EU: jos Unkari ja Puola eivät ota maahantunkeutujia, niiden erottava unionista!

Euroopan unioni on esittänyt Unkarille ja Puolalle jyrkän uhkavaatimuksen: mikäli ne eivät suostu kääntämään maahanmuuttopolitiikkaansa päälaelleen ja avaamaan rajojaan, on niiden erottava EU:sta!

Valtavirtainen The Times kirjoitti EU:n uudesta kiristysyrityksestä, jonka tavoitteena on pakottaa Puola ja Unkari toteuttamaan Länsi-Euroopasta tuttua valkoisten väestölliseen kansanmurhaan johtavaa maahanmuuttopolitiikkaa.

Brysselissä pelätään, että Itä- ja Keski-Euroopan konservatiivihallitusten tiukan linjan maahanmuuttopolitiikka innoittaa myös Länsi- ja Pohjois-Euroopan äänestäjiä tukemaan maahanmuuttokriittisiä puolueita, jotka eliitti on pyrkinyt pitämään kaikin voimin marginaalissa.

Itä- ja Keski-Euroopan hallitukset ovat osoittaneet tiukalla rajavalvontapolitiikallaan, ettei siirtolaistulva ole mikään peruuttamaton luonnonvoima. Tunkeutujat voidaan helposti pitää rajojen ulkopuolella, kunhan hallitukselta löytyy poliittista tahtoa.

Monikulttuuriselle eurostoliitolle ei kuitenkaan sovi se, että valtiot toteuttaisivat nimellistä itsenäisyyttään ja tekisivät äänestäjien vaatimaa maahanmuuttopolitiikkaa. Vaikka esimerkiksi Unkarissa käytännössä koko kansa kannattaa rajojen sulkemista, vaatii EU hallitusta nyt sylkemään kansan tahdon päälle.

The Timesin mukaan Saksa, Ranska ja jopa 21 muuta EU-maata aikovat myöhemmin tämän vuoden aikana esittää virallisen uhkavaatimuksen: jos maa ei hyväksy maahantunkeutujien ”taakanjakojärjestelmää”, on sen erottava unionista.

”Taakanjakojärjestelmä” tarkoittaa sitä, että esimerkiksi Italiaan ja Kreikkaan meren halki salakuljetettuja tunkeutujia siirretään Euroopan pohjoisempiin osiin, jotta koko mantereesta tulee mahdollisimman ”monikulttuurinen”. Käytännössä tämä johtaa Euroopan-laajuiseen väestönvaihtoon.

Siinä missä esimerkiksi populistipuolue Perussuomalaisten päättäjät Jussi Halla-ahosta Timo Soiniin ovat kannattaneet yhtenäistä EU-maahanmuuttopolitiikkaa, ovat Unkarin ja Puolan kaltaiset hallituksen kapinoineet ”taakanjakoa” vastaan.

Sekä unioni että kansainväliset pankkiirit ovat jo aiemmin pyrkineet painostamaan kapinallishallituksia paitsi uhkauksilla myös taloudellisella kiristyksellä ja luottoluokitusten manipuloinnilla. Koska Unkari ja Puola eivät ole alistuneet, ruuvi kiristyy nyt entisestään.

Jacek Rostowski.
Jacek Rostowski.
Lajos Bokros. Kuvaa ei ole manipuloitu.
Lajos Bokros. Kuvaa ei ole manipuloitu.

On hyvä, että valtiot pakotetaan valitsemaan EU:n ja nationalismin välillä

2017 tullaan siis punnitsemaan, pitävätkö Unkari ja Puola tärkeämpänä EU-jäsenyyttään vai kansalaisten turvallisuutta ja verenperimää.

EU-vastaiset kansallismieliset pitävät vain positiivisena, että hallitukset pakotetaan viimein konkreettisesti valitsemaan nationalismin ja monikulttuurisen liittovaltiokehityksen välillä.

Euroopan unionin tuomioistuin CJEU tulee järjestämään lähiviikkoina kuulemisen liittyen maahanmuuttajakiintiöihin. Tuomioistuimen uskotaan kannattavan maahanmuuttovastaisten valtioiden erottamista unionista.

The Timesin haastattelemat eurokraatit lupaavat olla ”äärimmäisen kovia” Unkaria ja Puolaa kohtaan. Jäsenmaiden ei enää sallita tekevän itsenäisiä päätöksiä, vaan kaikkien on noudatettava Brysselin monikulttuurisuusoppia pilkuntarkasti.

2015 Euroopan komission varapuheenjohtaja Frans Timmermans vaati julkisesti, että Itä- ja Keski-Euroopan maiden on omaksuttava Länsi- ja Pohjois-Euroopasta tuttu pakkomonikulttuurisuuspoliitikka – mikään Euroopan kolkka ei saa jäädä valkoiseksi.

Timmermans nimesi Unkarin puheessaan, mikä ennakoi sitä, että maa tulisi joutumaan lähitulevaisuudessa ankaran EU-paineen kohteeksi. Timmermans totesi, että Keski-Euroopan on ”hyväksyttävä”, että tulevaisuudessa kaikki Euroopan maat ovat rodullisia sulatusuuneja.

Sekä Unkarissa että Puolassa maahanmuuttolobbaus on henkilöitynyt viidentenä kolonnana pidettyihin juutalaisiin globalistipankkiireihin. Puolan entinen valtiovarainministeri ja keskuspankin talousneuvoja, juutalainen Jacek Rostowski, esimerkiksi julisti 2016, että maahanmuuttoa ja talouden globalisaatiota vastustavat liikkeet uhkaavat kaikkia arvoja, joiden eteen hän on työskennellyt.

Unkarissa kulttuurimarxismi henkilöityy paitsi siellä syntyneeseen juutalaiseen George Sorosiin myös maan entiseen valtiovarainministeriin ja Maailmanpankin ex-johtajaan, juutalaiseen Lajos Bokrosiin.

Rostowskin tavoin Bokros on vaatinut isäntämaataan luovuttamaan talous- ja maahanmuuttopolitiikan ohjat pankkiirien hallitsemalle Euroopan unionille. 2015 Bokros esimerkiksi julisti parlamentin edessä, että ulkomaalaisen (orja-) työvoiman haaliminen Unkariin on maan ”kansallisen edun” mukaista!

 

Lue myös:

Eurooppalaiset muuttavat Tšekkiin ja Unkariin pakoon monikulttuurisuutta
Korruptiotutkijat: Euroopan keskuspankin politikointi ja korruptio ylittänyt rajan

7 kommenttia

 1. Kansainvälistäjien propaganda ja aivopesu ei sittenkään ole purrut erityisen hyvin entisissä Itäblokin maissa, sillä kokemukset ja muistot ”kansojen väliseen liittoon” kuulumisesta ovat siellä vielä aika tuoreita. Unkarin kansan historiallisessa muistissa ovat myös ankarat taistelut Ottomaanien muslimivaltaa vastaan.
  Värivallankumouksistakin alkaa olla puhti pois. Joissakin maissa, kuten Montenegrossa, pakkolännetys voidaan tehdä maanpetturipoliitikkojen avulla vastoin kansan tahtoa.
  Toivotaan nyt kuitenkin, että koko EU kaatuu komissaariensa ym. johtajiensa moraaliseen rappioon, mikä tekee ison valtablokin johtamisesta ja koossa pitämisestä ajan myötä mahdotonta.

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
 2. Toivottavasti Unkari ja Puola valitsevat vapauden, olisivat pitkän päälle ehdottomia voittajia.
  Eu on vieressä, jonka kanssa voi tehdä edelleen kauppaa, (senkin hajoaminen on lähiaikojen kysymys),
  omaa valuutan arvoa voi muutella tarpeen mukaan.
  Itsenäisyys ja oma kansallinen määräysvalta on kaikkein tärkeintä, EU;ta ohjaa jo selvästi
  juutalaiset ja saksaa sitäkin selvemmin, tämäkin sidos poistuisi siinä samalla.

  Plusääni(30)Miinusääni(0)
 3. https://www.youtube.com/watch?v=svwW312b1NI

  Trump is controlled by the freemason zionist apparatus. The final act that duped the world into voting and participating in the fake political world stage.

  Anyone still want to deny the obvious? You are living in complete delusion if you still cannot see what Trump is: Another NWO puppet. Although many in denial and delusion will still watch this video and still cling to this false messiah, I hope many of you can see just how scripted this bread and circus reality tv hoax has been. Trump and Hillary were best friends and partners in crime the whole time, and continue to be. It’s all a show. You want to know if any so called billionaire is on our side? See if they expose anything involving the ZIONIST apparatus, if they speak out against them, and Israel’s involvement in 9/11. The day Trump does that.. I will shut down my channel and leave forever. Well, too bad that will NEVER happen. Enjoy the greatest puppet show on earth. Pray for the lost souls, including many ”truth” channels on youtube who have been duped by this great psyop, to have the discernment to awaken to this.

  Plusääni(8)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat