Podcast: Median ajojahti on meidän aikamme noitaoikeutta

1600-luvulla noitia poltettiin roviolla. Tänään noitia poltetaan median roviolla. Ruotsissa on eniten median ajojahtia Pohjoismaissa, ja sen määrä on viisinkertaistunut vuodesta 1980. Median ajojahdista on kehittynyt moderneja noitaoikeudenkäyntejä.

Toimittajilla on valta tuhota ihmisen elämä täysin – voima, jota he mielellään käyttävät. Seurauksista yksilölle he eivät ota vastuuta. He vain tekevät samaa, kuin kaikki muutkin.

Nyt ei hirtetä mediassa vain julkisia henkilöitä korkeissa tehtävissä. Jopa yksityishenkilöihin, joilla ei ole resursseja suojeluun ja turvallisuuteen, kohdistetaan tappouhkauksia ja raivonpurkauksia.

Maahanmuuttokriitikot ovat erityisen vaarallinen alue hengailla, koska he paljastavat faktat, joista poliittisesti korrektit tiedotusvälineet vaikenevat tai valehtelevat.

Sekä Expressen ja Aftonbladet ovat palkanneet noitavainoojia ja häpäisseet maahanmuuttokriitikoita, siitä saakka kun väkivaltainen hakkeriverkosto Researchgruppen paljasti heidän henkilöllisyytensä.

Journalistien virallinen motiivi jahdille ja julkituonnille on koskematon, ainakin heidän omissa silmissään: ylläpitää yhteiskunnan moraalia.

Epävirallinen motiivi ei ole niin siisti: leimata ja vaientaa ihmisiä, jotka kyseenalaistavat vallitsevat normit ja poliittisen konsensuksen. Tehdä ihmisistä vaarattomia, jotka ovat poliittiselle ja median vallalle epämiellyttäviä.

Tässä podcastissa toimittaja ja kirjailija Julia Caesar selventää mediajahdin mekanismeja. Kerrankin pääsee ajojahdin uhri ääneen. Se käsittelee epäinhimillistämistä, tappouhkauksia, syyllisyyttä ja häpeää ja toimittajien etiikan ja vastuun puutetta.

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä.

10 kommenttia

 1. No onpas kaksinaamaista syyttää muita siitä mitä itse samaan aikaan tekee!

  [MV-lehdessä] jos jossakin tätä tapahtuu,sivustolla säännöllisesti mustamaalataan,häpäistään ja luonnemurhataan varsinkin Venäjän informaatiosotaa julkisuudessa kommentoivia [Suomen] puolustusvoimien upseereja,tutkijoita sekä sitä tutkivia journalisteja.

  [MV-lehdessä] julkaistujen likaisten luonnemurhien ja panettelevien julkaisujen takana on yleensä ollut dosentti Johan Bäckman joka luovutti MV-lehdelle julkaistavaksi Venäjän trolliarmeijan ja valemedioiden toimintaa valottaneen Yleisradion toimittajattaren J.Aron tiedot vanhoista tuomiosta sekä sivustolle säännöllisesti T9 nimimerkillä kynäilevä putinisti Juha Molari. 😉

  Entinen kirkkoherra ja osaaikainen vessojen siivooja Juha Molari on Mv-Lehden toimittaja T9:

  http://www.antifa.fi/2016/04/vihasivuston-avustaja-tahtoo-papiksi.html

  Plusääni(1)Miinusääni(18)
  1. Ei ole tervettä olla noin pahasti russofoobikko. Jätä hetkeksi uutisten lukeminen ja facebookin synkissä ryhmissä käynti. Mene vaikka mökille tai kylpylään muutamaksi päiväksi rentoutumaan. Jatkuva pelkääminen rassaa sydäntä. Ei venäjä ole mihinkään hyökkäämässä. Jos sota syttyy NATOn ja venäjän välille niin jenkit on se hyökkääjä ja venäjä puolustaja. Jos suomi erehtyy sotkeutumaan siihen soppaan niin sitten sinun ei tarvitse enää pelätä, tai mitään muutakaan.

   PS: Kukaan ei oikeasti välitä Bäckmänistä. Onko teillä jotain henkilökohtaisia kaunoja kun tuot hänet esiin oli aihe sitten mikä tahansa?

   Plusääni(4)Miinusääni(6)
    1. Kerrotko mitä tämä Johan on oikein tehnyt, mitkä täyttää maanpetturuuden kriteerit? Hallituksessa istuu useampikin joiden pitäisi olla kaltereiden takana maansa myyneenä + ainakin Katainen. En käsitä kuinka Bäckman voi yltää edes lähelle samaa.

     Plusääni(4)Miinusääni(6)
 2. Ruotsalainen yhteikunta on visvaisen sairas. Se elää eäänlaisessa Stalinismissa, jossa kukaan ”toisinajattelija” ole turvassa. Eikä tämä rajoitu pelkästään tähän. Täysin syytönkin suutaan kertaakaan avannut svensson voi joutua vainon kohteeksi pärstäkertoimen tai vain toimittajan (inksiviittorin) kulloisenkin paranoidisen tilan edellyttämällä tasolla.
  Hullut eivät itse tajua hulluuttaan ja sairauttaan. Läpimädällä hallituksellakaan (yksi murhaaja kumpp.) ole tajua, eikä ymmärrystä nähdä kuinka punaterrorin sekä juutalisanarkistien mielivallan alla yhteiskunnan tila on ja kuinka kauaksi se on ajelehtinut sivistyneen länsimaisen yhteiskunnan periaatteista ja vapauskäsitteistä, jolla jokaista kansalaista on suojattu Stalinin terrorin kaltaiselta hävitysvimmaiselta tilalta.
  Vainoa harjoittavien VERI-LEHTIEN toiminta voidaan rinnastaa Länsi-Saksassa 1970-luvulla terrorisoineisiin punaiseen armeijakuntaan ja Italiassa samoina aikoina toimineeseen sikäläiseen kommunistiterroristeihin. He kidnappisivat v. 1978 Italian pääministerin Aldo Moron ja murhasivat kylmäverisesti teloitustyyliin.
  Kaunista, eikö totta.
  Olenkin aina sanonut vasemmistolaisia ”ihmisystäviä” ja maailman halaajia ”NISKALAUKAUS-HUMANISTEIKSI!”
  Presidentti Urho Kekkonen (1900-1986) on sanonut osuvasti: ”Sosialidemokratia ei ole demokratiaa”.
  Tuo lause on helppo ”sisäistää”, koska on tullut nähdyksi lievästi sanoen lukuisia esimerkkitapauksia, että näin on.

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
   1. Johan Bäckman on neo-stalinisti ja kommunisti. Onkin mielestäni aivan käsittämätöntä että osa äärioikeistolaisista maahanmuuttokriittisistä porukoista ( Marco De Witin Suomi Ensin-liike & Mv-lehti) on erehtynyt lähtemään yhteistyöhön tämän ensisijaisesti Putinin Venäjän ja juutalaisten etuja edistävän ideologisen vastustajan kanssa.

    http://www.antifa.fi/2013/02/stalin-oli-ystavallinen-ja-herttainen.html

    Plusääni(6)Miinusääni(1)
 3. Commies Attack After Trump Wins Presidency!
  https://www.youtube.com/watch?v=M2p_8HEZd7w

  paras esimerkki noiden anarkistien idiotismista
  ukko syytää toimitajaa rasistiksi vaikka trumph kannataja toimittajan morsia on musta
  siiten kun tälle väitelle halutaa lisää perusteita nämä perkeleet eivät sano muuta kuin fuck you rasist
  ja pakenevat jotenki oudosti samakaltaisutta suomen suvakki anarkisteihin sun muihin vasuri puolueen kannatajiin

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat