Juutalaiset painostivat Ranskan kieltämään Palestiina-mielenosoituksen

Ranska on maailman ensimmäinen valtio, joka on päättänyt kieltää mielenosoituksen Israelin väkivaltapolitiikkaa vastaan. Maan vasemmistolainen sisäministeri Bernard Cazeneuve ilmoitti, että viikonlopulle suunnitellut protestit tullaan estämään.

Tuhansien ihmisten oli määrä marssia Israelin sotarikoksia ja gazalaissiviilien teurastusta vastaan. Israelin uhrien määrä on jo reilusti yli 300. Noin 70 sionistien tappamista on lapsia. Juutalaisvaltio on uhannut tehostaa hyökkäyksiään entisestään, joten ihmiset ympäri maailman ovat siirtyneet kaduille osoittamaan mieltään. Ranskan mielenosoituskieltoa on kutsuttu ”häpeälliseksi” ja ”osoitukseksi siitä, että Ranska on alistunut täysin Israelin valtaan”.

Juutalaiset iskivät tiistaina väkivaltaisesti Palestiina-mielenosoituksen kimppuun.
Juutalaiset iskivät tiistaina väkivaltaisesti Palestiina-mielenosoituksen kimppuun.

Päätös on tuomittu kansainvälisesti mielipidevainoksi. Mielenkiintoista on, että Cazeneuve myönsi suoraan, että juutalaiset ovat mielenosoituskiellon takana. Väkivaltaisen Jewish Defense League (JDL) –terroristijärjestön jäsenet hyökkäsivät tiistaina Pariisissa Palestiina-mielenosoittajien kimppuun ja pahoinpitelivät näitä esimerkiksi tuoleilla, kaasusumuttimilla ja rautaputkilla.

Cazeneuve perusteli mielenosoituskieltoa sillä, ”ettei halua väkivaltaisuuksien toistuvan”. Toisin sanoen väkivaltaiset juutalaiset saavuttivat tavoitteensa. Tiistain hyökkäyksessä poliisi ei pidättänyt ensimmäistäkään juutalaista (!), joten sisäministerin huoli väkivaltaisuuksista haiskahtaa tekosyyltä. Poliisi on nostanut kätensä pystyyn ennen kuin se on edes yrittänyt estää JDL:n väkivaltaa. Ei liene ylimitoiteltua todeta, että juutalaisilla on ainutlaatuinen asema Ranskalaisessa yhteiskunnassa.

François Hollande vannoo uskollisuuttaan Israelille CRIF-kokouksessa.
François Hollande vannoo uskollisuuttaan Israelille CRIF-kokouksessa.

Väkivaltaisten katuryhmien lisäksi Ranskan hallituksen päätöksiin vaikuttavat juutalaiset lobbausryhmät, kuten CRIF ja LICRA. Maan poliittinen johto aina presidentti Hollandesta lähtien tapaa järjestöjen edustajia tiiviiseen tahtiin – viimeksi JDL:n tiistaisen hyökkäyksen jälkeen. Ryhmien toiminnasta on kirjoitettu koomikko Dieudonnén uraa käsittelevässä artikkelisarjassa ”Älä naura! Se on juutalaisvastaista!”. Ranskan juutalainen lobby tavoittelee Israel-kritiikin kieltämistä lailla.

Electronic Resistance

2 kommenttia

  1. Ohhoh… Johan nyt. Emmekös eläkkään paratiisissa jossa on sananvapaus ja mielipidevapaus? Paratiisissa jonka nimi on Euroopan Yhdysvallat? Eikö Ranska olekkaan yksi euroopan kehittyneimmistä maista?

    Se oli sitten tässä. On siis aika lopettaa Ranskalasiten tuotteiden ostaminen. Vaikka konjakista pidänkin, lienee aika siirtyä Puolalaiseen ja Venäläiseen tarjontaan. Eikä sovi unohtaa Saksalaisia oluita.

    Rahaa ne uskoo. Mitään muuta ne eivät näköjään kunnioita. Pistäkäämme siis Ranskalaiset tuotteet boikottiin.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat