Rothschild myöntää uudessa haastattelussa sukunsa roolin Israelin perustamisessa

Sionistit viettävät tänä vuonna niin sanotun Balfourin julistuksen 100-vuotisjuhlavuotta. Tasan sata vuotta sitten upporikkaat juutalaispankkiirit ja -lobbaajat käskivät Britannian hallitusta lahjoittamaan Palestiinan juutalaisille.

Israelin entinen suurlähettiläs Daniel Taub haastatteli juutalaisen talousrikollissuvun patriarkkaa, ”lordi” Jacob Rothschildia, osana sionistien ”Balfour 100” –juhlakampanjaa. Rothschild kehuskeli harvinaisen avoimesti sukunsa kyvyllä korruptoida hallituksia.

Rothschild itse kutsuu Israelin perustamista ja Balfourin julistusta ”ihmeeksi”, jonka tapahtumiseen ei moni uskonut. Ajatus siitä, että Palestiina puhdistettaisiin etnisesti ei-juutalaisista vain siksi, että sionistit niin tahtoivat, oli todellakin useimpien eurooppalaisten mielestä röyhkeydessään naurettava.

The Times of Israelin mukaan Rothschild ei ole koskaan aiemmin puhunut julkisuudessa Britannian ulkoministerin ja juutalaisen pankkiirisuvun korruptoituneesta suhteesta. Koko Rothschildin nimi on länsimaissa tabu, sillä pelkkä sukunimen mainitseminen synnyttää heti valtavasti juutalaisvastaisuutta.

Valtamedian mukaan Rothschildien poliittinen valta on pelkkä ”antisemitistinen myytti”, vaikka jopa valtavirtaiset taloushistorioitsijat myöntävät kysyttäessä, että Rothschildit ovat kiristäneet eurooppalaispoliitikkoja jo satoja vuosia valtionlainojen avulla. Jacob Rothschildin uusi Balfour-haastattelu onkin vain piste i:n päälle.

Jacob Rothschild totesi haastattelussa, että Palestiinan ryövääminen oli ”uskomattoman opportunismin tulosta”. 1900-luvun alussa Israelin perustamisen puolesta lobannut kansainvälinen sionistijohtaja Chaim Wiezmann matkusti Englantiin, jossa hän tapasi ulkoministeri Arthur Balfourin sekä joukon Rothschildejä.

Jacob Rothschild kertoi, että hänen teini-ikäinen serkkutyttönsä Dorothy de Rothschild oli ”vannoutunut” sionisti, joka osallistui aktiivisesti brittipoliitikkojen taivutteluun. Jacobin mukaan Weizmann pääsi juuri Dorothyn kautta brittipolitiikan ytimeen.

Ehkä kohteliaisuussyistä Rothschild jättää kertomatta sen, miten teinityttö oli tarkalleen ottaen onnistunut voittamaan vanhoista miehistä koostuvan poliittisen eliitin ”suosion” puolelleen.

Pankkiirien rooli Israelin perustamisessa ei ole toki uusi tieto. Kuten olemme uutisoineet, Hollannissa paikallinen juutalaisjärjestö raivostui 2015 kustantamolle, kun lukiolaisten historiankirjassa oli kerrottu rehellisesti, että juutalaiset pankkiirit lahjoivat Britannian päättäjät, jotta maa luovuttaisi Palestiinan sionisteille. Kiusallista tosiasiaa ei olisi saanut kertoa nuorisolle, jottei näistä kasvaisi ”antisemitistejä”.

balfour

Korruptio ei pysähtynyt Israelin perustamiseen

Kun Israelin kohtalo oli sinetöity, kääntyi Rothschildien huomio Euroopassa orastaneeseen taloudelliseen nationalismiin, joka uhkasi vakavasti suurten liike- ja investointipankkien tulevaisuutta.

Yhden parhaista Rothschild-historiikeista kirjoittanut Arnold Leese siteeraa kirjassaan Gentile Folly: the Rothschilds ”paroni” Victor Rothschildin Daily Express –haastattelua 28.4.1937, jossa Hitleriä vihannut juutalaispankkiiri puhui järkkymättömällä varmuudella ”tulevasta sodasta” jo kaksi vuotta ennen toisen maailmansodan syttymistä!

Rothschildit, heidän kollegansa sekä heidän korruptoimansa brittipoliitikot tuhosivat Kolmannen valtakunnan siksi, että Hitler tahtoi kansallistaa pankkitoiminnan eli irtaantua kansainvälisten koronkiskojen vallasta. Mikäli Hitlerin malli olisi levinnyt maailmalle, olisivat Rothschildit menettäneet kaiken valtansa ja rahansa.

Pankkiireja palvellut brittipääministeri Winston Churchill totesikin, että ”Saksan anteeksiantamaton rikos ennen toista maailmansotaa oli maan pyrkimys vapautua kansainvälisestä kauppajärjestelmästä sekä pyrkimys luoda uusi vaihdantamekanismi, joka olisi tuhonnut globaalin finanssisektorin kyvyn tehdä voittoa”.

Korruptio ei suinkaan päättynyt toiseen maailmansotaan ja Israelin perustamiseen. Sen sijaan korruptio on nyt vahvempaa kuin koskaan, minkä osoittavat esimerkiksi artikkelimme ”Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset”, ”Sionismi ja kansainvälinen huumekauppa” sekä ”Euroopan unioni, pankkieliitin mätä ja korruptoitunut sydän”.

 

Lue myös: Benjamin Freedman: juutalaisen sisäpiirin hylännyt loikkari 1, 2, 3

11 kommenttia

 1. Tämä on ihan perustavaa laatua oleva asia: Raha on velkaa. Se jolla on rahaa on velkaa pankille sen rahamäärän verran, PLUS koron. Eli koskaan ei kukaan pysty maksamaan velkojaan pois. Ja mitä enemmän sinulla on rahaa, sitä enemmän olet velkaa.

  Tämä asia kuitenkin käännetään yleensä päinvastoin. Eli että pankki olisi sinulle velkaa sen rahamäärän verran mikä sinulla on. Mutta se on juuri päinvastoin.

  Tunnustikoha arvon loorti senkin että Rothcieldien naimajärjestelyt tehtiin 12 kertaa serkusten kesken, ettei raha ja omaisuus vaan pääse ”perheestä” ulos. Sukurutsan seurauksena meillä onkin henkisesti heikkoja ihmisiä johtamassa pääomiamme.

  Ja kuka muistaa Ranskassa murhatun Rothcieldin perheenjäsenen, joka ei halunnut elää ja omistautua rahalle. Vaan halusi elää normaalia elämää. Oma perheensä murhasi hänet raa-asti. Edes omia sukulaisia ei armahdeta rahanhimoissaan, vaan kaikkien pitää omistaa elämänsä tuolle himolle. Ja silloinen Ranskan presidentti Mitterand keskeytti nuo murhatutkimukset.

  Kyllä maailma on mätä paikka.

  Plusääni(13)Miinusääni(3)
  1. Tarkentaisin sen verran, ettei se, paljonko jollakulla on rahaa, tarkoita, että juuri hän olisi sen verran velkaa. Kaikki raha on JONKUN (ei välttämättä sen, jonka hallussa raha kulloinkin on) ottamaa velkaa. Jos jollakulla on esimerkiksi 1000 euroa, se on todennäköisesti peräisin joidenkin muiden ottamista lainoista (rahahan kiertää taskusta toiseen kierrossa ollessaan). Raha tulee kiertoon vain velkana (pankeista lainaa ottamalla), joten yhteiskunnassa on rahaa niin paljon kuin sitä on otettu velaksi. Tuo yhteiskunnassa kierrossa oleva rahamäärä (velkalappujen määrä) kulkee sitten taskusta toiseen palkkoina, etuuksina, maksuina jne. Jos siis esimerkiksi pankkiiri Wahlroosilla olisi esimerkiksi (kuvitellaan) puolet Suomen rahamäärästä, hän ei olisi todennäköisesti mitään velkaa millekään pankille; hän olisi liiketoimillaan kasannut rahat itselleen. Silloin muu väestö olisi vastaavasti köyhempi (koko rahamäärästä vain puolet jäisi sille, vaikka se todennäköisesti olisi itse ottanut alun perin lainaksi koko rahamäärän – muille rahat, sille velat). Jos joku haalii itselleen paljon rahaa, se on suoraan pois muilta. Velkarahajärjestelmässä syntyy verinen sota rahasta ja selviytymisestä. Tilanteen huonontuessa esim. silloin, kun pankit rajoittavat lainanantoa tai nostavat korkoja), sota rahasta voi leimahtaa avoimeksi kapinoinniksi, varasteluksi ja sekasorroksi (sisällissodaksi). Jos pankit päättävät lopettaa lainanannon kokonaan (sen ne voivat tehdä koska hyvänsä), Suomi tuhoutuu hetkessä (päivissä/viikoissa).

   Pankit luovat lainoja myöntäessään rahat tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena (kyseessä laillistettu rahanväärennystoiminta), joten ne eivät itse asiassa lainaa mitään omaansa (eikä varsinaista velkasuhdetta ole voinut syntyä eikä kukaan ole pankeille todellisuudessa mitään velkaa – kaikki on todellisuudessa ”tyhjää”, ilmaa). Pankkiveloista (kiertoon lainoina tulleesta rahasta) koostuu koko rahavarantomme. Raha luodaan tyhjästä velkana. Koska korkoihin ei erikseen luoda rahaa, yhteiskunnassa on (kokonaisuutena katsoen) aina enemmän pankeille takaisin maksettavaa (velka + korko) kuin rahaa (eli ”velkaa”) on olemassakaan (sitä on vain velan verran). Näin syntyy (kokonaisuutena katsoen) jatkuva lisälainaamisen pakko entisistä veloista selviämiseksi (velkarahajärjestelmällä on rahan luonnin monopoli, joten muualta rahaa ei tule kiertoon kuin velkarahajärjestelmän pankeista). Jatkuva lisälainaamisen pakko johtaa jatkuvasti väkisin pahenevaan velkakierteeseen, velkaorjuuteen ja kaikkeen orjuuteen – ja tuhoon. Velkarahajärjestelmä merkitsee yksinkertaisesti täyttä orjuutta. Koko Suomen kansa on täydellisessä orjuudessa. Kaikki työ täällä on orjatyötä. Koska raha tulee kiertoon vain pankkivelkana, kansan tekemällä työllä ei ole mitään vaikutusta kansan varallisuuteen; työ vain siirtää jo olemassa olevaa rahaa taskusta toiseen jatkuvassa selviytymissodassa. Kansa olisi aivan yhtä ”varakas”, jos kukaan ei tekisi työtä (kaikki vain ottaisivat lainaa – jos pankit lainaisivat).

   Velkarahajärjestelmä on juutalainen hirttonaru, jolla kansa (ja kaikki ei-juutalaiset kansat) tuhotaan. Velkarahajärjestelmää ylläpitää Suomen kansa itse, koska sillä on kaikki valta maassa: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§). Kansa on vastuussa tästä velkahirsipuusta, jolla kansa tapetaan. Kansa lainsäädännöllä ylläpitää velkarahajärjestelmää, sillä tyhjästä luotu ”valeraha” (tyhjästä luotu velka) on lailla määrätty lailliseksi maksuvälineeksi. Näin kansa hienosti orjuuttaa itsensä ja tappaa itsensä. Kaikki puolueet ja kansan valitsemat poliitikot palvelevat velkarahajärjestelmää (ja siten juutalaisia, joiden velkarahajärjestelmä on) – kansa tuhoutumista. Suomi on ollut juutalaisten täydellinen orja jo autonomian ajoista lähtien (vuonna 1863 maamme suurin rikollinen, J. V. Snellman, sitoi maan Rothschildien velkarahahirteen). Itsenäinen Suomen kansa siis ei ole ollut koskaan (itsenäisyys ja ”hyvinvointi” on pelkkää teatteria). Mutta kansa tykkää kuolla velkahirteen ja menettää kaiken. Koskaan, 154 vuoteen, se ei ole halunnut velkarahahirrestä pois – päinvastoin siinä on haluttu olla. Joten se siitä. Ja nyt lakkaan kokonaan kuuntelemasta kansan kiljumista (en pidä röyhkeästä ja äänekkäästä idiotiasta). VILaurio

   Plusääni(14)Miinusääni(3)
   1. Hyviä ja valaisevia artikkeleita tästä raha-asiasta ja Suomen kansan orjuudesta löytyy blogilta ”Totuuden henki”; viimeisin artikkeli ilmestynyt pari päivää sitten:

    https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/02/12/bis/

    Hirveä on Jumalan rangaistus tälle julkijumalattomalle ja katumattomalle kansalle, kun hän antaa vihollisten ja rahajärjestelmärikollisten kuristaa sen hitaasti kiduttaen kuoliaaksi. Ainoa todellinen ulospääsy on parannuksenteko Jumalan edessä, siis sydämen katumus + sydämen usko, jotka kummatkin vaikuttaa Jumalan laissa ja evankeliumissa (koko Raamatussa) vaikuttava Pyhä Henki eli Jumala itse. Jos hän huomaa kansan tulleen parannukseen, hän alkaa poistaa rangaistuksiaan ja myös suo maahan lujan, oikeamielisen ja miehisen esivallan, joka todellisesti toimii pahantekijöitä (esim. juuri noita rahajärjestelmärikollisia ja vihollisia) vastaan – Room. 13:1-4 – eikä palvele heitä (kuten nykyinen maan johto tekee – tämäkin on Jumalan rangaistus kansalle). Kun parannuksessa saadaan yhteys elävään Isään Jumalaan, hän alkaa itse johtaa kansaa ja suo sille siunauksen. Nykyinen ahdinkomme on seuraus Jumalan, Jeesuksen Kristuksen (= syntien anteeksiantamuksen) ja Jumalan sanan hylkäämisestä ja siitä seuranneesta yleisestä syntisyydestä (lastenmurhat aborteissa, homoseksuaalisuus, jumalanpilkka, pian ”armomurhan” verukkeella tehtävät murhaamiset jne.) ja perkeleen palvonnasta. Tällä hetkellä Suomi on saatanalauma, ”saatanan vallassa”, Ap. t. 26:18. VILaurio

    Plusääni(9)Miinusääni(3)
  2. Olet käsittänyt jotain asioita hieman väärin:

   1) ”Ja mitä enemmän sinulla on rahaa, sitä enemmän olet velkaa.” – Ei se ihan noin ole, vaan yleensä sen verran jotkut muut ovat ottaneet pankista velkaa, harvoin se tallettaja itse.

   Talletukset ja velat kun eivät jakaannu yhteiskunnassa tasaisesti, mutta kokonaisuutena katsoen tuo väitteesi pitää paikkaansa, mutta ei välttämättä yksilötasolla. Mitä enemmän yhteiskunnassa on rahaa yhteensä, sitä enemmän kokonaisuutena katsoen on otettu velkaa. (Tosin Suomen tapauksessa kaikki talletukset eivät aina välttämättä ole edes Suomen rajojen sisäpuolella.) kts.
   http://ebolakani.blogspot.fi/2011/10/vaannetaanpas-rautalankaa.html

   Yksikään pankista lainaa ottanut ei voi maksaa velkaansa täysimääräisenä takaisin, ellei joku muu mene pankkiin lainaa sieltä rahaa ja kuluta sitä kiertoon. Siksi nykyisten valtiovelkojen takaisinmaksu on täysin absurdi ajatus.

   2) ”pankki olisi sinulle velkaa sen rahamäärän verran mikä sinulla on. Mutta se on juuri päinvastoin.” Pankit pitävät kylläkin ihmisten talletuksia esim. konkurssitilanteessa ominaan (ja kiristävät niiden katoamisella hallituksia), mutta ei se nyt sentään velkaa pankille päin ole.

   Jollei velkoja jätetä maksamatta, niin ihan vinoiluna euromaat voisivat maksaa valtiovelkansa luomalla itse rahaa tyhjästä – eli maksaa niin sanotusti ’potut pottuina’.
   Koska pankki vain muuntaa velkakirjan rahaksi lainaamatta mitään omaansa, ne luovat velan pääoman tyhjästä takaisinmaksulupausta (velkakirjan allekirjoitusta) vastaan.

   Siten pankkien asiakkaat rahoittavat itseasiassa itse omat lainansa, tällä takaisinmaksulupauksellaan. Siksi pankeilla onkin kartelli (BIS) jottei velkoja voisi maksaa pois millään muulla kuin heidän itsensä luomalla rahalla, joka on kuitenkin vain velkaa heillepäin. Tämä on mitä suurin rikos ja kilpailun estämistä. Tämä nykyinen rahajärjestelmä on eräänlainen hirttonaru, petos, varkaus, kiristys ja sitä oikeaa järjestäytynyttä rikollisuutta. Todellista taloudellista terrorismia ja orjuuttamista.

   Nämä talousrikolliset ovat jo kauan pitäneet huolen siitä, että mitään kilpailua heidän rahanluontikoneistoonsa ei tulisi. Siksi sodat ja ’axis of evil’, ja terrorismin vastainen taistelu ja siksi Hitler on ’paha’.

   Plusääni(14)Miinusääni(1)
   1. Tuo hallitusten kiristyskeino, eli ”vaara” yksityisissä liikepankeissa olevien yleisötalletusten tuhoutumisesta pankin ”konkurssi” uhan alla olisi helppoa eliminoida.

    Esim. perustamalla kuntapankkeja tms. johon ihmiset voisivat siirtää talletuksensa turvaan. Pelkästään tälläisen mahdollisuuden olemassa olo, vesittää tämän yksityisen BIS- rahakartellin pankkien konkurssilla uhkailu kiristyskeinon. Kohtuullisen helppo ratkaisu pankkikriisiin on siis olemassa. Miksei sitä käytetä? Jopa pankkitukien kinuaminen yhteiskunnilta loppuisi.

    Sillä vain idiootti saa sellaisen yrityksen taloudellisiin vaikeuksiin, jolla on oikeus luoda rahaa tyhjästä.

    On typerää, ettei näin yksinkertaiselle ja tärkeälle asialle kuin valtiomme rahaliikenne ja rahahuolto ole edes varajärjestelmää, joka olisi valtion hallussa.

    Yksi valtion virasto tai tilitoimisto voisi muutaman työtunnin aikana luoda muutamalla tietokoneen näppäimistön näppäilyllä esim. Suomen pankin tilille ja muutamien kuntapankkien tileille saman rahamäärän mitä nyt ulkomailta vuosittain lainaksi otetaan, hoitaa kirjanpidon ja jne. Bittimuotoisen fiat – rahan luomiseen tyhjästä ei tarvita kv. liikepankkeja, IMF:ää, BIS-rahakartellia ja luottoluokittajia.

    Yksi puoluepolitiikasta irrallaan oleva valtion virasto, tai jopa keskikokoinen tilitoimisto voisi periaatteessa hoitaa koko valtiomme rahahuollon, toimien ikäänkuin mekaanisesti. Liikkeellä oleva rahamäärä, ja siitä johtuva inflaatio/deflaatio -sykli olisi täten jopa paremmin kontrollissa kuin nyt, koska kaikki luotu raha olisi tarkkaan kirjattu ylös, ja liika kierrossa olevaa raha olisi vedettävissä pois kierrosta esim. väliaikaisilla haittaveroilla tms.

    Meitä huijataan hienoilla talousteorioilla ja ”talousasiantuntijoiden” puheilla luulemaan, että tämä fiat – raha on ikäänkuin jokin ehtyvä luonnonvara, mutta se ei sitä ole. Nykyinen fiat valuuttamme on täysin keinotekoinen asia. Silti käytämme tätä rahaa, ikäänkuin olisimme kultakannassa. Lisäksi valtiot ovat vapaaehtoisesti luovuttaneet veronmaksuvälineeseensä liittyvät valtuudet pois. Valtio ei voi edes kirjoittaa itselleen shekkiä.

    Tärkeä asia, mutta tämäkään ei ketään kiinnosta. Kaikki vain haluavat elää ikäänkuin puukko kurkulla, vaikka totuus vapauttaa.

    https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/09/12/pankkikriisin-uskottavuus/

    Plusääni(16)Miinusääni(1)
    1. Kyllähän se kiinnostaisi, mutta kun ei oikein ymmärrä.
     Onko se vähän niinku Speden vitsi siitä patenttitoimistosta?
     Sieltä ei myydä sulle patenttia ellei sitä sulla jo ole?
     Elikkä (((ne)))) antaa lainaksi meille meidän omaa rahaamme , joka pitää maksaa (((niille)))”takaisin”?
     Ja (((ne)))ei tee sen rahan eteen muuta kun sen valkakirjan?
     Onko (((ne)))niinkun antavinaan meille lainaa? Ja meidän kullonenkin v-ministeri luulee, että on saatu lainaa joltain luotettavalta taholta, jolle se pitää maksaa takaisin?
     Ja mitä (((ne)))sitten tekee sillä rahalla, joka me maksetaan niille ikäänkuin takasi?
     Ollaanko me niinku vahvistamassa jatkuvasti (((pahantekijän)))käsiä?
     Onko niihin velkakirjoihin sidottu Suomalaista kansallisvarallisuutta?
     Varmaa on siis se, että (((ne)))ei oo tehny päivääkään rehellistä työtä, tienatakseen sen rahan jota ((ne)))sitte laenaeleisivat muille kansoille!
     Jos semmonen olisi mahdollista, niin miksei Suomelle kehitetty ”Nokia-buumin”aikana puskurirahastoa josta voitas lainata aitoa tienattua rahaa myöa muille kansoille?
     Onkohan Suomi tämmönen”hilipatipippanpei”-kansa, joka panee laijaltaan meneensen mikä tulee?

     Plusääni(3)Miinusääni(1)
 2. Jotkut kansakunnat tappelevat verissäpäin lunastaakseen itsenäisyytensä. Toiset hoitavat homman rahalla. Mikäs sitä on lahjoessa kun goinineilta koronkiskonnalla saatua rahaa on niin, ettei paskalle taivu.
  Vieläpä juutalaiset pässit sössivät itse Luvatun maansa lähes 3000-vuotta sitten, jonka itse Jumala lahjanansa heille osoitti. Ainoatakaan pakana-kansakuntaa ei ole kohdeltu noin anteliaasti. Ja jos nuo ruojat (juutalaiset) olisivat olleet lahjamaansa arvoisia, heitä ei olisi koskaan siinnyt ja tunkeutuneet muitten kansakuntien harmiksi. Rutoksi, joka ei koskaan hellitä, eikä laannu. Nuo kaikkien kansakuntien elämän salvajat ja täit, jotka jo huutavat ennen kuin ovat edes rajaa ylittäneet, kuinka TEIDÄN täytyy omassa isänmaissanne sanoa, kirjoittaa, tehdä, toimia, opettaa, kasvattaa, uskoa, omistaa, maksaa, olla velkaa ja olla ”isänmaallinen” tallaten oma pyhä valtiolippu ja kristinusko kusisen paskaiseen maahan ja kieltää itsensä, rotunsa, vanhenpansa, lapsensa, vaimonsa ja lopulta Jeesuksen Kristuksen, jonka ristinveri valui juutalaisten päälle kuten he itse sitä pyysivät tapahtuvaksi. Ja tästä kaikesta juutalaiset syyttävät kristittyjä solvaamalla heitä rasisteiksi ja antiseministeiksi.
  Jos joku kipapää tuon luettuaan ymmärrä sen enempää kuin ennen lukemistaan. Hänen suuri älyllinen lahjakkuutensa ja viisautensa ovat myös rahalla ostettua.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 3. ”Weizmann pääsi juuri Dorothyn avulla taivuttelemaan brittipoliitikkoja…”

  Tämä naurettava valhe olisi syytä selvittää. Kaikki eivät ymmärrä, että kyse on härskistä sonnanheitosta päällemme. Todellisuudessa Weizmann pääsi niin USA:n kuin Englannin hallituksen puheille milloin halusi, koska sionisteilla oli kaikki valta ollut jo kauan ja poliitikot taskussa. Koko Englanti oli 1600-luvulta lähtien koko ajan tiukemmin näpeissä. Maata hallitsi jo tuolloin pankkikartelli. Juutalaisten pankkiirien. Jo kuningatar Viktorian ajan tärkein päättäjäryhmä politiikan puolella koostui täysin juutalaisista.

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
 4. kyrvän syyliä nämä kaikki poliitikot ja muurarit ja rotary clubit ym muut!!

  WHY DO JEWS WANT A NEW WORLD ORDER?

  Jews make up about 0.01% of the world’s population of about 8 billion people. How the heck does 0.01% rule over the 99.9% of us? Perhaps the more important question to ask is why? Why do Jews want to rule the world? They already have the power to print our money; what more do they want? Why do they want to rule the world? Are they mad? Are they 110% crazy?

  Jews, because of thousands of years of inbreeding, today have the highest number of genetic disorders of all the races on earth. Of the approximately 300 inheritable diseases and illnesses that afflict Jews, about half of them are mental or psychotic disorders such as schizophrenia and megalomania. But some believe that it is the Jew’s religion that is to blame, if one can call their genocidal racism a “religion.”

  Jews believe that they are better than everybody else. They call non-Jews “Goyim,” which means cattle. Jews think all non-Jews are animals. Our only purpose is to serve them and then to be slaughtered when we are no longer of service to them. Jews really think they are God’s “chosen people” and God has chosen “the King of the Jews” to rule the world.

  You do not need to study economics to understand usury and debt. Modern economics is an elaborate Jew hoax and Jew hocus-pocus to hide this one simple fact: a nation that prints its own currency would never have any debts; and if all nations did it, that would be the end of the House of Rothschild. It would also end all wars because all wars are bankers’ wars. Any economics professor who does not understand this is either a fool or a liar.

  Rothschildit, heidän kollegansa sekä heidän korruptoimansa brittipoliitikot tuhosivat Kolmannen valtakunnan siksi, että Hitler tahtoi kansallistaa pankkitoiminnan eli irtaantua kansainvälisten koronkiskojen vallasta. Mikäli Hitlerin malli olisi levinnyt maailmalle, olisivat Rothschildit menettäneet kaiken valtansa ja rahansa.
  Pankkiireja palvellut brittipääministeri Winston Churchill totesikin, että ”Saksan anteeksiantamaton rikos ennen toista maailmansotaa oli maan pyrkimys vapautua kansainvälisestä kauppajärjestelmästä sekä pyrkimys luoda uusi vaihdantamekanismi, joka olisi tuhonnut globaalin finanssisektorin kyvyn tehdä voittoa”.
  Korruptio ei suinkaan päättynyt toiseen maailmansotaan ja Israelin perustamiseen. Sen sijaan korruptio on nyt vahvempaa kuin koskaan, minkä osoittavat esimerkiksi artikkelimme ”Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset”, ”Sionismi ja kansainvälinen huumekauppa” sekä ”Euroopan unioni, pankkieliitin mätä ja korruptoitunut sydän”.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat