George Soros –tietovuoto paljastaa suomalaiset ”liittolaiset”

Pahamaineinen juutalainen kulttuurimarxisti George Soros on joutunut valtavan tietovuotoskandaalin keskelle. Tietovuoto paljastaa muun muassa, keitä suomalaisia Soros pitää ”luotettavina liittolaisinaan”.

DC Leaks perusti ”Soros Unleashed” –nimisen verkkosivun, jonne vuodettu materiaali on ladattu. Vuodot osoittavat esimerkiksi, että Soros on tukenut kymmenillätuhansilla dollareilla ruotsalaista äärivasemmistolaista Expo-järjestöä, joka on käytännössä kulttuurimarxistien laiton tiedustelupalvelu.

DC Leaksin julkaisema ”Reliable allies in the European Parliament” –asiakirja kertoo nimensä mukaisesti, keitä juutalainen talousrikollinen pitää luotettavina liittolaisinaan:

”Tämä kartoitus selvittää, ketkä Euroopan parlamentin jäsenet todennäköisesti tulevat ajamaan Open Societyn [Sorosin rahoittama kulttuurimarxistijärjestö] tavoitteita. […]

Mikäli europarlamentaarikon nimi mainitaan tällä listalla, tukee hän mitä todennäköisimmin Open Societyn työtä. […]

Open Societyn tavoitteena on rakentaa pitkäaikaisia ja luottamuksellisia suhteita näiden eurooppalaisten lainsäätäjien kanssa.”

Suomalaisia nimiä liittolaislistalla ovat: Olli Rehn (keskusta), Paavo Väyrynen (keskusta), Heidi Hautala (vihreät), Miapetra Kumpula-Natri (SDP), Petri Sarvamaa (kokoomus), Sirpa Pietikäinen (kokoomus) ja Henna Virkkunen (kokoomus).

sorosliittolaiset

Keskustaoikeistosta luotettavimmat liittolaiset

Silmiinpistävää on se, että monikulttuurisuutta ja muita ”vasemmistolaisiksi” yleensä miellettyjä arvoja kannattava Soros pitää nimilistan perusteella keskustaoikeistoa luotettavimpana liittolaisryhmänä.

Dokumentti sisältää lyhyet luonnehdinnat poliitikoista. Esimerkiksi Sirpa Pietikäinen on juutalaismiljardöörin mieleen siksi, että hän on ”kiinnostunut LGBTI-asioista” eli hän lobbaa homojen puolesta. Olli Rehn saa Open Societyltä tukea sen sijaan siksi, että hän on ”erittäin EU-integraatiomyönteinen” ja koska hän kannattaa TTIP-pankkiylivaltasopimusta.

Sarvamaa saa kiitosta puolestaan ”edistyksellisistä arvoistaan”. Kuten vuosi sitten uutisoimme, on Sarvamaa ilmoittanut olevansa valmis ottamaan vastuun suomalaisen kulttuurimme tuhosta, kunhan pakolaisvirta vain jatkuu.

Soros käyttää talousrikoksilla haalimiaan rahojaan aktiivisesti hyväksi taistelussaan Euroopan kansakuntien kulttuuria, verenperintöä ja itsemääräämisoikeutta vastaan. Suursijoittaja on valmis liittoutumaan niin oikeistokonservatiivien kuin äärivasemmiston kanssa, mikäli nämä allekirjoittavat Open Societyn eurooppalaisvastaiset arvot.

Pakolaiskriisin räjähdettyä Soros on yllyttänyt eurooppalaisvaltioita paisuttamaan julkista velkaansa ja elättämään mahdollisimman suuria elintasopakolaisjoukkoja. Näin Soros tappaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla: Euroopan väestönvaihto ruokkii eurooppalaisvaltioiden velkaorjuutta, jolla suursijoittaja tekee jatkuvasti bisnestä.

 

Lue myös: Veroparatiisivuotoa kontrolloivat pahamaineiset suursijoittajat

23 kommenttia

 1. Siellä on huonolla itsetunnolla varustettu idioottilauma polvillaan palvelemassa saatanan kätyriä Sorosta.

  Ja valmiina myymään koko Suomen vauvasta vaariin ja pohjavesistä ilmatilaan,
  kunhan vain saa olla ”suosittu” ja tärkeänä piireissä, tässä tapauksessa rikollisipiireissä.

  Plusääni(89)Miinusääni(1)
 2. Sarvamaa…eipä ole yllätys. Listan vastenmielisin niljake. Muutkin hirviöitä toki. Koko MEP -instituutio on tietenkin roskaa ja törkeää demokratian pilkkaa. Eletään lopun aikoja tai jotain, sillä huijaaminen, valehtelu ja silmänlume on kaiken toiminnan ytimessä. Ei tämmöinen loputtomiin voi jatkua.

  Plusääni(70)Miinusääni(0)
 3. Mielenkiintoista, että samat nimet äänestivat pakolais- ja maahanmuuttoasioiden luovuttamisesta EU:n
  käsiin; Heidi Hautala (vihreät), Miapetra Kumpula-Natri (SDP), Petri Sarvamaa (kokoomus), Sirpa Pietikäinen (kokoomus) ja Henna Virkkunen (kokoomus). Lisäksi ainakin Halla-aho kuului listalle.

  Plusääni(49)Miinusääni(0)
 4. Ihmetyttääkin tässä, mikä on persujen rooli Suomen kauppaamisessa ja tuhoamisessa? Kun aiemmin se oli ns. ainoa vaihtoehto ylösnousuun, ei tässä enää voi olla siitäkään niin varma.
  Kuka selvittäisi, miten persut ovat per nenä äänestäneet?

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
  1. Olisikohan jollakulla syväkurkulla tietoa mihin vapaamuurarilooshiin Soini ja muut persupomot kuuluvat? Vapaamuurarius ja siitä rönsyilleet lukuisat muut okkultiset järjestöt (teosofia, antroposofia, ruusuristiläisyys, wicca jne) ovat juutalaisten perustamia kabbalistisia järjestöjä. Aikoinaan 1700 – 1800 -luvuilla kun ei ollut televisiota ja kauhuelokuvia, niin ihmiset hakivat jännitystä ja väristyksiä elämäänsä edm. järjestöjen tarjoamasta okkultismista ja silmänkäännöstä. Mutta samalla siinä sivussa huomaamatta heidät aivopestiin sionismiin. Nationalistinen 1930-luku oli poikkeus, jolloin kansat saivat omat valtionsa takaisin itselleen, kun vapaamuurarius kiellettiin lähes kaikkialla. 1960-luvulta lähtien, kun 1930-luvulla nuoruutensa eläneiden lapset alkoivat maailmanlaajuisen ”kulttuurivallankumouksen” (lue: sionistisen kulttuurivallankumouksen), kaikki on mennyt ainakin persmäkeä alaspäin ellei sitten vapaassa pudotuksessa.
   Ainakin minä olen saanut vaikutelman että heti hallitukseen mentyään persujen politiikan taustakirjoittajaksi tuli sama taho, joka käsikirjoittaa kokoomuksen, keskustan, demareiden, vihreiden, ruotsalaisten ja vasemmistliitonkin poliitiikan.
   Suomen monipuoluejärjestelmässä ei tunneta poliittista vaihtoehtoa: se on sitä ”edustuksellista demokratiaa”, jossa ainoa voittaja on juutalainen. Suomi tarttis uuren Kosolan.

   Plusääni(18)Miinusääni(5)
   1. ”Suomi tarttis uuren Kosolan”

    Kosola kuuluu Sursillien suureen sukuun kuten myös Aho, Lipponen, Halonen, Väyrynen, Rehn, Arhinmäki ym. naamaa ja mädätystä tekevät poliitikot, ruotsinkielinen eliitti, virkamiehet, kirkkoherrat jne. Kosola ei ole yhtään sen parempi kuin muutkaan, ainoan hyväntyön se teki jalostamalla Länsi-Suomen karjaa (juutalaisten punaista vasikkaa), joka oli valtarotu vielä 1960-luvulle saakka ja maito paljon nykyistä laadukkaampaa. Ensin meiltä meni elukat korvautuen ulkomaisilla vastineilla ja nyt on jatkumona katoamassa suomalaiset ihmiset.

    Plusääni(14)Miinusääni(3)
    1. Sursillien sukuun nyt kuuluu aivan valtava määrä suomalaisia (arviolta 300 000 – 500 000), erityisesti pohjois-suomalaisia – itse yksi heistä. Löysätkää hieman tuota foliopipoa, kaikki väljät ”kontaktit” henkilöiden välillä eivät ole merkki salaliitoista.

     Plusääni(3)Miinusääni(2)
     1. Pahoittelut jos sävy tuntui liian hyökkäävältä, viestini oli kohdistettu ”Ei tartte”-nimimerkille ja niille jotka jakavat hänen näkemyksensä. Eliitin hämähäkinseitit ulottuvat ihan riittävän pitkälle ilman että jatkoksi täytyy kehitellä astetta hämärämpiä teorioita joka linkittää sadattuhannet suomalaiset salaliittoihin. Suurin osa varmaan jakaa tämän näkemyksen. 🙂

      Plusääni(6)Miinusääni(0)
 5. Soros ..Syntyi: 12. elokuuta 1930 (ikä 86), Budapest, Unkari. Hän EI OLE JUUTALAINEN, TIEDOKSI mANGNEETTIMEDIAN TOIMITTAJALLE!

  Plusääni(0)Miinusääni(29)
 6. Juutalaiset ovat maailman ÄLYKKÄINTÄ kansaa. Heistä ovat lähtöisin nerokkaimmat ihmiset, niin hyvässä kuin pahassakin.

  Plusääni(5)Miinusääni(34)
  1. Joo ovathan ne juutalaiset todellakin ”älykkäitä” tarinankertojia kehittelemään mitä mielikuvituksellisimpia teorioita ja tarinoita, ja väittävät niitä sitten mm. tieteeksi. Esim. atomiteoria on silkkaa alkemian jatkumoa, kun alkemia lytättiin niiltä aikoinaan huuhaana, niin he keksivät sille samalle huuhaalle vain uuden nimen ja jalostivat tätä satuteoriaa lisää.

   https://www.darkmoon.me/2015/the-nuclear-nightmare-jews-behind-the-atomic-bomb/

   Myös avaruusraketit, kuulennot, evoluutioteoria (josta tulee ihmisrotuteoriat ja rasismi) ovat silkkaa juutalaisuutta, ja ristiriitaista tietoa täynnä. Empiiristä näyttöä ei olekaan sitten oikein mistään, vain keinotekoisia kuvia, esim. Hollywood -elokuvia joita meille on syötetty (eli ohjelmoitu tv-ohjelmilla) mieleen vuosikymmenien ajan.

   http://rense.com/general21/bet.htm

   Katselkaapa esim. noita Hollywood -elokuvia sillä silmällä, atomipommeja, väkivaltaa, sotaa, seksiä, moraalittomuutta, Jumalan kieltämistä, Kristinuskon vääristelyä, pakanuutta, dna:ta, viruksia, natseja, scifiä, avaruusaluksia, yms. , eli siis annetaan ymmärtää, että ne kaikki ovat todellisuutta, mutta ne ovat perseption management, eli mielikuvien hallintaa vain. Aivopesua siis.

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
 7. Kokoomus on vain kommunistien oikeistolainen siipi. Kaikki puolueet ovat samaa skeidaa eri pusseissa.

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
  1. Kaikkien Suomen eduskuntapuolueiden johtoon on masinoitu EU-diktatuuria kannattavat maanpetturit – perustuslain vastainen puoluekuri takaa sitten, että muu rottalauma äänestää aina EU-diktatuurin (kaunistellen sanottuna liittovaltion) hyväksi ja Suomen turmioksi. TTIP-sopimuksen hyväksymisellä he sitten varmistavat Suomen banaanivaltioksi muuttumisen.

   Plusääni(18)Miinusääni(0)
  2. Kommunismi on monopolikapitalismin äärimmäisin muoto. Samalla kommunismi on juutalaisen pääasian l. VALLANKUMOUKSEN logistiikkasysteemi ja traileri, jolla vk:ta viedään eteenpäin. Elämme vallankumouksen viimeistä vaihetta, jonka jälkeen koko maailmaan koittavat samankaltaiset olot kuin entisessä Neuvostoliitossa. Tarkemmin sanottuna samanhenkiset, mutta paljon pahemmat ja painostavammat.

   Plusääni(19)Miinusääni(0)
 8. En aivan kaikkia kommentteja ehtinyt lukea kun oli jo pakko ilmoittaa Magneettimedian tutkijoille, että ettekö jo voisi uskoa, että edistysmielinen työväenliike otti absoluuttisen vallan 1930 – 1990 välisenä aikana. Heidän uusin valloituksensa on PerusSuomalaiset, joista tässä edellä on muutama kommentoija osuvasti kertonut.

  PerusSuomalaiset tulivat sotkemaan heidän valtahegemoniaansa, status-quo:ta, mutta ei sotke enää. Kaikki politiikkaa tekevät PerusSuomalaiset on nyt peloteltu olemaan hiljaa ja nauttimaan työväenliikkeen saavutuksista.

  Jos kiinnostaa lisätiedot, niin ottakaa yhteyttä.

  Plusääni(0)Miinusääni(6)
 9. Soros (o.s. Schwartz) On Rothschild-sukua. Kyseinen suku on talmdistisuku, pitävät jumalanaan lusiferia eli saatanaa.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat