillä Suomi on ne katkaissut yksipuolisesti. Sanna Marin on siis onnistunut hankkimaan Venäjästä maallemme vihollisen ja saattanut Suomen ja suomalaiset hirvittävään kurjuuteen.  

Ja saatan melkein kuulla tänne kohta tulevien amerikkalaisten aplodit, toteaa Saari. 

Saari kirjoittaa: 

Kun Suomi lähettää yhä uusia aselasteja Ukrainaan tappamaan venäläisiä mutta myös ukrainalaisia, sinulla [Marin] on verta molemmissa käsissä. 

Jos sanot, että et ole kuullut Ukrainan vuonna 2014 alkaneesta sisällissodasta ja sen uhreista, sinä valehtelet. Ja minä tiedän sinun valehtelevan. 

Ministerit osaamistestiin, nyt! 

Jäljempänä oleva teksti on muuttamattomana Mauno Saarelta: 

Sanna Marin: Tampereen kaupunginvaltuuston kokouksen jämäkkä johtaminen ja siitä tehty video olivat alku hänen nousulleen. Minäkin ihastuin, ja kirjoitin myöhemmin, että poliittiselle taivaallemme on nousemassa uusi tähti. 

Nyt näyttää, että tähti on sokaissut suuren osan kansasta. Marin ja Tuppurainen ilmeisesti töpeksivät Uniper-jutun osaamattomuuttaan. Muutenkin he ilmeisesti ovat virkamiehistön varassa – joka ei ehkä nyt ehtinyt ajoissa hätiin. 

Kaiken kaikkiaan Suomen systeemin sairaus on osaamisen korvautuminen sopivuudella. Puolueet jahtaavat kannatusta, katse aina seuraavissa vaaleissa. Järjestelmä on laho ja korruptoitunut (en tarkoita rahaa). 

Ylin vallan haltija on lain mukaan kansa, siis me, mutta tosiasiassa olemme pienen eliitin alamaisia. Pieni eliitti saa pelata nimillä ja nimityksillä kaikessa rauhassa neljä vuotta kerrallaan. 

Vaalikausien aikana alamaisilla ei ole mitään keinoa vaikuttaa asioihin. Vai valitsimmeko me 3,5 vuotta sitten NATOon haluavan ja Venäjää vihaavan, kaikki siteet naapuriimme katkaisevan eduskunnan? 

Lähtöruutuun: Olisi saatava aikaan laki, joka velvoittaa ministereiksi valittujen osaamisen tarkastamisen. Testi ei olisi vaikea. Asiantuntijoilta ei olisi takuulla kestänyt tuntia kauempaa havaita, ovatko Marin, Tuppurainen ja esimerkiksi Lintilä kelvollisia hallitsemaan maan asioita. 

Millä oikeudella Suomi tuhotaan? 

Presidentti, pääministeri, hallitus ja eduskunta ovat erittäin lyhyessä ajassa raunioittivat ulkopolitiikan, jonka suojassa kolme sukupolvea rakensi sodan riekaleiksi repimästä köyhästä maasta rikkaan sekä hyvinvoivan. 

Kenen antamilla valtuuksilla he tekivät tämän tuhotyön? Saari sanoo, että hän ei ole antanut siihen lupaa eikä usko, että kukaan muukaan hänen ikäpolvestaan. 

Saaren mukaan hänen ikäpolvensa on Sanna Marinin ja hänen suuren ihailijalaumansa ylimielisyyden kohde.  

Olemme boomereita, vanhanaikaisia jääriä, jotka eivät ymmärrä ja mukaudu nuorempien sekä parempien menoon, sanoo saari. 

Ja hän jatkaa: 

Olemme sen sukupolven lapsia, joka koki sodat. Minun isäni oli sotilas. Puhuin hänen kanssaan sodasta yhden ainoan kerran. – Ihmiset pannaan tekemään kauheuksia, koska johtajien järki ei riitä rauhaan, hän sanoi. 

Mikä oli Suomen hinta, joka maksettiin vuosina 1939 – 1945? 

Talvisodassa, jatkosodassa ja Lapin sodassa tapettiin yhteensä 91 000 suomalaista. Heitä sanottiin kaatuneiksi. Haavoittuneita, joka on sievistelevä sana eri tavoin vammautuneille ja rikotuille ihmisille, kertyi kaikkiaan 205 000. 

Mahtuisiko tuo ihmismäärä stadionin rock-konserttiin käsiä heiluttelemaan? Ehkä, jos kuolleet pinottaisiin paaluiksi ja vammautuneet seisoisivat tiiviinä tokkana. 

Kuitti Suomen vapaudesta ja hyvinvoinnista on hautausmailla ja arpina vielä elossa olevien veteraanien sieluissa. 

Minä synnyin pari vuotta Lapin sodan päättymisen jälkeen. Muistikuvani alkavat Ivalosta ja Tornionjokivarresta, poltetuista ja uudelleen rakennettavista kylistä, keskeltä hiljaisten ihmisten arkielämää; heinäntekoa, potunnostoa, talojen pystyttämistä, uurastusta, uupumista. 

Kuten useimmat boomerit olen tehnyt töitä puoli vuosisataa. Olen ollut ahkera ja pärjännyt. Olen nähnyt Suomen nousun, työtaistelut, sovinnot, kaupunkien kasvun ja maaseudun rajut muutokset. Näin ja koin Kekkosen valtakauden alusta loppuun ja tajusin noin 40-vuotiaana hänen elämäntyönsä valtavuuden – rauhan. 

Ehdin nähdä ennen eläkeikääni pari lamaa, sitten Suomen kukoistuksen, elintason nousun yli äyräiden ja lopulta oireet henkisestä haurastumisesta; pienen eliitin ylimielen, uusrikkaiden korskeuden, politiikan rappion EU-oloissa ja sen, miten niin sanottu tavallinen kansa ja maaseutu työnnettiin hyvinvointiyhteiskunnan tanssiparketin laidoille. 

Mutta vastoinkäymisistä, epäonnistumisista, vääristä ratkaisuista ja mokauksistamme huolimatta me rakensimme teille tämän uskomattoman hyvän kotimaan, meitä edeltänyt sukupolvi ja me boomerit. 

Sitten alkoi tapahtua. 

Ensin tulivat kummalliset ja heikot presidentit, sitten tuli Niinistö ja yhä oudommat pääministerit. Yksi asettui tikkatauluksi, toisen mielestä hänen keksintönsä olivat fantastisia, kolmas kehitti pesäpallon pelinjohtajan viuhkasta ratkaisut valtakunnan ongelmiin. 

Lopuksi tuli Sanna Marin, päättäväinen nuori nainen, josta kehittyi robotin lailla puhuva vihan ylipapitar. 

Niinistö – Marin apulaisenaan – veti Suomen NATO-ehdokkaaksi monin konstein ja keinoin. Venäjästä tehtiin vihollinen; kaikki siteet katkaistiin; aseistettiin maa valmiiksi NATOn astua sisään aseineen, tukikohtineen ja joukkoineen; peloteltiin kansalaiset ja sen tuloksen saatiin epämääräisillä gallupeilla täysi tuki ratkaisulle, jolla Suomesta tehdään sotaliiton itäraja. 

Olen koko ikäni asunut turvallisessa maassa. Millä oikeudella Niinistö ja Marin ovat lakkauttaneet sen? Millä oikeudella he mitätöivät sukupolvien unelmat ja työn? Kuka antoi heille luvan käyttää Suomea kuin pelimerkkiä ideologisten harhojen toteuttamisessa? 

Mitä Yhdysvallat on heille luvannut? Ihanko täyttä, tosin vapaaehtoista turvatakuuta, viidettä artiklaa? Paperia. 

Sehän kuulostaa hyvältä. Vain yksi vihollinen, Venäjä, mutta kolmekymmentä hyvää ystävää. Niistä parhain tietysti USA, joka on auttanut monia muitakin maita. Kuten Afganistania, Irakia, Libyaa, Jugoslaviaa ja mitä näitä on. 

Kuka on antanut Niinistölle ja Marinille oikeuden päättää koko kansan puolesta Suomen luovuttamisesta vieraan valtion ja sotaliiton käsiin? Ja missä on meidän suostumuksemme energian tuonnin katkaisulle, satojen tuhansien ellei miljoonien perheiden taloudelliselle ahdingolle sekä pelolle, että maa ajetaan sotaan? 

Onkohan meitä huijattu? 

Muistetaan, miten Niinistö useasti oli kansanäänestyksen kannalla NATO-jäsenyydestä. Sitten takki kääntyi, koska hänen mielestään mielipidekyselyt olivat osoittaneet, että tuki on selkeä. 

Sekin muistetaan, miten media torjui äänestystä, koska sen mielestä Venäjä voisi vaikuttaa lopputulokseen. 

Sain käsiini yksityisen kansalaisen viestin, jossa tilanteen epätodellinen ja outo luonne paljastuu. Kansalainen tunsi olonsa ”epämukavaksi” kuullessaan, että kansanäänestys ohitettaisiin. Hän otti yhteyttä mielipidekyselyn tehneeseen Taloustutkimukseen. Mitä selvisi? 

”Soitin Taloustutkimukselle ja kysyäkseni miten gallupit ovat tehty. Galluppeihin on vastannut noin 1300 Taloustutkimuksen vakiovastaajaksi ilmoittautunutta. He eivät saa korvausta vastaamisesta sinänsä, mutta osallistuvat vastaajien kesken arvottaviin palkintoihin. He kertoivat, että koska vastaajat edustavat heikosti Suomea kokonaisuutena, heidän täytyi painottaa vastauksia matemaattisilla menetelmillä huomattavasti. Udeltuani, että valvooko tätä matemaattista painottamista kukaan, he kertoivat, että periaatteessa Worldwide Independent Network of Market Research voisi valvoa heitä, mutta näin ei kuitenkaan ole. He myönsivät, että mikäli matemaattisessa painottamisessa olisi virhe, ei sitä kukaan saisi tietää sillä kukaan ei heidän toimintaansa valvo tai tarkasta. 

He kertoivat, että voin saada kaiken raakamateriaalin käyttööni jos asiakas myöntää siihen luvan. Pitkien Ylen kanssa käytyjen keskusteluiden jälkeen Yle antoi minulle oikeudet tähän dataan ja sai valtakirjan, että tiedot saa luovuttaa minulle Ylen puolesta. Taloustutkimus kuitenkin vastasi, että he olivat 4kk aiemmin ilmaisseet itseään epäselkeästi ja asiakkailla on oikeus ainoastaan gallupin tuloksiin eikä raakadataan.” 

Sillä tavalla! Tämä ihailtavan aktiivinen kansalainen pitää edesvastuuttomana sitä, että kansanäänestys ohitetaan mielipidekyselyllä, ”jonka todenmukaisuutta ja tarkkuutta ei valvota eikä edes voitaisi tarkistaa”. 

Kansalaisen mielestä tarkastaminen, valvonta ja avoimuus kuuluvat toimivaan demokratiaan. Olen samaa mieltä. 

OLENNAISTA TUOSSA KYSELYSSÄ ON, ETTÄ SIIHEN ILMOITTAUDUTTIIN, JA VIELÄ PALKINNON TOIVOSSA!!! Siis ei mitään satunnaisotantaa. Ja raakamateriaali salattiin muilta kuin asiakkaalla. 

Missä mennään, kuinka syvällä? 

Niinistön puheet Venäjästä muistetaan (”…nyt ei ole (suhteiden / yhteyksien) rakentamisen aika…). Samoin Marinin: ”Kaikki yhteydet Venäjään on katkaistavaMeidän on varmistettava, että Ukraina voittaa sodan... helpotettava kansalaisten elämää, että jatkaisivat Ukrainan tukemista..”. Ja ulkoasiainvaliokunnan Halla-ahon: Iloitkaamme jokaisesta tapetusta venäläisestä

Ministereistä yksi ja toinen on yhtynyt kuoroon. Vihreiden Ohisalo lisää löylyä. Hänen mielestään hintojen noususta ei pidä syyttää vihreää siirtymää, koska todellinen syy on ”Putinin hyökkäyssota”. 

Uskovatko itse puheitaan? Jos uskovat, ovat he mytomaanisia [Patologisia valehtelijoita, toim. huom.] ihmisiä, joita ei pitäisi päästää mihinkään vastuunalaiseen tehtävään. 

Kun sota päättyy, nämä henkilöt eivät voi olla Suomen johdossa, kun ruvetaan rakentamaan uusia suhteita. Mutta näyttää siltä, että heidän tavoitteensa ovatkin toiset, Venäjän poistaminen kartalta. Saa nähdä onnistuuko. Nykyhetken tilanne on Suomelle hirvittävä. 

Toimittajan loppukateetti 

Marin, kuten muukin Suomen poliittinen johto saa käskytyksensä ulkomailta: 

Sanna Marinin tavoitteena on laittaa tavalliset venäläiset kärsimään, ja siinäpä vasta lisäkeino “Venäjän nujertumiseen”. Selvää on, että tässä kärsimyksen malja samalla ojennetaan myös tavallisille suomalaisille.

”Meidän on oltava valmiita ottamaan lisää pakotteita, koska mitä suurempi vaikutus meillä on pakotteilla, sitä kalliimmaksi Venäjälle muodostuu tämän sodan jatkaminen”. Näin Marin perusteli harmin aiheuttamisen vaatimustaan Venäjälle EU-parlamentissa. 

”Ei ole oikein, että venäläiset voivat elää normaalia elämää, matkustaa Euroopassa ja olla turisteina”, Marin lausui Ylelle 8. elokuuta. 

_______________ 

Yllä olevan artikkelin on osittain referoinut ja osittain koonnut MM:n päätoimittaja Markku Juutinen, Mauno Saaren kirjoittaman blogikirjoituksen (Facebookin päivityksiä,) pohjalta.  

 
Lähteet 

(7.9.2022) FACEBOOKIN PÄIVITYKSIÄ | Mauno Saari – Kotisivut ja päiväkirja 

Eduskunnan kyselytunti | Eduskuntalähetykset | Yle Areena 

23 kommenttia

 1. Suomi on tasavalta,
  jota hallitaan demokraattis​esti.
  Demokratia tarkoittaa,
  että valta kuuluu kansalle eli meille kaikille.
  Näin se pitäisi olla, mutta kaikki tiedämme, että se on puoluevalta mikä maatamme hallitsee ja niin kutsuttuja puolueita ei enään erota siittä korruptoituneesta ammattivalehtelijoiden laumasta, jotka sinne hillotolpalle loisimaan kiipivät, sillä kaikki ovat samaa oksettavaa kuonaa.
  Tämmöistä valtiopetos sarjaa, hallituksesta toiseen presidentin johdolla, ei olisi voinut tapahtua, jos eduskunta ja edesmenneet eduskunnat olisivat toimineeet lain mukaisesti Isänmaan ja Kansan etuja puolustaen, elikkä myös kansanedustajat ovat syyllisiä maanpetokseen.
  On järjetöntä osallistua näitten marionettejen järjestämiin ”vaalisulkeisiin” joilla he vaan kalastelevat mahdillisemman korkeaa äänestysprosenttia, johon sitten vetoavat, mutta äänestäjä ei voi olla koskaan varma, että tuliko hänen äänensä rehellisesti laskettua, siittä on riittävästi esimerkkejä Turun hallinto-oikeuden päätöstä myöden ja Suomessa ei ole kansainvälistä vaalitarkkailua.
  Systeemiä ei voi voittaa systeemin säännöillä, sen jo pitäisi huomata vähemmälläkin, kun vuosikymmenistä toiseen samat koijarit huseeravat parlamentissa tuholaisina, vaikka vaaleissa pitäisi tämmöisten keinottelijoiden pudota ”orrelta”.
  Ainoa tapa vaikuttaa on jättää äänestysprosentin kasvatus itse kohdallansa, passiivisuus on tehokas ase jos sitä kaikki noudattaisi ja säilyttää sillä ainakin oman ihmisarvonsa.

  Plusääni(29)Miinusääni(5)
 2. Ministeri tekee sitä, mihin ”big money” hänet määrää/LAHJOO !

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille”. Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”.

  Juttu on niin, että rauhan ja vapaan tiedonkulun aikana heidän agendansa ei etene; se vaatii sotia; jotta kansan omaisuus voidaan ottaa haltuun .

  Nyt olemme vaiheessa, jossa hintoja nostetaan, jotta ihmiset joutuisivat panttaamaan omaisuutensa selvitäkseen tulevasta talvesta .

  Suomen hallitus valmistautui tähän 2017 lainsäädännöllä, jonka mukaan panttikirjoja ei hallinnoi enää pankki, vaan Turun maaanmittauslaitos sähköisessä muodossa.

  Vaikka olet saanut talon; mökin tai osakehuoneiston lainan pois on monesti pankki jättänyt panttikirjasi ( vapaa sellainen ) omille nimilleen ja käyttää sitä nyt EKP:lta otettavan lainan vakuutena; vipukertoimella 7 !

  Nyt kun tulevaisuudessa suomalaiset pankit kaadetaan välistä ”omistaa” EKP puolet Suomesta tyhjästä tekemällään rahalla !

  Viittauksia pankkien kaatamiseen on mm. hallituksen esitykset 99 – 104 VP / 2022 ( ennen juhannusta ).

  MM. Suomeen on luotava hätä-pankkijärjestelmä päivittäismaksamiseen, koska kaikkien Suomen pankkien serverit ovat maan rajojen ulkopuolella !

  Yksikään Suomen ”media” ei ole näitä julksia hallituksen esityksiä kansalle julkistanut !

  Menossa on siis SALALIITTO hallitus / media Suomen kansaa vastaan !

  Tulossa ; metsädirektiivi vaikeuttamaan oman energian käyttöä oman torpan lämmitykseen; ”energiatehokkuus”-direktiivi, jotta viimeinen kansalainen saadaan ottamaan velkaa ja torppa pankkien taseisiin panttijärjestelmän kautta !

  Jakakaa siis näitä julkksia tietoja kaikelle kansalle Suomen pelastamiseksi !

  archive.today/kimmoleaks.fi Tokentube Kimmo Leino puhuu !

  Poliisi on siirtynyt rikollisten puolelle; eikä tutki näistä MAANPETOKSISTA tehtyjä rikosilmoituksia !

  Plusääni(28)Miinusääni(5)
 3. Ministeri julistaa sotaa Venäjää vastaan

  Miksi enään katsomme valetta, niiden olisi nyt parempi erota eikä olla täällä, laittoihan se ruotsin ministeri myös ero hakemmuksen, niin pitäsi tämänkin tehdä, kohta kärsii samalla tavalla suomi kun venäjä oikein suuttuu, näihin typeryksiin.

  Plusääni(17)Miinusääni(5)
 4. Artikkelissa olevat näkemykset tulisi saattaa tai pakottaa jokaisen kansalaisen tiedoiksi. Tietojahan ne ovat, niin lähellä totuutta.
  Tuskin ministerit ovat kuitenkaan typerimpää valikoimaa, kuten eivät olleet 1941, kun liittoutuivat Saksan kanssa katastrofaaliseen sotaan. Ministereille oli tullut salattu vinkki, saatte kaikki talvisodan menetykset korkoineen takaisin. Ehkä taas on olemassa salainen ”luotettava” vinkki länsimaista, mikä on hypnotosoinut ministerien ajattelun vain yhteen käsitykseen.

  Plusääni(11)Miinusääni(6)
 5. Ämveelehti ja Venäjän kotipropaganda on koo ajan huutanut maan olevan sodassa Natomaita ja Suomea vastaan.

  Plusääni(6)Miinusääni(18)
 6. Juuri noin. Tämä juttu jakeluna jokaiseen Suomen kotiin.
  Mutta entä jos selviämme kevään eduskuntavaaleihin asti ja Media valitsee pääministeriksi Nato-Petterin? Ohjustukikohtia Suomeen?
  En voi välttyä ajatukselta, että tämän koko touhun takana häärii rikollisorganisaatio.
  Ja kauhistuttaa se päivä, kun sotakorvaukset tulevat maksettaviksi.

  Plusääni(18)Miinusääni(5)
 7. ”Ei ole oikein, että venäläiset voivat elää normaalia elämää, matkustaa Euroopassa ja olla turisteina”,

  Tähän valitettavasti sisältyy myös:
  ”Ei ole oikein, että suomalaiset voivat elää normaalia elämää, matkustaa, ja olla turisteina”
  Muistamme että tämä oli käytössä myös entisessä kommunistisessa maailmassa…

  Plusääni(17)Miinusääni(5)
 8. UKRAINA JA HOLOKAUSTI
  Holokaustiin uskovia on yli 90 % suomalaisista. Holokaustipropaganda on juutalaisten mediavallan mestarityö. Kaikki kritiikki on sensuroitu ja muutamissa valtioissa holokaustin kieltäminen johtaa vankeustuomioon. Juutalaisista tehtiin viaton uhrikansa, jota murhattiin kuusi miljoonaa. Paskapuhetta. Juutalaisia kuoli enintään 600 000 ja suurin osa heistä sairauksiin ja nälkään keskitysleireissä. Toki natsit myös murhasivat juutalaisia, mutta eivät syyllistyneet kansanmurhaan vaan pyrkivät lähettämään juutalaiset pois Saksasta. Samoin nyt ukrainalaisista on tehty valheellisesti uhrikansa ja tarkoitus on Venäjän sotilaallinen kukistaminen USA:n toimesta. Ukrainan törkeä sotapropaganda levitetään länsimediassa totuutena. Paljastuu, että Siionin Viisaiden päätös Venäjän tuhoamisesta etenee johdonmukaisesti. Juutalaiset hallitsevat mediaa ja uutistoimistoja, todellisuudessa juutalaiset ovat maailman suurin mahti tällä hetkellä. Ja antisemitismi, mikä on järkevä asenne, on kauhein rikos, minkä länsimaiden asukas voi tehdä. Tosiasia kutenkin on, että juutalaiset ovat lihaksi tullut perkele, josta jo Martin Luther valisti. Mutta nykyiset luterilaiset pitävät juutalaisia Jumalan kansana. Ikävä kyllä myös monissa vaihtoehtomedioissa uskotaan holokaustiin. Nyt ukrainalaiset ovat muka viatonta kansaa ja Venäjä muka sotarikollinen. Ei tunneta historiaa eli missä on sympatia niille 14000 venäjämielisille ukrainalaisille, joita Ukrainan natsipataljoonat ovat murhanneet. Länsimaiden media harhaanjohtaa tietoisesti Venäjä-vihaan. Suomen poliittinen johto on typeryydessään mennyt juutalaisten ansaan ja lietsonut Venäjä-vihaa sekä tuhonnut ystävälliset suhteet Venäjään yksipuolisesti. Siionin Viisaiden ohjelma on nujertaa Venäjä ja Kiina, jotta he saisivat totaalisen vallan planeetallamme. USA on täysin juutalaisten vallassa. Ukraina ja Taiwan ovat proxy-maita, joita USA käyttää saavuttaakseen tavoitteensa. Holokaustista: https://islam-radio.net/finish/index.htm#rev Varautukaa suureen taloudelliseen kriisiin, jolloin sähkölaskut nousevat pilviin ja ruoka kallistuu.
  LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko
  novabethlehem@com

  Plusääni(19)Miinusääni(5)
  1. Lainaan professori, akateemikko Igor Panarinia:
   Suuri vastakkainasettelu on kestänyt vuosituhansien ajan. Se on metafyysistä. Moskovan Kolmannen Rooman ideologia perustuu henkisyyteen ja olla-periaatteeseen. Rikastumisen jano ja omistaa-periaate ovat Kolmannen Karthagon perusta. Toivon että Kolmas Karthago luhistuu ennen kuin se siirtyy muualle. Kolmannen Karthgon kansainvälinen eliitti on juuria ja henkisyyttä vailla. Se on mahdollisuuksiensa rajoilla. Kolmas Karthago on kuin hirmulisko sukupuuton partaalla.
   Toivon hartaasti, että vahva Euraasian liitto lujittuu ja kehityy kolmen periaatteen pohjalta: hyvyys – vuoropuhelu – ystävyys. Toivon että Venäjä nousee maailman henkiseksi johtajaksi. Venäjän kansalla on erityinen henkinen tehtävä…totuuden tehtävä. Venäjän kansa on totuuden kansa. Venäjän kansa voi osoittaa totuuden tietä maailman muille kansoille. Totuus on meidän oma historian muistomme, meidän traaginen muistomme, koska saimme kärsiä paljon vuosisatojen ja vuosituhanten saatossa. Emme kuitenkaan koskaan murtuneet. Lainaus loppui.

   Suomen kansalla on kirous, olemme sortuneet jälleen ”mammonasieluisten” rahalla ja houkutuksilla ohjattavien paholaisten johdettavaksi, eikä tästä kierteestä selvitä ennen kuin historiamme puhdistetaan, myöntäen kansaamme kohdistuneet valheet ja hirmuteot, näin avaten kansalaisten ”silmät” huomaamaan tahot jotka tätä ”miehitystä” maassamme ovat vaalineet/hallinneet kohta 1000 vuotta.
   Juutalaiset ja holokausti ovat aina esimerkkinä vääryyden uhreista, se kuvaakin mainiosti sitä ”totuutta” mitä meille päivittäin syötetään, elikkä kun kuulemasi käännät päin vastaiseksi, niin sitten vasta pääset totuuden jäljille.
   -Venäjän Kansa on Totuuden Kansa-. Siihen myös perustui Suuren isänmaallisen sodan voitto, kun ajatellaan sitä hirvittävää uhrausta minkä Neuvostoliitto antoi vapautensa- ja koko maailman vapauden puolesta, (arvioitu melkein 20miljoona kuollutta ja pelkästään Leningradin piirityksessä menehtyi n.1,5miljoonaa ihmistä ja sen piiritykseen Suomikin oli osakkaana), niin toivoisi todellakin, että totuus kansamme historiasta paljastettaisiin ettei tämmöiset hirvittävät tragediat enään toistuisi. (taas olemme lähtökuopissa renkinä ulkomaalaisille käskijöille)
   Tämä Stalin johtaman Puna-armeijan uroteko joka pelasti maailman, suurin uhrauksin, fasismin orjuudelta on tehokkaasti pyritty mitätöimään Normandian maihinnousu ym. vastaavilla elokuvilla, joissa kumminkin lännelle tuli todellisuudessa kiirus pääsemään apajille saadakseen tukipaikat vanhallamantereella.

   Plusääni(22)Miinusääni(8)
   1. Miten tämä kommentti on saanut 3 pistettä? Siinähän valehdellaan holokaustista ja ylistetään maailman hirviömäisimmän rikollisvaltion Neuvostoliiton voittoa fasismista. Fasismi olisi kuitenkin oikeasti koko maailman pelastus. NL pelasti juutalaisen maailman tuhoamis- ja alistamisprosessin ja varmisti sen toteutumisen

    Plusääni(5)Miinusääni(10)
    1. Ilmeisesti fanaattisuudessasi halusit muodostaa näköisesi käsityksen, mutta totuus on, että sama Kansa Venäläiset, silloin Neuvostoliittolaiset, pelastivat maansa ja myöskin maailman ihannoimaltasi natsismilta.
     Saat nimitellä haluamallasi tavalla, jos sillä luulet edistäväsi agendaasi, mutta totuutta et sillä voi tuhota, se nousee sukupolvesta toisee esille kuin feelikslintu tuhkasta.

     Plusääni(13)Miinusääni(8)
     1. No veikkkaan ainakin tämän foorumin lukijoiden enmmistön tykkääövän natseista ja samastavan bolshevismin juutalaisuuteen. Venäjän kansojen lisäksi koko muu maailma nostatettiin kultavarantoineen ja teollisuuksineen eliittien toimesta natsismia ja fasismia tuhoamaan

      Plusääni(4)Miinusääni(7)
   2. Supon agentit ovat kiihtyvällä tahdilla liittyneet tänne kommentoimaan. W.R, junnu vanhoina ja nyt tämä Korvenkulkija. Siirtokuntasaksalaiset ovat se maailman pelastus, Keskiyön vuoren maa..

    Vuodettiinko Siionin viisaiden pöytäkirjat tahallisesti julkisuuteen? Huomiot 

    Huolimatta Venäjän näennäisestä paremmuudesta nykytilanteessa suhteessa länteen siellä kummittelee kuitenkin tuo euraasialainen bolshevistinen agenda eli Neuvostoliiton uudelleenlämmittely ja arjalaisen kulttuurin hävitys-> juutalaisen maailmankommunismin toinen lonkero.

    Adolf Hitler taisteli pahuutta vastaan

    https://dagobertobellucci.wordpress.com/2012/03/11/kommunismi-on-juutalaisuutta/

    Plusääni(4)Miinusääni(1)
 9. Mauno Saaren kirjoitukseen ei ole mitään lisättävää, se on kristallinkirkasta kokeneen ja arvostetun toimittajan perusteltua tekstiä. Maassamme on muitakin älykkäitä / kyvykkäitä ”Valonkantajia”, jos he olisivat päässeet julkisuuteen suuressa mediassa ilman sensuuria, -emme olisi osana EU:ta, meillä olisi välit kunnossa Venäjän kanssat taloutemme olisi eri tolalla ja Nato ei häärisi maaperällämme.
  – Nyt on ehdottoman tärkeää osallistua yleiseen laajaan rukousrintamaan Jumalan puoleen tässä pahuuden aggressiossa, vain Hän voi tehdä loppupeleissä tyhjäksi kabinettien kaavailut. -Muistetaan talvi- ja jatkosotamme ihmeet !

  Plusääni(28)Miinusääni(7)
 10. ”Sanna Marinin tavoitteena on laittaa tavalliset venäläiset kärsimään”

  Sanoisin mielummin että

  Sanna Marinin tavoitteena on laittaa tavalliset suomalaiset kärsimään..

  Ja sitä kansa haluaa.. kärsimystä, tuhoa ja kuolemaa, Jos tarpeeksi kaivaa verta nenästään.. se kyllä pian vuotaa.

  99.5 %a kansanedustajista haluaa sotaan Venäjää vastaan (poislukien Ano)
  99.9+ %a kansasta haluaa sotaan Venäjäå vastaan (poislukien ipun äänestäjät)

  Yksimielinen kansa saa kyllä aivan varmasti mitä se haluaa

  Plusääni(22)Miinusääni(5)
 11. Tyytyväinen, onnellinen kansa haluaa aina rauhaa ja pyrkii edistämään sitä maailmassa. Senkö vuoksi Suomen kansankoti ja hyvinvointivaltio piti purkaa, että saadaan Venäjän kylkeen ’Failed state’? Tämän jälkeen pusketaan kaikki tyytymättömyys kohti Venäjää. Suomalaisiin kohdistetaan tuplarikos ensin kurjistamalla heitä austerity-politiikalla, loputtomilla kriiseillä, median negatiivisella psykopommituksella, energiaköyhyttämisellä, kaikenlaisella riistoverotuksella, viranomaismielivallalla, perustuslain polkemisella. Sen jälkeen saadaan kiukkuinen kansa, jonka suuttumus ja turhautuminen voidaan ohjata Venäjää vastaan. Suomi on surullinen tarina, jossa rikolliset ovat saaneet hääriä vuosikymmenet ja heidän kieroutunut ammattiylpeytensä vaatii aina vain suurempien rikosten tekemistä. Maanpetos ja kansan massatapattaminen ovat pääsylippu kansainvälisten suurrikollisten piiriin. Eräät ovat uskottavuutta lisätäkseen jopa luoneet itselleen habituksen jonkinnäköisenä Pahattarena. Enää vain sarvet puuttuvat päästä.

  Plusääni(30)Miinusääni(4)
 12. Onko Niinistöllä kanttia ampua itsensä kuten Hitler teki hävitessään sodan,. Niinistö on jo hävinnyt aloittaessaan sodan. Hitlerillä hän kanssa oli monta kymmentä vuotta nuorempi huora vaimonaan.

  Plusääni(19)Miinusääni(6)
 13. Ei ole subjektiivinen oikeus, että lännen roistovaltiot saisivat puoli-ilmaiseksi Venäjän kaasua ja öljyä. Nahkurin orsilla tavataan, sanoo Putin

  Plusääni(8)Miinusääni(2)
 14. Juutalainen isästä perkeleestä herätys valkoinen mies sanoo:

  Juutalaiset perkeleet!!!!

  Brother Nathaniel says “succession my friends, IS the only way” but he once warned against creating a white ethnostate saying that the Jews would bomb it out of existence using nuclear weapons. He didn’t support Harold Covington’s Northwest Front which prohibited Jews, non-whites and homosexuals. While they don’t have atomic or thermonuclear bombs if a whites-only state was built, Jews wouldn’t hesitate to declare war, firebomb, dirty bomb, murder/poison/assassinate leaders, rape women, men and children then confiscate everything they could get their hands on. They did it to Russia and Germany. Nathaniel once railed against Trump’s ass kissing of Jews, giving everything to Israel, his Lubavitcher son-in-law, Jewish convert children…then turned around and supported his re-installation after Biden was given the presidency. Now he says democracy is all a hoax, votes are a joke but if a state or group of states separate, who gets to live in them? ‘Based’ Jewish converts to Christianity like himself? Asians since they are so hard-working and not aggressively anti-white? How about high income Pakistani and Indian engineers and doctors? Law abiding Mexicans? Turks? Muslims? What have all those Chinese buying homes and turning them into rooming houses for ‘International Students’ done to you neighborhood, colleges and universities? What were once livable, affordable communities with blue eyed blond haired white children are now dangerous dirty crowded brown slums. Colleges that once had attractive white students everywhere are now filled with Indians, Muslims, Africans and Asians. But (((guess who occupies most of the faculty positions))) sits in the president’s chair and lives in that great big beautiful house gifted to the college when it was still white and Christian?
  Listen up white man, there is a war going on, it is racial and religious. Like it or not you are the enemy and you are alone. It is in fact the world-wide extermination of genetically pure European whites whom Jews see as Christians and potential ‘Nazis’. They and billions of ‘minorities’ envy your light skin, blue eyes fair hair and high intelligence. In thousands of years, not one Jew ever sat down and penned the genius of Shakespeare’s Hamlet or composed even one piece of music that compares with Bach’s Chaccone. Small Christian cities in Germany produced more men of mind than all of India and Africa combined and they know it. Small cities in Scotland produced genius not found in all of Asia ever. Half of China, the Middle east, most of India, Africa and South America would move to any white country if given the opportunity and they will never stop heading this way. They want to live Hanover, Paris, Amsterdam, Dublin or Dallas and couldn’t care less if whites become extinct, they laugh about it. You have no government, institution, media or leader in your corner and the multicultural hell holes they create are by design. Never forget that collectively, all of them want you dead, erased from history after your women, young men and children have been vilified, tortured, raped, murdered and blotted out for all time. Not only do you have the visible enemy in the form of Jews, Asians, Africans, Indians, Mexicans, Muslims but at about one third of those who claim to be white have Jewish or non-European ancestry and they will spy on you, reflexively side with your enemy and turncoat. If that wasn’t enough, nearly everyone in ‘alt-media’ claiming to speak for whites are crypto Jews or married to them. If you want to see them under camouflage, go to a nice supermarket in a nice still white area on a Sunday or on the eve of Jewish holiday.
  They Live!

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
 15. Kuinka menee rajanaapureilla:
  Venäjän federaatio:
  – Laajentaa aluettaan Itä-Ukrainassa.
  – Saavuttaa menestystä hyvin rajoitetulla sotilaallisella kampanjalla.
  – Neuvottelee kaupoista SCO -maiden kanssa mm. Kiina, Intia, Iran,…
  – Toimii yhteistyössä BRICS+-maiden kanssa.
  – Valtavat kaupalliset näkymät.
  – Inflaatio saatu kuriin, pahin talousnotkahdus vältetty. Kansalaisilla rajaton energian saanti.
  – Oma valuutta eli rupla vahvistuu.
  – Maa vaatii ja suojelee omaa kansallista kulttuuriaan ja on tietoinen historiastaan.

  Suomi:
  – EU:n panttivanki vailla omaa ulko- tai kauppapoltiikkaa. Omien resurssien käytöstä ei saa päättää.
  – Energiavaje on syventymässä kriisi- tai jopa katastrofiasteelle.
  – Poliittiset olot koventuvat jatkuvien poikkeusolojen vuoiksi. Mitään kansalaisoikeuksia ei kohta ole. Toisinajattelijoiden vaino kovenee päivä päivältä. Perverssejä suositaan, Raamattu kielletään.
  – Talousnäkymät osana EU-aluetta synkkääkin synkemmät. Euro heikkenee nopeasti.
  – On antautunut Vihreän Siirtymän politiikan panttivangiksi. Mitkään emissio-vähennykset eivät tule riittämään. Kansan raju kurjistaminen on tuon politiikan aito päämäärä. Osa kansasta on valmis mihin hyvänsä uhrauksiin, jopa kylmettämään ja tappamaan itsensä nälkään Vihreän Siirtymän vuoksi (näin siis ’de facto’, kaikki vihreät typerykset eivät välttämättä tiedosta sitä, mitä on tulossa). Kansalaiset aivopestyjä ja kykenemättömiä ajattelemaan järkevästi mistään.
  – Antautuu ehdoitta lännen suurstrategien ja mahdollisen proxy-sodan pelinappulaksi Venäjää vastaan. Tämä siitäkin huolimatta, että vakava varoittava esimerkki tästä politiikasta on annettu Ukrainassa.

  Plusääni(15)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat