Lähi-idän tuhoamisen taustat ja syyt?

Irakissa tehtiin terrori-isku viime sunnuntaina. Maan terveysministeriön mukaan iskun uhriluku on kohonnut jo yli 290:n. Tämä autopommi on vain yksi seuraus USA:n ja Britannian johtaman liittoutuman ryöstö- ja teurastusretkestä Irakiin, jota valtavirtaisen median mukaan nimitetään Irakin sodaksi.

Kirjoituksessa käsitellään Lähi-idän kriisiä ja siihen liittyviä taustoja laajemmin.

Tony Blair.
Tony Blair.

 

Liittoutuneiden hyökkäys Irakiin avasi helvetin portit maahan ja myös koko Lähi-itään. Tästä huolimatta Britannian entinen pääministeri Tony Blair vieläkin puolustaa voimakkaasti valtioterrorismiaan Irakin sodassa.

Irakin sodan jälkeinen Irak

Kuten vastoittain tapahtunut autopommi-isku todistaa, Irak on ajautunut täydelliseen kaaokseen Saddamin kukistumisen myötä. Uutisista voimme seurata aseellisia kahnauksia ja pommi-iskuja tuon tuostakin. Yhdysvaltojen ja Israelin synnyttämä ISIS riehuu pohjoisessa osassa maata.

Suruvalitteluja Bagdadissa.
Suruvalitteluja Bagdadissa.

Perussyyksi kahinointiin ei kannata nimetä muuta kuin sen, että länsiliittouma oli hyökännyt Irakiin 2003. Hyökkäys tapahtui vielä valheellisin perustein, joiden mukaan väitettiin Saddamilla olevan joukkotuhoaseita ja kytkökset terroristijärjestö al-Qaidaan. Mitään joukkotuhoaseita ei löytynyt, eikä yhteyksiä al-Qaidaan pystytty todistamaan.

Miksi Irakiin hyökättiin?

Taustaa

Ensinnäkin lienee tarpeellista mainita, että noin viisi vuosikymmentä sitten dollarin arvon mittana käytettiin kultaa, sittemmin käytännössä öljy korvasi kullan dollarin arvon mittana, tämä synnytti termin ”petrodollari”. Dollaria käytetään valuuttana suurimmaksi osaksi siksi, että Yhdysvaltojen tulot muodostuvat oleellisesti öljyn maksamisesta dollareissa. Jos ei ole dollareita, niitä joutuu ostamaan.1

Yhdysvallat teki Saudi-Arabian (S-A) kanssa öljysopimuksen, jonka mukaan öljyä sai myydä vain dollareita vastaan. Koska S-A oli OPEC:n johtavana maana tehnyt öljysopimuksen, seurasivat muutkin OPEC-maat mukana.1

Saddam halusi myydä öljynsä euroissa.

Professori ja makrotaloustieteilijä Krassimir Petrovin mukaan Yhdysvaltojen voimakkuus tietyillä talouden alueilla perustuu siihen, että vain dollaria voidaan käyttää maksuvälineenä öljystä. Luhistuisiko Yhdysvaltojen imperiumi, jos dollari menettäisi ylivaltansa öljymarkkinoilla? Varmaankin.

Saddam Hussein Irakin presidentti (16. heinäkuuta 1979 – 9. huhtikuuta 2003).
Saddam Hussein Irakin presidentti (16. heinäkuuta 1979 – 9. huhtikuuta 2003).

Saddam Hussein alkoi vaatia öljysuoritusten maksuvälineeksi euroa vuoden 2000 lopulla, myydäkseen öljyä euromaihin. Niinpä Saddam vaihtoi YK:ssa olevan 10 miljardin dollarin reservinsä euroiksi, tästä innostuivat muutkin maat, kuten esimerkiksi Iran, joka alkoi penätä öljystään korvausta euroina.1

Yllä mainitut Saddamin itsenäiset talouspyrkimykset olivat syynä Yhdysvaltojen ja Britannian johtaman liittouman hyökkäykselle Irakiin 2003. Tekaistun Irakin sodan avulla raunioitettiin Israelin vihaama hallitus ja täten varmistettiin se, että Irak myy jatkossakin öljynsä yksinomaan dollareita vastaan.

Irakiin ei siis hyökätty humanitäärisissä aikeissa. Jos joku väittää, että kysymyksessä olisi ollut ihmisoikeuksiin tähtäävät toimenpiteet, lienee hän joko höperö tai suuri valehtelija.

Mikäli Iran jatkaa itsenäistä linjaa ja on taloudellisesti riippumaton-, lienee todennäköistä, että Iranin kimppuun käydään Israelin ja muiden sionistimafioiden tuella läntisten maiden liittouman välityksellä. Näyttää kuitenkin siltä, että Iran on liian kova vastus asein nujerrettavaksi, niinpä pyrkivät IMF:n kaltaiset valtavat pankit tuhoamaan valtion korruption välityksellä.

 

Miksi Lähi-itä joutui läntisen valtioterrorin uhriksi?

Saddamin kukistamisen syynä oli siis se, että Irak noudatti itsenäistä talouspolitiikkaa ja oli varteenotettava vastustaja Lähi-idän rauhaa uhkaavalle Israelille.

Libya

Libyan entinen johtaja Muammar Gaddafi pyrki irrottamaan Afrikan maat IMF:n kaltaisten pankkien orjuudesta. Gaddafi valmistautui ottamaan kultadinaarin öljykauppaa varten ja luomaan uuden valuutan ja pankkijärjestelmän, joiden toiminta olisi ollut itsenäistä, ilman ulkomaalaisten toimijoiden vaikutusta.2

Tämä olisi tarkoittanut tähtitieteellisiä tappioita monikansallisille pankeille ja suuryhtiöille. Niinpä Nato hyökkäsi Ranskan ja Yhdysvaltojen johdolla Libyaan, raunioitti hallituksen ja murhasi Gaddafin vuonna 2011.2

Presidenttiehdokas Hillary Clinton on Wall Streetin pankkiirien, Goldman Sachsin ja Israelin suosikki.
Presidenttiehdokas Hillary Clinton on Wall Streetin pankkiirien, Goldman Sachsin ja Israelin suosikki.

Israelin suosiman presidenttiehdokas Hillary Clintonin tuoreet sähköpostivuodot vahvistavat, että Libyaan hyökkäyksen syy oli Gaddafin talouspolitiikka. Julkitulleessa sähköpostissa ilmenee erikseen kaksi länsimaalaista, jotka molemmat sattuvat olemaan juutalaisia julkisionisteja: Bernard-Henri Lévy ja Ranskan entinen presidentti Nicolas Sarkozy.

Syyria

Syyrian presidentin Bashar al-Assadin mukaan länsi käy sotaa Syyriaa vastaan erityisesti kahdesta syystä: Syyria tukee Israel-vastaista vastarintaa ja ylläpitää kansallistettua rahoitusjärjestelmää.3

Syyrian presidentti Bashar al-Assad.
Syyrian presidentti Bashar al-Assad.

Valtaosa maan pankeista, esimerkiksi Syyrian keskuspankki, Syyrian liikepankki, Maataloudellinen osuuspankki, Teollisuuspankki, Kansan luottopankki ja Kiinteistöpankki ovat valtion omistamia.3

Irakin raunioista kohosi mustana variksena äärijärjestö ISIS ja muut sen kaltaiset äärijärjestöt, joita vastaan Obama väittää käyvänsä ”sotaa”. Todellisuudessa ääri-islamistit tekevät tiivistä yhteistyötä Yhdysvaltojen ja Israelin kanssa. ISIS:iä ja al-Qaidaa käytetään nyt aseena Syyriaa vastaan ja tekosyynä amerikkalaissotilaiden lähettämiseen Lähi-itään.

Yhdysvaltojen ja sen läntisten liittolaisten Lähi-idän tuhovimmaan, erityisesti Irakin sodasta alkaen on yhtenä syynä ollut Israelin ja kansainvälisten sionistien pyrkimyksenä maailmanlaajuisen valtatasapainon maksimoiminen ja Iranin häiritseminen, mutta lisäksi oleellisena tekijänä on ollut erityisesti aggressioissa Syyriaa kohtaan Lähi-idän uusjaon suunnitelma.

 

USA ja sen liittolaiset ovat kasaarieliitina kontrollissa

____________

a)Kasaarit ovat 700-luvulla juutalaisuuteen kääntynyt turkkilais-mongolidinen kansa, joista nykyiset aškenasijuutalaiset polveutuvat. Nämä eivät ole periytyneet Palestiinan juutalaisista.

Kasasaarieliitistä käytämme tässä kirjoituksessa synonyymeinä juutalais-, sionistieliittiä tai mafiaa, jota ei tule yhdistää esimerkiksi italialaiseen mafiaan. Tässä kirjoituksessa kasaari-, juutalais-, sionistieliitillä tai mafialla ei tarkoiteta yleensä juutalaisia kansana, kollektiivisena kokonaisuutena tai yksilöinä, vaan poliittisena eturyhmänä.

Adrian Salbuchi osuu asian ytimeen puhuessaan maailmanmahdeista, hän kirjoittaa: Yhdysvallat johtaa maailmaa, mutta sitä ja muita maailmanmahteja hallitsee sionismi.

Tai “Amerikka hallitsee maailmaa, me (juutalaiset) hallitsemme Amerikkaa. Koskaan ennen eivät juutalaiset ole käyttäneet näin paljon vaikutusvaltaa maailman voiman keskukseen.”– sanoi israelinainen toimittaja ja kirjailija Uri Avnery, (‘The Night After’, CounterPunch, 10.4.2003.)

Alleviivaamme nyt sitä tosiasiaa, että todellisuudessa Irakiin hyökkäys ei syntynyt Yhdysvaltojen ja Britannian johtaman liittouman vaikutuksesta. Kuten myös länsimaiden liittoutuman valtioterroristiset sotatoimet Lähi-idässä esimerkiksi Libyassa ja Syyriassa, eivät ole syntyneet USA:n ja sen tiettyjen liittolaisten toimesta, vaan kasaarimafian taustavaikutuksesta. Kuten Salbuchi toteaa, että Yhdysvallat johtavat maailmaa, mutta juutalainen eliitti hallitsee Yhdysvaltoja.

Irak siis lyötiin kivikauteen pirullisen kasaarimafian ja Israelin vaikutuksesta. Samoin Israel ja mainittu mafia, ovat Libyan tuhoamisen ja siihen liittyvän, arabikevään sekä Syyrian sodan taustalla. Kasaarimafia on itse asiassa lähes kaikkien globaalien kriisien, sisällissotien, sotien, ja maailmanlaajuisten sotien synnyttäjinä tai taustavaikuttajina. Tämä tosiasia pitäisi jokaisen ihmisen tiedostaa, eikä vain puhua, että USA ja Nato ovat konfliktien aiheuttajina, vaikka ne ovat vain instrumentteja.

Mihinkä perustuu USA:n vaikutus kansainvälisissä päätöksissä?

Yllä olevaan alaotsikkoon on selvä vastaus. Sionistit pystyvät synnyttämään kansainvälisiä kriisejä esimerkiksi USA:n välityksellä siksi, että Yhdysvalloilla on supervaltana dominoiva vaikutus Eurooppaan ja myös Yhdistyneisiin Kansakuntiin sekä sotilasliitto Natoon. Tietysti myös USA:n liittolaiset kuten Britannia on tehokas sionistien ”rauhaan” pakottamisen välineistä.

Bruttokansantuote toimii yhtenä taloudellisen vallan mittarina. Kun tarkastelemme BKT:n kehitystä esimerkiksi viimeisen 50 vuoden jaksolla niin huomaamme Yhdysvaltojen hallitsevan aseman, jota uhmaa vain Kiina.4

Kansainväliseen rahoitustoimintaan liittyen pankkiirieliitti pystyy saavuttamaan ratkaisevaa globaalia hegemoniaa valtioita köyhdyttävällä velkajärjestelmällään.

Yhdysvallat on yksi YK:n pysyvistä jäsenvaltioista. Turvallisuusneuvostossa pysyväisjäsenillä on veto-oikeus, jolla yksikin pysyväisjäsenistä voi estää minkä tahansa päätöslauselmaehdotuksen voimaantulon. Tämä on yleisesti tiedossa oleva asia.

YK:n liittyvien tapauksien esimerkit

USA on suojellut YK:ta helvetti valtio Israelia useita keroja. Yhdysvallat torbetoi vuonna 2012 Venäjän laatiman päätöslauselmaehdotuksen äänestyksen YK:n turvallisuusneuvostossa. Tässä Venäjän ehdotuksessa tuomittiin käynnistyneet väkivaltaisuudet Gazassa.5

USA tyrmäsi veto-oikeudellaan YK:n päätöslauselman, joka olisi tuominnut Israelin toimet Länsirannalla ja Gazassa. Syyrian laatima päätöslauselmaesitys olisi moittinut Israelia kolmen YK:n työntekijän surmaamisesta ja YK:n alaisen Maailman elintarvikeohjelman varaston tuhoamisesta Gazassa.6 Näitä esimerkkejä riittää loputtomiin.

Nato

Yhdysvallat on ylivoimaisesti suurin jäsenmaa Natossa, joten USA:lla on luonnollisesti merkittävästi vaikutusvaltaa Natossa.

Kansainväliset rahoituslaitokset ja finanssikeinottelu

Talmudistien käsissä olevat johtavat kansainväliset rahoituslaitokset ovat Itä-Euroopan ja kolmannen maailman taloudellisen kurjuuden taustalla. Itse asiassa lähes kaikki maailman valtiot ovat loputtomassa korkovelkaorjuudessa globaalille pankkiirieliitille. IMF sanelee lainan saaja maille hyvinvointiin ja taloudellisen itsenäisyyden musertavat ehtonsa.

Juutalaisella mafialla on myös käytössään kansainvälinen finanssikeinottelu, jota Goldman Sachs (GS) entisenä investointi- ja nykyisenä liikepankkina tehokkaimmin edustaa. Totisesti GS ei ole vain kansainvälisen finanssikriisin aiheuttaja, vaan USA ja muu maailma ovat saaneet tuntea tämän hyisen verenimijän läsnäolon kuolettavasti taloudessaan. Ennen muuta GS:n toiminta on ollut tuhoisaa terveille yrityksille ja julkiselle hyvinvoinnille. GS on keinotellut johdannaisilla, roskalainoilla, arvottomilla osakkeilla ja niin edelleen.7

Jo vuonna 2011 BBC Interview:n haastattelussa väitettiin, että maailmaa hallitsee GS eikä hallitukset. Väitteessä oli varmasti perää, sillä GS:lla oli jo tuolloin noin 50 biljoonaa dollaria sijoitettuna johdannaismarkkinoille. Luku on likipitäen yhtä suuri kuin koko maailman BKT.

GS lahjoittaa myös säännöllisesti valtavia summia erilaisille sionistisille järjestöille, kuten kansainvälisiä lakeja rikkoville laittomille juutalaissiirtokunnille Palestiinassa.

Muiden muassa näiden yllämainittujen supervaltojen ja kansainvälisten organisaatioiden ja blokkien kautta juutalainen eliitti eli mafia vaikuttaa kansainvälisiin tapahtumiin. Tämä onnistuu, sillä sionistien nukkehallitsijat ovat levittäytyneet laajalle. Yhdysvalloissa oli Bushit ja nykyisin on Obama, Iso-Britanniassa oli Cameron ja Blair, Ranskassa oli Sarkozy ja nykyisin Hollande, Italiassa oli Berlusconi ja Suomessa sionistit Sauli Niinistö ja Juha Sipilä.

Lisää perusteluja kasaarimafian vaikutusvallasta

Adrian Salbuchi vahvistaa yllä olevia väitteitä juutalaisesta mafiasta kirjoittaessaan, että:

Sionismi on pesiytynyt koko maailman valtarakenteisiin ja käyttää NATO:a ja YK:ta omien tavoitteiden ja suunnitelmien täytäntöönpanoon ja samalla kaikkia meitä muita vastaan. Heidän johdollaan USA, Englanti, Ranska ja NATO tuhosivat Libyan tukemalla CIA:n kouluttamia terroristeja, jotta suuret öljy-yhtiöt Esso, BP, Total ja ENI voivat ryöstää Libyan öljyn ja kullan. Samalla murhattiin Libyan johtaja Muammar Gaddafi ja koko hänen perheensä ja suurin osa kannattajista. Niin katosivat myös Gaddafin suunnitelmat kultadinaarista, jolla olisi käyty kauppaa sen hyväksyneiden maiden kesken, kuten Sudan, Arabiemiraatit, Iran, Irak, Malesia, Indonesia ja Burma.

Mutta, koska väite nukkehallituksista on oleellinen todistusaineisto juutalaisen mafian vaikutusvallasta maailman suurvaltoihin ja sitä kautta koko maailmaan, perustelemme väitettä hiukan.

Tohtori David Duke viittaa kirjassaan Jewish Supremacism Yhdysvaltojen entisen ulkoministeri John Foster Dullesin esittämään juutalaisten eturyhmien vaikutusvaltaan:

Dullesin mukaan juutalaisilla eturyhmillä on erittäin voimakas kontrolli uutismedioissa ja samalla hallitsevat ja ohjailevat kongressimiehiä. Dulles on huolissaan siitä tosiasiasta, että juutalaisryhmittymien vaikutusvalta on täysin vallitseva esimerkiksi kongressissa, jossa on miltei mahdotonta tehdä mitään, ilman vaikutusvaltaisten järjestöjen hyväksyntää. Israelin suurlähetystö käytännössä määräilee kongressia maan vaikutusvoimaisten sionistijärjestöjen kautta.8

Vuoden 2014 tapahtumista Yhdysvalloissa Duke kirjoittaa kotisivullaan kuinka Barack Obama oli nimittänyt valkoisen talon kansliapäällikkönsä Jacob Lew’n valtionvarainministeriksi. Jälleen yksi sapattia juhliva ortodoksijuutalainen pääsi asemaan, joka takaa suunnattoman taloudellisen vallan Yhdysvalloissa ja maailmalla. Yhdysvallat saivat jälleen yhden johtajan, joka noudattaa Talmudin tarkkoja määräyksiä.

Talmud on rasistinen maailmanvalloitusohjelma.

Senaattori Paul Findley mukaan juutalaisilla (siis vaikutusvaltaisella juutalaisten mafialla) on hyvin tehokas Israelin intressejä ajava painostusryhmä, niin kutsuttu Israel lobby, jonka suurin järjestö on American Israel Public Affairs Committee eli AIPAC. Tämä olisi kaikkein voimakkain ja pelottavin painostusryhmä Washingtonissa kuten myös ulkopolitiikassa. AIPAC on ylivertainen tehokkuudessaan ja kauhistuttavin painostusryhmä mafian kaikista 3000 painostusryhmästä.9
Myös professorit John Mearsheimer Chicagon yliopistosta ja Stephen Walt Harvardin yliopistosta kirjoittivat yhdessä akateemisen paperin The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy (2006) ja myöhemmin aiheesta kirjan The Israel Lobby (2007), jossa he selittävät Israel lobbyn kokonaisuudessaan ja paljastavat sen valtavan vaikutusvallan USA:n politiikassa osoittaen, kuinka Israel lobby oli ratkaisevin tekijä USA:n viemisessä Lähi-itään sotaan Irakia vastaan vuonna 2003.

Markku Juutinen

 

Lähteet

1.      Krassimir Petrov (23.1.2006)- Reference: LeMetropole Cafe: Saatavilla: http://www.masternewmedia.org//#ixzz4Dl8Torno; Krassimir Petrov (29.9.2004). Oil performance in a worldwide depression. Saatavilla: https://www.oroyfinanzas.com/en/2004/09/oil-performance-in-a-worldwide-depression/; Krassimir Petrov (17.1.2006). The Proposed Iranian Oil Bourse. Saatavilla: http://www.resilience.org/stories/2006-01-17/proposed-iranian-oil-bourse

2.      DV: Libya: All About Oil or All About Banking?

3.      Bashar al-Assadin haastattelu (1.7.2016). President Assad’s interview with SBS NEWS AUSTRALIA.

4.      World Bank 2015

5.      Reuter (20.11.2012). U.S. blocks U.N. Security Council action on Israel-Gaza conflict. Saatavilla: http://www.reuters.com/article/us-palestinians-israel-un-idUSBRE8AK05Q20121121

6.      Yle/Reuters, AFP (21.12.2002). Saatavilla: http://yle.fi/uutiset/usa_tyrmasi_israelin_tuomitsevan_yk-lauselman/5125041

7.      Taibbi, Matt (4.5.2010). The Great American Bubble Machine.

8.      Duke, David (2003). Jewish Supremacism.

9.      Findley, Paul (2004). Republican Paul Findley Dares to Speak Out — Again ! – AIPAC Exposed

14 kommenttia

 1. Hyvä kirjoitu jälleen kerran. Kiitos mielenkiintoisista lukuhetkistä, teette tärkeää työtä tuomalla valoa pimeyteen.

  Plusääni(23)Miinusääni(1)
  1. Psykoottista paranoijaa ja paljon, onko kukaan muuten ihmetellyt mitä syitä on Israelvihan sekä juutalaisvihan lietsojilla. Olen sitä joskus kysellyt, mutta ei järkevää kiihkotonta vastausta.

   Mistä siis johtuu saraalloinen, järjetön ja fanaattinen juutalais- ja Israelviha?

   Muslimeilta, kansallissosialisteilta ja vasemmistolta sen vielä jotenkin ymmärtää, nehän ovat jo lähtökohtaisesti henkisesti tasapainottomia fanaatikkoja.

   Mutta ei muuten järkeviltä ja jokseenkin normaaleilta tasapainoisilta, jopa akateemisilta ihmisiltä, jotka voivat suhtautua kiihkottomasti ja tasapainoisesti lähes kaikkeen.

   Plusääni(0)Miinusääni(9)
 2. Kasaarimafiakin olisi aika hampaaton ilman velkarahajärjestelmää.

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
 3. Kasaarijuutalaisia on ehkä eniten Venäjällä. Suomalaiset uskovaiset kuljettivat heitä lentokonelasteittain Israeliin 80-luvun lopulla mutta paljon jäi vielä Venäjällekin.
  Vielä tänäkin päivänä juutalaisilla on erittäin vaikutusvaltainen asema Venäjällä ja heillä on periaatteessa kaikki bisnekset käsissään. Venäjällä tavallisen ihmisen on lähes mahdotonta aloittaa mitään liiketoimia sillä kaikki on juutalaisten kontrollissa.Tavalliset venäläiset inhoavat heitä sillä he tietävät että juutalaiset olivat syy heidän kärsimyksiinsä neuvostoaikana. Juutalainen eliitti eli herroiksi ja kansa näki nälkää myös Neuvostoliitossa.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 4. Juutalaisilla on tähtitieteellinen määrä verta käsissään. Juutalaiset ovat onnistuneet saastuttamaan Kristinuskonkin, jonka Marthin Luther (1483-1546) reformoi Rooman Paavin mädättyneestä ja vääräoppisesta Raamatun tulkinnasta ja hallinnasta Luterilaisuudeksi. Hän on kirjoittanut kirjan: ”Juutalaiset ja kaikki heidän valheensa”. Kirja, josta ei ole liielmältä ”meteliä” pidetty koskaan papistommekaan taholta. Tarkoitan luonnollisesti menneisyyttä, sillä nykyinen kirkkomme on ”pihalla kuin lumiukko” homosteluineen ja Islamin nuolemisessaan unohtaen ne todelliset Kristityt, jotka kärsivät brutaalia vainoa Arabimaissa ”vääräuskoisina”. Eli Arkkipiispamme johdolla he kaulailevat omia pyöveleitään. Niin onko tämä nyt sitten sitä ”Vihollisen rakastamista”, tuskin. Se on punavihreää ja kulttuurimarxistista politiikkaa kannattavaa harhaoppisuutta ja Jumalan Sanan maahanpolkemista, jolla haetaan vain ”maailmankunniaa” ja populismilla.
  Tsuhnat uskovaiset tosiaankin avustavat Israelia ja ovat täysin ”suvakkeja” suvakkien tavalla kohdistaen sen juutalaisiin. Eli sellaista Israelin veritekoa ei olekaan, josta heiltä voisi odottaa poikkipuolista sanaa. Hiljaa olemalla he kieltävät Jeesuksen asettamat hyveet ja pohjimmaiset kristillisyyteen kuuluvat elämänarvot ja eettiset arvot johon kaikki nojaa.

  Äärimmäisen tyhmää, ajatellen mitä Benjamin Netanjahu (entinen Israelin pääministeri) on sanonut kristityistä: ”Kristityt ovat pohjasakkaa, mutta sitä ei pidä sanoa Heille. Näitä hyväuskoisia idiootteja on käytettävä hyväksi niin kauan kuin se on vain mahdollista”.
  Lisäksi juutalaisuuteen kuuluu ns. pakanoiden halveksunta ja heidän pitäminen ”eläiminä”, joilla on tuskin olemassaolon oikeutta, muutoin kuin juutalaisten orjina sitten kun HE hallitsevat koko maailmaa HERRA ROTUNA. Mitä eroa tässä on Hitlerin käsityksiin arjalaisen rodun hallitsevassa asemassa Euroopassa ja Venäjällä???
  Ns. kristittyinä emme saa unohtaa sitä tosiseikkaa, että olemme ”vääräuskoisina” henkipattoja niin uslimien taholta kuin juutalaistenkin.
  Ja mitä meille on sanottu: ”Se joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu”. Pidä siinä sitten puolesi.

  Plusääni(12)Miinusääni(3)
  1. Usko tulee ennen tekoja ja hyveitä, ei päinvastoin. Siinä on kristinuskon ydin, jopa Lutherin mukaan.

   Ja tuo herra rotu -juttusi on todennäköisesti potaskaa.

   Se miekkaan hukkuu todellakin joka lähtee nykyistä Jumalan vihaa vastaan ihmisvoimin taistelemaan.

   Ja jos tarkoitat kristityn toisen posken kääntämistä tms., niin toisten suhteen kristitty ei käännä poskea, sitä ei missään käsketä. Jos kristityllä siis esimerkiksi on huollettavia, hän taistelee heidän puolestaan kaikin laillisin keinoin (esim. turvautumalla esivallan oikeuslaitokseen). Ja jottei huollettava menettäisi huoltajaansa, kristitty huoltaja myös siinä suhteessa puolustaa itseään, ettei huollettava joudu tuuliajolle. Silloin kristitty puolustaa itseään kaikin laillisin keinoin, ei itseään puolustaakseen vaan huollettavaansa puolustaakseen (ettei tämä menetä huoltajaa). Toisten puolesta kristitty taistelee kaikin keinoin, itseään ei mitenkään (ellei toisten etu vaadi). Esivallan viroissa kristitty voi toimia sotilaana, tuomarina, pyövelinä, kenraalina jne.
   Kristitty kaikin tavoin tukee ja puolustaa kuria yhteiskunnassa, esivaltaa, että esim. täkäläisillä krvillä olisi helpompaa elää.

   Mutta tätä nykyistä Jumalan vihaa vastaan on vahingollista miekan kanssa lähteä kenenkään heilumaan, siitä seuraa tuomio (Room. 13:2). Juuri nyt tehdä pitäisi tehdä parannus: Lastenmurhista, homoudesta, kirkon vesittämisestä, kaikista synneistä, turvanauonnasta! Aborttilaki on kumottava. Homoseksuaalisuus on moraalin turmelijana kiellettävä. Kristinusko on saatettava maassa kunniaan. Kirkot on palautettava Jumalan sanan kirkoiksi. Kaikki tällainen onnistuu vain jos suuri osa kansasta tekee parannuksen Jumalan edessä (parannus = katumus + usko). Vain siten Jumalan viha poistuu päältämme, ja kansa ja maa alkavat taas voida hyvin. Koska kaikki eivät tee parannusta, Jumala on säätänyt kansoille esivallat, joiden tehtävä on ”miekan” avulla panna kuriin viholliset ja rikolliset, että maan päällä ylipäätään voisi elää, Room. 13:1-5.

   Kts. seuraavan artikkelin kommenteista, ”Vesa-Ilkka Laurio 9.4.2016 at 16.57” -kommentti, otsikolla : ”Vastine Pelexin kommenttiin, osa 1”. Siellä tämä asia, eli Jumalan viha tätä heittiölaumaa kohtaan, on selitetty kokonaan ja ymmärrettävästi.

   Helsingin Sanomat riensi Halla-ahon apuun – eikä ihme!

   Tässä vielä linkki ko. kommentin osaan 2, tuon saman Magneettimedia -artikkelin kommenteissa tämä siis. Tämä kommentti löytynee myös googlella : ”Vesa-Ilkka Laurio 9.4.2016 at 16.58 Vastine Pelexin kommenttiin, osa 2.”

   Tässä vielä linkki siihen, joka ei ehkä kuitenkaan toimi…
   href=”https://magneettimedia.com/helsingin-sanomat-riensi-halla-ahon-apuun-eika-ihme/#comment-32539″>Vastine Pelexin kommenttiin, osa 2

   Plusääni(4)Miinusääni(3)
 5. Jos haluaa olla optimisti, niin voisi sanoa klassisesti, että ” ensin he eivät välitä sinusta, sitten he pilkkaavat sinua, sitten he taistelevat sinua vastaan ja sitten sinä voitat”.

  Monella tapaa juuri nyt ollaan jo siirrytty vaiheeseen, jossa vihollinen (kyllä, juuri he, nimenomaan juuri SE porukka) taistelee täysillä meitä vastaan. Ja ihan kohta me voitamme.

  Tällä hetkellä menossa on vaihe, jolloin sananvapaus viedään (on jo viety) ja kohta toisinajattelijoita vangitaan (on jo vangittu), mutta se ei riitä. Vihollisen on tavalla tai toisella päästävä TAPPAMAAN meitä, kuten bolshevikki (J) teki Neuvostoliitossa kristityille. Heillä oli NKVD ja kyllä, sananvapautta ei ollut, ja kaikki toisinajattelijat vangittiin ja sitten kaikki tapettiin.

  Nyt tämä tappaminen on ongelma ja vangitseminenkin on ongelma, sillä kiusallisesti kansa (suuri, merkitsevä osa siitä) tietää jo ennakolta, että a) sananvapaus viedään, b) toisinajattelijat vangitaan ja c) heidät halutaan tappaa.

  Niinpä riidankylväjät (juuri HE, se sama porukka) luovat juuri nyt infrastruktuuria, joka sallii NKVD-tyyppisen tappamisen eli Bolshevikkivallankumouksen (J) 2.0.

  Tähän tarvitaan a) sorrettu luokka (maahanmuuttajat/islamistit/neekerit, b) valkoisten ja sorrettujen välinen viha ja c) taho, joka tulee ”hoitamaan” ongelman. Tämä malli on jo monessa maassa valmiina ja sitä testataan juuri nyt mm. ”Black Lives Matter”-farssilla. Katsotaan, kuinka nopeasti kansa saadaan suosiolliseksi kaikkien oikeuksien menettämiselle.

  Tämä on aivan päivänselvää ja itse asiassa meillä valkoisilla ei ole minkäänlaista ristiriitaa mustien, islamistien tai pakolaisten välillä. Sovittamaton ristiriita on vihollisen (kyllä, juuri HE) ja kansamme myyneiden oman eliitin välillä. Tämä ristiriita ei ratkea ennen kuin joko kansa tai eliitti on poistunut yhtälöstä ( ja tietenkin vihollinen, juuri HE).

  Paras tapa voittaa tämä taistelu olisi jollakin tavalla saada aikaan liittoutuma sen ”vihollisen” kanssa, joka ei ole vihollinen eli ”sorretun” kansan kanssa. Eli kääntää kupit ylösalaisin ja hyökätä yhdessä oikean vihollisen ja maanpetturieliitin kimppuun. Itse asiassa me valkoiset olemme jo sorrettuja, joten emme häviäisi mitään liittymällä ”sorrettuihin”.

  Se olisi makeaa mahan täydeltä, kun eliitin paijaamat pumpelot olisivat yhdessä rintamassa meidän kanssamme ja eliitillä ei olisi muuta kuin lasiset torninsa. Se olisi makeaa oikeutta. Ihan OIKEA vallankumous, ei teatteria, vaan oikeaa VALLAN KUMOUSTA. Parhaaseen tyyliin, ilman sääliä, kaikki kansat yhdessä, yhdessä rintamassa, yksi tavoite: herrakansan loppu.

  Jokainen miettiköön mielessään, miten tuo herrakansa muodostuu, minkälaisista ihmisistä. Kenellä on se kuuluisa ETUOIKEUS. Kuka elää muurien takana, kuka kouluttaa lapsensa parahaimmissa kouluissa, kuka ei avaa rajojaan, kuka se on?

  Mieti sitä.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
   1. Eihän suomalaisetkaan niin kovin puhtoisia pulmusia taida olla kun suomalaiset uhraavat n.10 000 ihmistä jumalilleen vuosittain. Ja miten paljon muslimit uhraavat ihmisiä kuujumala Allahilleen päivittäin. Fanaattiset islamisti papistot Hamas. Boko Haram, PA, ISIS, PLO, al-Fatah, Hezbollah, etc. hoitavat ihmisuhrit Allahilleen sekä Mohammadilleen.

    Islam on antikristillinen, totalitäärinen sekä fanaattinen orjuuttamisen, häpäisyn, teeskentelyn, valehtelun, koston, murhien, petoksien uskonnollispoliittinen systeemi.

    Islam on kaiken kattava vauvasta vanhukseen aivopesu ohjelma ja he luulevat autuuttavansa sielun murhaamalla vähintään yhden juutalaisen ja monta muuta kafiiria tai kuffaria.

    Muslimit huomaavat petoksen, jonka kohteeksi he väärän profeetan Mohammadin kautta ovat joutuneet, heitä vastassa ei olekkaan 72 neitsyttä, ei vapaata viinien haistelumaistelua, eikä .. etc. Vain demonien kauhistuttavia hahmoja.

    Lohduton on heidän kohtalo, kun he kuolevat, alas Tuonelaan on heidän tiensä johtava ja heidän on tultava Jumalan suuren valkoisen Tuomioistuimen eteen. Heidän kaikki synnit luetaan ääneen kaikkien korvien kuulla.

    Heidän kaikkien ja jokainen vuorollaan on polvistuttava ja tunnustettava Yeshúa HaMassiach Herraksi.

    Tuomion jälkeen heidät heitetään siihen Tulijärveen jossa Peto, Antikristus ja Väärä profeetta jo ovat, he ovat ensimmäiset sinne joutuvat, eikä heidän tarvi tulla Jumalan valtaistuimen eteen, he ovat elävältä sinne heitetyt.

    Plusääni(0)Miinusääni(6)
    1. Lisätäkseni vielä sen ettei yksikään jumalaton pääse koskaan Helvetin tuomiota pakoon.

     Jeesus Kristus sanoi:
     MINÄ OLEN, saman kuin palava pensas Moosekselle.
     MINÄ OLEN Tie, Totuus ja Elämä, ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin Minun kauttani.

     Ilman Jeesusta Kristusta ihmisillä ei ole elämää, vain olemista, kunnes kuolema korjaa ja ihmisen sielu ja henki menee Tuonelaan odottamaan Viimeistä Tuomiota.

     Plusääni(0)Miinusääni(5)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat