Pankkiirit jatkavat laittoman maahanmuuton lobbaamista Suomessa

Handelsbankenin ja Nordean pääekonomistit Tiina Helenius ja Aki Kangasharju eivät suostu myöntämään, että laittomasta siirtolaisuudesta voisi olla haittaa Suomen taloudelle. Ylen haastatteleman Heleniuksen mukaan pakolaiskriisi on talouden elvytystekniikka!

Ylen Politiikkaradio haastatteli ekonomisteja selvittääkseen Suomen ja kansainvälisen talouden tilaa 2016. Kangasharju totesi jo lokakuussa, että ”maahanmuuton vuoksi kannattaa velkaantua”. Hän kannusti julkista sektoria ottamaan paljon lisää velkaa maahanmuuton rahoittamiseksi, sillä tulevaisuudessa Afrikan ja Lähi-idän huippuosaajat tulevat maksamaan kulut moninkertaisesti takaisin.

Kaksi kuukautta myöhemmin Politiikkaradion haastattelussa Kangasharjun hymy oli jo ehtinyt hieman hyytyä.

Kangasharju väitti edelleen, että pakolaistulva ”lisää talouskasvua lyhyellä aikavälillä”, vaikka jopa Juha Sipilä myönsi syyskuussa, että pakolaiskriisi on jo Suomen velkakriisiä suurempi taloudellinen ongelma. Kangasharjun äänensävy oli nyt kuitenkin huolestunut, sillä hänen mukaansa maahanmuutto lisää yhteiskunnallista levottomuutta, josta voi olla haittaa taloudelle.

Monikulttuurisuus on monien mukaan Euroopan kohtalo, jonka vastustaminen on "moraalitonta".

Kangasharju vertasi maahanmuutosta aiheutuvia levottomuuksia lakkoiluun ja pelkäsi, että suomalaiset alkavat ”tappelemaan maahanmuuttajien kanssa”. Toisin sanoen hän ei pitänyt maahanmuuttajarikollisuutta ongelmana, vaan ”levottomuuksien” lähde ovat takapajuiset suomalaiset, jotka eivät osaa arvostaa pakkomonikulttuurisuuden auvoa.

”Silti mä oon sitä mieltä että me tarvitaan ne… se on hyvä, että me otetaan pakolaisia ja nyt vaan meillä pitäisi olla rohkeutta satsata siihen kotouttamiseen, ottaa vaikka sitten sitä velkaa vähän enemmän,” summasi Nordean pääekonomisti.

Handelsbankenin Helenius on sen sijaan tosiuskova, joka ei halua olla huolissaan edes mahdollisesta yhteiskunnallisesta vastakkainasettelusta. Hän totesi haastattelussa kahteen otteeseen, että laiton siirtolaisuus on elvytystä, minkä etenkin ruotsalaiset ymmärtävät. Heleniusin mukaan maahantunkeutujat ovat saaneet talouden sellaiseen nousukiitoon länsinaapurissa, että keskuspankin täytyy jo kiristää rahapolitiikkaansa, etteivät markkinat ylikuumene.

Kuitenkin jopa Göteborgin kauppakorkeakoulun valtavirtainen maahanmuuttotutkija Joakim Ruist on tänä vuonna todennut, että humanitaarinen maahanmuutto (pakolaisuus ja laiton siirtolaisuus) on Euroopan valtioille suuri taloudellinen taakka eikä suinkaan elvytysruiske.

”Maahanmuuttokriitikoille annettava potkut!”

Globaalikapitalistit ovat näyttävästi asettuneet ”vihervasemmiston” rinnalle tänä vuonna vaatimaan Suomen rodullista itsemurhaa.

Taloussanomat julkaisi kesällä esimerkiksi Technopolis-pörssiyhtiön Suomessa toimivan amerikanjuutalaisen toimitusjohtaja Keith Silverangin haastattelun. Silverangin mukaan monikulttuurisuutta vastustaville suomalaisille tulisi antaa potkut töistään.

”Se, että joku luulee, että pitämällä jengi sinisilmäisenä, valkoisena ja blondina jotenkin auttaa, on hölmö ajatus,” juutalainen Silverang perusteli vaatimustaan. Hän myös muistutti, että ainakin hänen yrityksessään järjestetään roimasti rasisminvastaista koulutusta.

Esimerkiksi juutalaisen psykologi Karmela Liebkindin mukaan ”rasisminvastainen” koulutus on tärkeää työelämässä aikuisiällä, jotta suomalaiset eivät vahingossakaan alkaisi suosia omiaan.

juutalainen toimitusjohtaja

Uusliberaalit pankkiirit lobbaavat laitonta siirtolaisuutta useista eri syistä. Maahanmuuttajien elättäminen vaatii velkaantumista, ja velka on pankeille bisnes. Uusliberaalin ideologian mukaan halpatyövoiman (orjatyövoiman) tarjonta pitää talouden rattaat rasvattuina, joten siirtolaiset tekevät hyvää työtä polkiessaan palkkatasoa.

Lisäksi juutalaisen Goldman Sachs –pankin Pether Sutherland on julistanut suoraan, että Eurooppa on liian valkoinen, minkä vuoksi väestörakenne on pantava uuteen uskoon.

 

Lue myös: Monikulttuurisuus- ja kestävyysvajepotaska ruokkivat toisiaan

15 kommenttia

 1. Hyvä uutinen toimitukselta! Laitoin MV:lle juttuvinkkinä!

  Itseä ei jotenkin edes yllättä, että globaalikapitalisti pankkiirit kannattavat ”pakolaisten” tunkeutumista maahamme, juuri uutisessa esitetyn palkkatason laskemisen vuoksi ja juutalaiset toki nauttivat, jos gojimit saavat etnistä värinää ja edes osa valkoisista pariutuu geneettisesti erilaisten ja heikompien ainesten kanssa!

  Plusääni(40)Miinusääni(0)
 2. Todellakin erittäin hyvä juttu Magneettimedian toimitukselta! Harva noita Ylen politiikkaradioita jaksaa kuunnella, kun niiden pakkomokutuksesta saa syövän. Se on hyvä, kun joku referoi tällaiset puheevuorot tekstimuotoon, niin tieto jutkupankkiirien sumutuksesta leviää laajemmalle.

  Plusääni(27)Miinusääni(0)
  1. ”RAPPIOLIBERAALI MEDIAMÄDÄTTÄJÄ VICE YHTEISTYÖHÖN YLEN KANSSA

   …Ylen nuorisokanava YleX on nettisivullaan hieman runsassanaisempi, sillä onhan Vicen kulttuurimädätys suunnattu juuri nuorisolle, josta halutaan tehdä aivottomia suvaitsevaisuuszombeja ja trendipersekuluttajia. Sen sijaan kaikkea rahassa mittaava Kauppalehti ei kursaile kehuissaan, vaan ylistää surutta juutalaisten valtaamaa Vice Mediaa ja sen kanssa yhteistyön aloittaneita Ylen pomoja. Myötähävettävän lapsenintoisessa jutussaan Kauppalehti suorastaan riemuitsee siitä, että Yleisradio ”nappasi” pahamaineisesta kulttuurimarxilaisesta propagandastaan tunnetun Vicen dokumenttituotannon TV 2 kanavalle.

   Ollaanpa kulttuurimarxilaisuudesta sitten mitä mieltä tahansa, niin ainakin Vicen kohdalle kaikki syytökset osuvat maaliinsa. Aidosti libertaarina ja anarkistisena punk-lehtenä vuonna 1994 Kanadassa aloittanut Vice on sittemmin multimediaksi muuttuneena luutunut poliittisesti korrektin uusvasemmiston äänitorveksi, mikä näkyy sen yksipuolisena ideologisena ohjelmapolitiikkana sekä itsesensuurina. Tämä on tullut selväksi varsinkin sen jälkeen kun yhtiöön investoineet todelliset mediavaikuttajat savustivat ulos lehden perustajan Gavin McInnessin, jolla oli liian konservatiivisia so. maalaisjärkeen perustivia näkemyksiä miehisyydestä, transsukupuolisista ja valkoisesta identiteetistä…”

   Koko artikkeli: https://magneettimedia.com/pankkiirit-jatkavat-laittoman-maahanmuuton-lobbaamista-suomessa/#comment-30539

   Tätä suomalaisiin kohdistettua kulttuurimarxistista mädätys-aivopesua talmudisti-juutalais-pankkigangstereiden Uuden Maailmanjärjestyksen super-tyranniaa varten johtavat bilderbergit, päätoimittaja Jääskeläinen ja toimitusjohtaja Kivinen.

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
 3. Eurooppa liian valkoinen (ja sivistynyt)- sekarotuisten edomiittijuutalaisten mielestä kyllä. Sarkozy mm. mainitsi että eurooppalaisten olisi lisäännyttävä matujen kanssa.

  Patton kieltäytyi lopulta luovuttamasta saksalaisten asuntoja juutalaisille, kommunistien vaatimuksista huolimatta. Nämä paskoivat lattialle ja käyttivät vessaa varastona.

  Lainattua:

  ”KENRAALI PATTON:

  Minä tunnen sanonnan ”Kadonneista Israelin heimoista” sovellettavan heimoihin jotka katosi — ei siihen juutalaisten heimoon mistä nämä nykyiset huoranpenikat ovat kotoisin, se on kuitenkin minun henkilökohtainen mielipiteeni että tämä on myöskin kadonnut heimo — kadottanut kaiken säädyllisyytensä.

  http://aijaa.com/xiFpq6

  http://aijaa.com/WJqk6V

  Sattui olemaan Yom Kippur juhla, joten ne kaikki oli kerääntyneet suureen puiseen rakennukseen, jota he kutsuivat synagogaksi.

  Kenraali Eisenhowerin oli määrä pitää puhe heille. Menimme sisään synagogaan, jonne oli kerääntynyt maailman suurin joukko haisevaa ihmiskuntaa, jonka olen koskaan nähnyt.

  Päästyämme noin puoliväliin ylös, tuli kenraalia vastaan päärabbi, jonka päässä oli Englannin Henrik VII tyylinen karvahattu ja päällä voimakkaasti kirjailtu saastainen messupaita.

  http://aijaa.com/R5lKlV

  Haju oli niin hirveä, että melkein pyörryin, ja itse asiassa, vielä kolmen tunnin päästä tämä kuvottava ajatus vaivasi minua, enkä kyennyt syömään lounastani.”

  Joitain kuvia juutalaisista (edomiiteista) Israelissa.
  http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=15206.0

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
  1. Juutalaiset murhasivat Pattonin.

   Patton olisi halunnut myös välittömästi toisen maailmansodan päättymisen jälkeen aloittaa sotatoiment Stalinin kommunistista Neuvostoliittoa vastaan. Pattonin mukaan länsiliittoutuneet olivat sillä hetkellä sotilaallisesti täysin ylivoimaisia Neuvostoliittoon nähden. Hän olisi lisäksi halunnut siihen mukaan sotilaina ja muutenkin korkealle arvostamansa saksalaisten joukot. Tämä ei käynyt 33.asteen vapaamuurari Rooseveltille – tälle saatanallisen Illuminatin hallitseman Pimeyden Veljeskunnan jäsenelle.

   Plusääni(14)Miinusääni(0)
 4. ”Se, että joku luulee, että pitämällä jengi sinisilmäisenä, valkoisena ja blondina jotenkin auttaa, on hölmö ajatus,” juutalainen Silverang perusteli vaatimustaan.

  No mitä auttaisi sekoittua puolineekerihin ja juutalaisiin? Ks. kuvat edellinen viesti.

  Juutalaiset ovat käsittämättömän kateellisia ns. valkoiselle, vars. skandinaaviselle rodulle tai ihmistyypille. Tämä johtuu indoeurooppalaisten taustasta, siitä että he ovat muinaisten israelilaisten jälkeläisiä, toisin kuin nämä edomiittikoirat, jotka tunnetusti mielellään esittelevät itsensä ”israelilaisina”.

  “from then on [Edomites] constituted a part of the jewish people, Herod being one of their descendants”, The Standard Jewish Encyclopedia, 1966 Doubleday & Company, Inc , Garden City, New York, Pg. 592.

  · why does the jewish encyclopedia mention that ”edom is in modern jewry”? that is their own writings not the klan! why the kkk reference and where is your proof? ”EDOM IS IN MODERN JEWRY.” The Jewish Ency. 1925 Ed., Vol. 5, Pg. 41.

  · the [non-Israelite] Edomites became a section of the Jewish people. ”EDOM,” Encyclopaedia Judaica (Jerusalem, Israel: Encyclopaedia Judaica Company, 1971) Vol. 6, p. 378

  · They [the non-Israelite Edomites] were then incorporated with the Jewish nation…. ”EDOM, IDUMEA,” The Jewish Encyclopedia (New York & London: Funk and Wagnalls Company, 1904) Vol. V, p. 41

  · …from then on they [the non-Israelite Edomites] constituted a part of the Jewish people, Herod [King of Judea] being one of their descendants. ”EDOM (Idumea),” The New Standard Jewish Encyclopedia (Garden City, NY: Doubleday & Company, Inc., 1977) p. 589

  · …they [the Edomites] were hereafter no other than [non-Israelite] Jews. Flavius Josephus, The Antiquities of the Jews (Grand Rapids, MI: Dregel Publications, 1960) Book XIII, Chapter IX, Verse 1, p. 279

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 5. Mitä helvetin sanomista näillä pankkiretkuilla, keinottelijoilla ja loisilla on eurooppalaisuuteen ja vielä tarkemmin suomalaisuuteen. Nämä komonokat ja heidän häntyrinsä elävät omassa starwars maailmassaan ja tulevat repimään turpaansa asioista joihin heillä ei ole edellytyksiä eikä edes oikeuksia puuttua. Amerikanjuutalainen Silverang on viimeinen mies puhumaan mitään tämän maan asioista. Tämä synagogan syöttöporsas on väärässä maassa, väärällä mantereella, väärällä alalla (grynderi ja keplottelija) ja käpälä väärien ihmisten lompakolla. Mitä näihin suomalaisiin ”ekonomisteihin” tulee niin kieli- ja aivotaidonta suvakkisakkia edustavina kerma p*rseinä voivat mennä tyrkylle VOK:in kulmille vokoteltaviksi. Se mitä sitten tapahtuu ei herätä minussa emootioita. Säälinkyyneltä ette silmässäni nää.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 6. Kuulin itse perustelun tälle laittoman maahanmuuton aiheuttamalle talouskasvulle. Koska maahanmuuttajat tulevat aiheuttamaan runsaasti häiriötä varkauksien, pahoinpitelyiden ja ilkivallan muodossa tulee useille liiketoiminnan alueille paljon kasvua.
  Idiootti näkemys.
  Olisimme kyllä voineet itsekin aiheuttaa sekasortoa jos se olisi meidän talouttamme kohentanut.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat