Standard & Poor’s rankaisee maahanmuuttovastaista Puolaa

Suuret pankkiirit länsimaissa lobbaavat entistä ankarammin haittamaahanmuuton puolesta. Nyt suuri luottoluokitusyhtiö Standard & Poor’s on päättänyt rangaista Puolaa maan nationalistisen politiikan vuoksi.

On poliittisesti korrektia todeta, että rahoitusinstituutiot ovat pyrkineet kontrolloimaan esimerkiksi Kreikan talous- ja sosiaalipolitiikkaa uhkaamalla lainojen kustannusten korotuksilla. Siirtolaiskriisin myötä on syntynyt kuitenkin uusi ilmiö, josta valtamedia ei kirjoita: pankkiirien sotkeutuminen eurooppalaisvaltioiden väestö- ja kulttuuripolitiikkaan.

Suomenkin talouspoliittista keskustelua hallitseva kansainvälinen luottoluokittaja Standard & Poor’s on päättänyt laskea Puolan luokitusta rangaistukseksi Euroopan unionia suututtaneesta politiikasta. Aiemmin maan luokitus oli A-, nyt se on BBB+. Mitä enemmän luokitus laskee, sitä kalliimmalla korolla valtiolle myönnetään luottoa. Toisin sanoen Puolaa kiristetään uhkaamalla sulkea rahahanat.

Standard & Poor’s teki päätöksensä sen jälkeen, kun Puola oli ilmoittanut uudesta medialaista, joka antaa viranomaisille valtuuksia siivota julkisia tiedotusvälineitä kulttuurimarxistisista toimittajista. Puolan lakiuudistusta on arvosteltu ankarasti Suomen kaltaisissa maissa, joissa valtamedian ydinarvoihin kuuluvat Naton, seksuaalivähemmistöjen, vapaakaupan ja pakotetun monikulttuurisuuden ihannointi.

Tämä näky on oksettanut suuria pankkeja ympäri maailmaa.
Tämä näky on etonut suuria pankkeja ympäri maailmaa.

Aiheesta uutisoinut The Occidental Observer muistuttaa, että Puolaa on kritisoitu myös nihkeästä suhtautumisesta Lähi-idän elintasopakolaisiin. Pankkiirit ovat olleet raivoissaan Puolan ja Unkarin kaltaisille Itä-Euroopan maille, jotka eivät ole Saksan, Suomen ja Ruotsin tavoin suostuneet hukuttautumaan arabi- ja afrikkalaistaustaisiin onnenonkijoihin.

Pankkiirien silmissä Puola on syksyn aikana syyllistynyt siis jo kahteen kuolemansyntiin: kulttuurimarxististen toimittajien loukkaamiseen sekä haittamaahanmuuton torjumiseen. Maailmanpolitiikan ”väärinajattelijoita” ei vastaan ei tällä kertaa aseteta talouspakotteita tekemällä kauppasaartoa vaan kiskomalla valtionvelasta entistä kipeämpää korkoa.

Maahanmuuttopoliittista itsenäisyyttä vaalivilla valtioilla ei tulevaisuudessa ole muuta vaihtoehtoa kuin kansallistaa keskuspankkinsa ja irtaantua kansainvälisestä velkatalousjärjestelmästä (1, 2, 3).

Standard & Poor’sin virallisen raportin luottoluokituksen laskusta voi lukea täältä. Sekä medialaki että maahanmuuttopolitiikka mainitaan tekstissä.

 

Lähde: The Occidental Observer

1 kommentti

 1. Kommunismin vastainen Solidaarisuus liike on Lännen huijaus.
  Esim.Puolassa kommunismia vastustanutta Solidaarisuus-liikettä johtanut Lech Walesa on pro-EU,puolustaa ”EU arvoja”,yhtenäisyyttä ja EU:n valtaa kansallismielisyyttä vastaan ja vastustaa maan nykyistä oikeisto hallitusta ”vapauden ja demokratian” puolustamisen nimissä.
  Eli ikään kuin tämä solidaarisuusliike on vain tämän saman ”kommunistisen” kolikon toinen puolisko.Samanlaista imperialismia ajaa nykyään EU:n muodossa.
  http://www.hs.fi/ulkomaat/a1454658120337

  Puolassakin pitäisi siis tehdä kuulemma taas ”Maidanit” nykyisen oikeisto hallituksen takia:
  http://www.hs.fi/ulkomaat/a1462589419253

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat