Ruotsissa sana ”neekeri” riittää tuomioon

Ruotsissa ainakin kahdessa tapauksessa viime aikoina on ihmisiä tuomittu kiihotuksesta kansanryhmää vastaan siitä, että on kirjallisesti tai suullisesti käyttänyt sanaa “neekeri”.

Yhdessä tapauksista tuomittiin kolme 15-vuotiasta poikaa, kertoo Fria Tider.

Lehti raportoi viime viikolla 30-vuotiaasta miehestä, joka tuomittiin ehdolliseen kiihotuksesta kansanryhmää vastaan käytettyään ilmaisua “neekeri” suositulla keskustelupalstalla Flashbackissä.

Ote hovioikeuden tuomioselosteesta.
Ote hovioikeuden tuomioselosteesta.

Poliisi teki ratsian miehen asuntoon saatuaan nimettömän ilmoituksen, että hän oli kirjoittanut kriittisesti maahanmuutosta ja paikallispoliitikoista.

Monet ovat julkaisemisen jälkeen ihmetelleet, miten poliisin onnistui päästä miehen jäljille, kun otetaan huomioon, että Flashbackin palvelimet sijaitsevat ulkomailla.

Fria Tider on selvittänyt osittain tapauksen esitutkintaa. Syynä iskuun oli, että poliisi sai viime vuoden toukokuussa nimettömän raportin, että mies Flashbackissä “levittää lausuntoja, jotka uhkaavat tai halveksivat eri etnisiä ryhmiä”.

“X kirjoittaa ja ilmaisee mielipiteitä Härnösandin kunnallispoliitikoista. Hän valokuvaa maahanmuuttajia ja levittää kuvia Flashbackissä ja Facebookissa,” kirjoitti ilmoittaja.

Mies kuvaili eräässä ketjussa muutoksia, mitkä hänen norlantilainen kuntansa oli käynyt läpi vastaanotettuaan suuren määrän turvapaikanhakijoita kolmannesta maailmasta.

Hän oli pyytänyt toisen paikallisen kunnan asukkaita vastustamaan kunnallispoliitikkojen monikulttuurisia suunnitelmia muun muassa kuvaten, miten hän itse toimi, kun hänet pakotettiin “integraatiokokoukseen”.

Kun poliisi lokakuussa ratsasi miehen asunnon, tietokone oli päällä ja mies oli kirjautunut Flashbackiin käyttäjänimellään. Poliisi takavarikoi tietokoneen, muistikortit, kovalevyt, matkapuhelimen ja jopa Ruotsidemokraattien ”propagandan”.

Maaliskuussa tuomittu mies oli oikeuden mukaan käyttänyt ilmaisuja, kuten “neekeri” ja muita ”halventavia nimityksiä ja kommentteja” keskustelupalstalla. Hänen on myös osallistuttava kriminaalihuollon hoito-ohjelmaan.

ensamkommande_brak_invandrare_misshandel_asylanter_flyktingar_slagsmal_slag_basebolltra_sparka

Riittää kun sanoo “neekeri”

Mies ei ole ainoa, joka on tuomittu neekeri-sanan käytöstä.

Lokakuussa Etelä-Norlannin hovioikeus päätti, että kolme lukiolaispoikaa tuomitaan kiihotuksesta kansanryhmää vastaan, koska he lausuivat koulussa “toistuvasti sanan ‘neekeri’”.

“Hovioikeus liittyy käräjäoikeuden arvioon, että oli kyse lausunnoista, jotka ilmentävät halveksuntaa yksilöityä joukkoa kohtaan, joilla on tietty ihonväri ja alkuperä,” luki hovioikeuden tuomiossa.

Vuonna 2014 tuomittiin 17-vuotias tyttö solvauksesta, kun hän oli kutsunut 29-vuotiasta afrikkalaista neekeriksi.

Syy hänen tekoonsa oli, että afrikkalainen oli kutsunut häntä ja hänen ystäväänsä “vitun sveduiksi”.

Afrikkalaista ei tietenkään rangaistu ruotsalaisvastaisesta rasismista.

 

Artikkeli julkaistu suomeksi alunperin MV-lehden sivuilla.

7 kommenttia

 1. Mielenkiintoista ,koska neekeri ei kuitenkaan Suomessa ole rasistinen nimitys mustaihoiselle henkilölle.

  Esim. pitäisikö esim. termistä negrospirituuali luopua ,koska sisältää sanan negro=neekeri?

  Koulukirjoissakin opetettiin ennen vanhaa ,että neekeri asuu afrikassa ja israelin tilalla oli kartassa
  maa nimeltä Palestiina.

  Plusääni(33)Miinusääni(2)
  1. Ei saa sanoa ’negrospirituaali’, koska ’negro’ loukkaa neekereitä ja ’spirituaali’ loukkaa ateisteja tai vapaa-ajattelijoita. Pitää sanoa, että ”piip’ piipitti piipistä piip-piip, jolloin piip piippasi piip piip piip”. Lauseen oikea merkitys kirjoitetaan lapulle ja se kaivetaan mahan, josta sen voidaan kaivaa esiin vasta sitten kun suvakkius-raivoa aiheuttava aivosairausepidemia on saatu taltutettua maapallolta.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Näin se Orwellin povaama systeemi etenee. Uuskieli ei nimitä huoraa huoraksi, vaan seksiammattilaiseksi, pultsari on vapaa-aika orientoitunut sosiaalisesti työrajaotteinen, ja Pekka ja Pätkä neelereinä elokuvan uudeksi nimeksi on laitettava Pekka ja Pätkä afrosavolaisina. Pervertti onkin kolmatta sukupuolta, maahan tunkeutuva raiskaaja on mamunamu ja mitä vielä. Toisaalta minä saan kaiken laisia epiteettejä itselleni jotka eivät häiritse valtaa ja julkista sanaa millään lailla. Olen rasisti, valkoista roskaväkeä, ajattelultani rajoittunut debiili, sosiaalivammainen, asioista mitään ymmärtämätön paska ihmiseksi ja sitä rataa. Minun mielipiteelläni ei ole merkitystä. Minun esillenostamani seikat ovat sairaan mielikuvitukseni tuotetta ja jos minä uskallankaan vaatia rajoja kiinni tai arvostella erästä ”kosmopoliittista” kikkelivammaista sakkia, on odotettavissa että M kirjaimella alkava järjestö järjestää minut jos ei nyt suoraan monttuun niin ainakin tehohoitoon. MUTTA siitä huolimatta minä seison sanojeni takana. Syy miksi käytän nimimerkkiä on se että sähköposti menee tukkoon heti kun kirjoitan omalla nimelläni. Omalla paikkakunnallani minut kyllä tunnetaan ja tidetään tismalleen mitä mieltä minä näistä mulkuista olen. Taistelu jatkuu!

  Plusääni(20)Miinusääni(1)
 3. Neekerin älykkyysosamäärä on selkeästi alhaisempi kuin valkoisen ihmisen. Tämä on kivenkovien, helposti uusittavien tutkimusten lopputulos.

  Tämä ei tietenkään tarkoita, että neekerin ihmisarvo olisi alhaisempi. Pidetäänhän syntymästään saakka vammautuneista ihmisistä huolta Suomessa jo perinteisesti.

  Voi silti arvostella sitä, että maahan otetaan suorastaan ohjelmallisesti ihmisiä, jotka ovat, anteeksi vain, selkeästi tyhmempiä kuin kantaväestö. Lisäksi tyhmyys eli alhainen älykkyysosamäärä korreloi suoraan esim. väkivaltaisuuden, vandalismin ja kaikenkaikkiaan epäsosiaalisen käytöksen kanssa. Tätäkin on tutkittu, siinä ei ole asennetta.

  Kuka esim. haluaisi oman, terveen lapsensa menevän naimisiin ihmisen kanssa, joka on älykkyydeltään ns. vakavasti jälkeenjäänyt? Tätä kuitenkin media koko ajan opettaa. Minä en haluaisi sitä kohtaloa kenellekään. Toki se ilmeisesti on hyvä vaihtoehto, jos molemmat ovat vakavasti jälkeenjääneitä. Näinhän tapahtuu, ja yhteiskunta yleensä seisoo tällaisten ihmisten takana.

  Mustat eivät pysty osoittamaan yhtäkään valtiota, jossa mustien halitsemana olisi edes kohtuullinen elintaso puhumattakaan meille normaalista elintasosta.

  Keskustelu tässä asiassa on täysin idioottimaista. Kaikki, mustat etunenässä, tietävät hyvin, että meidän maissamme asiat ovat paremmin. Miksi he muuten pakkaavat massoittain tänne? Jos he ovat niin älykkäitä kuin annetaan ymmärtää niin mikä estää esim. Keniaa nousemasta elintasossa maailman kärkeen? Valkoiset? Sallikaa minun nauraa, suvakki-idiootit.

  Mustat menestyvät edes jollakin tavalla päästessään valkoisen kansan vierihoitoon, siinä kaikki. Ja jos me alamme muuttamaan omaa kansaamme idioottien toimesta mustaksi niin musta on tulevaisuutemme: Kalashnikov-kulttuuri Kongosta. ”Viisain” on se, jolla on Kalashnikov, jossa on luoteja. ”Tyhmät” ammutaan. Geneettistä rodunvalintaa a la Africa.

  Plusääni(18)Miinusääni(2)
 4. Tämä ei ole mitään.

  Ranskassa Le Pen tuomittiin 30.000 euron korvauksiin.

  Hän sanoi, että ”kaasukammiot olivat vain yksityiskohta Euroopan historiassa”.

  Huomatkaa: Sananvapautta ei ole enää missään muodossa. Asioita ei voi enää sanoa edes kauniisti.

  Kukaan ei puutu, kukaan ei kritisoi. Juutalainen hallitsee rautaisella kädellä. Kansa matelee. Eliitti vapisee, jos puhun, menetän työni, virkani, rahani, olen siis hiljaa ja ilmiannan lapseni.

  Me elämme jo nyt pahemmassa kuin Neuvostoliitto ja kansa pelkää puhua, ei ole edes Radio Jerevania.

  Häpeän soinia, stubbia, niinitöä, anderssonia, kaikkia näitä likaisia maanpettureita, jotka myyvät oman kansansa, sananvapauden, tulevaisuuden. Minkä takia? Yksinkertaisesti rahan takia, surkean rahan takia.

  He alistuvat mielivallan edessä ja ylpeilevät sillä. He ovat maamme historian surkeimpia, kelvottomimpia, säälittäviä, halveksittavia nollia.

  Kansalta viedään kaikki: Rahat, työt, oma maa, tulevaisuus, oikeus puhua, oikeus epäillä. Ja nämä niljakkaat ihmishirviöt myyvät tämän kaiken vain rahasta.

  Entä sitten tämä ns. ”eliitti”? He esittävät intellektuelleja surkeissa televisio-ohjelmissaan. Mutta he eivät edes uskalla puolustaa sananvapautta. He ovat vielä halveksittavampia. Heille kuuluisi Khmer Rouge-koulutus. Pitkä marssi leirille ja… Tiedätte kyllä, mitä tarkoitan. Nämä intellektuellit eivät ole sen luodin arvoisia, ehkäpä ruandalainen machete olisi oikeampi. Ruandaksi he maamme kuitenkin muuttavat, joten kyllä machete sopii paremmin.

  Maailmamme on hyvin nopeasti muuttumassa kammottavaksi vankilaksi, jossa ihminen ei uskalla enää sanoa mitään. Voice of Finlandia ad infinitum, kun maa palaa, vapaus on poissa. Ja roskaväki, surkea eliitti kuittaa verirahoja huorattuaan kansansa.

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 5. Nuo poliitikkosiat ovat todellakin rikollisia. He ovat antaneet Israelille ydinaseet, juutalaisille pankit ja median ja rahapinon ja kaiken muunkin ja tottelevat nyt kaikessa juutalaista käskijäänsä. Vievät sananvapauden ja kansoiltaan kaiken. Nyt vaihtavvat väen ja ryöstävät kaiken ja syöksevät velkaorjuuteen ja kommunismiin. Ja siis valkoiset tapetaan. Vielä jonkinlaista teatterintapaista on pystyssä. Tosin todellakin, nyt on vain kuulemma tehtävä ja pulinat pois.

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 6. No tuossa sen näee, että neekereistä ei ole muuta kun harmia.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat