Ranska myöntää: Venäjä ei ole syyllinen Ukrainan kriisiin!

Hiljattain tapahtunut Ranskan presidenttiparin Emmanuel ja Brigitte Macron saapuminen vierailulle Presidentinlinnaan Helsingissä keräsi MTV:n mukaan sankan yleisön Kauppatorille ja sen läheisyyteen.

 

Myös mediat olivat juovuksissa Macronista

Valtamedian voimakas manipulaatiokanava MTV.fi ylisti Ranskan nuoren presidentin suosiollisuutta, jossa muka Macronit ”kylpivät” faniensa keskellä. Valtiovierailijoiden ihailijat näkivät hänet uudistajana, jolla on hyviä ajatuksia EU:n kehittämisestä.

Presidentti Tarja Halosen lehdistöpäällikkönä työskennellyt Eila Nevalainen luonnehti Macronia Euroopan toivon kantajaksi. SDP:n entinen poliitikko Ulpu Iivari kommentoi puolestaan Macronin voittoa suunnattomaksi menestykseksi Ranskalle ja Euroopalle. Iivarin mukaan Macron voitti presidentinvaaleissa muukalaisvihan ja ankean nationalismin.

MTV:n uutisointi ei sisältänyt mitään merkittävää tietoa tai analyysiä Macronin vierailusta, vaan oli lähinnä saippuaoopperan tasoa.

 

Macron tahtoo Venäjän mukaan yhteistyöhön

Vierailun tiedustelutilaisuudessa tiedusteltiin Macronilta ja ”tasavallan” presidentti Sauli Niinistöltä sitä, miten Venäjä saataisiin mukaan eurooppalaiseen puolustuskehitykseen?

Siinä, missä Ranskan presidentti ottaisi Venäjän mukaan strategiseen yhteistyöhön, joka hänen mukaan edistäisi Euroopan vakautta, Niinistö tyrmää ajatuksen, ja suostuisi vain keskusteluihin Venäjän kanssa, jos Venäjä kehittyisi Ukrainan kriisin ratkaisussa sekä edistyisi Minskin rauhansopimuksessa.

– Meidän pitää päivittää näkemystämme Venäjän osalta, olemme jääneet hieman tällaisiin virheisiin ja väärinkäsityksiin kiinni, Macron sanoi.

Macron mukaan esimerkiksi kyberturvallisuuden osalta Venäjän kanssa voitaisiin edetä.

Niinistö oli epäilevä:

– Epäilemättä Venäjän kohdalla Ukraina ja Krimin tilanne muodostaa edelleenkin suuren kynnyksen, ja siinä suhteessa olisi päästävä eteenpäin, valitettavasti saattaa olla näin, että tilanne tällä hetkellä on pysähdyksissä.

– Ei voi olla kahta raidetta, että tehdään porukalla taloutta, mutta turvallisuuspuolella on avoin Ukrainan kysymys, Niinistö aprikoi.

 

Vallan tavatonta! Mitä Niinistö oikein sanoikaan?

Niinistö on imenyt liikaa Yhdysvaltojen mukaisen puolustusdoktriinin ”totuuksia”, kuten myös lännen ja Venäjän vastakkainasetteluun tähtäävän länsipropagandan virallisia vääristelyitä. Tämän mukaan Venäjä olisi Donbassin sodan yksi osapuoli ja täten Minskin sopimuksesta vastuussa.

Niinistön pitäisi jo myöntää sama totuus Ukrainan kriisistä, kuin Ranska ja Saksa sen kautta rantain paljastavat.

Itä-Ukrainan tai Donbassin sodasta Niinistön olisi hyvä muistaa, että Minsk II oli helmikuussa 2015 Valko-Venäjän Minskissä solmittu tulitaukosopimus, joka määrittelee ehdot Itä-Ukrainan sodan lievittämiseksi. Sopimuksessa allekirjoittajina olivat Ukrainan, Venäjän, Ranskan ja Saksan johtajat. 1

Venäjä ei ole siis vastuussa Minskin sopimuksesta sen kummemmin kuin muilla sopimuksen allekirjoittaneilla mailla. Koska länsimaat aloittivat Ukrainan kriisin, sitä suurempi on heidän vastuunsa Minskin sopimuksen toteutumisesta.

Länsimaat ovat syypäitä Ukrainan konfliktiin, kuten jäljempänä väitetään:

Ilmiselvää on, että Ukraina ja sen kansa uhrattiin suurvaltapolitiikan käyttöön.

Ukrainan kriisissä on alusta alkaen ollut kysymyksessä suurvaltojen etupiiritaistelusta, ei ainoastaan Venäjän laajentumispyrkimyksistä.

Chicagon yliopiston politiikan professori John J. Mearsheimerin mukaan Ukrainan kriisin syypäitä ovat länsimaat eikä Venäjä.

-Yhdysvallat ja sen eurooppalaiset liittolaiset ovat suurimmassa vastuussa kriisistä. Suurin yksittäinen syy on Naton laajentuminen, joka on ollut keskeinen siinä strategiassa, jossa myös Ukrainaa on yritetty integroida länteen, Mearsheimer kirjoittaa Foreign Affairs –lehdessä.2

Maidanin verilöylyn ja yleensä Ukrainan sodan poliittisia seurauksia ovat:

 • Krimin sota
 • Naton vahvistaminen Itä-Euroopassa (Atlanttinen operaatio)
 • Naton vahvistaminen Pohjois-Euroopassa (isäntämaasopimukset)
 • Naton vahvistaminen EU:ssa (mielikuvat hyvästä Natosta ja pahasta Venäjästä)
 • Venäjän pakotteet
 • Putinin aseman vahvistuminen (Naton luoma ulkoinen uhka on vahvistunut)
 • Epävakauden kasvu
 • Tämän kriisin varjolla Yhdysvallat valjastivat uuden kylmän sodan Eurooppaan. Tällä ehkä pyritään eristämään Aasian alue, Kiina sekä Venäjä Euroopasta. Yhdysvallat eivät halua syntyvän taloudellista yhteistyötä EU:n, Venäjän ja Kiinan välille.

Viimeksi mainittu funktio voi hyvinkin olla Yhdysvaltojen epätoivoinen pyristely Aasian kasvavaa taloudellista ja poliittista valtaa vastaan.

Italian television julkaiseman dokumentin ja Makedonian television jatkaman haastattelutyön perusteella Maidanin verilöyly ei ollut Ukrainan hallituksen, eikä sen poliisien suunnittelema. Ukrainan poliisilta sitä tietysti odottaisikin kaikkein vähiten, sillä rationaalista ei olisi tapattaa kymmeniä ihmisiä, jotka pitävät hallintoa pahana, ellei olisi suurta varmuutta, että tappamalla koko kriisi laimenisi. Rationaalisempaa on odottaa, että tappamisesta tulisi ruutitynnyri, kuten tulikin. Tämä on joko Lännen tai Venäjän kannalta hyvä, tai sitten molempien kannalta, sillä molemmat osapuolet ovat vahvistaneet asemiaan kriisin seurauksena.

 

 

Dokumentin mukaan murhatöiden takana olivat Georgian entisen presidentin Mikheil Saakašvilin tilaamat tarkka-ampujat.3 Saakašvili nousi Georgian johtoon Oranssin vallankumouksen myötä. Georgian vallankumous sai rahallista tukea Ukrainan oligarkilta, Petro Porošenkolta. Tämä oligarki puolestaan nousi valtaan toukokuun 2014 vaaleissa kriisin jälkeen. Hän ei siis ole vallankumousjohtaja, mutta dokumentin mukaan hänen valtaannousunsa mahdollistui kuitenkin Saakašvili järjestämän verilöylyn takia ja lännen tukeman mielenosoituskuukausien vuoksi. Porošenko on länsimielinen.

 

Mikä olikaan Macronin ja Merkelin piiloviesti Ukrainan konfliktista?

Helsingissä oli kuitenkin vierailulla vain Macron, mutta otsikkoon viitaten molemmat suurvallat sekä Ranska ja Saksa ovat samoilla linjoilla Ukrainan ja Venäjän suhteen.

Mitähän se tuo Macronin toteamus, Meidän pitää päivittää näkemystämme Venäjän osalta, olemme jääneet hieman tällaisiin virheisiin ja väärinkäsityksiin kiinni, ja että hän ottaisi Venäjän mukaan strategiseen yhteistyöhön, oikein tarkoitti?

Venäjän ja Ranskan presidentit Vladimir Putin ja Emmanuel Macron.

Tässähän Macron rivienvälistä tuli paljastaneeksi, että länsimaat ovat Ukrainan kriisin synnyttäjiä, ja siten vastuussa osaltaan Minskin sopimuksen toteutumisesta. Piilotetussa viestissä haluttiin myös painottaa sitä, että Ukrainan konflikti on osaltaan toiminut lännen ja Venäjän vastakkaisasettelijana sekä tekosyynä Venäjän vastaisiin pakotteisiin.

Ehkä Niinistölle olisi hyvä jonkun vihjata, että poliittisen teatterin numero on tällä näyttämöllä vaihtunut.

Rauhan palautuminen Ukrainaan on voimakkaasti Yhdysvaltojen harteilla, mutta haluaako se sinne rauhaa? Kuinka silloin kävisi vastakkainasettelun, jos rauhan myötä Venäjä-pakotteet purkautuisivat? Vastakkainasettelu ei tarjoaisi silloin enää poliittista polttoainetta, sillä sitä asettelua ei enää olisi.

Ehkäpä Yhdysvallat ”purkavat” lännen ja Venäjän välisen vastakkainasettelun, sillä myönsihän Macron rivienvälistä lännen aiheuttaneen Ukrainan kriisin, joten tarvitaan uusi käsikirjoitus tulevalle draamalle. Toisaalta yhdysvallat voivat kehitellä suurempaa konfliktia Lähi-itään, joten suhteita Venäjään tulisi taas lämmitellä. Eihän USA:n ja Venäjän suhteissa mitään ylitsekäyviä säröjä ole ollutkaan, mutta maailmanpolitiikkaa ajatellen täytyy vetää tiettyä roolia.

 

Ranskan suurvaltapolitiikka

Ranskan presidentti Emmanuel Macron  on tyytyväinen Suomen ratkaisusta lähteä mukaan Ranskan ajamaan interventioaloitteeseen, jossa eurooppalaisille halutaan kehittää yhteistä puolustusstrategista kulttuuria.

Miksi Niinistö on änkeämässä suomalaisia jokaiseen kansainvälisiin puolustusyhteisöihin? Niinistön mukaan jo pelkästään se, että kaikki tulevat tietämään eurooppalaisten pitävän yhtä on strategisesti tärkeää.

Miksi tällaisia poliittisia ”pölkkypäitä” valitaan ”tasavallan” johtotehtäviin? Siksi, että globaalin eliitin valvonnassa oleva valtamedia manipuloi saippuaoopperoiden kaltaisilla uutisilla kansaa äänestämään päättäviin asemiin globaalin eliitin lakeijoita.

Kuinka monta esimerkiksi ranskalaista sotilasta Niinistö luulee saavansa avukseen, jos maa tarvitsisi apua? Ei ainuttakaan sotilasta tultaisi uhraamaan pienen Suomen tähden, vaan meidän tulisi marssia ilman mitään turvallisuuden varmuutta suurvaltapolitiikan mukaisesti. Tämä on nöyristelevää ja ääliömäistä toimintaa.

Niinistön mukaan Suomi kuuluu Ranskan kanssa ydinjoukkoon, joka haluaa vahvistaa laaja-alaisesti eurooppalaista turvallisuus- ja puolustuspolitiikkaa.

Ranskan suurvaltapolitiikan ja sen kolonialistisen menneisyyden mukaisesta maailmanpolitiikasta tulisi Suomen pysytellä kaukana. Suomi ei kuulu mihinkään ydinjoukkoon, vaan on globaalin valtaeliitin lypsylehmä.

Onko Ranskan hallituksella suunnitelmia lähettää ulkomaalaisia joukkoja puolustamaan etujaan Ranskan entisiin siirtomaihin? Tämä varmasti sopisi Niinistölle.

Historiasta tiedämme, että ensimmäisen maailmansodan jälkeen eräät Saksan siirtomaat ja Turkille kuuluneet alueet, kuten esimerkiksi Syyria ja Kamerun, siirtyivät Ranskan hallintaan Kansainliiton mandaattialueina. Siirtomaa kausi Ranskan osalta päättyi 1960-luvun alkupuolella.

Tulee muistaa, että Macron on ylikansallisen eliitin  juoksupoika, jonka tehtäväksi asetetut hankkeet tulisivat viimekädessä palvelemaan sionistisen Yhdysvaltojen ja juutalaisvaltio Israelin tarpeita, ainakin jossakin muodossa. Euroopan puolustushankkeisiin nimittäin vaikuttaa Yhdysvallat, vaikka Euroopan puolustuksen sanotaan olevan erillään Natosta, ja USA:n puolustuspolitiikasta.

Macron on suorastaan kiihkomielisen valmis tapattamaan tuhansia sotilaita lähettämällä heidät kaappaamaan hegemonian Al-Assadilta Israelin puolesta:

Jos minut valitaan, aloittaisin vastatoimet  yhteistyössä (Amerikan johtaman) koalition kanssa ja mahdollisesti YK:n luvallatai ilman.

Näin tämä globalistien etujen valvoja Macron sanoi ennen Ranskan viimeisimpiä presidentin vaaleja.

Ranskan ja Yhdysvaltojen puolustuksellisesta yhteistyöstä ja sen ilmeisestä kehittämisestä saamme vahvistusta The Guardian –lehden aiheeseen viittavasta uutisesta.

The Guardianin mukaan julki vuodetussa kirjeessä varoitetaan Britanniaa siitä, että Ranska saattaa tulla Britannian tilalle Yhdysvaltain tärkeimpänä liittolaisena, mikäli britit eivät sijoita riittävästi puolustukseen.

Yhdysvaltojen puolustusministeri Jim Mattis.

– Ranska ja USA ovat päättäneet globaaleina toimijoina, että nyt on aika lisätä merkittävästi investointeja puolustukseen. Muut liittolaiset seuraavat perässä, Mattis kirjoittaa.

– Molempien maiden intressissä on, että Britannia pysyy Yhdysvaltain ykkösliittolaisena.

Tiedämme, että Yhdysvallat hyökkäävät puolustus- ja ennalta ehkäisevän sodandoktriininsa velvoittamana aina sinne, mikä eniten palvelee Israel-lobbyn sekä Israelin intressejä. Tämä on toteutunut ennen muuta poliittisen Lähi-idän alueella.4

Jos Yhdysvallat aikovat murskata esimerkiksi Syyrian hallinnon, jota se on jo vuosikausia yrittänyt, sekä Iranin, silloin myös Ranska olisi mukana interventioissa. Näihin operaatioihin liittyvissä sotilaallisissa, puolisotilaallisissa, tai siviililuontoisissa tehtävissä olisivat mukana innokkaimmat Ranskan interventioaloitteeseen osallistujat, kuten Suomi.

Lopuksi todettakoon, että edullisinta puolustusturvallisuuden kannalta olisi Suomelle kehittää omaa puolustusta, ja myös siihen kuuluvaa jalkaväkeä, jalostaa hedelmällistä yhteistyötä myös Venäjän kanssa sekä keskittyä noudattamaan puolueettomuuspolitiikkaa. Pienten maiden liittyessä suurvaltojen piireihin, saadaan osakseen myös isojen ongelmat, joihin rahkeemme eivät riitä.

Markku Juutinen

 

Lähteet

 1. HS-analyysi: Minskin sopimus lupaa valtaa kapinallisille fi. Viitattu 1.8.2016.
 2. Foreign Affairs –lehdessä: https://www.foreignaffairs.com/articles/russia-fsu/2014-08-18/why-ukraine-crisis-west-s-fault
 3. Italian television dokumenttiohjelma, alkuperäinen julkaisu Global Research: https://www.globalresearch.ca/the-hidden-truth-about-ukraine-italian-documentary-bombshell-evidence-kiev-euromaidan-snipers-kill-demonstrators/5619684
 4. Avnery, Uri (10.4.2003). ‘The Night After’: Saatavina CounterPunch, 10.4.2003; Duke, David (2003). Jewish Supremacism; Findley, Paul (2004). Republican Paul Findley Dares to Speak Out — Again ! – AIPAC Exposed

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/macronien-saapuminen-kerasi-satoja-innokkaita-kauppatorille-han-on-minusta-euroopan-toivon-kantaja/7049988#gs.A3x=_m0

https://www.mtv.fi/viihde/seurapiirit/artikkeli/suomeen-saapuva-ranskan-presidentti-emmanuel-macron-on-naimisissa-entisen-opettajansa-kanssa-suhde-alkoi-macronin-ollessa-viela-teini/7045938#gs.4LCz4d4

https://yle.fi/uutiset/3-10375880

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005808654.html

https://www.ft.com/content/9bd62502-12cf-11e7-b0c1-37e417ee6c76

https://www.reuters.com/article/us-france-election-syria-idUSKBN17T1NN?mod=related&channelName=worldNews

https://www.theguardian.com/politics/2018/jul/02/us-defence-secretary-james-mattis-uk-military-spending

 

Lähi-idän tilanteesta kertovia tiedostoja:

Krassimir Petrov (23.1.2006)- Reference: LeMetropole Cafe: Saatavilla: http://www.masternewmedia.org//#ixzz4Dl8Torno; Krassimir Petrov (29.9.2004). Oil performance in a worldwide depression. Saatavilla: https://www.oroyfinanzas.com/en/2004/09/oil-performance-in-a-worldwide-depression/; Krassimir Petrov (17.1.2006). The Proposed Iranian Oil Bourse. Saatavilla: http://www.resilience.org/stories/2006-01-17/proposed-iranian-oil-bourse

DV: Libya: All About Oil or All About Banking?

Bashar al-Assadin haastattelu (1.7.2016). President Assad’s interview with SBS NEWS AUSTRALIA

19 kommenttia

 1. ”… luonnehti Macronia Euroopan toivon kantajaksi. SDP:n Ulpu Iivari kommentoi puolestaan Macronin voittoa suunnattomaksi menestykseksi Ranskalle ja Euroopalle. Iivarin mukaan Macron voitti presidentinvaaleissa muukalaisvihan ja ankean nationalismin.”
  Että Ranskan tuhoa, joka on tosiasia, nämä pitävät voittona! Maa on kaaoksessa ja täysin ’terroristien’ vallassa. Kansa on huolissaan eikä tue Macronia. Kukaan itsestään välittävä ei enää uskalla asua Pariisissa joka on jo pelkkä viidakko. Ja nyt tätä oman maansa tuhopolitiikkaa toteuttava mies nostetaan meillä jalustalle.
  Voi hyvä tavaton tätä tyhmyyttä! Ei ollenkaan nähdä mistä todellisuudessa on kyse.
  Ja tämä mies, jolla on ketunhäntä kainalossaan, vielä olisi oikea ja hyvä vaihtoehto EU:n ohjaksiin. No varmasti kyllä kun tavoitteena on Ranskan ja Ruotsin kansan kohtalo.
  Varmasti todellakin paras mahdollinen mies nwo- ja korporaatiomafian tavoitteiden kannalta eli EU liittovaltion luomisessa.
  Yrittäessään lievittää keinotekoista ja itse luotua Venäjän uhkaa Macron hakenee vain vahvistusta Euroopan liittovaltiolle ja sen koossa pysymisen takaaville asevoimille sekä sionistien Lähi-idän ja Afrikan uusille valloitusretkille?

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. ’Kalergi-Macron’ haluaa maamme mukaan Euroopan ’viidakko-hankkeeseen’ Ruotsin mallin mukaan. Ja tätä meidän finanssi- ja poliittinen mafia on tukemassa. Tietysti ilman kansan tukea ja hillotolppien sekä suuren rahan kiilto silmissään.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. Britti-patriootti David Noakes:

    ”The EU has BRIBED 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. Its much cheaper than building weapons and going to war, as Adolf Hitler did.”
    ”Expose the EU dictatorship and its police state”,https://eutruth.org.uk/

    ”The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
    The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays BRIBES.”
    ”Fifty reasons to leave the EU”,http://www.eutruth.org.uk/50reasonseu.html

    Onneksi viime aikoina on ilmaantunut joukko maita, joiden ministereitä Brysseli ei enää ole onnistunut korruptoimaan maanpettureiksi.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
   2. Maailman johtajat kokoontuivat Pariisiin sunnuntaina 11.11. Riemukaaren alla vuosisatojen vuosipäivän päättyessä Ensimmäisen maailmansodan päättymiseen. Absurdilla tavalla Napoleon-aikakauden riemukaari oli sopiva paikka – koska presidentti Emmanuel Macronin seremonia ja retoriikka oli ” valheiden ja latteuden juhlaa”. — Komm: siellähän meidän Nwo-lakeijamme Niinistökin oli kuunteluoppilaana

    Ranskan Macron puhuu ”monenvälisyydestä” (multilateralismi) maailmanrauhan puolesta, mutta molemmat maat, jotka ovat kiistatta tukeneet ja toteuttaneet monenvälisyyttä käytännössä kehoituksissaan ja politiikkansa globaalin kumppanuuden ja taloudellisen kehityksen pohjalta ovat Venäjä ja Kiina.
    Ja vielä vaikka Venäjää ja Kiinaa häiritsevät amerikkalaiset ja eurooppalaiset pakotteet ja Yhdysvaltain sotilaalliset provokaatiot.
    Ensimmäinen maailmansota ja 20 vuotta myöhemmin toisen maailmansodan aikaansaama yksipuolinen ja laittoman imperialismin toiminta on edelleen elossa ja vaarallisesti voimakasta. Meidän on vain tarkasteltava nykyistä maailmaa ymmärtääksemme tämän. Mutta kun syylliset heittäytyvät paskan puhumiseen ja uskoen sen voittoon, tiedämme myös, että maailma on jälleen erittäin vakavassa vaarassa.
    https://www.strategic-culture.org/news/2018/11/12/world-war-homage-triumph-lies-and-platitudes.html
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178997
    World War I Homage – A Triumph of Lies and Platitudes
    World leaders gathered in Paris on Sunday under the Arc de Triomphe to mark the centennial anniversary ending World War I. In an absurd way, the Napoleon-era arc was a fitting venue – because the ceremony and the rhetoric from President Emmanuel Macron was a “triumph” of lies and platitudes.

    France’s Macron talks about “multilateralism” for world peace, yet the two countries which have arguably supported and implemented multilateralism in practice are Russia and China in their calls and policies for global partnership and economic development.
    And yet it is Russia and China that are being harassed with American and European sanctions, and US military provocations.
    The unilateral, lawless imperialism that engendered World War I and 20 years later World War II is still alive and dangerously vigorous. We only have to look around the present world to realize that. But when the culprits indulge in a triumph of bullshit then we also know that the world is once again in very grave danger.
    https://www.strategic-culture.org/news/2018/11/12/world-war-homage-triumph-lies-and-platitudes.html
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=178997

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Ranskan pelle-pressan uskomaton ’kutistuminen’. Hyvä linkki kuvineen. France: The Incredible Shrinking President
     Macron’s Popularity Collapses While Interior Minister Predicts Civil War
     GUILLAUME DUROCHER • NOVEMBER 8, 2018
     I’ve said it before and I’ll say it again: Emmanuel Macron, the current president of the French Republic, is a weird dude. Now, after just 18 months in power, he is also a very unpopular dude.
     That French presidents are unpopular is nothing new. However, there is a secular trend in them getting unpopular more and more quickly upon getting into office. True, Macron is not as unpopular after 18 months as was the hapless and squishy François Hollande, who could deliver on virtually none of his Socialist economic promises. However, Macron as collapsed in popularity more quickly than Nicolas Sarkozy did, who was a one-term president.

     The English-speaking Macron said he wanted to turn France into a “start-up nation.” A bold ambition, but it’s worth remembering that 90% of start-ups go bankrupt.
     http://www.unz.com/article/the-incredible-shrinking-president-2/

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Professori: ”Ihmiset eivät halua joutua raiskatuksi ja ryöstetyksi”
   Oikeiston nousu Euroopassa ”Luonnollinen reaktio erittäin väkivaltaiseen vasemmistolaiseen ja globaaliin politiikkaan”
   http://beta.oikeamedia.com/o1-82914

   Tuskin he haluavat olla mukana niissä sotaretkissäkään joihin Kalergi-Macron yrittää meitä värvätä.
   Naton ’rauhanturvajoukot’ hääräävät taas aktiivisesti Syyrian alueella kun sotatoimia tehostetaan kansan luottamusta nauttivan Assadin kaatamiseksi (sellaiset miehethän ovat nwo-eliitin pahimpia vihollisia jotka nauttivat kansansa luottamusta) ja Syyrian öljyvarojen ryöstämiseksi ja maan pankin kaappaamiseksi Rotschildien valtaan. Hyvä siis meidänkin liittyä Naton ’rauhanturvaajien’ riviin mahdollisimman pian, eikö?
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=176503

   Venäjän ilmatilan valvontajärjestelmät ovat rekisteröineet ranskalaiselta fregatilta Välimereltä ammuttuja ohjuksia kun sen kone putosi (ammuttiin) alas Syrian rannikolla, Venäjän puolustusministeriö raportoi.
   Laukaisu havaittiin samanaikaisesti, kun neljä israelilaista hävittäjää suoritti ohjusiskua Syyrian Latakian maakunnassa sijaitsevia kohteita vastaan, MoD lisäsi.
   Russia Detected Missile Launches From French Warship as Its Plane Went Down off Syria’s Coast
   https://russia-insider.com/en/russia-detected-missile-launches-french-warship-its-plane-went-down-syrias-coast/ri24772

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Tätä voi suositella kaikille ’nwo-macroneille’ jotka innolla mädättävät Eurooppaa. Meidänkin maamme eu-eliitti varmaan saa suurta nautintoa tätä The Dark Side of Paris videota katsellessaan kun turistit pakenevat Pariisin painajaista varkauksien, päällekäymisten ja terrorin pelossa.
    Pariisissa kaikki näyttää menevän ihan ’pöytäkirjojan’ mukaan joten ei muuta kuin jatketaan samaan malliin. Kaaoshan on se nwo-mafian paras keino pitää kansa nöyränä ja kiristää otteita.
    Tourists Flee ‘Nightmare’ Paris Amidst Rising Theft, Assaults, Terror
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=177177
    https://www.breitbart.com/london/2017/01/18/chinese-tourists-flee-nightmare-paris/

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
  3. Ranskan Marine Le Pen määrättiin psykiatrisiin testeihin.
   Yhtäläisyys kommunistisen NL:n ja Le Penin tapausten välillä on aivan liian ilmeinen. Kuitenkin, kuten muukin mainstream media, TIME -lehti kertoo Le Penin tapauksesta ilman minkäänlaista viittausta aikaisempiin käytäntöihin Neuvostoliitossa.

   France’s Marine Le Pen Ordered to Undergo Psychiatric Tests Over Graphic Tweets
   The parallels between what happened in communist Russia and Le Pen’s case are all too obvious. However, like the rest of the mainstream media, TIME magazine reports on Le Pen’s case without any reference to earlier precedents in the Soviet Union. Ed.

   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=176613

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
  4. Henkivartija skandaali paljastaa Macronin henkisen mädännäisyyden.
   Rogue Bodyguard Scandal Fouls Macron’s Squeaky-Clean Image
   But the affair reinforces growing public anger over what they see as Macron’s self-inflated presidential style. He is increasingly seen as arrogant, aloof, and unaccountable, with delusions of grandeur.
   — Mutta tapaus vahvistaa kasvavaa julkista vihaa siitä, minkä he (kansa) näkevät Macronin itsevaltaisena presidentti tyylinä. Häntä pidetään yhä ylimielisempänä, kylmäkiskoisena ja vastustamattomana, ja hänellä on suuruudenhulluja harhaluuloja.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=176656
   https://www.strategic-culture.org/news/2018/09/22/rogue-bodyguard-scandal-fouls-macron-squeaky-clean-image.html

   Ja tällaista miestä muiden muassa meidät ’iivarit’ ja ’haloset’ ihailevat.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. Mistä nyt tuulee, kun Suomeen ravaa yhtenään Eurooopan kaikkein kovimpia liittovaltiofanaatikkoja, ensin Macron ja sitten Saksan liittopresidentti Steinmeier? Ehkä tämä suunta on luonteva, kun lähes kaikki muut maat alkavat osoittaa jo väsymystä ja skeptisyyttä euro-projektin suhteen.
  Nykymuotoinen EU tulee hajoamaan melko pian, mutta jäljelle jää Saksan ja Ranskan muodostaman pääakselin ympärille kasattava poliittinen liitto. Muut Euroopan maat siirtynevät ETA:n tapaiseen järjestelyyn, koska haluavat itselleen takaisin kansallista poliittista päätösvaltaa. Itä-Eurooppa ja Italia näyttävät tässä esimerkkiä. Nuo maat ymmärtävät sen, ettei syvenevällä sotilaallisella yhteistyöllä ole mitään merkitystä, jos poliittinen itsenäisyys viedään. Vain virallinen Suomi uskoo moiseen hullutukseen. Tämä lienee suomalaisille poliitikoille tyypillistä. Suomi suomettuu aina johonkin valtakeskukseen päin ja herää viimeisenä tuon valtakeskuksen vallan murenemiseen.

  Itä-Euroopan maat eivät halunne luopua NATO:sta sikäli, että järjestö jättää jäsenmaille aika lailla omaa poliittista liikkumatilaa. Sen vuoksi Ranskan projekti EU:n tiivistyvästä sotilaallisesta yhteistyötä ei onnistu houkuttelemaan mukaan läheskään kaikkia NATO-maita, koska projektin siivellä viedään eteenpäin myös EU-supervaltiohanketta afrikkalaisine siirtomaineen.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 3. Tämän ’deep staten’ (varjohallitus, nwo-mafia) lakeija on myös Macron ja meidänkin maamme myyneet omat globalistimme (Juudas-pukitt, Enemy within — http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=160712 ).
  Valitettavasti omakin maamme on tämän Mafian kahleissa ja siksi menettänyt itsenäisyytensä ja oman päätäntävallan asioihinsa.
  Hälytyskellojen pitäisi soida ja valta palauttaa kansan käsiin.

  The Truth About the Deep State
  By wmw_admin on September 19, 2018

  by Jake Morphonios — Blackstone Intelligence Network Sept 16, 2018

  This 30 minute video is a good primer to share with friends and family who think YOU are a crazy “conspiracy theorist”. The information in this video is detailed and methodical. It explains what the “deep state” is and how it operates – including real examples from known US politicians who are part of the Deep State. Share this video with your friends and family.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=176533

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Näin Yhdysvalloissa:

   PERCENTAGE OF WHITES IN AMERICA

   1920 : 90% White
   1930 : 90% White (no change)
   1940 : 90% White (no change)
   1950 : 90% White (no change)

   1965 : 89% White (1% less white)
   1970 : 87% White (2% less white)
   1980 : 83% White (6% less white)
   1990 : 76% White (7% less white)
   2000 : 72% White (4% less white)
   2010 : 68% White (4% less white)
   2015 : 61% White (7% less white)
   (See here for 2015 figure)

   CHANGE FROM 1950 : 32% less white.

   Note. The figures from 1920 to 2010 given above come from the US Census Bureau.

   ”The Coudenhove-Kalergi Plan: White Genocide by Design (Part 2)”,
   https://www.theoccidentalobserver.net/2016/10/05/the-coudenhove-kalergi-plan-white-genocide-by-design-part-2/

   Artikkelin ykkösosa: https://www.theoccidentalobserver.net/2016/10/04/the-coudenhove-kalergi-plan-white-genocide-by-design-part-1/

   Tuo vuoden 2015 luku varmastikaan ei Rotschildin NWO-agentti Macronille (ja Merkelille) riitä Euroopan osalta. (NWO, Uusi maailmanjärjestys)

   Samasta aiheesta suomeksi: ”Suomen tuhoamisohjelma”, https://magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. Kommemnttia on modifioitu juridisesti suojatumpaan muotoon 22.9.2018. Toimitus.

  Katsoppa tämä video 🙂 Luulisi puolalaisten haluavan hävittävän nämä psykopaatit maastaan! pian varmaan sensuroidaan! Alla video:

  BOMBSHELL – The Planned Destruction of Poland

  https://www.youtube.com/watch?v=DaekkpJzUe4

  Juutalaisten eliitti keskustelee avoimesti kuinka tuhota yksi maa lisää!! Mitkä ovat ne keinot, joilla kamppaillaan tätä eturyhmää vastaan? Rittävätkö siihen leirit, joissa olisivat uimaaltaat ja elokuvateatterit!!

  JAKAKAA TÄTÄ ja kukaan ole todistanut feikiksi vielä! KATSOKAA NYT SAATANA!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Venäjä pyytää Iranilta lupaa käyttää sen lentokenttää — Tukeakseen sotaansa Syyriassa – loppuvatko sionistien haaveet hyökätä Iranin kimppuun ja käynnistää tuhoisa maailmansota tähän?
  https://russia-insider.com/en/russia-asks-iran-use-airbase-its-soil/ri24820
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=176660

  Zio-Cons Pushing For War with Iran + The Truth About the Iran Nuclear Deal
  An assessment of the war plans of the Trump administration as it prepares for war with Iran – including: the Truth about the Iranian nuclear deal.
  Russia Asks Iran to Use an Airbase on Its Soil
  To support its Syria war — loppuvatko sionistien haaveet hyökätä Iranin kimppuun tähän?
  Arvio Trumpin hallinnon sota suunnitelmista, kun se valmistautuu sotaan Iranin kanssa ja totuus Iranin ydinaseista.

  https://www.youtube.com/watch?v=FEf5iu5i-gw&frags=pl%2Cwn

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Kansat tukevat nationalistisia johtajia, mutta Macron sanoo heitä Euroopan lepraksi

  Monikulttuuria ja massamaahanmuuttoa vastustavat johtajat ovat saavuttaneet Euroopassa voimakkaasti jalansijaa.

  Unkarin pääministerin Viktor Orbánin Fidesz oli ylivoimainen huhtikuun parlamenttivaaleissa. Hänen voittonsa perustui kansallisen itsemääräämisoikeuden sekä kristillisen perinnön puolustamiseen ja muslimimaista suuntautuvan maahanmuuton vastustamiseen. Itävallan liittokansleri, Itävallan kansanpuolueen Sebastian Kurz ja Itävallan Vapauspuolueen Heinz-Christian Strache veivät joukkonsa voittoon samoilla vaaliteemoilla. Puolan ja Tsekin hallitukset noudattavat hyvin samantyyppisiä ohjelmia kuin Itävallan Kurz ja Unkarin Orbán. Kansallismielisen Legan johtaja, massamaahanmuuton luja vastustaja Matteo Salvini on nyt Italian sisäministeri ja maan varapääministeri.

  Kaikki edellä mainitut nationalistiset hallitukset, johtajat ja heidän puolueensa nauttivat kansansa vankkumatonta kannatusta.

  23 kannatusprosentin Macron sanoi kesällä populisteja kuten Orbán, Kurz ja Salvini Euroopan lepraksi ja kutsui eurooppalaiset taistelemaan heitä vastaan.
  https://www.kansalainen.fi/globalistisen-ja-elitistisen-macronin-kannatus-matelee-pohjalukemissa-mutta-han-kutsuu-nationalistisia-kansanjohtajia-euroopan-lepraksi/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Ranska on perinteisesti veljeillyt Venäjän ja Neukkulan kanssa ja ollut myös Serbian ystävä. Ranska on myös 200 vuotta yli ollut kommunistinen ja rapparivetoinen yleisen naurun aihe. Venäjä oli nimenomaan syyllinen Ukrainan kriisiin. Janukovitsh yritti liittää maan Venäjään

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat