Pegida-mielenosoitus kuihtui Malmössä

Saksasta alkunsa saanut islamismin vastainen Pegida-liike ei ottanut tuulta alleen Ruotsissa. Magneettimedian lukija kävi eilen Malmössä katsastamassa ensimmäisen ruotsalaisen Pegida-mielenosoituksen.

Saksassa Pegida on saavuttanut suuren kansallisen suosion, ja mielenosoituksiin on osallistunut kerralla lähes 20 000 ihmistä. Vaikka Pegida kertoo vastustavansa nimenomaan Euroopan islamisaatiota, on liike pikemminkin osoitus siitä, että kansalaiset ovat eri puolilla Eurooppaa kyllästyneet löysään maahanmuuttopolitiikkaan.

Pegidaa on syytetty osaksi hallittua oppositiota, sillä se kannattaa avoimesti juutalaisliberaaleja arvoja ja vastustaa esimerkiksi kansallissosialismia. Tästä huolimatta juutalaiset järjestöt ovat huolestuneet ilmiöstä, sillä kasvavan maahanmuutto- ja islamvastaisuuden pelätään heijastuvan myös asenteisiin muita ulkopuolisia, kuten juutalaisia kohtaan. Juutalaiset ympäri Eurooppaa ovat viime vuosina alkaneet tehdä yhä tiiviimpää yhteistyötä valtavirtaisten muslimiyhdistysten kanssa kamppaillakseen ”rasismia” vastaan.

Tammikuussa Malmön synagogan rabbi Shneur Kesselman tapasi paikallisia muslimijohtajia. Muslimien mukaan Malmö ei ole oma itsensä ilman juutalaisia. Paikallisessa ”rasisminvastaisessa” mielenosoituksessa Malmön juutalaisyhteisön presidentti Jehoshua Kaufman puolestaan vaati uusia moskeijoita rikastuttamaan Ruotsia.

Yhteistyötä monikulttuurisen Ruotsin puolesta.
Yhteistyötä monikulttuurisen Ruotsin puolesta.
Juutalainen Kaufman vaatii lisää moskeijoita Ruotsiin.
Juutalainen Kaufman vaatii lisää moskeijoita Ruotsiin.

Pegidalla oli siis vastassaan muslimien lisäksi Ruotsin upporikas juutalainen eliitti, lehdistö ja joukko eliitin likaisen työn tekeviä nuoria vasemmistohäiriköitä. Ruotsin Pegida on taidegalleristi Henrik Rönnquistin projekti. Rönnquist tunnetaan esimerkiksi yhteistyöstään provosoivaa katutaidetta tuottavan Dan Parkin kanssa. Parkia sakotetaan ja pahoinpidellään tasaisin väliajoin, sillä hän on käsitellyt teoksissaan esimerkiksi rotukysymystä ja juutalaisia. Ruotsissa tuomioistuin sekä lehdistö kohtelevat raiskaajia ja pedofiileja paljon pehmeämmin kuin Parkia ja Rönnquistia, jotka eivät suostu kumartamaan poliittisen korrektiuden pyhää lehmää.

Pegidalle oli myönnetty lupa mielenosoitukseen Raatihuoneen torilla (Stora Torget) kello 18:30–21:00 Malmössä. Seurakunta järjesti samaan aikaan Pyhän Pietarin kirkossa jumalanpalveluksen protestina Pegidan ”rasismia” vastaan. Kirkko on vaatinut muslimien vapaata maahanmuuttoa Ruotsiin. Valtamedia puolestaan julkaisi jumalanpalveluksessa puhuneen papin haastattelun suorana lähetyksenä. Ruotsin kirkko oli ottanut mallia Pegida-vastaiseen kampanjointiin Saksasta. Myös siellä kirkot ovat tuominneet Pegidan jyrkästi ja vaatineet avoimien rajojen politiikkaa ”tasa-arvon” nimissä.

Ruotsin kirkko osoittaa "solidaarisuutta muslimeille".
Ruotsin kirkko osoittaa ”solidaarisuutta muslimeille”.
Jumalanpalvelus monikulttuurisuuden puolesta.
Jumalanpalvelus monikulttuurisuuden puolesta.
Vastamielenosoittajia.
Vastamielenosoittajia.

Varsinaiseen Pegida-mielenosoitukseen ei lopulta uskaltanut osallistua kuin kahdeksan ihmistä. Paikalla olleen lähteen mukaan alueella oli ainakin 20–30 muuta, joiden oli selvästi tarkoitus osallistua, mutta jotka jäivät lopulta seuraamaan tilanteen kehittymistä sivusta. Monikulttuurisuutta vaatineet naiset muodostivat esimerkiksi ihmisketjun, jolla tahdottiin estää mielenosoittajien pääsy paikalle. Mikäli joku olisi rikkonut ketjun, olisi valtamedia leimannut sen ”äärioikeiston” väkivallaksi ”rauhanomaisia vastamielenosoittajia” vastaan. Pegidalaiset eivät rohjenneet haastaa vastamielenosoittajia.

Monikulttuurisuuden kannattajat häiritsivät pienen mielenosoittajaryhmän puheita paukkupommeilla. Toisen pommin jälkeen poliisi päätti evakuoida Pegidan naispuhujat. Vaikka sadat ihmiset olivat luvanneet osallistua Ruotsin ensimmäiseen Pegida-mielenosoitukseen, oli jälki surkeaa. Media, kirkko ja monikulttuurisuutta vaatineet kansalaisjärjestöt voittivat psykologisen sodan.

Lopulta vain kaksi ihmistä antoi tilaisuudessa kasvot Ruotsin Pegidalle. He pitivät puheensa paikassa, jossa median edustajia ei ollut. Jos he olisivat menneet lehdistöaitiolle, olisi ainakin osa puheesta saattanut päätyä lehtiin tai televisioon, jolloin Pegidan viesti olisi saavuttanut miljoonat ruotsalaiset.

Magneettimedia kiittää lukijaa valokuvista.

37 kommenttia

 1. ”Ruotsissa tuomioistuin sekä lehdistö kohtelevat raiskaajia ja pedofiileja paljon pehmeämmin kuin Parkia ja Rönnquistia, jotka eivät suostu kumartamaan poliittisen korrektiuden pyhää lehmää.”

  Tähän voisi tietenkin muistuttaa, että kntaruotsalaisi pedoja ja raiskurieta nyt kai sentään kohdellaan ehkä ainakin yhtä kovakouraisesti. Mamut pääsevät ilman tuomiota tai lievällä tuomiolla/sopeuttamiskurssilla…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. On paikallaan muistuttaa myös että sinun arviosi(mikä ei perustunut mihinkään muuhun kuin perskarvatuntumaasi) tästä Pegida liikkeestä, että se olisi jotain masinoitua valeoppositiota – on osoittautumassa totaalisen vääräksi. Pegida vaikuttaa olevan aivan tavallisten ihmisten aloite ja myös heidän liikkeelle paneva voima joka on saanut aikaiseksi tämän liikkeen islamisaatiota vastaan. Islamisaatiota, jonka puolesta niin kovasti hehkutat. Siellä sinun muslimi kamusi halailevat juutalaisten nokkamiehiä avoimesti. Näyttää olevan kimppakivaa heillä keskenään. Samasta puusta veistettyjä seemiläisiä.

  (Seemiläiset ovat Lähi-idän arabien, heprealaisten, Etiopian amharien, Eritrean tigrinjan ja syyrialaisten sukuisia kansoja, joihin kuuluvat myös muinaiset akkadilaiset, assyrialaiset ja babylonialaiset sekä foinikialaiset ja monet muut historian kansat.)

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Sinulla ei ole todisteita tavallisista ihmisistä. Minulla on hakaristien rsokikseen heittämisen logo. Itse kannatan hakaristiä, en sen vastustajia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Pegidan johtohenkilöt ovat tietyistä asioista kovinkin erimielisiä. Mikä osoittaa sen että se ei ole virallisen koneiston räätälöity valeoppositio. Lisäksi jokainen huomaa sen että liike on saanut toistaiseksi aika vaatimattoman määrän ihmisiä liikkeelle, mikä jälleen osoittaa sen että mitään masinointia – sellaista kuten annat ymmärtää – ei ole kysymyksessä. Rekvisiitta mikä näkyy mielenosoituksissa on toistaiseksi kovin pientä ja vaatimatonta. Nämä seikat puhuvat sen puolesta että kyseessä on aito ihmisten aikaansaama liike.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. En tietenkään ymmärä juutalaisten kanssa veljeileviä muslimeja. Enhän pidä juutalaisten kanssa vehkeilevistä kristityistäkään. äärennät karkeasti sanomisiani. Olet selvästi juutalaiseliitin asialla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. En minä mitään vääristele. Mutta sinä taidat hyväksyä äskettäin Kööpenhaminassa tehdyn verisen terrori-iskun. Olet todennut että on syytäkin pyytää anteeksi piirroksia islamin profeetasta. Toisin sanoen symppaat näitä murhaajia jotka ottavat hengiltä taiteilijoita, kirjailijoita jotka mielestäsi loukkaavat islamia. Olet joko niin umpisokea tai välinpitämätön että et tajua minkälainen sisäänrakennettu terrori islamissa itsessään on.
   Vaikka tällä maapallolla ei olisi yhtä ainutta juutalaista, islam vaatisi muuta maailmaa alistumaan sen valtaan.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Ei, vaan sinä et islam hekumaltasi kykene näkemään muuta kuin salaliittoja ja juutalaisia.

     Muslimit räjäyttelevät ja tuhoavat muiden pyhimpiä asioita; kirkkoja, temppeleitä, patsaita. Koteja. Pakottavat pieniä lapsia itsemurhapommittajiksi. Ryöstelevät lapsityttöjä joita pakkonaitetaan vanhoille miehille.

     Ja sinä onneton vaadit että pilapiirroksia pitäisi pyytää anteeksi. Eli se oikeus ja vapaus mikä myös antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista itseäsi tulisi kieltää. Eli sinä itse olet suurin uhka sananvapaudelle.

     Minä en kiellä keneltäkään oikeutta tehdä pilapiirroksia.
     Voin arvostella teoksia ja olla eri mieltä mutta kenelläkään ei ole oikeutta tappaa sen takia vain koska teokset eivät miellytä.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
     1. Taas on juutalaisten hautakiviä kaadettu. Tällaisilla kolttosilla juutalaiset aikovat saada koko EU:n orjuuteen? Ei paljoa näköjään enäää veruketta tarvita. Vastaavan operaation nojalla siis juutalaiset saivat läpi poliitikojen avulla holokaustin epäilyn kriminalisoivan lain aikoinaan Ranskassa.

      On kauhistuttavaa, että koko iskujen sarja eri puolilla maailmaa lavastetaan yhteiskuntien taholta nimenomaan juutalaisiin kohdistuvaksi uhaksi. Tosiasiassahan kyse on juutalaisten muuta ihmiskuntaa vastaan kohdistamasta aggressiosta. He ovat iskujen takana. Juuri ihmeteltiin syylliseksi julistettua Tanskassa. Selvästi tutun kaavan mukaan joku rauhallinen ja maltillinen ja länsimaistunut kaveri on muka joku terroristi Bostonin iskujen ja Lontoon 7/7:n tapaan. Mutta tiedämmehän yhteiskuntien olevan juutalaisten taskussa. Siksi he voivat pistää hösseliksi.

      Juutalaiset pystyvät petkuttamaan muita, koska heillä on poliitikot ja puolueet, media ja poliisivoimat etc. taskussaan . Ihan kaikki. Siksi emme voi luottaa enää mihinkään näissä terroriasioissa tai yleensä missään. Esim. holohoaxia ajetaan sujuvasti koko koneiston taholta kaikkialla maailmassa.

      Mielenkiintoista muuten on, että tämnä ”Vastavoima” propagoi aikoinaan myös Putinin venäjän puolesta. Kuten muut persuleissa vaikuttavat ammattipropagandistit.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Muslimien massamaahanmuutto on juutalaisten idea. Juutalaiset nimenomaan haluavat, että me valkoiset jäämme vähemmistöön omissa maissamme.

    Samaan aikaan hysteeriset juutalaiset ovat Mimosan pil…kin herkempiä Israelissa ”rotupuhtauden” puolesta.

    Meillä ei ole mitään syytä olla huolissamme muslimeista. Syy on muualla. On vain yksi vihollinen. Päättele itse, mikä se on.

    Jos lähdemme kiihkoilemaan muslimeja vastaan, olemme astuneet sionistien rakentamaan ansaan. Itse asiassa me olemme täsmälleen samalla puolella muslimien kanssa. Sionisti ei lepää ennen kuin kaikki Lähi-Idän muslimaat ovat raunioina ja sama on tarkoitus Euroopassa.

    Eurooppaan sionistit haluavat sisällissodan kaltaisen tilanteen muslimien ja valkoisten välillä.

    Israel on ISIS-terroristijärjestön ja erilaisten jihadistien suuri tukija Lähi-Idässä. Tämä porukka liittoutuu itse Pelspuupin kanssa saadakseen kaaoksen aikaiseksi.

    Jos vain saamme toimia oman kansamme etujen mukaisesti niin meillä ei ole muslimien kanssa pienintäkään ongelmaa.

    Jos olet, ”vastavoima”, noin valistunut muslimeista niin etkö muka huomaa, mitä sionistit ovat tekemässä meille ? Jos et sitä huomaa niin, anteeksi vain, meillä ei ole mitään yhteistä.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Kirjoituksesi läikkyvät yli nykyään.

     En minä ole sinun kanssa muslimien puolella.

     Vähättelysi, pilkkasi näitä muslimirikollisten uhreja kohtaan on käsittämätöntä ja törkeää. Se joukkoraiskaus mikä tapahtui Viking Linen laivalla kantaa somaleiden tunnusmerkkiä. Oletko näiden raiskaajien puolella. Tai menetkö kertomaan murhatun 17 vuotiaan Porilais tytön omaisille että vika ei itse asiassa ole murhaajassa vaan sionistien maahanmuuttopolitiikassa. Suomalaiset päättäjät ovat vastuussa suomalaisesta maahanmuuttopolitiikasta. Tosin, Schengenin sopimuksen valtiosta tänne pääsee ilman lupia ja passeja kuka vaan. Omar El-Husseinit ja Ramin Azimit sekä muut epämääräiset Abdullahit. Eivät he ole sionistien sätkynukkeja vaan tavallisia muslimeita.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Karkottaisin heti kaikki maahanmuuttajarikolliset. Järjestään, ilman pienintäkään sääliä. Ei muuta kuin EU:sta ulos ja takaisin ei olisi tulemista. Takaisintullessa Talmudin säännöt. 🙂

      Et vain suostu tajuamaan, että me olemme tässä tilanteessa juuri ja vain ainoastaan sionistien mediahallinnan takia.

      Ensin sionismi, sitten muut ongelmat.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Vastavoima voisi vaihtaa nimensä ja mennä muualle teollaamaan.
      Juutalaiset aiheuttavat sodat ja sietämättömän olot lähi-idässä.
      Juutalaiset edistävät maahanmuuttoa, ei mikään muu kansa tee sitä.
      Juutalaiset varastavat muiden maita sairaalla vainolla.
      Juutalainen media aivopesee terrorismia ( islam, arabit, palestiinalaiset ) vastaan.
      Juutalaiset hallitsevat mediaa.
      Juutalainen. Pankkijärjestelmä on orjuuttanut koko maailman.
      Juutalainen lääketeollisuus yhdessä juutalaisen mediaan kanssa uskottelee lääketeollisuuden hyödyistä.
      Juutalaiset rokottavat muita steriiliksi ja tyhmiksi.
      Juutalaiset ovat aiheuttaneetkin kaikki valeterroriiskut joita sitten juutalainen media käyttää hyväksi edistääkseen juutalaisten asiaa.
      Juutalainen varastaa muiden patentteja ja loistaa sitten muka älykkäänä.
      Juutalaiset hallitsevat Hollywoodia.
      Juutalaiset tappoivat monta kymmentä miljoonaa kristittyä Neuvostoliitossa.
      Juutalaiset vihaavat Kristusta.
      Juutalaiset väärentävät Raamattua.
      Siis juutalaiset.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     3. Juutalaiset ovat mafian takana sekä Venäjällä että usassa.
      Juutalaiset hallitsivat orjakauppaa.
      Juutalaiset vakoilevat muita internetissä kaikilla mahdollisilla tavoilla.
      Juutalaiset vääristävät historiaa.
      Juutalaiset ovat gmo:n takana.
      Juutalaiset hallitsevat monikansallista yrityskartellia.
      Juutalaiset myrkyttävät meitä keinotekoisilla elintarvikkeillaan mutta syövät itse vain puhdasta ruokaa.
      Juutalaiset eivät myönnä omia rikoksiaan vaikka jäävät niistä kiinni.
      Juutalaiset edistävät pedofiliaa.

      Siis ei kristityt, ei islamilaiset, ei kiinalaiset, ei arabit vaan juutalaiset.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Pilapiirroksista.

    Jos hyväksytään muslimeja loukkaavat pilapiirrokset niin silloin juutalaisista saa piirtää, mitä mieleen tulee. Jos juutalainen loukkaantuu niin muslimikin saa loukkaantua. Ja minä, minä vasta loukkaannun. Olen erittäin herkkä.

    Minä loukkaannun siitä, että minun kansani naisia raiskataan. Minä loukkaannun siitä niin paljon, että vaadin tekijöiden etnisen taustan kaikkien tiedoksi.

    Minä olen myös niin herkkä, että vaadin saada oikeuden levittää sitä tietoa, että Bonnier, joka ajaa massamaahanmuuttoa, on juutalaisten omistama mediakonserni.

    Minäpä olen niin herkkä, että vaadin oikeutta syyttää Yagodaa, juutalaista, kristittyjen kansanmurhasta.

    Olen herkkääkin herkempi. Olen herkin.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Ottaisimmeko kenties oppia Israelista?

  Israelissahan juutalaiset polttavat ”epäiltyjen” sukulaisten asunnot.

  Tämän täytyy olla ihan kosher, koska sisäministerimme on nimenomaan huolestunut juutalaisten hyvinvoinnista ja juutalaiset huolehtivat oman kansansa hyvinvoinnista polttamalla ”epäiltyjen” asunnot.

  Tämä on myös jotenkin niin selvää.

  Ei tarvita poliiseja, tuomareita, asianajajia.

  Riittää, kun joku valistunut (juutalainen) osoittaa ”epäillyn”.

  Esim. tässä laivaraiskaustapauksessa me jo tiedämme, että ”epäillyt” ovat afrikkalaistaustaisia.

  No, nyt vain poltamme heidän sukulaistensa asunnot.

  Kyllä siitä oppii. Se jotenkin keskittää ajatukset raiskaamisesta johonkin muuhun. Kyllä juutalaiset osaavat.

  Kyllä ministeri Räsänen tietää, mitä kansaa pitää ymmärtää.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Mielestäni nämä asiat eivät ole toisiaan pois sulkevia, eli siis ”muslimivastaisuus” ja juutalaislobbausvastaisuus. Niitä kumpaakin voi vastustaa samaan aikaan. Korkeintaan yli rajojen voi jotain strategista yhteistyötä ajatella juutalaishegemonian purkamiseksi. Mutta mielestäni on väärin väittää että kaikki muslimien tekoset kuten ”kunnia”murhat jne olisivat jotenkin juutalaisiin liittyviä. He tekevät noita omissa maissaankin ihan sisäsyntyisesti. Eli jos minä eurooppalaisena ei-muslimina menisin muslimi maahan ja vaikka käyttäytyisin kuinka hyvin, mutta jos deittailisin muslimi tyttöä niin perhe voisi ottää tämän hengiltä tai syövyttää kasvot hapolla tai muuta kivaa. Itsekin olisin todennäköisesti vaarassa. Ei välttämättä, mutta suuri riski siihen olisi. Siihen käytökseen ei juutalainen maahanmuuttolobbaus Euroopassa vaikuta mitenkään.

  Toki islamistakin voi löytää kauneutta ja jotain hyviä piirteitä kun oikein etsii, esim. suufilainen mystiikka joka itseäni eniten kiehtoo siinä, mutta yleisesti ottaen sen vaikutus maailmaan on taannuttava josta esim. monet persialaisesta kunniakkaasta perinteestä ylpeät iranilaiset eivät pidä. He kaipaavat zarathustralaisuutta ja Persian loistokautta jonka islam tuhosi ja stagnatisoi. Islamkriittisyys ei mitenkään ole automaattisesti juutalaismyönteisyyttä. Ja maailman ehkä hienostunein kulttuuri Japanissa perustuu sykliseen shintolais-buddhalaisuuteen(lukuunottamatta viime aikojen rappiokehitystä). Ei näihin lineaarisiin lähi-itämaisiin kirjan uskontoihin joiden piiristä löytyy eniten kiihkoilijoita. En Pegidasta osaa paljon sanoa. Voi olla aito ruohonjuuri tason liikekin, mutta varmaan ylsipuolisuudellaan saattaa sisältää valeoppositionkin elementtejä jos siellä aktiivisesti vaietaan juutalaislobbysta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Heillä on kulttuurinsa ja meillä oma. Tuhoon johtaa kulttuurien sekoittuminen olipa kyse sitten mistä rodusta tahansa. Ensin juutalaiset edistävät maahanmuuttoa ja sitten kun ovat saaneet tarpeeksi sekoitettua kansoja juutalaiset aloittavat propagandan joka johtaa kantaväestön ja maahanmuuttajien väliseen vihanpitoon.
   Ratkaisu: Juutalaiset jonnekin Afrikkaan , somalit samoin. Palestiinalaiset saavat oman maansa ja muuttavat omille mailleen jolloin rauha palaa kaikkialle.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. En ihaile muslimeja enkä heidän uskontoaan, mutta meillä ei olisi heidän kanssaan mitään ongelmia, jos saisimme elää ilman sionistimedian ylivaltaa.

    Kaikkien pitäisi jo avata silmänsä:

    Juutalainen on 100 % etnosentrinen omassa maassaan ja 100 % muslimeja syleilevä meidän maassamme.

    Pitääkö aivan kaikkien olla lobotomiapotilaita?

    Juutalaisethan yksinkertaisesti haluavat tuhota valkoisen kulttuurin. Jos joku ei tätä näe, niin on aivan sokea.

    Muslimit eivät ole ongelma, sillä he eivät hallitse mitään mediaa, heillä ei ole ydinaseita, he eivät hallitse maailman pankkeja, he eivät tee jatkuvalla syötöllä holokaustielokuvia.

    Sen sijaan juutalainen on niin kaksinaamainen kuin yleensä voi olla. Muslimi on muslimi täällä ja kotimaassaan. Jokainen näkee heti, mitä on luvassa.

    Mutta katsokaa nyt, Herran tähden, juutalaisia:

    Omassa maassaan he ovat totaalisen suvaitsemattomia. Mihin kaikki arabit pakenevat? Eurooppaan, koska juutalaiset ampuvat arabit, jos he yrittävät paeta Israeliin. Ottaako Israel pakolaisia Irakista, Syyriasta, Libyasta?

    Huomatkaa, kuinka juutalainen voi olla häikäilemättömän itsekäs ja simsalabim! Kaikesta tästä totaalisesta itsekkyydestä huolimatta he jaksavat etulinjassa vaatia meitä uhrautumaan. Meidän pitää tinkiä elintasostamme, meidän pitää maksaa. Juutalainen ai auta ketään, ei maksa mitään omassa maassaan.

    Aukaiskaa silmänne.

    Jos juutalaisjärjestö esiintyy täällä Hyvän edustajana, heiltä pitää kysyä:

    Kuinka Israel auttaa pakolaisia?
    Kuinka monta pakolaista Israel on ottanut Syyriasta tai Irakista?
    Miksi juutalaisvaltio on ainoa valtio, joka tappaa julkeasti lapsia ja naisia ohjuksilla?
    Miksi juutalaisvaltio haluaa kutsua itseään JUUTALAISVALTIOKSI, JOKA ON JUUTALAISILLE?

    Jos juutalaiset voivat näin tehdä ja se on heidän oikeutensa niin miksi minä olen rikollinen ja ”natsi”, jos minä vain haluan samaa omalle kansalleni?

    Juutalaiset valehtelevat ja heillä on ”kaksihaarainen” kieli.

    Ei ole minun vikani, että näin on.

    Ja kukaan ei voi ylläolevaa kieltää. Joka ainoa rivi on kylmä fakta.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Kaikki muslimit eivät tee kunniamurhia. Kunniamurhat ovat yksi ongelma Lännessä, mutta toisaalta ne sentään ovat usein todellakin kulttuurin kuuluvia murhia, jossa koko suku on mukana. Niissä on oma logiikkansa ja kyseessä ovat muinaiset tavat. Suurempi ongelma on tietenkin jengiväkivalta, jossa ei ole mitään muuta syytä kuin kantaväestön vastainen viha, jota nimenomaan juutalaiset suosivat ja lietsovat sekä panevat yhteiskunnan sitä sietämään. Tämä väkivalta johtaa nimenomaan konflikteihin ja sisällissotaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  3. ”Mielestäni nämä asiat eivät ole toisiaan pois sulkevia, eli siis ”muslimivastaisuus” ja juutalaislobbausvastaisuus. Niitä kumpaakin voi vastustaa samaan aikaan.”

   Tätä olen yrittänyt rautalangasta vääntää näille, mutta vastaan tulee syytösryöppy että on valeopposition edustaja tai joku agentti.

   Käytin aikaisemmin nimimerkkiä ’Vastavoima juutalaisille’. Koska huomasin että se oli liian ahdas ja kapea-alainen lyhensin nimimerkin ’Vastavoimaksi’. Toimii paremmin ja voi kohdata ja/tai konfrontoida ongelmavyyhdet ja argumentit laajemmalla perspektiivillä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Toki ymmärrän lausumaasi, ei siinä mitään.

    Mielestäni kuitenkin tässä on kyseessä klassinen juutalaistoimi.

    Juutalaiset ovat kuin ovatkin koko ilmiön sielu, sydän ja aivot.

    Etkö ole sitä nähnyt? Hehän toimivat täsmälleen niin kuin bolshevikkivallankumouksessa.

    Sielu on siinä, että juutalaiset ovat luoneet koko ilmiön omalla toiminnallaan. Muslimien radikalisoituminen on suora seuraus juutalaisväkivallasta Palestiinassa ja muualla Lähi-Idässä. Meitä ei auta muslimien suuntaan hyökkääminen, kun taudin syy on siinä. Ei kannata hoitaa oireita, vaan antaa ohje siitä, kuinka tauti lähtee.

    Sydän on siinä, että juutalaiset ovat ensin luoneet tilanteen ja saaneet meidät mukaan tähän järjettömyyteen. Ensin juutalaiset luovat amerikkalaisluopioiden kanssa maanpäällisen helvetin Lähi-Itään ja lähettävät sitten rikkipommitetuista maista nuoria miehiä tänne, ”turvaan”. Ja sitten meitä aletaan syyllistämään, jos me emme uhraa koko yhteiskuntaamme tämän asian puolesta. Samaan aikaa juutalainen itse on sataprosenttisen välinpitämätön Lähi-Idän tuholle. Lähi-Idän ”ainoa demokratia” ei auta, ei maksa. Se vain TAPPAA.

    Ja aivot: Juutalaiset hallitsevat mediaa ja ovat saaneet meidät uskomaan, että ainoa lääke tähän tautiin on lisätä tautia.

    Jos muslimit pommittavat, lisää muslimeja. Jos muslimit radikalisoituvat, lisää tukea jihadisteille ja lisää pommeja muslimien niskaan.

    Juutalaiset ovat kognitiivinen paholainen. Heidän pahuudellaan ei kirjaimellisesti ole mitään rajaa.

    Ei meitä auta se, jos kiirehdimme tätä prosessia alkamalla vihaamaan näitä muslimeja, jotka on kotimaassaan pommitettu hulluiksi. On vain yksi tauti.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. ”Kunniamurhat ovat yksi ongelma Lännessä, mutta toisaalta ne sentään ovat usein todellakin kulttuurin kuuluvia murhia, jossa koko suku on mukana. Niissä on oma logiikkansa ja kyseessä ovat muinaiset tavat.”

  Taas yrität omalla kierolla tavallasi kääntää asian sellaiseksi ikään kuin kunniamurhat olisivat loppujen lopuksi pienempi pahe.

  Mikäli olisit rehellinen sanoisit:

  Murha on murha. Ja siinä ei ole mitään kunniaa. Piste. Erityisen halveksittavaa ja raukkamaista on teloittaa syyttömiä uhreja joita syyllistetään rikoksista joita he eivät ole tehneet. Muslimimaissa raiskattu nainen syyllistetään rikolliseksi ja saatetaan teloittaa esim. kivittämällä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Jos heidän kulttuuriinsa kuuluu kunniamurha, niin mitä sitten ? Omassa kulttuurissaan saavat tehdä niin kuin heille parhaaksi sopii. Tuskin sentään raiskattua murhaavat, pettäjää saattaa odottaa kova kohtalo.
   Toista se on täällä länsimaissa, juutalainen media ja elokuvat kannustavat sivettömyyteen ja se on lähes kaikkien kansanhupia.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. ”Jos heidän kulttuuriinsa kuuluu kunniamurha, niin mitä sitten ? Omassa kulttuurissaan saavat tehdä niin kuin heille parhaaksi sopii. Tuskin sentään raiskattua murhaavat, pettäjää saattaa odottaa kova kohtalo.”

    Eivät muuten saa tehdä omassa niin kutsutussa kulttuurissaan mitä huvittavat.

    Monet heidän teot joita perustellaan kulttuurisidonnaisuudella sotivat yleismaailmallista(universaalista) oikeustajua vastaan.

    Leivänpalan varastaminen ei oikeuta amputoimaan kättä.

    Islamilaisten hallitsijoiden kritisoiminen ei oikeuta kidutuksiin ja murhiin.

    Sadismi ja sodomia sekä murhanhimoinen koston kulttuuri hallitsevat islamilaista maailmaa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Pitäisi katkaista kaula käden sijaan. Velkatalouspohjainen varastaminen ei jää pelkkään leivänpalaan, siinä menee pellot ja elintarviketeollisuus samaan syssyyn.

     Holokaustiuskonnon kieltämisestä joutuu kyllä linnaan, mutta tuo Talmudin koston kulttuuri on kyllä kummajainen. Juutalaiset kostavat Kristukselle ja Kristityille sen, että juutalaiset tappoivat Kristuksen? Eikös tuo mene jotenkin vituilleen?

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Sana ”juutalainen” tarkoittaa nykyisin samaa kuin ”fariseus” (ulkokultailija Jeesuksen aikaan), ja fariseukset ovat teeskentelijöinä (valehtelijoina siis) perkeleestä, Joh.8:44.

      Oikeita juutalaisia ovat sydämen uskoon tulleet juutalaiset, ne siis, jotka uskovat Jeesuksen Kristuksen lunastustyön kohdallaan:

      ”Sillä ei se ole juutalainen, joka vain ulkonaisesti on juutalainen, eikä ympärileikkaus se, joka ulkonaisesti lihassa tapahtuu; vaan se on juutalainen, joka sisällisesti on juutalainen, ja oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus Hengessä, ei kirjaimessa; ja hän saa kiitoksensa, ei ihmisiltä, vaan Jumalalta” (Room. 2:28-29).

      Tuo ”sydämen ympärileikkaus” on kristillinen usko, joka karkottaa perkeleen ihmissydämestä (syntiinlankeemus turmeli koko ihmiskunnan) ja tilalle tulee Pyhä Henki, Jumala.

      Nykyjuutalaiset ovat vääriä juutalaisia, Kristuksesta (Messiaasta) osattomia, ja he ovat fariseusten perillisiä ja Jumalan vihollisia.

      He tappoivat Jeesuksen, koska tämä sanoi olevansa Jumalan Poika, kuten olikin. Kyse on siitä, perkele pyrkii tappamaan kaiken, mikä on Jumalasta. Tämä selittää nykyjuutalaisten toiminnan.

      Jeesuksen ajat väärät juutalaiset (fariseukset) eivät kuitenkaan onnistuneet tappamaan Jumalan Poikaa, koska tämä nousi ylös kuolleista.

      Näille väärille juutalaisille ei jäänyt muuta kuin raivo (perkeleestä nouseva raivo) tuhota ja tappaa kaikki, mikä on Kristuksesta, siis kristityt ja heidän kirkkonsa. Pietari sanoo kristityille:

      ”Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä” (1.Piet. 5:8).

      Perkele tietää joutuvansa helvettiin, ja siksi hän pyrkii viemään sinne mukanaan niin paljon ihmisiä kuin mahdollista, etteivät nämä pelastuisi Kristuksessa.

      Juutalaiset (nuo väärät sellaiset) ovat raivoissaan siitä, että heidän tappamansa Kristus tuli tuon tappotyön ansiosta pelastukseksi pakanoille (ei-juutalaisille) ja oikeille juutalaisille. Nyt ei-juutalaisille koitunut pelastus on koko ajan muutamille juutalaisille se heräte, että heistäkin tulee kristittyjä eli oikeita juutalaisia. Osa juutalaisista pelastuu koko ajan Kristuksessa, kuten osa ei-juutalaisistakin.

      On siis muistettava, että nykyjuutalaisuus on Jeesuksen ajan farisealaisuutta, jota Ilmestyskirja kutsuu ”saatanan synagogaksi”, Ilm. 2:9 ja 3:9. Nykyjuutalaisuus on perkeleen orjuutta, kuten on myös se osa ei-juutalaisia, joka ei usko Kristukseen.

      Saatana sotii aina sitä vastaan, mikä on Jumalasta. Kyseessä on ns. Harmagedonin sota.

      Jumalan viisaus on mittaamaton. Pelastuskin tapahtui Jumalaa vastustavien juutalaisten käsien kautta. Ja sekös näitä riepoo.

      Todellinen sota nykyisin (Kristuksen jälkeen) on sota Jumalan ja perkeleen välillä ihmissieluista, Harmagedonin sota.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Pienempi ongelma on eri sia kuin pienempi pahe. Kieroilun huippu on yrittää vääntää tyhjästä katetta koville syytöksillesi. Epärehellinen olet sinä. En ymmärrä, mitä lisäarvoa vääntäsi tuottaa. Itse olisin monottanut sinut pois viikkoja sitten

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Vastaukseni Päpyn viimeisimpään kommenttiin on poistettu. Miksi?
  Se oli asiallinen ja perusteltu.

  Kuinka montaa nimimerkkiä Päpy-Pilly Pulli käyttää Magneettimediassa? Sallitaanko useamman nimimerkin käyttö myös muille?

  Hänen käyttämät halventavat nimittelyt ulkonäön perusteella ja täysin tuulesta temmatut ominaisuudet joita hän liittää ihmisiin vetävät koko foorumin tason alas. Sallitaanko se hänelle? Miksi ei muille siinä tapauksessa?

  On kuvottavaa itsepetosta selittää, että ”eivät kaikki muslimit hyväksy tätä” tai ”ei tämä ole islamin oppien mukaista”. Koraani määrää vääräuskoiset tapettaviksi tai orjuutettavaksi, viholliset vieläpä kidutettavaksi hengiltä, vääräuskoiset naiset raiskattavaksi, vääräuskoisilta varastamisen, jne., eikä yksikään muslimi voi kiistää Koraanin opetuksia ja harvoinpa yksikään imaami niitä yrittääkään kiistää. Ainoat, jotka säännönmukaisesti puhuvat palturia islamin todellisesta luonteesta ovat hölmöjä länsimaisia islamin nuoleskelijoita, dhimmejä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. No sano sitten perkele minkä puoleen eivät ählämit toimineet koraanin oppien mukaan ja teurastaneet niitä Koptikristittyjä jo satoja vuosia sitten. Ylipäätäänkin Kristityt ja Muslimit elelivät sopuisasti kunnes paikalle änkesi vesikauhuinen kasarian koukkunokka.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Muslimit ovat teurastaneet 600 luvulta lähtien muita ”vääräuskoisia” kaikkiin ilmansuuntiin minne islam on tunkeutunut. Toimintatavat eivät ole muuttuneet siitä ajasta.

    Tässä he ottavat hengiltä omiaan. (Teko)syynä ilmeisesti väärä pukeutuminen, eli punainen vaatekappale, tai joku muu ”miehekäs” tekosyy.

    Paikka : Islamilainen maailma
    Aika: 2015 jKr

    https://www.youtube.com/watch?v=HxSGF_iaerU

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Judeokristityt ovat teurastaneet luonnonuskoista lähtien kaikkia kaikkiin ilmansuuntiin, mihin Kirkkoon vain juutalaisuus on tunkeutunut. Kolumbus oli juutalainen niin kuin Britti-imperiumi ja Afrikan orjakauppa.

     Jos haluaa nähdä, kuinka judeokristityt ottavat hengiltä aitokristittyjä, voi katsoa kuvamateriaalia vaikka Dresdenin pommituksista.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Niin onhan tuota tullut sanottua, että Halla-aho näyttääkin ihan kasaarijuutalaiselta. Mutta siis vasta sitten, kun hän vuosia on toiminut juutalaisten pussiin.

  Lähi-idässä todellakin nimenomaan Israel vainoaa kristittyjä Palestiinassa ja lähialueilla. Sen armeija on tuhonnut kirkkoja ja madonnan patsaiuta ym. tarkoituksella. Et saa kantaa mukanasi Uutta testamenttia tai käyttää ristisymboleita Israelissa.

  Viime aikoina on myös Mossadin luoma islamilainen terrorismi ilmeisesti suhtautunut erittäin jyrkästi kristinuskoon Syyriassa, Libyassa ja Irakissa. Tämä kaikki on nimenomaan Israelista johdettua kristinuskon vihaa. Ja myös Lännen vapaamuuraridemokratioista.

  Vuosisatoja islamilainen maailma suhtautui varsin suvaitsevasti kristiuskoon. Liian luottavaisesti juutalaisuuteen, kuten Länsimaissa kristinusko.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Oheisen mainosjulisteen nähtyään tyhmempikin tajuaa PS-puolueen rähmällään olon rahanväärentäjä-heimon edessä ja tuo paljastaa viimeistään sen, mitä puolue oikeasti edustaa. Ei ainakaan Suomalaisia.

   Eikös noiden pitäisi olla huolestuneet vain Suomalaisten oloista? Miksi jonkin aivan marginaalisen ryhmän ”vainoista” ollaan noin huolissaan, vaikka mitään vainoa ei ole ? Haitallisten tekojen aiheellinen kritisointi ei ole vainoa.

   Ei haluta tunnustaa, että tämä talouskriisi on juuri heidän suojelemiensa ”vainottujen” tänne vehkeilemän velkarahajärjestelmän ansiota. Vaan asian paljastumista pitää oikein suojella, vain härski ohipuhuminen sallitaan. Jos näistä puhut – olet vainoaja.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 11. Muistakaatten kaiken EU:lle vaarallisen olevan lain nojalla kiellettyä. Säädökset määriteltiin sodan jälkeen. Mitään todellista vastarintaa ei täten koskaan liittovaltiolle voi muodostua.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 12. ”Haittamaahanmuuttovastainen” — kuulostaa siionistien touhulta taas.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat