Ruotsi on tehnyt itsemurhan – kirje Tukholmasta

Nuoren miehen matka Tukholmaan jätti hänet sanattomaksi ja järkyttyneeksi, kun hän näki miten hirvittävä Tukholma ja tukholmalaiset olivat. Suomennettu artikkeli julkaistiin alunperin MV-lehdessä.

Päätin matkustaa Ruotsiin ystävän kanssa nähdäkseni pitävätkö kaikki huhut ja vitsit Ruotsista paikkansa.

Niille jotka eivät tiedä; Ruotsi on lähes kaikkien nettivitsien kohteena. Ruotsalaisia miehiä pilkataan naisellisuuden takia, kuten myös maan “suvaitsevasta” asenteesta mamuja kohtaan. On vaikea uskoa viikottaisia uutisia raiskauksista ja kulttuurimarksistisesta järjettömyydestä Ruotsista.

Luulin, että suurin osa oli valetta, mutta olin tuskallisesti TÄYSIN VÄÄRÄSSÄ.

Se mitä näin järkytti minut. Niin paljon, että tästä lähtien kutsun Ruotsia Ruo-maliaksi (Swe-malia).

somalit-ruotsi-1

Huomasin että Tukholman alueiden välinen ero oli suuri. Oli mukavat alueet Stora Essingellä, pieni idyllinen saari, joka sijaitsee 20 minuuttia kaupungin keskustasta – ja Husbyn ghetto, mikä muistutti Mogadishua.

Mukavalla alueella polkupyöriä ei lukita ja lapset kulkevat ystäviensä kanssa ilman valvontaa. Alue on rikkaiden alue ja siellä asuu valkoisia ihmisiä.

Tukholman keskusta on perjantaisin kuin eläintarha. Mustaihoisten nuorten jengit kulkevat metroasemalla kuin parittajat, ne puhuvat vierasta kieltä keskenään ja ne tuijottavat sinua keltaisilla ja verestävillä silmillään.

Ruotsalaiset naiset yrittävät olla niin pieniä kuin mahdollista samalla, kun he pitävät lujasti kiinni laukuistaan.

Kaikkialla haisee kusi.

Aseman ulkopuolella hengailee isoja ryhmiä arabialaisia miehiä kiiltävissä nahkatakeissaan, kalliit koristennarit jaloissaan täydellisesti muotoiltujen hiusten kera. Arabialaiset hengailevat kaduilla ja puhuvat arabiaa.

Erittäin pitkä ruotsalainen kundi tuli kerran myymään kokaiinia. Kun yritin saada selvää mitä hän puhui, tuli hänen eritrealainen diilerinsä esiin varjoista ja keskittyi minuun.

“Haluutsä kokaiinia”, hän kysyi.

Pudistin päätäni, jolloin hän kysyi: “Amfetamiinia?”

Hymyilin ja poistuin paikalta.

He muodostivat mielenkiintoisen parin, enkä tule unohtamaan heitä vähään aikaan. Ruotsalainen näytti hullulta ja eritrealainen näytti menninkäiseltä, lyhyt, keltaiset hampaat, pitkät kynnet ja verestävät silmät.

Homoja ja akkamaisia miehiä

Stereotypiat pitävät paikkaansa, Tukholman kaupungilla näkee paljon homoja. Ne kulkevat käsi kädessä ja näyttävät… homoilta.

Minulle sanottiin, ettei minun tule päätellä kaikkien ruotsalaisten olevan homoja vain heidän ulkonäkönsä perusteella, koska monet ruotsalaiset miehet käyttävät paljon aikaa näyttääkseen paremmilta.

Olen asunut pitkään Washington D.C:ssä, joten kun sanon, että Tukholmassa oli suunnaton määrä homoja, niin tiedän mistä puhun.

Pienellä saarella oli vanha historiallinen luterilainen kirkko. Kun menin sisään, huomasin, että pääalttarille oli maalattu sateenkaari. Kaksi lesboa kertoivat sen merkitsevän sitä, että kirkko ottaa kaikki vastaan.

Kysyin heiltä, olivatko he pappeja. He sanoivat, etteivät ole varmoja, miten vastata kysymykseen.

Käsitin, että he tarkoittivat jotakin sellaista, että “me kaikki olemme Jumalan pappeja” tai jotakin muuta New Age -hömppää. Heillä oli jonkinlaiset papinkaavut, joten en kysellyt lisää.

Yleisesti ottaen kaikki ne ruotsalaiset, joiden kanssa yritin puhua, olivat erittäin luotaantyöntäviä. Useat heistä olivat avoimesti snobeja ja epäkohteliaita, toiset pysyivät hiljaa ja olivat varautuneita.

Paitsi yksi kundi joka istui paikallisessa McDonald’sissa perheensä kanssa.

Hän oli hyvin pukeutunut ja yllättävän avoin. Vitsailin hänelle, että hänen käytöksensä poikkesi totaalisesti muista ruotsalaisista. Hän katsoi minua pilke silmäkulmassaan ja karjaisi, että “se johtuu siitä, et mä oon helvetin kännissä!”

Haistelin ja tajusin että hän todellakin oli humalassa… torstai-iltapäivänä… McDonaldsissa… perheensä kanssa. Me kuitenkin nauroimme makeasti asialle, samalla kun ihmettelin itsekseni, miksen huomannut sitä aikaisemmin…

Ehkä siksi, että ruotsalaiset tykkäävät olla todella humalassa, vaikka se ei muuta heidän käytöstään. Heistä tulee entistä hiljaisempia ja varautuneempia.

Kotimatka illan juhlimisen jälkeen oli eeppinen… Hiljainen hybridibussi mateli naurettavan hitaasti, lattialla lojuvat tyhjät viinapullot pyörivät edestakaisin aina, kun bussi pysähtyi, rikkoen täydellisen hiljaisuuden. Bussissa haisi viina ja kaikki olivat kaatokännissä ja rötköttivät hiljaa penkeillä.

Se häiritsi minua, vaikken itsekään ollut selvinpäin.

”Turvaton jätekaivo”

Mies McDonaldsissa jatkoi puhumista, hänen mielestään Tukholma on turvaton jätekaivo. Hän sanoi lähtevänsä säästettyään tarpeeksi rahaa.

Kysyin minne hän aikoo mennä, johon hän vastasi epävarmasti “ehkä Australiaan”.

Hän kehotti minua olemaan varovainen ja pysymään poissa Husbyn ghetosta, missä muslimit ja mustat asuvat.

Sanoin, että olin jo käynyt siellä uteliaisuuttani.

Hän pudisti järkyttyneenä päätään, kätteli minut, kokosi perheensä ja lähti matkoihinsa…

Tapasin paikallisen patriootin ja hän selitti, että ruotsalaiset ovat luonnostaan konservatiiveja ja he uskovat valtion mediaan.

Kysyin, onko vastustus massamaahanmuuttoa tai valtion politiikkaa vastaan kasvamassa, johon hän vastasi, että “ei Tukholmassa”.

Tukholmalaisten ylemmyyskompleksi yllätti minut täysin kerta toisensa jälkeen. Heidän maansa on “muuttumassa” heidän silmiensä edessä, mutta he eivät ole ainoastaan ylpeitä siitä, vaan he tuomitsevat muita maita, jotka kieltäytyvät seuraamasta heidän esimerkkiään.

Vertaan sitä “POZ-ilmiöön”. “Pozzing” tarkoittaa homojen fetissiä, missä he tarkoituksella yrittävät saada HIV-tartunnan.

Tämä perverssi itsensä vahingoittamisen vietti näkyi laajamittaisena Ruotsin yhteiskunnassa.

Näin paljon asioita Husbyn ghetossa. Metroasemalla on iso juliste missä lukee: “Välkommen till Husby”, ja juliste esittelee Husbyn valtuuston miehet ja naiset.

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa – tsekatkaa kaikki kissanaiset ja homot. Pyöreäposkiset “uusmiehet” istuvat naisellisesti jalat tiukasti kiinni – muutoin he luultavasti saisivat sakot.

husby_0

Ja silti ihmiset ihmettelevät miksi Ruotsi näyttää miltä se näyttää.

Husby oli ghettona OK. Se oli hienosti kasattu, minulle kerrottiin, että Husby oli aikoinaan täynnä ruotsalaisten työläisten vuokra-asuntoja. Nyt siellä ei ole valkoisia ihmisiä, he ovat kaikki lähteneet. Laajamittainen Valkoinen Pako!

Mitä muuta paikasta voi sanoa? Se oli helvetin kallis, vieraanvaraisuus oli olematonta ja tunsit olevasi jossakin elävässä dystopiassa, et todellisessa maassa.

Mutta…. shoppailu on luultavasti hienoa. Eikö se olekin ainoa asia, jolla on merkitystä?

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä.

14 kommenttia

 1. Ruotsista on tullut sodoma ja gomorra jonka jumala tulee tuhoamaan tai pikemminkin antaa tuhoutua.

  Plusääni(24)Miinusääni(5)
  1. Suomessa esim EvLut kirkko on jo vuosia tehnyt niin ahkeraa kovaa työtä että Sodoma & Gomorra ilmentyisi Suomessa, ja eikös se siltä ala näyttämään ? kaikki synnillinen toiminta alkaa olla hyväksyttävää, ja Muslimeista kannetaan suurempaa huolta kuin Myllypuron ruoka-kassi jonottajista siis kanta Suomalaisista. Kyllä EvLut on TÄYSIN SAATANAN ASIALLA! ainakin ylimmän johdon taholta.

   Plusääni(19)Miinusääni(3)
   1. Nämäkö muslimeja jotka tänne tulee? Minäpä kerron mikä on todellinen muslimi:He taistelevat kodin, uskonnon , isänmaan puolesta Allahin nimeen, eivätkä lähe minnekkään pakoon! Mitä laevarottie nämä ovat jotka tänne tulee ni en tiiä, mutta ei ne mitään muslimeja oo! Lusmuja? Ja kuka on todellinen luterilainen, niin senhän päättää Luther ite, eikä kukaa muu.Mä veikkaan ettei me Lutherin mielestä olla mitää luterilaisia.Jonninjoutavassa joutavuuvessa jopeloutuvie jopeloja, kasaarilakeijan perkeleitä me olemme! Mitenkä me pääsisimme pois tästä perkeleellisyyvestä? Eka pitäs varmaa lopettoa tämä laenanotto kasaari pankkiireilta? Ja sitte jo otetut laenat takavarikoija Talavisotakorvauksina, nehä ne on sotasyyllisie Talavisotaan? Ei venäläeset, tsaariha oli turpee alla ku Maenilalaokaokset ammuttiin! Vae miten se oli?

    Plusääni(13)Miinusääni(0)
 2. http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005031511.html

  ”Sisäministeri Risikko kehottaa kuntia juhlimaan uusia Suomen kansalaisia – kahvituksella, pesäpallolla tai vaikkapa villasukilla
  Ministeriö on lähettänyt kaikille kunnille suosituskirjeen juhlien järjestämisestä uusille Suomen kansalaisille. Sisäministeri Risikon mukaan ainakin aluksi Suomessa edetään suositushengessä ilman pakkoa.”

  Eli epämääräisten onnenonkijamassojen (ja kalliiden sellaisten) ylistysjuhlia. Jos ei vaoaahetoisesti, niin pakolla.

  Plusääni(34)Miinusääni(1)
 3. Epäilys: Laiton maahantunkeutuja raiskannut 10 v tytön. jo lokakuussa. Suomen luotettava media ja poliisi piilotellut asiaa kaksi kuukautta. Somessa kun alkoi levitä, niin vasta kerrottiin.

  uutenavuotena kaksi alaikäistä tyttöä joutunut ahdistelluksi. Epäillyt tiedossa, mutta he saavat olla vapaalla.

  Plusääni(35)Miinusääni(0)
 4. 1930-luvulla esim. katolisissa piireissä oltiin hyvin perillä siitä, että Lännen ns. demokraattiset yhteiskunnat olivat jo silloin vain näennäisdemokratioita, joita pyöritettiin (juuri heidän) eduksi. Samat tahot olivat luoneet Neuvostoliiton. Ei ihme, että kansaöllissosialismi tuhottiin siitä välistä ja kaikki Euroopan fasistit tapettiin. Nationalismin kuolemantuomio luettiin jo 1945.

  Plusääni(24)Miinusääni(1)
  1. Kansallissosialismikin Hitlerin ”vetämänä” oli vain kontrolloitu oppositio. Sellaista kuin vapaus, taloudellinen riippumattomuus ja vapaa maa ei sallittu vahingossakaan päästä syntymään koskaan, eikä sellaista koskaan tule syntymään. Siksi valjastettiin agentti nimeltään Hitler käyttöön ja johdattamaan Saksa tuhoon ja tuhottavaksi. Näin saatiin muka ”malliesimerkki” siitä mihin hirveä ”kansallissosialismi” johtaisi.

   Ja ”he” eli juutalaiset eli kasaarijuutalaiset eli sionistit ovat vain pelkkä peite ja maski sille todelliselle vallalle, joka ei edusta mitään uskontokuntaa eikä abrahamismia vaan jotain ihan muuta.. Jesuiitat + Vatikaani + Satanistit, juoksupoikinaan juutalaiset ja vapaamuurarit, sinne suuntaan tiet johtavat.

   Plusääni(15)Miinusääni(18)
   1. Ihmettelen kovasti miten kirjoittamani kommentti on saanut 6 alapeukutusääntä itsensä lähes sananvapauden lähettilääksi tituleeranneen sivuston kommenttiosiolla. Eivätkö ihmiset halua nähdä edes vilausta totuudesta vai mistä oikein kiikastaa?

    Nimittäin, olen tutkinut näitä asioita vuosikymmeniä itsenäisesti ja arvioni ei voi heittää kovin paljoa siitä mitä todellisuus oikeasti on. Valitettavasti kaikkien ns. Hitler-ihannoijien toiveiden vastaisesti Hitler oli kaikkea muuta kuin minkäänlainen vapauden lähettiläs. Nämä ihmiskuntaa verhojen takana hallitsevat klikit ovat aina askeleen edellä ihmisiä ja osaavat vedellä oikeista naruista, ajoituksellakaan ei sinänsä ole merkitystä, koska he itse aikakehyksen luovat.

    Plusääni(12)Miinusääni(12)
    1. Sinä olet selkeästi vihollisen trolli. Viestisi on niin röyhkeää valehtelua ja typerää sontaa, että kukaan ei tuollaiselle surkealle pelletrollille edes viitsui täällä vastata. Valitetavasti tuota iänikuista kuraa ei täällä siivoilla pois. Kommenttiosaston taso nousisi

     Plusääni(11)Miinusääni(9)
     1. Vihollisen trolli? No en välttämättä ole tietyissä asioissa ’teidän’ puolellanne, mutta voin rehellisesti kertoa, että minä olen vain ja ainoastaan Totuuden perässä.

      Plusääni(10)Miinusääni(9)
 5. Entäpä jos vuonna 2025 Suomalainen palkka-armeija on kovaa sanaa ? Itse veikkaan että niin tulee muuten olemaan. Vuonna 2025 Ruotsi on hajonnut pirstaleiksi, väkivalta rehoittaa ,Sweriges police on täysin saamaton ja katseet kääntyvät jo ulkomaille. Suomessa perustettu FIN CORPS oy värvää kovaan tahtiin ja Ruotsin hallitus maksaa kaiken ilomielin.

  Eli vuonna 2025 se on Suomen poijaat jotka menee sinne hoitaa hommat, uskokaa tai älkää mutta niin se vain on. Kanattaa jo jemmata se raha nyt että voi ostaa sitten FIN CORPS oy osakkeita 🙂

  Plusääni(4)Miinusääni(6)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat