Puolan pääministeri kutsuu Euroopan kansoja: ”Nouse polviltasi ja horroksestasi”

Puolan pääministeri Beata Szydło piti räväkän puheen maan parlamentissa, jossa hän kritisoi Euroopan poliittisen eliitin kyvyttömyyttä puolustautua terrori-iskuja vastaan. Puhe liittyi Manchesterissa tapahtuneeseen iskuun, jossa kuoli useita ihmisiä. Uhrien joukossa oli myös puolalainen pariskunta.

Maan naispääministeri aloitti puheensa hyökkäämällä Euroopan poliittista eliittiä vastaan ja kehoittaen Eurooppaa nousemaan polviltaan:

”Me emme tule ottamaan osaa Brysselin eliitin hulluuteen. […] Me haluamme auttaa kansaa, emme poliittista eliittiä. […] Minne olet menossa Eurooppa? Nouse polviltasi ja horroksestasi tai sinä tulet itkemään lastesi perään päivittäin.

Jos ette pysty näkemään tätä – jos ette pysty näkemään että terrorismilla on potentiaalia satuttaa jokaista Euroopan maata ja jos luulette että Puola ei tule puolustamaan itseään, te menette käsikädessä niiden kanssa jotka osoittavat aseella Eurooppaa, meitä kaikkia vastaan.

Se pitää sanoa ääneen ja kainostelematta: Tämä on hyökkäys Eurooppaa, kulttuuriamme ja perinteitämme vastaan.”

Pääministeri lopettaakin puheensa kysymällä Euroopan kansoilta haluammeko heikkoja vai vahvoja politiikkoja johtamaan maitamme:

”Haluammeko politiikkoja jotka sanovat että meidän täytyy tottua hyökkäyksiin ja kuvailevat hyökkäyksiä yksittäistapauksiksi, vai haluammeko vahvoja politiikkoja jotka näkevät vaaran ja taistelevat sitä vastaan tehokkaasti?”

Puolan hallinto tunnetaan tiukoista kannanotoista Puolan kansan puolesta. Kansansa edun puolustamisesta hallitus on saanut globaalin eliitin vihat niskaansa.

Lue myös: EU: jos Unkari ja Puola eivät ota maahantunkeutujia, niiden erottava unionista!

 

24 kommenttia

 1. SUOMI KUULUU SUOMALAISILLE!

  Afgaani Nasima Razmyar on sitä mieltä että Suomen voi kipata vaikka matuille.

  Kabulissa syntynyt Nazima Razmyar on sitä mieltä, että Suomi ei ole kenenkään omistama.

  ”Suomi on vain suomalaisille” -ajatukset ärsyttävät Helsingin tulevaa apulaispormestaria, jonka toimialana tulee olemaan kulttuuri ja vapaa-aika.

  “Suomalaisuus voi merkitä eri ihmisille eri asioita, eivätkä ne ole sen vähempiarvoisia. Suomen ei pitäisi olla vain jonkun rakentama ja joillekin tarkoitettu. Suomi ei ole kenenkään omistama”, Nazima Razmyar sanoo.

  ”Razmyar on tietenkin aivan väärässä. Suomi on suomalaisten rakentama ja jokainen neliömetri Suomen maaperää on jonkun omistama. Yleensä omistaja on joku Suomen kansalainen, kunta tai valtio.”

  Ei ehtinyt ”Miss Afghanistan” olla kauan Suomessa kun jo kova maanpetturuuden haju alkoi leviämään.

  http://mvlehti.net/2017/05/26/afganistanilaiskansanedustaja-suomi-ei-ole-kenenkaan-omistama/

  (olisi kiva nähdä Nasima heiluttelemassa sateenkaarilippua Saudeissa ja tanssahtelemassa siellä paikallisten tähtien kanssa tv:ssä…)

  Plusääni(40)Miinusääni(0)
  1. ”Isä, anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä he tekevät”. Näinhän se on. Moni tietämättään tarkoittaa hyvää, vaikka onkin siinä ohessa paholaisen asianajaja. Niin olen itsekin ollut monta kertaa, tietämättömyyttäni. Vielä suurin osa ihmisistä elää tässä tietämättömyyden unessa. Jumala määrää ihmisten ajat ja maitten rajat. Hän sallii tämän pahuuden tapahtua, Raamattu on totta sanasta sanaan, vaikkei ihmismieli sitä kaikkea kirjoitettua voi käsittääkään. Paholaista pitää vastustaa, ja koska itse en kykene nousemaan kapinaan, niin sentään voin rukoilla ennen kaikkea sitä, että mahdollisimman moni ottaisi vastaan evankeliumin ja tulisi ymmärtämään totuuden. Rukouksella on mahtava voima. Ehkä et ymmärrä näitä asioita uskonnolliselta kannalta, mutta siten, kun ymmärrät, että tässä loppujen lopuksi on kysymys Kristuksesta ja hänen vastustajistaan, niin ymmärrät historiaa ja elämää paljon laajemmin. Ja ”kaupan päälle” saatat pelastua, mikä on kaikkea maallista tietoa, viisautta ja viisastelua (tätäkin kirjoitustani) paljon olennaisempaa.

   Plusääni(18)Miinusääni(9)
   1. Voisitko nimimerkki ”Me” tai joku muu samalla lailla ajatteleva selittää minulle, miten kristillinen uskonto, joka on keksitty vasta n. 2 000 vuotta sitten, voi olla oikeaa ja ikuista totuutta? Kun verrataan pakanallisiin uskontoihin, joita on harjoitettu tuhansia ja tuhansia vuosia, esihistoriallisista ajoista lähtien, miten joku nyt keksitty uskonto voisi olla pakanallisuutta parempi ja todempi?

    Plusääni(14)Miinusääni(8)
    1. Itse en halua puhua uskonnoista, vaan uskosta. Lue Raamattua ja keskustele asioista jonkun uskossa pitkään olleen ja asioihin syvällisemmin tutustuneen ihmisen kanssa, uskoon ei tulla itse järkeilemällä, vaan kyllä siihen kutsu tulee Jumalalta. Toivon, että minua ”viisaampi” ja pitempään uskossa ollut ihminen vastaisi tähän. Kaiken Luoja on ikuinen ja Kristuksena hän tuli maan päälle sovittamaan ihmisten synnit ja tehdäkseen uuden liiton ihmisten kanssa. Ihmisten synnit olivat jo silloin hirvittäviä mm. lasten uhraamisesta alkaen. Nythän lähestymme valtavaa maailman laajuista joukkomurhaa (tai onhan sitä joukkomurhaa tapahtunut aina), joka tehdään näennäisesti hyveellisyyden nimissä, paholainenhan tekeytyy itse valkeuden enkeliksi. ”Herännyt” ihminen osaa lukea jokapäiväisiä uutisia kuin valmiiksi kirjoitettua käsikirjaa (niinhän se onkin), joka johtaa kohti pedon valtakuntaa, tätä uudeksi maailman järjestykseksi kutsuttua järjestelmää. Minäkin ymmärrän mistään mitään hyvin vähän, mutta en minä tyhmä ole. Asioita vaan oppii lukemaan ja tottahan ymmärrys on vajavaista, niin kuin se meillä kaikilla on, toisilla enempi, toisilla vähempi. En minä osaa vastata tyhjentävästi kysymykseesi, uskoon tulon (heräämisen) jälkeen lukemattomista asioista koostuvat palaset vain alkavat loksahdella kohdilleen. Ja tuo joukkomurha on sotien lisäksi varmaankin suurelta osin eliitin (ei msytisten terroristien, kuten he väittävät) taholta tulevaa bioterrorismia.

     Plusääni(8)Miinusääni(8)
     1. Nimimerkille Hhhh: Kommenttiosiosta päätellen koko Magneettimedia on hörhösivusto, kun katselee millaista porukkaa täällä on kommentoimassa. Sääli, että hihhulit ovat vuosien kuluessa tällä tavalla kaapanneet kommenttiosion, koska Magneettimediassa on paljon oikeasti hyviä juttuja, mutta lukijakunta ei oikein vastaa artikkelien tasoa. Normaalien lukijoiden pitäisi alkaa kommentoimaan rohkeammin, että jeesushörhöt eivät pitäisi kommenttiosioita hallussaan.

      Plusääni(3)Miinusääni(3)
     2. Teopile itse on selfiehörhö pitäessään itseään ja järkeään Jumalana ja sepustuksiaan evankeliumina. Selfiehihhulit ovat muutenkin vallanneet koko maailman. Ja selfie on sama kuin kakka.

      Plusääni(1)Miinusääni(3)
    2. https://www.youtube.com/watch?v=bRAc9_t9nt0

     Kaikki pakana uskonnot on saatanasta,kristin uskossa ei ole kyse uskosta vaan israelin kansasta ja heille annetuista käskyistä joita tulee noudattaa kuten olla sekoittumasta muihin kansoihin mikä on perisynti,nämä käskyt ovat raamatussa joka on uskonnollistettu ja juutalaiset hokkuspokkus papit vääristelevät jumalan sanaa ja johtavat israelin kansaa harhaan.

     Plusääni(9)Miinusääni(9)
     1. Kiitos teille molemmille vastauksista. Toivottavasti Me vähän miettii, kuinka hienoa ja vapauttavaa se uskoontulo on, jos ei osaa yksinkertaiseen kysymykseen vastata ja pitää kahta vuosituhatta samana kuin ikuisuutta. Juksattu, kiitos videosta, se oli varsin huvittava.

      Plusääni(4)Miinusääni(2)
    3. Kristinusko perustuu Raamatun heprealaisten/israeliittien uskontoon, joka ei kristinuskosta erityisemmin eroa. Heprealaisten uskonto on noin kolme ja puoli tuhatta vuotta vanha ja kristinusko on sen ”päivitetty” versio. Jos ajattelee kristinuskon ja heprealaisten uskonnon olevan osa samaa jatkumoa, kyseessä on vanhin tietämämme tähän päivään asti säilynyt uskonto.

     Itse olen löytänyt Raamatusta totuuden verratessani siinä käsiteltyjä tapahtumia ja ilmiöitä siihen maailmaan, jonka pystyn todistamaan ympärilläni tässä ja nyt. Näen Raamatussa kauskantoisia ennustuksia, jotka ovat toteutuneet ja tulevat myös uudelleen toteutumaan. Kaikki se, mikä on ajankohtaista vuonna 2017 on myös käsitelty Raamatussa. Esimerkiksi juutalaisten tyrannia, saatananpalvonnan yleistyminen, yleinen rappio, globalisaatio, hengellisyyden katoaminen ja yhteyden Jumalaan heikkeneminen – kaikki on kerrottu Raamatussa. Ei mitään uutta auringon alla.

     Plusääni(6)Miinusääni(3)
     1. En ole sen kummemmin miettinyt koskaan tuota teoriaa muinaisten heprealaisten valkoisuudesta, se on minulle aika vieras aihe. Liittyykö tämän kanssa yhteen teoria, että israelin kadonneet kansat ovat nykyisten eurooppalaisten esi-isiä?
      Mistä voisi saada tietoa muinaisten heprealaisten uskonnosta? Jos kristinusko on ”jatkumoa” sille, millä perustelette tämän? Oletteko sitä mieltä, että Raamattu on väärennetty osittain tai kokonaan ja mihin aikaan ja kenen toimesta?
      Miten perustelet, että valkoiset heprealaiset olivat ”varhaisia monoteisteja”? Yleisen käsityksen mukaan monoteismi juontaa juurensa zarathustralaisuudesta, mistä se tuli juutalaisuuteen (teidän mielestänne heprealaisuuteen?) ja sieltä kristinuskoon ja islamiin. Kaikki tunnetut valkoiset kansat ovat olleet pakanoita – polyteisteja tai panteisteja. Ei ole historiassa valkoista kansaa, joka olisi palvonut vain yhtä jumalaa, ennen kuin kristinusko tuli. Miksi heprealaiset, jos olivat valkoisia, olisivat hylänneet muut jumalansa?

      Plusääni(1)Miinusääni(2)
    4. Teopile, jotenkin vaikuttaa sille, että et oikeasti ole kiinnostunut tutkimaan tuota Israeliitti asiaa ja olet kahteenkin kertaan kysynyt tietoa asiasta vaikka jo pelkästään tässä ketjussa esitetty video johdattaisi hyvin asioiden äärelle. Suhtauduit siihen kuitenkin hyvin yliolkaisesti. Christogenea sivustolla on paljon tietoa. Ja jo Mannerheim kutsui suomalaisia Isaskarin pojiksi. Mutta en pidä Christogenean tavasta kiistää muiden rotujen ihmisyys ainoana perusteenaan ilmeisesti se, että juutalaiselta kuulostava toisten epäinhimillistäminen on muka ainoa tapa pitää naisemme naimasta nigerialaisia. Aivan kuin muita keinoja ei olisi. Toki minkä tahansa ihmisryhmän voi nähdä vihollisina tilanteesta riippuen siitä huolimatta.

     Kristinuskolla ja pohjoismaisella pakanuudella on yhtymäkohtia ja ne on voitu siksikin synkronisoida myös ulkoisina traditioina. Odinilla ja Mooseksella tai jo Japhethilla on ollut ilmeisesti läheinen yhteys. Ja Mooseksen taas on väitetty olleen sama henkilö kuin Egyptin Akhenaton. Ja joidenkin tutkimusten mukaan sinisilmäiset RH- veriryhmän ihmiset ovat suht tuore ilmiö maailmassa. Noin 6000-10000 vuotta. Tuo veriryhmä ei nykytietämyksellä pysty evolutiivisen mutaation kautta kehittymällä kehittymään. On spekuloitu mahdollisuudella jonkin alien intervention suhteen joka olisi toiminut jumalan välikätenä. Ja on merkkejä muinaisten sivilisaatiooden uppoamisesta mereen(Atlantis ja Lemuria) kun on löydetty veden alaisia rakennelmia ja pyramideja. Se sopii aikajänteeltä Raamatulliseen asetelmaan ja tarinaan Nooasta. Tuo Atlantiksen pappisluokka( ”Nooa” kumppaneineen) meni todennäköisesti Egyptiin ja Meso-Amerikkaan jonne on jäänyt näkyvimmät jäänteet. Niiden arkkitehtuuri on hyvin samankaltaista eikä ole mahdollista, että ne olisivat täysin erillään kehittynneet sellaisiksi. Ja osa on tullut Pohjois-Eurooppaan jossain vaiheessa. Täältäkin löytyy erikoisia esihistoriallisilta vaikuttavia jäänteitä joita on vaikea nykytietämyksellä selittää.

     Tämä antaa tukea Raamatulliselle narratiiville. Mutta tätäkin asiaa on hämmennetty Erich von Dänikenin taholta joka on usein siteerannut Zecharia Sitchiniä joka on juutalainen. Ja ehkä näin ollen koko teoria on Sitchinin kautta saanut anti-kristillisiä ja anti-uskonnollisia ulottuvuuksia jossa kiistetään olevaisuuden meta-tasot eli hengellinen taso. On siis erittäin risitiriitaista perustella teoriaa Raamatulla(mm. Hesekiel ja Genesis) ja sitten kuitenkin todeta kaikki muu muka valheeksi ja kiistää teologinen sisältö.

     Ja sitten on vielä se mikä ero nefileillä ja israeliiteillä oli. Joissain valtavirtaisissa lähteissä kuvataan näitä nefilejä(langenneita enkeleitä) samoin termein kuin Israeliittejä eli kummatkin sopivat pohjoiseurooppalaisiin. Mahtaako tuossakin olla jotain juutalaista disinfoa jolla yritetään sekoittaa meidät langenneisiin enkeleiihin(joita edomitti juutalaiset enemmänkin edustavat) jotka toivat tiedon ja sivistyksen maailmaan, kun taas toisaalla nefilejä väitetään niiksi jättiläisiksi joita vastaan pohjoisen kansat(Israeliitit eli Eurooppalaiset) taistelivat. Ja toisaalta taas Jeesuksen massiaaninen tehtävä selittyisi tuolla langenneisuudellamme. Mene ja tiedä. En ole itsekään tarpeeksi kaivellut jotta kaikki erot ja nyanssit olisivat selvät kun tämä on taas näitä elämän mittaisen tutkimuksen vaativia aiheita.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. En olekaan erityisen kiinnostunut, ja sanoin tämän jo selvästi toisessa ketjussa. Minä en usko Raamatun jumalaan, joten israeliittien rodulla ei ole mitään tärkeää merkitystä minulle. Olen kysynyt kahteen kertaan, koska ensimmäisellä kerralla en saanut mitään vastausta (paitsi nyt sinulta).
      Katsoin tuon juksattu-nimimerkin linkkaaman videon silloin joskus toukokuussa tai kesäkuun alussa. Olin silloin vasta aloittanut kirjoittamaan tänne, ja uutena en silloin kauheasti siitä ymmärtänyt. Nyt kun olen muutaman viikon kirjoittanut kanssanne, olen alkanut oppia perusjuttuja. Nuo juttusi isaskarin pojista, Erich von Dänikenistä (en edes tiedä kuka henkilö on, eikä kiinnosta googlata) ja nefileistä meni minulta yli hilseen.
      En edelleenkään näe syytä syventyä kovasti tähän aiheeseen. Teille se näyttää olevan kovin tärkeä.

      Plusääni(0)Miinusääni(1)
 2. Sipilä oli tässä suhteessa rehellisempi ja reagoidessaan Manchesterin iskuun hän epäsuorasti ilmaisi, ettei hänellä ole aikomustakaan irrottaa Suomea psykopaattisen euroeliitin talutushihnasta. Suomi myydään lopullisesti kansainväliselle suurpääomalle ja piste. Jos Sipilä olisi erehtynyt pullikoimaan jotain samantapaista kuin tuo Puolan pääministeri, niin meillä olisi jo ”troikka” ovella koputtamassa ja mittaamassa Suomea ulos ihan Kreikan tyyliin. Puolan talutuslieka on väljempi, koska se perustuu enemmälti EU-tukirahaan.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
  1. Ihmettelen kyllä kovasti, miksi Magneettimediaan kommentoijat, jotka ovat maailman vääryyksiä vastaan kuten velkaorjuus, vääristynyt maahanmuutto jne, ovat uskonnollisessa mielessä jotkut hyvin ahdasmielisiä. Helvetin tulella pelottelu ei kyllä moniin tiedostaviin ihmisiin nykyaikana uppoa ja sellainen on jäänne keski-ajalta, ja on tapa alistaa pelolla massoja.

   Plusääni(12)Miinusääni(1)
  2. Juksattu ei voi tietää mitä Teopile nimimerkille tapahtuu. Jos siis uskolla ei ole merkitystä niin silloinhan Teopilen epäuskolla ei ole merkitystä ja vain se merkitsee onko hän noudattanut käskyjä ja ollut roturutsaamatta. Suurin osa ei-kristityistäkin elää mainittujen sääntöjen mukaan tietämättäänkin. Eli on erittäin todennäköistä, että Teopile ei pala missään vaan tuon opin mukaan ”pelastuu”. Katolisen kirkon latinan kielinen käännös on muutenkin väärin kääntänyt monta sanaa helvetiksi(jossa palaa ikuisesti). King James versio myös, mutta vielä vähemmässä määrin koko sana siellä ilmenee.

   Sitä paitsi tuo Christian Identityn oppi on käänteistä vanhan liiton juutalaisuutta ja sen lahkon käännökset hepreasta ovat aika puutteellisia monilta osin myös. Se että alkuperäiset israeliitit, Jeesus ja ns. ”aatamilainen” rotu olisikin jonkun sortin kaukaasialainen tyypiltään(jonka posket punastuvat häpeästä), ei merkitse etteikö uuden liiton alla muillekin kansoille olisi tuonpuoleista olemassa. Jumalan valtakunta on nimenomaan hengellinen eikä siellä ole mitään rotuja enää. Rotu on biologinen käsite. Tai osin ehkä henkinenkin. Mutta taas hengellisyydessä voi tietty olla eri ihmistyypeille eri tasot kuten on maan päälläkin eri alueet.

   Juksattu lienee juksaaja, juutalaistrolli, jonka on tekemässä kristillisyydestä tai kansallismielisyydestä naurunalaista, olemalla olevinaan rotuvalio joka ei osaa edes jakaa lauseita pisteellä. Minun jumalani tuomitsee sellaiset ikuiseen alakouluun, sellaiset joille ei pitäisi antaa Raamatun kaltaista opusta käteen lainkaan.

   Plusääni(5)Miinusääni(5)
   1. Pakanat tulee jumala tuomitsemaan se on selvä,Uusi liitto on kaikille valkoisille myös muille kuin aatamin suvulle muttei muille,koska jumala ei ole luonut muita rotuja joilta puuttuu sielu.

    ”Kaikki puut mitkä minä olen luonut on hyvää ja kaikki kaikki huonot puut tullaan repimään juurineen irti”

    Te kaikki jotka väitätte juutalaisten olevan valittua kansaa olette itse trolleja.

    Plusääni(7)Miinusääni(7)
   2. Vain Jumala omaa kaikki vastaukset. Pääsevätkö ei-valkoiset taivaaseen, jos hyväksyvät Jumalan? En tiedä. On kuitenkin muistettava, että Jumala valitsi nimenomaan aatamilaiseen sukulinjaan kuuluvat kansakseen eivätkä ei-valkoiset käsittääkseni tähän joukkoon voi lukeutua.

    Mitä heprealaisten/israeliittien (Aatamin perillisten) rotuun tulee, tässä ei pitäisi olla epäselvyyttä. Aabraham itse oli hurrilainen ja hänestä heprealaiset polveutuivat. Hurrilaiset lienevät saapuneen Lähi-itään Kaukasukselta tai jopa kauempaa pohjoisesta. He olivat läheisessä yhteydessä muiden valkoisten heimojen kanssa ja lienevät omanneen saman muinaisen alkuperän Etelä-Venäjän indo-eurooppalaisten kansojen kanssa. Heprealaiset voi myös yhdistää Hyksos-kansaan, joka valloitti Egyptin n. 1750 eKr. tuoden mukanaan sotavaunun, komposiittijousen ja hevosen – kaikki indo-eurooppalaisia tunnuspiirteitä. He olivat myös varhaisia monoteistejä. He olivat yhtä kuin Raamatusta tuntemamme heprealaiset, jotka ulkopuolisina valloittajina myöhemmin kukistivat Kanaaninmaan ei-valkoiset kansat ja asuttivat tuon alueen.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. Nähdäkseni puolalainen vain syyttää tässä muslimeja terrori-iskuista, jotka ovat tiedustelupalveluiden tekemiä. Vastaavalla tavalla puola valehtelee kaiken mahdollisen historiasta Lännen tahdon mukaisesti (ja omansa)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Sitä minä vain ihmettelen, kuinka ihmiset, jotka ymmärtävät tämän maailman valheellisuuden ja pahuuden, eivät ymmärrä, mitä vastustajamme vastustavat, kolmiyhteistä Jumalaa, evankeliumia ja Kristukseen uskovia ihmisiä. Saatana on aika etevä olento, kun saa valheillaan ihmiset uskomaan ihan mitä tahansa. Jeesukselle saatana lupasi erämaassa ”kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi hänelle: Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua.” Matt. 4:8-9. Katsokaa ketkä pyrkivät omistamaan ja lähes jo omistavatkin kaiken tässä maallisessa maailmassa. Ketkä tavoittelevat maailman herruutta ja ovat tavoitteessaan jo hyvin lähellä. Ja he tulevat asettamaan anti-Kristuksen maailman johtajaksi. Tällä kirjoituksellani on tarkoitus, että ihmiset oppisivat ymmärtämään totuutta ja lukisivat Raamattua ja totta kai, että tulisivat uskoon Jeesukseen Kristukseen. Vainoajamme puolesta meidän tulee ennen kaikkea rukoilla, että mahdollisimman moni heistä kääntyisi Kristuksen puoleen, ei sotia heitä vastaan maallisin asein. En ole mitenkään taitava asettelemaan sanojani hienosti, niin kuin eräät, mutta toivottavasti edes joku ymmärtää, mitä perimmiltäni tarkoitan. Saatan kirjoittaa ajattelemattomasti eikä jokainen sanani ole niin viilattu, kuin ehkä pitäisi, kun kirjoittaa maailman tärkeimmistä asioista. Ajamani asian puolesta lienee siis parempi, että vaikenen. Sen kuitenkin vielä kirjoitan, että Trollien ja juutalaisten kanssa ei kannata alkaa väittelyyn. Lutherinkin ajatuksia nämä jälkimmäiset yrittivät saada muuttumaan, siinä onneksi epäonnistuen ja siitä Lutherin työtä muistetaan moittia joka käänteessä (valtavalhemedian puolelta), siis että hän kirjoitti totuuden sanoja. Myös Lutherin kirjoitukset ovat silmiä avaavaa luettavaa kansallismielisille ihmisille. Vastustajan tarkoitus on juuri aiheuttaa sotia ihmisten välille ja siinäkin he ovat hyvin onnistuneet. Kuin myös siinä, että ihmisten mielistä pitää hävittää usko Jumalaan ja elämä pitäisi täyttää kaikella mahdollisella sonnalla, joita he luovat mm. omistuksessaan olevan valtamedian typerien muotivirtausten välityksellä. Muut uskonnot tullaan kieltämään ja tulee olemaan yksi ja ainoa yhteinen valtion uskonto. Aidosti Kristukseen uskovat ja Raamattunsa lukeneet näkevät tämän lävitse ja tulevat kärsimään uskonsa johdosta. Ne kärsimykset on vain kestettävä.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 5. Puolalle nostan hattua!!
  Puolassa on yhteishenki ja kaikki on isänmaallisia ja siellä koko kansa marssi matuinvaasiota vastaan. yli 100 tuhatta marssi puolan kaduilla eikä siellä matut hypi silmille.
  onhan se tiedossa että mossad ja cia &nato on iskujen takana ja syytetään islamisteja.
  olen Palestiina aktivisti ja kaikki on käännetty Palestiinaa vastaan. miksi isis ei hyökkää israeliin? koska israel on isis!

  silti mua vituttaa ihan saatanasti miten noi matut täällä käyttäytyy ja miten ei kunnioita meidän kulttuuria eikä lakeja!!
  valkoinen rotu halutaan tuhota ja tässä ajetaan poikkeustilaa että voidaan pistää NWO käyntiin.
  niille varmaan maksetaan että ne sikailee täällä miten tykkää. valloitetaan alueita ja helvetinmoisella joukolla ryöstetään ja raiskataan meidän tyttäriä!!
  missä on ne jotka oikeasti tartteis apua? sinne sodan keskelle ne on jätetty ihmettelemään ja kärsimään. miksi jemenin tuhosta ja saartamisesta ei uutisoida? miksi me annetaan niiden paskojen tuhota koko maailma? mä oon valmis toimintaan ja olen tehnyt youtube videoita näistä matuista, käykää kattomassa Helen Pen. aion tehdä pätkän jutku sionisteista ja holohoaxista pätkän, yritän herätellä porukkaa.
  meidän pitää toimia ja puhaltaa yhteen hiileen, eikä tapella ja riidellä keskenään jos ollaan samalla puolella!!

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 6. Tehän ootte täysin järjiltänne eihän näissä jutuissa ole muuta kun kiihottamista muita kansanryhmiäkohtaan ootte kaikki natseja ja tappajia pullamössö poikia ja tyttöjä työttömiä idiootteja

  Plusääni(0)Miinusääni(15)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat