Professori: Suomi oli Venäjänkin alaisuudessa itsenäisempi kuin EU:ssa!

Yleisradiolla puhunut historian professori Markku Kuisma muistutti eilen, että elämme Suomessa poliittisen diktatuurin ikeessä emmekä edes ymmärrä sitä.

Kuisma vertasi EU-Suomen tilannetta sadan vuoden takaisiin sortovuosiin.

Hänen mukaansa meillä on turhankin synkkä kuva 1800-luvun keisariajasta, jolloin Suomi oli osa Venäjää. Suomen vapausasteet olivat silloin suurin piirtein samaa luokkaa poliittisesti kuin nyt osana EU:ta. Tosin Venäjän vallan aikana meillä oli oma raha, oma keskuspankki ja omat tullirajat, joita meillä nykyään ei enää ole!

Asiat, jotka koettiin sortona sortokauden aikana, olivat täysin samoja kuin politiikan reunaehdot, jotka nyt hyväksymme ”silmää räpäyttämättä”. 100 vuotta sitten Suomessa vastustettiin niin sanottua yleisvaltakunnallista lainsäädäntöä, joka on täysin rinnastettavissa nykytilanteeseen, kun EU sanelee 80 % Suomen lainsäädännöstä.

Silloin se koettiin sorroksi, nyt se on ”arkipäivää” ja ”luonnollista”. Sortokauden aikana suomalaiset tarttuivat toimeen vihollista vastaan, ja Eugen Schaumanin, Aktiivisen Vastustuspuolueen ja Verikoirien teot muistetaan edelleen. 2010-luvulla eliitti saa sen sijaan olla täysin rauhassa ja kiistely tapahtuu lähinnä työnantajien ja palkansaajien välillä.

1900-luvun alussa isäntä ei myöskään yrittänyt väkisin hukuttaa suomalaisia miljoonien afrikkalaisten siirtolaistulvaan. Toisaalta tuolloin ei myöskään ollut poliitikkoja, jotka vaativat ”vapaaehtoisesti” Suomeen lisää afrikkalaisia, kuten Sipilän hallitus nyt tekee.


Video: Juutalainen rabbi otti kantaa EU:n luomaan pakolaiskriisiin.

Osuvilla historiallisilla rinnastuksilla voidaan usein rikkoa poliittisen eliitin luomia myyttejä, jotka on rakennettu nykyhegemonian suojaksi. Toinen esimerkki oli historioitsija Teemu Keskisarjan kommentit orjuudesta Suomessa ja Afrikassa. Keskisarja on muistuttanut, että Suomi on suhteessa väkilukuunsa kärsinyt orjuudesta rankemmin kuin Afrikka!

Tätä ei kuitenkaan julkisuudessa mielellään sanota, sillä se kumoaa monikulttuurisuusfanaatikkojen vaatimukset ”vastuunkannosta” sekä historiallisesta ”velasta”, joka Suomen on maksettava Afrikalle. Velkaa lyhennetään ottamalla Suomeen lisää maahanmuuttajia sekä paisuttamalla kehitysapubudjettia.

Sekä EU että pakkomonikulttuurisuus ovat Suomelle historiallisen suuria katastrofeja. Tutustumalla omaan historiaamme voimme kuitenkin löytää vastauksen siihen, kuinka poliittista sortoa vastaan voi taistella.

 

Lue myös:

Eroon Euroopan unionista – heti!
Taloustutkija: pankit eivät halua Kreikan eroavan EU:sta

38 kommenttia

 1. Afrikan `kunniavelan` tai `moraalisen velvoitteen` lasku on lähetetty väärään osoitteeseen. Laskun oikea osoite olisi `kansainvälisen siionismin` toimijat ja Israel.

  Mustaa väestöä ei kannata pitää tyhmänä tässä asiassa. He alkavat olla tietoisia siitä kuka johti orjakauppaa. Mustien holocausti ei suinkaan ole siitä vähäisemmästä päästä.

  `Karibian orjakauppa oli usein hollantilaisten juutalaisten johtamaa, jotka antoivatrahaa ja laivat orjien kuljettamiseen, sekä toimivat ensisijaisina ostajina ja huutokaupan pitäjinä`:
  Hollantilaisten merkittävä mutta vähän tunnettu rooli Amerikassa:
  http://www.heinola.org/~patato/blood12b.html
  The Jewish Black Slave Traders:
  http://www.jewwatch.com/jew-atrocities-slaves.html
  Jewish slavery industries:
  http://www.jewwatch.com/jew-slavery-folder.html
  Black slavery:
  http://www.jewwatch.com/jew-slavery-black.html
  The black holocaust – the African holocaust:
  http://www.jewwatch.com/jew-genocide-black-holocaust.html
  The Jewish controlled Black Slave Trade:
  https://www.radioislam.org/islam/english/toread/jew_slave_trade_videos.htm
  What the jews fear most: Young blacks/Afro-Americans learning the truth about the jewish control of the slave trade
  http://noirg.org/photos-2/
  The secret relationship between blacks and jews (volyme 1.):
  https://www.radioislam.org/islam/english/books/secrrel1/The%20Secret%20Relationship%20between%20Blacks%20and%20Jews.pdf
  Aiheesta ei ole vaikea löytää tietoa:
  https://www.google.fi/?gfe_rd=cr&ei=_fXzVeSkMciBYP2JmHg&gws_rd=ssl#q=jewish+role+in+black+slave+trade

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 2. Venäjänvallan aikaan meillä ei ollut maanpettureita vallanpitäjinä – ja lisäksi vallanpitäjien läpimädäksi propagandatorveksi korruptoitunutta valtamediaa, joka sensuroi/salaa, vääristelee ja valehtelee kansalle olennaisen tärkeissä asioissa.
  Nyt maanpetturi-vallanpitäjämme ja heitä tukeva propagandamedia ovat käytännössä julistaneet Eugen Shaumanin muistamisen viharikokseksi, rasistiseksi rikokseksi ja ties miksi muuksi vastaavaksi.

  Millon suomalaiset heräävät hypnoosistaan, johon vallanpitäjiemme läpimätä, maanpetoksellinen propagandamedia on heidät vaivuttanut?

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
  1. ”Liberty GB: Alexander Stubb pettää Suomen

   Cameronille, Stubbille ja muut muille MAMUJENHALAAJAPETTUREILLE pitää kertoa suorin sanoin, että meidän maamme, kulttuurimme ja kansallisomaisuutemme ei kuulu heille vaan meille, Euroopan kansoille.
   Britannialle pitäisi myöntää mitali rajojen avaamisesta, sanoi taannoin aikaisempi Suomen pääministeri Alexander Stubb.
   “Olen hyvin huolissani Yhdistyneessä kuningaskunnassa käytävästä maahanmuuttoa koskevasta keskustelusta”, sanoi Stubb ja lisäsi: “En ymmärrä sitä. Se on riistäytynyt käsistä.”

   “Hän on oikeassa – hän ei ymmärrä sitä. Koska se ei ole maahanmuuttokeskustelu, joka on riistäytynyt käsistä, vaan maahanmuutto, joka ei ole enää hallinnassa. Hänen pitäisi tietää paremmin, koska hän on naimisissa britin kanssa”, kirjoittaa George Whale Liberty GB -julkaisussa.

   Stubbin tahallinen tietämättömyys ei olisi ongelma, ellei hän olisi yhden Suomen suurimman puolueen, kokoomuksen, puheenjohtaja, mikä tekee Stubbista valtaa omaavan poliitikon, joka on toistuvasti ilmoittanut haluavansa lisätä maahanmuuttoa…

   Maahanmuuttajien raiskausjengit

   Maahantuotujen pakistanimuslimien joukkoraiskaamaksi joutuneiden alaikäisten englantilaistyttöjen määrä voi olla satojatuhansia. Laskelma perustuu tuhansiin jo tunnistettuihin tapauksiin keskisuurissa kaupungeissa Pohjois-Englannissa. Vain murto-osa näistä raaoista teoista koskaan tutkitaan tietäen poliisin patologisen islamin pelon.
   Kotimaiset terroristit

   Yli 1500 nuorta muslimia on matkustanut Yhdistyneestä kuningaskunnasta Syyriaan ja Irakiin tukemaan Islamilaista Valtiota. Monet ovat nyt palanneet johtavien jihadistien kouluttamina aseisiin ja pommitekniikoihin, ja he etsivät mahdollisuuksia soveltaa kehittyneitä terroritaitojaan Britanniassa.

   Englantilaiset kitketään pois

   Englantilaiset ovat nyt vähemmistö Leicesterissä, Lutonissa, Slough’ssa ja Lontoossa. Aivan oikein, olemme etninen vähemmistö omassa pääkaupungissamme. Tulemme pian vähemmistöksi myös Birminghamissa.
   Hallitsematon maahanmuutto ja sitä seuraava valkoisten brittien poismuutto kaupunkialueilta (600 000 on jättänyt Lontoon viime vuosikymmenenä) on hävittänyt englantilaiset yhteisöt ja kulttuurit laajoilta alueilta vanhimmista kaupungeistamme.
   Britannian nykyisyys voi olla Suomen tulevaisuus

   Nämä ovat vain joitakin vakavia – ja todennäköisesti peruuttamattomia – Britanniaa vaivaavia ongelmia. Ne ovat seurausta massamaahanmuutosta, jota PETOLLISET POLIITIKOT edistävät. Kuva on synkkä, mutta tarkka, ja toivon, että se toimii varoituksena suomalaisille.

   Jos tällaiset alexander stubbit saavat tahtonsa läpi, ennen pitkää alkuperäiskansa eli suomalaiset ovat etninen vähemmistö Helsingissä, Turussa, Tampereella ja muissa kaupungeissa. He löytävät itsensä molottavien ulkomalaisten ympäröiminä, kuten me nyt olemme monissa Lontoon ja Birminghamin osissa. Maahanmuuttajavetoiset raiskausepidemiat, joiden kaltaisia jo on Britanniassa, Ruotsissa ja Norjassa, leviävät myös Suomeen. Suomalaisten joukossa asuu terroristeja – mutta sitä ei ymmärretä, ennen kuin pommit alkavat räjähdellä.

   Näitä kauhuja poliittiset eliitit haluavat aiheuttaa Euroopan alkuperäiskansoille “monimuotoisuuden”, monikultturismin ja vapaiden markkinoiden nimissä. Ihmiset ovat ilmoittaneet yhä uudelleen, etteivät he eivät halua lisää maahanmuuttoa, mutta ylimieliset, maailmalla matkustelevat poliitikot luulevat tietävänsä, mikä on meille parhaaksi. Jo nyt David Cameron, Alexander Stubb ja muut Euroopan johtajat kutsuvat Turkkia liittymään EU:hun, mikä mahdollistaisi 77 miljoonan Turkin muslimin vapaan liikkuvuuden Eurooppaan…

   Vastoin kaikkia odotuksia Talvisodan aikana 1939-40 pienet suomalaisjoukot ajoivat takaisin mahtavan puna-armeijan, ja monet rohkeat miehet antoivat henkensä tuossa katkerassa taistelussa turvatakseen vapauden, demokratian ja hyvinvoinnin tuleville suomalaisille sukupolville…
   Ja mitä he tekisivät poliitikoille, jotka luovuttavat heidän arvokkaan perintönsä näille ulkomaalaisille?
   Euroopan hallitusten tarkoitus on puolustaa ja edistää eurooppalaisten etuja ennen ei-eurooppalaisten etuja, eikä toisinpäin. Cameronille, Stubbille ja muille maahanmuuttajia halaileville PETTUREILLE on kerrottava selkeästi, että meidän maamme, kulttuurimme ja kansallisomaisuutemme eivät kuulu heille, vaan meille, Euroopan kansoille, joiden esi-isät perustivat nämä maat ja puolustivat niitä mittaamattomilla uhrauksilla, ja joiden lapset ja lapsenlapset jonain päivänä oikeutetusti perivät ne.”

   George Whale, artikkelin kirjoittaja, on jäsen Liberty GB:n hallintoneuvostossa.”
   Koko artikkeli: uberuutiset.fi/2015/08/17/liberty-gb-alexander-stubb-pettaa-suomen/

   Plusääni(14)Miinusääni(0)
   1. Tällaista tekstiä on Suomessa valtaa pitäviltä maanpettureilta turha odottaa:

    ”Unkarin pääministeriltä jämäkkä kannanotto, vapaa suomennos

    Unkarin pääministeri Viktor Orban ennusti ”Euroopalle kuoleman” jos Eurooppa päästää kaikki turvapaikanhakijat. Hän katsoi, että Euroopan kulttuuri-identiteetin säilyttämisen ehtona on estää ”muslimien pääsy Eurooppaan”, kirjoittaa Arre Kougappi.
    Hänen mukaansa monet turvapaikanhakijat tulevat Eurooppaan ei turvallisuuden perään, vaan juoksevat “paremman elämän” perässä, joka on parempi kun pakolaisleireillä. Kun turvapaikanhakijat saivat tietää, että Saksa lupasi ottaa heitä vastaan, tämä johti kaaokseen.
    Eurooppalaiset poliitikot elävät unelmien maailmassa. He eivät ymmärrä minkä vaaran tuovat uudet tulokkaat. Heillä ei ole aavistustakaan ongelmien laajuudesta – kyse on kymmenistä miljoonista ihmisistä. Ihmisvirta on loputon – Pakistanista, Bangladeshista, Malista, Etiopiasta. Jos me päästetään heidät, Eurooppa kuolee ja tuhoutuu.

    Jos emme lopeta turvapaikanhakijoiden virtaa, kristityt Euroopassa voi jäädä vähemmistöön, ja Euroopan Unioni menettää identiteettinsä, hän varoitti. Maahanmuuton seurauksena lähitulevaisuudesta muslimeista tulee olemaan enemmistönä Euroopassa. Jos Eurooppa sallii kahden uskonnon kilpailun, kristityt häviävät – sanoi Unkarin pääministeri.

    Pääministeri Orban sanoi, että hänen maa jatkossa alkaa karkottaa laittomia turvapaikanhakijoita, raportoi DW.

    “Heidän täytyy palata sinne, mistä he tulivat. Nämä ihmiset eivät tule kriisipesäkkeistä vaan leireiltä jotka sijaitsevat Syyrian rajavaltioissa” Siellä he olivat turvassa- sanoin Orban…

    P.S Eipä ole ihme, että roskamedia on demonisoinut Unkarin pääministeriä aiempina vuosina, vaikka kaiken kanssa ei tarvitse olla samaa mieltä. Mutta myös aikaisemmin olen huomannut, että valtamedia on sortunut suoraan valehteluun hänen osalta, koska tämä päättäjä ei halunnut sairasta monikulttuuria mitä suomalaisetkin vihertävät toimittelijat ihannoi viimeiset vuosikaudet.

    Lähde; Arre Kougappi”
    http://mvlehti.net/2015/09/12/unkarin-paaministerilta-jamakka-kannanotto-vapaa-suomennos/

    Plusääni(11)Miinusääni(0)
    1. Orban: ”Eurooppalaiset poliitikot elävät unelmien maailmassa. He eivät ymmärrä minkä vaaran tuovat uudet tulokkaat. Heillä ei ole aavistustakaan ongelmien laajuudesta – kyse on kymmenistä miljoonista ihmisistä. Ihmisvirta on loputon – Pakistanista, Bangladeshista, Malista, Etiopiasta. Jos me päästetään heidät, Eurooppa kuolee ja tuhoutuu.”

     Ehkäpä Orban ei voi kertoa totuutta tässä asiassa. Vai voisiko? Tulisiko hänen olla rehellisempi ja syyttää poliitikkoja juutalaisen vihollisen palkkarengeiksi ja Euroopan tahallisiksi tuhoajiksi?

     Jokainen tajuaa, että poliitikot eivät elä unelmissa. He ovat rikollisia kansan- ja kulttuurintuhoajia. Surkeita ja viheliäisiä korruptoituja orjia.

     Plusääni(17)Miinusääni(0)
    2. ”Mielenosoitus monikulttuurista painajaista vastaan ~ tiedote

     Päivitän tätä tiedotetta ajoittain – Viimeinen päivitys 12.09. klo 12:43.

     Eli mielenosoitus tottakai järjestetään. Aika ja paikka pitää => Mielenosoitus monikulttuurista painajaista ja poliittista väkivaltaa vastaan

     Punaterrori Facebookissa kuitenkin on nyt vaikeuttanut toimintaa. Olen itse kolme päivää ulkona facebookista, mutta voihan tuo ongelma jatkua pidempäänkin, koska koko epäisänmaallinen rintama tekee nyt kaikkensa saadakseen minut sieltä ulos…”
     http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/09/mielenosoitus-monikulttuurista-painajaista-vastaan-tiedote

     Plusääni(7)Miinusääni(0)
 3. Algeria:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Location_Algeria_AW.png

  `28. joulukuuta 2010 alkoivat protestit hallitusta vastaan. Seuraavana päivänä poliisit pidättivät 29 mielenosoittajaa. Tammi-helmikuussa oli mielenosoituksia, mellakointia ja polttoitsemurhia. Protestoijat syyttivät hallitusta maan ongelmista, joita ovat asuntopula, työttömyys, ruoan korkea hinta, huonot elinolot ja sananvapauden puute. Mielenosoitukset levisivät maanlaajuisiksi tammikuussa 2011. Ainakin neljä ihmistä kuoli ja noin 420 haavoittui. Bouteflika teki joitain myönnytyksiä mielenosoittajille. Hallitus lakkautti poikkeustilan 24. helmikuuta 2011, ja Bouteflika lupasi huhtikuussa uudistuksia. Algerian suhteellisen korkea elintaso, opposition hajanaisuus ja islamilaisten mukanaolo jo ennen arabikevättä vaimensi hiljalleen protestit, ja Algeriassa ei tapahtunut vallankumousta`:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Algeria

  Aika pahaenteinen lause tuo: `Algeriassa ei tapahtunut vallankumousta`. Arabikevään aikana, josta tuo edellinen kappale kuvaakin, ei toisiaan tapahtunut vallankumousta. Mutta nyt siellä tulee tapahtumaan jotakin paljon pahempaa. Koko maa tullaan hajottamaan kuuteen osaan, niin kuin seuraavissa kahdessa linkissä asiain tilaa kuvataankin.

  Kansainvälisen siinonistin suunnitelmiin kuuluu hajottaa kaikki arabimaat, yksi toisensa jälkeen, pirstaloida ne pieniksi homogeenisiksi ryhmiksi. Noin puolitoista vuotta tästä päivästä lukien ja algerialaisia pakolaisia tulee Eurooppaan ja Pohjois-maihin sankoin joukoin, myös Suomeen.

  `Algeria, the largest country in Africa, the Mediterranean and the Arab World, is one of the richest on earth. It has huge gas and oil reserves and a climate and agriculture comparable to California. Yet a corrupt Jewish elite connected to France is monopolizing this Bonanza`:
  http://henrymakow.com/2014/08/Crypto-Jews-Feast-on-Algeria.html

  Algerialaiset pelkäävät Illuminatin raatelua:
  http://www.heinola.org/~patato/makow206.html

  Seuraavan suomennetun kirjan sanoma kannattaa painaa pahkaansa jossakin vaiheessa. Suosittelen.

  Bloodlines of the Illuminati:
  http://www.sunpoint.net/~patato/spring.html

  Plusääni(2)Miinusääni(4)
 4. Kirjassa bloodlines väitetään Hitlerin olleen Rothschild. Non niin tuo juutalainen Malow myös väittää. Junnu levittää taas huuhaata.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 5. Repelle ,,, tuohan se (Hitlerin `juutalaiset` juuret`) olikin koko kirjan keskeinen sanoma. Rauhotuhan Repe ,,, tee hengitysharjoituksia ,,, hengitä syvään ja rauhallisesti ,,, vedä siarainten kautta sisään ,,, ja puhalla perseen kautta ulos ,,, viisi – kymmenen kertaa ,,, se saattaa rauhoittaa.

  Euroopan Unionin jäsenmaana Suomi ei voi devalvoida. Yhteiskuntasopimus meni puihin ja siirryttiin leikkauslistoihin. Valtion ja kuntien julkinen velka on 140 miljardia, vienti ei vedä, julkinen sektori on pullahtanut. Suomessa on ties 400 000 työtöntä. Maahanmuuttajia lappaa aiheuttaen noin 1,2 miljardin vuotuiset kustannukset. Yt-neuvottelut jatkuvat kaiken aikaa jne.

  Mutta mitä sanovat ammattiliitot ,,, mennään lakkoon! Ei kuulkaas ammattiliitot. Tämä ei ole enää teidän kysymyksenne, vaan meidän työläisten. Te ette aja enää meidän asiaamme.

  Yrittäjä perusti Facebook-ryhmän, joka kutsuu töihin perjantaina 18.9. – sai heti tuhansia kannattajia:
  http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1442028280515.html

  Hallelujaa ,,, tämä on asiaa.

  Nyt pitäisi koota fb-ryhmä, joka lupautuu ja sitoutuu tekemään saman työn 1/3 osaa halvemmalla kuin haluttomat lakkoilijat. Olen täysin valmis tinkimään saavuttamistani etuisuuksista.

  Palkanalennukset on poikaa. SSS-hallitus ei ymmärrä tilanteen vakavuutta. Ei noin löpsänkouramaisilla menetelmillä saada Suomea nousuun.

  Plusääni(0)Miinusääni(10)
  1. Niin, juuri tuotahan orjuuttajamme haluavat.
   https://tyhmyri.wordpress.com/2014/11/30/yhteisvaluutta-tarkoittaa-sopimusyhteiskunnan-tuhoa-lukekaa-mita-draghi-oikeasti-sanoi/

   Oikein kiva, että järjestäydutte heidän puolestaan. (Toivottavasti viestisi oli sarkasmia).

   Miksi ette vaadi päästä eroon tästä kv. pankkikartellin rahanväärennökseen perustuvasta orjuuttavasta velkarahajärjestelmästä, Eu:sta ja eurosta ? (Tilalle terve oma rahajärjestelmä)

   Eu, Euro ja sitä pyörittävä kansainvälinen kartelli ja sitä tukevat paikalliset lakeijat (rikolliset) ovat syyllisiä ja syy tähän talouskurimukseen. Palkkojen alennus aiheuttaa hitommoisen ulosottokaaoksen:

   kts.
   https://tyhmyri.wordpress.com/2014/10/04/suomalaisten-palkkoja-leikattava-ja-tyottomyytta-lisattava-tassako-kokoomuksen-uusi-vaaliteema/

   Tosin tuo ulosotto ja konkurssikierrehän vapauttaa sitten asuntoja turvapaikanhakijoille, kun kantikset ajetaan metsiin asumaan. Sitäkö haluat ?

   Miksei terveen rahajärjelmän puolesta järjestetä mielenosoituksia ?

   Sillä,

   Hämmästyttävän moni elää sellaisessa harhakäsityksessä, että työllä (tai tuotannolla) tehdään tai luodaan rahaa.

   Pankki luo lainattavan pääoman laillisella kirjanpitokikkailulla ”tyhjästä”.
   Pankki lainaa vain sen summan, joka lainasopimuksessa lukee. Mutta korkojen takia on pankkiin palautettava enemmän rahaa kuin sieltä on saatu.
   Tämä tarkoittaa sitä, että korot maksetaan omasta tai toisen lainaamasta pääomasta.

   Tämä tarkoittaa sitä, että ne jotka ovat ottaneet velkaa eilen ja tänään ovat lainan takaisinmaksamisessa täysin riippuvaisia niistä, jotka ottavat velkaa huomenna.

   Tämä tarkoittaa sitä, että pankit pyörittävät ponzia. Tarkemmin sanottuna velkapyramidiponzihuijausta.
   Toisin sanoen, nykyisessä järjestelmässä kenenkään työpanoksella (oli se sitten suuri tai pieni) ole mitään merkitystä!

   TÄLLAISESSA JÄRJESTELMÄSSÄ ON TÄYSIN MERKITYKSETÖNTÄ KUINKA PALJON, VÄHÄN TAI KAUAN TYÖTÄ TEKEE; KIERROSSA OLEVA RAHAMÄÄRÄ EI KASVA SENTTIÄKÄÄN.

   Ainoastaan sillä rahalla on merkitystä, joka pankista lainataan ja kiertoon kulutetaan.

   Tuohon korjaus, ei juutalaisen pankkikartellin tukemista kaikenlaisella turhalla uhmalla puoleen tai toiseen.

   Plusääni(14)Miinusääni(0)
 6. Repe: ”Stubb ei ole tietämätön. Hän tietää, että mamutus merkitsee tuhoisaa iskua yksin taloudelle tai siis sen tuhoa. Hän varmasti tietää, mikä meille olisi parhaaksi, mutta toimii päinvastoin.”

  Repe ei ymmärrä, minkälainen vaikutus ihmisen koulutuksella on hänen toimintaansa. Eivät hyödylliset hölmöt näe tekojensa seurauksia. Mikä muka on huonosti, kun oman lähipiirin asiat ovat kunnossa?

  Eivät Tampereen kommariyliopistosta valmistuneet toimittajat tee tietoista mäyräntyötä, vaan he oikeasti luulevat toimintansa parantavan maailmaa. Ihmiset ovat sekaisin, koska syy-seuraus-suhteet ovat menneet sekaisin; tämä on saatu aikaiseksi monikirjavalla tukiais-politiikalla, joka menee läpi koko yhteiskunnan niin bisnes-, maanviljely-, taide-, urheilu kuin tutkimuskentällä.

  Syyttely ei auta mitään, vaan kokonaiskuvan aukaisu tarkkoine yksityiskohtine.

  Plusääni(3)Miinusääni(5)
 7. Kyllä huippupoliitikko on selvillä asioista. Myös muut poliitikot. Puoluekoneisto on rikollisten koneisto. Kaikki ovat sisäistäneet pelin hengen: tottelevat juutalaisia sokeasti. Stubb on tärkeimpiä luottomiehiä. Kyse on paatuneisuudesta ja opportunismista. Totaalisesta moraalittomuudesta. Kyllä uskon jokaisen kommunistipellenkin viimeinkin tajuavan olevansa vain rikollinen. Kyllä maan rajojen avaaminen ja tämä mamuvalehtelu on varmasti viimeisilläkin silmien avaaja. Kansa on vain alistunut väkivaltakoneistojen edessä.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
  1. Vaikea enää uskoa poliitikkojen ja virkamiesten puhtaaseen typeryyteen nykytilassa. Selkeitä arvovalintoja, rikollisia arvovalintoja suomalaisia kohtaan. Kun monet ovat alkaneet heräämään tähän hulluuteen, he kuvittelevat sen johtuvan päättäjien typeryydestä. He eivät siis vielä ole tunnistaneet heitä vihollisikseen. Kuinkahan pitkälle pitää tilanteen mennä, että tajutaan päättäjät rikollisiksi? Omaisuuden pakkokollektivisointi suomalaisilta kenties?

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 8. Benneth Greenspan johtaa Y-dna(isälinja)/Mt-dna(äitilinja) tutkimuslaboratoriota Texasin Houstonissa. Voit tilata testin FamilyTreeDna-sivustolta tästä:

  Genetic studies of Jewish origins:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Genetic_studies_of_Jewish_origins

  Rothschildien suku näyttää olevan J2a1-haploryhmää. Noin 34-43 % juutalaisten isälinjoista edustaa haploryhmää J. Rotschildtien haploryhmä (M67) viittaa askenaaseihin, mutta J-haploryhmän esiintyminen seemiläisillä kansoilla kuten arabeilla on yleistä. Valitettavasti haploryhmä ei kerro kenenkään uskontoa, vaan tässä tapauksessa lähtökohta viittaa jokatapauksessa Levantin suuntaan, josta se on migroitunut muualle. Rothschildtit joko ovat tai eivät ole perimältään juutalaisia.

  Rothschild DNA Project – Y-DNA Classic Chart:
  https://www.familytreedna.com/public/rothschild/default.aspx?section=yresults

  `The Rothschild family, who established an international banking business, acquired the largest fortune in modern world history and established a true dynasty in the 19th century, apparently belonged to haplogroup J2a1-L210 (a subclade of M67) based on the results from the Rothschild DNA Project and of the J2-M172 Haplogroup Research`.

  Seuraavat kaksi herraa, Aadolf Hitler ja Albert Einstein, ovat y-dna sukuklaaniltaan lähempänä toisiaan. Yhteiset kantavanhemmat saattavat silti löytyä hyvinkin kaukaa historiasta. Joko kumpikin on perimältään juutalainen tai sitten kumpikaan ei ole perimältään juutalainen.

  Tällä afro-aasialaisperäisellä haploryhmällä ei voida todistaa kenenkään olevan juutalainen. Kuitenkin noin 15-30% juutalaisten isälinjoista edustaa haploryhmää E1b1b(E-M35), mutta tämä ei vielä todista, että kysymyksessä olisi hebrealaisten jälkeläisiä. Mikäli kysymyksessä olisi ns. `juutalainen`, niin mitä todennäköisimmin Askenatzi, Kazaarien `monikulttuurisesta` valtakunnasta.

  `Ronny Decorte, a geneticist from the Catholic University of Leuven in Belgium, tested relatives of Adolf Hitler and determined that the Fürher belonged to haplogroup E1b1b. Ironically this haplogroup thought to be at the origin of Afro-Asiatic languages, which includes the Semitic languages and peoples that Hitler despised so much`.

  `The acclaimed theoretical physicist Albert Einstein is presumed to have belonged to Y-haplogroup E-Z830 based on the results from a patrilineal descendant of Naphtali Hirsch Einstein, Albert Einstein’s great-grand-father. Approximately 20% of Ashkenazi Jews belong to haplogroup E1b1b`.

  Famous people’s Y-DNA listed by haplogroup:
  http://www.eupedia.com/genetics/famous_y-dna_by_haplogroup.shtml

  Johtopäätös

  Testit on otettu kunkin elossa olevalta sukulaiselta, joten virhemarginaali on olematon. J2n (Rothschild) ja E1n (Schicklgruber/Hitler) yhteiset kantavanhemmat saattavat löytyä historiasta hyvinkin kaukaa.

  Näin ollen spekuloinnit Adolf Hitlerin geneettisellä sukulaisuudella Rotschildtien huoneeseen voi unohtaa. He eivät ole lähisukulaisia. Saisi mennä historiassa todella kauas ennen kuin heidän yhteiset kantavanhempansa löytyisivät.

  Plusääni(2)Miinusääni(4)
  1. Junnu se kyntää edelleen harhapeltojaan. Ei ole olemassa mitään ”juutalaista perimää” tai, kuten Junnu kirjoittaa, ”hebrealaisten jälkeläisiä.” ”Juutalaisia” ei ollut Vanhan testamentin aikana (oli vain juudalaisia); nimitys ”juutalainen” tuli tarkoittamaan Jeesuksen ajoista lähtien – kun Juudan heimo, myöhemmin Juudan kansa, myöhemmin Juudan ja Israelin kansakunnat, myöhemmin Juudan kansa (sis. ”Israelin miehet”, Ap. t. 13:16) Jeesuksen hylättyään oli tullut hylätyksi Jumalan omaisuuskansana – Jeesuksen (ja siten Jumalan) hylkääviä fariseuksia, jotka ovat ”isästä perkeleestä”, Joh. 8:44. Nykyjuutalaiset ovat nimenomaan noiden fariseusten uskonnollisia perillisiä, Talmud-juutalaisia (Talmud, Jeesuksen ajan ”perinnäissääntö”, vesittää ja kiertää Raamatun). Tämä ihmisryhmä poseeraa ”kansana” pettääkseen ja saadakseen sillä tavalla oikeutusta itselleen. Juutalaisuus on uskonto, ei kansa, vaikka se poseeraa kansana.

   Hebrealaisten eli Jeesuksen ajan juudalaisten fyysisiä perillisiä ei ole enää olemassa; he olivat jo Jeesuksen aikaan voimakkaasti sekoittuneet muihin kansoihin. Nykyjuutalaiset ovat kaiken lisäksi Kasarian valtakunnan (n. 600-1200 j.Kr. nykyisen Etelä-Venäjän alueella) asukkaiden (turkkilais-mongolinen heimo) jälkeläisiä; kasaarit kääntyivät juutalaisuuteen n. 740 j.Kr. Näitä kasaarijuutalaisia ovat nykyiset ashkenaasijuutalaiset (95% juutalaisista). He ovat siis käännynnäisten jälkeläisiä. Kasaareista ks. esim. Benjamin Freedman: ”Facts are facts” – The truth about Khazars”ja Arthur Koestler: ”The Thirteenth Tribe”. Myös sefardijuutalaiset (loput 5% juutalaisista) ovat käännynnäisten jälkeläisiä: juutalaisuuteen kääntyneiden pohjoisafrikkalaisten berberien jälkeläisiä. Nykyjuutalaisilla ei ole mitään geneettistä yhteyttä Vanhan testamentin ajan juudalaisiin/hebrealaisiin.

   Vaikka fariseusten lahko syntyi jo 500-luvulla e.Kr. Babylonian vankeudessa (Vanhan testamentin aikana siis), heidät luettiin Vanhan testamentin aikana osaksi Juudan ja Israelin valtakuntia (siis Jeesukseen asti osaksi ”juudalaisia”; he olivat ”niskottelevia” juudalaisia, kuten nykyisissä kirkoissakin on ulkokultailijoita). Uuden testamentin aikana ei ole enää” juudalaisia” (kansa hajotettiin maanpakoon); on vain juutalaisia, jotka Talmudissaan hylkäävät Jeesuksen Kristuksen ja elävän Jumalan (Jeesus on tie Jumalan yhteyteen, Joh. 14:6).

   Vanhan testamentin aikana juudalaiset olivat Jumalan omaisuuskansa. Miksi? Koska jo he olivat kristittyjä, eivät tällä nimellä mutta asiallisesti. Juudalaiset olivat Jumalan kansa siitä syystä, että he uskoivat Jumalan antaman lupauksen Jeesuksesta Kristuksesta (”vaimon siemenestä”), joka polkee rikki käärmeen eli perkeleen pään. Jumala antoi tämän lupauksen heti syntiinlankeemuksen jälkeen:

   ”Ja minä panen vainon sinun (so. käärmeen eli perkeleen) ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän” (1. Moos. 3:15).

   Vaimon siemen on siis Jeesus Kristus. Jeesus ”polkee rikki käärmeen pään” eli tekee tyhjäksi perkeleen teot: siirtää ihmiset perkeleen orjuudesta Jumalan yhteyteen. Sanat ”sinä olet pistävä sitä kantapäähän” tarkoittavat Jeesuksen joutumista ristinkuolemaan.

   Tuo 1. Moos. 3:15 on alkuevankeliumi. Kun Aadam ja Eeva uskoivat sen, he olivat ensimmäiset kristityt. Vanhan testamentin ”Jumalan miehet” olivat kristittyjä (esim. Aabraham, Joh. 8:56, ja Mooses, Joh. 5:46-47). Juudan heimo ja myöhemmin Juudan kansa/valtakunta olivat Jumalan omaisuuskansa yksinomaan sen tähden, että he uskoivat tuon alkuevankeliumin eli lupauksen Jeesuksesta, syntien anteeksiantamuksen. He olivat kristittyjä. Vanhan testamentin aikana uskottiin luvattuun eli tulevaan Jeesukseen, Uuden testamentin aikana uskotaan jo tulleeseen Jeesukseen, mutta usko on kummassakin aivan sama pelastava usko: usko syntien anteeksiantamukseen Jeesuksessa Kristuksessa eli ”vaimon siemenessä”. Kristillinen kirkko on ollut olemassa jo Aadamin ja Eevan ajoista lähtien.

   Oikea juudalainen on siis se, joka sydämessään uskoo pelastumisen Jeesuksessa (vaimon siemenessä): ”Sillä ei se ole juutalainen, joka vain ulkonaisesti on juutalainen, eikä ympärileikkaus se, joka ulkonaisesti lihassa tapahtuu; vaan se on juutalainen, joka sisällisesti on juutalainen, ja oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus Hengessä, ei kirjaimessa; ja hän saa kiitoksensa, ei ihmisiltä, vaan Jumalalta” (Room. 2:28-29). Tuossa oikea suomennos olisi ”juudalainen”, ei ”juutalainen”. Kristillinen usko on sydämen ympärileikkaus; siinä perkele kaikkoaa sydämestä ja Jumala astuu tilalle. Aabraham saikin ympärileikkauksen juuri kristillisen uskon – sydämen ympärileikkauksen – merkiksi:

   ”Ja hän sai ympärileikkauksen merkin sen uskonvanhurskauden sinetiksi, joka hänellä oli ympärileikkaamatonna, että hänestä tulisi kaikkien isä, jotka ympärileikkaamattomina uskovat, niin että vanhurskaus heillekin luettaisiin; ja että hänestä tulisi myöskin ympärileikattujen isä, niiden, jotka eivät ainoastaan ole ympärileikattuja, vaan myös vaeltavat sen uskon jälkiä, mikä meidän isällämme Aabrahamilla oli jo ympärileikkaamatonna” (Room. 4:11-12). Aabraham on siis kaikkien kristittyjen isä.

   Tässä yhteydessä on hyvä tuoda esiin, ettei ole olemassa mitään geneettisiä rotuja. Kaikki ihmiset ovat näet Aadamin ja Eevan jälkeläisiä (elivät vain noin 6000 vuotta sitten Raamatusta laskettuna): ”Ja hän (so. Jumala) on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä” (Ap. t. 17:26). Rotuja ei ole; on vain perkeleen lapsia ja Jumalan lapsia (kristittyjä).

   Sana ”juutalainen” siis kerta kaikkiaan tarkoittaa perkeleen lapsia, Talmud-juutalaisia. Nykyjuutalaiset ovat turkkilais-mongolista heimoa (kasaarien jälkeläisiä) ja berberiheimoa. He ovat kaikki käännynnäisten jälkeläisiä. Raamatun ajan juudalaisia/hebrealaisia ei ole enää olemassa.

   Plusääni(9)Miinusääni(1)
  2. Sinnikkäästi Junnu levittää juutalaisten valheita. Virhemarginaali ei olisi olematon, vaikka näytteet olisi kerätty lähisukulaisilta. Kyseessä on lkuitenkin mokutushenkinen petostutkimus, jossa näytteet jo ovat vähän niin ja näin. Tuolla on kerrottu myös toisesta geenitutkimuksesta, joka antoi eri tuloksen kuin juutalaisvedätys:

   https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/2015/04/18/adolf-hitlerilla-ei-ollut-suonissaan-yhtaan-juutalaisverta/

   Tuskin ashkenazi Eisntein ja Hitler olivat tiippaakaan sukulaisia.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 9. Linkeistä olisi pitänyt käydä ilmi kuinka `juutalaisten` geeniperimä ei ole homogeeninen. Se, että `juutalaisten` edustamaa y-dna geeniperimää verrataan esimerkiksi eurooppalaisten edustamaan y-dna geeniperimään, osoittaa vain, että yhtäläisyyksiä. Tämä johtuu siitä, että `juutalaisessa` geenipoolissa ovat edustettuina samat haploryhmät kuin eurooppalaisessa geenipoolissa.

  Edellinen seikka taas johtaa siihen päätelmään, että ns. `juutalainen` y-dna geeniperimä on vuosituhansien aikana saanut rinnalleen lähes kaikki muut haploryhmät (esim. proselyytti-instituution vaikutuksesta). Alkuperäinen (mikä?) `juutalainen` ydna-haploryhmä voitaisiin perustella niiden seemiläisten kansojen haploryhmällä, jotka eivät ole kokeneet esimerkiksi diasporaa, vaan olleet aloillaan. Niinpä tämä haploryhmä on J. Mutta haploryhmä J ei vielä kerro onko kyseinen testattu natiivi `juutalainen`.

  Kun ns. `juutalaista` y-dna geeniperimää verrataan kenen tahansa ns. `ei-juutalaiseen` y-dna geeniperimään ja matcheja löytyy, ja niitä ihan varmasti löytyy, niin tämä todistaa vain sen, että ns. epäilty `juutalainen` ei välttämättä olekaan `juutalainen`, hänellä sattuu vaan olemaan sama haploryhmä.

  Mikäli tutkitaan mitokondriaalista (mt-dna) äitilinjaa, jolla `nykyjuutalaisuus` perustellaan, tilanne on vieläkin oudompi. Vaikka mt-dna linjat perustellaan juontuneen neljästä kantaäidistä, on tämä vain otannan esiintyvyyden tiheyden näyttö testattavasta väestönosasta, koska samojen tutkittavien joukossa on liuta muita mt-dna linjoja myös edustettuina.

  Genetiikan, jonka pitäisi ratkaista helposti tällaiset pulmat, antaa vastaukseksi yhden ainoan totuuden; ns. `juutalaisuus` ei ole rotu, vaan uskonto. Toki ns. `juutalaiset` pitävät mielellään yllä rotuhygieniaa ja puhuvat vaikkapa puoli- tai neljäsosa `juutalaisista`. Miten on; onko `puolijuutalaisen` yläpuoli `juutalaisempi` kuin alapuoli, vai päinvastoin. Miten olisi etupuolen vertaaminen takapuoleen jne.

  Tuo Repen lähettämä asiantuntijatutkija laukaisi kerrassaan päivän pelastavan huomion: `En tiedä genetiikasta mitään, mutta ainakin tuon verran`. Tämän jälkeen tutkija pähkäili josko vaikka kaukoserkun genetiikka olisikin laimentunut ajan kuluessa. Jopa sen kuuluisan `tallirengin` mahdollisuus muuttaa haploryhmää jätettiin auki.

  Repe kirjoittaa: `Sinnikkäästi Junnu levittää juutalaisten valheita`. Kertoisitko mitä valheita? Eihän sinulle näytä käyvän mikään vastaus. Vielä Repe lisää: `Tuskin ashkenazi Eisntein ja Hitler olivat tiippaakaan sukulaisia`. Mikäli näiden herrojen genomista on saatu eristettyä noinkin huomattavat yhtäläisyydet, niin sukulaisuus samaan klaaniperheeseen on varma.

  Vielä kerran: Tutkitusti Adolf Hitler ei ole lähisukua Rothschildeille, koska haploryhmät eivät yksinkertaisesti täsmää. Sen sijaan Adolf Hitler on lähempänä geenisukulaisuutta esimerkiksi Albert Einsteiniin. Tämä ei tee Aadolf Hitleristä ns. `juutalaista`, vaan Albert Einsteinistä `ei-juutalaisen`.

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
 10. Niin. Ehkä ne hienot tutkijat tietävät siellä juutaklaisyliopistoissa ja laboratorioissa. Mutta vaikka en tiedä perinnöllisyystieteestä minäkään, niin minuakin epäilyttää se, että ei olisi mitään vaikutusta sillä, että sukulaiset ovat apriutuneet myöhemmin ja että monen myöhemmän polven jäseneltä on kerätty näytteitä. Miten huomioidaan näiden uusien tulokkaiden eli risteytyjien perimä? Joukossa on siis useitakin uusia polvia ja kaikki siis risteytyneet eteenpäin jpnkun muun kanssa.

  Jos tämä voidaan selvittää, niin huomio kiinnittyi kuitenkin hyvin epämääräisiin lähteisiin, joista dna-näytteitä olisi kerätty.

  Vaikka näytteet olisi kerätty oikein, niin kuitrenkaan emme koskkaan voi luottaa virallisen tieteen tutkimuksiin Hitlerin ollessa kyseessä. Juutalaiset voivat valehdella kaikki tutkimustulokset tai sitten tehdä väärälä aineistolla ym. He eivät koskaan puhu totta Hitkleristä. Kuinka ihmeessä voimme uskoa holohoaxereihin? Aivan tyypilliseltä valehtelulta kuulostaa tuo vakuuttelu, että ei olisi mitään virhemarginaalia. Kyllä täytyy olla juuri edellä esitetyn perusteella. Tuo oli selvästi joko lehden tai tiedemiehen vedätysyritys.

  Valehteluun viittaa sekin, että modernein menetelmin tehty toinen tutkimus päätyi täysin vastakkaiseen tulokseen.

  Tietenkään minulle ei kelpaa mikään huuhaa. Ei sinnepäin eikä uusi valhe edellisen perään. Junnu on usein huuhaan kanssa liikkeellä ja se on piilotettuna viesteihin, joissa on asiaa tai sitten hyvin vakuuttavalta tuntuvaa, mutta tyhjää esitystä. Hän vaikuttaa juurikin valeoppositiolta tai humpuukin levittäjältä, joita vaihtoehtomediat ovat pullollaan. Kun ihmiset eivät enää halua uskoa viralliseen totuuteen, on sata tai tuhat valehtelijaa vaihtoehtosivustoilla tarjoamassa uutta valhetta tilalle. Juurikin niin, että jos ei usko Rothschild-yhteyteen, tarjotaanuutta koukkua. Aivan sama tyyli. Hiljattain on ollut Schaumanista ihan ufo-tarinaa ilman todisteita. Myös Israelin tuhoamista NWO-väen toimesta ja muita kummallisia visioita.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
  1. Juuri näin. Olin suunnittelemassa samantyylistä kommenttia ”juutalaisesta tieteestä”, mutta Repen kommentti on riittävä. ”Juutalainen tiede” ei ole tiedettä vaan kaiken tutkimuksen vesittämistä Talmudiin ja perkeleeseen (esim. ei-juutalaisiin kohdistuvaan vihaan ja tuhoamiseen) sopivaksi. Historiatiede (esim. ”holokausti”) on yliopistoissa puhdasta huijausta ja valehtelua. Lääketutkimukset väärennetään aina, jos siten saavutetaan hyötyä lääketehtaille (joista lähes kaikki ovat juutalaisessa omistuksessa) ja vahinkoa ei-juutalaisille (esim. ”psyykenlääkkeet”, jotka ovat hermostomyrkkyjä, ja rokotteet, jotka ovat taikauskoa ja myrkkyjen työntämistä ihmisiin). Teologia on vesitetty yliopistolliseksi kristinuskon tuhoamiseksi ja juutalaisuudeksi. Juutalaiset ovat vesittäneet kaikki tieteet yliopistoissa yököttäväksi kabbalaksi ja huijaukseksi – JUUTALAISUUDEKSI. Minua säälittävät suuresti kaikki yliopistoihin opiskelemaan menneet ja menevät, heistä tulee valheessa rypeviä pikkujuutalaisia ja kaiken tieteellisen vastakohtia (todella surkeita otuksia!). Koko urallaan he julistavat valhetta, juutalaisuutta ja monesti myös maanpetosta. Siksi valtamedioissa joka päivä vedotaan ”professoreihin”, ”asiantuntijoihin” ja ”tutkijoihin”. Nämä ovat todellisuudessa säälittäviä juutalaisuuden propagandisteja, valehtelijoita, huijareita ja kaiken tieteen vastakohtia. En mitenkään voi luottaa myöskään juutalaiseen ”genetiikkaan”.

   Raamattu toteaa farisealaisen Talmud-juutalaisuuden, joita nykyjuutalaiset ovat, valheeksi ja murhaksi, Joh. 8:44. Ja Raamattu tarkoittaa, mitä sanoo. Nyt juutalaisuus tuhoaa Euroopan maan tasalle ”pakolaisilla”, jotka ovat muslimitaistelijoita ja jotka tuhoavat tarpeeksi vahvoiksi tultuaan täällä kaikki ”vääräuskoiset” (siis kaikki, jotka eivät ole muslimeja eivätkä suostu tulemaan muslimeiksi). Tosin äärijumalaton Eurooppa on synneillään (lastenmurhat, homoseksuaalisuus, kyltymätön ja syvä kristuksenpilkka ja jumalanpilkka) ansainnut sen. Eurooppa EI ole vähimmässäkään määrin kristillinen, vaikka se teeskentelee olevansa. Eurooppa on tuhoutumisen ansaitseva perkeleen pesäkolo. Myös juutalaiset tuhotaan ikuiseen helvettiin, Matt. 23:33.

   Ja mitä Junnun ’juutalaisten’ geeniperimään, vuosituhansien takaiseen ’juutalaiseen’ y-dna geeniperimään, alkuperäiseen ’juutalaiseen’ ydna-haploryhmään jne. tulee, niin, jos sellainen sattuisi yhä olemaan olemassa, se olisi juudalaisten, siis kristittyjen (kuten yllä olevasta kommentistani käy ilmi) geeniperimää. Haluavatko juutalaiset sen itselleen ns. ”tieteellään”? Juudan kristittyjen geeniperimän? Nykyjuutalaiset ovat opillisesti perkeleestä sikiäviä fariseuksia, jotka polveutuvat mongoli- ja turkkilaisheimoista (kasaareista) ja pohjoisafrikkalaisista berbereistä. Nämä asiat, kuten kaiken muunkin, juutalaiset ovat sekoittaneet ja sotkeneet täydellisesti. Joka tuutista työnnetään hillitöntä ja estotonta valhetta, pian jopa väkisin jokaisen kurkusta sisään.

   Mutta minä, Jeesuksessa pelastunut, elän sieluni puolesta autuudessa, Jumalassa. Viimeisenä päivänä, ruumiin ylösnousemuksessa, Joh. 5:28-29, myös ruumiini nousee ikuiseen autuuteen Jumalan yhteydessä. Muuta minun ei tarvitse tietää.

   Jesss!

   Ehkä juutalaisten tulisi tavoitella minun perimääni, Juudan – kristittyjen – perimää!

   Jeesuksen, juudalaisten kuninkaan, perimää!

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
 11. Y-dna (isälinja) seuraa sukupolvesta toiseen samana. Se on suoraan alenevassa polvessa kulkeva haploryhmä, joka ei muutu kuin mutaatioilla. Mutaatiot tapahtuvat hyvin harvoin, ehkäpä kerran viidessä sadassa vuodessa tai harvemmin.

  Mt-dna (äitilinjat), mitokondriot, siirtyvät äideiltä lapsille, sekä tytöille että pojille. Kun pojat kasvavat aikuisikään ja avioituvat heidän lapsensa saavat mitokondrionsa äidiltään. Kun nyt suoritetaan mt-dna-testi niin huomataan, että heidän lastensa mt-dna haploryhmä on erilainen kuin näiden lasten isänpuoleisella mummilla on (ellei se ole sattumoisin sama). Mutta tyttäret vievät eteenpäin heidän äitiensä mt-dna haploryhmää.

  Y-dna ja mt-dna haploryhmät eivät muutu muuten kuin mutatoitumalla, joten niiden mutatoimisvaiheiden seurannalla voidaan selvittää testattavan vaiheita `aatamiin` ja `eevaan` asti.

  On olemassa laajennettu dna-testi. En tiedä käytetäänkö sitä vielä, koska en ole näitten asioiden kanssa ollut tekemisissä vuosiin. Asiaa voidaan havainnollistaa ympyräsukutaululla näin:
  https://www.google.com/search?hl=fi&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1097&bih=550&q=ympyr%C3%A4sukutaulu&oq=ympyr%C3%A4sukutaulu&gs_l=img.3…2130.8100.0.8710.15.6.0.9.9.0.127.612.0j5.5.0….0…1ac.1.64.img..8.7.639.cWdIoXb2n9w#hl=fi&tbm=isch&q=ympyr%C3%A4sukutaulukko&imgrc=5SVDubnT5Yv7xM%3A

  Pystyyköhän tämän edes selvittämään siten, että se tulee ymmärrettäväksi, ellei käytä havaintoesimerkkinä ympyräsukutaulua. Joka tapauksessa asia menee näin:

  Keskimmäiseen ympyrään voi kukin kirjoittaa oman nimensä. Seuraavaan ympyrään, joka on halkaistu janalla, kirjoitetaan isän ja äidin nimi. Sitä seuraavaan ympyrään, joka on jaettu neljään osaan, kirjoitetaan isän isän ja isän äidin nimi sekä äidin isän ja äidin äidin nimi. Sitä seuraava ympyrä käsittää jo 16 nimeä, sitten 32 nimeä, sitten 64 nimeä, sitten 128 nimeä jne. Näin olemme päässeet jo seitsemän sukupolven päähän.

  Ympyräsukutaulusta huomaamme kuinka ympyrän keskellä olevaan henkilöön eivät vaikutakaan enää ainoastaan hänen isälinjansa ja äitilinjansa perimät. Seuraava kehä joka on halkaistu neljään osaan tulevat vaikuttamaan seuraavat kaksi isälinjaa, jotka eivät edusta samaa sukunimeä eli kaksi uutta sukulinjaa tulee vaikuttamaan perimään. Seuraavalla kehällä perimään tulee vaikuttamaan jo neljä uutta sukunimeä, sitten kahdeksan, sitten 16, sitten 32, sitten 64 jne. Näin olemme edelleen seitsemän sukupolven päässä.

  Ympyrällä saattaa esiintyä saman sukunimen omaavia henkilöitä ja jopa ns. sukupolven katona tunnettu ilmiö, jolloin samat kantavanhemmat esiintyvät joissakin kohdin uudestaan. Tämä johtuu siitä että aikaisemmin väestö oli sidottu pitäjiinsä ja liikkuvuus oli luvanvaraista, joten he naivat pitkin ja poikin saman kylän väkeä. Myöskin se johtuu siitä, että taaksepäin historiaan mennessä väestö ei kasva, vaan vähenee.

  Mutta tämä taulukko ei ole se jutun pointti, vaan sen ymmärtäminen miten yhden ja saman henkilön geeniperimään vaikuttaa lukuisat kantavanhemmat, mitä kauemmas historiassa mennään.

  Ensimmäisen ympyrän keskelle kirjoitettu nimenkantaja (tutkittava henkilö) luulee yleensä, että hänen isälinjansa perimä määräytyy suoraan ylenevässä polvessa. Samoin hän luulee äitinsä kohdalla, että hänen äitilinjansa perimä seuraa äitilinjaa. Niinhän ne seuraavatkin. Todellisuudessa hänen isälinjansa ei edusta kuin noin 1 %n luokkaa hänen perimästään, minkä ympyräsukutaulu osoittaa. Samoin on laita hänen äitilinjansa.

  Mutta ympyrän keskelle kirjoitettu nimenkantaja kantaa mukanaan myös vanhempiensa vanhempien ja näiden vanhempien ja näiden vanhempien jne. perimää. Juuri tähän saumaan uusi geneettinen tutkimus on kehitetty. Itsekin ympyräsukutaulun tehneenä ja geneettiset testit läpikäyneenä, ei voi kuin ihmetellä sitä jumalallista järjestystä. Kuvitella, jos yksikin noista ympyräsukutaululla olevista nimenkantajista olisi lyönyt vanttuut naulaan, niin koko taulukko menisi uusiksi eikä meitä olisi.

  Ikävä kyllä, jotkut vastuuttomat sielut pitäytyvät perisyntiin eli sukukiroukseen. Näin ei ole asiain laita. Pikemminkin pitäisi puhua peritystä pahuudesta kuin perisynnistä, koska jokainen ihminen vaikuttaa kohtalonsa valinnoillaan, ei kohtalollaan eikä karman lailla saatikka predestinaatiolla. Näille harhautuneille sieluille voisin sanoa: Me olemme ihmisiä emmekä eläimiä.

  Aikaisemmin sanottiin, jos joku teki jotakin luonteenvastaista: Se on hormoneissa, Nyt sanotaan: se on genetiikassa. Ei se ole kuulkaas kummassakaan, vaan se on ihmisen vapaassa ratkaisuvallassa, valinnassa.

  Aihetta on tutkittukin. 1700-luvulla eräs nainen avioitui upseerin kanssa, joka vietti ammattiinsa kuuluvaa särmää elämää. He saivat lapsia. Myöhemmät sukupolvet osoittivat kuinka heidän jälkeläisistään kasvoi hyvin usein kunniakansalaisia, olivat hyvissä viroissa ja viettivät särmää elämää.

  Myöhemmin tämän esimerkkimme naisen upseeriaviomies kuoli ja hän avioitui uudelleen oikean kapakka reuhkan kanssa. Hekin saivat lapsia. Myöhemmät sukupolvet osoittivat, että heidän jälkeläisistään kasvoi hyvin usein kaikenlaista paheellista elämää viettäviä juoppoja ja hevosvarkaita.

  Kummassakaan tapauksessa lapset ja heidän jälkeläisensä eivät perineet perisyntiä. Lapsethan eivät koskaan tee niin kuin heidän vanhempansa neuvovat, vaan he tekevät tasan tarkkaan siten, miten heidän vanhempansa ovat tehneet.

  Perisynti tai ns. sukukirous ei vaikuta ihmisen elämään millään tavalla, vaan valinta.

  Esimerkiksi Genesiksen kirjasta voidaan lukea kuinka: Minä (Jehvah) kostan isien pahat teot kolmanteen ja neljänteen polveen. Todellisuudessa ilmaisu `minä kostan` luetaan hebrealaisen lukutavan mukaan `boged avon` (= otan huomioon). Tässä on merkittävä merkitysero. Tuo lause pitäisi lukea näin: Minä (Jehvah) otan huomioon isien pahat teot kolmanteen ja neljänteen polveen. Esimerkiksi nykyhebreaan on johdettu juuri tuosta boged avon käsitteestä virkamiestä tarkoittava sana.

  Asiat kääntyvät nyt päälalelleen. Jehvah ei kostakaan kenellekään, vaan ottaa kärsivällisesti huomioon isien pahat teot seuraavissa polvissa aina neljänteen polveen saakka. Jos esimerkiksi `tommi` on kasvanut turmiolassa, niin hänellä ei välttämättä olekaan samoja elämäneväitä kuin toisilla. Hän on ottanut mallinsa vanhemmiltaan ja elää sen mukaan. Myös `tommin` lapset saattavat ottaa mallinsa isältään ja elää yhtä paheellista elämää kuin tämä. Tämä kaikki perityn pahuuden tähden, ei perisynnin.

  Mutta Sana heiulle kuuluu: Minä (Jehova) otan huomioon (luen hyväksi) heidän isiensä pahat teot kolmanteen ja neljänteen polveen. Mutta sitten tulee piste. Näin on käynyt monen suvun kohdalla. Myös Hesekiel kirjoittaa: Enää ei sanota Israelissa, isät söivät raakoja rypäleitä ja lasten hampaat heltyivät, vaan jokainen kantaa oman syntivelkansa. Sen tähden meille ihmisille on annettu valinnanvapaus ja me olemme todellakin vastuullisia valinnoistamme.

  Mitä tuohon Eugene Schumannin asiaan tulee, niin ottamalla selvää mitä asetta hän käytti ampuessaan itseään kaksi kertaa omaan sydämeensä, niin saattaa tulla toisiin ajatuksiin, siitä toisesta ampumakerrasta. Mitä tuohon NWOhon (New World Order) tulee niin sanoisin: OWOn (Old World Order) tilalle asetetaan pian NWO. NWO ei tule olemaan JWO (Jew World Order), IWO (Islamic World Order) eikä CWO (Chatholic World Order). Onhan minullakin oikeus mielipiteeseen.

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
  1. Vastine Junnun kirjoitukseen, osa 1

   Junnun kirjoittelun yleinen keinotekoisuus tulee näkyviin hänen kirjoituksensa 11. kappaleesta, jossa hän itse ”ympyräsukutaulun” (esivanhempia rengasmaisesti oman nimen ympärille sijoittaen) tehneenä ihmettelee oman kaavionsa ”jumalallista järjestystä”. Ihmetyksen aihe on se, että jos yksikin esivanhempi olisi laiminlyönyt lisääntymisen, ympyräsukutaulu menisi uusiksi eikä meitä olisi. Mitä ihmettelemistä ja ”jumalallista järjestystä” siinä on? Sanoohan jo maalaisjärki, että jos joku vanhemmista/esivanhemmista ei olisi lisääntynyt, hänellä ei olisi jälkeläisiä.

   Sitten (12. kappale) Junnu kieltää kategorisesti Raamatusta ilmenevän ihmisten perisynnin eli ”sukukirouksen” (kuten hän sen määrittelee). Hän kutsuu niitä, jotka uskovat tässä Raamattuun, ”vastuuttomiksi sieluiksi” ja ”harhautuneiksi sieluiksi.” Junnu on käsityksissään kokonaan Raamatun ja kristinuskon ulkopuolella, tavallinen pakana. Hän esittää tekstissään kaksi raamatunkohtaa, mutta nekin väärin selitettyinä.

   Perisynnin Junnu korvaa ”perityllä pahuudella”, jolla hän tarkoittaa sitä, että lapset alkavat ulkonaisesti toimia ja elää vanhempiensa tavoin. Lapset siis pitävät vanhempia esikuvinaan ja sen vuoksi alkavat vapaasta tahdostaan (”omilla valinnoillaan”, ”vapaalla ratkaisuvallallaan”) toimia ”tasan tarkkaan” samoin kuin he. Tämä ”vapaa valinta” tekee hänen mukaansa ihmisen ihmiseksi, toisenlaiseksi kuin eläimet.

   Merkillisesti Junnu kuvittelee, että perisynnillä tarkoitetaan geneettistä asiaa (”nyt sanotaan: se on genetiikassa”). Siksi hän esittää esimerkin naisesta, jolla oli miehenä ensin kunniallinen upseeri, sitten ”oikea kapakkareuhka.” Perusteellisemmin ei voi olla metsässä. Perisyntiä, kuten myös yllä esiin noussutta tahdon vapautta, käsittelen erikseen tämän kommenttini lopussa, ja käyn ensin läpi Junnun tekstin.

   Seuraavaksi Junnu käsittelee Raamatun sanoja ”Minä kostan isien pahat teot kolmanteen ja neljänteen polveen”, mutta hän ilmoittaa raamatunkohdan väärin. Sanoja ei löydy Genesiksestä (1. Mooseksen kirjasta) vaan seuraavista neljästä kohdasta: 2. Moos. 20:5, 2. Moos. 34:7, 4. Moos. 14:18 ja 5. Moos. 5:9. Kyseiset sanat Raamattu esittää ensimmäisen käskyn yhteydessä, mutta ne koskevat kaikkia muitakin käskyjä. Kohta 2. Moos. 20:5 kuuluu kontekstissaan (jae 6 mukana) seuraavasti:

   ”Älä kumarra niitä äläkä palvele niitä (epäjumalankuvia). Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat; mutta teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni.”

   Tässä raamatunkohdassa olevat heprealaiset sanat poqed avon (Raamatussa ”kostan pahat teot”; muoto boged ei ole täsmällinen) Junnu tulkitsee ”otan huomioon pahat teot”. Tarkistin asian Geseniuksen saksankielisestä Vanhan testamentin sanakirjasta, Matti Liljeqvistin suomenkielisestä vastaavasta sanakirjasta ja Tapani Harviaisen ja Raija Sollamon kirjasta ”Heprean tekstikirja ja sanasto” (jossa on em. kohta 5. Moos. 5:9). Geseniuksen sanakirjasta selviää, että sanalla poqed (perusmuoto paaqad) on kansankielessä (ei Raamatussa) ollut merkitys ”ottaa huomioon.” Sana esiintyy tässä tarkoitetuissa raamatunkohdissa preposition al kanssa, jolloin merkitykseksi tulee ”rangaista”, ”kurittaa” (Gesenius), ”panna täytäntöön syntiin kuuluva rangaistus”, ”kostaa”, ”rangaista” (Liljeqvist), ”asettaa joku vastuuseen” (Harviainen & Sollamo). Sanakirjojen mukaan Junnu selittää tämän kohdan väärin. Niinpä hänen muukin kohtaa koskeva selvittelynsä on väärää ja perusteetonta.

   Asiaansa tukemaan Junnu nostaa myös Hesekielin tekstin, mutta ei ilmoita sen tarkkaa paikkaa. Nähtävästi hän tarkoittaa jakeita Hes. 18:1-4, jotka kuuluvat:

   ”Ja minulle tuli tämä Herran sana: ’Mikä teillä on, kun te lausutte tätä pilkkalausetta Israelin maasta: ’Isät söivät raakoja rypäleitä, lasten hampaat heltyivät’? Niin totta kuin minä elän, sanoo Herra, Herra, ei tule teidän enää lausua tätä pilkkalausetta Israelissa. Katso, kaikki sielut ovat minun: niin kuin isän sielu, niin pojankin sielu – ne ovat minun. Se sielu, joka syntiä tekee – sen on kuoltava’.”

   Täsmällisemmin Junnun esittämässä muodossa sanat löytyvät jakeista Jer. 31:29-30:

   ”Niinä päivinä ei enää sanota: ’Isät söivät raakoja rypäleitä, lasten hampaat heltyivät’; vaan jokaisen on kuoltava oman syntivelkansa tähden. Jokaiselta ihmiseltä, joka syö raakoja rypäleitä, heltyvät hänen omat hampaansa.”

   Tuo ”pilkkalause” oli Israelissa liikkeellä ollut sananlasku, jonka mukaan isien synnit kostetaan lapsille. Sen mukaan lapset kärsivät isien syntien vuoksi, eivät omien syntiensä vuoksi. Kuitenkin kohdasta 2. Moos. 20:5 käy ilmi, että isien pahojen tekojen kosto lapsille kohdistuu (rangaistuksena, kostona) sellaisiin lapsiin, jotka vihaavat Jumalaa (”niille, jotka minua vihaavat”). Lapset kärsivät siis omien syntiensä pahat seuraukset, kun he kärsivät isiensä syntien pahoista seurauksista. Kohdissa Hes. 18:1-4 ja Jer. 31:29-30 Raamattu nimenomaan tuo esiin, että jokaisen on kuoltava yksin oman syntivelkansa tähden.

   Junnu selittää, että koska jokainen kantaa oman syntivelkansa, meille on annettu valinnanvapaus ja olemme vastuussa valinnoistamme. Näin Junnu kiroaa koko kristinuskon. Jos ihminen omilla tahdonvoimillaan poistaa syntivelkansa (ryhtymällä elämään ulkonaisesti siivosti), Jeesus on kuollut turhaan ja koko kristinusko on täysin turha. Junnu on kristinuskon ulkopuolella, tavallinen omissa teoissaan rypevä pakana, vailla uskoa Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen, Jeesuksen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen Jumalan edessä. Jeesus (syntien anteeksiantamus) tekee meistä hyviä Jumalan edessä, emme me itse omin voimin.

   Kun siis pahojen isien syntien pahat seuraukset kohdistuvat pahoihin lapsiin (eivät ole pelastuneet uskossa Jeesukseen Kristukseen tai – Vanhan testamentin aikana – luvattuun Jeesukseen Kristukseen, ”vaimon siemeneen”, 1. Moos. 3:15), lapset saavat ansaitun rangaistuksen, ja – sen nähdessään – myös isät. Isät joutuvat näkemään syntiensä pahat seuraukset lapsissaan, lastenlapsissaan, lastenlastenlapsissaan jne. aina neljänteen polveen asti, siis koko elinikänsä ajan (siksi juuri ”kolmanteen ja neljänteen polveen”). Niille, jotka hylkäävät Jumalan armon, Jumala näyttäytyy ankarana tuomarina, joka kostaa niin isille kuin lapsille. Kostoillaan Jumala ajaa molempia kohti armoa (Jeesusta, ”vaimon siementä”), jotta Jumala voi tehdä sitä, mitä hän eniten haluaa: ”mutta teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni” (2. Moos. 20:6; mainittu käskyjen pitäminen sydämissä onnistuu vain niin, että ensin pelastutaan uskossa Jeesuksen lunastustekoon ja saadaan siten sydämiin Pyhä Henki, joka alkaa ohjata ihmistä pyhityksessä).

   Tuo ”kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat” ei ole mikään automaattinen asia vaan uhkaus. Heti jos isä tekee parannuksen (katumus + usko), Jumala peruu uhkauksensa. Myös heti kun joku lapsi tulee parannukseen, jonka yksin Jumala vaikuttaa (Jumalan sanassa vaikuttava Pyhä Henki vaikuttaa katumuksen lain saarnan kautta, uskon evankeliumin saarnan kautta), hän ei joudu enää isiensä syntien pahojen seurausten rankaisemaksi.

   Vielä muutama sana siitä, mitä todellinen perisynti ja ”vapaa tahto” ovat. Junnu ei näitä käsitteitä ja asioita voi ymmärtää, koska hän luonnollisen ihmisen tilassa (syntiinlankeemustilassa) on hengellisesti sokea: ”Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti” (1. Kor. 2:14). Joku muu kuitenkin voi ymmärtää.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Vastine Junnun kirjoitukseen, osa 2

    PERISYNTI JA TAHDON VAPAUS

    Siteeraan tähän alkuun Franz Pieperin kirjaa ”Kristillinen dogmatiikka”, s. 207, luku Perisynti:

    ”Perisyntiin, toisin sanoen syntiin, jota ei tehdä, vaan joka Aadamin lankeemuksen jälkeen siirtyy syntymän kautta jokaiseen ihmiseen, kuuluu kaksi asiaa: a. perisyyllisyys (culpa hereditaria), toisin sanoen Aadamin yhden ainoan synnin syyllisyys, jonka Jumala lukee kaikille ihmisille syyksi (Room. 5:18-19); b. periturmelus (corruptio humanae naturae hereditaria), joka seurauksena siitä, että Aadamin syyllisyys luetaan ihmisille syyksi, luonnollisen polveutumisen välityksellä siirtyy langenneilta vanhemmilta kaikkiin jälkeläisiin (Ps. 51:7; Joh. 3:6). Sana ‘liha’ merkitsee Joh. 3:6 sellaisen ihmisen tilaa, joka on Jumalan valtakunnan ulkopuolella ja jonka on synnyttävä uudesti, jos hän tahtoo tulla Jumalan valtakuntaan (Joh. 3:3-5; Room. 8:7).”

    Siteerauksen raamatunkohdat kuuluvat seuraavasti:

    Room. 5:18-19: ”Niinpä siis, samoin kuin yhden ihmisen lankeemus on koitunut kaikille ihmisille kadotukseksi, niin myös yhden ihmisen vanhurskauden teko koituu kaikille ihmisille elämän vanhurskauttamiseksi; sillä niin kuin yhden ihmisen tottelemattomuuden kautta monet ovat joutuneet syntisiksi, niin myös yhden kuuliaisuuden kautta monet tulevat vanhurskaiksi.”

    Ps 51:7: ”Katso, minä olen synnissä syntynyt, ja äitini on minut synnissä siittänyt.”

    Joh. 3:6: ”Mikä lihasta on syntynyt, on liha; ja mikä Hengestä on syntynyt, on henki.”

    Joh. 3:3-5: ”Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: ’Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa’. Nikodeemus sanoi hänelle: ’Kuinka voi ihminen vanhana syntyä? Eihän hän voi jälleen mennä äitinsä kohtuun ja syntyä?’ Jeesus vastasi: ’Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan’.”

    Room. 8:7: ”Lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan.”

    Evankelis-luterilaisen kirkon Tunnustuskirjat, 1990, toteaa sivulla 52: ”II Perisynti. Edelleen seurakuntamme opettavat, että Aadamin lankeemuksen jälkeen kaikki ihmiset, jotka lisääntyvät luonnollisella tavalla, syntyvät synnissä, so. ilman jumalanpelkoa, ilman luottamusta Jumalaan sekä pahan himon hallitsemina, ja että tämä alkusairaus ja perisynti on todella synti, joka tuomitsee ja tuo jo nyt mukanaan iankaikkisen kuoleman niille, jotka eivät kasteen ja Pyhän Hengen voimasta synny uudestaan. Seurakuntamme tuomitsevat pelagiolaiset ja muut, jotka väittävät ettei perisynti ole synti ja kaventaakseen Kristuksen ansiota ja hänen hyville teoilleen kuuluvaa arvoa katsovat ihmisen voivan tulla omilla järjen voimillaan vanhurskaaksi Jumalan edessä.”

    Perisynti ei ole mikään geneettinen asia. Perisynti on sitä, että Jumala lukee Aadamin synnin kaikille ihmisille syyksi, ja sitä, että tuosta syyksi lukemisesta seuraa periturmelus, joka luonnollisen polveutumisen välityksellä siirtyy jälkeläisiin (kuten kaikki näkevät koko ihmiskunnasta). Yhden ainoan ihmisen synnin kautta tuli kadotustuomio kaikkien ihmisten osaksi. Perisynnistä on mahdollista päästä vain syntymällä uudesti uskossa Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen kohdallaan.

    Pieper kirjoittaa viitaten jakeisiin Room. 5:18-19: ”Sen, joka torjuu Aadamin synnin syyksilukemisen, täytyy myös torjua Kristuksen vanhurskauden lukeminen ja näin hylätä evankeliumin ydin.” Jo tässä Junnu torjutaan täysin.

    Vaikka Junnun järki ei lainkaan tunne periturmelusta, niin ei sitä tunne kenenkään muunkaan ihmisen järki loppuun asti. Periturmeluksen hirvittävä syvyys ja turmeluksen alkuperä ovat opittavissa vain Raamatun ilmoituksesta. Junnun käsityksestä Pieper kirjoittaa: ”Periturmeluksen kohdalla erehtyvät: a) kaikki, jotka kieltävät kokonaan periturmeluksen väittäen, ettei synti siirry vanhemmista lapsiin luonnollisen polveutumisen vaan huonon esimerkin kautta (vastoin Joh. 3:6)…”

    Pieper periturmeluksen vaikutuksista: ”Luonnollinen ihminen, toisin sanoen ihminen sellaisena kuin hän syntiinlankeemuksen jälkeen luonnostaan on, käsittää vielä jossakin määrin luonnollisia, maallista elämää koskevia asioita, mutta on täysin kykenemätön pääsemään totuuden perille siinä, mikä koskee Jumalan armon ja pelastuksen saavuttamista. Evankeliumia, joka syntiinlankeemuksen jälkeen on ainoa pelastus, hän sokeudessaan pitää hullutuksena (1. Kor. 2:14), mutta lakia sen sijaan luonnollisena pelastuksen tienä, vaikka juuri laki julistaa hänelle Jumalan vihaa ja kadotusta (Gal. 3:10 ss.). Siksi Raamattu lausuu kaikista luonnollisista ihmisistä sen todistuksen, että heidän järkensä on hengellisissä asioissa täysin sokea (Ef. 4:18; 5:8; Jes. 9:1; 60:2; Gal. 3:3 jne.). Millään inhimillisellä koulutuksella ja taidolla ei voida saada korjatuksi tätä täydellistä ymmärryksen puutetta, niin kuin Raamattu myös selvästi todistaa (1. Kor. 2:6-9; Kol. 2:8).”

    Ja sitten seuraa Pieperin isku Junnun ytimeen: ”Luonnollisen ihmisen tahdon suhteesta Jumalan lakiin Raamattu esittää seuraavat varmat tosiasiat: a. se on todellisuudessa suuntautunut Jumalan lakia vastaan, b. se ei muuta voikaan kuin olla suuntautunut Jumalan lakia vastaan (non potest non peccare, se ei voi olla syntiä tekemättä; Room. 8:7). Kun luonnollinen ihminen tahtoo ulkonaisesti hyvää ja tekee sitä (esim. ruokkii nälkäisiä, vaatettaa alastomia jne.), ei hän silloinkaan voi tehdä sitä tosi rakkaudesta Jumalaan vaan parhaassa tapauksessa ainoastaan inhimillisestä säälistä. – – Mutta luonnollinen ihminen pakenee Jumalaa, koska hän on rikkonut Jumalan lakia ja hänellä on paha omatunto, hän elää ilman Jumalaa ja ilman toivoa maailmassa (Ef. 2:12), vihaa Jumalaa (Room. 8:7) ja suhtautuu vihamielisesti hänen pelastavaan evankeliumiinsa (1. Kor. 1:23). Tämän saa periturmelus aikaan ihmisen järjessä ja tahdossa.”

    Room. 8:3-4 osoittaa, ettei ihminen voi millään ponnistuksilla päästä irti perisynnin turmeluksesta (siksi Poika tuli ja kuoli): ”Sillä mikä laille oli mahdotonta, koska se oli lihan kautta heikoksi tullut, sen Jumala teki, lähettämällä oman Poikansa syntisen lihan kaltaisuudessa ja synnin tähden ja tuomitsemalla synnin lihassa, että lain vanhurskaus täytettäisiin meissä, jotka emme vaella lihan mukaan, vaan Hengen.”

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
   2. Vastine Junnun kirjoitukseen, osa 3

    Perisyyllisyys sijoittuu ensi sijassa ihmisen sieluun (Matt. 15:19). Ruumis on kuitenkin sielun orgaanina periturmeluksen toissijainen sijaintipaikka niin että se kaikkine jäsenineen antautuu vääryyden palvelukseen (2. Piet. 2:14; Room. 3:13-15).

    Perisynnin turmelus tarkoittaa myös sitä, että ihmiset ovat luonnostaan kuolleita synteihin, Ef. 2:1, 5. Kyseessä on hengellinen kuolema, vieraantuminen Jumalan elämästä, Ef. 4:18. Myös vapaan tahdon ihminen menettää hengellisissä asioissa. Ihmisellä on vapaa tahto siinä mielessä, että hänellä ylipäätään on tahto. Hän kuitenkin voi tahtoa ja tehdä vain syntiä, ja siinä mielessä vapaa tahto puuttuu kokonaan. Ulkonaisen (yhteiskunnallisen) vanhurskauden tekoja ihminen kykenee tekemään jonkin verran, vaikka ydin on mätä (perkele sydämessä). Niillä ei kuitenkaan ole merkitystä Jumalan edessä, sillä Jumala katsoo sydämeen. Perisynnistä johtuu myös se, että ihminen alkaa tehdä tekosyntejä, Ps. 51:7; Joh. 3:6; Gal. 5:19-21.

    Seuraavaksi esitän vähän pidemmän sitaatin perisynnistä (Evankelis-luterilaisen kirkon Tunnustuskirjat, 1990, s. 465-467):

    ”Ensiksi on varmaa: Ei riitä, että kristityt pitävät syntinä ja tietävät synniksi teoin tapahtuvan Jumalan käskyjen rikkomisen. Ennen kaikkea on todella pidettävä syntinä ja synniksi tiedettävä se kauhea, pöyristyttävä perinnöllinen sairaus, joka on turmellut koko ihmisluonnon. Se on jopa pääsynti, kaikkien tekosyntien juuri ja lähde. Tohtori Luther sanoo sitä luonnon- eli persoonansynniksi antaen ymmärtää, että ihmisen luonto ja persoona on syntinen, vaikka hän ei ajattelisi, puhuisi eikä tekisi mitään pahaa, mikä kuitenkin on ihmisluonnolle mahdotonta esivanhempiemme lankeemuksen jälkeen. Luonnon ja persoonan on perisynti hengellisenä leprana perin pohjin, läpikotaisin myrkyttänyt ja turmellut Jumalan silmissä. Siitä turmeluksesta, ensimmäisen ihmisen lankeemuksen perusteella, Jumalan laki syyttää luontoamme eli persoonaamme ja tuomitsee sen. Siten me olemme luontomme (Ef. 2:3) puolesta vihan, kuoleman ja kadotuksen lapsia, jos ei Kristuksen ansio pelasta meitä siitä tilasta.

    ”Toiseksi on sekin selvää ja varmaa, mitä Augsburgin tunnustuksen 19. uskonkohta opettaa. Jumala ei ole synnin luoja, alkuunpanija eikä syy, vaan synti, joka on Perkeleen tekoa, on tullut maailmaan yhden ihmisen kautta Perkeleen yllytyksestä (Room. 5:12; 1. Joh. 3:8). Vielä nytkään, tämän turmeluksen vallitessa, ei syntiä meissä luo eikä vaikuta Jumala, vaan sen ihmisluonnon myötä, joka yhä edelleen on Jumalan luomistyötä, siirtyy perisynti syntistä siementä olevalta isältä ja äidiltä ruumiillisessa sikiämisessä ja syntymässä eteenpäin.

    ”Kolmanneksi. Kuten Schmalkaldenin opinkohdissa sanotaan, mikään järki ei käsitä, mitä tämä peritty turmelus on, vaan se on opittava ja uskottava Raamatun ilmoituksen perusteella. Puolustuksessa se suppeasti esitetään seuraavina pääkohtina.

    ”1. Tämä peritty turmelus on yhtä kuin syyllisyys, se että me kaikki olemme Aadamin ja Eevan tottelemattomuuden tähden Jumalan epäsuosiossa, ’luonnostamme vihan lapsia’, kuten apostoli todistaa, Ef. 2:5; Room. 5:12.

    ”2. Toiseksi tulee täydellinen puutos, luomisessa annetun ja paratiisissa olleen alkuvanhurskauden häviäminen: poissa on se Jumalan kuva, jonka mukaan ihminen alussa luotiin (Ef. 4:24) ’totuuden vanhurskauteen ja pyhyyteen’. Samalla ihminen on kykenemätön ja kelvoton kaikkeen, millä on tekemistä Jumalan kanssa. Latinaksi asia ilmaistaan näin: Descriptio peccati originalis detrahit naturae non renovatae et dona et vim seu facultatem et actus inchoandi et efficiendi spiritualia; perisynnin kuvaus kiistää sen, että uudistumattomalla luonnolla olisi mitään lahjoja, voimaa tai mahdollisuutta hengellisissä asioissa panna jotakin alulle tai viedä päätökseen.

    ”3. Ihmisluonnon perisynti ei ole ainoastaan kaiken hyvän täydellistä puuttumista hengellisissä, jumalallisissa asioissa, vaan se merkitsee samalla sitä, että ihmisessä on menetetyn Jumalan kuvan tilalla syvä, paha, kauhea, pohjaton, tutkimaton ja sanoin kuvaamaton koko luonnon ja sen kaikkien kykyjen turmelus; erityisesti tämä koskee sielun korkeimpia ja etevimpiä voimia, jotka vaikuttavat älyssä, sydämessä ja tahdossa. Nykyään, lankeemuksen jälkeen, ihmiselle periytyy synnynnäinen, paha luonto ja sydämen sisäinen saastaisuus, paha himo ja taipumus. Niinpä me kaikki perimme luonnostamme Aadamilta sellaisen sydämen, mielen ja ajatustavan, joka korkeimpien kykyjensä ja järjen valon puolesta asennoituu jyrkästi Jumalaa ja hänen korkeinta käskyään vastaan. Mitä erityisesti jumalallisiin, hengellisiin asioihin tulee, se on vihollisuutta Jumalaa vastaan. Muutoin, luonnollisissa, ulkonaisissa asioissa, jotka on alistettu järjelle, ihmisellä on yhä tallella jonkin verran ymmärrystä, voimaa ja kykyä, tosin varsin pahasti heikentyneenä. Sekin kaikki on siinä määrin perityn taudin myrkyttämää ja saastuttamaa, ettei se kelpaa Jumalalle.

    ”4. Jumala on määrännyt rangaistukseksi perisynnin turmelemille Aadamin jälkeläisille ja perisynnille itselleen kuoleman ja ikuisen kadotuksen. On olemassa myös muuta ruumiillista ja hengellistä, ajallista ja ikuista kurjuutta. On Perkeleen tyranninvalta: ihmisluonto on joutunut Perkeleen vallan alle, luovutettu Perkeleen valtaan, jäänyt vangiksi hänen valtakuntaansa. Perkele huumaa ja viettelee monta viisasta suurmiestä tässä maailmassa hirvittävillä harhoilla ja sokaisee heidät erityisesti harhaopeilla. Eri tavoin hän syöksee ihmiset kaikenlaisiin paheisiin.

    ”5. Viidenneksi. Tämä peritty turmelus on niin suuri ja hirmuinen, että Jumala yksin Herran Kristuksen tähden voi peittää sen silmillään ja antaa sen anteeksi, kuten hän tekee kastetuille, uskoville ihmisille. Sen vääristämä ja turmelema ihmisluonto voidaan parantaa vain yhdellä tavalla: Pyhän Hengen täytyy synnyttää ja luoda ihminen uudeksi. Tämä uudistuminen pannaan tässä elämässä vasta alulle; tulevassa elämässä se on oleva täydellinen.”

    Loppuun vielä muutama valaiseva raamatunkohta:

    ”Sen tähden, niin kuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet” (Room. 5:12);

    ”Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja synteihinne, joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa, joiden joukossa mekin kaikki ennen vaelsimme lihamme himoissa, noudattaen lihan ja ajatusten mielitekoja, ja olimme luonnostamme vihan lapsia niinkuin muutkin; mutta Jumala, joka on laupeudesta rikas, suuren rakkautensa tähden, jolla hän on meitä rakastanut, on tehnyt meidät, jotka olimme kuolleet rikoksiimme, eläviksi Kristuksen kanssa” (Ef. 2:1-5);

    ”sillä ilman minua (so. Jeesusta) te ette voi mitään tehdä” (Joh. 15:5);

    ”ei niin, että meillä itsellämme olisi kykyä ajatella jotakin, ikäänkuin se tulisi meistä itsestämme, vaan se kyky, mikä meillä on, on Jumalasta, joka myös on tehnyt meidät kykeneviksi olemaan uuden liiton palvelijoita, ei kirjaimen, vaan Hengen” (2. Kor. 3:5-6);

    ”älkää enää vaeltako, niinkuin pakanat vaeltavat mielensä turhuudessa, nuo, jotka, pimentyneinä ymmärrykseltään ja vieraantuneina Jumalan elämästä heissä olevan tietämättömyyden tähden ja sydämensä paatumuksen tähden, ovat päästäneet tuntonsa turtumaan ja heittäytyneet irstauden valtaan, harjoittamaan kaikkinaista saastaisuutta, ahneudessa” (Ef. 4:17-19);

    ”Ennen te olitte pimeys” (Ef. 5:8);

    ”että he kääntyisivät pimeydestä valkeuteen ja saatanan vallasta Jumalan tykö” (Ap. t. 26:18);

    ”olitte kuolleet rikoksiinne” (Kol. 2:13).

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
   3. Nyt kun etusivulla uusien kommenttien listaa on lyhennetty, monet uudet kommentit jäävät monilta lukijoilta huomaamatta, kun ne tipahtavat listalta äkkiä, vilkkaina aikoina jopa alle tunnissa. Tämä vähentää kirjoitushaluja; kukapa haluaisi kirjoittaa suoraan unohduksen kaivoon.

    No, mitäpä enää kirjoitellakaan. Kansa syöksee maansa perikatoon kaikella vimmallaan – siitä yksinkertaisesta syystä, ettei koskaan nähdä syytä (vikaa) itsessä. Suomessa on aktiivisia ja euforisia sivustoja, joilla ”pelastetaan” Suomea mutta joilla ei ymmärretä/haluta ymmärtää, että Suomen ja Euroopan tuhoutuminen on Jumalan rangaistus näille nyt vaahtoaville lastenmurhaajakansoille, homokansoille ja kristuksenpilkkakansoille (Kristus on tie Jumalan yhteyteen, tie pelastumiseen myös ajassa, kun syntien syyllisyydestä syntien anteeksiantamuksessa päästään ja kun Jumala vetää pois lähettämänsä vitsaukset). Suomi hukkuu syystä, täysin oikeutetusti.

    Mutta suomalainen ei koskaan, ei mistään hinnasta, näe vikaa itsessään. Tekipä siis kansa nyt mitä hyvänsä, se vain hukuttaa ja tuhoaa itseään yhä syvemmälle.

    Ja sitten ihmetellään, kun ”kukaan ei tee mitään” ja kun ”maalla on maanpetturijohto” ja kun kaikki koko ajan vain menee sekaisin ja sortuu.

    Syvää, ytimiin asti menevää, on tämän kansan jumalanpilkka ja äärimmäisessä valheessa rypeminen. Jokainen, joka ei ole Jeesuksessa pelastunut ja uudestisyntynyt, kykenee vain tuhoamaan maataan, tekipä mitä hyvänsä.

    Miksi siis kirjoitella?

    Joona kolmas luku Vanhassa testamentissa.

    Mutta nämäkin asiat olen kirjoittanut jo moneen kertaan.

    Eivät jumalattomat suomalaiset kykene estämään Jumalan rangaistuksia ja maansa tuhoutumista.

    Suomalainen on ÄÄRIMMÄINEN petturi.

    Plusääni(8)Miinusääni(0)
 12. Suomalainen `poliittisesti korrekti` ja siten korruptoitunut media pitää suomalaisia typeryksinä, joille annetaan valikoituja uutisia esimerkiksi monikulttuurisuudesta. Tässä asiassa mediatalojen toimittajat salaavat, peittelevät, piilottavat totuutta, valehtelevat ja vääristelevät tietoa ammatikseen. Mutta on olemassa eräs ryhmä, joka paikkaa tämän tietovajeen kertomalla aivan avoimesti ja naurua pidätellen asioiden todellisen laidan.

  He eivät peittele, vaan paljastavat kuinka juuri he ovat lainsäädännöllisin keinoin saaneet avoimien ovien maahanmuuton käyntiin kaikilla mantereilla. He eivät myöskään peittele agendaansa, jonka tarkoituksena on valkoisen (arjalaisen) rodun syrjäyttäminen pakolais- ja siirtolaistulvan avulla, jonka päämäärä on geneettisten perimäin sekoitus. Heidän ensimmäisinä tähtäiminään ovat ne alueet, joissa valkoinen väestö on ollut hallitsevassa asemassa eli USA, Kanada, Eurooppa, Venäjä, Australia ja Etelä-Afrikka.

  Päätin koota vain muutaman, jos sattuisin löytämään, heidän oman mielipiteensä ns. monikulttuurisuudesta ja massamaahanmuutosta. Mutta linkkejä löytyikin netti väärällään, joissa he hyvin mielellään haluavat ottaa kunnian valkoisen rodun tuhoamisohjelmasta. He eivät kehuskele ainoastaan rotujensekoituksella, vaan aivan julkeasti ja hävyttömästi ilmoittavat päämääräkseen valkoisen rodun joukkotuhonnan.

  Heidän harjoittamaansa verbaalista rasismia ja vihapuheita voidaan löytää kaikista maista. Turhauduin siitä runsaudenpaljoudesta, mitä heidän harjoittamastaan ajatus- ja viharikoksista voidaan löytää. Hyvin lyhyessä ajassa kokosin malliksi muutaman vihapuheen:

  Englannin parlamentin jäsen Gerald Kaufman Says Britain Should Take 10,000 Migrants Per Day:

  Ruotsissa vaikuttava Jewess Barbara Lerner Spectre – how Jews are using immigration to destroy the White race:
  https://www.youtube.com/watch?v=P5yRW3xxfo8
  Norjassa vaikuttava Ervin Kohn (Deputy Director at The Norwegian Center against Racism):
  https://www.youtube.com/watch?v=x5Ntc42QpjQ
  Rabbi Steve Gutow says amnesty for illegal immigrants is at the top of their agenda:
  https://www.youtube.com/watch?v=i5wBih3XMC4
  Jews want your Nation Destroyed by Race Mixing But Punish Race Mixing Jews:
  https://www.youtube.com/watch?v=5NdQXOPARWI
  ADL President Abraham Foxman and Rabbi Finkelsteins speech about destruction of white race:
  https://www.youtube.com/watch?v=6Iw5t6PWw1Q
  Harvard Professor Noah Ignatiev wants to annihilate the White Race:
  https://www.youtube.com/watch?v=SfH-EsBfilQ
  Anne Shaffer – American Immigration Policy Is A Jewish Interest:
  https://www.youtube.com/watch?v=JeS5PZh49Ws
  Jews Control American Immigration:
  https://www.youtube.com/watch?v=tz7rmk0m88Q
  Jne. jne. jne.,,,

  Ottakaahan yksikin teistä heidän viharikosta täynnä oleva sanomansa ja kääntäkää se tarkoittamaan heitä itseään ja esittäkää se julkisesti ja vieläpä naurua pidätellen, niin katsokaa mitä tapahtuu. Samat rasistit, jotka lietsovat kaikissa kansoissa todellisia vihapuheitaan leimaavatkin teidät rasisteiksi ja viha- ja ajatusrikoksiksi. Lopuksi teidän oman maanne tuomioistuimet tuomitsevat teidät.

  Jeshua haMasiah (Jeesus Kristus) esitti kylvön ja niiton lain: Kaikki minkä te tahdotte ihmisten teille tekevän, niin tehkää se heille. Tämä laki ei ole menettänyt ponttaan lähes kahteen vuosituhanteen. Se on yhä voimassa ja toimii hyvin. Edessä on Totuuden Päivä, jolloin nämä oikeat viha- ja ajatusrikolliset otetaan kiinni ja he saavat tuomionsa.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 13. Adolf Hitler oli tehokas ja älykäs kuten muutkin juutalaiset yleensä. Aito rotupuhdas Rotschild!

  Plusääni(0)Miinusääni(14)
 14. `Mutta jos silmäsi (ymmärrys) on viallinen, niin koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo (totuus), joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys (vääryys)` (Mat 6:23).

  Martti Luther lisäsi Roomalaiskirjeen lukuun 3:28 sanan `yksin`, jota ei esiinny alkutekstissä: `So halten wir es nun, daß der Mensch gerecht werde ohne des GesetzesWerke, allein durch den Glauben` (Roo 3:28, Luther 1545). Suomenkielinen lukutapa noudattaa alkuperäistä lukutapaa: `Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman lain tekoja` (Roo 3:28).

  Ollessaan henkien maailmassa Luther tunnusti ja teki parannukseni: Kuinka moni voikaan joutua harhaan yhden ihmisen erehdyksen tähden. Tällä hän tarkoitti omasta ymmärryksestään juontuvaa oppia `sola fide, sola gratia, solo Christus` (yksin uskosta, yksin armosta, yksin Kristuksesta). Hän opetti henkien maailmassa kauan aikaa oikean `uskon` perusteita. Hänet armahdettiin.

  `Yksin uskosta` periaate erosi ratkaisevasti katolisesta näkemyksestä, jossa tullaan vanhurskaaksi `rakkauden kautta vaikuttavan uskon` (Gal 5:6) kautta. Raamatullisen näkökulman mukaan ihminen ei voi ansaita omaa pelastustaan, mutta ihminen ei silti ole vapaa tekemästä hyvää. `Sillä Kristuksessa Jeesuksessa ei auta ympärileikkaus eikä ympärileikkaamattomuus, vaan rakkauden kautta vaikuttava usko` (Gal 5:6).

  Luther jatkoi edelleen harhaisilla poluillaan, ikään kuin tuo aikaisempi ei olisi jo riittänyt, ja väärensi sanan `usko` merkityksen. Hän oli tietoinen hebreankielen sanan `aman` (`usko`) oikeasta merkityksestä. Mutta käännöstyössään jostakin syystä Luther valitsi hebreankielisen sanan `aman` korvaajaksi kreikankielisen sanan `pistis` (`usko`). `Usko` käsitteessä ei ollut enää kysymys katoliseen kirkkoon kohdistetusta kritiikistä kuten edellisessä `yksin uskosta, yksin armosta Kristuksen ansion tähden` oli.

  Hebreankielen `aman` tarkoittaa luottamukseen perustuvaa `uskoa`, mutta kreikankielinen `pistis` tarkoittaa tosiasiallista tietoa, sokeaa uskomista eli kylmää ja kuollutta uskoa. Sittemmin `pistis` uskon tulkinta sai jalansijaa esimerkiksi uskonpuhdistajien Olaus Petri ja Mikael Agricola työssä ja siirtyi englannin kielisiin tekstilaitoksiin.

  Demonstraatio `aman`/`pistis` erosta: Vaijeri on pingotettu Niagaran putousten yli. Trapetsitaiteilija kulkee rannalta rannalle kansan hurratessa. Saavuttuaan toiselle rannalle hän kysyy: Uskotteko, että voin kävellä takaisinkin joku hartioillani. Kansa vastaa: uskomme (`pistis`). Taiteilija vastaa: voisiko joku teistä tulla harteilleni. Kansa perääntyy kauhusta kankeana. Sitten taiteilija kysyy apurilta: Uskotko sinä, että voin kävellä joku harteillani vaijeria pitkin takaisin. Apuri vastaa: Uskon (`aman`), ja asettuu taiteilijan hartioille ja niin he ylittävät joen vaijeria pitkin.

  Jeshuan nimiin on kirjattu seuraavassa lukujaksossa esitys, joka kuvaa mielestäni `ansiotonta armoa` erinomaisen osuvasti. `Ansioton armo` on todella epäoikeudenmukainen ideaali, koska siihen ei voi vaikuttaa mitenkään. Sitä ei voida ansaita eikä suorittaa, vaan syyttömäksi julistaminen, vanhurskauttaminen, tapahtuu ansiotta.

  Mutta tässä lukujakso (Mat 20:1-16), johon viittaan:

  `1 Sillä taivasten valtakunta on perheenisännän kaltainen, joka varhain aamulla lähti ulos palkkaamaan työmiehiä viinitarhaansa. 2 Ja kun hän oli sopinut työmiesten kanssa denarista päivältä, lähetti hän heidät viinitarhaansa. 3 Ja hän lähti ulos kolmannen hetken vaiheilla ja näki toisia seisomassa torilla joutilaina; 4 ja hän sanoi heille: ’Menkää tekin minun viinitarhaani, ja mikä kohtuus on, sen minä annan teille’. 5 Niin he menivät. Taas hän lähti ulos kuudennen ja yhdeksännen hetken vaiheilla ja teki samoin. 6 Ja kun hän lähti ulos yhdennentoista hetken vaiheilla, tapasi hän vielä toisia siellä seisomassa; ja hän sanoi heille: ’Miksi seisotte täällä kaiken päivää joutilaina?’ 7 He sanoivat hänelle: ’Kun ei kukaan ole meitä palkannut’. Hän sanoi heille: ’Menkää tekin minun viinitarhaani’. 8 Mutta kun iltatuli, sanoi viinitarhan herra tilansa hoitajalle: ’Kutsu työmiehet ja maksa heille palkka, viimeisistä alkaen ensimmäisiin asti’. 9 Kun nyt tulivat ne, jotka olivat saapuneet yhdennentoista hetken vaiheilla, saivat he kukin denarin. 10 Ja kun ensimmäiset tulivat, luulivat he saavansa enemmän; mutta hekin saivat kukin denarin. 11 Kun he sen saivat, napisivat he perheen isäntää vastaan 12 ja sanoivat: ’Nämä viimeiset ovat tehneet työtä vain yhden hetken, ja sinä teit heidät meidän vertaisiksemme, jotka olemme kantaneet päivän kuorman ja helteen’. 13 Niin hän vastasi eräälle heistä ja sanoi: ’Ystäväni, en minä tee sinulle vääryyttä; etkö sopinut minun kanssani denarista? 14 Ota omasi ja mene. Mutta minä tahdon tälle viimeiselle antaa saman verran kuin sinullekin. 15 Enkö saa tehdä omallani, mitä tahdon? Vai onko silmäsi nurja sen tähden, että minä olen hyvä?’ 16 Näin viimeiset tulevat ensimmäisiksi ja ensimmäiset viimeisiksi` (Mat 20:1-16).

  Jeshua kuvasi päivää 12sta tunnin mittaiseksi näin: `Eikö päivässä ole kaksitoista hetkeä` (Joh 11:9). Juudealainen kuin myös galilealainen päivä oli 12 tunnin mittainen, joka alkoi aamulla klo 06.00 ja päättyi illalla klo 18.00, jolloin myös juudealainen vuorokausi vaihtui. Edellisen lukujakson kerronta sijoittuu tähän aikajaksoon, mutta sanoma on spirituaalinen ja se kertoo `ansiottomasta armosta`.

  Perheenisäntä kutsui viinitarhaansa työntekijöitä näin:

  Klo 06.00 1. hetkellä (Mat 20:2)
  Klo 09.00 3. hetkellä (Mat 20:3)
  Klo 12.00 6. hetkellä (Mat 20:5)
  Klo 15.00 9. hetkellä (Mat 20:5) ja
  Klo 17.00 11. hetkellä (Mat 20:6)

  Ensimmäiset työntekijät pestattiin jo ensimmäisellä hetkellä (aamulla klo 06.00) kun taas viimeiset työntekijät pestattiin viimeisellä hetkellä (alkuillasta klo 17.00). Työaika päättyisi klo 18.00. Palkaksi sovittiin denari/päivä. Kun palkanmaksun aika koitti, saivat kukin sovitun palkan, 1 denari/päivä, huolimatta siitä olivatko he tulleet auringonnousun aikaan vai auringonlaskun aikaan.

  Vanhurskauttaminen tarkoittaa syyttömäksi julistamista. Syyttömäksi julistaminen tapahtuu `uudestisyntymisessä ylhäältä` eli uskoontuloa. Uskoontulon jälkeen alkaa `kilvoittelu` eli pyhityselämä: `Pyrkikää rauhaan kaikkien kanssa ja pyhitykseen, sillä ilman sitä ei kukaan ole näkevä Herraa` (Heb 12:14). Pyhityselämä alkaa uskoontulosta: `Sillä niin kuin ruumis ilman henkeä on kuollut, niin myös usko ilman tekoja on kuollut` (Jaa 2:26) ja `Joka sanoo hänessä pysyvänsä, on velvollinen vaeltamaan, niinkuin hän vaelsi` (1 Joh 2:6).

  Apostolit olivat tietoisia Jeshuan opetuksesta. Vielä heidän jälkeensä tulleet `apostoliset isät` (kosketus johonkin elossa olevaan apostoliin) noudattivat apostolista opetusta. Mutta kirkkoisien aikakaudella alkuperäinen opetus sai rinnalleen tulkintoja.

  Esimerkiksi kirkkoisä Augustinus joutui puun ja kuoren väliin eli sovittamaan kirkollista tulkintaa pelastusopista Pelagiuksen ja manikealaisuuden puristuksessa, mistä seuraavassa linkissä jotakin. Sittemmin Luther kehitti jälleen uuden heresian, tällä kertaa opin predestinaatiosta, ja julkaisi pamfletin nimeltä `Sidottu ratkaisuvalta` (vs. Erasmus Rotterdamilaisen: `Vapaa ratkaisuvalta`).

  Augustinuksen kompromissi tästä:
  http://www.sti.fi/luennot/files/tp000329.html

  Lutherin opin virheellinen perusedellytys (proton pseudos-periaate) `yksin uskosta` oli nyt poikinut joukon muita erehdyksiä. Nämä erehdykset johtivat käsittämättömiin tulkintoihin kuten `kasteen armo riittää`, joka näyttää tarkoittavan `kerran pelastettu aina pelastettu` harhaisuutta. Erehdykset eivät jääneet ainoastaan evankelisluterilaiseen kirkkoon vaan siirtyivät lähes sellaisenaan protestiliikkeisiin.

  Jumalan rakkaus, joka saavuttaa ihmissielun uudestisyntymisessä tulee osaksemme lahjana ja ilman omaa ansiotamme. Armon hintana on Jumalan pojan veri. Mutta tämä on vasta `sen tien vaeltamisen` alku. Armoa ei kuitenkaan voi ottaa vastaan parantumattomin sydämin, vaan ihmisen on tunnustettava syntinsä ja otettava apostolinen upotuskastekaste Herran Jeesuksen Kristuksen nimeen (siis ei kolminaisuuden nimeen). Siitä alkaa pyhitys/kilvoitus elämä.

  Edellinen puheperikooppi (Mat 20:1-16) päättyy Jeshuan kuittaukseen `ansiottomasta armosta` ja sen luonteesta näin: `Näin viimeiset tulevat ensimmäisiksi ja ensimmäiset viimeisiksi` (Mat 20:16). `Ansioton armo` tasapäistää ihmissielut, joten kukaan ei voi töillään ansaita vanhurskauttamista.

  Mutta niin kuin Jeshuan puhejaksosta (Mat 20:1-16) käy ilmi, ovat ne, jotka ovat aikaisemmin (1., 3., 6., ja 9. hetkellä) tulleet uskoon `velvolliset kantamaan päivän kuorman ja helteen`, mutta myöhemmin tulleet (11. hetkellä) vanhurskautetaan samalla `ansiottomalla armolla` (eli palkalla = denari/päivä = pyhityselämän `hinta`) kuin aikaisemmin tulleet.

  Tämän takia on kirjoitettu: `Sillä jokaiselta, jolle on paljon annettu, myös paljon vaaditaan; ja jolle on paljon uskottu, siltä sitä enemmän kysytään` (Luu 12:48). Mikäli ihminen todellakin pelastuisi pelkästä `uskosta`, häneltä ei enää vaadittaisi eikä kysyttäisi mitään.

  Luther noudatti monessa kohtaa Saul Tarsolaisen (Paavali) omintakeista tulkintaa apostolisesta opetuksesta. Esimerkiksi Tarsolainen jää piehtaroimaan omissa paskoissaan opettamalla jotakin kerrassaan outoa kuten: `Minä viheliäinen ihminen, kuka pelastaa minut tästä kuoleman ruumiista` (Roo 7:24). Tämän vertauksen hän oli lainannut roomalaisesta käytänteestä, jossa kaksi vankia kahlehdittiin yhteen. Jos toinen vanki sattui kuolemaan, hänen kehonsa annettiin mädäntyä jonkin aikaa elävään vankiin sidottuna.

  Jeshuan sanoma on yksinkertaisempi ja helpompi sekä hyväksyä että noudattaa: `Totisesti minä sanon teille: ellette käänny ja tule lasten kaltaisiksi, ette pääse taivasten valtakuntaan` (Mat 18:3). Tässä ei haikailla mistään `kuoleman ruumiista pelastamisesta`, ei kritiikistä eikä itsekritiikistä.

  Vanhassa Liitossa ei ollut `kristittyjä`, jo siitä yksinkertaisesta syystä, koska heitä ei ollut Uudessa Liitossakaan. Apostolisen seurakunnan jäseniä kutsuttiin `tien vaeltajiksi`, joka jo sinällään osoitti kuinka oikeudet uskoa oli sidottu velvollisuuksiin vaeltaa. Toki heitä nimiteltiin `nasarealaisen lahkon` jäseniksi ja pilkattiin `kristityiksi`: `Ja Antiokiassa ruvettiin opetuslapsia ensiksi nimittämään (nimittelemään/solvaamaan) kristityiksi` (Apo 11:26).

  Seuraavassa muutama jaejakso, joista käy ilmi alkuperäinen Jeshuan seuraajien nimitys, `tien vaeltajat` (Minä olen tie, totuus ja elämä):

  `Suostu pian sopimaan riitapuolesi kanssa, niin kauan kuin vielä olet hänen kanssaan tiellä, ettei riitapuolesi vetäisi sinua tuomarin eteen ja tuomari antaisi sinua oikeudenpalvelijalle, ja ettei sinua pantaisi vankeuteen` (Mat 5:25).
  `Herra, me emme tiedä, mihin sinä menet; kuinka sitten tietäisimme tien` (Joh 14:5).
  `Pyysi häneltä kirjeitä Damaskon synagoogille, että keitä hän vain löytäisi sen tien vaeltajia, miehiä tai naisia, ne hän saisi tuoda sidottuina Jerusalemiin` (Apo 9:2).
  `Mutta kun Priskilla ja Akylas olivat häntä kuunnelleet, ottivat he hänet luokseen ja selvittivät hänelle tarkemmin Jumalan tien` (Apo 18:26).
  `Ja vielä minä osoitan teille tien, verrattoman tien` (1 Kor 12:31).

  Kautta koko Uuden Testamentin painotetaan tekojen merkitystä, jotka seuraavat uskoa:

  `Sen tähden on jokainen, joka kuulee nämä minun sanani ja tekee niiden mukaan, verrattava ymmärtäväiseen mieheen, joka huoneensa kalliolle rakensi. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksyivät sitä huonetta vastaan, mutta se ei sortunut, sillä se oli kalliolle perustettu. Ja jokainen, joka kuulee nämä minun sanani eikä tee niiden mukaan, on verrattava tyhmään mieheen, joka huoneensa hiekalle rakensi. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksähtivät sitä huonetta vastaan, ja se sortui, ja sen sortuminen oli suuri` (Mat 7:24-27).
  `Autuaat ovat ne kuolleet, jotka Herrassa kuolevat tästedes. Totisesti-sanoo Henki-he saavat levätä vaivoistansa, sillä heidän tekonsa seuraavat heitä` (Ilm 14:13).
  `Miksi te huudatte minulle: ’Herra, Herra!’ ettekä tee, mitä minä sanon` (Luu 6:46).
  `Hän sanoi: `Se, joka osoitti hänelle laupeutta`. Niin Jeesus sanoi hänelle: `Mene ja tee sinä samoin` (Luu 10:37).
  `Joka siis ymmärtää tehdä sitä, mikä hyvää on, eikä tee, hänelle se on synniksi` (Jaa 4:17).

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
 15. Todella saatanallinen harhaopettaja ja valehtelija tämä ”Junnu”, ja siksi Magneettimedian ja muiden jumalattomien sivustojen opettajaksi erittäin sopiva (koska Kristusta ei ole otettu vastaan, Jumala tarjoaa perkeleen). Kuten krpälauma (Suomen kansa) on ansainnut kaiken tuhoutumisen ja lopulta ikuisen helvetin, se on ansainnut myös harhaopettajat ja kaikenlaiset muutkin turvanaukojat. Junnun julistamaa tekojen oppia (pakanuutta) ja Lutherin opetusta olen käsitellyt perusteellisesti toisaalla Magneettimediassa, ja halukkaat (jos sellaisia sattuu ilmestymään) löytävät sen sieltä. Jos tämä olisi minun sivustoni, potkisin Junnun pois, mutta Magneettimedia ei ole minun eikä minun kontrollissani. Kuulkaa siis Magneettimedian lukijat tästä lähtien harhaopettajia, itse poistun (kuvottaa).

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Pelastumattomat sekoittavat lain ja evankeliumin. He tällä tavalla yrittävät mitätöidä Kristuksen sovitustyön näennäisellä raamatullisuudellaan. Lopun lähestyessä eri muodoissa olevat eksytykset lisääntyvät ja tavoittelevat Jumalan Israelin tuhoa. Mutta he erehtyvät. Toivottavasti Vesa-Ilkka Laurio jatkat vielä näillä sivuilla. Olen oppinut paljon kirjoituksistasi.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 16. Roomalaiskatolinen kultti on kehittänyt ns. `Purgatorium`-opin, jonka aikaa voisi lyhentää rahalla. Mutta Purgatorium-aika ei lyhene rahalla, vaan sovittamalla. Meillä tämä oppi tunnetaan ns. kiirastulioppina. Aiheesta kirjoittaa mm. Dante Alighieri. Tämä ei ole kaukaa haettu, koska se on kirjoitettu Uuden Testamentin evankeliumiin ja se menee tällä tavalla:

  `Suostu pian sopimaan riitapuolesi kanssa, niin kauan kuin vielä olet hänen kanssaan tiellä, ettei riitapuolesi vetäisi sinua tuomarin eteen ja tuomari antaisi sinua oikeudenpalvelijalle, ja ettei sinua pantaisi vankeuteen (kr. φυλακη = phulake = vankeus, Strong 5438)` (Mat 5:25).

  Edellisessä jaejaksossa (Mat 5:25) kuvataan maanpäällistä tilannetta, jossa uudestisyntynyt uskovainen vaeltaa vielä `tiellä` (Minä olen tie, totuus ja elämä). Jostakin syystä hän on harhautunut luulemaan, ettei evankeliumin sanoma koskisikaan kaikissa kohdin häntä itseään, vaan hän on saattanut mieltää olla kristillisyyden antamalla luvalla olla ilkeä toisille.

  Hän on kenties rikkonut lähimmäistään vastaan. Mikäli hän ei suostu parannuksentekoon ajassa ollessaan, niin tuonpuoleisessa, kun hänen kehonsa fyysiset toiminnot ovat lakanneet eli hän on ns. `kuollut`, hänet saatetaan henkiruumiissa vankeuteen ja josta on sanottu: `Totisesti minä sanon sinulle: sieltä et pääse, ennen kuin maksat viimeisenkin rovon` (Mat 25:26).

  Vankeuteen saattaminen tapahtuu siksi, että hänelle on suotu armo, rikkomuksistaan huolimatta, päästä taivaisiin. Mutta nyt hän on vielä henkien maailmassa, joka ei ole helvetti eikä taivas, vaan ns. välitila. Henkien maailmassa on seutuja, joita kutsutaan `alhaisiksi maiksi`. Juuri täällä `alhaisissa maissa` on rangaistussiirtoloita, joissa hairahtunutta sielua koulitaan taivaskelpoiseksi.

  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/90/Alcatraz_Cell_2005.JPG

  Siellä hän viettää ajan, jota kutsutaan tilaksi, eli niin kauan kunnes hän on maksanut `viimeisenkin rovon` (Mat 5:26). `Tien vaeltajan` ei kannata jäädä, maanpäällisessä elämässään, kenellekään anteeksipyynnön velkaa, sillä lasku tulee aivan varmasti, jos ei tässä ajassa niin tuonpuoleisessa.

  `Alhaisissa maissa` monet sielut, jotka maanpäällisen elämänsä aikana olivat esimerkiksi vahvistaneet itselleen vieraita oppeja, lahkolaisia näkemyksiä, koulutetaan nyt uudelleen, että heistä tulisi taivaskelpoisia. Sen varmemmin joutuu `alhaisiin maihin`, mikäli tämä sielu on opettanut muita omaksumillaan väärillä opeilla, jotka eivät perustu ilmoitettuun Sanaan.

  Karkeasti ottaen Uuden Testamentin käsite `synti` gategorioidaan kolmeen luokkaan: tahallaan tehdyt, tahattomasti tehdyt ja heikkoudessa tehdyt rikkomukset eli `synnit`. Kaksi ensimmäistä ovat rangaistuksenalaisia, mutta kolmas ei ole. Seuraavassa jaejaksossa kuvataan noita kahta ensimmäistä (tässä kohtaa puhutaan `tien vaeltajien` vastuusta, mutta suruttomat joutuvat päivätajuissaan tuonelaan):

  `Ja sitä palvelijaa, joka tiesi herransa tahdon, mutta ei tehnyt valmistuksia eikä toiminut hänen tahtonsa mukaan, rangaistaan monilla lyönneillä (lyödä, sivaltaa, haavoittaa). Sitä taas, joka ei tiennyt, mutta teki semmoista, mikä lyöntejä ansaitsee, rangaistaan vain muutamilla lyönneillä. Sillä jokaiselta, jolle on paljon annettu, myös paljon vaaditaan; ja jolle on paljon uskottu, siltä sitä enemmän kysytään` (Luu 12:47-48).

  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a3/Bullwhip.jpg
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/50/Cicatrices_de_flagellation_sur_un_esclave.jpg

  Edelleen edellinen jaejakso (Luu 12:47-48) kuvaa tilannetta, jolloin `tien vaeltaja` on jättänyt kehonsa viimeisen kerran eli hän on ns. `kuollut` ja saapunut henkien maailmaan. Uuden Testamentin oikean opetuksen mukaan kukaan ei kuitenkaan `kuole`, vaan hän `kuollessaan` vaihtaa ainoastaan dimensiotaan. Hän on yhtä tietoisessa tilassa kuin maan päällä ollessaan ja jotkut eivät edes huomaa olleensa `kuolleita`.

  `Alhaisen maan` rangaistussiirtolat ovat kauhistuttavia paikkoja, mutta hirvittävämpää olisi joutua elävän Jumalan käsiin ja joutua helvettiin. `Alhaisten maiden` asukkaat eivät joudu helvettiin, mutta hyvin hiljaisina ja muuttuneina he sieltä tulevat.

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
 17. Humpuukinlevitys ja Putinin mainostaminen sekä Hitlerin mollaaminen herättävät synkiä epäilyksiä. Uskonnolliset erimielisyydet eivät. Mutta millaiset motiivit juutalaista Putinia mainostavalla kristityllä voivat olla?

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 18. Aina kun länsimedia ulisee, on Putin tehnyt jotakin oikein. Minä uskon Putiniin. On pakko.

  Plusääni(3)Miinusääni(6)
 19. Esim. Ukrainan sodasta uliseminen on kuitenkin teatteria. Mielestäsi Ukrainan tuhoaminen on oikein? Entä Holodomor? Putin-korttiin haksahtaneet tukevat kauheimpia juutalaisrikollisia kuin vain voi olla. Putinhan ihailee suoraan Stalinia ja hänen juutalaisiaan.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 20. Venäläisessä nationalismissa on ilman juutalaisiakin perinteisesti ollut suomalaisten kannalta vaarallisia chauvinistisia piirteitä. Jo ennen vallankumousta. Vähemmistöt ja naapurikansat joutuivat olemaan varuillaan tai tulilinjalle. Venäjällä on perinteisesti ollut vastakkainasettelua Eurooppaa tai ei-slaaveja vastaan. Se pyrkii dominoimaan ja kamppailemaan Lännen kanssa. Vaikka Lännen johto olisi ok.

  Suomen ja suomalaisten on siis melko attelematonta luottaa sinisilmäisesti Venäjään. Jotkut siellä pitävät itseään eräänlaisena valittuna kansana siis venäläistenkinkeskuudessa. Perinteisesti jotkut jutut ovat nin pahoja, että niistä ei vain yleensä puihuta suoraan.

  Miksi muuten näitä vanhempia uutisia joutuu etsimään hakutoiminnolla? Olisiko linkki eli arkistosysteemi paikallaan, kuten isompian juttujen kohdalla.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 21. Tällaista: löytyi Ylilaudalta (mamutus ja mokutus-osio):
  ”Eli tää on sitä Duginin paskaa?

  Dugin on anti-rasisti, juutalaisten fanittaja ja on sitä mieltä että slaavit eivät ole valkoisia ts. eivät ota osaa pahojen valkkujen perisyntiin. Kaverin kirjoituksia löytyy kyllä englanniksi netistä.

  Tavoitteena on ilmeisesti masinoida samanlainen ideologioiden yhteenotto kuin MS2 ja Kylmä Sota, ja saada tällä kertaa valkut teurastamaan toisiaan niin, ettei meistä jää enää mitään jäljelle.

  Vähän Putinista:
  http://vnnforum.com/showthread.php?t=76416

  Nashi on yhtä mokuileva ja anti-rasistinen kuin täkäläisetkin puolueet:

  https://web.archive.org/web/20080327051953/http://www.nashi.su/news/21593
  https://web.archive.org/web/20080312190257/http://www.nashi.su/news/20444
  https://web.archive.org/web/20080326151827/http://www.nashi.su/news/22842

  Putin on anti-rasistinen, mutta nuoleskelee harkkoreuskovaisia juutalaisia.

  http://www.bing.com/images/search?q=putin+chabad&FORM=HDRSC2

  http://www.rt.com/politics/denial-holocaust-criminalize-moves-russia-853/

  Riittää minulle,

  Venäjän valtioon en luota, mutta venäläisten ja muiden eurooppalaisten tulisi tehdä yhteistyötä, ja pyrkiä välttämään konfliktit ja sodat. Tälläistä estämään ja hallinnoimaan juuri tätä oikeistolaista kattojärjestöä perustetaan. Sama hyväksi havaittu metodi kuin Neukkulassakin; perusta itse vastapuolesi kattojärjestö ja napsi kaikki johtajat ja kyvykkäämmät henkilöt pois. Mikäs se oli se kommareiden ansaksi perustama Monarkistien Vastarinta Ry?

  Me emme ole oikeistolaisia, emmekä vasemmistolaisia.

  Sanat ja ideologiat tulisi olla vain työkaluja kansan ja rodun ylläpitämiseksi.

  Oikeistolaiset ovat yhtä kalluja ja yhtä vähän kansamme ja rotumme puolella kuin vasemmistolaisetkin. Se on täysin väärä jakolinja.

  Varmaan menestyksekäs tulevaisuus tuohon kattojärjestöön liittyvillä. Siis Putte on perustanut Venäjän valtion johdolla tällaisen järjestön ja/tai se ainakin saa toimia vain Puten armosta. Sain käsityksen, että on Puten. Mutenkin siis Lännessä nämä siis voidaan katsoa vain Puten viidensiksi kolonniksi silloin

  Venäjä on juutalaisbolshevismia eli jo valmis Talmud-utopia neukkulan tapaan

  Putte juutalainen? Vast: Onhan siitä montakin tarinaa. En ole oikein selvillä. Mutta koska lapsuudenkaverit ovat nämä judo-oligarkit ja on nostettu koko maan diktaattoriksi ja yhdeksi oligarkiksi ja siis maata pyörittää 100 juutalaista mafiosoa ja miljardööriä ja maan meno ja Puten toiminta on juutalaista ollut aina niin lasken 1+1″

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Lisäisin vielä ,että putin kutsui myös kokoomuksen kunniavieraan berlusconin Venäjälle
   juomaan viiniä.

   Mikäli Putin olisi vastavoima nwo.lle niin tuskin kutsuisi kataisen ystävä berlusconia paikalle?

   Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat