Ranskan uuden presidentin voitto sai iloisen vastaanoton Israelissa

Emmanuel Macronin voitto Ranskan presidentinvaaleissa sai Israelissa vahvan tuen äänestäjiltä ja politiikoilta. Israelilaislehti Times of Israel uutisoi:

”Toisessa maanosassa Israelin ranskalaiset aiheuttivat tungoksen äänestyspaikoilla estääkseen Le Penin nousun […] Pitkät jonot kerääntyivät äänestyspaikoilla ympäri Israelia, kun äänestäjät osoittavat huolta Ranskan tulevaisuutta ja siellä asuvia sukulaisia kohtaan.”

Moni Ranskan kansalaisuuden omaava israelilainen olikin hyvin huolissaan kansallismielisestä presidenttiehdokkaasta Marine Le Penistä. Finanssieliitin ja vasemmiston ykkösehdokkaan Emmanuel Macronin puolesta kuultiinkin monenlaisia kommentteja.

52 vuotta Ranskassa asunut 82-vuotias Anette asuu nyt Israelissa. Hän kommentoi Ranskan vaaleja seuraavasti:

”Näin väittelyn, ja Le Penin sanat muistuttivat minua vuodesta 1939. ’Minä olen kansan puolella, minä olen kansan puolella’ [Le Pen sanoi]. Me tiedämme mitä tapahtuu seuraavaksi. Kaikki mitä hän sanoi oli niin järkyttävää, koska hän oli niin aggressiivinen.”

Neljä vuotta Israelissa asunut Rebecca kommentoi:

”Minun toivoni on, että hän [Macron] voisi laittaa Ranskan takaisin raiteilleen, kunnostaa maan talouden ja lisätä työllisyyttä. Ranskan täytyy pysyä demokratiana ja avoimena maana, kuten se aina on ollut.”

Ranskan kansalaisuuden omaavat israelilaiset olivatkin vahvasti Macronin takana. Ranskan Israelin suurlähettilään Helene Le Galin mukaan, jopa 96 prosenttia heistä äänesti Macronia.

Le Gal kommentoi radiohaastattelussa, että Macron on hyvin ystävällinen Israelia kohtaan. Hän ei tarkentanut mitä hän varsinaisesti tarkoitti tällä. Aiempia Macronin eleitä voidaankin varmasti kutsua ”ystävällisiksi” Israelia kohtaan, sillä hän on halunnut sotaa Israelin vihollista Syyriaa vastaan.

Poliittisen eliitin reaktio

Emmanuel Macron on vuosien varrella ehtinyt luoda hyvät suhteet Israelin politiikkoihin. Esimerkiksi ”maailman vaikutusvaltaisimman juutalaisen” tittelin ansainnut Yair Lapid on hyvissä väleissä Macroniin ja ilmaisi tukensa Macronin vaalikampanjalle. Kuultuaan Macronin voitosta hän lähetti heti onnittelunsa.

Lapid ei ollut ainoa, joka oli  tyytyväinen globalismia syleilevän pankkiirin voittoon:

”Viranhaltijat poliittisen spektrin joka laidalta onnittelivat Ranskan uutta presidenttiä, äärioikeistolaisen ehdokkaan Le Penin tappion jälkeen”

Juutalaisvaltion pääministeri Benjamin Netanyahu kommentoi Macronin voittoa seuraavasti:

”Odotan innolla pääseväni tekemään yhteistyötä presidentti Macronin kanssa […] Israel ja Ranska ovat olleet pitkään liittolaisia ja olen varma, että jatkamme yhteytemme syventämistä.”

Macronin voittoa hyvyyden symboliksi kuvaillut politiikko Shelly Yachimovich julisti:

”Tavallisuus on voittanut, synkkä antisemitismi ja pahanlaatuinen rasismi kokivat tappion. Se on hyväksi meille, hyväksi Ranskalle ja hyväksi Israel–Ranska-suhteille, hyväksi demokratialle, hyväksi maailmalle. Vain hyväksi.”

Samankaltaiset kannanotot jatkuivat, kun vasemmistolainen juutalaispolitiikko Amir Peretz kertoi:

”Tämä on tärkeä tappio fasismille, antisemitismille ja tyhjälle populismille. Onnea Ranskan uudelle presidentille!”

Israelilaispolitiikko ja entinen Israelin ulkoministeri Tzipi Livni kehui Ranskan olevan ”valaistunut” Macronin voitosta:

”Onnea Emmanuel Macronille, valaistuneen Ranskan presidentille.”

 

3 kommenttia

 1. https://www.youtube.com/watch?v=cbeuMG71nqU

  Robert David Steele ex-CIA agent in Tana Bru, Norway Entinen CIA:n agentti luennoi Tenojoella

  HARMI ETTÄ NÄINKIN TÄRKEÄT LUENNOITSIJAT TULEVAT SUOMEEN JA YOUTUBE KATSELU KERTOJA EI JUURI OLLENKAAN! Suomalaiset ovat saatanasta, miten vittu voi olla ettei kiinnosta! No ehkä ovat ansainneet tuhonsa!

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 2. Macron on osa Eurooppaa vastaan käytävää sotaa. Sotatoimi ja sotilas kristinuskoa, valkoisia, kansakuntia, nationalismia, koko ihmiskuntaa vastaan. Eurooppalaiset on alistettu itsensä vastaisen sodan välineiksi, vaikka vaalitulostakin jouduttiin vääristelemään:

  http://nwo.11syyskuu.net/

  ”6.5.17 Macronin sähköpostit: CIA jälleen sekaantuu Ranskan presidentinvaaleihin! ”Emmanuel Macronin vasta hakkeroidut sähköpostit paljastavat Yhdysvaltain törkeän sekaantumisen Ranskan presidentinvaaleihin. Macronia on rahoitettu ja tuettu vuosikaudet, jotta hänestä tulisi Yhdysvalloille uskollinen Ranskan presidentti. CIA rahoitti myös Macronin hyväksi äärivasemmiston mielenosoituksia Le Peniä vastaan.”

  http://aasinmyssy.blogspot.fi/2017/05/rooseveltin-tie-sotaan.html

  ”Todellisuudessa liberaalidemokraattien missiolla ei ole hirveästi eroa kommunismin kanssa ja tämä käy koko ajan selvemmäksi, mitä totalitaarisemmaksi meno muuttuu. Sama eliitti perusti kommunismin ja loi vasemmisto-opit. Sama eliitti on pyörittänyt kommunismia. Siten ei ole ihme, että eri maiden liberaalidemokraatit alkavat muistuttaa koko ajan enemmän kommunistien kaltaisia ihmiskunnan vihollisia ja pelkkiä paholaisen kätyreitä. Tämä johtuu täydellisestä vallasta, sillä kaikki ovat nykyisin liberaalidemokraatteja. Kuitenkin nämä ovat aina olleet solutettuja ja täydellisesti vapaamuurariohjauksessa. Ei ihme, että he muodostivat aikoinaan kommunistien kanssa ”kansanrintaman” eri maiden kansallismielisiä vastaan. Tietenkin todellisuudessa nationalistit edustavat kansaa ja ajavat kansakuntien asiaa. vastapuoli on nimenomaan kansan vastainen rintama. Nykyisin kaikkien on oltava kansan vihollisia. Muita vaihtoehtoja ei suvaita eikä oikeastaan osata edes hirveästi kaivata tai ei osata kaivata, vaikka jotain tuntuu olevan pahasti vinossa. Kaikki on tietenkin röyhkeämpää, kuin esim. 100 vuotta sitten. Silkkaa alistumista. ”Kv. velvoitteet” ja väkivaltakoneistot alistavat. Toimeentulo on kiinni oikeaoppisuudesta jne.

  Eliitti vihaa ihmiskuntaa yli kaiken. Suomessakin julkaistut teokset erehtyivät, kun ne jo 20-luvulla ja aiemminkin esittivät USA:n ja demokraattiset länsimaat tahona, joihin kaikki toiveet asetettiin. Tietenkin jo tuolloin oli peikkona kommunismi. Suomessa lähempänä kuin muita, vaikka monissa maissa vihollinen oli rajojen sisällä. Moni uskoi demokratiaan ja idealismin aitouteen. Kuitenkin demokraattisia maita johti sama saatanallinen taho kuin kommunistisia maita. Vihollinen, joka demokratiansa kanssa pyrki vain tuhoamaan Euroopan kansakunnat. Kaikki osoittautuikin vain olevan sotaa toiveikkaita länsimaalaisia vastaan. Moni ei tajua tätä vieläkään, kun Eurooppa hukkuu mamumassoihin ja hullutuksiin. USA:n ja Lännen taustalla vaaniva eliitti olikin vihollinen, joka halusi vain tuhoa ja kuolemaamme. Se lumosi seireenilauluillaan ja sai otteeseensa riittävästi maita, joiden kautta se pystyi tuhoamaan fasistiset maat sodalla. Juuri fasismiin ja kansallissosialismiin olisi pitänyt panna kaikki toivo.

  EU on CIA:n luomus. CIA alkoi työstää Euroopan Unionia heti 2. maailmansodan jälkeen. Yksi tärkeimmistä hankkeen toimijoista oli Winston Churchill. Ilmeisesti vasta nyt alkaa valjeta, mitä tämä projekti tarkoittaa. Tuntuu siltä, että EU on vain ja ainoastaan väline, jolla eurooppalaiset kansakunnat murhataan. Kun liittovaltio ja siis diktatuuri oli saatu valmiiksi, aloitettiin massamittainen väesönsiirto Kolmannen maailman maista Eurooppaan. Tätä oli valmisteltu salaa jo vuosia. Jo vuonna 2000 on kaavailtu 500 miljoonan ihmisen siirtämistä Eurooppaan vuoteen 2050 mennessä. Valkoisten kansakuntien syntyvyyden rajoittaminen ja muut toimet tuntuvat kaikki viittaavan siihen, että Morgenthau-suunnitelmaa aletaan nyt viedä tehostetusti loppuun, kun sen toteutus oli pantu ensin lähes jäihin ja sitten sitä on toteutettu pienellä liekillä. Saksalaisten lisäksi aggressio suuntautuu kaikkia eurooppalaisia kansakuntia vastaan. Liberalismilla ja kommunismilla ei tunnu olevan mitään eroa ainakaan lopputuleman suhteen ja kansakuntien kohtalon. Mutta saman tahon luomuksia ja pyörittämiä ne ovatkin aina olleet ja maailmansodan kulku sekä Neuvostoliiton syntyhistoria ja sen myöhemmät vaiheet osoittavat samaa. Maailmansota alkaa hahmottua sotana eurooppalaisia kansakuntia vastaan. Ns. demokratia voitti, mutta demokratia on itse asiassa tuhoväline, jolla kansakunnat tuhotaan ja tapahtuu siirtyminen kommunismiin. USA:n todellinen valtias on luonut todellakin Pan-Euroopan, jossa sama valtias hallitsee ja myllertää maailman mieleisekseen.

  Kiinalainen vuosina 544-496 e.Kr. elänyt filosofi ja kenraali Sun Tsu: ”Korkeinta taitoa on tehdä vastustajasi vastarintaan kykenemättömäksi: Hajota kaikki, mikä vastustajan maassa on hyvää, nakerra ontoksi sen kunnioitettavuus ja häpäise se julkisesti. Hyödynnä myös kaikkein alhaisimpien ja halveksittavimpien olentojen yhteistyö, kylvä eripuraa ja epäyhtenäisyyttä vihollismaiden kansalaisen keskuuteen, nostata nuoriso vanhaa polvea vastaan, laita huorat täydellistämään romahdus, tee avottomaksi vihollisesi perinteet.” Tämä viisaus tulee mieleen, kun katsoo USA:sta käsin luotuja ja sieltä tänne rantautuneita muotivirtauksia, 60-luvun vasemmistolaisuutta ym. USA tuntuu käyvän sotaa eurooppalaisuutta vastaan ja myös itseään vatsaan. Myös siellä on rajat avattu ja aatteet yhtä mädännäisiä kuin täällä. Näiden mädätysaatteiden avulla meidät voitetaan ja tehdään puolustuskyvyttömiksi. Ja nyt kaikki tuhoutuu nopeasti talouksien räjähtäessä velkoihin ja tätä seuraavassa eri ihmisryhmien konflikteissa, joissa globaali eliitti kätyreineen toimii erotuomarina, joka hajottaa ja hallitsee.

  Niin ja siis moni luulee, että kansallissosialismi ei toiminut. Se toimi, vaikka sitä kohtaan kohdistettiin valtavia talouspakotteita ja koko maa oli raunioina 1933 ja veloissa ja koko maailma lamassa. Se, että Hitlerin olisi pitänyt aloittaa sota, koska muu ei olisi pelastanut maan taloutta, on hirvittävä valhe. Rooseveltin täytyi aloittaa sota USA:n umpikujasta ulospääsyä varten. Tosin siellä lamaa oli pitkitetty tahallaan. Suurempi syy oli se, että ”demokratia” eli kapitalismi ei olisi kestänyt kansallissosialistisen Saksan talouden kanssa kilpailemista ja muutenkin eri maat alkoivat liukua kohti vastaavaa mallia ja vaihtokauppa oli vaarassa yleistyä ulkomaankaupassa maailmassa. Valheet perustuvat tilattuihin ja sepitettyihin vuotoihin ja sodan jälkeisiin vääristelyihin (esim. 23.8.1939 puhe kenraaleille). Tuskin kukaan nyt haluaisikaan antaa kaikkea mahdollista maailmassa finanssieliitille ja alistua orjaksi. Vain puukko kurkulla. Kommunismi oli vain toinen tie ryöstää kaikki saman tahon haltuun. Se pelasi aina yhteen Lännen liberaalidemokraattisten aateveljien kanssa.

  Vanha nettilainaus koskien Nachum Goldmanin kirjaa: ”…Nachum Goldmannin visiot vuodelta 1915. Hän on tuolloin kirjoittanut kirjan Der Geist der Militarismus, jossa sangen avomielisesti esittelee ajatuksiaan. Hän halusi tuhota kaikki traditiot, arvot, tavat ja sidokset ja luoda kaaoksen, jonka jälkeen hän halusi perustaa täysin uudenlaisen järjestyksen, aivan erilaisen kuin ennen ja hyvin hierarkkisen Uuden Maailmanjärjestyksen, joka muistuttaa paljon nykyistä globalismia. …Lainaus: “Aikamme hengen ja historiallisen mission voisi kiteyttää seuraavasti: Tehtävä on järjestää kulttuuriyhteisö uudelleen, tähän asti vallinneen yhteiskunnallisen järjestelmän purkaminen ja korvaaminen uudenlaisella…kaikki uudelleenjärjestelyt koostuvat kahdesta osasta, vanhan järjestyksen tuhoamisesta ja uuden rakentamisesta. Ensin täytyy kaikki rajapaalut ja järjestystä pitävät rajoitteet kaataa ja hävittää myös vanhan systeemin tunnukset sekä kaikki uudelleen muokattavat ainekset sellaisenaan erotella tasavertaisina (WHackert: Yhteiskunnan atomisointi, katso ympärillesi). Sitten vasta voidaan aloittaa näiden elementtien uudelleen järjestely. Siten ensimmäinen tehtävämme nykyaikana on tuhoaminen: kaikki sosiaaliset säädyt ja luokat ja yhteiskunnalliset muodostelmat, jotka ovat olleet vanhan järjestelmän perusta, on tuhottava, yksittäinen ihminen on repäistävä irti ympäristöstä, jossa hän on kasvanut; mikään traditio ei voi olla pyhä enää; pitkäikäisyys on vain sairauden merkki, tunnuslauseemme on: mikä on ollut, pois. Voimat, jolla toteutamme tämän tuhon on, taloudellis-yhteiskunnallisesti kapitalismi ja poliittis-henkisesti demokratia. Miten paljon niiden avulla on saatu aikaan, on kaikkien tiedossa. Mutta tiedämme myös, että niiden tehtäviä ei ole vielä saatu vietyä loppuun. Vielä kapitalismi joutuu kamppailemaan vanhojen, perinteisten talouksien normien kanssa, yhä taistelee demokratia kaikkia taantumuksen voimia vastaan. Täydentäkäämme niiden työ sotilaallisessa hengessä! (WH: Ilmeisesti sotilaallinen henki tarkoittaa sitä, että yksittäisen kansalaisen tulee olla täysin putkinäköinen yhdenlaisen ajattelun totalitaristinen tuote). Univormuperiaatteemme tulee peruuttamattomasti viemään läpi negatiivisen tuhotehtävämme: Vasta kun kaikki kulttuuripiirimme jäsenet ja ryhmät on valjastettu kulttuurisysteemimme sotilaiksi, on tehtävä suoritettu. (WH: Vertaa tässä sielullisesti yhdenmukaisia/tasapäistettyjä kuluttajamassoja, jotka käyttäytyvät täsmälleen yhdenmukaisesti ja jakavat samat käsitykset). Sitten vasta koittaa toinen ja suurempi, vaikeampi tehtävä: Uuden järjestyksen rakentaminen. Yksilöt ja ryhmät, jotka on revitty syntysijoiltaan ja vanhoista säädyistään ovat järjestämättä ja anarkiassa levällään. Ne on nyt muodostettava uudelleen ja päätettävä kategorioista…on muodostettava pyramidimainen, hierarkkinen systeemi. (NG/Der Geist der Militarismus, s. 37).

  Kun katsoo “Ranskan suurta vallankumusta”, vuoden 1848 vallankumouksellisia ja epäonnistunutta Saksan kaaokseen suistamista I maailmansodan jälkeen, niin huomaa vastaavanlaisten teoreetikoiden sormenjäljet. Neuvostoliitto on tällaisten visionäärien surullinen ilmentymä. Saksan suhteen on menossa neljäs yritys, jota nyt nimitetään usein “globalismiksi” ja “Uudeksi maailmanjärjestykseksi”. Ties mitä nykyisen hankkeen taustavoimilla onkaan vielä hihassaan. Raamatulliseltahan tämä kuulostaa, “Vedä alas, tuhoa, kitke juurineen”. Lainaukset ovat suomennettuja pätkiä Saksassa v. 2010 julkaistusta Wolfgang Hackertin kirjasta.”

  Suomalaiset naureskelevat kahvipöytäkeskusteluissa Pohjois-Korean yhteiskunnalle. He luulevat demokratian olevan jotenkin parempi, vaikka täällä joudutaan oman edun nimissä toivottamaan valepakolaisia tervetulleiksi ja tuhotaan kaksin käsin kuntien ja kansakuntien talouksia. Vain tuhoajan ääni on sallittua ja muunlaisia ääniä sallivat ovat lakkautuslistalla olevia ”valemedioita”. Ja kaikki menee koko ajan mielipuolisemmaksi. Jos alistutaan matutulvaan, on tulossa Macronin ja muiden johdolla paljon suurempi tulva etc.

  Eurooppalaiset ovat häviämässä pitkän taistelun. Kuolinisku enää tarvitaan.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
  1. Upea kommentti, kiitoksia vain. Moraalin rappeuttaminen vapaamielisyydellä on tosiaankin vain ase yhteiskuntien tuhoamisessa eikä mikään sellainen itseisarvo, joksi vasemmistolaiset ovat sen 1960-luvulta lähtien harhoissaan kuvitelleet. Sellaisissa yhteiskunnissa, joissa haluttu totalitaristinen lopputulos, kuten kommunismi, on saavutettu, aletaan jälleen vaalia normaaleja moraalioppeja. Esimerkiksi Kiinassa länsimaisista elokuvista sensuroidaan sellaiset kohtaukset, joissa viitataan yhden yön suhteisiin tai irtoseksiin ylipäätänsä. Lännessä sen sijaan elokuvat ja TV-ohjelmat pursuavat irtosuhteita ja esittelevät ihannoivaan sävyyn epämääräistä, jopa rikollista elämäntapaa. Viimeisin Hollywoodin villitys on naisten esittäminen fyysisinä supersankareina, minkä propagandista tavoitetta ei tarvitse kauaa miettiä: Se on perheen tuho.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat