Niinistö syyttää yli varojen elämisestä

Yle.fi uutisoinnin mukaan presidentti Sauli Niinistö näkee taloudelliset leikkaukset eli poistot välttämättöminä Suomen velkaantuneen taloudellisen tilanteen takia. Taantumaan ollaan hiljalleen vasta heräilemässä, letkauttaa Niinistö Hangon-vierailunsa yhteydessä.

Niinistö painottaa suomalaisilta oikeaa asennoitumista leikkauksien hyväksymiseksi. Hän jopa nimittelee kansalaisia, jotka vastustavat hallituksen nylkyrilinjaa tyhmiksi; jos on eletty yli varojen, niin silloin pitää leikata; jyrisee Niinistö. Niinistön mielestä ”leikataan mistä tahansa, niin se on aina jonkun mielestä täysin väärä paikka.” Näin presidentti mietelmöi esimerkiksi koulumenojen supistuksista.

Niinistön mielestä sitä on taas eletty ylivarojen. Miksi suomalaiset eivät opi palvelemaan globaalia talous- ja pankkiirieliittiä nurisematta?
Niinistön mielestä sitä on taas eletty ylivarojen. Miksi suomalaiset eivät opi palvelemaan globaalia talous- ja pankkiirieliittiä nurisematta?

Presidentti Sauli Niinistö: varmasti tiedätte mistä Suomen ja myös muiden EU maiden taloudelliset niukkuudet johtuvat? Mutta tuskin ne ovat seurausta Ylessä esittämistänne tekijöistä.

 

Taantuman syyt

Taloudellinen taantuma ei johdu kansasta. Suomalaiset eivät ole eläneet yli varojensa. Se, että hallituksen leikkauspolitiikkaa kritisoidaan, osoittaa vain sen, että osalla on vielä realiteetit kohdallaan.

Suomen taloudellisesta kurjistumisesta ja muusta yhteiskunnallisesta tasapainottomuudesta ei voida syyttää esimerkiksi kotimaassa toimivia yrittäjiä, palkansaajia, työttömiä, eläkeläisiä ja lapsiperheitä.

Niinistön täytyy ymmärtää taantuman osittain johtuvan jo vuonna 2008 alkaneesta taloudellisesta matalasuhdanteesta, joka oli seurausta globaalista finanssikriisistä.

Presidentin tulisi olla rehellinen kansaa kohtaan ja irtisanoutua sionistisen eliitin vaikutuspiiristä. Hänen tulisi totuuden mukaisesti julkilausua Suomen taloudelliseen kurjistumisen syyksi virallisen Suomen ja sen poliittisen johdon antautuminen kansainvälisten jättiläiskorporaatioiden ja globaalin pankkiirieliitin lypsettäväksi ja sen, että ihmisten tuottamat rikkaudet ja kansallinen varallisuus siirretään ulkomaiseen omistukseen.

Koska olen käsitellyt Suomen taloudellista ahdinkoa lähteineen esimerkiksi kirjoituksessa ”Yhteiskuntasopimuksella” painostamista, emme käsittele laajemmin näitä taantuman tekijöitä, vaan tiivistämme sanomaa.

Suomen poliittinen johto on alistunut kansainvälisten jättiläiskorporaatioiden ja globaalin pankkiirieliitin lypsettäväksi. Tästä on seurannut maahan taantuma.
Suomen poliittinen johto on alistunut kansainvälisten jättiläiskorporaatioiden ja globaalin pankkiirieliitin lypsettäväksi. Tästä on seurannut maahan taantuma.

Herra presidentti! Olemmehan samaa mieltä siitä, että sionistieliitin ylikansallinen pankkijärjestelmä elää kansalaisten ja valtioiden siivellä, siis loisena, luoden vastikkeettomasti uutta rahaa ja ostaen lisää vaikutusvaltaa. Ilmeisesti Niinistö myös ajattelee, että kyseisestä systeemistä tulee irrottautua? Vai ajatelmoiko sittenkään niin?

Suomen taloudellisen matalasuhdanteen syyt ovat enimmäkseen pankkien rahoitussysteemissä. Uuden rahan ilmestyminen kiertoon tarkoittaa asiakkaiden velkaantumista yksityisille pankeille. Velkaa ei pystytä kuuna kullan valkean maksamaan takaisin kokonaan. Korosta johtuen osuus on aina suurempi, kuin raha, jolla velkaa lyhennetään. Velkakierteestä hyötyvät globaalit yksityiset sionistiset pankit, jotka rohmuavat korkorahat ilmaisena rahana. Korkorahaa ei siis ole luotu missään, vaan se saadaan esimerkiksi velallisen tekemän työmäärän palkasta.

Lisäksi maatamme on köyhdyttänyt Suomen eri kriisimaiden pönkittämiset ja suurpääomien veropakoilu nakertaa osaltaan valtiontaloutta. Huomattakoon, että EU:ssa tapahtuu veropakoilua noin 1000 miljardin euron edestä vuodessa verovaroista. Veroparatiisikeinottelu pitäisi saada pysäytettyä.

Lyhyesti mainiten nuo kriisimaiden tukemiset yleisesti pitävät sisällään pankeille tuputettua rahaa, koska ne ovat olleet liian velkaantuneita. Kriisin taustatekijöitä ovat olleet esimerkiksi USA:n rahoituskriisi eli katteettomat lainat ja uhkapelaaminen. Lisäksi EU:n lainaohjelmissa valtiot on pakotettu supistamaan kansalaisten hyvinvointipalveluita sekä yksityistämään valtion omaisuutta.

Oman lukunsa muodostaa Suomen kansallista varallisuuden ”kippaaminen” ylikansallisille talousimperiumeille, sijoittajille ja pankkiireille. Osoittaa vain ekonomista vapauden illuusiota kuvittelu, jonka mukaan tuotamme muka hyötyä Suomelle uhratessamme työmme tulokset ylikansallisille sijoittajille yms. keinottelijoille. Vain taloudellinen ja valtiollinen suvereniteetti siunaa työn hedelmien ravitsevan vaikutuksen valtion rajojen sisäpuolelle. Esimerkkejä edellä mainitusta löytyy runsaasti. Mainitkaamme vain millaisia seurauksia Suomen terveyden- ja sairaanhoidon palveluille koituu pahamaineisen TTIP-sopimuksen myötä?

Onko moraalisesti oikein, että suuryrityksille maksetaan valtiontukija ja samalla niille annetaan keinot kiertää verojen maksaminen Suomeen? Onko oikeamielistä toimintaa tukea valtioterroristeja esimerkiksi Ukrainassa? Palveleeko Suomen kantaväestön tarpeita, mikäli pakolaispolitiikkaan satsataan varoja jättiläismäisiä summia vuosittain kantaväestön hyvinvoinnin ja elämisenlaadun kustannuksella?

Lyhyesti sanoen Sauli Niinistö: onko moraalisesti ja oikeusopillisesti relevanttia haukkua suomalaisia yli varojen elämisestä, kun Suomen poliittinen eliitti on lisännyt taantuman tuskaa antautumalla kansainvälisten korporaatioiden ja ylikansallisten pankkiirieliittien lypsylehmäksi?

Leikkaamalla ei talous vahvistu, vaan päinvastoin taantuu, sillä supistukset merkitsevät kulutuksen vähenemistä, muuttoliikettä, koulutustason alentumista ja sitä kautta karttuvaa työttömyyttä jne.. On myös huomattava, että kansainvälisten suurpääomanomistajien ja pankkiirien säkki on pohjaton. Vaikka koko Suomen varallisuus tyhjennettäisiin sinne, niin silti globaalit verenimijät eivät tulisi kylläisiksi.

 

Kansan voimalla, kansan parhaaksi

Sionistinen ylimystö on soluttanut valtahierarkiaansa kaikille tasoille: hallituksiin, pankkeihin, valtamedioihin, viihdeteollisuuteen, yritysten hallituksiin, oppilaitoksiin ja ideapajoihin.

Esikouluista aina yliopistokoulutukseen saakka opinahjot ovat saastuneet sionistien levittämällä henkisellä myrkyllä. Koulutusinstituutiot mässäilevät monikulttuurisuudella, sukupuolineutraaliudella, materialistisilla näkemyksillä yms. henkisellä kuonalla. Tätä samaa harjoittavat valtamedian eri tiedotuskanavat sekä viihdemaailma. Nykyinen länsimainen maailman kuva on taantunut yhdeksi suureksi spirituaaliseksi kaatopaikaksi. Tätä kuvaavat osuvasti Goethen sanat:

”Niin kaikki muuttui, mullin mallin mennen, nyt huippu on, mik’ alho ennen. Myös tähän nojaa oikean ne opin, ett’ ylimmäksi muuttuu alimmainen. Näät meil’ ol’ or­juus kuuman luolakopin, nyt vapaan ilman valta kukku­rainen; salaisuus avoin visuun kätköön jää, sen myöhään vasta kansat käsittää. Ephes. 6: 12.” J. W. v. Goethe: Faust (suomennos Otto Manni­sen).

Mutta toivottavasti kansat eivät käsitä vallitsevaa tilannetta liian myöhään. Nimittäin itsenäisen ja hyvinvointivaltion rakentamisen avaimet ovat itsenäisessä eli valtaeliiteistä riippumattomassa koulutusjärjestelmässä ja joukkotiedonvälityksessä. On siis sanouduttava irti sionistisesta systeemistä ja sen manipuloivasta vaikutuksesta, jota esim. Bonnierin mediaimperiumi edustaa.

Niinistö! Suomalaiset eivät enää kovin pitkään aio alistua ylikansallisten uusliberalistien nyljettäväksi.

Nykyinen hallitus ja eduskunta kumottakoon. Uuden hallituksen täytyy aloittaa parlamentaarinen työskentely Euroopan Unionista eroamiseksi, Euroopan talous- ja rahaliitosta (EMU:ta) irrottautumiseksi, itsenäiseen talouspolitiikkaan ja omaan valuuttaan siirtymiseksi, hyvinvointivaltion uudelleen luomiseksi ja sen kehittämiseksi. Rahanluontioikeus tulee olla valtiolla. Koronkiskontaan perustuva rahoitus-systeemi täytyisi heittää roskakoppaan.

Euroon sitoutuminen on eliminoinut Suomen itsenäisen talouspolitiikan.

Kansallisvarallisuuden kiikutus ulkomaille on pysäytettävä sekä luovuttava sangen hankalasta ja kalliista monikulttuuriohjelmasta. Kukkahattutädit, kukka-knallihattusedät ja nykyinen suomalainen poliittinen johto voisivat aivan hyvin mennä kuokkimaan suota.

Suomeen on saatava itsenäinen talouspolitiikka. Kun yritysten ja kansalaisten työntulokset jäävät kotimaan hyödyksi, tarkoittaa se silloin maan talouden vaurastumista. Oma koroton pankkijärjestelmä poistaa sionistisen ryöstelyn syöpäkasvaimen valtion elimistöstä.

Poliittisen eliitin syrjäyttäminen parlamentaarisesti voi olla hankalaa, jos valtamediaa ei saada nujerrettua vaihtoehtoisella joukkotiedonvälityksellä.

Radikalisoituuko Suomi tulevaisuudessa?
Radikalisoituuko Suomi tulevaisuudessa?

Niinpä pelättävissä onkin radikaalit muutokset, jossa veren kaihtamattomuus ei ole poissuljettua. Henkilökohtaisesti toivoisin poliittisen taistelun, laillistetun yhteiskuntajärjestyksen sisällä johtavan yhteiskunnan valistukseen. Vai onko vapaan henkisen ja aineellisen isänmaan saavuttaminen parlamentaarisilla menetelmillä mahdollista?

 

Markku Juutinen

 

Lähteet

Yle.fi (17.8.2015). Niinistö: ”Suomi on ylimitoittanut menonsa totaalisesti”.

Varoufakis, Yanis (2014). Maailmantalouden Minotaurus. Vastapaino, Tampere.

 

10 kommenttia

 1. Tuohon Niinistön siionistipropagandaan ei taida uskoa enää peräkylän Perttikään. Valtionvelasta päästään irrottautumalla siionistisesta velkarahajärjestelmästä ja ottamalla rahanluontioikeus takaisin kansallisvaltiolle. Siionisti hämmentää, hajoittaa ja hallitsee lakeijojensa kautta. Ainoa mistä voidaan säästää on tuo hallitsematon – tai siionistin hallitsema pakolaisvirta. Nykyiset pakolaiset pikakäsittelyllä maasta ulos ja rajat sen jälkeen kiinni. Mutta eihän siionistit ja heidän juoksupoikansa siihen suostu.

  Plusääni(41)Miinusääni(0)
 2. ””Kestävyysvajeena” kerrotun valheen ainoa tarkoitus”, http://ebolakani.blogspot.fi/2013/11/kestavyysvajeena-kerrotun-valheen-ainoa.html

  ”Ahtisaari, Wahlroos, NIINISTÖ…
  Nämä suomalaiset ovat osallistuneet Bilderberg-kokouksiin”, http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660719_uu.shtml

  http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=15962996 :

  ” MrMojoRisin kirjoitti:
  Niinistön tekemän järkyttävän EU- ja euroharhautuksen vahingot nousevat pelkästään taloudellisesti Suomen kansalle mahdollisesti kymmeniin miljardeihin euroihin, jopa satoihin miljardeihin euroihin. Harhautuksen dokumentaatioista kirjoittaa kunnanvaltuutettu Seppo Hauta-aho (ps).

  Uutisblogi: Seppo Hauta-aho
  27.11.2013, Verkkomedia.org

  Sauli Niinistön tekemän megaluokan harhautuksen ydin

  Varatuomari Sauli Niinistö harhautti perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan ominaisuudessa suomalaisia äänestäjiä ja Suomen eduskuntaa ennen EU-jäsenyyspäätöksiä vuonna 1994. Hän kertoi, että markasta ei vielä näillä päätöksillä luovuta, eikä näillä päätöksillä vielä eurojäsenyyttä päätetä – vaan siitä päätetään myöhemmin ja siitä tehdään erikseen oma lakialoite.

  Nämä Niinistön tekemät harhautukset kirjattiin ja liitettiin virallisiin eduskunnan asiakirjoihin (PeVL 14/1994, UaVM 9/1994, HE 135/ 1994) sekä myös äänestäjille lähetettyyn tiedotteeseen. Osa eduskuntaa ja useimmat suomalaiset äänestäjät uskoivat tämän väitteen.

  Kun kansa ja sen jälkeen eduskunta oli harhautettuna äänestänyt EU-jäsenyyden hyväksymisen puolesta, niin näiden äänestyksien jälkeen Sauli Niinistö – tällä kertaa oikeusministerin ominaisuudessa – sanoikin, että eurosta päätettiin jo EU-jäsenyysäänestyksessä, eikä siitä tarvitse tehdä erikseen lakialoitetta.

  Tämän Niinistön tekemän järkyttävän teon vahingot nousevat Suomen kansalle tässä vaiheessa mahdollisesti jopa kymmeniin miljardeihin euroihin, tulevaisuudessa jopa satoihin miljardeihin euroihin.

  Dokumentit Niinistön toiminnasta ennen EU-äänestyksiä v. 1994

  Varatuomari Sauli Niinistö toimi perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana eduskuntakaudella 1991-1995. Valiokunnan puheenjohtajana Niinistö tietoisesti johti harhaan eduskuntaa ja suomalaisia kirjaamalla valiokunnan viralliseen pöytäkirjaan (PeVL 14/1994):

  ”Valiokunnan saaman selvityksen mukaan Suomen puolelta on jäsenyydestä neuvoteltaessa todettu, että talous- ja rahaliiton kolmanteen vaiheeseen siirtyminen edellyttää valtiosäännön mukaan eduskunnan myötävaikutusta. Tähän viitaten valiokunta katsoo, että liittymissopimus ei vielä voi merkitä sitoutumistaosallistua talous- ja rahaliiton kolmanteen vaiheeseen.”

  Eli Niinistö totesi yksiselitteisesti sen, että markasta luopuminen ja euroon siirtyminen ei sisälly EU-liittymislaki äänestykseen. Niinistö toimi näin, vaikka tiesi, että asia oli toisin – kuten jäljempänä ilmenee.

  Erikoiseksi asian tekee myös se, että erään valiokunnan jäsenen mukaan perustuslakivaliokunnan saamasta selvityksestä ei saanut sitä käsitystä, että joku varauma olisi annettu, vaan valiokunnan enemmistö tulkitsi asian omalla tavallaan.

  Harhautukseen kuului myös, että tietoisesti väärennettiin tiedote, joka lähetettiin jokaiselle äänioikeutetulle ennen neuvoa-antavaa kansanäänestystä v. 1994. Kyseisessä ”tiedotteessa” väitettiin mm. että Euroopan Unioni on itsenäisten valtioiden yhteistyöjärjestö. Lisäksi tiedotteessa väitettiin, että yhteinen valuutta on tulevaisuuden tavoite, vaikka Niinistö ja muu poliittinen sisäpiiri tiesi, että asia ei ollut näin.

  Äänestäjiä johdettiin harhaan – harkitusti ja tietoisesti. Vaalituloksen vääristämisestä rikoslaki määrää jopa kahden vuoden vankeusrangaistuksen.

  Tämän tiedotteen ja muidenkin julkisuudessa esitettyjen valheellisten väitteiden pohjalta suomalaiset erehtyivät äänestämään neuvoa-antavassa kansanäänestyksessä EU-jäsenyyden puolesta 16.10.1994. Tulos olisi ollut toinen, jos äänestäjät olisivat tienneet äänestävänsä myös markan kohtalosta ja omasta talouspolitiikasta luopumisesta sekä siitä, että he joutuvat tulevaisuudessa maksamaan muidenkin EU-maiden velkoja.

  Niinistö jatkoi harhautuksien sarjaansa EU-liittymislakiäänestyksessä 18.11.1994. EU-liittymislain yhteydessä äänestettiin Esko Seppäsen tekemästä ponnesta: ”Eduskunta edellyttää, että Suomen mahdollisesta liittymisestä Rahaliiton kolmanteen vaiheeseen päätetään aikanaan eduskunnassa hallituksen erillisen esityksen perusteella…”

  Eduskunta hyväksyi tämän ponnen äänin 151 jaa – 43 ei. Niinistö, sekä myös Paavo Lipponen, äänestivät ponnen puolesta, eli siitä että eduskuntaan tuodaan erillinen lakiesitys kun euroon liittymisestä päätetään. Tätä eduskunnan EU-liittymislaissa tekemää päätöstä – kuten jäljempänä ilmenee – ei noudatettu.

  Dokumentit Niinistön toiminnasta EU-jäsenyys-päätösten jälkeen

  Suomi liittyi EU:n jäseneksi 1.1.1995 ja uuden eduskunnan tuli aika päättää markan kohtalosta ja euroon liittymisestä.

  Sauli Niinistö, joka oli ennen neuvoa-antavaa kansanäänestystä ilmoittanut perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana, että markasta luopumisesta päätetään myöhemmin, ja että siitä tehdään erillinen lakialoite – perui oikeusministerin (13.04.1995 – 01.02.1996) ominaisuudessa päätösten jälkeen kaikki aikaisemmat lausuntonsa ja eduskunnassa itse tekemänsä päätöksen – ja ilmoitti, että euroon liittyminen hyväksyttiinkin jo EU-liittymislaki äänestyksessä.

  Niinistö toimi näin, vaikka hän ilmoitti 2012 presidentinvaalitentissä, että hänellä on tapana pitää sopimuksista kiinni.

  Hän ilmoitti, että kun eduskunta hyväksyi Maastrichtin sopimuksen EU-liittymislakiäänestyksessä, niin se hyväksyi samalla myös markasta luopumisen ja euron käyttöönoton (HS 22.10.1995). Samassa artikkelissa Niinistö väittää, että kun äänestettiin EU-liittymissopimuksesta niin perustuslakiin tuli aukko, josta mahtuu sisälle EMU:n kolmas vaihe eli euro. ja että markasta luopuminen on enää ainoastaan hallitusmuodon sanamuodon korjaus.

  Niinistö totesi myös, että EU:n perussopimuksen hyväksyminen kahden kolmasosan enemmistöllä, avasi ovat kaikelle siitä sopimuksesta seuraavalle, kuten yhteiselle talous-, ulko- ja turvallisuuspolitiikalle.

  Myös perustuslakivaliokunta Niinistön vanavedessä (PeVL 18/1997) otti päinvastaisen kannan euro-asiassa EU-äänestyksien jälkeen – kanta oli perustuslakivaliokunnassa päinvastainen ennen EU-äänestyksiä.

  EU-päätösten jälkeen valiokunta totesi, että: ”Suomi ei ole tehnyt Euroopan Unioniin liittyessään oikeudellisia varaumia, jotka rajoittaisivat Maastrichtin sopimuksen sovellettavuutta Suomeen nähden, voimaansaattamislailla on Maastrichtin sopimus siten tullut voimaan saatetuksi Suomessa lainsäädännönalaan kuuluvin osin koko laajuudessaan ja Suomi on sitoutunut kaikkiin Unionin jäsenyydestä seuraaviin velvoitteisiin”.

  Perustuslakivaliokunta jatkoi toteamalla, että: ”… talous- ja rahaliittoa koskevat lait saatettiin silti voimaan jo voimaansaattamislailla.”

  Kuinka vauras ja hyvinvoiva maa Suomi nyt olisikaan, jos Sauli Niinistö olisi ratkaisevilla hetkillä noudattanut perustuslakia ja eduskunnan päätöstä. Suomalaiset joutuvat nyt maksamaan tästä laittomuudesta kovan hinnan.

  Perustuslakivaliokunta paljastaa luonteensa

  Perustuslakivaliokunta totesi myös PeVL18/1997 mm.

  ”Tämän mukaisesti markka voisi lakata olemasta Suomen rahayksikkönä Suomen liityttyä euro-alueeseen, vaikka 72§:ää ei olisikaan muutettu. Siltä osin kuin nämä määräykset ovat ristiriidassa perustuslain kanssa, on perustuslakiongelma tullut ratkaistuksi jo voimaansaattamislailla.”

  Tällä lausunnolla perustuslakivaliokunta, jonka on ylin perustuslakia tulkitseva elin, paljastaa todellisen luonteensa. Kansalaisten turvaksi tehty perustuslaki ei olekaan heille noudattamista varten, vaan se on ongelma perustuslakivaliokunnan jäsenten ja heidän edustamiensa tahojen poliittisille ja taloudellisille päämäärille.

  Euroon liittymisestä ei tehty eduskunnan edellyttämää lakialoitetta

  Kun Lipposen 1. hallitus vuonna 1998 ”valitsi menettelytavan” euroon siirtymisestä, ei asiaa käsitelty perustuslain muutosesityksenä markasta luopumisesta vaan Lipposen hallitus toi euro-asian eduskuntaan pelkästään hallituksen tiedonantona. Tätä tapaa oli Niinistö vaatinut (Satakunnan Kansa 21.2.1998), jonka mukaan Niinistö on kaiken aikaa tyrmännyt suoralla iskulla lakivaateet.

  Niinistö teki näin, vaikka oli ministeriksi ryhtyessään käsi Raamatulla vannonut noudattavansa perustuslakia.

  Niinistön mukaan tiedonanto on niitä kaikkein vaikutusvaltaisempia keinoja, jolla hallitus voi eduskuntaa lähestyä – tiedonantoäänestys meni Niinistön mielestä perustuslain yläpuolelle. Tässä tiedonantoäänestyksessä 17.4.1998 ei äänestetty siitä, astuvatko jo voimassaolevat automatiikalla varustetut EU-säädökset voimaan, vaan hallituksen luottamuksesta.

  Lipposen hallitus totesi v. 1998 eduskunnan aikaisemmin päättämästä erillisestä EMU:n kolmatta vaihetta koskevasta lakiesityksestä seuraavasti:

  ”Tällaisen esityksen antaminen olisi kuitenkin euro-alueeseen liittymisestä päätettäessä ongelmallista, koska päätöksenteko kohdistuisi jo hyväksyttyihin ja voimaansaatettuihin Maastrichtin sopimuksen talous- ja rahaliiton kolmatta vaihetta koskeviin määräyksiin”.

  Lipposen hallitus käytännössä toteaa, että lait ovat jo tulleet voimaan, vaikka eduskunta ei ollut asiaa päättänyt.

  Euro-äänestys halveksi demokratiaa ja laillisuutta

  ”Euro-äänestys” v. 1998 oli siinäkin mielessä erikoinen, että se kohdistui hallituksen luottamukseen, eikä siihen, astuuko joku laki äänestyksessä voimaan vai ei.

  Molemmilla äänestystuloksilla lopputulos olisi euro-asiassa ollut sama. Suomi menetti oman valuutan, siihen liittyvän talouspolitiikan, sekä kulta ja valuuttavarantonsa ilman eduskunnan päätöstä. Maastrichtin sopimuksen mukaiset EU-lait olisivat jääneet voimaan, vaikka hallitus olisi saanut epäluottamuslauseen.

  Voidaanko tätä sanoa demokraattiseksi päätökseksi?

  Tällaista ”päätöstä” Niinistö oli ajamassa ja siitä on seurannut valtavat vahingot suomalaisille. Kokoomus, RKP, SDP ja Vasemmistoliitto äänestivät tuossa äänestyksessä hallituksen luottamuksen puolesta, eli ne antoivat luottamuslauseen hallitusmuodon kumoamisen tehneelle hallitukselle.

  Hallitusmuodon kumoamisesta rikoslaki määrääsi tuolla hetkellä ankarat rangaistukset. Hallitusmuodon usean säännöksen kumoamisen vahvisti myös perustuslaki valiokunta lausunnossaan PeVL18/1997, tosin valiokunta käyttää kumoamisesta sanamuotoa ”teki poikkeuksen”.

  Emun kolmatta vaihetta, eli euro-valuuttaa koskevat EU-lait tulivat voimaan ilman eduskunnan päätöstä, vaikka hallitusmuodossa (72-73 §), joka oli tuolloin voimassaoleva perustuslaki, luki edelleen, että ”Suomen rahayksikkö on markka… Suomen pankki toimii eduskunnan takuulla ja hoidossa sekä eduskunnan valitsemien pankkivaltuutettujen valvomana.”

  ERM-kytkentä pääministerin ilmoituksella

  Suomen Markan arvo kytkettiin peruttamattomasti Euroopan valuuttajärjestelmään (ERM) 14.10.1996, jolloin Suomen Pankilta poistettiin tärkeä osa perustuslaillisesta vallasta.

  Pääministeri Lipponen antoi asiasta eduskunnalle ainoastaan pääministerinilmoituksen, jota seuranneesta eduskunnan keskustelusta tuli yksi kovasanaisimmista. Keskustan silloinen puheenjohtaja Esko Aho arvosteli pääministeri Lipposen menettelyä ankarasti.

  Niinistön harhautus onnistui – Salolainen vahvisti

  Niinistön harhautus onnistui niin perusteellisesti, että myös silloinen eduskunnan puhemies Riitta Uosukainen uskoi, ettei EU-äänestyksen yhteydessä vielä päätetä markan kohtalosta. Hän kertoi asiasta Suomen Kuvalehden haastattelussa (15/1997). Puhemiehen tehtävänä on valvoa käsiteltävien asioiden perustuslainmukaisuutta.

  Nykypäivä-lehden haastattelussa (24.3.2005) Pertti Salolainen, joka osallistui merkittävällä tavalla EU-jäsenyysneuvotteluihin, kertoi markasta luopumisesta:

  ”Onneksi markan katoamisesta ei puhuttu … Jos silloin olisi sanottu, että markka häviää, olisimme takuulla hävinneet kansanäänestyksen,” Salolainen uskoo.

  Hän pitää myös valtioviisautena sitä, ettei euroa alistettu kansan-äänestykseen…”

  Salolaisen lisäksi myös SDP:n kansanedustaja Erkki Tuomioja paljasti 18.12.1996 TV1:n ohjelmassa ”K Tervo”, että: ”jos EMU-sidos olisi kerrottu kansalle ennen 16.10.1994 neuvoa antanutta kansanäänestystä, äänestystulos olisi ollut toinen, kuin oli.”

  Asian vahvisti myös Iltasanomien tekemä 14.6.1997 julkaistu mielipidetutkimus, jonka mukaan EU-jäsenyys ei olisi toteutunut, jos kansalaisille olisi kerrottu, että euro sisältyy neuvoa-antavaan kansanäänestykseen.

  Edelliset dokumentit paljastavat, että Niinistön harhautus onnistui täydellisesti ja sen seurauksena Suomi joutui valtavaan velka- ja takausvastuuseen.

  Artikkelin kirjoittaja on Seppo Hauta-aho (ps), joka on Janakkalan kunnanvaltuutettu.

  Alkuperäinen artikkeli julkaistu 24.8.2013:

  ——————–

  Kyllä minäkin osaan copypastata.”

  Plusääni(19)Miinusääni(1)
  1. Toimitus voisi copypastata tuon kommentin,

   Niinistö syyttää yli varojen elämisestä


   omaksi artikkelikseen etusivulle, vaikka en olekaan ihan varma Esko Ahon viattomuudesta tuossa petostelussa?

   Tuon kaninkolon kestävyysvaje-artikkelin voisi myös nostaa omaksi jutukseen. Tosin siinä hehkutetaan demokratiaa ilman mitään kritiikkiä.

   Vielä kun joku selittäisi missä ja milloin valtio pystyy kattamaan vaihdonvälineen tarpeensa pelkillä vientituloilla, jos luonnonvaroja tms. on niukasti ?

   Suomessa me emme pysty käymään kauppaa edes keskenämme ilman velanottoa ulkomailta, koska käytössämme on VAIN ulkomaalaisomistuksessa ja hallinnassa oleva velkaperusteinen raha (euro), jota vieläpä häviää pois kierrosta joka velanlyhennyksellä.

   http://talousdemokratia.puheenvuoro.uusisuomi.fi/62607-repost-nykykaytanto-vastaan-talousdemokratia

   Tämän ongelman sisäistäminen tuntuu olevan tälle Pisa-kansalle harvinaislaatuisen vaikea asia. Jos ongelmaa ei tajuta, sen korjaamisesta ei tule mitään.

   Tämän seuraavan videon luulisi huolestuttavan ainakin tilisäästäjiä. Sillä jokainen pankkiirien, eli rahalla keinottelijoiden tyhjästä luoma dollari (ja euro) laimentaa jo olemassa olevaa rahakantaa, ja mitätöi näin säästöjen ostovoimaa. Keinottelijoiden rahanluonnista syntyy piilovero nimeltään inflaatio. Tämä on havaittavissa esim. asuntojen hinnoissa.

   Plusääni(15)Miinusääni(0)
 3. Sadan miljardin velka olisi helposti pois maksettavissa jos vain kaikki tyhjänpäiväiset menot poistettaisiin listalta.

  Plusääni(9)Miinusääni(5)
  1. Ensimmäisenä pois exponentiaalisesti kasvavat mamukustannukset – suomalaisten hävittämiseksi negroidisen sekarodun tieltä talmudisti-juutalais-pankkigangsterien NWO-supertyranniaa varten!

   S.Niinistöhän on julistanut olevansa Uuden Maailmanjärjestyksen kannalla – kansallisuuksien ja kansallisvaltioiden hävittäminenhän on yksi Bilderberg-agendan olennainen kohta.

   Mikä on sellainen henkilö, joka toimii tarkoituksellisesti oman kansansa ja valtionsa tuhoamiseksi? MAANPETTURI!

   Plusääni(15)Miinusääni(0)
   1. ”Kristiina Ojuland: ”Suomi on tehnyt kohtalokkaan virheen”
    ”Yksi keskeinen tavoitteemme on kasvattaa yhteistyötä suomalaisten kanssa”, hän toteaa Tallinna24:n haastattelussa, ja kutsuu suomalaiset mukaan puolustamaan valtioitamme.

    Kansan yhtenäisyyden puolueen puheenjohtaja, Viron ex-ulkoministeri Kristiina Ojuland kertoo, että hänen puolueensa siteet ja suhteet Suomeen vahvistuvat päivä päivältä, sillä hänen pakolaistenvastainen sanomansa kiinnostaa myös Suomessa…

    Viron hallitus on nyt lupautunut, kansainvälisen painostuksen alla, ottamaan Viroon 150 pakolaista seuraavan kahden vuoden aikana, mutta Ojulandin mukaan Viro ei saisi ottaa ainuttakaan.

    “Koko kuvio perustuu suurimpaan valheeseen, mitä olen nähnyt kaksikymmenvuotisen poliitikonurani aikana. On selvää, että jos pakolaisia otettaisiin, tulisi heitä pian lisää. Mitä luulette, mihin nekin 10 000 neekeriä lopulta päätyvät, jotka pelastettiin Välimerellä taas viime viikonloppuna?”, kysyy Ojuland.

    Ojulandia on helppo nimittää rasistiksi hänen kielenkäyttönsä vuoksi, mutta omasta mielestään hän ei ole rasisti.

    “Ei, en ole mikään rasisti, vaan suuri isänmaan ystävä. Rakastan Viroa! Kutsun kaikkia Euroopan alkuperäiskansoja yhdistymään ja puolustamaan kansallisvaltioitamme.”…”

    Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2015/08/24/kristiina-ojuland-suomi-on-tehnyt-kohtalokkaan-virheen/

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
    1. Virhe-sanan käyttö viittaa yleensä siihen, että on kyse vahingosta tai erehdyksestä. Hyvistä aikomuksista ja tarkoituksista. En ymmärrä, miksi kukeen ei uskalla sanoa suoraan, mistä on kysymys. Kyllähän jokainen tajuaa kaikki verukkeet törkeiksi ja räikeiksi valheiksi. Kyse on rikollisesta aggressiosta suomalaisia ja eurooppalaisia vastaan. Kyse on kansanmurhasta ja terrorismista. Sivilissaation tuhoamisesta ja juutalaistyen palveluksessa. Maanpetoksesta. Ihmiskunnan pettämisestä. Rikollisuutta ja terroria johtajien taholta. Kansa on alistunut puhumaan sontaa. Se on tyäydellisesti alistunut.

     Plusääni(9)Miinusääni(0)
     1. Aivan, maahanmuutto ja sukupuolineutraalit yms. kampanjat ovat sotaa kantaväestöä vastaan. Se on mahdollista nyt kun poliittinen eliitti on lähes kokonaan solutettu vihollisen lakeijoilla

      http://static.mvlehti.net/uploads/2015/08/screenshot-www.facebook.com-2015-08-24-19-14-08.png

      ja median suvakkitoimittajat ja virkavalta pelottelevat kriitikot hiljaisiksi ja vastustajat vangitaan tarvittessa tekaistuilla syytteillä, jos lähtevät kaduille, kuten J-kylässä.

      Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. Velkaa ei ole edes tarkoitettu maksaa takaisin, silla myynti jatkuu kuittaavat velkaa esim naton tukikohdilla ja ttip sopimuksella se on vaan enaan aika kysymys …aikaa lisaa maksamatonta velkaa! Se on vittu siina. Realistista ajattelua suomi maa on myyty ja kohtalaisen myrkytettykin kaiken lisaksi.
  Katsokaa taivaalle milk sky, olkiluoto ja loviisa reaktorit fissioi tonnikaupalla saastaen meren ilman maan ja ihmiset.. so fu ki ng nice…

  Plusääni(12)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat