Nyrkkeilyn uusi raskaan sarjan maailmanmestari vaatii loppua siirtolaistulvalle

Ammattiurheilijapiirit ovat poliittisesti yleensä yhtä korrekteja kuin esimerkiksi Hollywood ja valtamedia. Uusi nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestari on antanut kuitenkin lausuntoja, jotka saattavat murtaa kulttuurimarxistien ylivaltaa.

Viikonloppuna edellisen mestari Vladimir Klitshkon syrjäyttänyt Tyson Fury on ehtinyt jo aiemmin ”järkyttää” urheilutoimittajia puhumalla suunsa puhtaaksi esimerkiksi homoista. Iltalehti aloitti mustamaalaamiskampanjan Furya vastaan heti tämän voitettua mestaruuden.

Iltalehti siteerasi äärisionisti Rupert Murdochin omistaman The Times –lehden toimittaja Matt Dickinsonia, jonka mielestä Furyn kannattamat perinteiset arvot ovat ”vastenmielisiä”: ”Homofobinen ja vastenmielinen Fury on kuvottava mies jopa hänen oman lajinsa moraalittomilla standardeilla.”

Iltalehti pahoittelee sitä, että ”MM-tittelin myötä Furyn mielipiteet saavat enemmän palstatilaa ja huomiota”. Monien mielestä Furyn voitto antaa kuitenkin aihetta optimismiin. Etenkin hänen maahanmuuttovastaiset kannanottonsa ovat osuneet parhaaseen mahdolliseen saumaan.

Fury on kiinnostunut politiikasta ja kertoo ajatuksistaan usein verkossa. Eräällä kohun synnyttäneellä videollaan hän toteaa:

“Päästämme maahamme päivittäin tuhansia uusia siirtolaisia […] siitä huolimatta, että maassamme asuu suuri joukko köyhiä kantaväestön kansalaisia. Heillä ei ole rahaa eikä kukaan auta heitä […] Miten tämä on mahdollista? Mitä Isolle-Britannialle on tapahtunut? […]

Olemme menettäneet arvokkuutemme – annamme siskojemme ja veljiemme kuolla kadulle ja samalla päästämme 50 000 maahantunkeutujaa tänne. Siirtolaiset valittavat rahanpuutteesta ja hyökkäävät kimppuumme!”


Video: Tyson Furyn kuohuttanut maahanmuuttopoliittinen kannanotto.


Video: Nyrkkeilijät ovat parhaita mahdollisia esikuvia kantaeurooppalaiselle nuorisolle.

2 kommenttia

  1. Tyson Fury on kunnon mies. Maahanmuutto kommentit on realismia, ainoastaan höynäytetyille suvakeille ne ei ole mieleen. Myös Tyson Furyn homokommentit on ihan normaaleja eikä mitään ”outoja” kommentteja niin kuin iltalehti ja monet homostelun mainostajat vaahtoavat. Ei tietääkseni tarvita jonkun homojärjestön lupaa sanoa mielipidettään.

    Plusääni(8)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat