Myös Ruotsissa ”turvapaikanhakijoita” paritetaan valkoisten koulutyttöjen kanssa

Östersundilaisessa koulussa on aloitettu uusi projekti, jossa valkoisia teinityttöjä paritetaan arabimiesten kanssa. Projektin nimi on ”Uudet Ruotsin-ystävät”.

Julkaisimme eilen opetushallituksen pelästyttäneen artikkelin, jossa ruodittiin viranomaisten ja koulutoimen vastuuta Kempeleen monikulttuurisesta raiskauksesta.

Jo nyt on kiistatonta, että kempeleläiset opettajat eivät ole halunneet keskustella raiskauksesta oppilaiden kanssa, koska opetushallituksen julkisten sääntöjen mukaan negatiiviset maahanmuuttaja-aiheiset uutiset on sensuroitava. On myös julkista tietoa, että uhri tunsi raiskaajan entuudestaan.

Artikkelimme julkaisun jälkeen opetushallituksen pelkurit poistivat sivuiltaan raskauttavimmat ohjeet kaikessa hiljaisuudessa, mutta verkon arkistopalvelut paljastivat petoksen. Jotain opetushallituksen etiikasta kertoo se, ettei laitos ole vaivautunut millään lailla kommentoimaan Kempeleen tapahtumia tai muuttamaan linjaansa. Sota suomalaislapsia vastaan jatkuu.

Nyt kaivataan vahvistusta monien kempeleläisten kertomuksille muun muassa siitä, että oppilaille ja näiden vanhemmille olisi koulun Wilma-viestipalvelun kautta annettu ohje tehdä ”tuttavuutta” laittomien siirtolaisten kanssa. Mikäli näin todella on, täytyy selvittää, ovatko koulun rehtori ja opettajat laillisesti vastuussa raiskatun 14-vuotiaan kohtalosta.

Ruotsi on jälleen ”edelläkävijä”

Mikäli Kempeleessä lapsia on todella pyritty järjestelmällisesti tutustuttamaan laittomiin siirtolaisiin, kannattaa koulun aloittaa ystävyystoiminta Ruotsin Östersundin Wargentin-koulun kanssa. Wargentin-koulun ”Uudet Ruotsin-ystävät” projekti tarjoaa ruotsalaista tyttöseuraa raavaille arabimiehille.

Projektin käynnistänyt Leif Hadefjell on Ruotsin oma Thomas Elfgren (1, 2): hän on adoptoinut kolme lähes täysi-ikäistä afgaania ”lapsikseen” ja pitää näitä valokuvien perusteella mielellään sylissään.

Hadefjell, adoptiolapset ja paritettu ruotsalaistyttö.
Hadefjell, ”adoptiolapset” ja paritettu ruotsalaistyttö.

830-21 830-11

Pelkkä Hadefjellin syli ei ollut kuitenkaan tarpeeksi ”adoptiolapsille”, minkä vuoksi ”Uudet Ruotsin-ystävät” –projekti päätettiin aloittaa. Koulun järjestämissä tapaamisissa toisilleen entuudestaan tuntemattomat valkoiset tytöt ja maahanmuuttajamiehet muodostavat pareja Hadefjellin ohjauksessa. Ensimmäisen tapaamisen lopuksi pareja pyydetään lisäämään toisensa Facebook-ystäviksi, jotta yhteydenpito voisi jatkua tiivinä.

Paikallislehden haastattelema valkoinen kantaruotsalaistyttö Josefine Josefsson kertoo, että hän osallistui koulun tukemaan parittamistapahtumaan, koska hän ”haluaa tehdä hyviä tekoja”. Mikäli Hadefjellin pilottihanke sujuu hyvin, tehdään vapaaehtoisena alkaneesta toiminnasta koko koulun kattavaa.

Hadefjell ja Wargentin-koulun rehtori pyrkivät tietysti viimeiseen asti pimittämään ruotsalaistytöiltä tiedon, että maahanmuutto on lisännyt raiskausrikollisuuden määrää 1 472 prosentilla Ruotsissa. Ei ihme, että tuoreet tilastot osoittavat, että kantaruotsalaiset naiset muuttavat pois kotimaastaan nyt historiallisen tiuhaan tahtiin. Viime vuonna maasta muutti pois lähes 24 000 naista.

On arveltu, että ainakin osa maastamuutosta liittyy niin sanotun valkoisen paon ilmiöön. Ruotsalaistutkimusten mukaan valkoisten pako asuinalueilta alkaa, kun ei-valkoisten osuus väestörakenteessa ylittää 3–4 prosenttia.

 

Lue myös: Raiskaukset ja maahanmuuttoinvaasion taustoja

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat