Pedofiliasta epäilty rabbi päästettiin vapaalle jalalle

Juutalainen rabbi Gabriel Bodenheimer pidätettiin New Yorkissa ja häntä syytetään lapsen raiskaamisesta. Hän ei saa matkustaa ulkomaille tai tavata uhriaan ennen oikeudenkäyntiä.

Bodenheimer on kiistänyt syyllisyytensä. Rabbi vapautettiin 25 000 dollarin takuusummaa vastaan ja hän poistui vankilasta paperipussi päänsä suojana. Syytetty on toiminut rehtorina juutalaisessa ješiva-koulussa. Koulun henkilökunta ei ole vielä päättänyt, saako Bodenheimer jatkaa ammatissaan. Pedofiliasta epäiltyä on luonnehdittu ”ortodoksijuutalaisen yhteisön kunnioitetuksi jäseneksi”. Hän on ollut opettaja jo vuosikymmenten ajan.

Bodenheimer käytti rehtorin asemaansa hyväkseen ja raiskasi koulun 8-vuotiasta oppilasta useita kertoja vuoden aikana toimistossaan. Kuten Magneettimedian lukijat ovat huomanneet, juutalaisten ješiva-kouluissa todellakin sattuu ja tapahtuu. Ne ovat olleet myös amerikkalaisen järjestäytyneen rikollisuuden keskuksia:

Rahanpesua harjoitetaan erityisen paljon erilaisissa juutalaisissa uskonnollisissa instituutioissa, kuten ješiva-kouluissa ja synagogissa. Koska useimmat alueen timanttikauppiaista ovat juutalaisia, on tämä erityisen helppoa ja tehokasta (…) 1984 koko New Yorkin vanhin ješiva-koulu paljastui huumekaupan keskukseksi ja muun muassa koulun varajohtaja rabbi Israel Eidelman tuomittiin tapauksesta!

 

Lue myös:

Sionistimedia salaa jälleen uutisia juutalaisten pedofiliasta
Raiskaajarabbit tuomiolla, juutalaisyhteisö painosti pedofiilin uhria
Suuri raiskaavien rabbien salailu

1 kommentti

  1. Hyvin näyttääopetus menevän perille jo pienestä pitäen. Jos koulussa opetetaan kaikki tällainen normaaliksi ihmisen harjoittamaksi toiminnaksi niin minkälaisia kansalaisia heistä kasvaa? Harva heistä ryhtyy miettimään koulun jälkeen oliko oppi oikeaa vai väärää. Sama päteen myös Suomalaiseen koululaitokseen. Useat kerrat koulussa olin eri mieltä opettajien kanssa ja nyt, 40 vuotta myöhemmin, minä tiedän olleeni oikeassa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat