Ongelmia somalipakolaisten kanssa: turvapaikkapetoksia, nuorisorikollisuutta, kunniamurhia, laittomia rahasiirtoja ja islam, osa 1

”Sen jälkeen kun DNA-testit otettiin käyttöön varmistamaan verisiteet, somalien kasvattilasten määrä nousi yhtäkkiä huippuun.”

Somalitaustaisista koostuvat rikosverkostot* ja nuorisojengit tekevät tuhoa useissa Euroopan maissa, erityisesti Kreikassa, Italiassa, Espanjassa, Hollannissa, Pohjoismaissa sekä Britanniassa. Heimot tukevat somalipakolaisia. Somalitaustaisten rikollisten verkostot keskittyvät ihmiskauppaan, identiteettivarkauksiin, huumeisiin, aseiden salakuljetukseen, asekauppaan, autorikoksiin ja “Hawala” rahansiirtoihin terroristeille ja rikollisille.

Raha siirretään Somaliaan Hollanista, Norjasta, Ruotsista, Kreikasta, Italiasta, Britanniasta ja Yhdysvalloista. Vuonna 2008 kuusi somalia pidätettiin Ruotsissa ja Norjassa epäiltynä terrorismin rahoittamisesta ja rahan lähettämisestä Al-Quada-terroristeille Somaliaan. Hawala-systeemi ja Somali Al-Barakaat -pankki ovat jo vuosien ajan olleet keskeisinä somalirikollisten tai -terroristien suorittamissa operaatioissa sekä Somaliassa että sen ulkopuolella.

Britannia koki nopean tulvan somalipakolaisia 90-luvun alusta lähtien. Siellä on tänään n. 250 000 somalia. Suurin osa tuli maahan turvapaikanhakijoina. Rikollista elämäntapaa ihannoiva “gangsta rap -kulttuuri” on erittäin suosittu somalipoikien keskuudessa. Somali- ja muut afrikkalaiset rikosjengit ovat terrorisoineet paikallisia yhteisöjä; esimerkiksi Liverpoolin Toxtethissa toimii aktiivinen noin 30:n somalinuoren ydinjoukko, joka tekee autoryöstöjä ja välittää huumeita. Tilanne on vieläkin pahempi Lontoossa, missä on suuri somaliyhteisö.

Vanhempi konstaapeli kertoi Guardian-lehdelle: “Tarvittiin useita väliintuloja keskeyttämään iso joukko afrikkalaisia nuoria miehiä muodostamasta katujengejä”. Hän kertoi että jengien käyttämä väkivalta oli raakaa, siinä ei käytetty pelkästään puukkoja vaan myös seremoniamiekkoja, aseita ja vasaroita.”

Prostituutiota ja huumekauppaa ihannoiva "gangsta"-alakulttuuri on suosittu värillisten maahanmuuttajien keskuudessa.
Prostituutiota ja huumekauppaa ihannoiva ”gangsta”-alakulttuuri on suosittu värillisten maahanmuuttajien keskuudessa.

Faisal Wangita, Idi Aminin poika, liittyi pahamaineiseen lontoolaiseen jengiin nimeltä “Tottenhamin somalit”. Vuonna 2006 Wangita ja kolme muuta somalijäsentä; Ismael Mohamed, Liban Elmi ja Hussain Ali Hussain olivat sekaantuneet somaliopiskelija Mahir Osmanin murhaan. Murha oli tyypillinen afrikkalaisten jengien riita. Osmania puukotettiin 25 kertaa ja hänet pahoinpideltiin vasaralla. Somalinuoret ovat myös ollet pakistanilaisten ja jamaikalaisten väkivaltaisten hyökkäysten uhreja. Uusi rasismin muoto romuttaa stereotypian mustien ja valkoisten vastakkainasettelusta.

Yhdysvalloissa rikollisuus somaliyhteisössä on merkittävä ongelma, erityisesti Minneapoliksessa missä somalipakolaisten määrä on kasvanut merkittävästi. Somalijengien jäsenet maleksivat kaduilla ja tekevät rikoksia (autoryöstöjä, ampumisia, ryöstöjä, päällehyökkäyksiä, jne.). Täten Minneapoliksen keskelle perustetaan “mini-mogadishuja”. Somalijengien väkivallan on jo raportoitu olevan “hallitsematonta”, erityisesti Etelä-Minneapolilksen lähiössä. “Somaliteinipojat ovat hulluja ja suurin osa heistä kantaa asetta”, Abdulkadir Mohamed-Ato kertoi syyskuussa 2008. “Satunnainen ampuminen on ainut tapa selvittää riitoja. He ovat perustaneet omia jengiperheitä ja lupaavat että lisää väkivaltaa on tulossa.”

Somalipakolaiset Hollannissa: nuoria sarjarikollisia, toimeentulotukipetoksia, laittomia rahasiirtoja ja huonoja oikeustuomioita

Hollannin oikeusministeriön raportti, “Monitor Veelplegers” (“sarjarikollisten seuranta”) kertoi v. 2007 että somalinuoret olivat yliedustettuina maan rikostilastoissa.

Somalien rikosverkostot keskittyvät ihmiskauppaan, identtiteettivarkauksiin, turvapaikkapetoksiin ja laittomiin rahasiirtoihin. Vuonna 2004 hollantilaiset syyttäjät paljastivat, että vähintään 35 somalihallinnassa olevaa järjestöä olivat sekaantuneet laittoimiin rahasiirtoihin Somaliaan – Djiboutin tai Saudi Emiraattien kautta. Vain kolmessa vuodessa (2000-2003) näiden järjestöjen laittomat rahasiirrot olivat n. 60 miljoonaa euroa. Poliisi teki kotietsinnän yhdeksään rakennukseen, joista he löysivät tyhjiä passeja ja varastettuja puhelinkortteja.

Britannia on ollut useiden vuosien ajan somalien suosituin kohdemaa. Monet somalipakolaiset odottavat Hollannissa kunnes saavat turvapaikan, minkä jälkeen he hakevat Hollannin kansalaisuutta. Heti kun heillä on Hollannin passi he muuttavat Britanniaan, joskus jättäen suunnattomia maksamattomia laskuja ja lainoja taakseen. Toiset somalit jatkoivat toimeentulotuen nostamista Hollannista, vaikka heillä oli työpaikka Britanniassa. Vaikka tämä on selvä petos, päätti auttava ja sallivat Hollannin oikeus ettei hallituksella ollut oikeutta rajata pelkästään somaleja petostutkimuksissa. Oikeuden mukaan se oli “syrjintää”.

Somali-ihmiskauppias tuomittiin vuonna 2002. Hän johti suunnatonta operaatiota, joka salakuljetti somalipakolaisia Eurooppaan. Hollanninsomalit matkustivat Somaliaan ja antoivat passinsa samannäköisille somaleille, jotka pääsivät Hollantiin passien avulla. Alkuperäinen passinomistaja väitti hukanneensa passinsa. Somalilapsia salakuljetetaan myös jatkuvasti Hollantiin.

somaliterroristi

Ongelmana on että hollantilaiseen politiikkaan kuuluu ettei nk. “yksintulleita pakolaislapsia” (hollanniksi “ama” ) lähetetä takaisin maahan mistä tulivat. Tämä on johtanut odottamattomaan virtaan afrikkalaisia paperittomia “ama”-lapsia, tai turvapaikanhakijoita jotka valheellisesti väittävät olevansa alaikäisiä – ei ainoastaan Hollannissa, mutta myös Espanjassa, Kreikassa ja Italiassa. Sitäpaitsi pakolaisia, jotka väittävät olevansa kotoisin Somaliasta, ei lähetetä takaisin yleensäkään.

Hollannin oikeusministeri Nebahat Albayrak (työväenpuolue) seuraa poliittista linjausta “ryhmän suojelus” kun on kyse somalipakolaisista. Albayrak on toisen polven turkkilainen maahanmuuttaja, joka usein on kyvytön tai haluton tarkistamaan pakolaistulvaa. Kun hänestä tuli oikeusministeri v. 2007, hän armahti 27,500 turvapaikanhakijaa joiden hakemukset oli evätty.

Tuloksena sallivasta politiikasta ja “armahduksista” laittomille turvapaikanhakijoille on Hollannista taas tullut magneetti Somaliasta, Pohjois-Afrikasta ja Irakista tuleville turvapaikanhakijoille ja laittomille pakolaisille. Jopa somalimerirosvo nimeltään Sayid, joka on oikeudessa Hollannissa, vaatii koulutusta vankeutensa aikana ja lähettää vetoomuksia hallitukselle ettei häntä lähetetä takaisin Somaliaan. “Elämä täällä on erittäin hyvää”, hän kertoi hollantilaiselle sanomalehdelle.

Heti kun pääsee Hollantiin on miltei mahdotonta karkoittaa terroristeja, sarjarikollisia ja rikollisia turvapaikanhakijoita takaisin Somaliaan tai Irakiin. Irakilainen turvapaikanhakija Moayad A. surmasi anoppinsa, koska tämä väitti että hän oli pettänyt. Irakilainen tuomittiin kahdeksaan vuoteen kunniamurhasta. Mutta hänet vapautettiin ennen aikojaan – mikä ei ole epätavallista Hollannissa. Hallitus aikoi karkoittaa hänet, mutta Moayat onnistui mitätöimään päätöksen omalla vetoomuksellaan, missä päätettiin ettei irakilaista turvapaikanhakijaa voi karkoittaa Irakiin, koska se ei ole hänelle “turvallinen maa”.

Vuonna 2003 somali S(h)alah Sheekh saapui Amsterdamin lentokentälle väärällä passilla ja vaati turvapaikkaa. Se evättiin, koska syyttäjän mukaan Sheekh oli valehdellut iästään. Hän väitti olevansa 17-vuotias, mutta tutkimus paljasti hänen olevan vähintään 20-vuotias. Useat nuoret afrikkalaiset miehet tulevat Eurooppaan väittäen olevansa 17-vuotiaita, jottei heitä karkoteta. Hollannin hallitus halusi karkottaa Sheekhin Pohjois-Somaliaan, mikä on turvallinen alue. Mutta Sheekh lähetti vetoomuksen sallivalle Euroopan Ihmisoikeuskomissiolle, joka päätti että Sheekhin karkotus Somaliaan rikkoisi EU:n ihmisoikeuksia.

EU päätti että jos hakija kuuluu (haavoittuvaiseen) ryhmään ei häntä saa karkottaa. Oikeus turvautui myös käsitteisiin “ryhmä” tai “vähemmistojen oikeudet”, nk. turvapaikanhakijoiden suojelukategoria. Oikeuden mielestä on väärin arvioida turvapaikkahakemuksia yksilöllisesti. Hakemusta ei saa evätä jos hakija kuuluu (haavoittuvaiseen) ryhmään.

EU:n päätös auttoi suuresti vaikutusvaltaisia maahanmuuton lobbaajia Hollannissa, Ruotsissa ja Britanniassa. Se tulee johtamaan uuteen tulvaan somalipakolaisia. Jokainen somali joka väittää kuuluvansa “haavoittuvaiseen ryhmään”, voi nyt menestyksekkäästi haastaa hallituksen kielteisiä päätöksiä.

somalirikollinen

“Turvapaikkashoppailua” ja muita turvapaikkapetoksia

Julkisessa keskustelussa somalipakolaiset on yhdistetty usein ”turvapaikkashoppailuun”. Vuodesta 2003 lähtien turvapaikanhakijoilta otetaan sormenjäljet Euroopassa, millä pyritään estämään turvapaikkakeinottelu.

NRC Handelsblad kirjoitti: “Turvapaikanhakijoiden kuuluu hakea turvapaikka siitä maasta jonne he ensimmäiseksi tulevat, mutta jotkut pakolaiset haluaisivat matkustaa toiseen Euroopan maahan jos he uskovat että heidät hyväksytään paremmin siellä, tai jos ensimmäinen maa on hylännyt hakemuksen.” Somalit ovat äskettäin alkaneet viilaamaan sormenpäitään jotta heitä ei rekisteröitäisi, lehti kertoi.

Nopea pakolaistulva on ylimääräinen ja erittäin epätervetullut taakka hollantilaisille veronmaksajille ja se vie entistä enemmän rahaa hallitukselta. Vuonna 2008 Hollannin hallitus ilmoitti että sen menot somaliturvapaikanhakijoille ovat kasvaneet vähintään 112 miljoonaa euroa – lisämeno johtuu lakikäsittelyistä ja asianajajista mikäli turvapaikanhakija saa kielteisen päätöksen – mikä tapahtuu säännöllisesti. Äskettäin hallitus oli pakotettu majoittamaan turvapaikanhakijoita telttoihin. Turvapaikanhausta on kehittynyt todellinen teollisuus – mikä johtaa siihen että afrikkalaiset ihmiskaupan rikosverkostot ja turvapaikanhakijoiden asianajajat käärivät suuret voiton.

Ayaan Hirsi Ali eli suhtkoht mukavasti Nairobissa, Keniassa, kun hän haki turvapaikkaa Hollannista vuonna 1992. Kun hän saapui Hollantiin – Saksan kautta – hän keksi uskottavan pakolaistarinan väittäen että hän oli paennut Somaliasta vainon pelossa. Se oli ainoa tapa vakuuttaa hollantilaiset maahanmuuttoviranomaiset siitä että hän oli todellinen pakolainen.

Myöhemmin myös hänen sisarensa Haweya haki turvapaikkaa Hollannista. (Havweya asui myös Nairobissa, ei Somaliassa). Hollantilainen pakolaistyöntekijä järjestöstä Refugee Aid (“Vluchtelingenwerk”) neuvoi Haweyaa menemään junalla Saksaan, työntekijä olisi häntä vastassa siellä ja ajaisi hänet autolla Hollantiin ohi tarkastuspisteiden. Täten Haweya voisi väittää matkustaneensa suoraan Hollantiin. Käytännössä se tarkoittaa sitä että hän voi hakea turvapaikkaa Hollannista Saksan sijaan. “Molempien turvapaikkahakemukset perustuivat valheisiin ja Ayaan Hirsi Ali oli tietoinen siitä. Valitettavasti maahanmuuttoviranomaisille valehteleminen saadakseen myönteisen päätöksen ei ole harvinaista.

Kun Hirsi Ali pääsi vastaanottokeskukseen hän vältteli muita somaleja. “Somalit eivät sopeutuneet hollantilaiseen yhteiskuntaan”, Hirsi Ali kirjoitti myöhemmin omaelämänkerrassaan “Vääräuskoinen”. Monet pureskelivat khat-huumetta öisin ja puhuivat miten hirveä maa Hollanti on. “He eivät tehneet työtä. Heillä ei ollut muuta tekemistä kuin hengailla vastaanottokeskuksen liepeillä ja kerjätä ruokaa”. Somalinaiset yrittivät koko ajan kiskoa minulta rahaa. En antanut. Minua hävetti ja masensi miten monet somalit ottivat sosiaalitukia ja kääntyivät sitä yhteiskuntaa vastaan joka antoi ne heille.”

Hirsi Ali.
Hirsi Ali.

Kun turvapaikka on myönnetty, on pakolaisella oikeus tuoda puolisonsa ja lapsensa Hollantiin. Tämä on myös johtanut joissain tapauksissa massiivisiin petoksiin. Yleensä petosten tehtailijat teeskentelevät, että heillä on paljon lapsia. Sen jälkeen kun DNA-testit otettiin käyttöön varmistamaan verisiteet, somalien kasvattilasten määrä nousi yhtäkkiä huippuun, NRC Handelsbladet raportoi. Yksi somaliperhe väitti että heillä on 41 kasvattilasta. Pelkästään vuoden 2009 tammikuussa, somaliturvapaikanhakijat halusivat 400-500 kasvattilasta luokseen. Jo ylityöllistetyt hollantilaiset maahanmuuttoviranomaiset – IND – ovat yksinkertaisesti kyvyttömiä tarkistamaan ovatko kaikki väittämät todella totta, jopa turvapaikka-asianajajat myöntävät tämän. Useimmiten eivät ole.

Sen lisäksi Somaliassa harrastetaan moniavioisuutta. Miten estää moniavioinen isä hakemasta perheenyhdistämisen oikeutta heti kun hän on saanut turvapaikan? Tämä on tietenkin taas uusi epätervetullut taakka hollantilaiselle ja eurooppalaiselle veronmaksajalle. Hollanti ja sen runsaat sosiaaliedut on afrikkalaisten elintasopakolaisten paratiisi. Eberhard van der Laan, hallitusministeri kenen vastuulla on sopeuttaa kaikki nämä ei-länsimaalaiset maahanmuuttajat yhteiskuntaan, valitti äskettäin että systeemi on jo ylikuormitettu. Nämä ihmiset menevät takaisin kotimaahansa ja palaavat takaisin Hollantiin paikallisen morsiaimen kanssa, van der Laan sanoi. Morsiaimet eivät tiedä mitään hollantilaisesta kulttuurista eivätkä he puhu hollantia. “Jatkuva avioliitto-maahanmuutto on kestämätön taakka, me emme selviä siitä enää,” hän sanoi.

Vuonna 2008 Hollantiin saapui järkyttävän suuri määrä pakolaisia – 140 000 – ja 15 300 heistä – 11 prosenttia – olivat nk. “maahantuontimorsiaimia” Marokosta, Turkista, Irakista, Afganistanista, ja sokerina pohjalla, Somaliasta. Aiemmin maahantuontimorsiaimet tulivat Turkista ja Marokosta, mutta äskettäin määrä lähti nousuun ja morsiamet ovat somaleita, afgaaneja ja irakilaisia. Tämä on mahdollista vain sen tähden että yhä useammat harjoittavat massiivista Hollannin maahanmuuttosysteemin väärinkäyttöä. Jotkut onnistuvat tuomaan jopa yhdeksän morsianta. Aina kun uusi morsian saapuu heistä otetaan avioero, minkä jälkeen pakolaiset lähtevät takaisin kotimaahansa hakemaan uutta vaimoa jostakin köyhästä ja kehittymättömästä maanosasta.

*Artikkeli ei väitä, että kaikki somalit kuuluisivat rikollisjärjestöihin.

 

Emerson Vermaatin artikkelin suomennos julkaistiin alun perin Mv-lehdessä.

10 kommenttia

 1. Roomalainen filosofi ja poliitikko Marcus Tullius Cicero runsaat 2000 vuotta sitten:

  ”Kansakunta voi kestää typeryksensä, ja vieläpä kunnianhimoiset. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti. Mutta maanpetturi liikkuu portin sisäpuolella olevien joukossa vapaasti, hänen salakavalat kuiskauksensa kujilla, kuultuna itse hallituksen saleilla. Sillä maanpetturi ei näytä maanpetturilta; hän puhuu uhriensa korostuksella ja hän on heidän näköisensä ja hän käyttää heille tavanomaisia perusteluita, hän vetoaa halpamaisuuteen kaikkien mielen syvyydessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän toimii salaa ja kaikkien tietämättä yön pimeydessä kaivaen maata kaupungin pilarien alta, hän saastuttaa valtion niin että se ei enää voi vastustaa. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä.”

  Seuraavassa on joukko faktoja siitä, kuinka maanpetturit tuhoavat sallimallaan/edistämällään maahantunkeutuja-invaasiolla maatamme:

  ”Turvapaikanhakijat maksavat veronmaksajille jo yli 2 miljoonaa euroa päivässä”, https://suomimedia.wordpress.com/2015/10/25/turvapaikanhakijat-maksavat-veronmaksajille-jo-yli-2-miljoonaa-euroa-paivassa/

  ”Karut tosiasiat mamutuksesta ja ”pakolais”tilanteesta”, https://suomimedia.wordpress.com/2015/09/05/karut-tosiasiat-mamutuksesta-ja-pakolaistilanteesta/

  ”Valtion leikkaukset vähemmän rahaa – maahanmuutto paljon lisää rahaa”, https://suomimedia.wordpress.com/2015/08/15/valtion-leikkaukset-vahemman-rahaa-maahanmuutto-paljon-lisaa-rahaa/

  ”Kaikille mamuille 1500 euroa puhtaana käteen vain Suomessa mahdollista”, https://suomimedia.wordpress.com/2015/07/25/kaikille-mamuille-1500-euroa-puhtaana-kateen-vain-suomessa-mahdollista/

  ”Kiistämätön totuus ja faktat maahanmuutosta”, https://suomimedia.wordpress.com/2015/03/18/totuus-ja-faktat-maahanmuutosta/

  ”Suomi toimii euroopan sosiaalitoimistona ulkomaalaisille.”, https://suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/suomi-toimii-euroopan-sosiaalitoimistona-ulkomaalaisille/

  ”Maahanmuuttajat saavat jopa 50 000 euroa tukia vuodessa”, https://suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/maahanmuuttajat-saavat-jopa-50-000-euroa-tukia-vuodessa/

  Tässä yhteydessä on syytä muistaa myös mm. Kalergi-suunnitelma (http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm)
  ja
  Barcelonan Euro-Välimeren sopimus vuodelta 1985, jonka mukaan EU tarjoaa yhdeksälle MUSLIMI-VALTIOLLE VAPAAN tavaroiden, palveluiden pääoman JA IHMISTEN liikkumisen Euroopan Unioniin (http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-English-Version-2009.php).

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 2. Pari kommenttia MVlehden artikkeliin ”Terrorismintutkija: Suomen poliittisessa ilmapiirissä näkyvissä muutos”, http://mvlehti.net/2015/11/23/terrorismintutkija-suomen-poliittisessa-ilmapiirissa-nakyvissa-muutos/

  ”Henri Untinen · IBS International Business School Budapest – Vienna – Cracow
  Puretaanpa sitten uutinen:

  “Suomen poliittinen järjestelmä on näyttänyt vahvuutensa siinä, että perussuomalaiset on pystynyt nousemaan puoluekartalle edustamaan tiettyjä agendoja, muun muassa Suomen maahanmuuttopolitiikan arvostelua.”

  Suomen poliittinen järjestelmä on läpimätä ja korruptioitunut sekä toimii omaa kansaansa vastaan nykyään täysin asiassa kuin asiassa.

  Viime vaalien jälkeisten tapahtumien johdosta minulla on mennyt usko kokonaan Suomen demokratiaan tai oikeusvaltion periaatteeseen, enkä usko että olen ainoa?

  Perussuomalaiset paljastui TÄYSIN feikki-oppositioksi ja asettui 100% samaan linjaan muiden valtapuolueiden kanssa muutamaa kansanedustajaa/ MEP:iä lukuunottamatta, silti puolueen sisällä he ovat täysin voimattomia.

  ”Kun lukee keskustelufoorumeja, siellä näkyy pettymistä ja radikaalimpien toimintamallien pohtimista. Pakolaiskriisi on ollut tässä vauhdittava tekijä.”

  Mitä keskustelufoorumeita he lukevat? Iltalehti? HS?

  KAIKKI ne on sensuroituja tai suljettuja, keskustelu on ainakin raskaasti ”Moderoitua” eli väärät mielipiteet poistetaan vaikka ne olisi perusteltuja, asiallisia ja hyvin kirjoitettuja.

  Keskustelua ei yksinkertaisesti sallita vaan se on pyritty määrätietoisesti ja samanaikaisesti tukahduttamaan.

  Aiheen suhteen kaikki sensuroitiin siihen pisteeseen että mm. MV-lehti nousi räjähdysmäisesti ihmisten uutis- ja keskustelualueeksi.

  Valtamedian uutisointiinkaan ei voi luottaa enää mitenkään Suomen suhteen elintaso-siirtolaisasioissa tai oikeastaan missään koska se on niin absurdin puolueellinen ja ”Vääriä mielipiteitä” ei suvaita ollenkaan.

  ”Malkin mukaan on syytä kysyä, kuinka hyvin aiemmat äänestäjät kokevat perussuomalaisten edustavan heitä.”

  He eivät todellakaan edusta äänestäjiään, eivät todellakaan.

  Itse asiassa päinvastoin, he ovat mukana samassa hallituksessa joka lappaa lisää tätä porukkaa/ painolastia sisään maahan ja syyksi ilmoittavat:

  ”Entä jos hallituksessa olisi RKP, Vihreät ja Vasemmisto meidän paikalla?”

  Minulla on uutisia: TILANNE OLISI 100% SAMA, eli sillä ei ole vittuakaan väliä onko hallituksessa PS vai eikö ole?

  “Kyse on siitä, mitä tapahtuu luottamukselle parlamentaariseen järjestelmään, virallisiin politiikan tekokanaviin ja poliitikkoja kohtaan. Toimiiko järjestelmä siten, että politiikkoihin koetaan voivan luottaa. Kuuluuko oma ääni.”

  EI, poliitikkoihin ei voi Suomessa luottaa ollenkaan ja he poikkeuksetta ajavat jotain AIVAN muuta agendaa kuin Suomen asiaa tai kansan mielipidettä vastaavaa politiikkaa.

  Lisäksi he ovat nyt tehneet sitä jo vuosikymmeniä ja suomalaisessa poliittisessa systeemissä suomalainen kärsii ja häviää AINA.

  Minun tai oikeastaan tässä vaiheessa jo suurimman osan suomalaisista ääni ei kanna mihinkään, se tukahdutetaan väkipakolla.

  “Kun lukee keskustelu­foorumeja, siellä näkyy pettymistä ja radikaalimpien toimintamallien pohtimista. Pakolaiskriisi on ollut tässä vauhdittava tekijä.”

  MISTÄKÖHÄN JOHTUU?

  Ihmisille on VALEHDELTU poikkeuksetta joka ainoasta asiasta koko ”Pakolaiskriisin” eli Siirtolaiskriisin syistä, ihmisistä jotka tulevat maahan ja heidän oletetuista ”taidoistaan” ja kuvitellaan että se uppoaa kansaan?

  Osaan ehkä uppoaakin mutta moni on alkanut viimeistään nyt tajuamaan kuinka heitä on kusetettu.

  Maahan on nyt virrannut sotilaskarkureita, elintasosiirtolaisia (pummeja), terroristeja, ex-militantteja ja lukuisten turvallisten mutta köyhien maiden kansalaisia jotka heiluttelevat rahatukkuja FB:ssä, tekevät nyt jo rikoksia, raiskaavat, ahdistelevat naisia etc.

  Lisäksi kaikkia rikoksia mitä nämä tekevät peitellään, niistä valehdellaan tai ihmisille annetaan käsitys/ koetetaan antaa käsitys että tekijä oli suomalainen?

  Mitä muuta tietä ihmisille on jätetty enää kuin radikalisoitua?

  Kaikkeen on SYYNSÄ ja suomalaisten ”Radikalisoituminen” on HUONO VITSI kun maahan on tunkenut sotarikollisia, ammatti-rikollisia, elintasopummeja, ja aitoja TERRORISTEJA.

  Suomalaisten ”Radikalisoituminen” ei siinä paina mitään, jokainen haluaa loppujen lopuksi samaa asiaa:

  Suojella perhettään, itseään, lastensa tulevaisuutta ja jossain määrin jopa yhteiskuntaakin tai ainakin sen järjestystä joka mahdollistaa normaalin elämän sekä tulevaisuuden lapsille.

  Mikäli sitä suojelua ei tee yhteiskunta kuten kuuluisi, niin sitten se tehdään ITSE sillä tavalla kun parhaaksi nähdään!

  Mikäli oikeuslaitos ei palvele enää ihmisten oikeudentajua, niin sitten sekin tehdään itse.

  Luotto mm. Poliisiin on kadonnut selvästi ihmisiltä TÄYSIN, se on aika helvetin huono asia kaikin puolin ja luottamuksen menetys on helppo toteuttaa mutta sen palauttaminen vie vuosikymmeniä tai ei onnistu enää koskaan.

  ”Syyksi puolueen suosion romahdukseen ovat asiantuntijat tarjonneet hallituksessa kaavailtuja tiukennuksia suomalaisten työelämään, mutta myös pakolaiskriisin vaikutuksen on arvioitu vaikuttaneen.”

  Suomalaiset on aina olleet enemmän tai vähemmän P.A taloudellisesti, sosiaalimaksut on niin pienet että jopa EU rosvot valittavat niiden pienuudesta?

  Palkat on aina olleet maassa P…skoja verrattuna muuhun maailmaan ja muun maailman ostovoimaan.

  Ainoa syy miksi suomalaiset on sietäneet edellä mainittua tilannetta tähän asti on olleet hyvät palvelut, turvallisuus, koulutus ja kaikki muut positiiviset asiat jotka yhteiskunta on suomalaisille maksanut, siis suomalaisten omilla verorahoilla.

  Onko ihme että Suomessa ei ole ulkona juhlimiskulttuuria, ei kahvilakulttuuria tai vastaavaa?

  Johtuisiko se siitä että ihmisillä ei ole RAHAA tai AIKAA notkua missään vitun kahviloissa päivästä toiseen kun kaikki on töissä ja koettavat selviytyä kun omaavat valtavat velat niskassa taloista, autoista sun muista täysin yliverotetuista hyödykkeistä?

  Jumalauta kun katsoo RUUAN hintaa Suomessa niin sekin on pumpattu taivaaseen saakka…

  …Nyt sitten suomalaisten tulot on leikattu sille tasolle että kipukynnys on ylitetty moninkertaisesti, siis niiden onnekkaiden tulot on leikattu joilla tuloja vielä oli?

  Maassa kun on kotimaisiakin työttömiä KÄYTÄNNÖSSÄ ja ilman minkään Tilastokeskuksen surkeaa peittelyä/ Luovaa tilastointia yli 500 000 ihmistä.

  Nyt sitten maahan tuodaan roskasakkia jonka todellinen koostumus tiedetään ja nämä kaikki pitäisi elättää ja suomalaisten pitäisi ”Suvaita” sitä että heiltä viedään:

  -Palvelut

  -Asunnot

  -Rahat

  -Turvallisuus

  -Demokratia (Menetetty jo ajat sitten).

  – Yhteiskunnallinen järjestys

  – Loput elintasosta.

  – Sananvapaus

  – Koulutus

  – Muut vapaudet esim. Naisten ulkona liikkuminen, ampuma-aseet, mielipiteen vapaus (saa tuomion nykyään) etc.

  – TULEVAISUUS

  Vastineeksi saamme terrorismia, etnisiä ongelmia, jotain helvetin Islamin sairasta uskonnollista paskaa, rikollisuutta ja lopuksi vielä tuomiot kaikille ”Vihapuheesta”.

  Ihmetellään miksi ihmiset ei enää pahemmin äänestä tai luota johtoonsa?

  Ihmetelläänkö vielä miksi ihmiset alkaa olemaan aika ”Radikalisoituneita”?

  Pitäisikö ihmisten muka katsoa vierestä kädet taskuissa kun heiltä viedään KAIKKI ja koko kotimaa muuttuu kehitysmaaksi niin taloudellisesti, sosiaalisesti, lainsäädännöllisesti, kuin turvallisuutensakin puolesta?
  Tykkää · Vastaa · 53 · 6 t · Muokattu

  Jari Tupanen
  Älä muuta sano. Hallitus ja poliittinen eliitti vihaa omaa kansaansa kaikin mahdollisin tavoin, mutta verorahat kyllä kelpaa.

  Kun suomalaiset radikalisoituvat ja islamistien harjoittamien raiskausten ja murhien lisäksi alkaa ehkä tapahtua suomalaisten toimesta poliittisia murhia ja levottomuuksia, päättäjät saavat syyttää itseään. Pari vuotta sitten mitään tällaisia ongelmia ei ollut, eli nykyinen hallitus on täysin syyllinen tapahtuviin muutoksiin. Kaikki ongelmat olisi ollut helposti estettävissä kuuntelemalla kansalaisten tahtoa.”

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 3. ”Vaikuttaa siltä että Suomessa on tehty jälleen kansalaisia kohtaan suuri PETOS !

  Maahanmuuttopoliittisia asioita, kuten koulutusta on alettu suunnittelemaan jo vuonna 2010, eli 5 vuotta sitten kuten oheisessa videossa kuulette Opetusneuvos Leena Nissilän suusta sanottuna.
  Videossa mainitaan jo vuosi 2008, jolloin asiasta on jo tiedetty. Tämä rouva puhuu asioista täysin itsestäänselvyyksinä. Koko videosta jää se kuva, ettei tässä ole kysymys pakolaisuudesta, vaan oletetaan automaattisesti, että koko sakki jää ilman muuta Suomeen pysyvästi asumaan ikuisuuksiksi…”,
  http://mvlehti.net/2015/11/23/vaikuttaa-silta-etta-suomessa-on-tehty-jalleen-kansalaisia-kohtaan-suuri-petos/

  Tulevat taas mieleen ensimmäisessä kommentissani mainitut Ciceron sanat.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 4. Magneettimedia on hyvä esimerkki siitä, miten valeopposio toimii. Ensin Magneettimedia kirjoitti ansiokkaita juttuja, joissa paljastettiin suuryhtiöiden korruptiota ja salaliittoja. Vähitellen artikkeleiden kirjoittajiksi soluttautui uusnatseja, jotka kaappasivat toimituksellisen suunnan. Magneettimediasta tuli vihamielisen ja rasistisen natsipropagandan äänitorvi. Seassa on yhä hyviä juttuja esimerkiksi lääkeyhtiöiden korruptiosta, mutta nekin alkavat vaikuttaa epäilyttäviltä valtaväestöstä, joka näkee viereisellä sivulla Hitleriä ihannoivan artikkelin.

  Plusääni(2)Miinusääni(22)
   1. Varsinaisesti kommenttini ei liity juttuun. Se on vain yleispätevä kommentti mangneettimedian tominnasta ja kuinka minä koen sen. Tosin kyllähän tälläiset väitteet ovat propagandaa:

    ”Prostituutiota ja huumekauppaa ihannoiva ”gangsta”-alakulttuuri on suosittu värillisten maahanmuuttajien keskuudessa.”

    Se on kyllä suosittua valkoistenkin keskuudessa, se oli vissiin vain unohtunnu mainita.=)

    Plusääni(1)Miinusääni(12)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat