Poliittinen koneisto valehtelee ja juonittelee Isis-liikkeeseen kuuluvia ihmisiä Suomeen; vallankumousta tarvitaan

Suomen kansalle on valehdeltu vasten kasvoja. Hiljattain Pekka Haavisto (vihr.) vakuutti haastattelussa, että al-Holilta tuotavien jihadistista ideologiaa (Isis) kannattavien naisten sekä näiden lasten ”pelastusoperaatio” on jäädytetty koronaepidemian takia. Haaviston mukaan ketään ei olla sieltä nyt tuomassa Suomeen.

Muistamisen arvoista on, että Isis ei edusta islamia, vaan Isis-terroristijärjestö oli, ja on edelleen Yhdysvaltojen sekä Israelin luomuksena yhdistäytyneenä CIA:n kanssa.1,2,3

 

Kansalle valehdeltiin päin kasvoja: Isis-perheitä on kuljetettu Suomeen 

Kuitenkin Suomeen oli tuotu Isis-perheitä viime viikolla salaista operaatiota hyväksi käyttäen. Suomeen tuotiin yhteensä 12 henkilöä. Vielä joulukuussa sisäministeri Maria Ohisalo lupasi suomalaisille, että Isis-palautuksista informoitaisiin kansaa. Sekä Pekka Haaviston että Ohisalon puheet eivät siis pitäneet ensinkään paikkaansa. 

Kenelle annettiin maksuja? 

Perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon mukaan ei ole laisinkaan uskottavaa epäuskottavaa, että Isis-naiset olisivat päässeet ulos leiriltä tai Turkin rajan yli oma toimisesti. 

– Kysymys kuuluu, mitä Suomen ulkoministeriön asiamies on alueella tehnyt ja kenelle on maksettu. Mahdollisesti Isisille. Isisin ja vihreiden tavoitteet kohtaavat siinä, että kumpikin haluaa fanaatikkojen palaavan länsimaihin jatkamaan tihutöitään, Halla-aho kommentoi. 

Ministeriöihin sisältyy monikulttuurisuus ideologia 

Ulkoasiainhallinto ja sisäisestä turvallisuudesta vastaava ministeriö ovat vihreiden kaltaisen liikkeen hallussa. Korpi-operaatiossa viimevuonna kaikki Isis-naiset yritettiin kuljettaa Suomeen. Medialle sekä eduskunnalle valehdeltiin operaation olemassaolosta, kunnes asiakirjat vuotivat julkisuuteen. 

Viime keväänä Ohisalo liittyi Erdoganin kumppaniksi ja koitti sabotoida Turkin masinoiman siirtolaisinvaasion torjuntaa Kreikan rajalla. Edes koronakriisi ei estänyt Ohisalon ja kumppaneiden hillitöntä projektia maahanmuuttolainsäädännön rikkomiseksi pala, palalta. Hiljattain myönnettiin työskentelyoikeus kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille. Nyt eduskuntaan on saapumassa esitys, joka ulottaa alaikäisille turvapaikanhakijoille tarkoitetut palvelut ja edut 25-vuotiaille.

 

Ulko- ja sisäministeriön tehtävät 

Ulkoministeriön tehtävänä on edistää Suomen etua ulkomailla ja sisäministeriön tehtävänä on suomalaisten turvallisuudesta huolehtiminen kotimaassa. Kumpikaan ministeriö ei siis tee ollenkaan tehtäviään. Molemmat ovat voimakkaan maahanmuuttoagendan asiamiehiä. 

Halla-ahon mukaan keskusta sekä demarit ovat näiden ministeriöiden tahdottomia tukimiehiä. 

 
 
Myös perussuomalaisiin ei voida luottaa 

Vaikka perussuomalaisten edustajat ovat oikeassa ulko- ja sisäministeriön suorastaan kriminaalisesta toiminnasta, ei PS:n voi kokonaisuudessaan luottaa siinä, että saisimme joskus itsenäisen ja taloudellisesti omavaraisen valtion. Kaikki nykyiset eduskuntapuolueet pitäisi lakkauttaa. Tarvitaan uusi poliittinen järjestelmä. 

Perussuomalaiset (PS) on toiminut negatiivista globalisaatiota edustavien puolueiden asiamiehenä Suomessa. PS imuroi oppositiossa ollessaan itsenäisyysmielisten suomalaisten äänet ja luovutti ne hallitukseen päästyään suopeasti kokoomukselle. 

Perussuomalaiset lupasivat ennen vuoden 2015 eduskuntavaaleja rajoittaa Suomeen kohdistuvaa siirtolaistulvaa ja auttaa globalisaation runtelemia suomalaisyrittäjiä sekä -palkansaajia, mutta hallituksessa puolue on ajanut järjestelmällisesti sekä talous- että väestöpoliittista globalismia. 

Hallitusvastuun alkaessa uhata, puolue luovutti strategisesti sisä- ja valtiovarainministereiden salkut kokoomukselle. Näin perussuomalaisten ei ole tarvinnut koittaakaan täyttää vaalilupauksiaan. Vaikean paikan tullen epäisänmaallisesta talous- ja väestöpolitiikasta voi (edelleen) syyttää kokoomusta. Bluffin läpi näkee kuitenkin kasvava joukko äänestäjiä, vai näkeekö sittenkään? 

Näkyvimpiä globalisaation ja suurten pankkien juoksupoikia ovat olleet puolueen eliittijäsenet, joista muutamat ovat jo poistuneet päivän politiikasta. Näitä eliitin lakeijoita ovat olleet Timo Soini , Sampo Terho ja Jussi Halla-aho. Halla-aho ajoi vimmatusti esimerkiksi TTIP-vapaakauppasopimusta, joka olisi siirtänyt lainsäädäntövallan Suomelta ylikansallisille suuryrityksille ja mahdollistanut kansallisomaisuuden kauppaamisen ulkomaille pilkkahintaan. 

 
 
Lopuksi 

Hallituksen tärkeysjärjestyksen huipulla näyttää olevan kenties vaarallisten ihmisten rahtaaminen Suomeen. Poliittiset valtaapitävät näyttävät syyllistyvän kokonaisuudessaan valehteluun, jotta ”ihmissalakuljetus” Suomeen onnistuisi kansalta salassa. 

Täten Suomessa, kuten muissakin Unionin maissa olisi ryhdyttävä järjestelmälliseen kansannousuun juutalaisen eliitin luomaa rahoitusjärjestelmää vastaan: Suomen ja poliittisen Euroopan on päästävä siitä irti. Vasta tämän jälkeen on valtioilla mahdollisuus poliittiseen, taloudelliseen ja kulttuurilliseen itsenäistymiseen. Meidän on jättäydyttävä laittoman EU ja eurovaluutta päätöksien ulkopuolelle ja otettava käyttöön oma turvallisuus- sekä puolueettomuuspolitiikka. Suomessa olisi tehtävä välitön vallankumous, jonka jälkeen sovellettaisiin maahan kansallissosialistista poliittista järjestelmää. 

Markku Juutinen 

Lähteet

SUOMEN UUTISET (1.6.2020). Hallitus junaili terroristit Suomeen salaa – PS: ministerit valehtelevat, virkamiehet valehtelevat, jotta maahan saa tuotua Isis-liikkeeseen kuuluvia ihmisiä! Saatavina: https://www.suomenuutiset.fi/hallitus-junaili-terroristit-suomeen-salaa-ps-ministerit-valehtelevat-virkamiehet-valehtelevat-kaikki-valehtelevat-jotta-maahan-saa-tuotua-isis-liikkeeseen-kuuluvia-ihmisia/?fbclid=IwAR3JlF6eIxHGiFF5nGhaKyh6eyeGe8cx4scgU69I9Ok3B5JOE_qByvYoapY

[ 1]. Fars News agency (9.10.2014). Basij Commander: US, Israel Main Patrons of ISIL.

[2]. Global Research (16.8.2014). The ISIS Islamic Terrorists are Supported by the US, Israel and Saudi Arabia.

[3]. Telegraaf (13.8.2014). PvdA-ambtenaar: ISIS is complot van zionisten.

11 kommenttia

 1. Isis ja Isis. Miksei artikkelissa mainita kuka ja ketkä perustivat Isisin ja miksi ?

  Isis on lännen, lähinnä Yhdysvaltojen luomus. Noilla jutun naisilla tuskin on mitään todellista tekemistä sen järjestön kanssa. He ovat sivullisia.

  Jos todella olisi joku aito terroristiryhmä, niin iskut
  kohdistuisivat oligarkkeihin, pankkiireihin ja kaikkiin niihin, jotka käyvät
  sotaa muita vastaan. Todellisille terroristille on äärimmäisen tärkeä saada
  suuren yleisön tuki. Tämä on sissisodankäynnin perusperiaate. Iskut suurta
  yleisöä kohtaan ovat aina osoittautuneet järjestelmän itsensä tekemiksi. Niillä
  pyritään saamaan yleisön tuki kaikelle sodankäynnille. Näin on toimittu aina.

  Obama ja Hillary Clinton ovat luoneet yhdessä ISIS-järjestön,
  minkä Hillary itse myöntää:
  http://www.trevorheck.com/blog/general-blurps/instrumental-role-of-hillary-clinton-in-isis-creation

  Tämä false flag terrorismi, eli iskut suurta yleisöä kohtaan on kv. pankkikartellin tapa käydä sotaa ja luoda sekasortoa eri puolilla maailmaa. Tekijöiksi tarvitaan palkkasotilaita, jotka
  näennäisesti ovat esim. vapaustaistelijoita, mielenosoittajia tai fanaattisia muslimeja. Niin sanotuissa vapaissa maissa ihmisten mieliä manipuloidaan jatkuvasti. Esim. näillä ISIS peloilla. Se on tehokas tapa hallita massoja.

  Kaikki nuo terrori-iskut ovat noudattaneet samaa kaavaa
  Kennedyn murhasta lähtien. Joku tai jotkut yksittäiset sekopäät tulevat ja
  tekevät iskun, vaikka vastassa on maailman tehokkain vakoilujärjestelmä. Kun
  isku on tehty, niin heti sen jälkeen viranomaiset tietävät, ketkä olivat iskun
  takana. Ennen iskua kukaan ei tiennyt mitään, ainakaan virallisesti. Löytyy
  ajokortti tai jotain muuta, mikä kertoo tekijöistä. Pidätyksiä ei tehdä, vaan kaikki epäillyt
  tapetaan tai sitten he itse kuolevat iskun aikana. Rikospaikkatutkimuksia ei
  myöskään tehdä. Kaikki siivotaan ja silminnäkijöiden kertomuksia ei juurikaan päästetä
  julkisuuteen.

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/12/01/ole-dammegard-paljastaa-false-flag-teatterin-ovatko-muslimiterrori-iskut-lavastettuja/

  Esimerkiksi Pariisin iskuista 2015 silminnäkijät kertoivat, että tekijät
  olivat valkoisia ammattisotilaan näköisiä, eikä vasta islamiin heränneitä
  kakaroita:

  “He fired lots of bullets. He was white, clean shaven and had dark hair neatly trimmed. He was dressed all in black accept for a red scarf.”

  “The shooter was aged about 35 and had an extremely muscular build, which you could tell from the size of his arms. He looked like a weightlifter.

  “He was not wearing gloves and his face was expressionless as he walked towards the bar.

  “The driver had opened his door shortly before the shooting began and stood up with his arm and a machine gun rested on the roof of the car. He stood there with his foot up in the door acting as a lookout.

  “I would describe him as tall, with dark hair and also quite muscular.

  “They looked like soldiers or mercenaries and carried the whole thing out like a military operation.”

  https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/paris-attack-witness-says-black-6834503

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. Kun suomalaisten ovat kerran niin ympärityhmää kansaa kuin olla vain voi, niin me olemme ansainneet aivan kaiken saastan mitä poliittinen eliitti vain ikinä keksiikään niskaamme kaataa. Ja voitte olla varmoja, että kyllä ne keksii yhtä ja toista. Eduskunnassa istuu vain yksi puolue ja se on marxilainen puolue. Oppositiota ei ole. Kaikki on vain ja ainostaan suurta teatteria. Demokratiaa ei ole. Vaalit mitätöitiin nostamalla rökäletappion kärsinyt Kepu hallitukseen ja hävijälle työnnettiin toiseksi tärkein ministerisalkku. Kansalaisaloite on pelkkää petkutusta. Yksi aloite, homoavioliittolaki, on mennyt läpi. Muut on tyrmätty aina jollain tekosyyllä, jopa kesäaikaan siirtymisen lopettaminen tyrmättiin tekosyyhyn vedoten. Poliittisella eliitillä ei ole aikomustakaan antaa alamisten sotkeutua millään tavalla tämän EUn alusmaan asioiden hoitamiseen. Alamaisten osana on vain toimia riiston ja hyväksikäytön kohteena. Riisto ja hyväksikäyttö jatkuu niin kauan kun vain on vähänkään mitä voidaan ryöstää. Kaikki veroina kiskotut rahat työnnetään ilomielin EUn marxilaisuutta edistävään rahastoon ja kitaan. Senttiäkään ei jää kohta enää kotimaan tarpeiden rahoittamiseen. Silloin kyllä maristaan velkaantumisesta kun pitäisi miljardi löytyä vaikkapa vanhusten huoltoon, tai teiden kunnossapitoon, mutta 10 miljardia löytyy noin vain kenekään valittamatta johonkin merkilliseen koronarahastoon. Ei mene enää kauaa kun Suomi lakkaa olemasta paperillakin. Käytännössähän mitään Suomea ei ole ollut enää vuosikausiin.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 3. EU-diktatuuri ei luovu Kalergi-suunnitelman eli kantaeurooppalaisten matala-asteisen etnisen, valkoisen kansanmurhan agendastaan:

  ”EU:n turvapaikkajärjestelmän uudistuskaavailut saavat varautuneen vastaanoton”,
  https://www.kansalainen.fi/eun-turvapaikkajarjestelman-uudistukaavailut-saavat-varautuneen-vastaanoton/

  Jos EU-diktatuuri toimisi Euroopan tavallisten tallaajien puolesta, niin tämän pitäisi olla ns. ”pakolaispolitiikan” ylimpänä johtotähtenä:

  ”Oxfordin yliopiston professori: Pakolaisten auttaminen heidän kotimaissaan on 135 kertaa tehokkaampaa kuin Eurooppaan tuominen”,
  https://www.kansalainen.fi/oxfordin-yliopiston-professori-pakolaisten-auttaminen-kotimaissa-135-kertaa-tehokkaampaa-kuin-eurooppaan-tuominen/

  Miksi EU-diktatuuri ei aja tavallisten tallaajien asiaa selittyy pitkälti seuraavalla:

  ”Euroopan unionin valmistelu laitettiin alulle 50-luvun Bilderberg-kokouksissa. Lord Rothschild ja Laurence ROCKEFELLER valitsivat 100 vaikutusvaltaisinta elitistiä integroimaan Euroopan – ei suinkaan muodostaakseen mielekkäämmän tulevaisuuden tavalliselle kansalaiselle, vaan tehokkaammin toimivan valvontakoneiston ja kaiken alistamisen talouden ylivallalle.”

  ”Bilderbergien päämäärä on uusi maailmanjärjestys, New World Order (NWO), jossa on yksi valuutta, yksi armeija, yksi pankki ja yksi talousalue. Tarkoituksena on keskittää poliittinen, taloudellinen, intellektuaalinen ja uskonnollinen valta yhden maailmanhallinnon alle. Siirtyminen toteutetaan asteittain yhdistämällä pieniä alueita suuremmaksi, kuten Euroopan valtiot Euroopan unioniksi, USA, Kanada ja Meksiko Pohjois-Amerikan unioniksi ja Aasian maat Aasian unioniksi.”
  – Kirjaesittely / Tomi Ahola: DANIEL ESTULIN: The True Story of the Bilderberg Group (2007), https://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html?PHPSESSID=4akjpbmei5bp3a6kf4c2dvupp3#msg1783220

  ROCKEFELLERIEN suvun edustaja kuten mm. Rotschildienkin edustaja kuuluu Bilderberg-ryhmän sisäpiiriin ja on aina kokouksissa mukana.

  Kiinan orwelilaista dystopiaa voi jo pitää Uuden maailmanjärjestyksen prototyyppinä, koska se ilmeisesti vastaa hyvin rosvoparoni Rockefellerin ideaalia:

  ”“The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and COMMUNISM under the same tent, all under their control. … Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and INCREDIBLY EVIL IN INTENT.” ~ Larry P. McDonald, U.S. Congressman, 1976, killed in the Korean Airlines 747 that was shot down by the Soviets,
  in “Introduction” to The Rockefeller File, by Gary Allen (1975)

  tai kuten em. Estulin ilmaisee asian:

  ”Lopullisena päämääränä sillä [bilderbergeillä] on alistaa koko maailma yhden hallinnon alaisuuteen. Tässä uuden maailmanjärjestyksen hirmuvallassa ei ole keskiluokkaa, vaan vain eliitti [kuten superrikkaat oligarkit] ja sitä kuuliaisesti palvelevat köyhät alamaiset, joiden elämä on läpikotaisin kontrolloitua huipputeknologian valvomassa poliisivaltiossa” –
  Näinhän on jo tekoälyn ja robotiikan kärkimaihin kuuluvassa Kiinassa, johon se on päässyt pitkälti Rockefellerin Trilateraalisen komission avustuksella. Esim. ”China’s Social Credit Check System: A move towards Orwellian Dystopia”, https://countercurrents.org/2019/08/chinas-social-credit-check-system-a-move-towards-orwellian-dystopia/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Sivustollaan ”Expose the EU dictatorship and its police state” britti-patriootti David Noakes sanoo perehtyneensä kaikkiin kuuteen EU-perustamissopimukseen. Hänen mukaansa:

  ”…the EU has the constitution (the six treaties) of a DICTATORSHIP, the laws of a police state, and when enforced, its 120,000 regulations will close most of our 4.5 million small businesses, make most of their 13.5 million employees unemployed, and create a soviet style command economy: dictatorships cause poverty… The [Lisbon] Treaty sets up an unelected three tier politburo executive in Brussels with absolute power, a dictatorship on the soviet model. The EU parliament has no power and is a sham.” – https://eutruth.org.uk/

  Ks myös

  ”Former Soviet Dissident Warns For EU Dictatorship
  2006-02-27

  Vladimir Bukovksy, the 63-year old former Soviet dissident, fears that the European Union is on its way to becoming another Soviet Union. In a speech he delivered in Brussels last week Mr Bukovsky called the EU a “monster” that must be destroyed, the sooner the better, before it develops into a fullfledged totalitarian state.

  Mr Bukovsky paid a visit to the European Parliament on Thursday at the invitation of Fidesz, the Hungarian Civic Forum. Fidesz, a member of the European Christian Democrat group, had invited the former Soviet dissident over from England, where he lives, on the occasion of this year’s 50th anniversary of the 1956 Hungarian Uprising…”
  https://www.brusselsjournal.com/node/865

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Nyt, kun nähdään pitkin länsimaailmaa, kuinka helposti kumous-marxilaiset voivat käyttää rotukysymystä keppihevosenaan aiheuttamaan ja voimistamaan levottomuuksia sekä kääntäessään nuorisoa pois oman kansakuntansa traditioista (Kiinan kulttuurivallankumouksen tapaan), niin maahanmuuttokritiikki saa jälleen vahvan faktuaalisen perustelun taakseen. Mutta uusmarxilaiset vasemmistolaiset ja näitä avoimesti tukeva uusliberaali oikeisto eivät välitä faktoista. He ovat vakaasti päättäneet tuhota kantaeuroppalaisen väestön ja näiden kehittämän kulttuurin. Tästä ei ole nyt pienintäkään epäselvyyttä. Kun näet uusmarxilaisen tai uusliberaalin, näet ihmiskunnan historian petollisimman ja kavalimman suurrikollisen. Piste.

  Ongelman perusluonne ei kuitenkaan ole rikosoikeudellinen tai poliittinen, vaan hengellinen. Raamattu kertoo, että lopun aikoina ihmiskunta vajoaa saastaansa ja palautuu vedenpaisumusta edeltäneeseen aikaan, josta Mooseksen kirjan 6. luku karusti kertoo. Ihmiskunta oli tuolloin geneettisesti lähes täysin turmeltunut ja saastunut vierailla geeneillä (nephilim). Huhutaan, että ihmiskunta aiotaan nyt uusien rokotteiden myötä saattaa tuohon samaan geneettisen eli peruuttamattoman turmeluksen tilaan. Nyt kannattaa olla valveutunut ja varautunut myös siihen, ettei poliittista ratkaisua (vallankumous) tilanteen korjaamiseksi enää saada läpi. Toki kannatan pyrkimyksiä poliittisen ratkaisun saavuttamiseksi ja normaalin elämänmuodon palauttamiseksi, mutta juuri nyt näyttää todella huonolta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Iskikö maanpetoksellinen viherkommunistinen sensuuri?

   ”Suomen Perusta -ajatuspaja keskeytti Totuus kiihottaa -julkaisun jakamisen”,
   https://www.kansalainen.fi/suomen-perusta-ajatuspaja-keskeytti-totuus-kiihottaa-julkaisun-jakamisen/

   Viherkommunistit haluavat häiriöttä jatkaa EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista suomalaisten (ja muiden eurooppalaisten) etnistä, valkoista kansanmurhaa – piittaamatta siitä millaista helvettiä ovat omallekin jälkikasvulleen valmistelemassa!
   Lieneekö heillä ”rasisti, fasisti, natsi”-sensuroinnissaan tukenaan vielä eräs tietty ”oikeuslaitoksessamme” oikeuden sijasta vääryyttä jakava sadistinen psykopaatti?

   Onhan tämä melkoinen taakka jo rahallisestikin myös nykyisille veronmaksajille:
   ”Maahanmuuton hinta 3,2 miljardia euroa”, https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/03/11/maahanmuuton-hinta-32-miljardia-euroa-ministereiden-laskelmat/ – puhumattakaan noiden viherkommunisteille rakkaiden sydänkäpysten tekemistä rikoksista kuten raiskaukset ja murhat.

   Kunhan Ohisalo kannattajineen edistyy Suomen ”ruotsittamisessa” niin varmasti saamme autopaloista valoa talvisiin pimeisiin pohjolan öihimme ja vaihtelua ilotulituksilta kuulostavista terroristisista räjähdyksistä tavan takaa Ruotsin malliin!

   ”Gunnar Heinsohn: 950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä”,
   https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Ohisalon ja muiden viherkommunistien ideaalimaan Ruotsin TAVANOMAISTA arkipäivää:

    ”Mustat tuhosivat kaupunkia Göteborgissa
    Göteborg ajautui eilen täyteen kaaokseen mustien rotumellakoiden takia. Pitkin kaupunkia oli isoja mellakkatilanteita, joihin osallistui satoja mustia. Poliisi otti kiinni iltapäivän ja illan mittaan kymmeniä mellakoitsijoita.
    Pahimmat mellakat sijoittuivat Göteborgin keskustan ympäristöön. Väkijoukko liikehti kuin aalto ja pysähtyi aina johonkin paikkaan rikkomaan ikkunoita ja repimään istutuksia maasta. Kaupungin keskustassa oli useita satoja mellakoitsijoita, joista enemmistö oli maahanmuuttajataustaisia henkilöitä…”
    https://pt-media.org/2020/06/08/mustat-tuhosivat-kaupunkia-goteborgissa/

    ”Useissa kaupungeissa jättimäisiä joukkotappeluita
    Illan mittaan useissa kaupungeissa on ollut jättimäisiä joukkotappeluita, joihin on parhaillaan osallistunut satakin uusruotsalaista. Ainakin Uddevallassa, Uppsalassa ja Tukholmassa ollaan oltu sotatoimissa…”
    https://pt-media.org/2020/06/09/useissa-kaupungeissa-jattimaisia-joukkotappeluita/

    ”Uppsalassa jo monta päivää kestäneitä mellakoita
    Mustien afrikaanojen rotumellakoiden varjoon on jäänyt Uppsalan ongelma-alueen Gottsundan ja Valsätran joka keväiset mellakat. Maahanmuuttajalähiö on muistuttanut nyt jo viikon päivät sotatoimialuetta…”
    https://pt-media.org/2020/06/09/uppsalassa-jo-monta-paivaa-kestaneita-mellakoita/

    ”Perjantaipaatos: Rikollisen mustan takia tuhotaan paikkoja, mutta kiltin vammaisen valkoisen nuorukaisen kuolema ei kiinnosta ketään…”
    https://pt-media.org/2020/06/05/perjantaipaatos-rikollisen-mustan-takia-tuhotaan-paikkoja-mutta-kiltin-vammaisen-valkoisen-nuorukaisen-kuolema-ei-kiinnosta-ketaan/

    Ohisalo: ”Turvapaikan haku on perusoikeus” – ainakin Suomi-nimisessä hölmölässä, toden totta!

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Onko meillä nyt joku joka vielä uskoo Haaviston puhuneen totta. Olisiko aika jo väistyä kun tuo eläke on jo kasassa. Voihan se olla että suomen kansan höynäyttäminen ei ole vielä saavuttanut kliimaksiaan. Meillä kun on noita eläkeläisiä, yhä vähemmän niitä jotka ovat sen ansinneet sen tai olevat edes suomen kansalaisia, (matuja en tuohon luokkaan lue vaikka olisivatkin saaneet kansalaisuuden).

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat