Monikulttuurisuus- ja kestävyysvajepotaska ruokkivat toisiaan

Analysoimme eilen Suomessa kuumana käyvää maahanmuuttokeskustelua ja laitonta siirtolaisuutta kannattavien kansanvihollisten argumentteja. Kuten odottaa sopi, myös epäkansallista kapitalismia kannattavat uusliberaalit ovat survoneet lusikkansa soppaan.

Uusia vastaanottokeskuksia syntyy Suomeen nyt kuin sieniä sateella. Useissa kaupungeissa kristilliset opistot ovat alkaneet majoittaa laittomia tulokkaita. Jo aiemmin olemme kirjoittaneet siitä, että poliittisesti korrektit kirkolliset järjestöt ovat tarjonneet Suomessa apua jopa äärimmäisen uskonnonvastaisille marxistiterroristeille. Myös muutamat uskonnollisesti sitoutumattomat kansanopistot ovat nyt liittyneet siirtolaistalkoisiin.

Iltalehti puolestaan aloitti kampanjan, jossa suomalaisia kannustetaan majoittamaan laittomia siirtolaisia omiin koteihinsa.

Helsingin poliittisesti korrekti poliisi ilmoitti kirjanneensa rikosilmoituksen vastaanottokeskusten vaaroista käsittelevistä julisteista. Poliisi epäilee vastaanottokeskuksen vastustajia kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, vaikka materiaalissa ei mainita mitään kansanryhmää nimeltä. Helsingin Sanomille aihetta kommentoi ylikomisario Jari Taponen, joka nousi julkisuuteen vuosi sitten, kun hän väitti julkisuudessa, ettei pääkaupunkiseudun maahanmuuttajajengien järjestelmällinen väkivalta suomalaisia vastaan ole ”maahanmuutto-ongelma”.

Sisäministeriön mukaan Taponen tekee tiivistä yhteistyötä maahanmuuttajajärjestöjen kanssa. Onko hän objektiivinen mies arvioimaan maahanmuuttopoliittisia julisteita?
Sisäministeriön mukaan Taponen tekee tiivistä yhteistyötä maahanmuuttajajärjestöjen kanssa. Onko hän objektiivinen taho arvioimaan maahanmuuttopoliittisia julisteita?

 

Oikeisto ja kulttuurimarxistit rinta rinnan

Kulttuurimarxistien lisäksi myös Suomen kova oikeisto on asettunut maahantunkeutujien puolelle. Kokoomuslainen kansanedustaja Juhana Vartiainen nosti maahamuuttohysterian uudelle tasolle ja vaati mediassa, että ”meidän pitäisi levittää punaisia mattoja Suomeen saapuville ihmisille”. Ilmeisen tarkoituksenhakuisesti Vartiainen sekoitti julkilausumassaan työperäisen maahanmuuton sekä halpatyövoimana käytetyn ei-valkoisen siirtolaisuuden.

Vartiaisen kommentti sai innostuneen vastaanoton myös vasemmistolaiselta vastapuolelta, vaikka perusteet olivatkin tyylipuhdasta uusliberalismia:

”Meillä on Suomessa näivettymisen kierre: käsiparit vähenevät ja lait sekä normit ovat vanhentuneita. Tarvitsemme rajuja rakenteellisia reformi- ja ajattelutapojen uudistuksia. Olemme nyt osa kansainvälisiä pääomamarkkinoita, ja meidän on tehtävä Suomi kannattavaksi maaksi investoida.”

Suomalaisväestö ikääntyy, mutta kokenut taloustutkija Vartiainen ei keksi mitään muuta pelastusta kuin ”monikulttuurisuuden”. Miten olisi suomalaisen syntyvyyden kohentaminen? Ei, se olisi rasistinen ratkaisu.

Vartiainen edustaa nykykokoomuslaista valtiopetoksellista valtavirtaa, jossa kansainvälinen velkaorjuuskapitalismi on naamioitu suomalaisyritysten kilpailukyvyn kohentamiseksi. Monikulttuurisuus – siis suomalaisen kulttuurin kuolema ja väestönvaihto – on nykykokoomuslaisessa talousopissa ainut korrekti tie tuotannon tehostamiseen ja hyvinvoinnin ylläpitoon.

Kiertoilmaisujen perverssissä retorisessa viidakossa kansalaisille vakuutellaan, että on isänmaallista myydä suomalaiset yritykset ulkomaille ja avata kotimaiset työmarkkinat kehitysmaalaisille. Tutkimusten mukaan kuitenkin ainoastaan valkoiset länsimaalaiset maahanmuuttajat tuottavat uudessa kotimaassaan enemmän kuin kuluttavat julkisia varoja.

Juhana Vartiainen vaatii Suomeen väestönvaihtoa.
Juhana Vartiainen vaatii Suomeen väestönvaihtoa.

 

Kansainväliset pankit syyllisiä ”kestävyysvajeeseen”

Vartiaisen kannanotto oli siis jatkoa suomalaiselle kestävyysvaje- ja yhteiskuntasopimuslässytykselle, jossa äänessä ovat vain uusliberaalit oikeistolaiset sekä aikansa elänyt vasemmistolainen ammattiyhdistysliike. Keskustelu on ollut hedelmätöntä, sillä nationalistisen talouspolitiikan kannattajat eivät ole lainkaan edustettuina. Sauli Niinistö syyttää Suomea tuhlaamisesta, ja presidentin puolue ehdottaa ratkaisuksi valtion rajavalvonnan lakkauttamista.

On totta, että Suomi on velkakierteessä, mutta syyllisiä siihen eivät ole suomalaiset yritykset ja työntekijät vaan kansainväliset pankit, joille valtionvelka on parasta bisnestä. Jos Niinistö olisi oikeasti huolissaan suomalaisista, vaatisi hän kansallistettua keskuspankkijärjestelmää ja omaa kansallista valuuttaa!

Mitä paljon puhuttu ”kestävyysvaje” todellisuudessa on? Miksi se pakottaa meidät ulkoistamaan tuotannon, korottamaan verotusta ja avaamaan rajat? Kriittinen talousblogi Kaninkolo ruoski jo 2013 Helsingin Sanomien kestävyysvaje- ja ikääntymismantroja. Väestön ikääntyminen ei ole uusi ongelma; syntyvyys laski rajusti koko viime vuosisadan ajan lukuun ottamatta lievää nousua heti sotien jälkeen.

Kaiken järjen mukaan sodan olisi pitänyt luoda otolliset puitteet kestävyysvajekriisille jo 70 vuotta sitten:

”Suomi menetti Neuvostoliitolle arviolta 10 % pinta-alasta, 12 % viljelyalasta, muutaman paperitehtaan sekä Uuraan (Vysotskin) sataman. Mitään sanomatta menetetyistä ihmishengistä (arvioilta 10% 15-64 vuotiaista, 2.6% koko väestöstä).”

Kestävyysvajeen sijaan Suomessa koittivat kuitenkin vaurastumisen vuosikymmenet, jotka tyssäsivät vasta 1990-luvun lamaan. Lama ei syntynyt suomalaisesta laiskuudesta vaan siitä, että rahoitusmarkkinamme avattiin ulkomaalaisille. Nokian ja teknologisen kehityksen tuoma kilpailuetu antoi vain hetkellistä toivoa paremmasta tulevaisuudesta.

Mikä siis erottaa kestävyysvaje-Suomen sotienjälkeisestä talouskasvu-Suomesta? Kaninkolon vastaus on yksinkertainen: ennen Euroopan talous- ja rahaliittoon yhdistymistä Suomi pystyi rahoittamaan budjettialijäämänsä omalla keskuspankkirahalla. Suomen ei tarvinnut velkaantua ulkomaalaisille pankeille, joten talous pysyi tasapainossa.

 

Todellinen vihollinen: rahanlainaaja

Suomalainen talouskeskustelukulttuuri vaatii siis perinpohjaisen mullistuksen. Keskustelun painopiste on siirrettävä pois työvoiman ja yrittäjien välisestä kiistelystä. Katse on kohdistettava rahoitusmarkkinoiden ja reaalitalouden ristiriitoihin.

Tällä hetkellä näkymät eivät ole järin valoisia. Esimerkiksi Taloussanomat julkaisi hiljattain pöyristyttävän artikkelin, jossa Suomi ja suomalaiset haukuttiin patalaiskoiksi alisuoriutujiksi, koska emme kykene vastaamaan ulkomaalaisten hikipajojen haasteeseen.

Artikkelissa käytetään isänmaallista retoriikkaa ja muistutetaan 1950-luvun kasvusta, jolloin Suomesta rakennettiin teollinen hyvinvointivaltio. Siis juuri siitä ajasta, jolloin keskuspankkirahoitus mahdollisti talouskasvun siitä huolimatta, että olimme menettäneet merkittävän osan alueistamme ja työvoimastamme sodan vuoksi!

Uusliberaalin oikeiston petollisuus piilee juuri siinä, että isänmaallisuus ja yrittäjyys on kaapattu monikansallisen pääoman propaganda-aseeksi. Henry Fordin teoksen Kansainvälinen juutalainen soisikin päätyvän kaikkien suomalaisten taloustoimittajien kirjahyllyyn. Jo ensimmäisessä luvussa tehdään erottelu, joka on sotien jälkeen kadonnut länsimaalaisesta yleissivistyksestä:

Henry Ford.
Henry Ford.

”Amerikassa sanotaan ’kapitaaliksi’ tavallisesti tuotantotarkoituksiin käytettyä rahaa, ja tehtailijaa, työnjohtajaa, työaseiden ja työn hankkijaa erheellisesti ’kapitalistiksi’. Ei, ei hän ole kapitalisti sanan todellisessa merkityksessä. Hänenkin täytyy mennä kapitalistin luo pannakseen tämän rahoilla suunnitelmansa toimeen. Hänen yläpuolellaan on mahti, joka kohtelee häntä kovemmin ja säälimättömämmin kuin hän koskaan uskaltaisi kohdella työmiehiä.

Sepä onkin yksi puoli näiden aikojen traagillisuutta, että ’työ’ ja ’kapitaali’ raatelevat toisiaan, vaikka ei kummankaan vallassa ole niiden olojen päättäminen, joita kumpikin vastustaa ja joiden alaisena kumpikin kärsii, – elleivät keksi keinoa temmata valtaa siltä kansainvälisten rahamiesten ryhmältä, joka nämä olot luo ja käyttää niitä hyväkseen.”

Kulttuurimarxistien monikulttuurisuuslöpinä ja uusliberaalien kestävyysvajelöpinä ovat samasta juuresta kasvavia ideologisia rikkaruohoja. Kansainvälisyysaatteesta on tullut suomalaiselle eliitille niin pyhä, että oma kulttuuriperintö ja kansantalous ollaan valmiit teurastamaan sen nimissä.

Suomalaiset ovat kautta historian olleet ahkeraa kansaa, ja sotienjälkeinen talousihme on toistettavissa, mikäli vapautamme Suomen nykyisen pakolaispolitiikan ja kansainvälisten pankkien taakasta.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Talousblogisti: Suomi pärjää ilman maahanmuuttoa
Tilastot: maahanmuutto rikastuttaa pankkiireita mutta köyhdyttää kansaa

19 kommenttia

 1. Taas yksi ekonomisti haluamassa lisää työtunteja ja lisää maahanmuuttoa paikkaamaan työvoimapulaa, kun 381 000 työtöntä ei halua tehdä enää palkkatyötä / hae töitä. Ei kuitenkaan kysele kuka maahanmuuton kustantaa ?
  http://www.nordea.com/fi/media/uutiset-ja-lehdistotiedotteet/Pasi-Sorjonen/2015/2015-08-28-lisaa-tyotunteja-miksi-ja-miten.html

  Eikö ekonomisti(kaan) tiedä mistä raha tulee talouden kiertoon nykyisessä raha- ja pankkijärjestelmässä ? Ei. Se ei lisäänny senttiäkään työtunteja lisäämällä/säästämällä/yms. silmänkääntötempuilla.

  Todellisuudessa tässä taantumassa on kuitenkin kyse rahapulasta, ei ihmisten laiskuudesta yms.. Tarkemmin sanottuna velkasaturaatiosta ja kaikista sen lieveilmiöista. Tyhjästä luotu raha on ohjautunut tuottamattomiin kohteisiin, enimmäkseen varallisuusarvojen (mm. asunnot ja arvopaperit) nostattamiseen. Ja tämä kaikki on lisäksi velkaa, ei mitään ylimääräistä löysää rahaa, eli velatonta rahaa talouden kierrossa (kokonaisuutena katsoen).

  Velkasaturaatio (kyllästyminen, kyllästys, kyllästyneisyys) on jo täydellinen. Pankkien pyörittämä ponzi on jo kyllästänyt markkina-alueen. Enää ei ole ketään kuka kykenisi ottamaan sellaisia määriä velkaa, että se pitäisi reaalitalouden pyörimässä.

  Ja niinpä pankkien pääomittamisella tai pörssien elvyttämisellä ei ole mitään merkitystä käytännön talouteen.

  http://ebolakani.blogspot.fi/2011/09/merkityksetonta-huulien-heiluttelua.html

  Velkaa voidaan ottaa täsmälleen niin paljon kunnes lainanhoitokulut ”syövät” liikaa elämiseen jäävästä rahasta. Tämä tarkoittaa sitä, että velkaan perustuva järjestelmä, jonka ainoana tarkoituksena on ylläpitää pankkien kannattavuutta, aiheuttaa työttömyyttä (Velka = Ostovoima = Työpaikka). Tämä on järjestelmän pullonkaula.

  Rahan ”syntymekanismi” (velka) aiheuttaa sen, että vaihdonvälineestä on tullut ensisijainen este vaihdannalle. Tämä on se oikea syy, joka työttömyyttä aiheuttaa.

  http://ebolakani.blogspot.fi/2011/06/kumpi-tulee-ensin-raha-vai-tyo-jatkuu.html

  Plusääni(29)Miinusääni(1)
  1. Sorjosille :

   Hyvinvointimme EI riipu viennin vetämisestä (kokonaisuutena katsoen). Reaalitalouden toiminta on 100% kiinni siitä, että joku menee pankkiin, ottaa lainaa ja kuluttaa sen kiertoon. Eli rahan kierto alkaa vasta sitten kun joku menee pankkiin, lainaa sieltä rahaa ja kuluttaa sen.

   MUTTA, Velkaa voidaan ottaa täsmälleen niin paljon kunnes lainanhoitokulut ”syövät” liikaa elämiseen jäävästä rahasta.

   Maan sisäiset osto- ja myyntitapahtumat (ja työtuntien lisääminen) eivät myöskään vaikuta kansantaloudessamme kiertävän rahan kokonaismäärään. Vienti tietenkin voi jossakin määrin tuoda maahan rahaa, mutta tämä kumoutuu siihen, että muut maat vastaavasti pyrkivät tuomaan maahamme omia tuotteitaan. Suomen kauppatase jo viidettä vuotta miinuksella.
   http://www.tulli.fi/fi/suomen_tulli/julkaisut_ja_esitteet/tulliviesti/2014/AJuttu_14_2015_Kauppatase/index.jsp?bc=131

   Tuonti siis helposti kumoaa viennistä saadun rahallisen hyödyn. Tuontia ei ole edes rajoitettu oikein mitenkään ja oma tuotantomme on ajettu tylysti alas.

   Lisäksi,
   Väärin käsiin annettu rahan ”syntymekanismi” (velka) aiheuttaa sen, että vaihdonvälineestä on tullut ensisijainen este vaihdannalle. Tämä on se oikea syy tälle taantumalle. Tämä on järjestelmän pullonkaula.

   RATKAISU:

   – Otetaan käyttöön yhteiskunnan kontrollissa oleva velaton raha, joka kulutetaan tai ansaitaan (tavalla tai toisella) kiertoon.

   Plusääni(23)Miinusääni(1)
  1. MTV:n artikkelissa Kuuluvainen puhuu paksua potaskaa: ”Kunnissa on tajuttu, että vastaanottokeskus tuo lisää kaivattuja työpaikkoja ja tuiki tarpeellisia vero-TULOJA.”

   Nämä työpaikat KUSTANNETAAN VEROVAROILLA eli ne aiheuttavat vero-MENOJA. Lisäksi Suomen maksamat erilaiset avokätiset rahalliset tuet turvapaikkaturisteille ovat keskimäärin EU:n kärkikastia, joten ei ihme että hallitus ei halua julkistaa laskelmia mamujen aiheuttamasta VERORASITUKSESTA kantasuomalaisille – so. kuinka paljon lisää Suomen vähäosaisimmilta pitää vielä lisää leikata!

   Plusääni(25)Miinusääni(2)
 2. `Olemme täällä maan taloudellisen tilanteen vuoksi emmekä politiikan vuoksi. Maan TALOUDELLINEN tilanne on täysi katastrofi. Teen töitä tarjoilijana ja PALKKA on todella alhainen. Palkka riittää vain elossapysymiseen eikä oikeaan elämään. Palkalla saa ostettua vain ruuan, mutta se ei riitä asuntoon tai mihinkään muuhun. Albaniassa ei ole mahdollista elää täyttä elämää. Täällä voisin tulla todella onnelliseksi, naurahtaa Pigoni.`.

  Turvapaikanhakijat: Albaniassa meillä ei ole mitään oikeuksia – palkka riittää vain ruokaan
  http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/turvapaikanhakijat-albaniassa-meilla-ei-ole-mitaan-oikeuksia-palkka-riittaa-vain-ruokaan/5283270

  `Enteellisesti Alushin ainoat kaksi suomeksi osaamaa sanaa ovat – KIITOS ja moi`!

  Hyvä Pigoni!

  Onneksi et tullut Suomeen. Mikä jäätävä tilanne sinua täällä odottaisikaan. Täällä sinua odottaisivat ihan samat `taloudellinen katastrofi`, `alhainen palkka` ja niin korruptoitunut maa, ettei Albania vedä sille vertaa. Jo nyt liian monelle suomalaiselle Suomen kansalaiselle.

  Hyvin pian Suomi on pahemmassa taloudellisessa kurimuksessa kuin Albania. Hyvä Pigoni! Meillä vaikuttavat hallinnossa nuoret naikkoset ja miekkoset, josta Raamattu varoittaa ja joka on kansakunnan kirous ja häpeä. He ajavat hyvinvointimme armotta alas seuraavien viiden vuoden aikana. Heillä ei ole mitään vastuuta, he ovat hävyttömiä.

  Vielä tulet kiittämään, että olet Albaniassa. Toivottavasti minullekin löytyy sieltä paikka.

  Terveisin!

  `Hiirelle kissa on leijona`!

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
 3. Oisko jo aika tehdä jotain muuta kun kirjoitella päivän selvistä asioista? Suomalaiset omissaoloissaan kiroaa ja miettii miks tääkin menee näin ym… ? Kyllähän nyt olisi laitettava kova kovaa vastaan.

  Plusääni(21)Miinusääni(1)
  1. ”Kyllähän nyt olisi laitettava kova kovaa vastaan.”

   Epäilemättä, mutta eihän suomalaisesta vellihousu-orjakansasta ole edes mielenosoituksiin saati sitten barrikadeille lähtijöiksi RIITTÄVÄN SUURIN JOUKOIN – vallankahvassa olevat maanpetturit, nuoleskellen kieli ruskeana ylikansallisia feodaaliherrojaan, saavat kenenkään estämättä tuhota suomalaiset ja suomalaisen kansallisvaltiomme:

   ”Kauhuskenaario toteutumassa: maahanmuuttovirasto nosti turvapaikkahakija-arvion 40 000!
   Aikaisempi arvio oli 15 000, joka sekin oli viisinkertainen viime vuoden toteutumaan nähden. Sisäministeriö ilmoitti jo keväällä, että majoituspaikkatavoite on Suomessa 80 000.

   Turvapaikanhakijoiden tulva Suomeen on räjähtämässä käsiin. 2014 Suomeen tuli koko vuonna 3600 turvapaikanhakijaa, tänä vuonna määrä voi olla jopa yli kymmenkertainen, kertoo MTV.

   Maahanmuuttoviraston vastaanottoyksikön johtajan Jorma Kuuluvaisen mukaan tänä vuonna Suomeen on tulossa tällä vauhdilla 30 000, ehkä jopa 40 000 turvapaikanhakijaa…”
   Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2015/08/28/kauhuskenaario-toteutumassa-maahanmuuttovirasto-nosti-turvapaikkahakija-arvion-40-000/

   Plusääni(12)Miinusääni(0)
 4. ”Tiesitkö? Yli kolmetuhatta ihmistä tienaa maahantunkeutujilla?
  Tiesitkö , että sosiaaliministeriön tarkastajan mukaan yli kolmetuhatta ihmistä tienaa muhkean kuukausipalkkansa maahantunkeutujilla?

  He auttavat elintasopakolaisia maahan, hankkivat heille asuntoja jonojen ohi, opetusta sosiaalissa asioimiseen, ilmaista ruokaa, järjestävät maahantunkeutujien sukulaisia Suomeen ja estävät jo maasta karkotettujen karkotuksia kalliiden lakimiesten avulla…”
  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2015/08/28/tiesitko-yli-kolmetuhatta-ihmista-tienaa-maahantunkeutujilla/

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 5. Vaikka nämä juutalaiset tulevat aiheuttamaan todella suuren hävityksen ja tuhon, niin nämä asiat tulevat olemaan todella mahtavia! Ensinnäkin vammaiset ihmiset jotka elävät kaupungeissa, jotka eivät ymmärrä hevonen vittua normaalista elämästä, joita tekee pahaa peräti kala saatikka sitten kylkeä eläin! Joka kuuluisi koulussa opetettavan jokaiselle! Ja liian usein kuullut sanottavan pasta saapas jyvän jemmari todella halveksittavaan sävyyn, vittua he ovat niitä jotka tuottavat ruuan teille vitun löysä pöksyille jotka elätti hetkellisesti haavemailmassa jota luulette, että jatkuu ja silloin kun ensimmäinen katko tulee te vitun vammaiset kaupunkilaiset jotka olette haukuttu jyvän jemmareita ym suomea pystyssä pitäviä ihmisiä, toivon teille paluuta todellisuuteen! Suorastaan vihaan teitä, vitun vammasta luonnosta erkaantuneita ihmisiä! Muuten vastustan no suunnitelmaa, mutta kun näen teitä meikattuja miehiä geeli päässä kaupungin fillarilla, niin mitään en toivo niin lujaa kuin jotain tahoa joka romahdusta tietämän yhteiskunnan! Vihaan tietä todella suuresti ja tulette kärsimään olitte välin pitämättömiä tai ei! Oikeastaan en voi kuvailla sanoilla kuinka vitun pihalla te olette tai elätte ja siinä mielessä tahdon sydämeni pohjasta, että yhteiskunnan infrastruktuuri romahtaa koska te pastat meikkaavat miehet olette niin kauan sitten kadottanut osanneet luonnosta ja muutenkin ette ymmärrä hevonen vittua mistään ja ettekä arvosta luontoa! Antakaa alapeukkuja, mutta on mahtavaa että teitä tullaan vähentämään suurella kädellä! T: KALEVALA

  Plusääni(7)Miinusääni(3)
  1. Vaikka olenkin helsingistä, niin olen silti hyvinkin samoilla linjoilla kanssasi. Kyllä nämä nykyajan ylimieliset älypuhelinta tauotta selaavat muoti-hinttarit todella ansaitsevat pienen opetuksen.

   On jotenkin ironista että maailman turhimmat ihmiset luulevat olevansa maapallon eliittiä koska he ovat omasta mielestään nyt muodikkaita mokomine lumppuineen ja uusine lelupuhelimineen. Äänestetään vihreitä ja muita rappiopuolueita kunnes koko systeemi romahtaa omaan mahdottomuuteensa.

   Mikään ei näytä sen huvittamammalta kuin pillittävä hinttari lumihangessa todellisuuteen heränneenä ja kaiken toivonsa menettäneenä: ”Yhyy, antakaa minun elää! Nyyh.”

   Plusääni(11)Miinusääni(2)
  2. on tainnut jäädä poitsu ilman tussua kun noin katkerana vaahtoaa..
   hommaisit poitsu naista vaikka maksamalla niin ei pipo kiristä noin kovasti..
   terv kaupunkilainen joka pärjää niin maalla kuin viidakossakin vaikka teknologiaa käytänkin ja pukeudun hyvin..kaupungissa kun ei kuljeta kumisaappaissa ja haalareissa eikä lehmänpaskan käry sovi kaupunkiin.
   tuskin sinun pottuplantaasi suomea elättää…maataloustuki ym sinunkin pöytään tuo ruuan..ja mistä se maataloustuet ym maksetaan muusta kuin verovaroista jotka kaupunkilaiset tuottavat..joten heräähän siellä arvon rehupuntti.

   Plusääni(2)Miinusääni(9)
 6. http://mvlehti.net/2015/08/28/tiesitko-yli-kolmetuhatta-ihmista-tienaa-maahantunkeutujilla/

  paljonkos se autovero kuppasi rahaa suomalaisilta? 100miljoonaa per vuosi? paljonkohan sen poisto uudistaisi autokantaa? toisi työpaikkoja, oikeita työpaikkoja eikä ole tekevinäsi jotain työpaikkoja, pelastaisi uusien turvalaitteiden vuoksi vaikeilta vammautumisilta ihmisiä? no voihan toimeentulonsa hankkia paskan luomisellakin, joku raja ruskeakielisyydelläkin auttaa elintasopakoloisia ja rikkollisia suomeen, hyi helvetti.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 7. Miksi Suomalaiset eivät kapinoi, moni ihmettelee?

  Olisiko yksi syy tähän H1N1- rokotukset? Ne jotka ottivat rokotteen, lisääntyikö heillä uneliaisuus liemillään ja toisille ks. ”myrkyn” aikeutti narkolepsian.

  Toinen outo rokotekamppanaj ”vain tytöille” jaettu HPV- rokote, jonka kerrotaan toimivan ”piiloehkäsynä”. Aika näyttää kun he ovat hankkimassa lapsia. Miksi poikia ei rokotettu, vaikka maalasjärjenmukaan he voivat levittää nk. HPV-infektio jonka voi edetä kohdunkaulan, ulkosynnyttimien, emättimen, siittimen tai peräaukon syöviksi. En tiedä, voin olla väärässä. Mutta epäilen luonnostaan kaikkia ”yhteisiä hankkeita ja trendejä”.

  Miksi emme pyydä Venäläisiä muuttamaan Suomeen? Siksi Venäjälle luotiin pakotteita, ettemme heti lähtisi pyytämään minkäänlaista apua sieltä?

  Miksi tänne pyrkii vain nuoria nuoria miehiä, ilman perheitä!? Onko osa entisiä lapsisotilaitako?

  Afrikkalainen on lämpimän ilmaston ihminen. He eivät tee siksi yhtään rivakammin töitä Suomessa, kuin Afrikan helteissäkään!

  Työnteko tahti on niin geeneissä!

  Nimittäin jos suomalainen muuttaa lämpimään maahan, hän toimii siellä suomalaisella geneettisellä tehokkuudella ja järjestelmällisyydellä ”luonnostaan” kaikissa toimissaan ja töissään, kun paikalliset helteisen maan geenistö.

  Onko päättäjiä myös huijattu kun ottavat Suomeen Malmöön tapaisen ympäristön: nujakointia, tekemällä tehtyä ja- johdateltuja – konflikteja?

  Ovatko taloudelliset eturistiriidat jo niin monitahoisia ”hyvässä hengessä tehtyjä sopimuksia” että EU:sta ja eurosta eroaminen toisi sekin jo itsessään katastrofin?
  Mikä näistä katastrofeista olisi pienin, toisi vähiten haitta Suomelle ja suomalaisuudelle?

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
  1. Nimimerkille ”Rina”:

   Mutta suomalainen itsessään on jo kaiken kattava katastrofi! Etkö tiennyt? Siksi Suomi ja suomalaisuus ovat myös katastrofi! Siksi mikä tahansa suomalaisen ulkopuolinen asia on kaiken kattavaa vähäisempi katastrofi Suomelle ja suomalaisuudelle. Mitä mainitsemaasi kapinointiin tulee, katastrofin kapinointi on jo määritelmällisesti katastrofin muuttumista syvimmäksi kuviteltavissa olevaksi katastrofiksi, ja tällainen katastrofi on jo vuosikymmeniä ollut Suomessa menossa. Suomi on nyt katastrofin hirvittävä kuilu, syvimmistä syvin horna. Tämänhän pitäisi olla kaikille päivänselvää. Ei tässä tulisi ”ihmetellä”.

   Luettelosi on suomalisen – katastrofin – kuvausta, tosin vain pinnallista tapailua. Kun elät vähän kauemmin, suomalaisen katastrofaalisuus käy sinulle selvääkin selvemmäksi.

   Katastrofeilla on KAIKKI VALTA ja KAIKKI VASTUU kaikesta tässä maassa: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§). Siksi kaikki, aivan kaikki, Suomessa on katastrofia. Ei ole, eikä voi olla, poikkeuksia.

   Katastrofi kun on, suomalainen tuo maahan massoittain maahanmuuttajia tehdäkseen kaikesta yhä syvempää katastrofia, mikäli mahdollista. Nyt kun suomalaiset hirvittävässä massamurhakiihkossaan (jo n. 700 000 lasta murhattu jatkuvassa katastrofaalisessa joukko- ja sarjamurhaprosessissa aborteissa aborttilakien voimaantulon jälkeen) ovat vetäneet lopullisen ja fataalin katastrofin päälleen (”Joka ihmisen veren vuodattaa, hänen verensä on ihminen vuodattava”, 1. Moos. 9:6), he kutsuvat ja tuovat kovalla kiihkolla tänne muslimeja ja afrikkalaisia, jotka vetävät kaikilta suomalaisilta kurkut auki (islamissa jopa uskonnollinen määräys vääräuskoisten rangaistukseksi, jos eivät käänny islamiin).

   Suurin valhe ja huijaus Suomessa on piilottaa yllä mainittu totuus. Millään hinnalla kukaan ei saa tuoda julki Suomen kaiken kattavaa totuutta, että suomalainen on katastrofi. Tämä valhe/huijaus määrittää kaiken Suomessa. Se on suomalaisuuden ydin. Kukaan, minua lukuun ottamatta, ei ole ryhtynyt paljastamaan totuutta tästä maasta ja sen asukkaista. Siksi kukaan Suomessa ei ole totuudenpuhuja/revisionisti. Kaikki ovat huijareita. Oikea ”kapinointi” olisi parannus (katumus + usko Kristuksen pelastustekoon). Se on ainoaa oikeaa kapinointia – suomalaisen ITSENSÄ luhistumista ja kuolemista katumuksessa ja Kristuksen syntymistä hänessä hänen sijaansa.

   Pohjatonta on suomalainen petos ja itsepetos. Kaikki nykyinen ”keskustelu” yksinomaan syventää niitä. Kaikki täällä on katastrofia – jokainen suunaukaisu, jokainen sivusto, jokainen ajatus.

   Plusääni(13)Miinusääni(1)
 8. Niin monesti kuin tätä muisteleekin ,,, niin tämä on surullista!

  `27-vuotiaan Elin Krantzin raiskaus ja murha varhaisena sunnuntaiaamuna viime syyskuussa olisi voinut olla mikä hyvänsä henkirikos. Sattumus muitten joukossa, joka vaipuu unholaan ja pois mielistä muutamassa viikossa, koska uusia tapauksia tulee toinen toisen perään. Kukaan tiedotusvälineitä SEURAAVA ei voi välttyä havaitsemasta väkivaltarikollisuuden hälyttävää yleistymisestä Ruotsissa. Ilmoitettujen raiskausten kohdalla mikään Euroopan maa ei pääse lähellekään Ruotsin lukuja, ja väkivallanteot ja ryöstöt raaistuvat päivä päivältä. Jokin siis on mennyt ruotsalaisiin, kuuluu looginen johtopäätelmä.

  Samaan aikaan tiedotusvälineet pikselöivät piiloon parhaansa mukaan kasvavan rikollisuuden ja kontrolloimattoman maahanmuuton välisen yhteyden. Norsunluutornista kajahtava virallinen selitys on, että vihalle ei tule antaa sijaa, eikä äärioikeistolle valttikortteja. Ei tietenkään, mutta onko sitten moraalisesti oikein pimittää relevanttia tietoa ja tehokkaasti viedä kokonaiselta kansakunnalta mahdollisuus puntaroida tulevaisuuttaan tosiasioiden valossa, koska muuten noin 20 oikeasti ilkeää netsiä voisi päästä ilakoimaan sillä, että “somali teki taas sitä ja välimerellinen tätä”? Mitä hyvää asioista kertomatta jättämisellä voidaan saavuttaa? Vähentää ennakkoluuloja kenties`? (lue koko artikkeli)

  Elin Krantz ei pitänyt ruotsidemokraateista (= kansaslliskonservatiivinen puolue, jonka tavoitteena on Ruotsin maahanmuuton rajoittaminen)
  http://rahmispossu.net/reportaasit/elin-krantz-ei-pitanyt-ruotsidemokraateista/

  Näin siinä kävi
  https://www.google.com/search?hl=fi&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=960&bih=489&q=elin+kranz+photo&oq=elin+kranz+photo&gs_l=img.3…2348.8625.0.10337.16.11.0.5.1.0.122.321.9j2.11.0….0…1ac.1.64.img..5.11.209.HPSgmEcHebc#imgrc=_

  Tässä MV-lehden artikkeli

  K-18 kuva: Näin kävi Ruotsissa suvaitsevaiselle maahanmuuton edistäjälle:
  http://mvlehti.net/2015/04/24/k-18-kuva-nain-kavi-ruotsissa-suvaitsevaiselle-maahanmuuton-edistajalle/

  R.I.P Elin!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 9. Näin vallanpitäjämme ”VASTUULLISESTI” paikkaavat ns. kestävyysvajetta: ”Ensi vuonna valtion budjettiin yli sata miljoonaa turvapaikkabisnekseen
  Pääministeri Juha Sipilä sanoo, että Suomessa on todennäköisesti tarve lisäbudjetille jo tänä vuonna turvapaikanhakijoiden määrän kasvun takia…”.
  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2015/08/30/ensi-vuonna-valtion-budjettiin-yli-sata-miljoonaa-turvapaikkabisnekseen/

  Ks. myös artikkeliin annetut kommentit!

  ”Vastuullisestihan” Katainenkin pelasti konkurssikypsäksi tietämäänsä Kreikkaa rahoittaneiden keskieuroppalaisen pankkgangstereiden keinotteleuvoittoja suomalaisten selkänahasta repäisemillään rahoilla – ja sai palkkioksi tavoittelemansa politrukin viran Brysselin lihapatojen äärellä.

  Mm. Orpon ja Stubbin tavoittelemista politrukin viroista tulee hinta suomalaisille veronmaksajille ja koko Suomelle varmasti olemaan täysin eri suuruusluokkaa!

  Ks. myös: ”Stubb: “Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka”
  ”Olen käynyt siellä ja kyllä tuntui ihan siltä, että olen kotona”, Punavuoren vastaanottokeskuksessa oleskeleva somalialaisäiti vastasi hymyillen.

  Valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok.) kävi yhdessä sisäministeri Petteri Orpon (kok.) kanssa tutustumassa turvapaikanhakijoiden tilanteeseen Punavuoren vastaanottokeskuksessa Helsingissä…”
  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2015/08/29/stubb-itakeskukseen-kun-menee-se-on-kuin-somalia-se-on-hieno-paikka/

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat