Puola: Mielummin EU:n sanktioita kuin turvapaikanhakijoita!

Puola on osoittanut taas ajavansa suoraselkäisyydellään kansansa asiaa. EU on uhkaillut Puolaa sanktioilla, jos se ei ota vastaan Brysselin määrämiä turvapaikanhakijoita. Tähän Puolan sisäministeri on kertonut, että 6 000 ”turvapaikanhakijan” päästäminen Puolaan olisi paljon pahempi kuin uhkaukset EU:n sanktioista.

Sisäministeri Mariusz Błaszczak kommentoi että turvapaikanhakijoiden vastaanottaminen vain pahentaa ”pakolaiskriisiä”. Sillä ihmistensalakuljettajat rohkaistuvat tästä ja enemmissä määrin ”turvapaikanhakijoita” rohkaistuu laittamaan henkensä alttiiksi meren ylityksessä.

Aiemmin Błaszczak kommentoi monikulttuurisuus politiikka: ”Monikulttuurin politiikka on tuonut Etelä-Eurooppaan verisen elokerjuun terrori-iskujen kautta.”

Puolaa uhkaavista sanktioista tullaan kuulemaan lisää seuraavassa kuussa.

Lue myös: Puolan pääministeri kutsuu Euroopan kansoja: ”Nouse polviltasi ja horroksestasi”

6 kommenttia

 1. Äijä on niin oikeessa kuin ikinä voi olla ton pakoloiskysymyksen kanssa.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 2. Jättäkää nuo uskonnolliset hourailut jo. Se tekee meidän asialle vain hallaa.

  Menneisyydessä on ihmisillä ollut mitä erilaisimpia uskontoja ja uskomuksia. Eikä se tee heistä yhtään sen vähäpätöisempiä. Päinvastoin.

  Spartalaisilla oli Kreikassa omat oraakkelit, ja niinhän Jeesus myös oli, eräänlainen oraakkeli ja hyväntekijä.

  Meidän on tunnustettava että olemme suuressa kiitollisuuden velassa tuon ajan Spartan sotureille jotka pysäyttivät persialaisten(jälleen idän vyöryn ja valloitusyrityksen) hyökkäyksen.

  Olemme myös kiitollisia Puolan Jan Sobieskille joka torjui pienehköllä joukollaan turkkilaisten invaasion Eurooppaan.

  Meidän valkoisten, eurooppalaisten, isänmaallisten, niin kristittyjen kuin uskonnottomien on jälleen uudestaan tehtävä se mitä aikaisemmat sukupolvet ovat tehneet. Torjuttava vihollinen, ajettava se pois.
  Vihollisia eivät ole vain matut vaan erityisesti heitä suojelevat ja tänne heitä haalivat poliittiset päättäjät ja viranomaiset sekä lukuisa joukko yrityksiä ja järjestöjä jotka petollisesti ovat avaamassa portin jotta vihollinen tunkeutuisi tänne ja muualle Eurooppaan.

  Rautientorin tilanne Helsingissä on kestämätön.

  Nyt on matujen leiri purettava välittömästi ja suomalaisilla on 100% oikeus osoittaa mieltään omassa maassa oman maansa puolesta.

  Näin ei voi jatkua!

  Lestadiolais ja EU liittovaltio fanaatikko Sipilän hallitus on viime kädessä tästä vastuussa.

  Poliittinen jännite on kiristynyt äärimmilleen nyt Suomessa.

  Viranomaisten on peräännyttävä – muuta vaihtoehtoa ei ole.

  Muussa tapauksessa todennäköisenä seurauksena on laajamittainen, sisäinen konflikti Suomessa.

  https://www.youtube.com/watch?v=msIQdw5iaxg

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
  1. Lausuessaan ”Jättäkää nuo uskonnolliset hourailut jo. Se tekee meidän asialle vain hallaa” nimimerkki tuo julki, että Jumala ja Jeesus Kristus (tie Isän Jumalan yhteyteen) ovat hänelle ”hourailua”, joka tekee hänen edustamalleen vastarinnalle ”vain hallaa”. Kun hän myöhemmin tekstissään kirjoittaa, että ”Jeesus myös oli eräänlainen oraakkeli ja hyväntekijä”, niin selväksi käy, että Vapahtajamme Jeesus Kristus on hänelle vain pelkkä ihminen, joka harjoitti hyväntekemistä ja oraakkelihommia. Nimimerkki on ei-kristitty, pakana. Hän on vastavoima Jumalalle ja kaikelle avulle.

   Nimimerkki kirjoittaa lisäksi, että ihmisten erilaiset uskonnot ”eivät tee heistä yhtään sen vähäpätöisempiä”. Hän niputtaa siis kaikki uskonnot yhteisen lajin sisään. Kuitenkaan kristinusko ja ei-kristilliset uskonnot eivät kuulu mihinkään yhteiseen lajiin. Todellisuudessa on olemassa vain kaksi uskontoa: lain (lihan, ihmistekojen) uskonto ja evankeliumin (armon, Jumalan teon) uskonto.

   Pakanat eivät tunne evankeliumia Kristuksesta, ja siksi kaikki heidän uskontonsa kuuluvat lain piiriin. Uskonto on heille ihmisten ponnisteluita, joiden avulla he yrittävät saada Jumalan itselleen armolliseksi. Kaikilla pakanoilla näet on jonkinlainen käsitys Jumalan olemassaolosta, ja siksi he huonon omantuntonsa (kaikki ihmiset syntyvät syntiinlankeemuksen jälkeen perkeleen ja synnin orjina) riivaamina pyrkivät erilaisia uskontoja keksimällä lepyttämään Jumalan. Se on kuitenkin turhaa, koska omien (siis perkeleen synnyttämien ja ohjaamien) tekojen avulla ihminen ei kykene karkottamaan perkelettä sydämestään. Kaikki ei-kristilliset uskonnot ovat siis ulkokultaista teeskentelyä ja turhuuksien turhuutta.

   Kristityillä sen sijaan on sydämissään usko evankeliumiin, siis siihen, että Jeesuksen Kristuksen sijaissovituksessa (hän kuoli sovittaakseen itsessään meidät Jumalan edessä) KAIKKI ON JO VALMIIKSI SOVITETTU ilman mitään ihmisen omia tekoja. Tuo Jumalan sanassa ilmoitettu syntien anteeksiantamus Kristuksessa tulee vain sydämissä uskoa (sitä on kristinusko), ja sen uskon vaikuttaa Jumalan sanassa vaikuttava Pyhä Henki (siis Jumala itse); ihminen itse ei kykene omin voimin synnyttämään sydämessään uskoa evankeliumiin – hän kykenee vain ulkokultailemaan eli teeskentelemään.

   Koska olemassa on vain kaksi uskontoa, Jumalasta lähtöisin oleva evankeliumin uskonto ja ihmisistä lähtöisin oleva lain uskonto, Jumalan sana käskee Jumalan sanan julistamisen ja kasteen avulla hävittämään maailmasta kaikki ihmistekoiset (ja siis viime kädessä perkeleestä lähtöisin olevat) uskonnot:

   ”Ja Jeesus tuli heidän (opetuslasten) tykönsä ja puhui heille ja sanoi: ’Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää’” (Matt. 28:18-20).

   Jeesus ilmoittaa tuossa samalla, että hänellä on kaikki valta myös maan päällä, siis valta yli nykyisen Suomenkin.

   Ei-kristilliset uskonnot jättävät ”pimeyteen” ja ”saatanan valtaan” (Ap. t. 26:18), ja siksi nimimerkkikin on kristinuskon hylätessään pimeydessä ja saatanan orjuudessa (luonnollinen ihminen on syntiinlankeemustilassaan saatanan orja, jonka oma tahto on saatanan taho, jonka oma ymmärrys on saatanan ymmärrys ja jonka oma minuus on saatana hänessä). Ei-kristilliset uskonnot jättävät huonon omantunnon tilaan eli tilaan, jossa tunnetaan Jumalan viha. Niissä vallitsee rangaistuksen pelko, Jumalan pakeneminen, pyrkimys välttää omin teoin (omin uskonnoin) rangaistus, kuoleman pelko ja toivottomuus.

   Kristityillä sen sijaan on omantunnon rauha (Kristushan on sovittanut kaiken), ilo, varmuus, valkeus ja Pyhä Henki sydämissä, armo, vapaus, toivo ja riemu kuoleman voittamisesta (viimeisenä päivänä ruumiskin nousee ylös kuolleista Jumalan luo ikuiseen autuuteen).

   Ja jos joskus on torjuttu turkkilaisten/persialaisten invaasio Eurooppaan, niin eikö se ole todistus siitä, että Euroopassa oli tuolloin sydämen kristittyjä, jotka rukoilivat Jumalan apua ja suojelua – ja omiaan Jumala kuulee.

   Nytkin viholliset voidaan voittaa, kun tehdään Jumalan sanan (lain ja evankeliumin) voimasta parannus (= tullaan sydämen katumukseen ja sydämen uskoon) , jolloin Jumala itse tulee sydämiin asumaan ja perkele joutuu kaikkoamaan pois.

   Siksi kristinusko on AINOA TIE Suomen ja Suomen kansan pelastumiseen.

   Kun nimimerkki julistaa, että vihollinen (matut, poliittiset päättäjät ja viranomaiset, lukuisat yritykset ja järjestöt) on torjuttava ja ajettava se pois ja että viranomaisten on peräännyttävä, koska muuten maahan tulee laaja sisäinen konflikti, niin mitä nimimerkki tarkoittaa? Hän tarkoittaa sitä, mitä hän teloitusvideollaan tahtoo sanoa: muuten viranomaisia aletaan ampua, MURHATA!

   Tämä on suora tie tuhoon:

   ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, TUOTTAVAT ITSELLENSÄ TUOMION” (Room. 13:1-2).

   Nimimerkki paljastaa olevansa sydämeltään murhaaja. Hän ei turvaa ainoaan apuun, Jumalaan. Hän ei julista kansalle, että nyt on tehtävä parannus, muuten kaikki tuhoutuu (vrt. Joona 3. luku Vanhassa testamentissa). Hän turvautuu sydämensä huutoon, murhaan ja jumalanpilkkaan:

   ”Sillä sydämestä lähtevät – – murhat – – jumalanpilkkaamiset” (Matt. 15:19).

   Nuo synnit kumpuavat sydämessä hallitsevasta perkeleestä:

   ”Joka syntiä tekee, se on perkeleestä” (1. Joh. 3:8).

   Nyt kun Jumala rangaistessaan sallii vihollisten tuhota maata ja kansaa, kaikkein vahingollisinta on turvautua omiin, perkeleestä kumpuaviin tekoihin, omavoimaiseen riehuntaan, sisällissotaan, murhiin. Silloin vain syöksytään yhä syvempään tuhoon ja hirvittävään perikatoon.

   Jos nimimerkki ”Vastavoima” olisi oikea vastavoima, hän ei olisi Jumalan vastavoima vaan perkeleen vastavoima (kristitty). Ampumisvideoiden levittäminen murhasanoman levittämistä, rikos.

   Yksin esivallalla on valta tarttua aseeseen pahantekijöitä vastaan (siis valta rangaista, valta sotia puolustussotia ja valta ylläpitää puolustusvoimia):

   ”Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. MUTTA JOS PAHAA TEET, NIIN PELKÄÄ; SILLÄ SE EI MIEKKAA TURHAAN KANNA, KOSKA SE ON JUMALAN PALVELIJA, KOSTAJA SEN RANKAISEMISEKSI, JOKA PAHAA TEKEE” (Room. 13:3-4).

   Yksityiset kostot Jumala kieltää (Room. 12:19 ja viides käsky: älä tapa).

   Koska Suomessa on esivalta, joka on kansan tahdosta esivallan vastakohta, niin täällä ei ole mitään ulkonaista voimaa, joka Jumalan palvelijana taistelisi ulkonaisia vihollisia vastaan. Suomessahan esivalta kuuluu kansalle: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§). Koska siis Suomessa kurissa pidettävät pahantekijät (kansa) ovat itse oma esivaltansa (kansalla on yksinvalta maassa), niin Suomessa oikea esivalta on hävitetty juuria myöten (kansa ei koskaan rankaise itseään). Mikä Jumalan rangaistus! Maassa ei ole mitään todellista kuria tai mitään voimaa perkelettä ja vihollisia vastaan. Suomi on pelkkä kaikkialla riehuva perkeleen orjien joukko, joka ajaa vain omia himojaan: ihmisoikeuksia eli perkeleen oikeuksia, ihmisen vapautta eli perkeleen vapautta, ihmisen syntien vapautta eli perkeleen tekojen vapautta, suvaitsevaisuutta eli kaikkien vihollisten ja perkeleen sallimista, kansan pelastamista eli perkeleenpesän pelastamista jne. Koska kansa on maan yksinvaltias, maan yksinvaltias on perkele (ihminen on luonnostaan perkeleen orja). Kaikki Suomessa toteuttaa perkelettä ja Jumalan suututtamista. Ja siitä seuraa tuho. Suomi on terminaalivaiheessa oleva maa. Pelastus olisi yksin Jumalassa, ja siksi olisi tultava parannukseen, kauhistuttava Jumalan lain julistuksen voimasta omaa sydämen syntistä tilaa (= tultava katumukseen) ja sitten otettava sydämissä evankeliumin sanan voimasta vastaan ilosanoma Jeesuksesta Kristuksesta (= tultava uskoon).

   Oikea, oikeamielinen, luja ja miehinen esivalta on mahdollista saada vain Jumalalta (Room. 13:1 yllä). Jumala suo maahan sellaisen esivallan, jos kansa palaa parannuksessa hänen suojiinsa. Jumalalla on lukematon määrä keinoja rakentaa sellainen luja esivalta jumalaapelkääväiselle kansalle. Maailmahan on pystyssä vain sen tähden, että Jumalan sanan julistuksen voimasta kaikkialla maailmassa syntyisi hänelle kristittyjä hänen ikuiseen valtakuntaansa. Jumala siis suosii sellaisia oloja, joissa evankeliumi kukoistaa ja kristittyjä syntyy. Sellaisia oloja turvaamaan Jumala mielihyvin suo jumalaapelkääväisille kansoille lujan miehisen esivallan, joka sotii hyökkääviä vihollisia vastaan hänen voimassaan ja johdatuksessaan.

   Plusääni(6)Miinusääni(1)
  2. Nyt on jokaisen kansallismielisen porukan tai yksittäisen suden pohdittava joko keskuudessaan tai koordinoidusti, kuinka tullaan vastaamaan siihen EU-vyörytykseen, joka Suomessa alkaa Saksan vaalien jälkeen. Nuo vaalit tulevat olemaan rankasti käpälöidyt, tosin Saksan aivopesty äänestäjäkunta ei tarvetta suurelle säätämiselle tule edes antamaan.
   Tulemme mahdollisesti näkemään vyörytyksen, joka on täysin kenraalikuvernööri Bobrikovin aloittamaan venäläistämiskampanjaan verrannollinen. Globalisaatiolle myönteiseksi aivopestyn valtaväestön vuoksi tilanne on noita itsenäisyyttä edeltäneitä sortokausia pahempi.
   Stalinin hyökkäys torjuttiin, mutta noihin aikoihin meillä ei ollut luopiota riesanamme tai peräti vallan kahvoissa. Talvisodassa saavutettu torjuntavoitto vaati ihmeen ja nytkin sitä tarvitaan. Ei ole niinkään sanottua ettemmekö joutuisi nytkin turvautumaan yliluonnolliseen apuun eli ei kannata väheksyä ”uskonnollisia hourailuja”.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat