Rokotteita ei tarvita – luontainen immuniteetti riittää

Todisteet osoittavat päinvastaista, mitä meille syötetään: rokottamattomat lapset eivät olekaan käveleviä aikapommeja, jotka saattavat hetkenä minä hyvänsä laukaista massiivisen epidemian.

Kyse on myytistä. Lääkemafia laski sen liikkeelle, ilmeisistä syistä.

Luontaista terveyttä vaalivin tavoin kasvatetut lapset ovat vahvoja, ja heillä on vahvat immuunijärjestelmät.

Vanhoina hyvinä aikoina tämä tiedettiin, ja se oli yleisesti hyväksytty tosiasia.

Ne, jotka vaativat antamaan kymmeniä taudinaiheuttajilla ja myrkyllisillä kemikaaleilla kyllästettyjä pistoksia kaikille lapsille, syyllistyvät rikokseen.

Heidän tapansa suhtautua terveyteen on luonnonvastainen ja mielenvikainen.

Vasta-aineiden muodostus – mikä on rokotteiden tarkoitus – ei ole yleispätevä ja aina toimiva patenttiratkaisu kaikissa tilanteissa. Rokotteet eivät suojaa taudeilta. Et elä kauemmin rokotteiden ansiosta.

Jo vanha kansa tiesi, että lapsen elintavat joko vahvistavat tai heikentävät tämän immuunijärjestelmää. Lääketeollisuus, hallitus ja suuryritykset hyökkäävät vanhan kansan viisautta vastaan armottomalla propagandavyörytyksellä.

Rokotteet on uusi suojeluraha. Ota piikki tai kärsi sosiaalisista ja poliittisista seurauksista.

Terveet elintavat pitävät terveenä. Niin yksinkertaista se on.

Kun isorokko riehui Britanniassa, epidemia ei johtunut pelkästä viruksesta. Kadut olivat täynnä jätettä, ihmiset asuivat tiiviisti, monien ravinto oli heikkolaatuista, ja ihmiset olivat köyhiä. Myös isorokkorokotteella oli osansa:

”Isorokko, kuten myös lavantauti, alkoi harvinaistua (Britanniassa) vuoden 1780 jälkeen. Maassamme suuri osa jättää rokotteen ottamatta, sillä 1871-2 suuri isorokkoepidemia (joka puhkesi massiivisen rokotuskampanjan jälkeen) valoi epäuskoa [rokotteen tehoon].”
–W. Scott Webb, A Century of Vaccination, Swan Sonnenschein, 1898.

Lisäksi: ”Tulirokon, kurkkumätä, hinkuyskä ja tuhkarokon yhdistetyn kuolleisuuden kehitys alle 15-vuotiaiden joukossa osoittaa, että lähes 90 prosenttia kokonaislaskusta vuosien 1860 ja 1965 välillä tapahtui ennen antibioottien tuloa ja laajamittaisia rokotuksia. Lasku voi selittyä osittain asumisolosuhteiden kehityksellä ja tartuntatautien harvinaistumisella, mutta kaikista tärkein tekijä oli parantunut vastustuskyky, mikä johtui laadukkaammasta ravinnosta.”
–Ivan Illich, Medical Nemesis, Bantam Books, 1977

Paremmat elinolosuhteet ja korkeampi elintaso edistävät terveyttä. Ei sen kummempaa.

Näiden muutaman vuoden välein uutisoitavien ”epidemioiden” tarkoituksena on tuputtaa väestölle lääkkeitä. Pointti on selvä: ilman niitä et pysy terveenä.

Rokotteet on yksi aikamme suurimmista huijauksista.

Terveet elämäntavat on myrkkyä lääketeollisuuden verenimijöille.

Kuinka monta tutkimusta tiedät, joissa olisi tutkittu lapsia, jotka ovat pärjänneet vallan mainiosti ilman jatkuvaa lääkärillä ravaamista?
Kuinka monessa vertaisarvioidussa tutkimuksessa on tutkittu suurta ryhmää, joka koostuu terveistä, rokottamattomista lapsista? Ei yhdessäkään.

Käytännössä terveys tarkoittaa sitä, että et tarvitse lääkkeitä.

Lääketeollisuus yrittää saada meidät unohtamaan tämän.

Jokainen terve rokottamaton lapsi on todiste lääketeollisuutta vastaan.

Jos saat rahaa sairaista, ja olet häikäilemätön, haluat että sairaita on paljon, ja että nekit ovat sairaita jotka eivät sitä tosiasiassa ole.

Terveitä ei haluta tutkia, sillä se tarkoittaisi loppua liiketoiminnalle.

 

Lähde: The Daily Sheeple

Lue myös:

Rokotetut lapset sairastavat jopa viisi kertaa enemmän kuin rokottamattomat
Puolalaistutkimus: rokotteiden riskit suurempia kuin hyödyt
Rokotteet aiheuttavat pitkäaikaisia häiriöitä immuunijärjestelmään
9 tapaa, joilla rokotteet heikentävät lasten immuniteettia
Rokotteiden haittavaikutukset voivat johtaa kuolemaan tai pilata elämäsi

3 kommenttia

 1. Rokotteita tarvitaan koska maailmassa on kertakaikkiaan liian paljon terveitä valkoisia….erityisesti valkoisia kristittyjä!

  Rokotteilla laskemme ennenkaikkea TERVEIDEN VALKOISTEN ja myös potentiaaliisten terveiden valkoisten kristittyjen määrää!

  Mutta rokotteet itsessään eivät riitä…meidä on pakko nopeuttaa aikataulua…valkoisten Eurooppalaisten määrä on kertakaikkiaan SAATAVA laskemaan!

  10% maailman väestöstä ei riitä! Määrä pitää saada laskemaan VÄHINTÄÄN 5-8%

  Myös laajamittainen rodunsekoitus auttaa tavoitteessa pysymistä…uusi uljas maailmanjärjests jossa valkoiset ovat potentiaalisesti vain 5% koko globaalista väestöstä!

  https://ehudwould.wordpress.com/2009/12/02/the-mamzer-of-deuteronomy-232

  Näin voimme hallita ns ”kristttyä ongelmaa” ja ajanmyötä poistaa sen KOKONAAN!

  Ei yhtään valkoista palvomassa ”valkoista Jeesusta” Helpoin tapa pyyhkiä kristinusko kokonaan tästä universumista on pyyhkiä ainakin puolet valkoisista pois…ja niissä Lähi-Isän muslimiyhteisöissä joissa Kristinusko yhä on sallittua pitää suorittaa ns ”hallittu väestönvaihdos” tyyliin Syyria.

  Valkoiset ovat oikeastaan vain OSA ongelmaa! He ovat enemmänkin OIRE kuin itse ongelman alkuperäinen SYY!

  https://universalsalvationsite.files.wordpress.com/2016/07/yeshua.jpg

  Mutta ongelmaan on olemassa vain YKSI luonnolinen vastaus!

  Kysymys on….onko globaalilla eliitillä pokkaa suorittaa se katkeraan loppuun asti?

  Plusääni(8)Miinusääni(4)
 2. Hyvä käsihygienia, puhdas, mieluiten luomu tai biodynaamisesti viljelty ruoka sekä vauvoilla äidinmaito, ovat parasta terveydenhoitoa lapselle. Ulkoilma, liikunta ja altistuminen eläimille vahvistaa lapsen immunologista luonnollista järjestelmää, esim.maatilalla kasvaneilla lapsilla on vähemmän allergioita.

  Esikoiseni sai valitettavasti monet rokotteet, koska luotin sokeasti neuvolan ohjeisiin. On edesvastuutonta terveysviranomaisilta olla kertomatta rokotteiden tuotesisällöstä, haittavaikutuksista tai heikosta rokotteen kattavuudesta tautien ehkäisyssä. Nuorimmat saivat vasta leikki-iässä tetanusrokotteen ja kouluiässä yhdistelmärokotuksen. Kaikki tehosteet ja ylimääräiset (influenssa, vesirokko, korvatulehdus) rokotteet olemme jättäneet väliin.

  Kannattaa ottaa asioista itse selvää ja pohtia rokotusasiaa, ennen rokotuspäätöstä. Ei pidä myöskään pelätä terveydenhoitajan mielipidettä, koska ainakin toistaiseksi rokottaminen on Suomessa jokaisen vanhemman oma päätös. Täältä voi lukea rokottamisesta eri näkökulmista käsin:

  http://www.rokotusinfo.fi/

  Plusääni(8)Miinusääni(3)
 3. Okei, jos rokotteet ei vaikuta mitenkään tautien ilmenemiseen, niin miksi ne yllättäen aina vähentyivät rokotteiden keksimisen ja yleistymisen jälkeen? Miksi kaikki kyseiset taudit eivät hävinneet samaan aikaan hygienian ja elinolojen parantumisen myötä, vaan yksitellen, kyseisen rokotteen keksimisen jälkeen? Ja miksi taudit jotka ovat melkein jo länsimaista hävinneet ilmaantuvat aina vaan epidemioina sinne missä on anti-vaccine porukkaa tarpeeksi koolla?

  http://www.wsj.com/articles/paul-a-offit-the-anti-vaccination-epidemic-1411598408

  Eli eläköön vaan vanhat hyvät rautakeuhkojen ajat, kyllä nostalgian on niin mukavaa.

  Plusääni(4)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat