Ranska valitsi Rothschildin – mitä seuraavaksi?

Ranskan presidentinvaalien toiselle kierrokselle selvinneiden Emmanuel Macronin ja Marine Le Penin vastakkainasettelu oli suorastaan symbolinen; ei ainoastaan Ranskalle vaan myös Euroopan tulevaisuudelle.

Emmanuel Macron onkin hankkinut globalistien tuen aina finanssieliitistä, vasemmistoon ja sionisteihin. Macron on tehnyt uraa Rothschild-pankkiirina ja hankkinut luottomiehen aseman koronkiskojien kieroutuneessa maailmassa.

Rahanvallan kansainvälistä tuhovoimaa ajavana ehdokkaana hän on oli – ironisesti – myös vasemmiston ykkösmies vaaleissa. Vasemmisto toimi Macronin poliiseja polttavana ja Marine Le Penin kannattajia terrorisoivana jalkaväkenä.

Macron sai eliitin tuen maailman jokaisesta kolkasta. Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama antoi kiitosta Macronille. Jopa ”Maailman vaikutusvaltaisimman juutalaisen” tittelin saanut sionistijuutalaispoliitikko Yair Lapid antoi tukensa Macronille.

Globalistien tuki takanaan Macron kävi kamppailuun kansallismielisten suosikkia Marine Le Peniä vastaan. Marine Le Peniä ei voi kutsua täysin vilpittömaksi kansallismieliseksi. Hänet tunnetaankin isänsä perustaman kansallismielisen Front Nationalin linjan maltillistajana ja vihollisten mielistelijänä.

Kuitenkin aika ajoin Marine Le Pen ja Front National on tehnyt sionisteja suututtavia kannanottoja, joista on aistittavissa hänen isänsä vanhan Front Nationalin henki. Puolueen radikaalimmat kannanotot ovatkin todennäköisesti seurausta Marine Le Penin hankkimasta rahoituksesta isältään, kun pankiirit eivät suostuneet antamaan lainaa.

Yleisesti vaalien teema oli selvä. Globalistit vastaan kansallismieliset.

macron rothschild

Ulkomaalaiset huokaisevat helpotuksesta, kun Rothschild presidentti nousee

Juuri ennen vaaleja tapahtui Macronin sähköpostivuoto. Vuodosta väitetään selvinneen, että Macron olisi yhteydessä Karibialle perustettuun veropetoksia harjoittavaan pankkiin. Macronia vastaan on aiemminkin esitetty syytöksiä, että hän harjoittaisi veronkiertoa, mutta Macron on kuitannut väitteiden olevan valheita.

Sähköpostivuoto kuitenkin oli niin merkittävä, että sen pelättiin vaikuttavan äänestystulokseen niinkin vahvasti, että Ranskan vaalikomissio kielsi puhumasta vuodosta syytteiden uhalla!

Sähköpostivuoto ei kyennyt vaikuttamaan tarpeeksi vaalien tulokseen. Sunnuntai-iltana Emmanuel Macron oli voittanut vaalit ja hän sai noin 66 prosenttia äänistä verrattuna Marine Le Penin 34 prosenttiin.

Globaalin eliitin kuohima Yhdysvaltain presidentti Donald Trump joutui nöyryyttämään itseään ilmaisten Macronille onnittelut:

”Onnittelut Emmanuel Macronille hänen suuresta voitostaan seuraavana Ranskan presidenttinä. En malta odottaa, että pääsen työskentelemään hänen kanssaan!”

Aiemmin Trump oli tunnettu Marine Le Penin tukija ja hän luonnehti aiemmin Front Nationalin ehdokasta ”vahvimmaksi ehdokkaaksi”.

Suomenkin pahimmat globalistit onnittelivat Macronia:

Vasemmistoliiton Li Andersson iloitsi finanssieliitin ja vasemmiston ykkösmiehen voitosta ”äärioikeistolaisesta” Marine Le Penistä:

Li Anderssonin kannanotto istuukin erinomaisesti, kun hänen kotimaiset toverinsa väkivaltaisesta äärivasemmistolaisesta ryhmittymästä hurrasivat finanssieliittin päätöksestä estää Front Nationalen mahdollisuuden lainoihin:

Hienoa, että Suomen äärivasemmisto on Ranskan kollegojen tapaan uskaltautunut kaapista ulos ja osoittanut seisovansa pankkiirimafian kanssa yhdessä globalistisessa rintamassa!

Vaalit olivat myös tärkeät juutalaisille. Yleisesti Ranskasta Israeliin muuttaneiden juutalaisten määrä on noussut suurissa määrin viime vuosina. Syynä tähän on ollut kasvava juutalaisvastaisuus Ranskassa.

Juutalaisyhteisössä olikin pelkona Marine Le Penin vaalivoitto, joka olisi voinut vielä ennestään lisätä antisemitismin suosiota. Front Nationalen ehdokkaan voiton pelko saikin Ranskan päärabin kutsumaan ihmisiä äänestämään Macronin puolesta, kun taas Venäjän päärabbi kutsui Ranskan juutalaisia muuttamaan Venäjälle.

Israelilaislehti Haaretz uutisoi: ”Ranskan juutalaiset auttoivat juuri Le Penin alas äänestämisessä. Nyt heillä on toinen pelko Macronin aikana.” Juutalaisten uusi huolenaihe on, että pystyykö Macron lisäämään turvallisuutta tarpeeksi. Macron on omien kommenttiensa mukaan aikonut lisätä poliisien määrää kymmenellätuhannella.

Silti juutalaisyhteisön johtaja Joel Mergui oli luottavainen:

”Kaikkien juutalaisten yhteisöjen puolesta, jotka ovat lähteneet liikkeelle hänen puolestaan ja tukeneet häntä, toivon hänelle menestystä uuden vastarinnan hengen johtamisessa.

Hänellä täytyy vastata moneen haasteeseen, joita me kohtaamme: yksi niistä on terrorismia ja sen tukijoita vastaan taisteleminen.”

Ranskaa kuohuttanut "antisemitistinen" Macron-karikatyyri.
Ranskaa kuohuttanut ”antisemitistinen” Macron-karikatyyri.

Muuttuuko Ranskassa mikään uuden presidentin myötä?

Voitonpuheessaan Rothschild-presidentti Macron julistikin yhdistävänsä Ranskan ja tekevänsä kaikkensa, jotta kenenkään ei tarvitsisi äänestää ”äärilaitoja”.

Samaan aikaan Macron onkin luvannut jatkaa tuttua politiikkaa, joka on aiheuttanut kaikissa Euroopan maissa kansojen jakautumista.

Jos Macron saisi yksinomaan päättää, pakolaistulva tulee pahenemaan hänen presidenttikaudella. Macron haluaa hyökätä Syyriaan väitettyjen kemiallisten aseiden perusteella.

Pakolaistulvan pahentaminen ei ilmeisesti haittaa Macronia, sillä hän on luvannut, että turvapaikanhakemusten päätöksen odotusaika tulisi olemaan korkeintaan kuusi kuukautta, ja kuten aiemmin mainitsimme, hän lisäisi poliisien määrä ”terrorismin uhan” tekosyyllä.

Pankkirintamalla näyttää hyvältä… finanssieliitin kannalta. Heidän oppipoikansa Macron suosii globaalin pankkiylivallan lisäämistä. Huomautettakoon tähän, että hänen vastaehdokkaansa Marine Le Pen uhkaili pankkiylivallan katkaisemisella.

Macron olikin ensimäisellä vaalikierroksella ainoa ehdokas, joka kannatti kansainvälisen finanssieliitin lobbaamaa TTIP:n korvaavaa CETA-sopimusta.

Finanssieliittiä suosivien sopimusten ohella hän on myös luvannut pitää budjettialijäämän alle 3 prosentissa turvaten näin globalistipankkiirien vallan säilymisen budjettiylijäämää suosivalla politiikalla.

france-jean-marie-le-pen-ousted-fn-national-front-marine-le-pen-600x330

Front Nationalen ja Ranskan kansallismielisten tulevaisuus?

Front Nationalen vaalitulos ei ollut huono verrattuna aiempiin vaalituloksiin ja puolueen sisällä asiasta osattiin myös iloita. Ottakaamme huomioon, että vuonna 2002 Front National sai presidentin vaaleissa 18 prosenttia äänistä ja nyt vuonna 2017 34 prosenttia äänistä. Mutta hopeasija presidenttikilvassa voi olla vain harvoille tyytyväisyyden aihe.

Puolueen perustaja Jean-Marie Le Pen oli erittäin tyytymätön tulokseen kutsuen sitä häpeälliseksi epäonnistumiseksi”, ja hän vaati puolueen strategista johtajaa Florian Philippottia astumaan alas paikaltaan.

Marine Le Pen ilmoitti puolueen tukijoiden edessä tappiosta ja aikomuksistaan ”muuttaa” puoluetta. Marine Le Penin tarkoituksena on maltillistaa puoluetta vielä enemmän aiemmasta ja hän on jopa valmis koko puolueen hajoittamiseen. Hän tähtääkin uudella maltillisemmalla imagolla seuraaviin vaaleihin – vesittäen sen vähänkin hyvän, mitä Front National -puolueessa oli.

Front Nationalen hajoaminen ei olisi katastrofi. Puolueen viime vuosien käymät ”sisäiset puhdistukset” tuntuvat enemmän sekoittaneen rivejä. Suosimalla ja tuomalla uusia maltillisempia aineksia puolueeseen – joiden tarkoituksena ei ole haastaa poliittista eliittiä ranskalaisten puolesta, vaan tehdä opportunistista uraa poliittisen eliitin siivellä – syö kaiken energian puolueen vanhan liiton radikaalien voimasta.

Todennäköistä ja toivottavaa olisi, että puolueen aidot ja vilpittömät kansallismieliset irtaantuvat maltillisista – joko puolueen valtaamalla, uuden järjestön perustamisella tai liittymällä toiseen järjestöön.

Tulevaisuus kuuluu kansallismielisille

Breitbart haastatteli maltillista kansallismielistä ”Génération Identitaire” -liikkeen Pariisin osaston johtajaa Pierre Lartia ennen viimeistä vaalipäivää. Lartia kommentoi, että nuoret ranskalaiset kohtaavat jatkuvasti suuremmissa määrin häirintää ulkomaalaistaustaisilta heidän oman etnisyytensä takia ja tämä tulee vain kasvamaan, jos Macron nousee presidentiksi.

Kyseinen kehitys onkin huomattavissa äänestäjien jakaantumisessa. Macron olikin suosittu ja keräsi ääniä parhaiten vanhoilta henkilöiltä, jopa 78 prosenttia yli 70-vuotiaista ranskalaisista äänestäjistä antoivat äänen Macronille, kun Marine Le Pen pärjäsi parhaiten 25-35 vuotiaiden miesten ja naisten keskuudessa keräten heiltä 40 prosenttia äänistä ja 35-45 vuotiaiden keskuudesta sai 43 prosenttia äänistä.

Kansallismielisen maahanmuutto- ja globalisminvastaisuuden suosio nuorten keskuudessa on aiemmin dokumentoitu tarkasti myös Kreikassa.

Kreikassa radikaali kansallismielinen Kultainen aamunkoitto nousi parlamenttiin vuonna 2012 ja on siitä lähtien aiheuttanut harmaita hiuksia globaalille eliitille tiukoilla kannanotoilla. Kultaisen aamunkoiton viesti on vedonnut vahvasti nuoriin. Vuoden 2014 tutkimuksen mukaan, puolue oli toiseksi suosituin 18-34 vuotiaiden keskuudessa. Syy, miksi nuoret kannattivat puoluetta, on tutkijoiden mukaan pääosin ”ideologinen rasismi” (eli maahanmuuttovastaisuus) eikä välttämättä ensisijaisesti talousasiat. Vuoden 2015 tutkimuksen mukaan puolue oli 18-24 vuotiaiden keskuudessa suosituin.

Voimmekin summata kehityksen seuraavasti: Tästä eteenpäin Macron tulee jatkamaan, jopa kiihdyttämään globaalia eliittiä suosivaa ja ranskalaisia kuristavaa maahanmuutto- ja talouspolitiikkaa.

Nykyisen ja tulevan politiikan kautta yhä useampi ranskalainen sukupolvi joutuu käymään globaalin eliitin luoman helvetin läpi, mikä radikalisoi ranskalaisia. Ja tämä kehitys ei ainoastaan tapahdu Ranskassa, vaan koko Euroopassa. Kansallismielisen vaihtoehdon potentiaalisuus ei tule laskemaan, vaan ainoastaan kasvamaan.

Globaali eliitti ja heidän etujärjestönsä voittivat nämä vaalit, mutta heidän luoma kehitys tulee näkymään heitä vastustavien vaikutusvallan asteittaisena kasvuna.

 

Lue myös: Työläiset antoivat kylmän vastaanoton pankkiirien ja vasemmiston presidenttiehdokkaalle

6 kommenttia

 1. Ceterum censeo: EU on hävitettävä. Tuhottava jotenkin. Eläköön vapaa itsenäinen Suomi ja kansallisvaltioiden Eurooppa!

  Plusääni(41)Miinusääni(1)
 2. Macron voitti ääniprosentilla 66.06%. Sattumaa? Ei tietenkään. Nämäkin (((demokraattiset))) vaalit oli peukaloitu. Macron piti voittopuheensa Louvren kaikkinäkevällä silmällä varustetun pyramidin edessä. Nostipa hän yhdessä vaiheessa kätensä ilmaan siten, että ne yhdessä pyramidin ääriviivojen kanssa muodostivat vapaamuurareiden kuuluisan ”suorakulma ja harppi”-symbolin. Netistä voi löytää kuvia tästä hetkestä. Myös puhetta seurannutta yleisöä valaistiin Rothschildien ja muutenkin juutalaisten suosimalla verenpunaisella värillä. Näin nämä saatanalliset voimat avoimeisti mahtailevat ja symbolein näyttävät voimaansa.

  Plusääni(46)Miinusääni(1)
 3. Vaalit ”voitettiin” Macronille painettujen lisä-äänien ja Le Penin äänestyslappujen repimisen ansiosta.

  Voi tulla jotain tutkintaa ainakin näennäisesti, mutta on eri asia, välitetäänkö tutkinnan tuloksista yhtään mitään.

  https://kauilapele.wordpress.com/2017/05/09/how-to-attempt-to-steal-an-election-nwo-in-france-style-send-out-twice-as-many-ballots-for-the-candidate-you-want-to-win-and-tear-the-ballots-of-the-candidate-you-want-to-lose/

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
 4. Globaali eliitti näyttää taas rumat kasvonsa:

  Rahaan luodaan tyhjästä, vaalien äänestystuloksia väärennetään, rikolliset matulaumat vyöryvät rajan yli ilman henkilötarkastuksia, oman maan kansalaisista jotka maksavat veronsa tehdään toisen luokan kansalaisia joilta viedään oikeudet ja vapaudet.

  Nyt on kaikkien kansallismielisten taistelijoiden ymmärrettävä että vihollinen pelaa kaksilla säännöillä.
  Heillä on omat säännöt, eli ovat käytännössä lain yläpuolella – meillä on sylkykupin asema.

  Nyt on voimassa uudet säännöt. Omat säännöt joita sovelletaan tilanteen ja tarpeen mukaan.

  Plusääni(19)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat