”Saksan on tuhouduttava!”

1. maaliskuuta vuonna 1941 juutalainen sionisti Theodore N. Kaufmann julkaisi teoksensa Germany Must Perish!. Kirja sisälsi yksityiskohtaisen suunnitelman saksalaisten hävittämiseksi.

Toisen maailmansodan voittajavaltiot ovat valheellisessa historiankirjoituksessaan ja valtamediassa lakkaamatta väittäneet vuosikymmenien ajan, että Saksan kansallissosialisteilla olisi ollut olemassa kirjallinen suunnitelma juutalaisten hävittämiseksi. Heidän vahvin ”argumenttinsa” on Wannseen vuoden 1942 konferenssi, jossa keskusteltiin juutalaiskysymyksen lopullisesta ratkaisusta. Tästä konferenssista säilyneen dokumentin mukaan Wannseessa kyllä keskusteltiin juuri kysymyksen loppuratkaisusta, mutta asia koski karkotettujen juutalaisten siirtämistä itään. Tämä on tulkittu niin, että tilaisuudessa osanottajat puhuivat toisilleen hienostuneella koodikielellä ja että he olisivat oikeasti keskustelleet kaikkien juutalaisten murhasuunnitelmasta.

Mitään oikeita todisteita ei siis ole sille, että olisi ollut olemassa suunnitelma juutalaisten tuhoamiseksi. On vain joukko perusteettomia oletuksia. Sitä vastoin juutalaisilla voidaan todistaa olleen yksityiskohtaiset suunnitelmat saksalaisten tuhoamiseksi. Tämän suunnitelman kirjoittaja on New Yorkin juutalainen, sionisti ja liikemies Theodore N. Kaufmann. Kirja painettiin vuonna 1941 ja sen nimeksi tuli Germany Must Perish! (”Saksan on tuhouduttava!”). Kirja julkaistiin ennen Wannseen konferenssia 1942.

Germany Must Perish! käsittelee saksalaisten hävittämistä systemaattisella sterilisoinnilla, mikä oli Kaufmannin mukaan kaikkein käytännöllisin keino tavoitteen toteuttamiseksi. Saksalaiset kuvataan Kaufmannin kirjassa viruksen kaltaisiksi. Kirjassa on yksityiskohtainen suunnitelma siitä, miten tuhoaminen etenee, kuinka monia tarvitsee sterilisoida ja kuinka usein, mitkä ikäryhmät sisältyisivät tuhoamisohjelmaan ja lopuksi tiivistelmä siitä, miten kaikki tapahtuu askel askeleelta. Ohjelman ensi toimet käsittelivät sitä, kuinka liittoutuneiden olisi riisuttava saksalaiset aseista ja sitten ripoteltava heidät eri alueille. Tämä myös tapahtui. Alla muutamia otteita kirjasta:

”Sotamme ei ole sota Adolf Hitleriä vastaan. Se ei ole myöskään sota natseja vastaan. Se on kansanryhmien välinen sota; toisella puolella ovat sivistyneet ihmiset, jotka yrittävät pyrkiä valoa kohti, ja toisella puolella ovat sivistymättömät barbaarit, jotka vaalivat pimeyttä.

Tämä on taistelu Saksan kansan ja ihmisyyden välillä.

Saksan täytyy olla valmistautunut maksamaan lopullinen hinta. Ja lopullisia hintoja on vain ja ainoastaan yksi: Saksa on hävitettävä ikuisesti! Todellisuudessa – ei fantasioissa.

Tämä ilmiömäinen kirjanen kuvailee kattavasti Saksan kansan tuhoamissuunnitelman ja sen totaalisen hävittämisen maapallolta.”

Canadian Jewish Chroniclen haastattelussa 26. syyskuuta 1941 Kaufmann sanoi, että saksalaiset seisovat juutalaisten suunnitelmien tiellä maapallon muuttamisessa juutalaisvaltaiseksi ”paratiisiksi”:

”Mielestäni juutalaisilla on elämäntehtävä. Heidän täytyy katsoa tulevaisuuteen, jossa kaikki maailman kansat ovat liittyneet yhteen suureksi federaatioksi. ’Union Now’ on alkusysäys tälle asialle. Hitaasti mutta varmasti maailmasta tulee kehittymään paratiisi. Me tulemme saavuttamaan ikuisen rauhan. Juutalaiset tulevat olemaan suurimmassa roolissa tämän konfederaation muodostamiseksi, koska heillä on eniten voitettavaa. Mutta miten rauha saavutetaan, jos Saksa on olemassa? Ainoa tapa saavuttaa ikuinen rauha on tehdä sodan jälkeisistä rangaistuksista vielä pahempia kuin itse sodasta. Ihmistähän kuuluu rangaista murhasta, eikö niin? Kuitenkin Saksa on yhtä kaikki aloittanut aina suuret sodat. Sterilisoikaamme kaikki saksalaiset, ja taistelu maailmanherruudesta on näin päättyvä!”

Kaufmannin suunnitelmat otettiin amerikkalaisessa valtamediassa vastaan täysin kritiikittömästi. Useimmiten media raportoi Kaufmannin holokaustikirjasta tiukan objektiivisesti ja teki sen näin tunnetuksi laajemmille piireille. Toisinaan teoksesta kuitenkin kirjoitettiin myös arvosteluja. Esimerkiksi Time-lehti kutsui Kaufmannin suunnitelmaa ”sensaatiomaiseksi ajatukseksi”. Hänen kirjaansa luonnehdittiin myös sanoilla ”ilmiömäinen kirjanen, joka kuvailee kattavasti suunnitelman tuhota Saksa”. Tällä mainospuheella teosta myivät muiden muassa The New York Times ja The New York Post.

Canadian-Jewish-Chronicle-460x386

Kaufmann sai pian myös seuraajia. Kirjallisuuden Nobel-palkinnon voittaja Ernest Hemingway – kommunisti, joka oli naimisissa sionistijuutalaisen naisen kanssa ja joka oli mahdollisesti myös itse juutalainen – antoi vuosi Germany Must Perish! -kirjan julkaisemisen jälkeen samankaltaisia lausuntoja kuin Kaufmann. Kokoomateoksessaan Men at War Hemingway kirjoitti:

”Kun tämä sota on ohi, Saksa on tuhottava perusteellisesti, ei vain sadaksi vuodeksi vaan ainiaaksi. Tämä voidaan tehdä mahdolliseksi luultavasti vain sterilisoinnin kautta. Tämä pakollinen operaatio on ehkä hiukan kivuliaampi kuin rokotus. Kaikkien natsipuolueen jäsenten on osallistuttava siihen […] Ei ole järkevää puhua sterilisoinnin puolesta hallituksen tai liittoutuneiden politiikkana juuri nyt, koska tämä voi kohdata vastustusta enenevissä määrin. En siis edusta kyseistä näkökantaa, vaan asetun sitä vastaan. Se on kuitenkin ainoa lopullinen ratkaisu.”

Vuonna 1944 toinen sionistijuutalainen, asianajaja Louis Nizer, julkaisi kirjan What to Do With Germany. Tässäkin teoksessa kuvaillaan yksityiskohtainen suunnitelma, joka sisältää ”ihmisyyden vastaisen uhan” sterilisoinnin. Nizer kirjoittaa näin:

”He (saksalaiset) ovat koko kansana vastuussa teurastuksesta, eivät vain heidän johtajansa. Ei voi luottaa siihen, että saksalaiset osaisivat säilyttää rauhan. Saksan riippumattomuus on poistettava. YK-joukkojen on miehitettävä maa kokonaisuudessaan.”

Uutiset Kaufmannin kirjasta saavuttivat pian kansallissosialistisen Saksan. Völkischer Beobachter kirjoitti Kaufmannin olevan Rooseveltin juutalaisen neuvonantajan ja puheiden kirjoittajan Samuel Irving Rosenmanin hyvä ystävä. Lisäksi Kaufmannin kerrottiin tunteneen presidentin. Kaufmannin kirjasta painettiin Saksassa myös suuria eriä, jotta ihmisille selvisi, millaisia suunnitelmia sionisteilla oli Saksan kansaa varten.

”Inhimillisyyden puolustajien” voitettua toisen maailmansodan alettiin puhua toisenlaisen hävittämissuunnitelman puolesta – nimittäin rodunsekoituksen, tai monikulttuurin, kuten sitä nykyään kutsutaan. Tämä kansojen hävittämiskeino on tehokkaampi, ”pehmeämpi” tapa tuhota sekä saksalaiset että kaikki arjalaiset kansat. Juutalaisten järjestöjen rooli pakkomonikulttuurisuuden politiikassa on ollut merkittävä.

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

10 kommenttia

 1. Mr. Kaufmann oli mitä ilmeisimmin tämän innokkaan juutalaisten juoksupojan, maan- ja rotupetturi Alexander Stubbin hengenheimolainen…
  ”Suomen on tuhouduttava!” = ”Monikulttuurinen rodunsekoitus on rikkaus. Ei mulla muuta.”

  Plusääni(36)Miinusääni(0)
 2. Vstaavan suunnitelmanhan laati itse rahaministeri Morgenthau Jr. Yritti tosin vähän vesittää sen jälkeen julkisuudessa, kun asiasta tuli kohu. Hänen kirjansa Germany is our Problem on siis vesitetty versio. Sittemmin laadittiin uusi miehitysohje, joka oli käytännössä Morgenthau-suunnitelmaa suunnilleen vastaava. Ei ihme. että saksalaisia murhattiin näännyttämällä 6 miljoonaa, joista yli puolet Lännen vyöhykkeillä. Lukuisia vastaavia tuhovisioita oli, peräisin professoreilta ym. Esim. Hooton-plan. Myös Engkannissa kunnostautui etenkin Lordi Vansittart, joka myös suoritteli visiossaan kaikkien saksalaisten steriloimista. Kirjan lisäksi hän möykkäsi saksalaisten joukkotuhonnasta radiossa toistuvasti. Ei ihme, että salainen gallup osoitti Britannian väestön suhtautuneen suopeasti ajatukseen kaikkien sakslaiten tappamisesta. Etenkin kaupunkien työväestö.

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
 3. ”Mitään oikeita todisteita ei siis ole sille, että olisi ollut olemassa suunnitelma juutalaisten tuhoamiseksi. On vain joukko perusteettomia oletuksia. Sitä vastoin juutalaisilla voidaan todistaa olleen yksityiskohtaiset suunnitelmat saksalaisten tuhoamiseksi. Tämän suunnitelman kirjoittaja on New Yorkin juutalainen”

  Näettekö tuossa ristiriitaa? Yksittäinen juutalainen ei todista juutalaisista mitä väitätte todistetun. Esittämänne kritiikki kaatuu syliinne, siis tämä:

  ”On vain joukko perusteettomia oletuksia.”

  Toisin sanoen, olisi ollut aiheellista esittää perusteluja, kun juuri on päässyt jotakuta tahoa kohtaan esittämään sellaista kritiikkiä. Olisi myös ollut aiheellista perustella millä tavoin yksittäisen kirjailijan teoksesta voi vetää päätelmänne eli mistä näkee sen olevan juutalaisten suunnitelma. Sodan aikana oli tietenkin sotapropagandaa. Sitä kyllä levitettiin.

  Plusääni(6)Miinusääni(26)
 4. Samaan aikaan, kun media taivastelee vähän väliä toisen maailmansodan tiettyjä tapahtumia, se ei huomaa eikä ilmeisesti välitä, mitä tapahtuu silmiemme edessä. Magneettimedia on yhtenä harvoista lähteistä uutisoinut mm. Etelä-Afrikan nykytilanteesta. Kun ”The Blade Runner” Oscar Pistorius tuomittiin oikeudessa, olisi median vähän kannattanut tehdä taustatutkimusta Etelä-Afrikan nykytilanteesta. Kohtalomme on karmea ja sen välttääksemme Euroopan unionin hajoamiselle ei ole vaihtoehtoa, ellei sitten haluta varmistaa, että korruptoituneet eurokraatit sinetöivät maanosan kansojen kohtalon. Pankkien edesvastuuton tukeminen on jo sinänsä oksettavaa, Kyse on kuitenkin pajon muustakin, kuten Magneettimedian toimitus, valveutuneet lukijat ja monet blogistit hyvin tietävät.

  Mitään muuta en toivo tähän aluksi kuin, että EU hajoaa. Tämän tapahtuessa aion itse juhlistaa asiaa kunnolla. Pitää tehdä Islannit ja laittaa pankkiirit ja heidän rikoskumppaninsa linnaan. Luotan siihen, että näin lopulta tapahtuu.

  http://www.youtube.com/watch?v=yu_3gPSFXXM

  Plusääni(22)Miinusääni(1)
 5. Hullu/Seppo/Jutikka on provokaattori ja häirikkö, joka on eliitin asialla. Tällaisilla viesteillä pommitetaan tietenkin sellaista sivustoa, jossa ei moderoida juuri mitään. Näin saadaan sivulle huonoa mainosta ja juutalaisethan koko ajan suunnittelevat keinoa sivuston kieltämiseen. Paljon muunkin ja töllaisilla trolleilla saadaan siihen kansan silmissä tai muuten verukkeita Minusta tämä sekopää tai agenttiu tulisi bannata

  Plusääni(10)Miinusääni(5)
 6. ”Saksan Münchenissä vuosittain pidettävästä turvallisuuskokouksesta on kirjoitettu Suomessa jonkun verran.”

  http://vapaakulkija.wordpress.com/2016/02/15/suomen-paroni-von-munchhausen-munchenissa/

  ”Suomessa ei myöskään huomioitu/tiedotettu turvalisuuskokouksen sponsoreita. Saksan liittotasavalta ja Saksan puolustusvoimat Bundeswehr järjestää ja maksaa osansa, mutta tilaisuuden maksajista löytyy myös joitain erittäin huolestuttavia yrityksiä. Sponsoreina on BMW, Deutsche bank, sotateollisuuden joukosta mm. Krauss-Maffei Wegmann, Raytheon ja Lockheed Martin. (3)”

  3. http://www.jungewelt.de/m/2016/02-13/001.php

  http://vapaakulkija.wordpress.com/2016/02/15/suomen-paroni-von-munchhausen-munchenissa/

  ”When asked whether or not other countries, Europe in particular, would succeed with Iceland’s “let the banks fail” policy, President Grimmson gave his answer,”

  ”Why are the banks considered to be the holy churches of the modern economy? Why are private banks not like airlines and telecommunication companies and allowed to go bankrupt if they have been run in an irresponsible way? The theory that you have to bail out banks is a theory that you allow bankers enjoy for their own profit, their success, and then let ordinary people bear their failure through taxes and austerity. People in enlightened democracies are not going to accept that in the long run.”

  http://www.loansafe.org/iceland-sentences-26-corrupt-bankers-to-74-years-in-prison?source=thrivemultistream

  http://rafhladan.is/bitstream/handle/10802/9559/monetary-reform.pdf?sequence=1

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 7. En ota kantaa siihen että tulisiko ”Germany Must Perish” ymmärtää toisen maailmansodan ajan propagandaretoriikkana, vai otsikkonsa mukaisena objektiivisena mielipiteenä.
  Annan sen sijaan historian toimia asiassa tuomarina.
  Vapaamuurarien perinnetiedon sekä mm. Itävallan Kronikan mukaan germaanit eli lähinnä saksalaiset polveutuvat assyrialaisista. ”German” etymologioituu assyriankielen verbistä ”geranu” joka tarkoittaa ”käydä sotaa” tai ”käydä oikeutta”, ja siksi ”German” tarkoittaa ”Sodankävijää”, kuten mm. klassiset historioitsijat Caesar, Herodotos, Pausanias ja Strabo todistivat.
  Assyria tuhosi Israelin Kuningaskunnan neljässä hyökkäyksessä 740 – 711 eaa. kanaanilaisten ja foinikialaisten tuella.
  Assyyrit, kanaanilaiset ja foinikialaiset karkottivat ja orjuuttivat ns. Israelin 10 Kadonnutta Heimoa.
  Sionistit eivät ole koskaan unohtaneet saati antaneet anteeksi tätä Israelia kohdannutta nöyryytystä. Sionistien germaaneihin, kanaanilaisiin ja foinikialaisiin kohdistama Talmudin yllyttämä oppositionaalis-narsistis-psykopaattinen inho, halveksunta ja raivo eivät tulisi loppumaan edes assyrialais-germaanisten saksalaisten, kanaanilaisten palestiinalaisten tai foinikialaisten libanonilaisten ja syyrialaisten hävittämiseen.

  Plusääni(5)Miinusääni(4)
 8. Kauffmann oli itseasiassa hyvin vähän tunnettu kirjailija. Nobody ja Kauffaminin rasistisilla kirjoituksilla ja mielipiteillä ei ollut juurikaan mitään vaikutusta yleiseen mielipiteeseen tuon ajan saksalaisista tai kansallissosialisteista.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Epäilemättä mielenkiintoista, että tällainen hahmi saa tilaa ajan valtalehdissä, joisa kirjasta puhuttiin ymmärtävään sävyyn. Vstaavia suunnitelmia oli siis rahaministerillä ja professoreilla ym. Yleisen vuosikymmeniäö jatkuneen vihakiihotuksen osana ne olivat vaarallisia.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat