Puhdistava kotitekoinen pesto – poista raskasmetallit kehostasi

Elämme myrkkyjen saastuttamassa maailmassa, minkä vuoksi kaikki käytettävissä olevat kehonpuhdistus- ja kelaatiomenetelmät ovat tarpeen. Vaikka viranomaiset yrittävät rajoittaa altistumista raskasmetalleille, lyijyä ja elohopeaa löytyy edelleen verinäytteistä. Nämä raskasmetallit ovat kertyneet vuosien varrella.

Hiilivoimaloista vapautuu elohopeaa, vaikka niissä käytetään on entistä tehokkaampia savukaasusuodattimia. Alumiini ja barium aiheuttavat sairauksia alueilla joiden ilmakehään sumutetaan kemikaalivanoja. Kemikaalivanat sisältävät metallisia nanopartikkeleita, jotka laskeutuvat maaperään ja vesistöihin.

Lähes kaikkiin rokotteisiin lisätään alumiinia, ja joissain käytetään elohopeaa, erityisesti flunssarokotteissa. Alumiini aiheuttaa eniten vahinkoa aivoissa, joista sen voi poistaa nauttimalla runsaasti piipitoista mineraalivettä.

Mineraalivesi sisältää ionimuotoista piitä, joka läpäisee veri-aivoesteen, mitä suurikokoiset piimolekyylit eivät normaalisti läpäise. Pii kiinnittyy alumiiniin ja kelatoi sen elimistöstä poistoa varten.

Sana kelaatti tulee sanasta chela, joka tarkoittaa hummerin, ravun tai skorpionin saksea. Kelatointi tai kelaatio muistuttaa saksiotetta, jota tarraa raskasmetalliyhdisteeseen ja kiinnittyy siihen kunnes se poistuu kelatoivan aineen mukana.

Raskasmetallien kelaatiossa käytettyjä materiaaleja ovat bentoniittisavi, zeoliitti, fulvohappo ja elintarvikelaatuinen aktiivihiilijauhe. Näitä kaikkia on turvallista käyttää ilman lääkärin valvontaa. Jälleenmyyntipakkausten annosteluohjeet ovat turvallisia.

Ja se pesto…

Tunnetun superruoan, klorellan, ja yleisesti käytetyn korianterin eli kiinanpersiljan yhdistelmästä syntyy loistavaa ravintoa, jolla voit puhdistaa elimistösi raskasmetalleista. Tarvitset klorellaa 3-5 grammaa.

Voit valmistaa korianteripestoa, jota voidaan käyttää kastikkeena pastan ja muiden ruokalajien kanssa. Sitä voi myös syödä sellaisenaan yhden tai kaksi lusikallista päivässä. Alla resepti, joka ei ole enää saatavilla alkuperäisestä lähteestä. Käytä vain luomuainesosia:

 • 4 valkosipulinkynttä
 • 3/4 dl brasilianpähkinöitä (seleeni)
 • 3/4 dl auringonkukansiemeniä (kysteiini
 • 3/4 dl kurpitsansiemeniä (sinkki, magnesium)
 • 4 3/4 dl tuoretta luomukorianteria, joista on poistettu varret.
 • 1,6 dl pellavansiemenöljyä
 • 4 ruokalusikallista sitruunamehua (C-vitamiini)
 • 2 teelusikallista dulse-merileväjauhetta
 • merisuolaa maun mukaan

Lisää korianteri ja pellavasiemenöljy tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen (parempi vaihtoehto). Sekoita kunnes korianteri on hienojakoista. Lisää sekaan valkosipuli, pähkinät, siemenet, dulse-merileväjauhe ja sitruunamehu. Jauha kunnes seos on hienojakoista tahnaa.

Lisää merisuolaa maun mukaan ja sekoita uudelleen. Lisää puhdistettua vettä tai öljyä halutun koostumuksen saavuttamiseksi.

Valmistan oman pestoni eri tavalla. Lisään kaksinkertaisen määrän valkosipulinkynsiä. Käytän vain yhtä pähkinälajia kerrallaan, yleensä saksanpähkinöitä. Olen käyttänyt raakoja kurpitsansiemeniä kun saksanpähkinöitä ei ole ollut saatavilla. En lisää muita siemeniä.

Käytän kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä pellavasiemenöljyn sijaan. Mielestäni se maistuu paremmalle, sitä on helpompi löytää, ja se on halvempaa. Jos käytän pelkkää korianteria, lisään kaksi suurta nippua joista on poistettu pitkät varret. Yleensä kuitenkin lisään sekaan tuoreita luomubasilikan lehtiä kun haluan nauttia perinteiselle pestolle ominaisista aromeista.

Kuten muissakin resepteissä, aineosien suhteita voi vaihdella kokeilemalla omaan makuun sopivaksi.

 

Lähde: Realfarmacy.com

1 kommentti

 1. Pii on kaksiteräinen miekka. Se saattaa hyvinkin kelatoida raskasmetallaja pois elimistöstä, mutta…
  Suomalaisten esi-isät polttivat havukaskea, ja nykyäänkin havunoksista tehtyjä kokkoja Pohjanmaalla pääsiäisen aikaan sekä muualla maassa lähinnä juhannuksen aikaan.
  Palaessa havunneulasista vapautuu piiyhdisteitä, jotka keuhkot siirtävät hengitysilmasta vereen. Veren mukana piiyhdisteet kulkeutuvat myös sukusoluihin.
  Tämän piiyhdistesaasteen vuoksi erityisesti suomalaisille on kehittynyt yli kolmekymmentä perinnöllistä sairautta, joita ei juurikaan tavata muualla maailmassa.
  Olkaa siis tarkkoja kokotellessanne, että ette hengitä neulassavua.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat