Rokotesuunnitelman edistämistä tietyn koronalääkityksen kieltämisellä; globaali hegemonia

Koronavirusrajoituksista voidaan palata normaaliin elämän rytmiin vasta, kun olemme rokottaneet kaikki maailman ihmiset. Näin uhosi Microsoftin perustaja ja miljardööri sionisti  Bill Gates, ilman lääketieteellistä koulutustaustaa. Koronahysteriaa hyväksikäyttäen valtamedia ja virkakoneisto on synnyttänyt globaalin poikkeustilan, jota voidaan hyödyntää tietyn ylikansallisen eliitin tyrannian ja hegemonian ylläpitämiseksi. Tässä avainasemassa on markkinoille kiihkeästi tunkeutuvat koronarokotteet, jotta “uuden normaalin” jälkeinen “normaali” voitaisiin saavuttaa.  

Jäljempänä referoimme otteita Stop World Control -sivustolta. Sivuston kirjoituksen “FULL REPORT: The Plan To Control The Whole World” (PCWW) mukaan globalistien strategialla tähdätään maailmanlaajuisen tyrannian luomiseen koronahysteriaa hyödyntäen. Liioiteltu Covid –19 globaalihysteria toimii turhien uhkakuvien luomisena sekä samalla jättiläismäisenä False Flag -operaationa. 

PCWW –kirjoituksen mukaan tietyt globaalit toimijat kuten terveysviranomaiset, ovat estäneet koronan aiheuttamiin sairauksiin tehoavien lääkkeiden saamisen Covid –19 sairastuneille. Tämän tempun tarkoituksena on pakottaa ihmiskunta vastaan ottamaan mahdollisesti hyvin vaarallisia rokotteita.  

Children’s Health Defense -sivustoon viitaten, lääketeollisuus ry Pharmalla on kehitteillä yli 170 Covid -19 -rokotetta. Tästä huolimatta Gates ja Fauci ovat päättäväisesti ohjanneet Modernan ”Frankenstein-pistosta” ensisijalle. Tiedemiesten sekä etiikan rivistöistä on kuulunut varoittavia äänenpainoja, sillä rokote käyttää modernia, testaamatonta ja erittäin kiistanalaista kokeellista RNA-teknologiaa, jota Bill Gates on sponsoroinut jo vuosikymmenien ajan. Perinteisissä rokotteissa ovat injektoituina antigeeni ja adjuvanti, mutta Moderna sen sijaan ruiskuttaisi pienen palan koronaviruksen geneettistä koodia ihmisten soluihin ja muuttaisi DNA:ta kauttaaltaan ihmiskehossa sekä ohjelmoiden meidän solumme uudelleen tuottamaan vasta-aineita kamppaillakseen koronavirusta vastaan.  RNA-rokotteet ovat yksi muoto geenimanipulaatiota, nimeltään ”germ line gene editing” (mikrobilinjan geenimuokkaus). 

[Antigeeni on mikä tahansa molekyyli, joka aiheuttaa elimistössä immuunivasteen. 

Adjuvantti tarkoittaa apuainetta, erikoisesti rokotteen ainesosaa, joka vahvistaa immuunivastetta.] 

PCWW –sivuston mukaan kehitteillä oleva koronarokote sisältäisi myös nanoteknologia (yksi nanometri on vain miljoonasosa millimetristä).  

Mikäli kehoomme ruiskutetaan nanoteknologiaa, joka mahdollistaisi meidän täydellisen valvomisen tekoälyä hyödyntäen, olisimme hybridejä, joiden ajatuksia voitaisiin manipuloida modernia teknologiaa hyödyntäen. Ihmisten kannattaisi todellakin olla kiinnostuneita siitä, mitä kaikkea kätkeytyy Covid –19 rokotusohjelman taakse, muutaman vuoden kuluttua se saattaa olla myöhäistä. 

Kommenttina voidaan lausua, että mahdollista koronarokotetta ei kannata ottaa, eikä antaa rokotuttaa sillä lapsiaan. Rokotusten välityksellä meihin voidaan ruiskuttaa arvaamatonta geneettistä materiaalia, meidät voidaan siruttaa (nanoteknologia), jolloin olisimme absoluuttisessa  valvonnassa. Ihmiskunta olisi juutalaiseneliitin kauko-ohjattavia orjia (White 1978).  

PCWW –sivusto todistaa lähteidensä nojalla, että “koronapandemiaa” olisi jo suunniteltu vuosikymmeniä, jota on kollektivisoitu massoille suunnatuilla petoksilla, maailmanlaajuisilla lahjonnalla, täysin uudenlaisella sensuurilla ja uskomattoman röyhkeillä korruption täyteisillä kampanjoilla valtavirtaisessa tiedotusvälineissä sekä hallituksissa.

  

Covid –19 –potilaiden parantaminen on estetty 

Valtamedioiden yli puolivuotta jatkunut pelkoa lietsova koronarummutus on tuottanut tulosta. Vaikka valtaosalle ihmisistä koronatartunnalla on influenssaan verrattavat tai sitä lievemmät seuraukset, mielletään koronatartunta jopa “rutonkaltaisena kulkutautihirviönä”.  PCWW –sivustoa mukaillen, ihmiskunta tällaisessa massafobiassaan kokisi sydänjuuriaan myöten helpotuksen, mikäli kuuluville kantautuisi vapautuksen sanoma koronapotilaiden parantamisesta. Hirvittävän viruksen kynsistä toivuttaisiin muutamassa päivässä, ilman sivuoireita ja sairaalahoitoa. Siitä seuraisi oikea parantumisen hyökyaalto.  Sivuston mukaan tämä uskomattoman tehokas parannuskeino olisi hydroksiklorokiini -lääke, joka on ikivanhana, ja sitä on käytetty viruslääkkeenä maailmanlaajuisesti jo yli 60 vuoden ajan. 

Hydroksiklorokiini on klorokiinista johdettu lääke; myyntinimi Oxiklorin­®1    Lääke on kehitetty alkuperäiseltä tarkoitukseltaan malarialääkkeeksi, mutta sitä käytetään myös nivelreuman hoidossa.2 Joissakin maissa hydroksiklorokiinia on kokeiltu COVID-19-koronatapausten hoidossa, jotka toimenpiteet ovat ehkäisseet lieväoireisten koronapotilaiden oireiden pahenemista.3  

Monet tunnetut tutkijat luottavat hydroksiklorokiiniin koronalääkkeenä. Esimerkiksi ranskalainen professori Didier Raoultjoka on PCWW –sivuston mukaan yksi maailmantunnetuimmista tutkijoista huudahti, että  tämän  (hydroksiklorokiinin) lääkkeen ansiosta korona pandemian saadaan loppumaan.  

Professori Raoult on kansainvälisesti tunnettu mikrobiologi ja tartuntatautien asiantuntija. Hän on hoitanut henkilökohtaisesti yli neljätuhatta koronapotilasta mainitulla lääkkeellä, halvalla ja hämmästyttävän tehokkaasti. Melkein kaikki hänen potilaansa paranivat lyhyessä ajassa. Raoultin käyttämä lääkeyhdiste oli  hydroksiklorokiini yhdistettynä atsitromysiiniin. 4   

Raoultin hoitomenetelmää seurasivat useat hänen collegansa, kuten esimerkiksi newyorkilainen  tohtori Zelenko Cured5 jonka hoidossa parani yli tuhat Covid-19 -potilasta ja texasilainen tohtori Stella Immanuel, joka todisti 350 koronapotilaan toipumisen, ilman ainuttakaan kuoleman tapausta. 6   Näiden esitettyjen lähteiden perusteellä, kyseinen lääkesovelluksena (hydroksiklorokiininäyttää todellakin olevan nopea ja tehokas hoitomenetelmä, jonka ansiosta kymmenet tuhannet koronapotilaat ovat tervehtyneet taudistaan ympäri maailmaa. 

Klorikiinin voimakas antiviraalinen (viruksia tuhoava tai niiden lisääntymistä estävä) vaikutus SARS-CoV –virukseen on osoitettu jo Yhdysvaltain terveysviraston (National Institutes of Health (NIH)), vuonna 2005 tekemällä laajalla tieteellisellä tutkimuksella, jota on ohjannut tohtori Anthony Fauci. Tämän tutkimuksen perusteella päädyttiin siihen johtopäätökseen, että klorokiinilla on voimakkaita antiviraalisia vaikutuksia kädellisten solujen infektioon, jota SARS-CoV -virukset aiheuttavat. Lisäksi tutkimustulos osoittaa, että klorokiini estää tuloksellisesti SARS CoV -viruksen leviämisen soluviljelmässä. 7   

Viruslääkeyhdistelmän koronan torjumisessa estettiin 

PCWW –sivuston mukaan yllä nimetyn viruslääkeyhdistelmän käyttäminen “koronapandemian” torjumiseksi, olisi tarkoittanut voittoa pandemiasta. Herää kysymys, miksi maailman väestö kärsii edelleen koronasta? Tähän on olemassa surullisen järjetön vastaus!   Tämän tehokkaan viruslääkeyhdistelmän laajan menestyksen jälkeen, useat niin kutsutut terveysjärjestöt tai lääketieteellisetlaitokset maailmalla tekaisivat tutkimuksia, joiden perusteella väitettiin mainitun viruslääkeyhdistelmän olevan koronalääkkeenä terveydelle vaarallinen.  Täten tämä pelastava koronalääke kätkettiin hyödyntämästä ihmiskuntaa.  

Yksi tällainen vilpillinen tutkimus julkaistiin yhdessä maailman laajalevikkeisimmässä julkaisussa. Nimittäin The Lancet -lehdessäjoka on Lontoossa viikoittain ilmestyvä brittiläinen lääketieteellinen julkaisu, julkaisi valheellisen tutkimuksen, siitä kuinka tehokas ja todellakin terveydelle vaarallinen saattaa olla  hydroksiklorokiiniin koronalääkkeenä.  Tästä johtuen tätä viruslääkeyhdistelmää alettiin vieroksua maailmalla. 

Esimerkiksi Maailman terveysjärjestö WHO  kertoi viime kesänä pysäyttäneensä lääketestit hydroksiklorokiiniilla, mutta se aikoi aloittaa uudelleen kokeet hydroksiklorokiinin käytöstä koronaviruksen hoidossa. Kuitenkin WHO ilmoitti viime viikolla keskeyttävänsä kokeet. 

WHO  pysäytti lääketestit hydroksiklorokiiniilla viime kesänä, ja tätä taukoa edelsi lääketieteellisessä julkaisussa Lancetissa, jo yllä mainittu,  julkaistu tutkimus. Heti tämän jälkeen WHO ilmoitti aloittavansa uudelleen kokeet hydroksiklorokiinin käytöstä koronaviruksen hoidossa. 

Terveellisempien Covid -19 hoitojen on väistyttävä mahdollisten koronarokotteiden tieltä 

Negatiivinen globaalieliitti taistelee taukoamatta rokotteiden hyväksymisen puolesta. Tästä syystä mustamaalataan monia muita lääkehoitoja, kuten hydroksiklorokiiniä koronalääkkeenä. Rokotteille halutaan antaa tilaa! Täysin selvää on, että rokotteet palvelevat vain sionisti Bill Gatesin kaltaisia terveys- ja rokote-eliittiä, ylikansallisia jättiläismäisiä lääkeyhtiöitä, uusliberalistista globaalia talousimperiumia ja kansainvälisiä rahoitusmarkkinoita.  Kuten jo yllä sanottiin, rokotuksilla meihin voidaan ruiskuttaa arvaamatonta geneettistä materiaalia, meihin voidaan istuttaa sirut, jolloin olisimme absoluuttisessa  valvonnassa. Ihmiskunta olisi juutalaiseneliitin kauko-ohjattavia orjia. 

Rokotusbisnes on osaltaan sionistien ja juutalaistoimijoiden kontrollissa 

Gatesilla on kattava vaikutus Maailman terveysjärjestössä (WHO) ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksessa (THL). Täten BG pystyy vaikuttamaan välillisesti siihen millaisia rokotuksia lapsille annetaan paikallisissa neuvoloissa. Nimittäin WHO:n merkittävä rahoittaja on juuri Bill Gates, kuten World Helth organization –sivustolta voidaan havaita. WHO:n sivuston mukaan Bill & Melinda Gates säätiön rahoitusosuudeksi 14,8 prosenttia, mikä on huomattavasti suurempi kuin muiden rahoittajien suhteelliset osuudet. Open Society Foundations, joka on ilmeisesti Sorosin säätiö, on sijoittanut siihen vain 0.01 prosenttia. 

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL käyttää Sanofi Pasteur SA:n patetoimaa Priorix (Priorix tai M-M-RVAXPRO) -rokotetta. Sanofi Pasteur SA on välittömässä yhteistyössä Bill & Melinda Gates säätiön kanssa. Tarkoittaako tämä sitten Gatesin monopoliasemaa. 

Entäpä Rockefellerit? 

Kirjoissaan The New Jerusalem: Zionist Power in America (2004) ja The New Babylon: Those Who Reign Supreme (2009) Michael Collins Piper kuvailee Rockefellereitä: He ovat hyödyntäneet myös omaa agendaansa, joka ei aina ole ollut täysin yhtenäinen sionistien (Rothschildien) kanssa. Kuitenkaan Rockefellerit, eivät silti ole kamppailleet näitä vastaan, vaan pikemminkin toimineet Rothschildien  edustajina Yhdysvalloissa. Toisin sanoen voidaan sanoa, että Rockefellirit ovat sionisteja, vaikka he eivät ole juutalaisia tai tiettävästi eivät kuulu juutalaisuuteen. 

Rockefellereillä on Rockefeller-säätiö New Yorkissa. Säätiö on perustettu vuonna 1913, jonka tarkoitukseksi ilmoituksen mukaan on edistää ”ihmiskunnan hyvinvointia koko maailmassa”. Tähän liittyen huomionarvoista on, että YK:n, Maailman pankin ja Rockefeller-säätiön rahoittama järjestö on painostanut hallituksia laajentamaan rokotusohjelmiaan yhteistyössä rokotteiden valmistajien (Reuters). 

Varsin varovaisella tutkimuksella paljastuu juutalaisten ja sionistien osuus myös globaaleissa rokotusohjelmissa. 

Markku Juutinen 

Lähteet  

Bill Gates ja tuleva koronarokote (kannattaako sitä ottaa?)  

Stop World controll (2020). FULL REPORT: The Plan To Control The Whole World. Saatavina: https://www.stopworldcontrol.com/full/ 

Children’s Health Defense (21.7.2020). Saatavina: https://childrenshealthdefense.org/news/vaccines/gates-pushes-gene-altering-technology-on-seven-billion-humans/  

National Geographic (17.12.2018). Saatavina: https://www.nationalgeographic.com/science/2018/11/partner-content-genom-editing/ 

https://www.lakemedelsvarlden.se/stopp-for-klorokin-paverkar-inte-sverige/

https://www.who.int/rabies/bmgf_who_project/en/

http://open.who.int/2020-21/contributors/contributor

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/rokotteet-a-o/mpr-eli-tuhkarokko-sikotauti-ja-vihurirokkorokote#mit%C3%A4

https://patents.google.com/patent/US8697353B2/en

https://www.fiercebiotech.com/biotech/sanofi-pasteur-announces-vaccine-discovery-collaboration-bill-melinda-gates-foundation

White, Walter (1978). The Hidden Tyranny. The Issue that Dwarfs All Other Issues. This is the Most Sensational Manuscript of its Kind. Also known as: ”The Rosenthal Document.” 

 1. Lääkeopas terveyskirjasto. Saatavina: https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=far00913  
 1. Vita; Laboratoriokäsikirja. Saatavana: https://vita.fi/laboratoriokasikirja/tutkimus/354  
 1. Lääkärilehti. Saatavina: https://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/fimea-saastetaan-laakkeet-niita-tarvitseville/  
 1. Professor Didier Raoult cures over a thousand covid patients. Saatavina: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1477893920302179?via%3Dihub  
 1. Dr Zelenko cured more than 900 coronapatients. Saatavina: https://techstartups.com/2020/04/05/new-updates-dr-vladimir-zelenko-cocktail-hydroxychloroquine-zinc-sulfate-azithromycin-showing-phenomenon-results-900-coronavirus-patients-treated-must-watch-video/?fbclid=IwAR3R4t6oOn8qVJXBeSIau3eEsV6-deRSCYqb17ZDtVzlu6iUPAiGVMwlQzI  
 1. Dr. Stella Immanuel saw 350 Covid-19 patients get better. Saatavina: http://godreports.com/2020/07/african-american-doctor-treated-350-covid-patients-hasnt-lost-one/  
 1. NIH study reports that hydroxychloroquone prevents spread of the coronavirus. Saatavina: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1232869/  

11 kommenttia

 1. Tähän feikki pandemiaan EI TARVITA yhtään mitään lääkettä. Ei edes tota HYDROKSIKLOROKIINIA.

  https://idiotiantyranniasta.files.wordpress.com/2020/08/image.png?w=508

  Tuollaisen lääkkeen mainostaminen on petollista. Se on naivia uskomista globalistien kehittelemään KUMMITUSTARINAAN siitä, että täällä olisi nyt muka jokin virus liikkeellä. Ainoa tauti mitä nyt tuntuu olevan liikkeellä on idiotia. Se hyväuskoisuus valtamedian tuottamiin valeuutisiin.

  Olen jo kauan ihmetellyt, mitä oikeasti tarkoittaa esimerkiksi tuo tekstissä mainittu termi ’immuunivaste’?

  Miksi pitää kaikin keinoin yrittää vahvistaa ’immuunivastetta’ joitain kehon ulkopuolisia näkymättömiä KUMMITUKSIA vastaan? Olemmeko me vielä 2000 – luvulla näin TAIKAUSKOISIA ?

  Kuten olen kirjoittanut – tuo koko termistö joissa esiintyy esimerkiksi sanat ”virus”, ”tartunta”, ”infektio”, ”immuunipuolustus” ja ”laumaimmuniteetti” ovat vain rokote teollisuuden narratiivia. Ne on markkinointitermejä. Ohessa kokoelma niistä,
  https://sharpspeake.wordpress.com/2014/12/23/the-war-words-of-medicine/

  On vaarallista pyöritellä noita markkinointitermejä missään ja filosofoida niiden kanssa. Siinä tekee palvelusta vain rokoteteollisuudelle. Nuo sanat on aseita meitä vastaan. The War Words of Medicine.

  Big Pharma on rakennettu Pasteurin VALHEELLISEN tartuntatauti -teorian (The Germ Theory) savijalkojen varaan, ja koko lääketiede oikeastaan. Lääketeollisuudelta putoaa pohja – heti kun tuon teorian totuuspohja tarpeeksi julkisesti kyseenalaistetaan.
  https://i2.wp.com/entityart.co.uk/wp-content/uploads/2020/03/germ-theory.jpg

  Dr. T.C. Fry : ”Without viruses and viral contagion the medical and pharmaceutical industries are dead.”

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
  1. Tämä http://www.thetruthseeker.co.uk sivusto on tulvillaan tietoa korona-viruksesta ja siitä huijauksesta jota sen varjolla pyöritetään.
   Valitettavasti tieto on englannin kielistä.
   Luin hetki sitten että Usassa jo lähes puolet väestöstä ei ole halukkaita ottamaan rokotetta jolla tavoitellaan aivan muita asioista kuin ehkäisyä – asioista jotka tämä MJ:n artikkeli hyvin tuo esiin.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. Nim. jonsse kommentoi osuvasti:
    ”Täysin järjettömät toisen aallon sukutilat ovat jo vahva todiste siitä, että korona on luonteeltaan poliittinen ja totalitarismiin tähtäävä vedätys. Tavoitteena on teknologinen ja lääketieteellinen tyrannia, joka toteuttaa kaikki orwellilaiset dystopia-kauhukuvat mennen tullen.

    Elämme ihmiskunnan historiassa loppunäytelmän aikaa. Itse en näe paluuta normaaliuteen. Maskien yleisyys todistaa jo sen, etteivät ihmiset ole enää kelvollisia itsenäiseen ja itsemäärämisoikeutta arvostavaan elämään, vaan heistä on tullut järjestelmän lapsia ja aikuisvauvoja. Ehkä 100% kontrollia tavoittelevat tahot ovat oikeassa. Ihmiskunnan tarinalle on määrä laittaa piste ja muuttaa jäljellä oleva biologinen aines suuren tietoverkon osasiksi.

    Ne, jotka haluavat säilyttää ihmisyytensä ja edelleen jalostaa sitä, siirtyvät toisiin maailmoihin jonkun hengellisen tien ja uudestisyntymisen kautta. He eivät voi jatkaa enää nykyisellä maapallolla, joka onkin ollut sielujen vankilaplaneetta ja joka siirtyy nyt lopullisesti alhaisten värähtelytasojen hallintaan ja mahdollisesti tuhotaan pois galaksista korkeampien voimien taholta.”
    https://vastavalkea.fi/2020/10/20/arvoton-koronamaskinaytelma/

    Totta on että monelta toivo hiipuu pikku hiljaa kovien faktojen edessä. Elämme lohdutonta aikaa. Alkaako uusi dinosaurusten aika joka tappaa nykymuotoisen ihmisen ja ihmiskunnan tai ainakin pakottaa evoluution siihen suuntaan?

    Plusääni(6)Miinusääni(1)
 2. Korona-huijaus lepää muutaman tarkoitushakuisen pääväittämän varassa:
  1) tauti on tappavampi, kuin mitä se nykytilastojen valossa on (99.7% paranemismahdollisuus)
  2) oireeton ihminen voi sairastaa jopa tietämättään covid-xx tautia ja levittää sitä muihin ihmisiin.
  3) Vain tietty rokote tai rokoteohjelmaan osallistuminen voi ehkäistä covid-xx tautiin sairastumisen joko oireisesti tai oireetta, mutta tautia levittäen (väitteen 2. mukaisesti).
  4) luontainen immuniteetti ei pysty ehkäisemän tautia. Laumaimmuniteettiin ei voi luottaa (poiketen koko ihmiskunnan tähänastisesta tautihistoriasta).

  Näiden omituisten ja verifioimattomien väittämien pohjalta saadaan muodolliset perusteet vaatimuksille rokoteohjelman mahdollisimman suuresta, jopa 100% kattavuudesta ja myös sille, että rokottamattomat ihmiset tulee eristää pysyvästi muusta yhteiskunnasta. Puhutaan jopa eristysleirien rakentamisesta. Tauti on ilmeisesti veruke kommunistiselle puhdistukselle väestössä.

  Koska covid-19-kampanja ilmeisen kommunistinen, se pyrkii irtaantumaan rajusti nykyisistä perustuslaillisista oikeuskäsityksistä, joissa ihmisen itsemäärämisoikeutta kunnioitetaan ellei häntä epäillä rikoksesta. Ihmisiä ei myöskään aseteta rajusti eriarvoiseen asemaan heidän terveydentilansa, käyttämänsä lääkinnän tai terveydenhoitoperiaatteen suhteen. Ihmisten ei tarvitse erityisesti todistaa olevansa terve ja hänen terveystietojaan pidetään yksityisinä.

  Tartuntatautien varalle laadittu lainsäädäntö sekä tarkoitushakuisesti julistetun pandemia-hätätilan perusteella asetettu poikkeustila antavat kuitenkin ’medical’-tyranneille vahvat valtuudet poiketa em. normaaleista periaatteista. Ihmisiä kiusataan ja rasitetaan rajoitustoimilla niin kauan, että he ovat valmiita luopumaan kaikista sivistysvaltion oikeusperiaatteista. Tyrannit pitävät rajuja sulkutiloja päällä, kunnes tietty prosentti väestöstä on rokotettu. Rokottamattomien osoitetietoja saatetaan julkaista vertais- tai viranomaiskontrollin lisäämiseksi. Heidän elämästään pyritään tekemään sietämätöntä tai peräti mahdotonta, koska pääsy jopa ruokakauppoihin estetään tai pankkitilejä suljetaan. Tämä on tuttua Ilmestyskirjan luvun 13 kuvauksista Pedon Merkistä.

  Täysimittaisen helvetin estämiseksi tai parantamiseksi on olemassa kaksi tietä:
  1) Laaja herääminen, joka vaatii vähintään 10-20% väestöstä jyrkän kieltäytymisen kaikista tyrannien toimenpiteistä. Helvetin joukkojen suunnittelemaa ”loppuratkaisua” pystytään näin siirtämään jonkin verran tulevaisuuteen.
  2) Ennenäkemättömän saatanallinen kampanja vie perille Ilmestyskirjan mukaisen ”loppuratkaisun”, joka tietää uskoville rajuja vainoja, fyysistä kuolemaakin, mutta jonka luvataan päättyvän heidän kannaltaan hyvin. Tämän maailman ruhtinas päätyy seuraajineen vihdoinkin tuomiolle.

  ”Jos jonkun osana on vankeus, hänet vankeuteen viedään. Jos jonkun osana on tulla miekalla tapetuksi, hänet miekalla tapetaan. Tässä on tarpeen pyhien kestävyys ja usko.” (Ilm. 13:10)

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 3. Tärkeä kirkoitus pandemiasta, vihdoinkin! Itsekin tunnen erään melko iäkkään hydroxiklorokiinia reumaan käyttämän henkilön, joka selvisi vähäisillä oireilla tartunnasta. Reumaatikot käyttävät tätä lääkettä jopa vuosikymmeniä ilman suurempia haittavaikutuksia. Näin ollen ei pitäisi olla ongelmaa antaa sitä jopa ennaltaehkäisevästi riskiryhmille. Keuhkonkuumeen alettua siitä ei tietääkseni ole enää paljon hyötyä. Pelkoa ja hysteriaa, lietsoi sitä mikä taho tahansa, ei vähennetä väheksymällä tautia kausi-flunssaksi. Tai jopa niin että ”sehän tappaa vain sairaita ja vanhoja”. Miten muuten sellainen asenne eroaa Bill Gaten eukeniikasta!

  Plusääni(1)Miinusääni(5)
 4. Kun olen lukenut koulujen, vanhainkotien ja sairaaloiden ruokalistoja, niin tavanomaisin ruoka koostuu tulehdusta aiheuttavista sokeroiduista juomista, prosessoiduista viljoista ja margariinista. Myös liikkumattomuus kohottaa tulehdusarvoja. Ja lähes kaikki big pharman lääkkeet. Ja ruuan ravintoköyhyys.

  Vanhuksille juotetaan RASVATONTA MAITOA joka lihottaa ja nostaa insuliinit ja tulehdusarvot ylös ja tähän vielä perunat, puurot, sokerikiisselit ja täysjyväleivät (nuo on ihan tapporuokaa diabeetikoille ja tulehdussairaille) ja kohta mitataan verensokeri ja sit isketään insuliinit ja tulehduskipulääkkeet. Matala kolesterolitaso aiheuttaa vanhuksilla tunnetusti keuhkokuumetta. Eli myös ne statiinit tappavat vanhuksia.

  Ei siis tarvitse paljoa opiskella, kun selviää mihin ne vanhukset oikeasti siellä laitoksissa kuolevat!

  Ihmisen elimistö nyt sattuu vaan toimimaan niin, että kaikki hiilihydraatti muuttuu glukoosiksi, eli sokeriksi. Eli leivät (myös täysjyvä), perunat ja muut viljatuotteet ovat sama asia, kuin karkin syönti kropalle.
  Tulehdusten ja syöpien polttoaine ja syy on sokeri ja Omega-6 kasvirasvat (ne margariinit). Vältä kaikkia Sydänmerkki-tuotteita!

  Myös kofeiini nostaa diabetikon verensokeria. Moni laitoshoidokki on diabeetikko. Silti näissä laitoksissa tarjoillaan kahvia, makeuttajan kera tietenkin. Ihan tappomeininkiä.

  RASVATON MAITO, viljat, peruna ja riisi ovat yksi turhimpia ruoka-aineita, mitä ihminen syö. Noilla ruuilla lihotetaan possuja jouluksi. Ne on pelkkää hiilihydraattia ja tärkkelystä, eikä sitten oikein mitään muuta.

  Keskivartalolihavuus johtuu täysin noiden hiilihydraattien korkeasta määrästä ruokavaliossa, EI RASVAN SYÖMISESTÄ. Rasva ei lihota. Lihominen on insuliiniresistenssin oire.

  Useimpien elintaso- ja kroonisten sairauksien taustalla on tulehdus. Ei se syy ole aina lihavuus – niin kuin väitetään. Lihavuus on oire. Esim. Sepelvaltimotauti johtuu pääasiassa tulehduksesta, eikä suinkaan kolesterolista ja lihavuudesta. Moni ”tartuntatauti” johtuu väärän ruokavalion aiheuttamasta tulehduksesta – ei viruksista. Alla olevissa linkeissä kerrotaan tarkemmin tulehduksista.

  Lihavuuden yhteydessä turvonneet rasvasolut vapauttavat tulehdusta edistäviä kemikaaleja (sytokiinit?), jotka pahentavat korkean verensokerin aiheuttamia vaurioita.  

  Ao. artikkeleissa sanotaan, että ”Mikäli rasvojen tasapaino muuttuu liiallisen omega-6 rasvojen (kasviöljyt, eli pehmeät rasvat, margariinit) saannin vuoksi, alkaa solukalvo tuottaa sytokiinia, joka itsessään aiheuttaa tulehduksia.”

  Silti kaiken tuon tappomeiningin jälkeen KEHDATAAN väittää, että vanhukset kuolevat virusten aiheuttamiin tulehdustauteihin noissa hoitokodeissa. Jonka vuoksi jopa kouluissa ja lukioissa, missä vanhuksia ei ole, TÄYTYY pitää kasvomaskia. Joopajoo. Hävetkää.

  Entä miten lapset voivat tarhoissa ja kouluissa, kun eivät saa enää happea ?

  Lisäksi aborteissa murhataan yli 10 000 lasta vuodessa.

  Ohessa opiskeluaineistoa;

  http://www.tritolonen.fi/artikkelit/264-krooninen-matala-asteinen-tulehdus
  https://turpaduunari.fi/sokeri-sairastuttaa/
  https://www.anttiheikkila.com/blogi/diabeteskatastrofi-ovella/

  Tunnettu lääkäri paljastaa sydän- ja verisuonitautien todellisen syyn

  Totuus syövästä ja tulehduksesta, osa 1


  https://www.magneettimedia.com/tag/tulehdus/

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 5. tämä on hyvä, JA SUOMEKSI TEKSTITETTY!

  https://youtu.be/RN_yvDBe3XY

  Virus on pelkkä tekosyy. Hätävalhe. Mikroskoopissa näkymätön lentävä kummitus. Illuusio.

  Lääketeollisuus otti aikoinaan Pasteurin mikrobiteorian (https://www.britannica.com/science/germ-theory) käyttöön piittaamatta pätkääkään siitä onko se teoria edes totta.

  Sillä lääkkeitä voi myydä helposti vain sairaille, mutta rokotteita voi
  antaa myös terveille. Jos pelkoa on riittävästi, on mahdollista ulottaa
  rokotukset koko maapallon väestöön.

  Ei siis pitäisi olla epäselvää, etteikö tuon Pasteurin virusteorian
  taustalla olisi todella suuret kaupalliset intressit.

  Lisäksi rokotebisnes on riskitöntä, koska jo kauan sitten on lähdetty
  linjalle, että rokotteiden valmistaja ei vastaa niiden haitoista tai
  sivuvaikutuksista, vaan ne jäävät hallitusten vastuulle. Ja kun
  tarkemmin ajattelee, niin tarvitseeko influenssatyyppisen rokotteen edes
  toimia? Sen tehoa on vaikea osoittaa tulosten perusteella, koska aina
  voi ilmiöille löytää muita syitä.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 6. Tällainen löytyi netistä:
  ”Sikapiikki, vain yksi monista. Koko ikäluokat sen jälkeen on haluttu HPV-rokottaa. Omat poikani oli varhaisteinejä, kun yliopistolta alettiin säännöllisesti pommittaa rokoteohjelmaan osallistumisen puolesta kirjeitse ja todella virallisin maneerein.
  Keskustelin poikien kanssa aiheesta toistuvasti, ja lopputulemana kukaan heistä ei rokotetta ottanut.

  Pikaisella haulla nyt; ””HPV-rokote tuhosi tytärtemme elämän…Luotimme viranomaisiin, tuttuihin lääkäreihin ja hoitajiin, uskoimme joka sanan. Emme kyseenalaistaneet mitä meille kerrottiin.

  Huolehdimme, että lapsi saa rokotusohjelman mukaiset rokotteet. Myös sen, josta tiedotettiin vaaleapunaisella kirjeellä.

  Koulussa tytölle terveydenhoitaja ja kaverit sanoivat, että et kai halua kuolla syöpään. Pelkkä sana syöpä kuulosti tytöstäkin pelottavalta…
  Lapsemme sairastuu vakavasti rokotuksen jälkeen ja hän ei saa apua…Uskoisitko jos kerromme, että lapsemme eivät saa apua koviin kipuihinsa, eivät saa apua kun menettävät puhekykynsä ja kävelykykynsä ja nielemiskykynsä, eivätkä silloinkaan kun eivät pysy pystyssä ja menettävät tajuntansa toistuvasti.

  Osa tytöistä on ollut jo useamman vuoden täysin vuodepotilaana ja kykenemättömänä normaaliin nuoren ihmisen elämään, täysin vanhempansa avun varassa.

  Kun vanhemmat mainitsevat sanan HPV-rokote, yhdelläkään lääkärillä ei ole mielipidettä asiaan sen jälkeen.

  Selvää on, että tutkimukset päättyvät siihen, ja nuori ohjataan psykiatrialle selittämättömien oireidensa vuoksi.

  Kun me vanhemmat yritämme tehdä haittavaikutusilmoitusten rokotteen aiheuttamasta vakavasta haitasta, terveydenhoitajat ilmoittavat, että THL:stä on annettu ohje, että haittailmoituksia ei tarvitse tehdä HPV-rokotteen osalta. Syyksi ilmoitetaan, että haittasignaali on jo havaittu.

  Se järjettömyys ja mielivalta, jolla peitellään nuorten naisten vakavia sairastumisia HPV-rokotteen jälkeen, on järjetöntä. Miksi vanhempia ei uskota? Ne lääkärit tai yksittäiset henkilöt, jotka varoittivat HPV-rokotteesta ennen vuotta 2013 vaiennettiin hiljaisiksi.

  Ja nyt ne kauhuskenaariot ovat toteutuneet niin täällä Suomessa kuin maailmalla; tuhannet tytöt ja myös poikia, kärsivät hyvin invalidisoivista oirekuvista.

  Vähintä mitä näille nuorille elämänsä alussa oleville ihmisille voitaisiin tarjota, on rokotehaitan myöntäminen.”

  -Länsi-Suomi-

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 7. Näiden koronatestien (PCR-testi) tulokset voidaan manipuloida näyttämään koronapositiivilta, kun muutetaan testi reagenssien määriä, aikoja, lämpötilaa ja toistokertoja ja tähän huijaukseen tämä korona feikkipandemia on perustunut.

  https://blog.nomorefakenews.com/2020/11/06/smoking-gun-fauci-states-covid-test-has-fatal-flaw/

  ”Fauci says the test is useless when it’s run at 35 cycles or higher. The FDA says run the test up to 40 cycles, in order to determine whether the virus is there. This is the crime in a nutshell.”

  Milläköhän syklimäärällä näitä Suomessa väännettään, kun testitulokseen ei ole kirjattu syklimäärää, onko muitakaan parametrejä kirjattu ylös ?

  En edelleenkään näe ympärilläni pandemiaa. Ei ystävät, ei sukulaiset, ei naapurit, ei kukaan ole sairastunut. Julkisuuden henkilöistä joka toisella on koronavirus. Kummallista. Näiden sulkutoimien seuraukset OVAT pahempia kun itse tauti.

  Kohta vuosi pandemiaa enkä vieläkään tunne yhtään ihmistä joka olisi testattu positiiviseksi. Ei ystävissä, sukulaisissa eikä kollegoissa. Eikä heidän ystävissään. Jos minulta kysytään Uudellamaalla ei ole koronaa. Olisipa mielenkiintoista tietää missä tämä virus muka leviää?

  Kannattaa lukea Vesa-Ilkka Laurion artikkeli, ”Ei ole olemassa mitään koronavirusepidemiaa tai -pandemiaa” täältä magneettimediasta. Siinä tarkemmin tuosta testausmenetelmästä:

  Ei ole olemassa mitään koronavirusepidemiaa tai -pandemiaa

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Tein tälläisen havainnekuvan siitä, että miten marginaalinen merkitys sillä koko väestön rokottamisella nyt oikeasti on – väestön terveyden suojelun kannalta:

  https://cdn.discordapp.com/attachments/751861084952068146/782987719894630410/unknown.png

  Tuo Suomen käppyrä on aika huolestuttava – se on nousussa. Ja syy ei ole rokottamattomuus, vaan ihan muut eli tarttumattomat sairaudet. (sininen väri tuossa kuvassa).

  ”Tarttumattomien sairauksien neljä pääryhmää ovat valtimosairaudet, syöpäsairaudet, diabetes ja krooniset keuhkosairaudet. Näitä sairauksia voidaan vähentää merkittävästi vaikuttamalla niiden riskitekijöihin kuten tupakointiin, epäterveelliseen ravintoon, liikunnan puutteeseen ja alkoholin käyttöön.” – lähde: THL

  Ne tartutataudit, joita vastaa siis rokotetaan on punaisella värillä tuossa kuvassa, ohessa kuva :
  https://i.ytimg.com/vi/2stmdLe9k8w/maxresdefault.jpg

  Tässä voi siis kysyä – missä on meidän päättäjiemme suhteellisuudentaju? Miksi tuhlata yhtään euroa rokotteisiin? Väestön terveyden uhka ei ole tartuntataudit. Kts. oheinen havannekuva !

  Tuolla on sivusto, josta voi yrittää klikkailla auki kuolinsyy tilastoja ja sieltä saa esiin myös maa kohtaiset tiedot:
  https://ourworldindata.org/causes-of-death#causes-of-death-by-category

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 9. ”For proof have Fauci or any virologist or doctor show you a film of a living antibody attacking a virus or a virus  injecting itself into  a living cell. It will never happen, because neither virus or antibody exists.” – http://www.shotsoftruth.com/the-birth-of-the-living-virus-lie..html

  Tuon todisteen minäkin haluaisin nähä. Haluaisin tietää onko mitään virusta ikinä saatu ns. rysän päältä kiinni ? Ja miltä näyttää ne vasta-aineet  ? Ja kuinka ne tuhoaa viruksen. Se PCR testaus ei näitä asioita todenna. Se ei edes ole mikään testi.

  Siihen asti tämä VIRUS on VAIN teoriaa jota lääketiede ei ole vieläkään pystynyt luotettavasti näyttämään  toteen. Silti meitä yritetään pakkorokottaa ja pakkomaskittaa. Nyt loppuu se satujen kerronta. Todisteita kehiin Fauci ja THL !  Show me The Virus ! 

  Eikä sitten mitään CGI – kuvia kiitos. Ne on jo nähty. Samoin ne kuolleiden kudosten ja solujätteiden kuvat on jo nähty. Ei ne todista mitään. Haluan saada sen väittämänne viruksen kiinni itse teossa. Elävänä.

  Läpäisyelektronimikroskooppia ei muutenkaa voi käyttää solunäytteen kuvaamiseen, koska se näyte ei kestä niitä alipainekammion olosuhteita ja sitä +150C kuumuutta, kun se elektonisädetykin säde osuu siihen näytteeseen. Ja lisäksi Esim. neste kaasuuntuu tyhjiössä. Noissa vehkeissä se (lähes) tyhjiö luodaan elektronisädetykistä näytekammioon asti, jotta saadaan selkeämpi kuva, kun se elektronitykin emittoima säde ei törmäile kaasumolekyyleihin. Se virusnäyte pitäisi kuulemma päällystää näiden olosuhteiden takia metallilla.

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2020/11/30/tartuntataudit/

  ”Kaikki tieteilijät jotka luulevat työskentelevänsä laboratoriossa virusten kanssa työskentelevät todellisuudessa kuolevien kudosten tyypillisten partikkeleiden tai solujen kanssa jotka on valmisteltu erityisellä tavalla. He uskovat että nuo kudokset ja solut kuolevat koska ne ovat viruksen infektoimia. Todellisuudessa nuo valmistellut kudokset ja solut kuolevat koska ne ovat näännytetty ja myrkytetty laboratoriokokeiden johdosta.”

  ”Virologit uskovat viruksiin koska he lisäävät kudos- ja soluviljemiin oletetusti infektoitunutta verta, sylkeä tai muuta kehon nesteitä sen jälkeen kun ovat estäneet ravinteet kyseisestä soluviljelmästä ja alkaneet myrkyttämään sitä myrkyllisillä antibiooteilla. Sitten he uskovat että soluviljelma on kuollut viruksesta johtuen. Kuitenkin kudosten ja solujen kuolema tapahtuu täsmälleen samalla tavalla vaikka “infektoitunutta” geneettistä materiaalia ei ole ollenkaan lisätty. Virologit eivät selvästi ole huomioineet tätä faktaa. Tieteellisen logiikan ja tieteellisen menettelyn sääntöjen mukaan kontrollikokeita olisi pitänyt tehdä. ”
  https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2020/10/17/vaarinkasitys-nimelta-virus/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat