Poliisipäällikkö: maahanmuuttoaiheinen sensuuri käytössä koko maassa

Uutisoimme tänään julkisuuteen vuotaneesta määräyksestä, jossa Hämeen poliisilaitoksen henkilöstöä kiellettin kertomasta turvapaikanhakijoiden rikoksista.

Määräystä perusteltiin sillä, että tieto maahanmuuttajien rikoksista lisää ”rasismia” ja epäluottamusta valtiojohtoa kohtaan. Lisäksi sensuurin kerrottiin kasvattavan suomalaisten luottamusta poliisia kohtaan.

Hämeen poliisipäällikkö Tapio Saarni kommentoi skandaalia hetki sitten Etelä-Suomen Sanomille. Hänen mukaansa määräys sensuroida maahanmuuttajarikollisuuteen liittyvää tietoa on valtakunnallinen. ESS kirjoittaa:

”Saarnin mukaan muillakin poliisilaitoksilla on laadittu vastaavia ohjeistuksia, jotka perustuvat 13. lokakuuta päivättyyn valtakunnalliseen linjaukseen.

– Haluamme yhtenäistää tiedotuskäytäntöä, koska joissakin tapauksissa on kerrottu rikoksesta epäillyn olleen turvapaikanhakija, vaikka sille ei ole tiedotusohjeissamme perustetta.”

Aiemmin valtamedia on yrittänyt peitellä maahanmuuttajarikollisuutta vetoamalla poliisin tiedotteisiin. 26.8. Yleisradio esimerkiksi valehteli röyhkeästi, ettei vastaanottokeskusten perustaminen lisää suinkaan rikollisuutta. Toisin kävi.

 

Lue myös:

Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta!
Maahanmuuttajajengit, media ja viranomaiset

5 kommenttia

 1. Tämä on skandaali.Suomalaisilla on oikeus tietää mitä heidän omassa maassaan tapahtuu.Miksi valtio suojelee näitä kehitysmaalaisia?Hyvää sananvapausviikkoa vaan.

  Plusääni(37)Miinusääni(0)
 2. TÄMÄHÄN ON LÄ$KIPO$$U $IKOJ€N T€HTÄVÄ TÄMÄNPÄIVÄN $UOM€$$….

  VALTION $UOJ€LUK$€N ALLA TOIMIVI€N RIKOLLI$T€N $UOJ€LU…

  JOHON KUULUU $€URAAVAT….

  MAANP€TO$ KAN$ANP€TTURIT ($UOLI NIINI$TÖ)

  KAN$ANKU$€TTAJAT (POLIITIKOT)

  KAN$ANMURHAAJAT (MINI$T€RIT)….

  KAN$ANRYÖ$TÄJÄT (VIRKAMI€H€T)….

  KAN$ANLAHTAAJAT (PO$$U$IAT,$UPOCIAT,$A-hINTIT)

  KAN$ANRAI$KAAJAT (PAKOLOI$€T)

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 3. Tuntuu että tällainen menettely tulee synnyttämään laajamittaisempaa vihaa, koska raiskaukset ja väkivalta mamujen toimesta tulee kasvamaan joka päivä.
  Jos poliisi ei tiedota tuntomerkkejä, tai ei anna näiden ”insinöörien” saamista rangaistuksistakaan mitään tietoa, niin se johtaa vihaan jokaista keeneriä kohtaan.
  Poliisin menettely leimaa kaikki mamut raiskaajiksi vaikka heidän joukossaan on varmasti yksilöitä jotka eivät tätä tee(naiset).

  Plusääni(10)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat