Rokotukset – ratkaisu vai ongelma?

Rokotukset herättävät tunteita puolesta ja vastaan. Miten iso bisnes rokotteiden takana oikein on, ja ovatko rokotetut todellakin terveempiä kuin rokottamattomat?

Louis Pasteur´in, ranskalaisen kemistin maatessa kuolinvuoteellaan, hän rukoili ”Älkää koskaan avatko päiväkirjaani, olkaa niin hyvät!” sillä seurauksella, että kun ihmiskunnan pelastajaksi kutsuttu Pasteur oli vetänyt viimeisen henkäyksensä, kyseessä oleva päiväkirja avattiin välittömästi.

Päiväkirja kertoi, että pienellä 9 -vuotiaalla Joseph Meisterilla, josta legenda kertoo Pasteur´in rokottaneen hänet menestyksekkäästi rokottanut vesikauhua vastaan vuonna 1885, ei ollut koskaan ollut vesikauhua eikä raivoisa koira koskaan ollut purrut häntä – ja että hieman ennen Joseph Meisteria, sama rokote oli jo tappanut kuusi viatonta lasta.

Se ei estänyt Ranskan tiedeakatemiaa järjestämästä keräystä ja perustamasta Pasteur -instituuttia marraskuussa 1888. Tämä oli mahdollista, koska järjestettiin fantastinen mediakampanja: Pasteurilla oli hyvät suhteet Rotschildien pankkiirisukuun, Pasteur oli myös keisarinna Eugenien, Napoleon III:n puolison suojeluksessa.

Kaikki täydellisen huijauksen elementit yhdistyivät. Tänään, vuonna 2012, mikään ei ole muuttunut.

Vuonna 2008 juhlittiin Pasteur -instituutin 120 -vuotispäivää. Kaikkien niiden tuhansien tutkimusprojektien, joita olivat rahoittaneet Maailman terveysjärjestö WHO, Punainen risti, Unicef ja veronmaksajat, kaksi projektia oli merkille pantavia: Toinen tutkimus käsitteli sitä, mikä on vesikauhu, mikä sen aiheuttaa ja toinen, joka tutki sitä, mikä on jäykkäkouristus, mikä sen aiheuttaa.

Eli: Meitä, lapsiamme ja lemmikkieläimiämme on rokotettu 123 vuoden ajan sellaisia sairauksia vastaan, joista kukaan ei tiennytkään, onko niitä, ovatko ne tarttuvia ja mikä virus tai bakteeri ne aiheuttaa.

Vielä traagisempaa on, että vuonna 2011 tiedemiehet myönsivät, että ”me emme tiedä mitään immuunisysteemistä, emme tiedä kuinka sairaudet leviävät”.

Immunologiaa koskevat tutkimukset alkoivat toden teolla vasta vuoden 1980 jälkeen, kun AIDS alkoi levitä.

Piiri pieni pyörii

WHO:ta, Punaista ristiä, Unicefia ja lääketeollisuutta pyörittävät samat ihmiset. Globaaleja seurauksia kantavia päätöksiä tehdään pienissä komiteoissa.

Lääketeollisuus on eräs maailman tuottoisimpia aloja.

Tehkää itse laskelmat: yhdestä kahteen miljardia rokotetta 120 vuoden ajan tekee 240 miljardia rokoteannosta hintaan X euroa per annos. Kuinka paljon rahaa se oikein on?

Päälle tehosterokotteet ja sen päälle 10–20 muuta rokotetta: se tekee vähintään 480 000 000 000 000 rokoteannosta. Ei hullumpi bisnes.

Onko siis mikään ihme, että kaikki rokotteiden ja monien muiden lääkkeiden haittavaikutukset (kuolema, autismi, allergiat, diabetes, syöpä, halvaukset, keskenmenot, kuolleena syntyneet, epämuodostumat, jopa mahdollisesti AIDS) piilotetaan huolellisesti yleisöltä?

Haittavaikutuksilla jopa tienaa: niihin pitää kehittää lääkitys tai rokote, joista useista seuraa uusia sivuvaikutuksia joihin määrätään toinen lääkitys – ja rahasampo pyörii.

Samat tahot kontrolloivat valtamediaa; televisiota ja sanomalehtiä. Uutisointi terveysaiheista on valikoitua; sen tarkoitus on edistää myyntiä.

Kolmantena, piilossa muiden takana on Rockefeller -säätiö, joka jo vuonna 1890 lausui: ”Ainoa tapa hankkia rahaa on kontrolloida terveyttä ja aikaansaada vähintään yksi sota per vuosi”. Suurin osa maailman lääketieteen opinahjoista on taloudellisesti riippuvaisia tästä säätiöstä.

Meidät ihmiset altistetaan tämän voimakkaan lääketeollisuutta ja tiedettä hallitsevan ryhmittymän tuottamalle manipulaatiolle jo varhaisesta iästä.

Jo lastentarhassa lapsille annetaan hauskoja kuva- ja värityskirjoja, joissa pikku pupu loukkaa kätensä ja kiltti lääkäri antaa pikku pupulle rokotteen ja kas, pikku pupu elää lopun elämäänsä terveenä ja onnellisena!

Tälle on nimikin: indoktrinaatio, piilovaikuttaminen.

Harhaanjohtavia väitteitä

Jo hyvin varhain meille opetetaan, että naapurisi voi – ja aivan varmasti sen tekee! – tartuttaa sinut. Tätä ei ole koskaan todennettu: Ilmassa on paljon happea ja happi on voimakas bakterisidi; se tappaa bakteereita.

Ilma tartuntatienä on ”pasteuriaaninen” dogma, mikä on hyväksytty tarkistamatta, ja tämä uskomus promotoi tarvetta rokotteille, joita sanotaan tarvittavan kaikkia niitä sairauksia – kuten flunssaa – vastaan, joilla naapurisi sinut tartuttaa.

Enää ei muisteta, että vuonna 1890 Manchesterissa raivonnut isorokko -epidemia loppui muutamassa kuukaudessa, kun ihmiset määrättiin pesemään kaikki liinavaatteensa ja kuivaamaan ne ulkona auringossa.

Samaan tapaan torjuttiin musta surma Euroopassa, kun lääkärit määräsivät väestön kuuramaan talonsa läpikotaisin.

Oikeastaan ainoa tapa sairastua on nesteiden vaihto so. esimerkiksi haavan kautta tai nielemällä mikrobeja ja viruksia saastuneen ruoan tai veden mukana. Ja silloinkin sairastut vain, jos immuunisysteemisi on heikko tai heikentynyt esimerkiksi aliravitsemuksen, huumausaineiden käytön, alkoholin ja vitamiinien puutteen takia – tai paradoksaalista kyllä, rokotteiden takia.

Tapaus AIDS

Lääketeollisuudella ja lääketieteellisellä yhteisöllä on fantastinen kyky manipuloida dataa ja tutkimustuloksia, ja sitä kautta suurta yleisöä. Esimerkiksi AIDS alkoi vuonna 1980 tuhannella tapauksella New Yorkissa ja tuhannella tapauksella Kaliforniassa, yhtä aikaa, traagisena seurauksena uuden hepatiitti B -rokotteen kokeilusta.

Yhdysvaltain tartuntatautivirasto CDC; Centers for Disease and Control Atlantassa muutti AIDS:in määritelmää lähes 20 kertaa, luultavasti piilottaakseen totuuden taudin alkuperästä.

Pian sen jälkeen yleisön tietoisuuteen ilmestyi afrikkalainen AIDS.

Amerikkalainen AIDS on homoseksuaalien tauti, ei tarttuva, mutta välittyvä. Afrikkalainen AIDS on heteroseksuaalien tauti, tarttuva sekä välittyvä. Miten se on mahdollista? Juuri kukaan ei tunnu miettivän sitä, että yhteenlaskun tulos ei täsmää.

AIDS tuli ehkä vihreästä apinasta, maailman terveysjärjestö WHO syytti taudin leviämisestä kanadalaista stuerttia.

On mahdollista – kuten jotkut tutkijat ovat epäilleet -, että AIDS on peräisin apinan munuaista sisältäneistä viljelmistä, jotka olivat saastuneet simiaanisesta viruksesta SV40, ja että saastuneita viljelmiä käytettiin poliorokotteiden valmistamiseen. Ja kun SV40 löydettiin, viallisia, saastuneita rokotteita ei vedetty markkinoilta, vaan niitä jaeltiin Afrikassa.

Yleisölle ei kerrottu mitään – seurauksena miljoonia uhreja, myös aivovaurioiden, keskenmenojen ja syöpien muodossa.

Kirjoittaja on biologi ja tutkija sekä Rokotukset- kirjan tekijä.

Lue lisää:
Rokote – pelastus vai surma?
Rokotetut vs. ei-rokotetut

34 kommenttia

 1. @ Teidät rokotuksilla pelottelijat ja muut ”luontaislääke” -huijarit pitäisi panna linnaan joukkomurhasta
  syytettyinä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Niin selvästihän eliitti on joukkomurhaaja, joka murhaa rokotteilla. Esim. AIDS-rokotetta pistettiin homoihin ja oli kehitetty homotaudiksi ja sitten juuri Afrikassa haluttiin vähentää väestöä ja koko maailmassa. Ihmiskuntaa terrorisoidaan mm. lääketeollisuuden kautta. Tehdään rahaa, mutta ei todellakaan haluta parannusta ja terveyttä. He vihaavat ja haluavat tappaa ja vaurioittaa, lyhentää elämää ja vähentää väestöä.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 3. Lukijoiden olisi hyvä tietää tämän lehden kytkökset, joka on luontaisbisnes:
  http://www.karkkainen.fi/?page_id=475

  Luontaisbisnes”rokotus” (vaihtoehtolääkintä + ravintolisät jotka turhia ym) on vähintään
  34 000 000 000 + 60 000 000 000 euron eli
  94 000 000 000 vuosibisnes. Ja tämä pelkästään USA:ssa.

  100:ssa vuodessa se olisi yli 9400 000 000 000 euron eli
  9400 miljardin euron bisnes (ilman korkoja).

  Tätä luontaisbisnesta jolla Kärkkäinenkin elää, häiritsee pahasti rokotteiden toimivuus.
  Se häiritsee kahdella tavalla: Ihmiset pysyy terveempinä ja/tai kumoaa heidän keinotekoisen yksinkertaiset ja typerät hypoteesinsa immuunijärjestelmästä. He eivät ymmärrä immuunijärjestelmää (ja siitä luulevat että tiede ei ymmärrä), siksi koska se on monimutkainen kuin suhteellisuusteoria, ja näin luontaisbisnes-ihmisten intuitiivisesti ajattelevista aivoistaan loppuu ymmärryksen puhku.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Perään vielä näyttää huutavan tämä salaliittoteoreetikoiden kuoro joka joka kerta kaivaa ne aikoja sitten pötypuheiksi todistetut selitykset esiin, Esim. Kuulentojen totuudenmukaisuutta vastaan esitetyt väitteet kumottiin Myytinmurtajat-ohjelmassa hyvin kohtuullisilla koejärjestelyillä. Niin no, ainahan voi väittää että arvoisat myytinmurtajat ovat NASA:n kätyreitä tai muuta vainoharhaista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Myytinmurtajat ovat natseja. Samoin ohjelman suunittelijat ja rahoittajat ja mediayhtiöiden omistajat. Samat natsit johtavat maailmaa. Eivät he mitään valonsäteitä mistään peileistä ole saaneet. Sinänsä peilejä olisi voitu viedä miehittämättömillä, kuten neukut muistaakseni sanoivat tehneensäkin. Mutta en usko edes niitä olevan. Ei niitä ole oikeasti todistettu, kun samat nasan ilmastohuijjarit ja kuupelleilijät näitä kokeita tekevät. Niiden kuukuvathan ovat silkkaa petosta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Samatko ”natsit” sitten pitävät huolen siitä, ettei yhteiskuntamme terveydenhoito lähde luisumaan takaisin kaskenpolton aikaan, jolloin ihmiset elivät 45-vuotiaiksi?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Näiden juttujen sanoma on selvä.
   Kaskenpolton aikaan oli terveydenhoito paremmissa kantimissa ennen kuin pahat lääkärit tulivat sotkemaan kuviot.

   Rokotukset, leikkaukset ja sytostaatit, sädehoidot ym pois, tilalle homeopatiaa, vitamiini-, hivenaine- ja ravintoterapiaa ja vielä kulaus vetyperoksidia päälle.

   Syöpäraportti

   Vetyperoksidi elämän eliksiiri?


   https://magneettimedia.com/?p=5460
   https://magneettimedia.com/?p=4677

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Keränen, soopa on soopaa vaikka sitä samaa kuinka paljon aikaisemminkin on tässä lehdessä kirjoitettu.

    Ihmiskunnan terveydentilan paraneminen, keski-iän nousu ja vaikkapa lapsikuolleisuuden painuminen murto-osaan sadan vuoden takaisesta on fakta. Vanhemmat ihmiset on omin silmin nähnytkin parannuksen nykypäivää kohden, jos ei lääketieteen tilastoja usko.

    Terveyteen liittyvän idiotismin levittäminen on jo melkein rikollista toimintaa.

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
 7. Sikainfluensarokote suojaa

  Sain ruots.lehdestä tilaston ja tein EXCEL-taulukolla korrelaatiokäyrän,jonka mukaan :
  – – > Mitä H1N1-rokotetumpi maa, sitä vähemmän oli tappavia H1N1-tapauksia.

  (Lehti väitti samaa kuin YLE ja ruots.lehdet nyt eli että rokote tehoton, mutta he eivät osannaat tehdä tilastoa KAIKISTA maista ;).

  http://www.student.oulu.fi/~ktikkane/Rokotuskorresve1.jpg

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Kyllä artikkeli oli asiallinen ja totuudenmukainen. Rokotteiden tehokkuutta voi helposti tarkistaa seuraamalla influenssarokotteen ottaneiden terveyttä. Kuinka moni onkaan itse käytännössä todennut, että influenssarokotuksen jälkeen flunssa usein tulee suuremmalla varmuudella ja entistä voimakkaampana verrattuna niihin, jotka eivät rokotetta ole ottaneet. Asiasta on tehty myös tieteellisiä tutkimuksia, jotka osoittavat, että influenssarokotteet ovat tehottomia. Kyllä kysymyksessä on lääketehtaiden suuri bisnes. Kannattaa kysyä niiltä, jotka ovat influenssarokotteita joskus ottaneet.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 9. Hei! Mitäs sanotte tuosta artikkelin alun Pasteurin päiväkirjasta. Ja koko artikkelista. Minusta se on loistava ja aukoton kirjoitus. Tietysti olisi kiva nähdä tuo päiväkirja, joka epäilemättä on jossakin, ettei ihan kuulopuhetta tarvitse uskoa. Mutta mitä muut sanovat, jos asia todella on niinkuin se on artikkeliin kirjoitettu. Ei kai ole viisasta vain määkiä vastaan, ettei tuo pidä paikkaansa, jos se kerran pitää. Pistäkääs pähkinänne liikkeelle ja kaivakaa tuo päiväkirjan sanoma kunnolla kaikkien hämmästeltäväksi. Älkääkä ystävät hyvät väittäkö vastaan silloin kun teillä ei ole mitää muuta kättä pitempää kuin ilkeys. Rakentavaa keskustelua kehiin please.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Rokotusinfon sivulta löytyy linkki Yves Delatten bisnekseen:
   http://www.rokotusinfo.fi/linkit_html

   Tuo Rokotukset-kirjaan viittaava linkki onkin sitten tyhjä:
   http://www.biolatte.com/biolatte_julkaisut.htm

   Kirjoittajan pitää todistaa todistaa väitteensä Pasteurin päiväkirjasta,
   ei lukijoiden. Sitä odotellessa voi mainita että kymmenen
   Pasteur-instituutin tutkijaa on saanut lääketieteen Nobel-palkinnon:
   http://fi.wikipedia.org/wiki/Pasteur-instituutti

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Vaikuttaa siltä, että jos elämä oli ikuista ja uudistuvaa on kuolevaisuus keksitty valtiotieteellisten rokottajien väityksellä kerä´täkseen omaisuutta ja b torjuakseen sen vastutustajat hengiltä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Ainakin tuo aids- juttu on käsittämätön.

  HI- virushan tarttuu suojaamattomassa seksissä, oli sitten kyseesä homot tai heterot.

  Homojen keskenhän tartuntariski on suurempi syistä jonka varmaan kaikki tietävät.
  Homotautina aids tuli tunnetuksi koska se iski ensin suojaamatonta seksiä vaihtuvien kumppanien kanssa harjoittavaan porukkaan.

  Koska virus oli tuntematon ja huomio kiinnittyi taudin loppuvaihen oireisiin, olivat uutiset taudista aluksi sekavia.

  Afrikassa tauti on levinnyt käsittääkseni ennenkaikkea prostituution myötä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. AIDS puhkesi aikoinaan samanaikaisesti Yhdysvalloissa, Haitissa, Brasiliassa ja Keski-Afrikassa, joten tartuttavan apinan on täytynyt olla suihkukonelentäjä. Geneettinen tutkimus on myöhemmin osoittanut, ettei virus pysty luonnollisella tavalla siirtymään apinoista ihmiseen.
  London Times kirjoitti 11.5.1987 etusivulla, että ”Isorokkorokotus pani alulle AIDS-viruksen”. HIV-tartunnat vastasivat täysin WHO:n rokotusohjelmaa Haitissa, Brasiliassa ja Afrikassa. Artikkeli sai alkunsa siitä, kun WHO itse alkoi epäillä, oliko sen rokotusohjelmalla yhteyttä AIDS-epidemiaan. Se vuokrasi ulkopuolisen tutkijan ottamaan asiasta selvää. Tutkija löysi selvän yhteyden tartuntojen ja rokotusohjelman välillä. WHO salasi luonnollisesti tutkimuksen, jolloin tutkija kääntyi London Times-lehden puoleen. Aihe oli hyvin arkaluontoinen ja muut tiedotusvälineet maailmalla vaikenivat täysin asiasta.
  Yhdysvalloissa AIDS-viruksen leviäminen vastasi taas täysin homoseksuaaleille annetun hepatiitti B-rokotusohjelman kanssa. Rokotusohjelman takana oli Puolassa syntynyt tri W. Szmuness, joka toimi tuolloin New Yorkin veripankin päällikkönä. Tri Szmuness kuoli myöhemmin vieden salaisuutensa mukanaan.
  Mitä tulee AIDS-viruksen syntyyn yhdysvaltalainen tri Strecker on todennut tutkimuksissaan, että kansallinen syöpäinstituutti ja WHO loivat viruksen yhteistyössä laboratorioissaan Fort Detrickissä. Virus syntyi yhdistämällä kaksi tappavaa retrovirusta eli lehmissä esiintyvän leukemiaviruksen (BLV) ja lampaissa esiintyvän visnaviruksen toisiinsa ja kasvattamalla niitä sitten ihmisen kudosviljelmissä. Aiheesta löytyy Youtubessa sekä Googlen videoissa mielenkiintoinen video ”The Strecker Memorandum”. Kannattaa katsoa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Tapauksia oli harvakseltaan aluksi.

   Tautia esiintyi muutamia tapauksia siellä täällä.

   Epidemia roihahti sitten paikoissa joissa oli vapaan seksin yhteisöjä tai prostituution keskuksia.
   Muita tartuntatapoja epähygieeniset sairaanhoitokäytännöt, verensiirrot saastuneella verellä jne.

   Ei tuohon mitään salaliittoja tarvita.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Kyllä tarvitaan. Niin syntistä menoa ei olekaan, että apinaa olisi käytetty orgioissa ja samaa apinaa ympäti maailmaa. Virus ujutettiin startegisiin paikkoihin, jotta roihahtaisi. Satunnaiset tapaukset saattoivat olla koekaniineita tai ne on valehdeltu.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. No hö, Hi- virusta on myös syljessä, eikö apinan purema tule mieleen mahdollisena tartuntatienä.

  Apinoita syödään afrikassa, metsästäjän veitsi lipsahti apinaa pilkkoessa tms.

  Ei tarvitse paljoa mielikuvitusta miettiessä tapoja, jolla AIDS tai mikä tahansa tauti voisi siirtyä eläimestä ihmiseen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Nopeasti ja nopeasti.
    Aidsin arvellaan siirtyneen ihmiseen apinanlihasta 1800- ja 1900- lukujen vaihteessa.

    Kun ihmisten liikkuminen lisääntyi, alkoi tautikin levitä.
    Bordelleissa käyvät merimiehet ehkä ensimmäisiä taudin ympäri maailmaa kuljettajia?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Heikommin toki normaalissa miehen ja naisen välisessä muhinassa tartuu, mutta aattelepa jotain katuprostituoitua joka hiertää paikkansa verille joka ilta usean asiakkaan kanssa.
     Kyllä siinä helposti verikontakti syntyy.

     Ei tartu syömällä ei, enhän sitä väittänytkään, mutta saastuneesta verestä haavaan helposti, näinhän riistaa käsitellessä voi helposti käydä.

     Itsekin olen joskus hirveä paloitellessa saanut haavan sormeeni.

     En jatka intostani aiheesta enempää, varsinkaan nimittelevän nimimerkin kanssa.
     Tarkoitukseni oli osoittaa, että aivan arkijärkeen käyviä syitä aidsin leviämiselle löytyy kyllä, kaikenmaailman salaliitot ovat se vähemmän todennäköinen selitys.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Jaahah. Arvellaan ja arvellaan. Ja 1980-luvulla vasta havaitaan yhtäaikaa ympäri maailmaa

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Oletteko ihan varmoja siitä, että HIV aiheuttaa AIDS:ia? Jopa HIV:n löytäjä Luc Montagnier on todennut, että HIV saattaa olla pelkkä retrovirus. Eikä ole ainoa, joka epäilee AIDS-teoriaa:

  http://aras.ab.ca/rethinkers.php

  ”There is no question that HIV was introduced into the U.S. male homosexual population via the gay hepatitis B vaccine experiment that took place between 1978 and 1981. My research clearly supports the outbreak of AIDS cases in Los Angeles and San Francisco shortly after the experiment began in those cities. Not surprisingly, the government has refused to release data on the number of AIDS deaths that have occurred in the large group of gay men who initially volunteered for the vaccine experiment.” —Dr Alan Cantwell

  It’s not even probable, let alone scientifically proven, that HIV causes AIDS. If there is evidence… there should be scientific documents which… demonstrate that fact… There are no such documents.
  Dr Kary Mullis Nobel Laureate

  ”If you think a virus is the cause of AIDS, do a control without it….it hasn’t been done. The epidemiology of AIDS is a pile of anecdotal stories, selected to fit the virus/AIDS hypothesis…
  Peter Duesberg Member, National Academy of Sciences.

  ”It is not proven that AIDS is caused by HIV infection, nor is it proven that it plays no role whatever in the syndrome.”
  Dr. Harry Rubin, Professor of Molecular and Cell Biology, University of California at Berkeley

  SVCP:n vuoden 1971 raportissa (NIH-71-2025) todettiin: ”Inasmuch as tests for the biological activity of candidate human viruses will not be tested in the human species, it is imperative that another system be developed for these determinations and, subsequently for the evaluation of vaccines or other measure of control. The close phylogenetic relationship of the lower primates of man justifies utilization of these animals for these purposes.”

  WHO:n raportista (Volume 47, p.259, 1972): ”An attempt should be made to see if viruses can in fact exert selective effects on immune function. The possibility should be looked into that the immune response to the virus itself may be impaired if the infecting virus damages, more or less selectively, the cell responding to the virus.”

  Kuinka moni tietää, mitä aineita rokotteiden valmistamiseen käytetään? Elohopea, alumiini, formaldehydi, polysorbaatti 80, Triton X100, ammoniumsulfaatti, fenoksietanoli, beta-propiolactone, hiirten aivot, vasikan imusolmukkeet, apinoiden munuais- ja kivessolut, hevosen veri, abortoitujen ihmisikiöiden solut ja syöpäsolut. Ihme on, jos joku ei saa jonkinlaisia vaurioita.
  http://vactruth.com/2012/01/21/fly-in-my-vaccine-soup/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. Rokottamalla polio on saatu jo vuodeksi pois Intiasta, ja odotettavissa on nyt, ettei koskaan enää esiinny.

  ”Delhi. Intiassa on tehty tärkeä läpimurto taistelussa poliota vastaan. Maailman terveysjärjestön WHO:n mukaan maassa ei ole todettu yhtään uutta poliotapausta vuoteen.”.. ja..
  ”Polio eli lapsihalvaus on virustauti, jolta voi suojautua rokotuksella, mutta johon ei ole parannuskeinoa.Se tarttuu helpoiten alle viisivuotiaisiin lapsiin.”(HS 25.2.2012)

  http://www.hs.fi/ulkomaat/Polion+vastaisessa+taistelussa+t%C3%A4rke%C3%A4+voitto+Intiassa/a1305556448584

  Rokotevastaisten ihmisten väitettä että tautien katoaminen johtuisi vain ravitsemuksen ja hygienian parantumisesta, on hyvin vaikea sovittaa esim juuri Intiaan koska
  ”Intian talouskehitys ei ole poistanut lasten aliravitsemusta. Alle viisivuotiaista lapsista 42 prosenttia kärsii aliravitsemuksesta ja 60 prosenttia noista lapsista on kitukasvuisia, pääministeri Manmohan Singhintiistaina julkistama nälkä- ja aliravitsemustutkimus osoittaa” (HS. 10.1.2012)

  http://www.hs.fi/ulkomaat/Intian+p%C3%A4%C3%A4ministeri+Lasten+aliravitsemus+kansallinen+h%C3%A4pe%C3%A4/a1305553096362

  Matkailijat tietää että hygieniataso saattaa olla meihin verraten aika matala.. (ripulia ja tauteja).

  Kiittäkäämme siis rokottajia, jotka nujersi polion.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. Täällä väitettiin, että Intiassa olisi saatu polio hävitetyksi. Asia ei ole ihan noin. Sairauksien uudelleen nimeäminen ei ole todiste siitä, että rokotteet olisivat toimineet. Se mikä ennen oli poliota, on tänään aseptinen meningiitti, Guillain-Barrén oireyhtymä, krooninen väsymysoireyhtymä, kolera morbus, postpoliosyndrooma, akuutti veltto halvaus, ECHO-virus, selkäydinkalvojen tulehdus, transversaalimyeliitti ja enkefaliitti. 170 sairauden oireet sopivat polioon.

  Kummasti poliotapausten vähentyessä, enkefaliittien määrä nousee:
  http://gaia-health.com/gaia-blog/2011-11-02/indian-encephalitis-outbreak-polio-under-a-different-name-in-the-vaccinated/

  Polio Global Eradicationin omat tilastot osoittavat, että vuonna 2010 Intiassa oli villi tyypin poliota 42 tapausta. Vastaavasti intialaisilla lapsilla esiintyy poliorokotteiden aiheuttamaa poliohalvausta 100-180 tapausta vuosittain.
  http://www.greenmedinfo.com/blog/polio-vaccines-now-1-cause-polio-paralysis
  http://www.polioeradication.org/Dataandmonitoring/Poliothisweek.aspx

  Intiassa otettiin käyttöön uusi poliorokote ilman, että suurelle yleisölle tiedotettiin asiasta. Akuutti veltto halvaus-tapausten (Acute Flaccid Paralysis) määrä Uttar Pradeshissa nousi oudosti. Vuonna 2004 tapauksia oli 3789 ja vuonna 2005 (oraalista poliorokotetta annettiin kuusi annosta) tapauksia oli 10055. Vuonna 2006 oraalista poliorokotetta annettiin yhdeksän annosta ja tapausten määrä oli 11538.
  http://tehelka.com/story_main45.asp?filename=Ne190610coverstory.asp

  Pakistanissa vuonna 2010 78 % polioon sairastuneista lapsista oli rokotettu poliota vastaan:
  http://www.dawn.com/2010/12/22/incidence-of-polio-among-vaccinated-children-alarms-govt.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. Homojen höpinää. HIV tarttui neekeriin, joka pani apinaa anukseen. Homot levittävät hiviä. Se ei leviä heteroseksissä, se vaatii verikontaktin ja homot runnovat peräsuolen haavoille. Tämä on totuus,jonka homomafia piilottaa.
  Homous ja pedofilia ovat myös saman asian kaksi puolta, lähes kaikki pedojen uhrit ovat pikkupoikia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat