Rikollinen ja häikäilemätön mafia riehuu terveysalalla – myös Suomessa

Maailman maiden terveysasiantuntijat ja hallitukset, ovat molemmat kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden ja sen velkarahajärjestelmän juoksupoikia sekä orjia, jotka ovat muutaman päivän ajan alkaneet päästää irti itse piikki-cowboyt ratsuineen (PR-kampanjoineen) ja kannustushuutoineen (tiedotusvälineineen). Mafia alkaa maailmanlaajasti käydä ryysyihin kiinni ja rokottaa piikeillään niin monta uhria kuin saavat kiinni, ensimmäisinä terveydenhuollon työntekijät ja laitoksissa ja hoitokodeissa asuvat vanhukset. 

Cowboyt (rokottajat) ovat muutamassa päivässä onnistuneet aiheuttamaan paljon vahinkoa, ja luon tässä katsauksen kahteen artikkeliin: 

[FDA Investigates Allergic Reactions to Pfizer COVID Vaccine After More Healthcare Workers Hospitalized] ja 

[Widespread “Allergic Reactions” Making Vaccine Safety Front-Page News] 

Allergisia reaktioita, joista osa on ollut hengenvaarallisia anafylaktisia shokkeja, on saatu Pfizerin RNA-rokotteella [ja nyt perässä alkaa hiipiä samanlainen Modernan rokote] aikaan ainakin Yhdysvalloissa (Alaska [tähän mennessä ainakin viisi reaktiota], Illinoisissa [neljä reaktiota]) ja Britanniassa (heti alkuun kaksi anafylaktista shokkia terveydenhuollon työntekijöillä). 

Yhdysvalloissa Covid-19-rokotetyöryhmä (osa laajempaa komiteaa) on neljässä päivässä raportoinut Pfizerin rokotteen aiheuttaneen 5 052 (viisituhatta viisikymmentä kaksi) ”terveysvaikutustapahtumaa” (Health Impact Events). Nämä ”tapahtumat” määritellään seuraavasti: ”kyvytön suorittamaan normaaleja päivittäisiä toimintoja, kyvytön tekemään työtä, tarvinnut lääkärinhoitoa tai terveysalan ammattilaisen hoitoa.” Neljässä päivässä tuollaiseen tilaan on piikitetty yli viisituhatta ihmistä Yhdysvalloissa! On selvää, että allergisia reaktioita on mukana huomattavasti enemmän kuin nuo Britannian, Alaskan ja Illinoisin kohdalla luetellut. 

Sekä Pfizerin että Modernan RNA-rokotteessa on polyetyleeniglykolia (PEG), ja siitä muodostuu suuri terveysuhka. PEG:tä on näet sadoissa tuotteissa (Yhdysvalloissa n. tuhannessa tuotteessa v. 2018) ja ympäristössä, ja nyt jo enemmistöllä ihmisistä (Yhdysvalloissa 72-80 prosentilla) on veressään vasta-aineita PEG:tä vastaan. Jos henkilöön, jolla on PEG-vasta-aineita veressään, ruiskutetaan rokotetta, jossa on PEG:tä, muodostuu vakavan (jopa hengenvaarallisen) allergisen reaktion riski. Terveysklovnit (terveysviranomaiset) ovatkin myöntäneet, että PEG saattaa olla syypää allergisiin reaktioihin, ja siksi he ovat – sekä Britanniassa että Yhdysvalloissa – antaneet ohjeita, että aiemmin vastaavia reaktioita saaneet eivät ottaisi näitä rokotteita. Tämän he, nota bene, tekivät siis vasta jälkikäteen, vaikka heitä oli etukäteen varoitettu (ts. ihmisten vahingoittaminen hengenvaaraan asti on täysin tietoista).  

Nämä rokotteet ovat koerokotteita, eikä RNA-rokotteita ole aiemmin ollut edes käytössä missään. Näiden rokotteiden tehokkuutta ja turvallisuutta ei ole riittävästi tutkittu (= KUKAAN EI TIEDÄ, MITÄ TAPAHTUU). Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, terveysmafia (rokotevalmistajat, terveysviranomaiset, hallitukset) on näillä nyt alkaneilla massarokotuksilla (koko maailman rokottamisilla) jatkamassa rokotekokeitaan – koko ihmiskunta on koekaniinina. Tämä on tietenkin fiasko! Mafia vähät välittää siitä, kuinka paljon ihmisiä vahingoittuu tai kuolee. Se kerää rokotteillaan ja massarokotuksillaan rahaa, rahaa ja rahaa. Vieläpä rokotevalmistajat ovat vaatineet rokotteilleen vastuuvapautta, ja saaneet sen. Vaikka he onnistuisivat rokotteillaan tappamaan puolet ihmiskunnasta, he eivät joutuisi vastuuseen. Britanniassa allergiset reaktiot ja niiden uhka eivät ole pysäyttämässä rokotuksia; sen sijaan siellä on alettu panna liikkeelle elvytyskeskuksia, jos ehkä reaktion sattuessa sellainen keskus olisi lähellä. 

Terveysmafian toimintatapoja (täydellinen luihuus, petollisuus ja vastuuttomuus) kuvaa se, etteivät Pfizer ja Moderna ottaneet kliinisiin kokeisiinsa lainkaan ihmisiä, joilla oli ollut vakavia allergisia reaktioita; SIKSI heidän rokotekokeissaan ei tullut näkyviin haittareaktioita PEG:tä vastaan. 

Se, että THL ja hallitus ovat antaneet kansalle koko ajan yksipuolista informaatiota, on hyvin loukkaavaa. Vieläpä he huijaavat testien muka osoittamilla ”uusilla tartunnoilla”, vaikka koronatesti (RT-PCR-testi) ei ole diagnostinen testi eikä siis ilmoita mitään taudinaiheuttajaa tai edes mitään tautia tai kokonaista virusta. Testissä otetaan vain n. 20 emäksen mittaisia (=lyhyitä) pätkiä (sekvenssejä) koronaviruksen RNA:sta selvitettäviksi ja sitten näytteistä katsotaan, löytyykö niistä kyseisiä pätkiä (aluksi RNA muutetaan DNA:ksi RT-entsyymin avulla). Pätkiä voi olla erilaisia eri kohdista koronaviruksen RNA:ta. Täydellisen hyödyttömäksi minkään taudinmäärityksen kannalta testin tekee se, että kyseinen näytteestä löytynyt pätkä voi olla peräisin mistä tahansa, esim. aiemmista koronavirusinfektioista jääneistä jäänteistä (koronaviruksia on 36 eri lajia, ovat flunssaviruksia, ja kaikki me olemme sairastaneet niiden aiheuttamia flunssia), muista viruksista, bakteereista tai jopa ihmisen itsensä kromosomeista (esim. yksi pätkä löytyi myös ihmisen kromosomista 8). Koska kyseessä on vain lyhyt sekvenssi RNA:ta, testi ei voi osoittaa kokonaista virusta. Koronatesti on täysin hyödytön diagnoosin tekemisen kannalta. 

Se, että maamme petollinen terveysmafia käyttää testiä ”tartuntojen” (siis diagnoosien) osoittamiseen, on siis valehtelua, huijaamista, rikollisuutta. Kansaa on KOKO AJAN viilattu linssiin. Testi ei mitenkään voi osoittaa, että löytynyt pätkä on peräisin juuri koronaviruksesta; samoja pätkiä löytyy tuhansista muista viruksista ja bakteereista ja kaikenlaisesta geneettisestä jätteestä, mitä ihmisessä on. Testi on antanut positiivisen tuloksen mm. melonipuun hedelmästä ja kananpojan siivestä, ja mitä tahansa testataankin, saadaan positiivinen tulos. Lisäksi näitä muka ”positiivisia” tuloksia (niiden määriä) voidaan mielin määrin säätää testiin kuuluvilla kahdennusten sykleillä (n. 30-45 sykliä). Kary Mullisin kehittämä PCR-menetelmä on menetelmä, jolla pienen pienet geneettiset sekvenssit (DNA:ta; RNA:han menetelmä sopii siis niin, että RNA muutetaan ensin DNA:ksi entsyymin avulla) saadaan peräkkäisten kahdennusten (syklien) avulla monistettua niin suureksi, että niitä voidaan tieteellisesti tutkia. Kahdesta tulee neljä, neljästä tulee kahdeksan, kahdeksasta tulee 16 jne. Menetelmä siis tekee geneettisen materiaalin suuremmaksi tieteellistä tutkimustyötä varten, eikä testiä mitenkään voi käyttää diagnoosin tekemiseen. Mitä enemmän kahdennussyklejä, sitä herkemmäksi menetelmä käy. Siksi syklien määrää säätelemällä on mahdollista saada sellaisia tuloksia (”positiivisia testejä”, jotka ovat positiivisia mutta eivät diagnostisia eivätkä siis alkuperää ilmoittavia) kuin kulloinkin halutaan. Aina saadaan haluttu (ja suunniteltu) ”tartuntojen” määrä, vaikka todellisuudessa yhtäkään tartuntaa on testillä mahdoton osoittaa. Tällä tavalla on huijattu Suomen kansaa ja ihmiskuntaa. Siksi pidän THL:ää ja hallitusta karkeina huijareina ja vastuuttomina terveysterroristeina, enkä usko sanaakaan, mitä he sanovat (en ole koko aikana uskonut). Asialla on hirvittävä ja petomainen terveysterroristien joukkio, jonka härskiydellä ei ole mitään rajaa. Sanat eivät riitä kuvaamaan sitä valtavaa kuvotusta, jota tunnen maamme tiedotusvälineitä kohtaan, joita mafia käyttää valheittensa ja propagandansa levittämiseen ja kansan härskiin huijaamiseen. 

Nykyiset koronarokotukset ovat siis koko ihmiskunnalla tehtävä rokotekoe sen näkemiseksi, mitä tapahtuu. Kukaan ei tiedä etukäteen. Vastuuttomuus ei suuremmaksi voi tulla. 

Tuleeko paljon ns. vasta-aineriippuvaista voimistumista (antibody-dependent enhancement), jossa rokotteet saavat aikaan ns. ”sitovia” vasta-aineita, jotka, kun rokotettu ihminen myöhemmin kohtaa villin viruksen, sitoutuvat ko. viruksiin ja suorastaan kuljettavat ne solujen sisään aiheuttaen kauhistuttavan taudin ja usein kuoleman? Tuleeko paljon sairauden aiheuttajan ja siten sairauden vauhdittumista (pathogenic priming), kun rokotettu ihminen myöhemmin kohtaa villin viruksen (sen, jota vastaan hänet on rokotettu) ja tuloksena on elimistön hengenvaarallinen reaktio itseään vastaan, koska koronavirusproteiinikomponenttien ja ihmisen proteiinikomponenttien välillä on molekylaarista samankaltaisuutta? 

Pfizerin ja Modernan RNA-rokotteet ovat rokotteita, joissa synteettistä viruksen RNA:ta käärittynä lipidipakettiin (PEG:tä) toimitetaan ihmisen solujen sisään (sytoplasmaan), jossa kyseinen RNA alkaa ohjelmoida koronaviruksen piikkiproteiinin tuotantoa. Kyseisen piikkiproteiinin sitten odotetaan synnyttävän ihmisen immuunijärjestelmässä vasta-ainetuotannon kyseistä piikkiproteiinia vastaan ja niin antavan immuniteettia ulkoa tulevia koronaviruksia vastaan. Jos immuunijärjestelmä havaitsee tuon soluihin uitetun vieraan geneettisen materiaalin, se tuhoaa sellaiset solut. Jos immuunijärjestelmä ei havaitse rokotteen soluihin tuomaa materiaalia, solut jatkavat viruksen piikkiproteiinin tuotantoa. Ihmisestä siis tulee itsestään virus. Virusta ”pursuaa korvista, nenästä, suusta, ihosta…” Ja oma immuunijärjestelmä alkaa sotia tuota omien solujen tuottamaa virusproteiinia vastaan! Syntyy pitkäkin (pysyvä?) tulehdustila, sillä mikä pysäyttäisi soluihin uitetun RNA:n toiminnan ja piikkiproteiinin tuotannon? Eihän sitä RNA:ta saa sieltä takaisin pois mitenkään. 

Kyseisessä keinotekoisessa ”immuniteetissa” ei ole mukana soluvälitteistä (T-solujen välittämää) immuniteettia lainkaan, mikä tekee koko rokoteimmuniteetista toimimattoman ja turhan. Immuunijärjestelmän solujen tuottama sytokiini (aiheuttaa reaktiona kuumeen, nuhan, yskän) säätelee koko luonnollista immuunireaktiota, ja vasta-ainetuotanto (IgM- ja IgG-vasta-aineet) on vasta loppuvaihe. Immuunisoluihin tallentuu muisti sairastetuista infektioista. 

On hyvä muistaa tässä, että kyseisen T-soluimmuniteetin johdosta Suomen kansalla oli jo ennen mitään ”koronaepidemiaa” ehkä noin 80-prosenttinen laumaimmuniteetti koronavirusta vastaan. Kaikki me olemme joskus sairastaneet koronaflunssia, ja niiden synnyttämä T-soluimmuniteetti antaa suojan myös muita koronavirusperheen viruksia vastaan, siis myös nykyistä SARS-CoV-2-virusta vastaan. Suomen kansa on koko ajan ollut immuuni koronavirukselle! Kaikki toimet ovat olleet turhia! Järkyttävällä tavalla ovat THL ja hallitus pettäneet kansaa! 

Teoreettisestikin virusepidemiat voidaan todellisesti voittaa vain antamalla niiden vapaasti (riskiryhmiä toki koettaen suojata) kulkea läpi kansan, jolloin nopeasti, muutamassa viikossa ns. Farrin lain mukaan, epidemia sammuu, kun laumaimmuniteettikynnys on saavutettu. Sen jälkeen väestö on pysyvästi immuuni ko. virukselle. Ihmistoimin mitään virusepidemiaa on mahdoton hallita tai voittaa. Koronatoimet ovat siis siltäkin kannalta olleet turhia. Hallitus ja THL ovat tehneet kaikkensa, ettei luonnollista laumaimmuniteettia syntyisi (toki tässä tapauksessa se oli siis jo ennestään) ja ettei ”epidemiasta”/”pandemiasta” päästäisi. Täydellinen mielettömyys on hallinnut kaikkia koronatoimia (joita siis ei olisi tarvittu lainkaan). 

Minua kaikkein eniten häkellyttänyt asia hallituksen, THL:n, sairaaloiden infektiolääkäreiden ja koko lääkäri- ja hoitajakunnan koronasuhtautumisessa (ja siten kaikissa toimissa) on se, ettei kukaan heistä ole tietoinen siitä, että kaikilla ihmisillä on luonnostaan aivan oikein toimiva immuunijärjestelmä (puolustusjärjestelmä) imusolmukkeineen, valkosoluineen ja luonnollisine vasta-aineineen. Ei ihminen tarvitse keinotekoista immuunijärjestelmää (rokotteita). Sellainen vain tuhoaa luonnollista immuunijärjestelmää, ja siksi rokottamattomat lapset ovat selvästi terveempiä kuin rokotetut. 

Pidän välttämättömänä, että lääkäreiden ja hoitajien koulutukseen (anatomia, immunologia) otetaan mukaan opetus ihmisen luonnollisesta immuunijärjestelmästä. THL:n lääkäreiden ja sairaaloiden infektiolääkäreiden myös pitäisi saada koulutusta siitä, että ihmisellä itsellään todella on luonnostaan sataprosenttisesti oikein toimiva immuunijärjestelmä. Se on myös pikkulapsilla, joskin aivan aluksi lapset saavat vastustuskykynsä äidinmaidon mukana. 

On siis niin, että kaikki rokotukset ja rokotusohjelmat ovat täysin tarpeettomia ja myös vahingollisia. Kaikki rokotukset tulisi välittömästi maassa lopettaa. Eihän päänsärkypotilastakaan hoideta niin, että pään tilalle yritetään ruuvata lääketeollisuuden valmistama uusi pää, josta puuttuvat hermosto, toinen silmä ja molemmat korvat. 

Koska maamme hallinto, viranomaiset, terveydenhoitohenkilökunta ja THL ovat syyllistyneet ja yhä syyllistyvät vakaviin rikkomuksiin ihmisten terveyttä ja hyvinvointia vastaan ja uhkaavat tuhota kansan terveyden ja elämän kokonaan tulevaisuudessa, pidän välttämättömänä, että heidät määrätään tässä vaiheessa (tulevia oikeustoimia varten) maastapoistumiskieltoon ja dokumenttien hävittämiskieltoon. 

Vesa-Ilkka Laurio 

lääketiet. lis. (eläkk.) 

Lähteet 

The Defender (12/21/20) FDA Investigates Allergic Reactions to Pfizer COVID Vaccine After More Healthcare Workers Hospitalized. Saatavina: 

The Highwire (2020). Widespread “Allergic Reactions” Making Vaccine Safety Front-Page News. Saatavina: 

https://thehighwire.com/widespread-allergic-reactions-making-vaccine-safety-front-page-news/

22 kommenttia

 1. Itse näkisin perusongelmana että tämä varsin systemaattinen PETOS ulottuu myös muille lääketieteen aloille…esim…

  https://www.iltalehti.fi/syopa/a/9c2c3360-1492-43e3-9be4-7b640ab00812

  ja myös…

  https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/b9e15b7a-aebf-451f-8c8d-09f9f3e6e21e

  Eli toisin sanoen sekä syöpä että Alzhaimler on hoidettavissa täysin luonnollisin ja luonnonmukaisin menetelmin…joita on käsitelty tälläkin sivustolla ainakin koskien syöpä(sientä)

  Ruokasooda ja syöpähoidot

  Ruokasooda ja sitruunavesi

  Ja kyllä Alzhaimlerin taudinkin suhteen on ihan sama juttu…ainakin koskien noita hiirikokeita…joita tuossa ylläolevassa artikelissa hehkutellaan kuulemma niin ”edistyneinä”

  https://www.sciencedaily.com/releases/2011/08/110818101645.htm

  Mutta kun tarvitaan lisää RAHAA patenttilääkkeisiin että saadaan pidettyä business pystyssä ja myös Suomalaiset samalla velkavankeudessa!

  https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-10.png

  Että revippä sitten siitä äijä!

  https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/10/image-53.png

  Ja jos alat lääkärinä vastustelemaan…no…

  https://tinaturner18.files.wordpress.com/2020/12/image-28.png

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
  1. Samanlainen $ petos tehtiin
   Freud, oipidi ja hamppu addictinistin oli pakko keksiä keino myydä opioideja muille oman addictionsa rahoittamiseen, ja opioiden myynti vastaan otolta suoraan Freudin aikana ei ole mahdollista, ellei yksilölle määritellä tautia.
   Freud keksi että heidän näkymättömässä (psyche) ”*sisimmässä on tauteja,
   Ja niin hän valehteli että potilaalla on skitsofrenia, hysteria, neuroosi.
   Tämän kaiken psyche valheen hän teki saadakseen myytyä heille opioideja rahoittaakseen omat addictionsa.. Tohtorit äänesti psyykke teorian tueteeksi koska se tuotti $$$$
   Sama valhe jatkuu tänään, näkymätöntä sisintä ei kukaan ole nähnyt, kuvannut tai biobsiaa ottanut, silti huijareilla on suuret opukset, jotka hämää ihmisiä ajatukseen että ei noin suuret opukset voi olla valhetta, mutta puoskarointia se lisäksi on.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Täyttä asiaa! Massoja kun pelolla helppo hallita! Siinäpähän tyhmät goyim lampaat myrkyttävät itsensä!

  Plusääni(29)Miinusääni(0)
 3. MISSÄ ON SYLTTYTEHDAS?
  Kun lukee Vesa-Ilkka Laurion ja muiden asiantuntijoiden totuuden paljastavia lausuntoja koronaviruksesta ja rokotuksista, ei voi kuin ihmetellä kuinka monen ihmisen tajunnan ovat vallanneet aivan päättömät käsitykset. Menin hiljattain ihotautilääkärille jalassani olevan ihottuman vuoksi. Ihotautilääkäri kieltäytyi ottamasta minua vastaan ilman kasvomaskia. Kun kerroin syyn, miksi en käytä maskia, hän väitti ilman perustelua, että maskit on tieteellisesti todistettu hyödyllisiksi. Tosin tanskalaistutkimus hiljattain osoitti juuri päinvastaista. Koko lääkärikunta uskoo koronahuijaukseen. Niin uskovat myös sairaanhoitajat ja muut hoitoalan ihmiset. Koska on sensuuri koronahuijauksen paljastaville jutuille tv:ssä, lehdistössä ja netissä, ihmiset eivät saa mistään oikeaa tietoa, paitsi joistain vaihtoehtomedioista, joiden väitteet taas valtamedia leimaa ”salaliittoteorioiksi”, joihin ei kukaan usko. Valheellisen propagandan voitto on musertava. Kohta tulee Suomeenkin terveyspassi, jonka mukaan rokottamaton on suorastaan rikollinen. Uskon, että vielä tänä keväänä oikean tiedon levittäjiä koronahuijauksesta rangaistaan, aivan kuten Saksassa rangaistaan holokaustihuijauksen paljastajia. Juutalaisen huijarin Bill Gatesin vaatimus 7 miljardin ihmisen rokottamisesta nähtävästi lähes onnistuu. Voimakas pelkotila on synnytetty koko maapallolla, ainoastaan Kiina on poikkeus, missä eletään vapaana pandemian pelosta, sillä siellä ei testata ihmisiä valheellisella PCR-testillä. Se, että PCR-testipakkauksia levitettiin ympäri maailmaa miljoonia vuosina 2017-2018 todistaa, että valepandemia on ollut suunniteltu. Kuka tai ketkä ovat kaiken takana? Mielestäni rikolliset rokotevalmistajat ja rikollinen WHO eivät pysty tähän, vaan niiden yläpuolella on elin, joka hallitsee itse asiassa koko planeettaa. Samoin kuin valhe kuudesta miljoonasta natsien murhaamasta juutalaisista on pesiytynyt tieto- ja oppikirjoihin ja siihen uskoo yli 90 % maailman väestöstä, on koronahuijauskin saman elimen voimannäyte. Ja paljastan, mikä tämä elin on: Siionin Viisaat, joka johtaa liki 20 miljoonaista juutalaiskansaa. He haluavat kostaa ihmiskunnalle mitä julmimmalla tavalla. Tästä on kysymys koronahuijauksessa. Tämä taistelu on totuus vastaan valhe ja se on itse asiassa kolmas maailmansota. Ilman Jumalaa tätä taistelua ei totuus voita. Onneksi on kuitenkin olemassa vähemmistö, joka taistelee totuuden puolesta. Jumala heitä auttakoon! Ceterum censeo: ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://www.globalresearch.ca
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
  1. Erittäin hyvin kirjoitettu, itse olen yrittänyt myös tuoda faktoja esille, mutta on paljon aivopestyjä jotka uskovat tähän valheeseen.
   Alusta alkaen minusta tuntui ettei kaikki ole niinkuin piti ja ryhdyin katsomaan asioita pidemmältä, kysyen miksi, miksi, miksi ja kuka hyötyy tästä. Lanseerasin sloganin Follow the money, siellä syy/ syylliset.
   Moni pala on loksahtanut kohdilleen, syyllisiä on monta.

   Plusääni(26)Miinusääni(0)
   1. Kannattaa tosiaan miettiä asioita takaperin: miten tähän tilanteeseen on päädytty ja miksi? Mikä on se polku, juurisyy ja perimmäinen kannustin ynnä aiheuttaja, joka meidät on tänne tuonut?

    Juoksuttavatko (Suomen) lekurit ja hoitsut lääkefirmoja vaiko toisin päin? Onko ensin tuote (tauti) ja sitten ”ratkaisu” (rokote ynnä muu hulluus) vaiko toisin päin?

    Miksi Suomen teollisuutta ja taloutta ajetaan tahallisesti turmioon? Miksi eivät kuntaliitokset ja muu turhuus pelasta Suomea konkurssilta ja velkaan hukkumiselta, vaan koko ajan menee vain huonommin ja huonommin? Miksi tätä mielettömyyttä (Euro+EU) pidetään pystyssä väkisin, vaikka tämä on pystyyn kuollut ruumis? Miksi leikin sääntöjä muutetaan ja jatketaan vain syvemmälle & syvemmälle tuhoon ja varmaan kuolemaan, vaikka peli olisi pitänyt puhaltaa jo poikki aikapäiviä sitten?

    Miksi tuhlataan aikaa, varoja ja voimia kosmeettiseen, turhaan räpeltämiseen vaikka mitään eurokommunismista ei ole enää (tai ole koskaan ollutkaan) pelastettavissa? Amputaatio on ainoa hoitokeino tähän vaivaan: eurostoliitolta on leikattava pää poikki.

    Yksinkertaisia pointteja rahataloudesta ja rahan syntymekanismista:

    • MIKÄÄN MÄÄRÄ kulutusta TAI toisaalta säästöjä ja leikkauksia EI pelasta meitä tuholta tässä korolliseen velkaan perustuvassa huijaussysteemissä. Olemme aina lopulta saman ongelman äärellä: meillä ei ole tarpeeksi rahaa. Toki pärjäämme nyt luottokortteinemme ja pikavippeinemme, mutta mitä sitten, kun juutalainen kiristää hinnat niin ettei enää ole varaa ruokaan eikä puhtaaseen veteen?

    • Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

    • Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE, VOITTOATAVOITTELEMATTOMALLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä!

    • Se jolla raha on (se joka rahan luo) laatii säännöt, ja se joka laatii säännöt, saa lopulta kaikki rahat. (Kaikki omaisuus ulosmitataan pilkkahintaan/ryöstetään perintöveroilla ym. kestämättömillä maksuilla ja ihmiset päätyvät orjatyövoimaksi juutalaisille. Verorahoillamme maksetaan sionistisille yksityispankeille lainojemme korkomenoja!)

    • Kaikki talouskriisit ja sodat luodaan keinotekoisesti. Markkinoita ohjataan täysin kulloinkin haluttuun suuntaan eli ne eivät ole mikään ihmisen tahdosta riippumaton, itsenäinen entiteetti! Sisäpiiri so. juutalainen, kansainvälinen pankkimafia tietää etukäteen kaikki pörssikurssien muutokset ymv. sillä he omistavat pörssit, luottoluokittajat jne. – ja nekin ovat itsessään YRITYKSIÄ.

    • Uusi, pankista lainattu raha tehdään KIRJANPITOTEMPULLA TYHJÄSTÄ. Sitä ei ole siihen hetkeen asti ollut olemassa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankki missään nimessä lainaa siellä jo olevia eli sinne asiakkaiden tallettamia rahoja, sillä niistä rahoista pankki maksaa talletuskorot asiakkailleen!

    • Toisen on hävittävä (-), jotta toinen voi voittaa (+). Molemmat (kaikki) eivät voi voittaa.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
 4. Amerikkalainen snonta ”Follow the money” sisältää kaiken oleellisen. Kun katsotte Amerikkaalisen koululääketieteen edustajen symbolia huomaatte siinä ”käärmeen”. Se on se sama käärme joka Eedenissä vieteli Eevan ja sai Adaminkin lankeamaan syntiin. Se sama käärme on symbolina myös yhdysvaltain dollarissa. Eli kovin kauas ei tarvinnut rahaa seurata. ja kun pitää simänsä auki sematiikan osalta, tämä käärme löytyy hyvn monesta muustakin paikasta.

  Miksi esim. Perinteisen Kiinalaiset lääketieteen edustajilta ei tuota käärmettä löydy? Tai Intialaisen Ayrvedan edustajilta? Saati Saksalsis-Venäläisen koulukunnan edustajilta tai homeopaateilta?

  Minulle on noussut mieleen myös ajatus sitä että abortti kehitettiin ja sitä ajetaan kuin käärmettä pyssyyn, siksi että lääketehtaat saisivat lmaiseksi ihmiskudosta patentoidakseen uusia lääkkeitä voittojensa takaamiseksi. Aina kun joku asia halutaan markkinoida maalmanlaajuisesti, sille kehitetään slogan joka ei tarkoita mitään mutta mitä on helppo hokea. Kunten esim. ”Timantit ovat ikuisia”. Nuoetpart tuhlaavat omaisuuksia läsinpalalta näyttävään kiveen (joka itse asiassa ei lsaista üaljoa eroa) vain sen vuoksi että ”ne ovat ikusia”. Voi vähäjärkisten touhua. Samalla tavalla aborttia on lanseerattu sloganilla ”Naisella on oikeus määrätä omasta kehostaan”. Huomaatteko miten naiveja nuo tuota slogania hokevat ovat? Täysin käsittämättömiä ymmärtämään sitä kenen agendaa ajavat. Ja kollektvinen hurmoshenki ei anna aihetta ajatteluun.

  Minä toivon että väliäivinä kun suomalasiakin rokotetaa, ensimmäisenä rokotteen saavat ne jotka sen haluavat. Näin maastamme poistuu se naivein kansanosa ja DNA:mme paranee. Jäljelle jääneet voivat sitten lisääntyä ja täyttää maan. He ovat evoluution osalta se pelastava aine, joka omilla lapsillaan rakentaa oman tulevaisuutensa.

  Plusääni(19)Miinusääni(1)
 5. Koronan osalta pandemian kriteerit eivät oikeasti koskaan täyttyneet. Kohu on saatu aikaiseksi pelottavaa uutismateriaalia tuottamalla. Ihmisten arkihavainnoissa mitään uutta rajua kulkutautia ei ole. Kuolintapaustilastotkin on saatu näyttäviksi siirtämällä kuolinsyitä muiden tautien ja kuolinsyiden osalta koronan alle. Puhtaita koronakuolemia on tilastoissa vain vähän. Nuorilla tai perusterveillä ihmisillä mitään merkittävää riskiä taudin suhteen ei ole. Silti useiden näiden elämää on rajoitettu ja vaikeutettu huomattavasti. Monien yksityis- ja pienyrittäjien elämä on tehty vaikeaksi tai mahdottomaksi kieltämällä heiltä liiketoiminta epidemian ajaksi. Harrastustoimintaa on ajettu rajusti alas määrättömäksi ajaksi. Poliittista toimintaa on myös vaikeutettu.

  Suomessa konkurssiaalto on kohta edessä ja sitä myötä tuottavien ja aktiivisten ihmisten työttömyys ja masentaminen ylimitoitettujen ja tarpeettomien toimien vuoksi. Sen sijaan suuret yhtiöt ja ketjut ovat jopa hyötyneet. Esimerkiksi verkkokauppayhtiö Amazonin omistaja on rikastunut korona-aikana huomattavasti nopeammin kuin ennen. Jättiläismäiset apupaketit on suunnattu suurille yrityksille. USA on uudessa apupaketissaan lähettämässä valtavia summia myös ulkomaille. Israel saa entisten avustusten lisäksi 500 miljoonaa dollaria ja mm. Egypti ja Sudan saavat suuria summia. Kyseessä on näiden maiden palkitseminen niiden suostumisesta sionistien laatimaan rauhansopimukseen.

  Korona on luomalla luotu kriisi, jota rikollinen globalistinen eliitti käyttää kansoja vastaan viedäkseen näiltä viimeisetkin itsemäärämisoikeuksien rippeet. Rokotteiden kautta pyritään korvamerkitsemään ihmiset ja liittämään nämä Internet of Things- tekoälyvalvontaverkkoon. Ihmisten arvokkuus yksilöinä halutaan hävittää lopullisesti ja luoda heistä tekoälyvalvottu ja -ohjattu lauma.

  Vain Luoja tietää, mitä reaktioita elimistössä uudet mRNA-rokotteet aiheuttavat. Kyseessä on pakkomielle saada nämä uudet geenitekniset rokotteet markkinoille ja luoda näistä kansoille pakkolääkintäpolitiikan kautta annettava standardi, jolla ihmiskuntaa muokataan ja kollektivisoidaan hämäräperäisten intressien mukaisesti. Kyseessä on yhtäaikaa sekä transhumanistinen ”edistys”-projekti että väestön määrää ja laatua kontrolloiva eugenistinen projekti. Uudet rokotteet voivat vähentää hedelmällisyyttä tai tappaa suoraan, jos niin halutaan. Rokotteiden sisältämiä komponentteja voi jatkossa kauko-ohjata 5G-verkon kautta. Kuulostaako houkuttelevalta? Vihervasemmisto ainakin tuntuu olevan ihastunut uusiin rokotteisiin ja pyrkinee saattamaan ne pakollisiksi. Fanaattista rokote-linjaa ajaa myös oppositio kuten kuten perussuomalaiset ja Kokoomus. KD lienee ainoa puolue, joka on niiden suhteen skeptinen. Joka tapauksessa suomalainen korona-vaste on lievästä alkukankeudesta huolimatta täysin globalistien toiveiden mukainen, kansaa orjuuttamaan ja tuhoamaan pyrkivä ja siten rinnakkainen massamaahanmuuton pyrkimyksille. Jostain oudosta syystä maahanmuuttokriittiset ovat Suomessa laajasti lähteneet mukaan korona-vouhotukseen ja näin todistaneet itse, ettei maahanmuuttokritiikille ole perustetta, jos kansa kerran on näin tyhmää. Sen korvaaminen ja sekoittaminen vieraan väestön avulla on täysin oikeutettua. On globalisteille ominaista, että he pitävät kansoja pilkkanaan. Heillä on kieroutunut ja sairas huumorintaju ja viime aikoina nauru on vain voimistunut.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 6. (Tämänkin toimitus saa julkaista erillisenä artikkelina – aivan uutta asiaa!)

  Ovatko hallintomme ja THL alun alkaenkin petos?

  Virallisen yhteiskuntamme petoksen kaksi peruspilaria ovat korolliseen velkaan perustuva raha- ja pankkijärjestelmämme sekä koko yhteiskuntaa liikuttava terveyspolitiikkamme. Onko Suomi pelkkä petos alusta loppuun?

  Seuraavassa kohta A (tässä tavallaan sivuasia) käsittelee raha- ja pankkijärjestelmämme muodossa harjoitettua virallista petosta, ja kohta B (varsinainen pääasia nyt ”koronan” aikoina) käsittelee terveydenhuollon ja terveyspolitiikan muodossa harjoitettua virallista petosta.

  A. Raha- ja pankkijärjestelmämme (siis rahamme) on yhteiskuntamme toiminnan selkäranka. Se perustuu laillistettuun rahanväärennystoimintaan ja pyramidihuijaukseen. Rahamme ei ole muuta kuin korollista velkaa. Oikeaa rahaa maassa ei ole lainkaan, ei myöskään pankeissamme. Raha tulee kiertoon vain niin, että sitä otetaan pankeista lainaksi korkoa vastaan. Maassa on rahaa (eli tuota velkaa) niin paljon kuin sitä on otettu pankeista lainaksi. Koska velkamme (rahamme) on korollista, yhteiskunnassamme on aina pankeille takaisin maksettavaa (velka + korko) enemmän kuin rahaa on olemassakaan (sitä on velan verran). Yhteiskuntaan syntyy näin keskimääräinen ja koskaan päättymätön pakko ottaa pankeista lisää velkaa entisistä veloista selviämiseksi, ja niin rahajärjestelmämme johtaa suoraan tuhoon (velkaantumispakkoon, velkakierteeseen, velkaorjuuteen, kaikkeen orjuuteen ja tuhoon).

  Kun lainanottaja (valtio, kunnat, järjestöt, yritykset, kansalaiset) hakee lainaa (sitä rahajärjestelmämme ”rahaa”) pankista, pankki luo tuon lainaamansa rahan tyhjästä, pelkällä kynänvedolla tai napin painalluksella, kirjatessaan lainanottajan tilille tuo rahan eli velan. Mitään omaansa tai talletustileillä olevaa rahaa pankki ei lainaa koskaan (joten kukaan ei voi todellisesti olla sille mitään velkaa, koska todellista velkasuhdetta ei ole muodostunut). Kyseessä on siis laillistettu rahanväärennystoiminta, ja jos joku yksityinen henkilö tekisi samaa, hän joutuisi rikoksesta syytettynä oikeuden eteen. Koska rahajärjestelmämme pakottaa jatkuvaan keskimääräiseen lisävelan ottamiseen, että maassa olisi rahaa, kyseessä on pyramidihuijaus. Rahajärjestelmämmehän on monopoliasemassa, eikä rahaa tule muualta kuin tuon järjestelmän pankeista. Vientituloista tosin voidaan saada yhteiskuntaan muualta rahaa, mutta se kumoutuu väistämättömiin tuontimenoihin. Työnteko, palkat ja korvaukset eivät tuo maahan lisää rahaa tai varallisuutta, sillä palkkoja ja korvauksia maksettaessa jo olemassa oleva raha vain siirtyy taskusta toiseen.

  Ovatko siis presidenttimme, poliittiset puolueemme (ja niiden kannattajat), eduskuntamme, hallituksemme ja virkamieskuntamme – koko virallinen järjestelmämme – petoksen palvelijoita, pettureita, kansamme kuristajia ja maamme tuhoajia? Ovatko he viroissaan vain sitä varten? Tiedossahan on, ettei kukaan heistä (vahingossakaan) paljasta rahajärjestelmämme rikollista ja petokseen perustuvaa luonnetta, vaan raha- ja pankkijärjestelmämme on heille kuin rakkaista rakkain pikkulapsi, jota vaalitaan ja hoivataan kaikin tavoin. Virallisen yhteiskuntamme perusluonne näyttää olevan petoksenpalvontaa. Niinpä maamme lipussakin olisi sopivaa olla BIS:n palvotun tornirakennuksen kuva. BIS on Bank for International Settlements (Kansainvälinen järjestelypankki), joka on Baselissa Sveitsissä sijaitseva keskuspankkien keskuspankki, raha- ja pankkijärjestelmämme omistajien (ovat yksityisiä pankkeja) päämaja, petoksen luola (kyllä, raha- ja pankkijärjestelmämme on yksityinen rikoshanke!). Mutta koska yhteiskunnassamme kaikki on petosta, lipussamme ei ole BIS:n palvotun tornirakennuksen kuvaa vaan kansa ohjataan luulemaan muuta.

  Tätä yhteiskuntamme petoksen peruspilaria olen käsitellyt Magneettimedian artikkelissa ”Kaikki pankkivelat mitätöitävissä” ja sen kommenteissa täällä:

  Kaikki pankkivelat mitätöitävissä

  B. Yllä käsitellyn petosrahan turvin toimiva terveydenhuoltomme ja -politiikkamme näyttää olevan toinen mahtava petoksen peto, joka syö maamme ja kansamme; onhan se aktiviteettia, joka paljon varoja vaativana ulottaa vaikutuksensa kaikkialle yhteiskuntaan ja jopa ohjaa sitä (kuten nyt koronatoimenpiteet ovat tuhonneet taloutemme ja pakottaneet valtavaan lisävelan ottamiseen ja kansan orjastatuksen vahvistumiseen).

  Aihe on laaja, ja petos on vaiettu ja niin syvälle piilotettu, että siitä riittäisi puhetta vaikka kuinka paljon, koska se ulottaa lonkeronsa syvimpiin ydinasioihin asti. Keskitynkin tässä vain eräisiin ajankohtaisiin terveydenhuoltojärjestelmämme petoksen perusrakenteisiin, siihen, mitä ovat infektiot, virukset ja bakteerit ja niistä meille ehkä syötetty pajunköysi (koululääketiede, jota olen opiskellut, on tässä nähtävästi tietoisen petoksen tiellä, ja siksi olen itsekin tässä nyt uusien asioiden opiskelija ja oikean tiedon etsijä – jos erehdyn, minua oikaistakoon).

  Havahduin (tosin aiemmin olen jo epäillyt) mahdolliseen perustavanlaatuiseen lääketieteen ja THL:n petokseen katsottuani itävaltalaisen tri Johann Loibnerin esityksen ”’Impfen’, Das Geschäft mit der Unwissenheit” (”Rokottaminen – liiketoimintaa tietämättömyyden kanssa”); hän on kirjoittanut samannimisen kirjan,

  Täällä Magneettimediassa nimimerkki Jepulisjepsis on kyllä julistanut, ettei viruksia ole ja että infektiot ovat seuraus mm. huonolaatuisesta ravinnosta, mutta hänen julistukseensa en ole voinut liittyä, koska hän ei ole (tietääkseni) tuonut esiin, että se, mitä sanotaan viruksiksi, todella on olemassa, ja että niillä on hyvin, hyvin tärkeä tehtävä elimistön tuottamissa parantumis- ja sopeutumisprosesseissa (”infektioissa”). Infektio on elimistön aiheuttama, ei ”taudinaiheuttajaviruksen” aiheuttama. Virus on olemassa, mutta se ei ole mikään ”ulkopuolelta tuleva paha taudinaiheuttaja” vaan elimistön oma tuotos ja reaktio joihinkin olosuhteissa tapahtuneisiin muutoksiin. Virus on elimistön oma keino sopeuttaa koko ajan elimistö olosuhteisiin. Jepulisjepsis on siis mielestäni ollut osin oikeassa, osin hän on ollut tietämätön siitä, mikä on sen, mitä sanotaan virukseksi, varsinainen ja hieno tehtävä elimistön sopeuttamisessa ympäristöön ja kulloisiinkin olosuhteisiin. Virus on varsinaisesti me itse, osa kehoamme ja elämäämme. Se pitää meidät omalta osaltaan hengissä.

  Seuraavassa seuraan siis tri Loibnerin esitystä:

  Esityksensä alussa tri Loibner esittää sitaatteja juuri kuolleelta työtoveriltaan, mm. nämä neljä:

  ”Ei ole olemassa yhtäkään rokotetta, joka kykenisi suojelemaan meitä joltakin sairaudelta”;

  ”Vasta-aineilla ei ole mitään tekemistä minkään ’suojan’ kanssa sairautta vastaan”;

  ”Rokotteilla ei ole mitään tekemistä sairauden kanssa vaan ainoastaan rahallisen voiton ja vallan kanssa”;

  ”Sairauksista tehdään ’vaarallisia’, että rokotteita saataisiin myytyä.”

  Tri Loibner kertoo heti lääkärinuransa alussa havainneensa (kuten minäkin havaitsin välittömästi), että kauppiaat (liikemiehet) hallitsevat lääketiedettä. He sanovat, mitä sairauksia meillä on ja miten niitä tulee hoitaa. Tri Loibner jatkaa, että hän ihmetteli myös sitä (kuten minäkin aina), että hän joutuu virassaan käsittelemään 60-80 potilasta päivässä. Hän ajatteli (kuten minäkin), ettei hän tällaisen vuoksi halunnut tulla lääkäriksi. Ei ollut hyvä eikä oikein ammatissaan ainoastaan puolustaa teollisuuden ja politiikan etuja. Tri Loibner toimikin sitten yksityislääkärinä ja joutui mielipiteidensä vuoksi jopa menettämään oikeutensa harjoittaa lääkärin ammattia.

  Aluksi hän ei epäillyt rokotteita. Hän rokotti itsensä la lapsensa. Vastaanotollaan hän joutui näkemään, että hänen antamansa punkkirokotteet (BSE) aiheuttivat aivotulehdusta, aivokalvontulehdusta, astmaa ja erään potilaan kohdalla osittaisen halvauksen ja sitten kuoleman. Siksi hän alkoi tutkia rokotteita (lääketieteen opinnoissa hänelle oli opetettu rokotteista lyhyesti vain se, miten niitä annetaan ja mitä rokotteita tulee antaa). Hän toteaa: rokotteet ovat uskon (tai uskomuksen) asia; ne eivät ole tiedettä. Historian suuret lääkärit eivät koskaan rokottaneet potilaitaan, mutta nyt, kun lääketiede on liikemiesten hallussa, rokotteita (”myytäviä tuotteita”) käytetään.

  Ensimmäisenä pakkorokotukset määräsi Napoleon (myös lapsille). Osa rokotetuista aina kuoli, osa tuli sokeaksi tai halvaantui. Eloon jääneillä hän ylvästeli ja sanoi, että nyt kaikki ovat suojattuja, kun heikot on karsittu pois. Näin sairaus ”ajettiin ulos” kansasta ja ”sairauksista päästiin.”

  Isorokkorokotusta E. Jenner kehitteli niin, että sairaan ihmisen rokkorakkulasta otettua rakkulanestettä hän ruiskutti lehmien nahkaan ja sitten vatsanahka viillettiin auki, sisään laitettiin rokotteeseen kuuluvia nesteitä, ja niin saatiin rokotetta.

  Nämä kaksi, Napoleon ja E. Jenner, kehittivät rokottamisen perusidean nykyiselle rokoteteollisuudelle eli äkkirikastumiselle.

  Tri Ehrlich oli se henkilö, joka sai ajatuksen ”vasta-aineista”; hän ei siis todellisuudessa nähnyt tai osoittanut sellaisia; asia oli vain hänen ajatuksissaan.

  Suojattu ei tri Loibnerin mukaan ole se, joka on saanut rokotuksen, vaan se, joka luonnollisen sairastamisen avulla on saanut elimistön itsensä tuottaman suojan. Monet ovat kuolleet rokotuksiin. Sellaisia hirviömäisiä aivokääpiöitä on ollut olemassa, jotka vaativat heikentyneessä tilassakin olevien rokottamista sanoen puolustuksekseen: ”Rokote täytyy kestää” (Napoleonin ajatus). Tässä on kyseessä käytännön eugeniikka, rodunjalostus myrkyn avulla, mikä on hirviömäistä idiotiaa.

  Ei ole niin, että rokotuksessa saataisiin vasta-aineita, jotka ”voittavat pahat virukset ja bakteerit.” Jokaisessa rokotteessa on sairaus, lisäksi vieraita aineita ja sairautta aiheuttavia tuotteita, sellaisia kuin antibiootteja, desinfiointiaineita, alumiinihydroksidia ja elohopeaa. Nämä aiheuttavat aina sairautta.

  Robert Koch julisti, että yksi ainoa basilli riittää sairauteen. Paul Ehrlich julisti, että sairautta on opittava lähestymään kemiallisesti (chemisch zielen lernen).

  Rokotteista tuli teollisuudelle mahtava tulonlähde.

  Tri Loibner toteaa kuitenkin painokkaasti: ”Sairauksia ei voi voittaa”. Vain sairauden edellytyksiä (sairauteen johtavia olosuhteita) voidaan poistaa. Se tapahtuu mm. elinolosuhteiden parantamisen, hyvän ja riittävän ravinnon, saniteettiolojen parantamisen, viemäröinnin ja puhtaan veden avulla. Kun näiden sijaan (esim. nyt Suomessa ns. koronan suhteen) puhutaan rokotteista ja lääkkeistä, silloin kyseessä on vain halu rikastua (esim. WHO ja THL, joilla ei ole varsinaisesti mitään tekemistä terveyden kanssa). Sen sijaan että kansaa pelotellaan sairaudella ja tartunnoilla tulisi antaa oikeaa valistusta terveellisistä olosuhteista ja elintavoista. Sairaus on seuraus jonkin puutteesta tai muusta vahingosta (kylmyys, kuumuus, säteily, myrkytys, psyykkinen huoli ja stressi jne.).

  Nyt ovat astuneet areenalle sairauden keksijät. On keksitty H5N1 (lintuinfluenssa), BTV (Blue Tongue Virus, joka on suu- ja sorkkatauti uudelleen nimettynä voittojen saamiseksi), H1N1 (sikainfluenssa) ja nyt koronatauti Covid-19 (tämä on oma lisäykseni, koska tri Loibner piti esityksensä ennen korona-aikaa, 27.11.2010 Sveitsissä).

  Viruksesta on tullut propagandainstrumentti. Antiikissa (esim. lääkäri Aulus Publius Celsus) ”virus” tarkoitti myrkkyä, ja siihen luettiin lähes kaikki sairaudet.

  Nykyisin on saatu käyttöön elektronimikroskoopit, ja niiden avulla on saatu näkyviin soluelementtejä, joita sanotaan viruksiksi. Ne ovat kuitenkin kokonaan jotakin muuta. Se virus, jonka nyt tunnemme, on peräisin kehosta itsestään (on siis endogeeninen ”virus”). Niiden avulla (sisältävät RNA:ta tai DNA:ta) ohjelmoidaan ja ohjataan hyödyllisten bakteerien rakentamista kehossa ja ylipäätään parantumis- tai sopeutumisprosessia, ja näissä prosesseissa syntyy kuumetta.

  Tautia aiheuttava ”virus” siis totisesti on vain propaganda-ase. THL ja tiedotusvälineet heittelevät propagandafraaseja ”se on joskus harmiton”, ”voi mutatoitua”, ”voi tulla aggressiiviseksi”, ”on jo tappanut 470 ihmistä”, ”tänään 345 ihmistä saanut tartunnan”, ”karannut ehkä laboratoriosta”, ”se voidaan tukahduttaa yhteisvoimin: pysy sisällä, pidä etäisyydet, pidä maskeja, suljetaan liikkeitä ja tilaisuuksia, kunnes saadaan rokote.” Kuitenkaan mitään tuollaista taudinaiheuttajavirusta ei ole olemassa!

  Influenssa (saks. Grippe) on todellisuudessa pelkkä kylmettyminen (esiintyykin kylmään vuodenaikaan), eikä sillä ole mitään tekemistä ”tartunnan” tai vuosittaisten ”mutaatioiden” (rahastusta vaadittavien uusien rokotteiden avulla!) kanssa. Havaittu ”virus” on vain oman kehon tuottama, informaatiota sisältävä lähettiläs, jonka tehtävänä on sopeuttaa elimistö ympäristöön (tässä tapauksessa kylmyyteen). ”Infektio” on elimistön oma terveellinen sopeutumisprosessi. Kuumetta siinä esiintyy sen vuoksi sen puolivälistä sen loppuun.

  Virukset eivät siis ole taudinaiheuttajia vaan elimistön omia sopeutumismekanismeja muuttuviin olosuhteisiin. Siksi nuo keksityt sairaudet (lintuinfluenssa, BTV, BSE, sikainfluenssa, korona) ovat sellaisia, joita kukaan lääkäri ei voi osoittaa tai todeta (feststellen).

  Enää ei lainkaan tarvita mitään lääkäriä tai potilasta, tarvitaan vain potilaan verta (tai näyte nielusta), joka lähetetään tutkittavaksi ns. referenssilaboratorioon (virologien ja rokotevalmistajien omaan laboratorioon), ja jos testi on ”positiivinen”, silloin on ”sairaus”. Testinkin konstruoivat nuo tutkijat, virologit ja rokotevalmistajat itse! Tämä on uskomattoman voimakas valtainstrumentti! Aivan vapaasti voidaan – referenssilaboratorioiden ”diagnoosien” (ei lääkäreiden tai potilaiden) pohjalta – keksiä ja loihtia esiin sairauksia, lakeja, epidemioita ja pandemioita! Sitten, tietenkin, virus ”lentää” mantereelta toiselle, Saksasta Kanadaan, Kiinasta Chileen, Takahikiältä Uuteen-Seelantiin tai Ranskan presidentin nieluun tai USA:n presidentin nenään ja sen vuoksi Suomen presidentinkin nenään.

  Kaikki petos saadaan helposti väestöissä läpi: tarvitaan vain kolmen viikon jatkuvaa toistoa tiedotusvälineiden kautta ja koko maailma tulee ”tuntemaan totuuden.” Tarvitaan vain riittävästi rahaa, jolla tiedotusvälineiden kautta saadaan propaganda perille kolmen viikon ajan. Rokotevalmistajat nettoavat sekä testeistään että rokotteistaan, ja ne ovat saaneet rokotteistaan vastuuvapauden (vaikka he rokotteillaan tappaisivat puolet ihmiskunnasta, he eivät joutuisi vastuuseen). Jos he haluaisivat kehittää rokotteen, joka tappaa kaikki ja koko ihmiskunnan, heitä ei estäisi mikään tekemästä niin. Vapaa oikeus tappaa koko ihmiskunta!

  Tässä vaiheessa esitystään tri Loibner siirtyy puhumaan lyhyesti bakteereista. Myös bakteerit tuottaa elimistö itse. Immuunijärjestelmä poistaa sen, mikä ei kuulu elimistöön. Kun esim. kynnenalusta tulehtuu, elimistö synnyttää tarvittavat märkäbakteerit (ne eivät tule ulkoapäin) ja tuo paikalle valkosoluja, jolloin syntyy paise, joka puhjetessaan toimittaa pahan pois. Ihminen on niin hyvin varustettu tähän, että ihmisessä on kymmenen kertaa enemmän bakteereita kuin soluja.

  Tri Loibner siirtyy takaisin viruksiin ja toteaa, että ne ovat informaationkantajia (DNA, RNA), jotka panevat elimistössä liikkeelle tarvittavia ohjelmia (esim. kuumeen ja muun puolustus- tai sopeutumisreaktion). Nämä terveelliset parantumisohjelmat itse ovat se, mitä sanotaan ”sairaudeksi.” Sairaus on parantumisohjelma. Syntyy kuumetta ja vilunväreitä ja verta (ja siinä happea) kertyy tapahtumapaikalle, jotta se, mikä on vahingoittunut, voidaan korjata. Kuume on lisääntynyttä energiaa (ei ”viruksen tappamista”). Yskä on sekin terveellinen tapahtuma, seuraus kylmettymisestä. Keuhkoissa nimittäin lämpötilan kylmeneminen saa aikaan solujen vaurioitumista ja kuolemaa, ja yskän avulla sairaat ja kuolleet solut toimitetaan ulos. Kuume ja yskä (siis esim. koronan oireet) ovat terveellisiä tapahtumia. Tulehdus on parantumistapahtuma. Siis: taudit, joita vastaan rokotetaan, ovat harmittomia. Tri Loibner toteaakin, että on vain kahdenlaisia sairauksia: lieviä ja vaikeita. Vaikeat sairaudet ovat sairauksia, jotka johtuvat vaikeista olosuhteista, ja niistä päästään eroon, kun olosuhteet korjataan.

  Nykyisin on paljon huonoja olosuhteita: lapset lihovat väärän ravinnon vuoksi, on depressioita, itsemurhia, allergioita ja tyypin 1 diabetesta. Lisäksi lääkkeitä käytetään liikaa.

  Pakkorokotuksia ei saa määrätä. Rokotus on aina sairauden ruiskuttamista ihmiseen.

  Suomi kuitenkin turvaa kaikin voimin ja mahdollisimman suuressa laajuudessa rokotuksiin. Koska rokottaminen perustuu infektioiden laatua koskevaan huijaamiseen ja petokseen, minun on pakko lausua mielipiteenäni, että maamme presidentti, hallitus, eduskunta, eduskuntapuolueet, virkamieskunta ja THL (kuten tietenkin myös heitä myötäilevät tiedotusvälineet, yliopistot ja sairaaloiden infektio-osastot) ovat hekin petos raha- ja pankkijärjestelmämme ohella.

  Tähän päättyy tri Loibnerin esitelmän käsittely.

  Tri Loibnerin esityksen pohjalta voidaan sanoa vain: lääketiede on häikäilemättömien ja kaikkeen mahdolliseen petokseen turvautuvien liikemiesten toimintaa, jossa ”parantaminen” ja ”terveys” kulkevat vain kulisseina rahallisen voiton maksimoimiseksi niin suuressa määrin kuin ikinä mahdollista. THL ja maamme johto ovat viimeiseen asti tämän tosiasiallisen sairauden ja sairastuttamisen takana. Olen sillä partaalla, etten missään tilanteessa (vaikka kuolema uhkaisi) halua enkä uskalla mennä suomalaiseen sairaalaan tai suomalaisen lääkärin vastaanotolle – niissä voi tapahtua hirveitä! Luotan oikeastaan enää vain haavojen kiinni neulomiseen, murtumien korjaamiseen ja pääosin teknisin keinoin tapahtuvaan parantamiseen, jossa ei käytetä lääkkeitä (esim. silmä- ja korvasairaudet). Terveyskeskukseen en taida uskaltaa mennä. Kuolema pelastakoon minut näistä saatanasysteemeistä, joita maamme johto, THL ja terveydenhoitojärjestelmämme ovat! Ne ovat todellisia petoja! Lapsiakin on tapettu aborteissa sairaaloissamme jo pian miljoona! Äärimmäistä barbariaa!

  Mainitsen tässä senkin, että hyvin monien rokotteiden tarkoitus on rikkoa rokotteiden saajien veri-aivoeste, joka estää vieraiden aineiden pääsyn aivoihin. Veri-aivoesteen kuulemma rikkovat tämän keksityn koronaviruksen piikkiproteiini, kuten myös monissa rokotteissa olevat raskasmetallit, alumiini ja polysorbaatti 80. Koska nuo keksityt taudinaiheuttajavirukset (jollaisia ei ole olemassa) ovat petos, on kysyttävä, mitä ovat nuo koronaviruksen ”piikkiproteiinit”? Asia on selvä, kun tiedetään, että ne ovat rokotteissamme (Pfizer ja Moderna) olevia synteettisiä proteiineja, siis yllä mainituissa tutkijoiden, virologien ja rokotevalmistajien referenssilaboratorioissa keinotekoisesti valmistettuja proteiineja. Ne ovat keinotekoisia luomuksia. Teoreettisesti voidaan kysyä, että vaikka ne olisi valmistettu elimistön itsensä tuottamien ”endogeenisten virusten” (informaationkantajien, jotka ohjelmoivat parantumisprosessia) mallin mukaan, mitä järkeä olisi ruiskuttaa niitä ihmisiin väärään aikaan, väärään paikkaan ja epäluonnollista reittiä pitkin (synnyttäen hylkimisreaktion), kun ihmiset itse tuottavat niitä aivan oikein ja aivan oikeaan aikaan elimistön itsensä omana ja hienona parantumisprosessina – tulehduksena? Ei, ne eivät ole elimistön itsensä tuottamien parantumisen ohjelmoijien mukaisia, koska ne jopa rikkovat ihmisen veri-aivoesteen (ovat myrkkyjä siis). Referenssilaboratorioiden keinotekoisissa luomuksissa kantajalipidikin on PEG (polyetyleeniglykoli), joka saattaa aiheuttaa jopa kuolemaan vieviä allergisia reaktioita. Jos kansaan injisoitava ”piikkiproteiini” rikkoo veri-aivoesteen, silloin kaikki vereen joutuneet myrkyt (esim. suolistosta) pääsevät suoraan aivoihin aiheuttaen siellä tulehduksen, joka johtaa vakaviin seuraamuksiin: ensin väsymys ja pahoinvointi ja sitten autoimmuunitaudit (mm. autismi, Alzheimerin tauti), tyypin 1 diabetes, muuttunut käytös, kouristukset, neurologiset häiriöt, Crohnin tauti, jatkuva hirveä kärsimys ja kuolema.

  Tuo Crohnin tauti on suolistosairaus, ja tässä on muistettava, että suolisto muodostaa suurimman osan immuunijärjestelmäämme. Kun veri-aivoeste on rikkoutunut, silloin kaikki suoliston kautta elimistöön tulevat myrkyt ja jäte pääsevät aivoihin pahoin seurauksin. Suoliston immuunijärjestelmän ja veri-aivoesteen yhteydestä kertoo selvää kieltä se, että kun veri-aivoesteen rikkoutumisen johdosta syntyy autismi ja sitten korjataan ihmisen ruokavalio ja suolisto saatetaan kuntoon, autismi heti helpottuu ja joskus häviää. Luin myös, että jos ”viruksen” DNA:ta (mitä se lieneekin, koska viruksia ei ole olemassa – ehkä se on mitä tahansa vierasta DNA:ta) ja alumiinia yhdessä joutuu aivoihin, syntyy vuorenvarmasti autoimmuunitauti. Tri Klinghardt kertoo, että kun elohopeaa (jota on elimistössä) ja alumiinia päätyy koe-eläinten aivoihin, koe-eläimet kuolevat.

  Ehkä moni ei tiedä tätä, mutta rokotteissa ei ole ainuttakaan terveellistä aineosaa. Niissä on jopa 80 erilaista aineosaa (vieraita aineita), joiden vaikutusta ei ole tutkittu, ei myöskään niiden synergistisiä vaikutuksia (ko. aineiden yhteisvaikutuksia). Rokotteista ei myöskään tutkita, aiheuttavatko ne syöpää, sikiövaurioita tai hedelmättömyyttä.

  Rokotukset ovat uskonto, ja ne perustuvat syvimmiltään taikauskoon ja kuolemanpelkoon ja siten perkeleeseen, Hebr. 2:14-15. Piikki sisään, ja aaah, ollaan terveitä, kuin taikatemppuna! Lähes koko Suomi on tämän uskonnollisen kultin vallassa. Rokotustoiminta tuhoaa luonnollisten infektioiden eli parantumis- ja sopeutumisprosessien (ks. tri Loibnerin esitys) kautta syntyvän vahvan ja ajantasaisen terveyden ja moninaisten parantumisprosessien (siis endogeenisten virusten ja infektioiden) jatkuvan muodostumisen keskellä alati muuttuvia olosuhteita. Rokotteet ovat niin vahingollisia, että jossakin jopa todettiin, että Downin syndroomaa (ent. mongolismi) alkoi esiintyä vasta kun rokotteita alettiin ottaa käyttöön! On myös huomattava, että kun rokote injisoidaan täysin luonnonvastaisesti lihakseen (kulkeutuen siitä vereen), rokote päätyy kaikkiin tumallisiin soluihin, ja näin voi syntyä hyvin vakava sairaus. Ihon läpi (siis ohi ihon IgA-puolustusjärjestelmän) ruiskutettaessa elimistö tulkitsee sinne tulleen aineksen viholliseksi, vaikka jokin aineosa olisi elimistön omaa ainetta. Esimerkiksi skvaleenia (kolesterolin esiastetta) on joissakin rokotteissa (esim. se on adjuvantti AS03:n – narkolepsian ja katapleksian aiheuttajan – ainesosa), ja kun sitä ruiskutetaan IgA-järjestelmän ohi, elimistö tulkitsee sen vihollisekseen ja alkaa sotia sitä vastaan ja samalla omaakin skvaleenia vastaan, jolloin syntyy autoimmuunitauteja. Rokotteet hävittävät luonnollisen terveyden ja sen kokonaisvaltaisen ylläpitojärjestelmän. Rokoteimmuniteetti ei ole mikään immuniteetti, koska tautia aiheuttavia viruksia ei ole olemassakaan. Rokoteimmuniteetti on tyhjä kehäpäätelmä. Lääkärit vain suojelevat itseään ja uraansa keskellä tätä lääketieteen suurta fiaskoa eivätkä raportoi rokotevahingoista aktiivisesti – ehkä eivät rokotemyönteisinä haluakaan, mikä sekin on fiasko, koko lääketieteen fiasko ja joutsenlaulu.

  Rokoteasiassa vallitsee kaikkialla täydellinen aivotyhjiö. Kukaan ei näytä tietävän (en minäkään tiennyt) asiasta – eikä ihmisen elimistön toiminnasta ylipäätään – yhtään mitään. Kaikki kuitenkin ajattelevat tietävänsä siitä kaiken tarpeellisen. Rokotetoiminta perustuukin sankaruusharhauskoon (kuvitelmaan koko luomakunnan herruudesta, heroismiin) ja taikauskoon, mikä saattaa tuhota koko kansan nyt hyvin nopeasti. On vaikea palata syvällisesti tuhotusta kansanterveydestä luonnolliseen kansanterveyteen ja luonnollisiin parantumisprosesseihin (elimistön synnyttämiin infektioihin). Valheellinen rokoteimmuniteettiterveys on tuhonnut oikean ja varsinaisen terveyden, jonka vain elimistö itse suotuisissa olosuhteissa voi saada aikaan. Ei ole olemassa mitään immuniteettiä tai vasta-aineita mitään taudinaiheuttajia vastaan, koska sellaisia taudinaiheuttajia ei ole olemassa (on vain huonoja olosuhteita, joissa elimistö voi voida huonosti). Immuunijärjestelmän aktivoituminen on vain parantumista, endogeenisten ohjelmointivirusten, hyödyllisten bakteerien, veren leukosyyttien, sytokiinien, kuumeen, yskän, nuhan ja olosuhteisiin sovittautumisen toimintaa, Luojan luomaa ihmeellistä ja suurenmoista toimintaa.

  Tavallaan rokotteet ovatkin itsensä viiltelyä, itsensä tuhoamista, itsemurhaa – naurettava uskonnollinen kultti. Ja kun veri-aivoesteenne on rokotuksilla rikottu ja avattu, aivoihinne voidaan helposti uittaa verenkierron mukana mitä tahansa nanopartikkeleita, joiden avulla nuo samat liikemiehet rakentavat teihin aivo-kone-yhteyden ja teistä tulee osa esineiden internetiä, ohjattavia robotteja. Täytyyhän aivotyhjiö jollakin täyttää.

  PS. Juuri kuulin (27.12. iltauutisissa), että Suomessa pyritään 70%:n rokotekattavuuteen Covid-19:stä pääsemiseksi. Tarkoitus on siis rokottaa enemmistö suomalaisista sellaista taudinaiheuttajavirusta (SARS-CoV-2, ”koronavirusta”) vastaan, jota ei ole olemassa! On tapahtumassa massiivinen kansan myrkyttäminen ja vahingoittaminen petoksen turvin! Jos jokin infektio on menossa, se on vain kansan omien kehojen parantumis- tai sopeutumisprosessia erilaisten olosuhdemuutosten johdosta (ehkä elimistöjen reaktioita kaikkialle tunkevaa elektromagneettista säteilyä vastaan, jolla hallintomme, THL, verkko-operaattorit ja kaikki digitaalisuuteen siirtyneet tai siirtyvät tahot yrittävät terveytemme lähes väkisin tuhota? Tosin korona on vain kylmettyminen kylmään vuodenaikaan mentäessä, samanlainen ja ehkä sama kuin influenssa, jolloin elimistöt reagoivat ”infektiolla” kylmyyttä vastaan).

  Rokotteet ovat suuri huijarinjuoni valtavien voittojen saamiseksi. Tätä tarkoitusta palvelemaan hallintomme on perustanut Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen.

  Olen ”vahvasti suositellut” itselleni, että kallistun sille kannalle, että hallintomme ja THL, ja lisäksi verkko-operaattorit ja digitaalisuuteen siirtyvät tahot, ovat alun alkaenkin petos – ja peto.

  Kiitos lukemisesta!

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
  1. Noh Vesa, hyvä että tulet edes vähän vastaan tässä asiassa 🙂

   Olen kyllä törmännyt teoriaan ihmisen elimistön erittämistä eksosomeista joita luullaan viruksiksi, mutta tästä asiasta olen vielä hyvin epävarma. Siksi en tätä teoriaa niin voimakkaasti hehkuta.

   Syy on se, että elektronimikroskoopilla ei voi käsittääkseni kuvantaa mitään orgaanista ainetta! Tämä artikkeli avasi silmäni tämän asian suhteen ja tietoa löytyy toki myös lisää, jos jaksaa kaivaa. Tämä on vain yksi lähde:
   https://news.mit.edu/2009/electron-microscope

   Elektronimikroskoopin keksi eräs juutalainen Leo Szilard. Hän keksi myös atomireaktorin ja cyclotronin jolla voidaan valmistaa uusia alkuaineita.

   Tiedän toki, että juutalaiset ovat innovatiivisia ja älykkäitä (siksi myös hyviä satutarinoiden kehittäjiä), mutta miten tuo sama Leo Szilard teki kaikki nuo (mun korvissa) epäilyttävät keksinnöt ? Tuolla sanotaan MYÖS, että elektronimikroskooppi olisi ollut alunperin ton Szilardin keksimä ?

   “Leo Szilard conceived, and filed patent applications on, many of the key inventions of the 20th century. His ideas included the cyclotron, linear accelerator, electron microscope, nuclear chain reaction, and nuclear reactor. Szilard himself did not build all of these devices, or publish these ideas in scientific journals, and so their credit often went to others. As a result, Szilard never received the Nobel Prize, but two of his inventions did. Ernest Lawrence received the 1939 Nobel Prize for the cyclotron. Ernst Ruska received the 1986 Nobel Prize for the electron microscope.”

   http://www.dannen.com/budatalk.html
   Leo Szilard the Inventor

   Tää on myös paljastava juttu:
   ”After the war, partly disillusioned with the cruel use to which his beloved physics had been put, Szilárd turned toward biology and was an important influence on the pioneering young scientists who were then inaugurating the fledgling field of molecular biology.”
   Leo Szil rd, a traffic light and a slice of nuclear history – Scientific American Blog Network
   https://blogs.scientificamerican.com/the-curious-wavefunction/leo-szilard-a-traffic-light-and-a-slice-of-nuclear-history/

   Tää Leo sai idean ketjureaktiosta ja atomipommista, ilman mitään empiiristä tutkimusta, ihan vain tuijoteltuaan liikennevalojen vaihtumista liikenneruuhkassa.

   2) Aihe mitä pitäisi tutkia on se, että millä oletuksella taudin oire voi olla taudin syy?

   Todellakin kun puhutaan, että isorokon aikaan injektoitiin terveeseen eläimeen (by Edward Jenner) sitä oletettua taudin aiheuttajaa, eli isorokkopaiseen paisenestettä, joka on taudin oire?!? Mun korvissa tää on aivan älyvapaata logiikkaa!
   Tämä ”taudin oire on myös taudin syy” on se teoria johon rokotteet historiallisesti perustuvat. Lähde:
   http://www.shotsoftruth.com/the-birth-of-the-living-virus-lie..html
   Näinkö se on edelleen rokotteiden kohdalla ?

   Mitä oikeasti ovat ”antigeenit, vasta-aineet, immuunivasteet”, yms. hölynpöly mitä tähän virusnarratiiviin kuuluu? Ne on lääketeollisuuden markkinointitermistöä.

   Niiden kanssa on aivan turha filosofoida. Huomaa, että tässä imaginäärisessa ”sodassa” on kaksi osapuolta: Virus (hyökkääjä) ja immuniteetti (torjunta/puolustus). Mitä tapahtuu jos viruksia ei olekaan olemassa? Myös tuo tarina immuniteetista ja ns. laumaimmuniteetista asettuu kyseenalaiseksi!

   Myöskään viruksia tuhoavien vasta-aineiden olemassaoloa ei ole koskaan luotettavasti todennettu. Vasta-aine ajattelu on taikauskoa.
   Koko virologia on syvää taikauskoa – ei empiirisesti todennettavaa tiedettä.

   Jos olet huomannut, niin virologia nimisen tieteen tapahtumia rajoittaa ainoastaan ihmisen mielikuvitus. Virukset voi tehä lähes mitä vaan mitä virologin päähän pälkähtää. Hesarissa luki, että virusten tavoite on lisääntyä. Eli tällä kuolleella partikkelilla on hengissäselvitytymisvasto ja tavoite?!?

   3) Asia mihin pitänee vielä perehtyä ovat nuo Vesan mainitsemat sytokiinit. Siksi alla olevassa keräämässäni tietopaketissa on vielä paljon kysymysmerkkejä ja arvailua:

   Tiedetään että meijän markettiruoka on pääasiassa hyvin ravinneköyhää. Puutostilat näiden ravinteiden, vitamiinien ja kivennäis- ja hivenaineiden suhteen aiheuttaa kuulemma tulehdusta? En tiennyt. Monet ravintolisät suojaavat tulehdusta aiheutuvilta sytokiineilta. Onko näin?

   A.Heikkilä sanoo, että juurikin nuo sytokiinit levittää elimistössä sitä tulehdusta. Sytokiinit syntyvät solujen sisällä. Ehkä niitäkin sanotaan viruksiksi ?

   Tohon sytokiiniin liittyen, alla lienee vastaus siihen mikä aiheuttaa ns. sytokiinimyrskyn ja tulehduskierteen:
   https://www.utu.fi/fi/ajankohtaista/uutinen/covid-19-vaikuttaa-ihmiskehoon-monella-tavalla

   ”Mikäli rasvojen tasapaino muuttuu liiallisen omega-6 rasvojen (kasviöljyt, pehmeät rasvat, margariinit)
   saannin vuoksi, alkaa solukalvo tuottaa sytokiinia, joka itsessään aiheuttaa tulehduksia. (Sytokiini myrskyn aiheuttaja ei siis ole virus??? ) Nykyamerikkalaisen ruokailutottumuksissa on suuri epäsuhta näiden rasvahappojen välillä. Suhdeluku vaihtelee 15 suhteesta yhteen jopa 30 suhde yhteen omega-6:n hyväksi. Tämä aiheuttaa suunnattoman määrän sytokiineja elimistössä edistämässä tulehduksia. Nykypäivänä suositeltava ja terveellinen suhde pitäisi olla 3:1.
   Tilannetta pahentaa vielä ihmisten lisääntynyt ylipaino, jossa turvonneet rasvasolut vapauttavat tulehdusta edistäviä kemikaaleja, jotka pahentavat korkean verensokerin aiheuttamia vaurioita. ” – Tämä on siis osittain A.Heikkilän tekstin lainailua.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Olen aina tuota HI-V:tä ihmetellyt, että sehän tappaa isäntänsä. Ei silloin voi olla hengissäselviytyminen olla tämän näkymättömän tappajan motiivi.

    Noista juutalaisten Nobeleista ei paljoa kannata välittää. George W. Bush sota-aikoinaan oli ehdolla rauhan-Nobelin saajaksi (ei, tämä ei ole vitsi) ja meinasivathan ne kai downinsyndroomaiselle ruotsalaispikkutytöllekin sen antaa, sillä koulusta lintsaaminen ja verottaminen muuttavat planeetan(!) lämpötilaa.

    https://totuusbloki.wordpress.com/2013/08/19/albert-einstein-juutalainen-huijaus/

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
  2. Niin. Olen turhautumiseen asti jankuttanut joka puolella tuota samaa, että ” tautia aiheuttavia viruksia ei ole olemassakaan. ”, lyhentäen sen turhautumisestani johtuen niin, että ”viruksia ole olemassakaan”.

   Ei ainakaan, niin että ne voisivat tarttua ihmisestä toiseen. Joidenkin tietojen mukaan influenssaa ei ole saatu kokeellisesti tartutettua ihmisestä toiseen? Tästäkin olen linkittänyt tänne kommentteihin tietoa useaan otteeseen ja omille sivuilleni samaa … Jotain täällä lopussa (linkki voi olla jo rikki) : https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2020/10/01/virusteoria1/
   Samaa videona : https://lbry.tv/@Pete:ca/Influenssa-ei-tartu:6
   https://lbry.tv/@cancerwisdomtv:f/viruses-can-t-spread-why-the-covid-19:6

   Ihmettelen kyllä miksi influenssa EI muka tartu? Tottakai se tarttuu. Tämä on ainakin yleinen uskomus. Miksi ihmiset sitten pitävät kuonokoppaa kaupassa ? Jos virus ei tartu (jota olen jankuttanut myös turhautumiseen asti), niin mitä ovat ”tartuntataudit”?

   Oheisesta taulukosta näkee mikä on ”elinolosuhteiden parantamisen, hyvän ja riittävän ravinnon, saniteettiolojen parantamisen, viemäröinnin ja puhtaan veden avulla saavutetun” ansiosta tartuntatautien osuus ihmisten kuolinsyistä Suomessa. Eikö meidän pitäisi panikoida noiden tarttumattomien sairauksien vuoksi (kaavion vihreä alue)? https://idiotiantyranniasta.files.wordpress.com/2020/11/image.png?w=2048

   https://ourworldindata.org/grapher/deaths-by-cause-category-stacked?country=~FIN

   Tartuntatautien (eli ne ”virusten” aiheuttamat sairaudet) osuus on tuossa kaaviossa keltaisella!

   Se mikä mun mielestä nyt todellisesti sairastuttaa ihmisiä ns. elintasosairauksiin ja autoimmuunisairauksiin (eli tarttumattomat sairaudet = ”NCDs” yo. kaavioissa. ) ovat rokotteet ja tulehdusta aiheuttava ruokavalio. Tulehdusta aiheuttavasta ruokavaliosta löytyy paljon tietoa netistä (oikeaa ja väärää). Minä sisällyttäisin sairauksien aiheuttajiin myös ruuan lisäaineet. Esim. nuorison suosima myrkky nimeltä aspartaami (jota on kevytvirvoitusjuomissa, esim. Zero-Colassa, Coca-Cola Lightissa) on ollut Pentagonin kemiallisten aseiden listalla! https://www.elinahytonen.fi/2011/02/aspartaami/

   Tiedon hankintaa haittaa se, että moni tietolähde on edelleen hairahtunut luulemaan virusten, kovien rasvojen, ja kolesterolin olevan syy lähes kaikkiin vaivoihin. Ja ylipainoa pidetään vaivojen perimmäisenä syynä, vaikka se on oire. Toinen paljon viljelty syy vaivoille ovat kuulemma perintötekijät. Mutta perintötekijöillä, eli genetiikalla on yllättävän pieni osuus esim. syövän synnyssä. Vaikka muuta väitetään ja ”tutkitaan”. Viralliset syöpähoidot sytostaatein ovat silkkaa rahastusta. Esim. keuhkosyövän hoidossa on se älyttömyys, että miten myrkyttämällä saatu vaiva paranee, myrkyttämällä ihmistä lisää ? En tajua…

   Tämä seuraava artikkeli kannattaa tuote mainonnasta huolimatta lukea. Siinä väitetään, että ”Krooninen matala-asteinen tulehdus on kaikkien pitkäaikaisten sairauksien ja kipujen äiti.” Samaa jankuttaa myös A.Heikkilä (luultavasti turhautumiseen asti?), että lähes kaikki terveyspalveluja kuormittavat sairaudet johtuvat tuosta tulehduksesta ja insuliiniresistenssistä. Esim. diabetes.
   http://www.tritolonen.fi/artikkelit/264-krooninen-matala-asteinen-tulehdus

   Esim. Syöpä alkaa tulehduksesta. Tulehdusten ja syöpien polttoaine on sokeri. Myös kasvisrasvat kuten soija-, auringonkukka ja rypsiöljy. Ravintoloissa ei voi syödä jos siellä käytetään teollisia omega-6 kasvirasvoja (esim. rypsiöljy) paistamiseen. Nää rasvat muuttuvat syöpää ja tulehdusta aiheuttaviksi myrkyksi kuumennettaessa. Se omega-3 merkintä niissä kasvirasva pulloissa ei ole sama asia mitä aito eläinperäinen omega-3. Nämä pehmeät omega-6 kasvirasvat (linolihappo) ovat syöpien olennaisin syy.

   Totuus syövästä ja tulehduksesta, osa 1

   A. Heikkilän Lääkkeetön elämä –kirja lienee syytä jokaisen lukea.

   Tuon kirjan mukaan VHH-ruokavalio, keto, paastoaminen, lepo ja tietyt ravintolisät vaimentaa tota kroonista matala-asteista tulehdusta. Oma lisäys : Estää sitä influenssa ja sitä mitä luullaan tartuntataudeiksi.

   Markettien välipalat, murot, puurot, valmisruoat, rasvaton maito, kasvirasvat ja margariinit ovat tulehdusta aiheuttavia. Jopa täysjyvävilja on elimistön mielestä lopulta sokeria, sanoo A. Heikkilä. Markettien ruispaloista iso osa on vehnäjauhoa ja perunaa. Rukiin osuus on pieni. Vältä siis kaikkia Sydänmerkki-tuotteita. Se sydänmerkki on eksytys.

   Homogenoiduista maidoista – juuri se joka paikassa tyrkytetty rasvaton maito ON kaikkein lihottavin, ja se aiheuttaa täysmaitoa suuremman insuliinivasteen (insuliini-indeksi rasvattomalle maidolle on 60 vs. ja rasvaiselle 24). Lähde: turpaduunari -sivusto.

   Detox -tila elimistössä (jonka oire mm. räkätauti ja influenssa on) toteutuu käsittääkseni tehokkaiten paastotessa ja levossa ? Kuulemma maksalle pitää antaa työrauha. Aiheesta enemmän tässä :
   https://www.bitchute.com/video/9ah6oGYPeySw/

   Jostain syystä MYÖS Raamatussa puhutaan paastoamisesta ? Miksi?

   Peruna ja riisi ovat yksi turhimpia ruoka-aineita, mitä ihminen syö. Niissä on pelkkää tärkkelystä, eikä sitten oikein mitään muuta. Hiilarit vaan veke ruokavaliosta ja kovaa rasvaa tilalle. Kohtuudella! Se kolesteroli on aivojen rakennusainetta. Keskivartalolihavuus johtuu täysin hiilihydraattien korkeasta määrästä ruokavaliossa, EI RASVAN SYÖMISESTÄ. Rasva ei lihota. Ihmisen elimistö nyt sattuu vaan toimimaan niin, että kaikki hiilihydraatti muuttuu glukoosiksi, eli sokeriksi. Eli leivät, perunat ja muut viljatuotteet ovat sama asia, kuin karkin syönti kropalle. Marjat ja hedelmät, joissa on fruktoosia, jonka vaikutus on täysin sama, kuin glukoosilla, ovat vain ylimääräistä sokerihöttöä kehoon. Ei mikään ihme, että diabetes pyyhkii tämän kansan yli. https://www.anttiheikkila.com/blogi/diabeteskatastrofi-ovella/

   Mitä sitten saa syödä? Kaikki kaalit, kesäkurpitsa, pinaatti, sienet, kurkku, lehtisalaatit, paprika, tomaatti jne. Pähkinöitä ja marjoja voi syödä kohtuullisesti. Myös täysrasvaisia elintarvikkeita (maito, liha, kala, äyriäiset, kananmuna). Paistamiseen toistaiseksi kookosrasva, tai aito lehmän voi. [Ehkä myös aito extra virgin oliiviöljy käy?]
   Juomana mineraalivesi, koska siinä on elektrolyyttejä. Niitä suoloja. Elinehto. Suola ei nosta verenpainetta – sokeri nostaa verenpainetta : https://turpaduunari.fi/sokeri-sairastuttaa/

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. USA on Kiinalle velkaa 1 500 000 000 000 dollaria. Koska velka on dollarimääräinen, niin se tekee asiasta jokseenkin mielenkiintoisen. Mutta USA silti on päättänyt olla maksamatta lyhennyksiään Kiinalle, sillä tämä päästi viruksen tahallisesti labrastaan ulos. Muistakaahan, lapsukaiset: sillä, häärääkö USA:n puikoissa demokaanit vaiko republikraatit, ei ole yhtään mitään merkitystä. Federal Reserve on se joka todellisuudessa kaikesta määrää.

    Kun olin kakara, niin meille koulussa opetettiin valinnaisella kurssilla (joka käsitteli luonnonkatastrofeja, itse pidin esitelmän tulivuorista – oli todella kiva kurssi!) että supervirus syntyy esim. Kiinassa niin, että siellä maaseudulla vieläkin saattavat ihmiset, siat ja ankat elää saman katon alla. Ihminen yskäisee ankkaa päin – tai päin vastoin – ja sitten sitä pöpöä pallotellaan eestaas ihmisen ja elukan välillä, ja se mutatoituu.

    Vaikka oltaisiin kuinka perimmäisellä Kiinan maaseudulla – keskellä ei mitään – niin sieltä farmari vie myytäviään kaupungille ja sieltä joku vie taudin isompaan kaupunkiin, ja sitten ollaankin jo miljoonakaupungissa (arvatkaapa huviksenne monta miljoonakaupunkia Kiinassa on), jossa on kansainvälinen lentokenttä. Loppu on historiaa. Noinhan se voisi – siis teoriassa – mennä.

    Pakko tähän väliin otta suosikkivirukseni; mystinen ja myyttinen HI-V peliin ja kirjoittaa siitä muutama kappale asiaa ja spekulaatiota. Tauti on todellakin niin salamyhkäinen, että siitä saatavilla oleva virallinen tietokin muuttuu ajan oloon, siksi spekulaatio.

    Yleisin kuolinsyy AIDS-potilaille on immuunijärjestelmän pettäessä – yllätys, yllätys – syöpä ja kuivuminen pois. Mutta joku voisi kysyä: tuleeko ensin syöpä ja sitten syövän haurastuttaman kropan puolustuksen läpi HIV?

    AIDS:iin ja HI-V:hen liittyy yhä sellaisia stigmoja, ettei ymmärrettävästä syystä siihen sairastuneiden toimesta tautia pahemmin mainosteta. David Bowie menehtyi tähän tautiin ja hänen ruumiinsa poltettiinkin heti, ettei joku hänen mahdollisesti sadoista tai jopa tuhansista infektoituneista rakastajista (aivan tavallisia lukuja homoille) alkaisi vaatia oikeusteitse hänen mahtavaa maallista kuolinpesäänsä.

    Itse en kuitenkaan usko nk. ”AIDS-viruksen” olemassaoloon. AIDS on kokoelma erilaisia oireita, ei tauti siis itsessään. Kun kehon oma immuunijärjestelmä rapautuu, se kääntyy itseään vastaan (autoimmuunisairaudet) ja vaikkapa influenssa voi koitua kuolemaksi silloin.

    Homoilla (mukaan voi lukea myös biseksuaalit) HI-V-riski on käsittämättömän paljon todennäköisempi – jopa satoja kertoja todennäköisempi, kuin heteroilla. Myös transmiehet eli miehet jotka leikkivät naisia sairastuvat tautiin melkein 50-kertaisella riskillä. Jenkkitutkimuksen mukaan homomiesten seksipartnereiden määrät olivat myös jotakin uskomatonta: tuhannetkaan kerrat eri miesten kanssa eivät ole tavattomia. Tuhat tai satoja kertoja eri kumppanin kanssa on peruskauraa. Hollantilaisen tutkimuksen mukaan ”vakaassa parisuhteessa” (naimisissa/avoliitossa) elävä homoparikin harrastaa seksiä tusinan eri partnerin kanssa.

    Mistä koko epidemia sai alkunsa ja miksi se leimattiin juuri homoja tappavaksi taudiksi? Joidenkin tutkimusten mukaan on pystytty eristämään tapaus, jossa tauti lähti leviämään tartunnan saaneen mukana Amazonia pitkin kohti suurempaa sivilisaatiota, suurkaupunkeja ja länsimaita. Jostakin primitiivisestä heimosta se on ehkä alkunsa saanut, mutta miten? HI-virusta ei ole myöskään koskaan pystytty infektion saaneesta yksilöstä eristämään.

    Homoihin se iski 40 vuotta sitten USA:n länsirannikolla, San Franciscossa, Kaliforniassa. Piikkinsä se saavutti siellä 1992. Homot olivat erityisen alttiita HI-V:lle ja AIDS:ille elämäntyylinsä takia: bilettämistä useana iltana viikossa, alkoholia, huumeita, tupakkaa ja valtava määrä irtosuhteita. Kaikki tämä oli ja on yhä omiaan heikentämään kehon puolustusjärjestelmää, joka sitten taas johtaa vakaviin terveydellisiin ongelmiin. Olen kuullut että San Franciscon homoyhteisössä moni menehtyi aloitettuaan antiviraali- eli viruksia tuhoavan lääkityksen. Lääkehoidot ovat olleet rankkoja niin fyysisesti kuin henkisestikin potilailleen.

    Afrikassa oli vielä jokin aika sitten maita, joissa yli 40 % väestöstä oli HI-V-positiivisia. Tilanne on tietojen mukaan parantunut siellä ja pahiten vitsauksesta kärsivät alueet ovat tartuntamääriltään siellä 20 % paikeilla. Toiset ovat menehtyneet nopeasti tautiin, pois kuivuen, kuten suuret artistit Freddie Mercury ja David Bowie. Toiset, kuten koripallolegenda Magic Johnson, eivät 25 vuodenkaan jälkeen osoita mitään merkkejä sairastumisesta. Suomen tunnetuin elossa oleva, HI-V-positiivisuuden MYÖNTÄNYT henkilö on Kari Tuhkanen. Hän on kertonut sairaudestaan avoimesti TV:ssä. Hänelle HI-V on enää yksi krooninen tauti muiden joukossa. Muutenkaan HI-V ei enää länsimaissa niitä väkeä samalla tavalla kuin ennen, jolloin sitä pidettiin varmana kuolemana kantajilleen. Nykyään sen kanssa voi elää melkein normaalista poikkeamatonta elämää. Tuhkasen veriseerumista eli vasta-aineesta otettu näyte antaa tuloksen, jonka mukaan virusta on hänessä enää mittaamaton määrä eli niin pieni määrä, ettei sitä kykene edes mittaamaan. Hoidon ja parantumisen edetessä näin hyvin, tauti ei enää todennäköisesti tartu toiseen ihmiseen suojaamattomassakaan seksissä.

    HI-V tarttuu todennäköisimmin seuraavasti:

    HI-V+♂top → HI-V-♂btm
    HI-V+♂btm → HIV-♂top
    HI-V+♂ → HI-V-♀
    HI-V+♀ → HIV-♂

    eli todennäköisimmin positiiviselta top-homomieheltä negatiiviselle bottom-homomiehelle ja epätodennäköisimmin positiiviselta naiselta negatiiviselle miehelle.

    HI-V kehittyy siis pahimmassa tapauksessa immuunikato- eli AIDS-vaiheeseen. Tauti on erikoinen kahdesta syystä: 1) se tuntuu muuttuvan koko ajan ja 2) siitä saatavilla oleva tieto muuttuu jatkuvasti. Olen löytänyt aikoinaan netistä ”virallista” tietoa (terveysviranomaisilta ja – tahoilta) joiden mukaan taudin viimeisen eli III-vaiheen symptoomeja eli oireita olivat mm. karvatupintulehdusten puhkeaminen sekä kynsisieni. Nyt en ole enää vuosiin löytänyt etsimällä mitään viitteitä tai jälkiä näistä ennen varmoina pidetyistä kuoleman merkeistä. Yhtenä taudin alkuvaiheen ilmentymistä on pidetty punaisten täplien/laikkujen ilmestymistä rintaan ja kasvoihin (otsaan) sekä kuumetta. Kuka virallista tietoa muuttaa ja MIKSI?

    Suomen tunnetuin, TIEDETTY AIDS:iin menehtynyt henkilö oli kaikkien rakastama Pelle Hermanni eli näyttelijä Veijo Pasanen. En tiedä oliko Pasanen klovnin roolinsa ulkopuolella homo, vaiko melankoliaan ja masennukseen taipuvainen, viinaanmenevä naistenmies. Suurimmat tautiin menehtyneet suomalaiset eivät ole koskaan myöntäneet tautiin sairastumista, eikä sitä ole postuumisti l. heidän kuolemiensakaan jälkeen vahvistettu. Näihin henkilöihin lukeutuvat Junnu Vainio ja C.G.E. Mannerheim. Molemmat kuolivat lukuisien muiden suurmiesten tavoin tautiin Sveitsissä, jossa saa siihen maailman parasta hoitoa sekä lievitystä kipuihin maan otollisten huumaulääkeainelakien ja itse substanssien äärimmäisen puhtauden ansiosta.

    Yleisin tapa HI-V:n toteamiseen on neuvolassa ensiraskauden yhteydessä. Yleisin syy akuutin eli äkillisen masennuksen puhkeamiselle on myös juuri HI-V:n toteaminen.

    HI-V tarttuu limakalvosta toiseen – suu, terska, peräaukko, emätin – sekä emätineritteen kautta ja verikontaktissa. ”Saava” osapuoli – kuten hieman ylempänä jo esitin – on aina se suuremmassa riskissä oleva suojaamatonta seksiä harrastettaessa. Siitä, tarttuuko HI-V lainkaan suoranaisesti siemennesteen välityksellä, en ole ollenkaan varma.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
    1. USA voisi teoreettisesti tehdä dollareita Kiinalle vaikka millä mitalla, mutta 1 500 000 000 000 $ on sellainen määrä, että taitaisi mennä Ameriikan Yhdysvallat vararikkoon noin mittavan rahan realisointioperaation seurauksena!

     Tuossa männä vuonna taisin kuulla sellaista että Kiinan ja Venäjän olisi tarkoitus vähentää drastisesti (olikohan 40 %:lla) dollareiden käyttöä keskinäisessä kaupankäynnissään. Ei taida onnistua tätä duoa vastaan sama temppu, mikä tehtiin Libyalle kun tahtoivat käyttää euroja Euroopan kanssa kauppoja tehdessään. (Mutta jos iskee lama, niin laskeehan se kaupankäynti helposti ½:een niinkin…)

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Lääkärit tietävät rokotteiden haitat,, (osa ei oikeesti tiedä, koska heillekin on valehdeltu rokotteista) ja eivät puhu mitään, koska voisi mennä duunipaikka alta!
  Lääketehtaat tekevät ja maksavat omat ”testinsä” itse, saadakseen myrkyilleen myyntiluvat, väärentävät tulokset, ettei niissä ole haittoja, että saavat myrkyt markkinoille nopeesti!
  Ne ovat kaikki syytesuojattuja, joten ne voivat valmistaa mitä myrkkyjä hyvänsä, koska ne ovat vapautettu kaikista vastuista!
  Jo pelkästään tämän tiedon pitäisi saada ihmiset ajattelemaan tosiasioita, kun ei kukaan ole vastuussa rokotteiden haitoista, koskaan, missään!
  Ihmiset ovat täällä rokotusteollisuuden koekaniineita, joiden elämän kustannuksella rokotevalmistajat ja Thl nettoavat miljoonia!
  Thl tietää kaikkien rokotteiden kaikki haitat, tiedot tulevat heille rokotteiden mukana, mutta se ei kerro niitä, koska ihmiset eivät enää ottaisi myrkkyä, ja Rahahanat menisivät kiinni, eikä enää tulisi miljoonia lääketehtailta!
  https://tokentube.net/v/2591399620/THL-ja-rahoittajat

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Dr Soumya Swaminathan joka on WHO:n tiede päällikkö ( Chief Scientist ) Sanoo ettei ettei ole todisteita siitä että COVID rokotukset estäisivät viruksen tartuntaa.

  WHO Chief Scientist Warns ”No Evidence COVID Vaccine Prevents Viral Transmission”

  https://www.zerohedge.com/covid-19/who-chief-scientist-warns-no-evidence-covid-vaccine-prevents-viral-transmission

  https://www.who.int/director-general/who-headquarters-leadership-team

  https://twitter.com/disclosetv/status/1343620091695538179

  ”I don’t believe we have the evidence on any of the vaccines to be confident that it’s going to prevent people from actually getting the infection and therefore being able to pass it on”, says WHO Chief Scientist”

  ”At the moment, I don’t believe we have the evidence on any of the vaccines, to be confident that it’s going to prevent people from getting the infection and passing it on,”

  Ja myös nuo rokotteiden valmistajat ovat sanoneet etteivät tiedä edes estääkö covid rokotteet tartuntaa.Tästä huolimatta on täällä ILMISELVÄÄ PROPAGANDAA medioissa,
  lähettämällä koko ajan kansalaisille viestiä sekä covid-19 että noista rokotteista ja uudesta virus muunnoksesta täysin turhaan koska,

  1. COVID-19 on todettu olevan samaa luokkaa kuin flunssa
  2. Rokotteen ei tiedetä antavan suojaa.
  3. Uusi muunnos on täysin merkityksetön koska se ei ole sen vaarallisempi
  4. Uusien COVID rokotteiden on todettu aiheuttaneen ison määrän haitallisia sivuvaikutuksia, monia tuhansia ja on siis vaarallinen rokote jota ei saisi edes missään nimessä antaa ihmisille.

  Ja koska ei ole edes mitään virus vaaraa, koska virukset eivät ole vihollisia.

  Suomessa on käynnissä propaganda, psykologinen sodankäynti, psyop kansalaisia vastaan . Ilmeisesti tuolla jossain istuu joku salainen ryhmä joka syöttä sitten päivittäin eri medioille päivän ”uutiset ” Kuka on valtuuttanut tämän psyop ? Pääministeri Marin ? Suomen haliitus ? Suomen presidentti ? Ilman käskyä tätä ei luonnollisesti tapahtuisi, eli jokuhan tuolla on käskenyt medioita julkaisemaan. Mediat tuntuvat olevan todellakin vain julkaisijan roolissa, ja sisältä tulee näissä COVID asioissa sieltä jostain, covid-propaganda tiimiltä.

  Mistä lähtien omia kansalaisia kohdellaan kuin vihollisina ? Koska tämä toiminta näyttää minusta ainakin psykologisen sodankäynniltä omia kansalisia vastaan ja kyseessä on harkittu/järjestellmällinen operaatio.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 9. Suomessa on ainakin yksi hoitaja, joka ei voi työskennellä valhenarratiivissa.
  https://www.youtube.com/watch?v=d-7SuWKbhlc&t=15s&ab_channel=AitoIs%C3%A4nmaallinenAde .
  Harmillista, että ihmiset eivät tajua joukkovoimaansa. Kun ihmiset kieltäytyisivät työpaikkojensa haitallisista ja aiheettomista maskisulkeisista, moinen ihmisten perusteeton hapensaannin estäminen olisi pakko lopettaa. Kun myös testeistä kieltäydyttäisiin, huomattaisiin, ettei mitään pandemiaa ole, kuten ei sitä koskaan ole ollutkaan. Ihmisten on vaan valemedian tauttomassa propaganda-rummutuksessa helpompi uskoa valheita kuin sitä, että heille on valehdeltu käytännöllisesti katsoen kaikesta.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. NK: EI OLE MITÄÄN PANDEMIAA — KYSE ON NORMAALI FLUNSSASTA JOTEN ÄLÄ MENE TESTIIN

   There Is No Pandemic
   A British View of the Imposture
   NICK KOLLERSTROM • JANUARY 25, 2021
   https://www.unz.com/article/there-is-no-pandemic/

   ASIAA TUSKIN VOI SELVEMMIN TUODA ESIIN KUIN TÄMÄ ARTIKKELI.
   In Ireland it was found that of fifteen hundred PCR tests ‘all of them were influenza A and B, not one of them were SARS-COV2.’
   So we finally have it that the PCR cannot be relied upon a diagnostic test. Which is exactly what its inventor Kary Mullis said. So forget all of the figures you’ve heard about ‘cases’ and ‘covid deaths’ – they cannot be relied upon.
   Joten tilanne on se, että PCR: ään ei voida luottaa diagnostisena testinä. Juuri kuten sen keksijä Kary Mullis sanoi. Joten unohda kaikki luvut, jotka olet kuullut tapauksista ja koronakuolemista – niihin ei voi luottaa.
   https://vapaudenpuolesta.fi/2021/01/11/koronadystopia/
   Tony Selenius on tehnyt erinomaisen 6-osaisen koronaspesiaalin eli videosarjan, jossa käsitellään perusteellisesti koronatilanteeseen liittyviä teemoja.
   https://vapaudenpuolesta.fi/2021/01/24/koronaspesiaali/

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Koululääketiede on suurin huijari, se antaa hampun polttaja freudien opoidi humalassa tehdä teorioita, ja äänesti opidi humalassa Freudin teoriat tieteeksi, ja samalla sekunnilla alkoi opioiden massa kauppa näkymättömän sismmän tauteihin, joita ei ole olemassakaan, on vain rahan ahne koululääketiede joka myy ihmisiä hermomyrkky tehtaalle kuin Afrikan orjan metsästäjä elikautis orjaksi ihmisiä , valehdellen että heidän näkymättömässä sisimmässä on joku tauti, koska kauppatavara kaikessa ihmiskaupassa kadulla ja koululääketieteessä halvennetaan ali ihmiseksi, naurettavaksi hulluksi, täyttä eugenismia, joka ei missään vaiheessa ole posrunutkaan vapaamuurari johtoiselta koululääketieteestä, 60% sesti huijausta ja 40 % labra ja fakta tiedettä.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat