Miksi kirjoitamme juutalaisista, osa 1

Itsenäiset mediat saavat Suomessa jatkuvasti lisää lukijoita ja herättävät inhoa korruptoituneessa valtamediassa. Myös vaihtoehtoisten tiedotusvälineiden välillä on eroja. Meiltä kysytään usein, miksi kirjoitamme juutalaisista, vaikka saisimme enemmän lukijoita ja kannatusta keskittymällä poliittisesti vähemmän tulenarkoihin aiheisiin. Lue myös sarjan osa 2!

Magneettimedia ei toki ole ainut juutalaiskysymystä käsittelevä suomalaisjulkaisu. Artikkeleillemme usein näkyvyyttä antava MV-lehti saa rankkoja painostusviestejä joka kerta, kun se julkaisee juutalaisaiheisen tekstin.

Painostusta tulee monesta suunnasta: juutalaista pankkijärjestelmää ihailevilta uusliberaaleilta kapitalisteilta, ”halla-aholaisilta” maahanmuuttokriitikoilta, varsinaisilta juutalaisilta ja sionisteilta sekä tavallisilta suomalaisilta, jotka pelkäävät, että liian suora puhe voi ”tahria maahanmuuttovastaisen liikkeen maineen”.

Suora puhe aiheesta pelottaa usein niitäkin, jotka pitävät juutalaisten yhteiskunnallista roolia länsimaissa merkittävänä. Esimerkiksi tohtori Juha Ahvion siirtolaiskriisiä käsitellyt puhe on syksyn aikana levinnyt tehokkaasti sosiaalisessa mediassa. Ahvio osoittaa olevansa teräväkatseinen tutkija ja hän nimeää – kuten olemme analyysissämme kirjoittaneet – lukuisia juutalaisia pankkiireita, vaalirahoittajia, kansalaisjärjestöjä ja lobbaajia, jotka ovat nykyisen pakolaistulvan pääsyyllisiä.

Ahvio ei kuitenkaan tohdi kutsua juutalaista juutalaiseksi. Päinvastoin! Vain joitain kuukausia maahanmuuttopuheensa jälkeen hän piti (ehkä pelastaakseen maineensa kristillissionistisessa yhteisössä) esitelmän ”juutalaisten maailmanvallan myytistä”. Mutta ei George Sorosin, Goldman Sachsin, Anti-Defamation Leaguen tai Bernard-Henri Lévyn tausta kiistämällä miksikään muutu.

George Soros.
George Soros.

Ahviot ja halla-ahot ovat poliittisia varoventtiilejä räjähdysherkkänä aikana. Kasvottoman ”vihervasemmiston” tai ”liberaalien” ja ”muslimien” syyttely on yhä valtavirtaisempaa. Suomalaisen ei tarvitse enää (ainakaan pääkaupunkiseudun ulkopuolella) pelätä järin veristä sosiaalista stigmaa vaatimalla rajoja kiinni ja kurinpalautusta kukkahattutädeille. Populismille on aikansa ja paikkansa, mutta mikäli yhteiskunnallinen analyysi jää pintatasolle, ei ongelmia voida ratkaista.

Magneettimedia on ollut suurten sanomalehtien, suuryritysten, Simon Wiesenthal -keskuksen kaltaisten lobbausjärjestöjen ja valtakunnansyyttäjän hampaissa juuri siksi, että me asemoidumme ylpeästi eliittiä vastaan. Pakolaistulva, globalisaatio ja poliittinen sensuuri ovat haasteita, jotka eivät ratkea hyökkäämällä summittaisesti kadulla maleksivia irakilaisia tai sosiaalidemokraattisia nuoria vastaan.

Oireiden sijaan on mentävä juurille. Listaamme artikkelisarjassa 20 syytä sille, miksi kirjoitamme juutalaisista, vaikka olemme maksaneet kovan hinnan tinkimättömästä toimituksellisesta linjastamme.

Syy 1: Juutalaiset ja monikulttuurisuusideologia

Pakolaiskeskustelun käydessä kuumimmillaan on loogista aloittaa vyyhdin purkaminen juutalaisten roolista toisen maailmansodan jälkeen alkaneessa pakkomonikulttuurisuutta vaativassa liikkeessä.

Lännen siirtymä yhtenäiskulttuuria vaalineista kansallisvaltioista kohti monikulttuurista liittovaltiota alkoi angloamerikkalaisesta maailmasta – Yhdysvalloista ja Englannista. Kuten olemme osoittaneet, sekä Yhdysvaltojen että Englannin väestörakenteen muuttaminen oli juutalaistaustaisten poliitikkojen, lakimiesten, yhtiöiden ja kansalaisjärjestöjen järjestelmällisen työn tulos.

Yhdysvalloissa tärkeitä pakkomonikulttuurisuuden esitaistelijoita olivat esimerkiksi juutalaisten perustamat järjestöt Anti-Defamation League ja NAACP.

Englannissa juutalainen lakimies Frank Soskice vaiensi julkisen maahanmuuttokeskustelun runnomalla läpi maan ensimmäiset ”kansanryhmän vastaisen kiihottamisen” kieltäneet lait. Jewish Telegraphic Agency –lehden mukaan juutalaiset järjestöt ovat ”harvinaisen yksimielisiä” siitä, että Yhdysvaltojen tulisi avata nyt rajansa kaikille Lähi-idän siirtolaisille.

Moni on ihmetellyt, miksi juutalaiset muka kannattaisivat vapaata maahanmuuttoa, kun suuri osa siirtolaisista on ”antisemitistisiä” muslimeita. Historiallisesti tässä ei ole mitään uutta, sillä jo 700-luvulla Espanjan juutalaiset auttoivat muslimiarmeijat tunkeutumaan kotimaahansa (1, 2).

Juutalaiset johtivat Yhdysvaltojen "kansalaisoikeusliikettä", jonka etulinjassa oli Martin Luther Kingin kaltaisia mustia.
Juutalaiset johtivat Yhdysvaltojen ”kansalaisoikeusliikettä”, jonka etulinjassa oli Martin Luther Kingin kaltaisia mustia.

Juutalainen aktivisti Lawrence Auster on todennut kuuluisassa artikkelissaan ”Why Jews Welcome Muslims”, että juutalaiset suojelevat jopa potentiaalisia muslimivihollisiaan, sillä he pelkäävät, että siirtolaisvastaisuus ja rasismi voivat lopulta johtaa myös juutalaisvastaisuuden kasvuun.

Austerin näkemys allekirjoitetaan käytännössä kaikkialla, missä asuu juutalaisyhteisöjä. Jopa Ruotsissa liberaalin maahanmuuttopolitiikan tärkeimmät alullepanijat – David Schwarz, Gunnar Heckscher ja Bonnierin mediaperhe – olivat juutalaisia. Perintöä pitävät nyt yllä Ruotsissa asuvat juutalaiset, kuten Barbara Spectre ja Ingrid Lomfors, jotka ovat kohauttaneet äärimmäisillä kannanotoillaan, kuten ”End White People!”.

Juutalaiset seurakunnat ovat järjestäneet pakkomonikulttuurisuutta vaativia mielenosoituksia yhdessä muslimijärjestöjen kanssa sekä Ruotsissa että täällä Suomessa. Juutalainen Shirley ”Koko” Hubara järjesti ystävineen Helsingissä vuoden 2015 suurimman ”rasisminvastaisen” mielenosoituksen eli Meillä on unelma –tapahtuman. Tapahtumassa puhui muun muassa juutalainen rabbi Simon Livson.

Suomen koulumaailmassa tärkein ”rasisminvastainen” auktoriteetti on vuosikymmenten ajan ollut juutalainen Karmela Liebkind. Kun Kempeleessä tapahtui viime syksynä monikulttuurinen raiskaus, vetosi opetushallitus juuri Liebkindin oppeihin yrittäessään peitellä rikosta.

Syy 2: Israelin sodat synnyttivät pakolaistulvan Eurooppaan

Sekä vaihtoehtoiset että valtavirtaiset mediat ovat yhtä mieltä siitä, että nykyinen siirtolaiskriisi johtuu eritoten Syyrian, Irakin, Afganistanin ja Libyan sodista. Miksi sodat syttyivät? Miksi Lähi-itä on ollut jatkuvassa kaaoksessa 1948 jälkeen?

Lähi-idän nykyinen kriisi alkoi, kun Palestiinasta tehtiin väkivalloin juutalaisvaltio toisen maailmansodan jälkeen. Monissa arabimaissa Israelia alettiin pitää osana ”länttä”, minkä vuoksi arabien viha Eurooppaa ja Yhdysvaltoja vastaan leimahti nopeasti. ISIS:iä, al-Nusraa ja al-Qaidaa ei ollut ennen Israelin perustamista. Egyptin, Libyan ja Irakin arabinationalistiset hallitukset eivät sallineet lainkaan muslimifundamentalismia.

Juutalaisvaltio piti arabinationalistien hallituksia geopoliittisina uhkina itselleen, minkä vuoksi lännen ja Israelin liittouma on hankkiutunut eroon kaikista Nasserin, Gaddafin ja Husseinin kaltaisista sekulaareista arabijohtajista. Israel teki jopa terrori-iskuja Yhdysvaltoja vastaan ja yritti naamioida ne Egyptin operaatioiksi. Tuhoisat sodat aiheuttivat nykyisen pakolaiskatastrofin ja tarjosivat hedelmällisen maaperän ääri-islamismin nousulle.

rohingya-migrants-sit-in-a-boat-data
Länteen kohdistuva arabisiirtolaisuus on Israelin sotapolitiikan suora tulos.

Juutalaisilla oli jo ennen Israelia oma valtio, Birobidžan, jossa elämä olisi ollut paljon turvallisempaa kuin katkeroituneessa Lähi-idässä. Sionistinen liike siis valehtelee, kun se väittää propagandassaan, että Israelin perustaminen oli ainut tapa turvata juutalaisten tulevaisuus ja itsemääräämisoikeus.

Heti valtion perustamisen jälkeen israelilaiset alkoivat käydä sotia lähes kaikkia alueen ei-juutalaisia kansoja vastaan. Juutalainen politiikan tutkija, professori Zeev Maoz on todennut teoksessaan Defending the Holy Land, että kaikki nämä sodat (kyllä: kaikki!) olivat juutalaisten ja Israelin kansallisen turvallisuuden kannalta tarpeettomia – ne eivät siis olleet itsepuolustusta vaan imperialistisia pyrkimyksiä laajentaa entisestään juutalaisten miehittämiä alueita.

Politiikan tutkimuksen professori John Mearsheimer onkin todennut, että juutalaisvaltion hallituksen tavoite on väkivalloin rakentaa Suur-Israel. Ei siis ihme, että ääri-islamismi, sodat ja väkivalta ovat tuhonneet Lähi-idän toisen maailmansodan jälkeen. Israelin puolesta käydyt sodat ovat myös tulehduttaneet lännen välit useisiin öljyntuottajamaihin, millä on ollut suoria ja kipeitä vaikutuksia kansantalouteemme.

Syy 3: Israelin suora tuki ääri-islamistisille terroristeille

Israelin rooli ääri-islamismin nousussa ei ole ainoastaan välillinen. Syyrian sisällissodan myötä valtamediakin (muun muassa The Wall Street Journal) on joutunut myöntämään, että juutalaisvaltio antaa suoraa tukea al-Qaidan kaltaisille terroristijärjestöille.

Israel tarjoaa terroristeille niin aseita kuin huoltoapua. Daily Mail julkaisi hiljattain videon, jossa israelilaiskommandot pelastavat haavoittuneen ääri-islamistin Syyriassa. Terroristit saavat hoitoa israelilaissairaaloissa, kunnes he ovat taas taistelukunnossa.

Viime syksynä irakilaiset sotilaat ottivat kiinni israelilaisupseeri Yussi Elon Shahakin, joka oli avustamassa ISIS-taistelijoita.

Koska esimerkiksi YK on alisteisessa suhteessa Israeliin, ei Israelin tarvitse pelätä, että terrorismin tukeminen johtaisi taloudellisiin tai diplomaattisiin pakotteisiin.

Syy 4: Kansainvälinen pankkimonopoli ja poliittinen korruptio

Kirjoitamme juutalaisista myös siksi, että millään muulla etnisellä ryhmällä ei ole läheskään yhtä paljon keskitettyä valtaa kansainvälisessä pankki- ja rahatalousjärjestelmässä – joka muuta väittää, perustelkoot kantansa!

Suuret pankit kontrolloivat kansallisvaltioiden päätöksentekoa, minkä vuoksi juutalaisten rooli rahoitusmaailmassa on poliittisesti hyvin mielenkiintoinen kysymys.

Historiallisesti epärehellinen pankkitoiminta, rahanlainaus ja koronkiskonta ovat olleet todennäköisesti merkittävin syy juutalaisvastaisten asenteiden synnylle.

Israelin ystävät yrittävät usein puolustella juutalaistaustaisia pankkiireita väittämällä, että juutalaiset ”pakotettiin” lainaamaan rahaa korolla, sillä kristityiltä koronkiskonta oli kiellettyä. Lisäksi väitetään, että kaikki muut elinkeinot oli juutalaisilta kielletty, joten vaihtoehtoja ei ollut.

Väitteet on kuitenkin helppo osoittaa valheellisiksi:

 1. Terve kansantalous ei tarvitse koronkiskontaa, joten juutalaispankkiirit eivät olleet ”väärinymmärrettyjä hyväntekijöitä”.
 2. Juutalainen laki kieltää koronkiskonnan toisilta juutalaisilta. Mikäli koronkiskonta olisi ollut taloudellinen välttämättömyys, miksi juutalaispankit tekivät sitä vain ei-juutalaisille? Eikö juutalaisten olisi kannattanut kiskoa korkoa myös toisiltaan?
 3. Juutalaisia ei suinkaan pakotettu pankkiireiksi. Maailman tunnetuimpiin juutalaisuuden tutkijoihin lukeutuva John Klier on todennut, että esimerkiksi Venäjän keisari Aleksanteri I teki kaikkensa kannustaakseen juutalaisia hylkäämään pankkitoiminnan ja alkoholikaupan. Hallitus yritti erilaisin taloudellisin kannustimin ohjata juutalaisia esimerkiksi maatalousammatteihin, mutta nämä eivät suostuneet. Tämä johti lopulta juutalaisvastaisten asenteiden kärjistymiseen.

Nykyaikaisen, koronkiskontaan perustuvan pankkijärjestelmän perustivat hollanninjuutalaiset maahanmuuttajat Englannissa 1694. Tämän myötä länsimaat toisensa jälkeen alkoivat velkaantua yksityisille pankeille, mikä alisti poliitikot pankkiirien marioneteiksi.

Yhdysvalloissa keskuspankki on ollut jo noin 30 vuotta pelkästään juutalaisten johtama, ja seuraavaksi johtajaksi on ennustettu Israelin kaksoiskansalaista! Kuten arvostettu amerikkalaistoimittaja Matt Taibbi on todennut, myös moderni arvopaperikauppa on pitkälti juutalainen keksintö.

Maailmanhistorian pahamaineisin pankkiirisuku ovat juutalaiset Rothschildit. Jopa valtavirtahistoria myöntää, että Rothschildit hioivat maailmanpolitiikan taloudellisen manipulaation huippuunsa verkostoitumalla kansainvälisesti, sitomalla valtiot velkaorjuuteen, valehtelemalla järjestelmällisesti poliitikkoasiakkailleen ja rahoittamalla sotien kaikkia osapuolia yhtä aikaa (1, 2).

Jacob Rothschild.
IMF:n ja Maailmanpankin juutalainen isä Harry Dexter White.
IMF:n ja Maailmanpankin juutalainen isä Harry Dexter White.

Toisen maailmansodan jälkeen kansainvälisen talouden kontrollin tärkeimmiksi instituutioiksi ovat vakiintuneet Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) sekä Maailmanpankki (WB). Molemmat syntyivät niin sanotussa Bretton Woods –kokouksessa, jossa ottivat yhteen pankkien yhteiskuntavastuuta peräänkuuluttanut englantilainen John Maynard Keynes sekä koronkiskontaperiaatetta kannattanut juutalainen nimeltä Harry Dexter White.

White oli maanpetturi ja Neuvostoliiton vakooja. Kun IMF:n ja WB:n toimintaa suunniteltiin, hänen tärkein yhteistyökumppaninsa oli Yhdysvaltojen juutalainen valtiovarainministeri Henry Morgenthau.

Morgenthaun ja Whiten painostuksen vuoksi IMF:stä ja WB:stä ei tullutkaan taloudellisen vakauden ja oikeudenmukaisuuden takaajia vaan voittoa tavoittelevia yrityksiä, jotka ovat pakottaneet valtioita leikkaamaan julkisia palveluitaan, yksityistämään kansallisomaisuuttaan sekä luovuttamaan poliittisen päätäntäoikeuden ylikansallisille instituutioille ja rahoituslaitoksille.

Esimerkiksi IMF:n oman julkilausuman mukaan sen tavoitteena on estää ”omavaraisten” kansantalouksien synty.

Syy 5: Sionistiset* sodat ovat hyödyntäneet Israelin lisäksi pankkiireita

Kirjoitamme usein juutalaisista, sillä juutalaisiksi tunnustautuneet lobbaajat ovat sekaantuneet viime vuosikymmenten verisimpiin sotiin, jotka ovat olleet katastrofeja sekä lännelle että kehitysmaille.

Kohdat 1–4 selittivät, kuinka pienet yksityiset eturyhmät ovat onnistuneet kartuttamaan tarpeeksi poliittisia ja taloudellisia resursseja voidakseen käydä sotia, joista ei ole ollut lainkaan hyötyä varsinaisille sotiin joutuneille valtioille. Kohta 1 selitti, miksi edes sotien synnyttämän pakolaiskriisin uhka ei ole saanut sionistista liikettä kääntämään kelkkaansa.

Israel ja maailmalla toimivat sionistit ovat pyrkineet synnyttämään Lähi-idässä jatkuvasti uusia konflikteja niin sanotun Yinon-suunnitelman mukaisesti. Tarkoituksena on turvata Israelin geopoliittinen ylivalta pirstomalla vahvat arabivaltiot repaleisiksi heimoalueiksi.

Israel-alisteinen geopolitiikka ei ole kuitenkaan ainut syy sotia. Kohdassa 4 kuvattu kansainvälinen keskuspankkijärjestelmä on kyennyt sotien avulla murskaamaan valtiot, jotka ovat vaalineet omavaraisuutta ja talouspoliittista itsenäisyyttä.

libyaennenjalkeen
Libya ennen ja jälkeen Nato-operaation.

libyaennenjalkeen2

Hyökkäämällä Libyaan Nato ja länsi tuhosivat Israelin vaikutusvaltaisen vihollisen ja estivät samalla Muammar Gaddafin suunnitelman, jonka tavoite oli irrottaa Afrikka IMF:n kaltaisten pankkien kuristusotteesta. Gaddafi halusi luoda uuden valuutan ja pankkijärjestelmän, joiden toimintaan ulkomaalaiset instituutiot eivät olisi voineet vaikuttaa. Tämä olisi merkinnyt tähtitieteellisiä tappioita monikansallisille pankeille ja suuryhtiöille.

Presidenttiehdokas Hillary Clintonin tuoreet sähköpostivuodot vahvistavat, että hyökkäyksen syy oli Gaddafin talouspolitiikka. Vuodetussa sähköpostissa mainitaan erikseen kaksi länsimaalaista, jotka molemmat sattuvat olemaan juutalaisia julkisionisteja: Bernard-Henri Lévy ja Ranskan entinen presidentti Nicolas Sarkozy. Sähköpostin mukaan tärkeä syy lännen hyökkäyspäätökselle oli se, että Ranskan tiedustelupalvelu oli paljastanut Gaddafin talousuudistussuunnitelman.

Ei siis ihme, että ennen Libyan sodan loppumista lännen tukemat ”kapinalliset” olivat jo perustaneet uuden yksityisen keskuspankin Gaddafin kansallistetun keskuspankin tilalle, ja nykyään keskuspankki onkin Bloombergin ”yksityisten yritysten” listalla.

Vielä samana syksynä uusi keskuspankki ilmoitti, että Libyan rahoitusjärjestelmä tullaan uudistamaan perinpohjaisesti IMF:n ja WB:n ohjauksessa. Harry Dexter White olisi ollut ylpeä!

Syy 6: Juutalaiset ja demokratian uhraaminen vaalirahoittajien alttarilla

Tähän mennessä selvinneen valossa vaikuttaa siltä, että politiikka ja ”demokratia” on alistettu käytännössä kokonaan rahoitusmarkkinoiden ikeeseen. Ainut valtio, jonka kokonaisturvallisuutta pankkiirien sodat ovat pönkittäneet, vaikuttaa olevan Israel. Mutta onko juutalaisesta poliittisesta lobbysta olemassa lainkaan konkreettisia todisteita?

Kyllä on. Mearsheimerin ja kansainvälisten suhteiden professori Stephen Waltin uraauurtavassa The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy –teoksessa professorit selvittivät, ettei mikään muu ryhmä vaikuta yhtä paljon Amerikan ulkopolitiikkaan kuin sionistit.

Samalla Mearsheimer ja Walt osoittivat, että puhe ”öljy-” (’Big Oil’) ja ”aseteollisuuslobbysta” (’Military–industrial complex’) on käytännössä katteetonta populismia. Yhdysvaltojen sotapolitiikka on usein ollut ankarassa ristiriidassa voittoaan maksimoivien yritysten tavoitteiden kanssa. Onkin todennäköistä, että esimerkiksi liberaalit syyttävät ase- ja öljyteollisuutta virheellisesti Yhdysvaltojen hirmuteoista jo siksi, että sionistien syyttely julkisuudessa on länsimaalaisille yleensä sosiaalinen ja ammatillinen itsemurha. (Pertti Salolainen voi vahvistaa tämän!)

Ei siis ihme, että israelilainen veteraanipoliitikko Yossi Sarid totesi 2015 Haaretzissa, että ”rikkaat juutalaiset” hallitsevat Amerikkaa. Jopa Helsingin Sanomat on vahvistanut tämän puolivahingossa. Juutalainen Goldman Sachs –pankki on vuodesta toiseen sekä demokraattien että republikaanien tärkein vaalirahoittaja. Valtavirtaisen Politico-lehden mukaan pankki on ostanut molempien puolueiden tärkeimmät ehdokkaat, joten presidentinvaalien tuloksella ei ole mitään väliä.

Näkyvä poikkeus on Donald Trump, jota juutalaiset lobbaajat eivät Forward-lehden mukaan tahdo tukea tämän maahanmuuttovastaisten kannanottojen vuoksi.

Vaikka Yhdysvaltojen Israel-lobby on maailman voimakkain, löytyy vastaavia instituutioita kaikista tärkeistä länsimaista, etunenässä Briteistä, Ranskasta ja Saksasta.

Lähi-idän geopolitiikan ja vapaan maahanmuuton lisäksi Goldmanin kaltaiset lobbaajat pyrkivät purkamaan esimerkiksi pankkien ja monikansallisten suuryritysten toiminnan sääntelyä. Goldman onkin sijoittanut huikeita summia kansainvälisiin vapaakauppasopimuksiin, jotka mahdollistaisivat esimerkiksi luonnonvarojen, infrastruktuurin ja peruspalvelujen yksityistämisen.

Sionistisen Council on Foreign Relations –lobbausjärjestön juutalainen johtaja Richard Haass on jopa todennut, että vapaakauppasopimukset ovat Amerikan kansainvälisen ylivallan tae.

Kirjoitamme siis juutalaisista, sillä olemme kiinnostuneita ja huolissamme Suomen asemasta globalisoituneessa maailmassa ja finansoituneessa maailmantaloudessa.

Syy 7: Kansainvälinen finanssikriisi ja Suomen taantuman syyt

Suomalaisten hyvinvointia kurjistavaa talouskuripolitiikkaa perustellaan usein kansainvälisen finanssikriisin aiheuttamalla taantumalla ja sitä seuranneella ”budjettivajeella”. 2008–2009 Yhdysvaltojen kiinteistömarkkinoiden romahduksesta syntynyt dominoefekti johti siihen, että esimerkiksi suomalainen vienti supistui vuodessa peräti 20 prosenttia. Emme koskaan toipuneet tällistä.

Ulkomaalaisten keinottelijoiden aiheuttama katastrofi on johtanut tilanteeseen, jossa hallitus leikkaa jatkuvasti suomalaisten terveydestä, koulutuksesta ja muista palveluista ”tasapainottaakseen” valtion taloutta.

Usein väitetään, ettei kansainvälisillä markkinavoimilla ole kasvoja. Syyllisiä kansantalouksien tuhoon ei edes haluta etsiä. Kun talousrikolliset syöksevät maailmantalouden kuiluun, on lännessä totuttu siihen, että tappiot kansallistetaan eli sysätään veronmaksajien harteille.

Todellisuudessa ”markkinavoimilla” kuitenkin on kasvot. Finanssikriisin pääsyylliset ovat tiedossa. Heidät voitaisiin vangita, mutta syystä tai toisesta he ovat edelleen politiikan ja talouden johtavissa asemissa. Hämmästyttävän suuri osa heistä on juutalaisia.

goldmanmustekala

Matt Taibbin mukaan finanssikriisiin johtanut Yhdysvaltojen kiinteistökupla ei olisi voinut syntyä ilman juutalaista Goldman Sachs –pankkia sekä Amerikan talouspolitiikan juutalaisia raskassarjalaisia, kuten Larry Summersia, Robert Rubinia, Neil Leviniä ja Arthur Levittiä. Goldmanin lisäksi kiinteistökuplaa olivat puhaltamassa juutalaisen James Caynen johtama Bear Stearns, juutalaisen Richard Fuldin Lehman Brothers sekä juutalaisen Maurice Greenbergin AIG.

Kriisiin johtaneet ”valehtelijoiden lainat” (Stated Income Loan) olivat pahamaineisen AmeriQuestin juutalaisen johtajan, Roland Arnallin keksintö. Pahaa-aavistamattomilta asiakkailtaan ryöväämällään potilla Arnall rahoitti sionistisia ja ”rasisminvastaisia” järjestöjä, kuten Simon Wiesenthal –keskusta ja Los Angelesin ”suvaitsevaisuusmuseota” (Museum of Tolerance). Stereotyyppistä?

Yhdysvaltojen keskuspankin juutalaiset johtajat Alan Greenspan ja Ben Bernanke olivat tehneet talousrikollisten urakan mahdollisimman helpoksi. He olivat purkaneet pörssisääntelyä ja kannustaneet sijoittajia suosimaan uusia rahoitusinstrumentteja, joiden avulla huijauslainat kaupattiin esimerkiksi eläkerahastoille ja vakuutusyhtiöille.

On mielenkiintoinen yhteensattuma, että Amerikan 2 prosentin juutalaisvähemmistön riveistä nousivat lähes kaikki kansainvälisen finanssikriisin suurimmat syylliset!

Syy 8: Juutalaisten rooli sekä kommunismin että roistokapitalismin synnyssä

Finanssikriisiin johtanut talouskupla ei olisi voinut syntyä, elleivät yhteiskunta, rahoituslaitokset ja lainsäätäjät olisi luoneet sille otollista maaperää. Maailmantaloudesta on tullu sitä epävakaampi, mitä enemmän finanssisääntelyä on karsittu. Kehityksen takana on uusliberaali talousajattelu, jonka mukaan raha on täysin neutraalia.

Uusliberaalien mukaan pankkien ja pörssin toimintaa ei tarvitse valvoa, koska ylivelkaantumisella ei voi olla suuria konkreettisia vaikutuksia reaalitalouteen. Ennen vuotta 2008 uusliberaalit valehtelivatkin päättäjille, ettei mitään globaalia finanssikriisiä ollut näköpiirissä, vaikka kotitalouksien velkaantuminen kävi kuumana.

Yllätys, yllätys! Uusliberalismin tärkeimmät teoreetikot ovat juutalaisia: Milton Friedman, Ayn Rand, Robert Nozick, Murray Rothbard ja Ludwig von Mises. Eurooppaan uusliberalismin toi Margaret Thatcher, joka on kertonut ylpeästi, että hänen tärkeimmät taloudelliset neuvonantajansa Keith Joseph ja Alfred Sherman olivat molemmat juutalaisia.

Israel-kriittinen amerikanjuutalainen toimittaja Philip Weiss onkin pohtinut, miten juutalainen yhteisö on viimeisen 100 vuoden aikana jakautunut näennäisesti kahtia äärikapitalisteihin ja äärivasemmistolaisiin.

Weiss epäili, että valtavirtaisen juutalaisyhteisön taloudellinen kanta vaihtelee suhteessa ympäröivään yhteiskuntaan: Venäjällä juutalaisten asema parani tuntuvasti bolshevikkivallankumouksen myötä (kuten muun muassa Nobel-palkittu Alexandr Solženitsyn on osoittanut, etuoikeutettu asema säilyi myös Stalinin päästyä valtaan); Yhdysvalloissa sen sijaan Goldman Sachs –strategia on osoittautunut parhaaksi.

LENIN-RED-BOLSHEVISM

Jacob Schiff.
Jacob Schiff.

Totesihan sionismin oppi-isä Theodor Herzl jo kirjassaan Juutalaisvaltio: ”Kun me [juutalaiset] uppoamme, ryhdymme vallankumoukselliseksi proletariaatiksi – vallankumouksellisten puolueiden upseereiksi. Kun me nousemme, ammennamme valtamme rahakirstuista.” 1950-luvun alussa oli aika, jolloin Unkarin kommunistipuolueen keskuskomiteaan kuului vain yksi ei-juutalainen! Sysimustan aikalaisvitsin mukaan komiteaan tarvittiin yksi unkarilainen, jotta kuolemantuomioita pystyttiin langettamaan myös sapattina!

Monet ovat ihmetelleet, miten voimme ”syyttää” juutalaisia vuoroin äärikapitalismista ja kommunismista. Juutalaiset Weiss ja Herzl kuitenkin jo vastasivat kysymykseen. Ilmiö on tuttu jo artikkelin edellisistä kohdista: Rothschildit rahoittivat sotien molempia osapuolia, ja Goldman Sachs on ostanut sekä demokraattien että republikaanien tuen.

Kun bolshevikkivallankumous Venäjällä alkoi, olivat kommunistien tärkeimpiä rahoittajia Wall Streetin juutalaiset kapitalistit, kuten Jacob Schiff. Pohjolassa bolshevikkien taloudesta piti huolen juutalainen Olof ”Punainen pankkiiri” Aschberg. Juutalaisten kapitalistien tuki kommunisteille osoittaa, ettei heidän mielestään kyse ollut taloudesta vaan juutalaisesta identiteettipolitiikasta.

Herzl’n tavoin he uskoivat, että idässä äärivasemmistolainen vallankaappaus olisi hyväksi juutalaisille.

He olivat oikeassa; kommunistivallankumouksen jälkeen antisemitismistä tuli Venäjällä kuolemanrangaistuksen uhalla kielletty rikos. Vaikka juutalaisia oli enintään 5 % Venäjän tuolloisesta väestöstä, lähes kaikki kommunistipuolueen alkuperäisistä johtajista olivat juutalaisia.

Miksi Magneettimedia kirjoittaa juutalaisista? Koska kommunismi ja uusliberaali kapitalismi ovat kuluneen sadan vuoden vaikutusvaltaisimpia poliittisia järjestelmiä. Ne ovat eittämättä parantaneet juutalaisten yhteiskunnallista asemaa – mutta samalla ne ovat kirjaimellisesti tuhonneet kymmenienmiljoonien eurooppalaisten elämän.

*”Sionisti” ei ole kiertoilmaus sanalle ”juutalainen”. Tämä artikkeli ei väitä, että tekstissä nimetyt juutalaiset edustaisivat koko juutalaista kansaa tai toimisivat tietyllä tavalla siksi, että he ovat juutalaisia. Sellaisen väittäminen olisi Suomessa rikollista.

 

Arvi Pihkala

36 kommenttia

 1. Juutalaisuuden pyhistä kirjoituksista (Talmud, Zohar, autoritatiivinen rabbiininen kirjallisuus) käy ilmi, että juutalaisuus on rikollisuutta, joka tekeytyy uskonnoksi. Tämä rikollisuus opetetaan kaikille juutalaisille juutalaisten kouluissa ja synagogissa. Juutalaisuus on kirjoitustensa valossa äärimmäistä rasismia (vain juutalaiset ovat ihmisiä, ei-juutalaiset ovat tuhottavia eläimiä), huijaamista, pettämistä, valehtelua, juonittelua, eksyttämistä, väärän valan tekemistä, vihaa, murhaamista, tappamista, orjuuttamista, tuhoamista, varastamista, ryöstämistä, huorintekemistä, raiskaamista, pedofiliaa (lapsiin sekaantumista), homoseksuaalisuutta ja koronkiskontaa.

  Muutama esimerkki Talmudista:

  Jebamot 98a; Baba Mezia 114b; Jebamot 61a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä.

  Keritot 6b; Niddah 45a: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.

  Berahot 58a: Kaikki ei-juutalaiset ovat aaseja.

  Avodah Zarah 26b Tos.; Kiddushin 4:11 (66c; Jerus. Talmud): ”Tappakaa ei-juutalaiset, parhaimmatkin heistä” (tämä on täsmällinen sanamuoto kirjan S. Stern: Jewish identity in early rabbinic writings, s. 4, viite 24, mukaan).

  Juutalainen auktoriteetti Maimonides määrää myös:

  ”Ei-juutalainen, joka rikkoo jotakin seitsemästä nooalaislaista, teloitetaan katkaisemalla kaula” (Mishneh Torah, Sefer Shoftim, Melachim uMilchamot IX,14; seitsemän nooalaislakia ovat Talmudin ei-juutalaisia varten keksimät lait – niillä ei ole mitään tekemistä Nooan tai Raamatun kanssa).

  Zoharista myös kohta (Zohar I 25a): ”Maailman kansat ovat epäjumalanpalvelijoita. Heistä on sanottu: ’Hävitettäköön heidät maan päältä’; he ovat näet niistä, joista on sanottu: ’Hävitä Amalekin muisto.’ Heitä on vielä myös (roomalaisessa) neljännessä vankeudessa, nimittäin päämiehet – -, jotka ovat todellisia amalekilaisia (tarkoitetaan Roomaa, koko kristittyä läntistä maailmaa, jonka päämiehet hävitettävä).”

  Mitä ”Rothschild-sionismiin” tulee, se on nimenomaan Talmudin (koko juutalaisuuden) toteuttamista, ei-juutalaisten alistamista, orjuuttamista ja tuhoamista. Se on juutalaisuutta puhtaimmillaan ja aidoimmillaan.

  Rikoslakiemme mukaan juutalaisuus on rikollisuutta. Juutalaisuus tulee siis myös tuomita rikoslakiemme mukaan.

  Erityisesti Talmud säätelee kaikkea juutalaisuutta (kaikkia juutalaisia):

  ”Jumala teki liiton Israelin kanssa vain suullisesti annetun lain nojalla” (Talmud, Gittin 60b; mainittu ”suullinen laki” tunnettiin Jeesuksen aikana ”perinnäissääntönä”, toimitettiin 500-luvulla j.Kr. kirjalliseen muotoon Talmudiksi);

  ”Talmud edustaa Jumalaa lihassa” (rabbi Jacob Neusner: Rabbinic Judaism, 1995, s. 62);

  “Mikään ei ole pyhän Talmudin yläpuolella” (Mizbeach Hazzahabh V);

  ”Joka ei noudata rabbien säädöksiä (Talmudia), se on ansainnut kuoleman” (Talmud, Erubin 21b);

  ”Talmud on tähän päivään asti ollut juutalaisen uskonnon sydänveri. Mitä tahansa lakeja, tapoja tai seremonioita noudatammekaan – olimmepa ortodoksijuutalaisia, konservatiiveja, reformijuutalaisia tai vain ajoittaisia sentimentalisteja – me noudatamme Talmudia. Se on yhteinen lakimme” (Herman Wouk: This is my God: The Jewish Way of Life, 1959, s. 181);

  ”Edelleen Talmud hallitsee kokonaisen kansan mieliä, joka kunnioittaa sen sisältöä jumalallisena totuutena – – Nykyajan juutalainen on Talmudin tuote” (Michael Rodkinson Talmud-käännöksensä johdannossa);

  ”Juutalaisuus ei ole Raamatun uskonto” (Rabbi Ben Zion Bokser: Judaism and the Christian Predicament);

  ”Kaikkien juutalaista uskontoa koskevien päätösten täytyy perustua Talmudiin” (Louis Finkelstein: The Jews – Their History, Culture, and Religion).

  Luonnostaan tietenkään kukaan ei ole ”perkele”, vaikka – syntiinlankeemuksen peruina – kaikki me synnymme luonnostamme perkeleen orjina. Siksi juutalainenkin voidaan pelastaa perkeleestä (ja perkeleen synnyttämästä rikollisesta Talmudista, Joh. 8:44). Tämä pelastuminen tapahtuu uskossa Jeesuksen Kristuksen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen Jumalan edessä. Siksi juutalaisillekin tulee julistaa evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta. Sikäli kuin juutalaiset eivät ota vastaan Kristusta (ja pääse perkeleestä), esivallan on voimatoimin (sitä varten on rikoslaki) pidettävä heidät kurissa, kuten Room. 13. luvun alkujakeet säätävät. Sama koskee meitä muitakin.

  Plusääni(41)Miinusääni(7)
 2. Hyvä artikkeli, joka kiteytti kaiken oleellisen. Juutalainen Power-eliitti ajaa eurooppaa sisällissotaan sionistisen EUn kautta käyttäen apunaan täysin järjetöntä, loistavasti organisoitua muslimi-invaasiota. He provosoivat epäoikeudenmukaisella politiikalla euroopan kansan pohjattomaan vihaan, joka tulee johtamaan sisällissotaan ja sitä kautta kansallisvatioiden hallintojen syrjäyttämiseen. Kun helvetin tulet euroopassa loimuavat, juutalaispankkiirit seisovat tapansa mukaan taka-alalla ja ottavat popcornit esiin.

  Kiitos ja hyvää yötä. Pirullinen suunnitelma toimi jälleen kerran täsmälleen niin kuin pitikin: kansa ja valtiojohto tuhoavat typeryydessään toinen toisensa – One World Government!

  Plusääni(38)Miinusääni(2)
  1. Tulppa. Siis tämä saasta on tulppa. Mikäs muuten on tämä Soldiers of Odin, joka saa kaiken mediahuomion? Siis Vastarinnallahan on omat katupartiot käsittääkseni. Käsittääkseni ne kaljamahat ovat muita. Kuuluvatko he tähän Odin-porukkaan? Ainakin näyttäisi päämaja olevan ryyppypaikka lehtijuttujen mukaan. Ihmeekseni Odin veljeilee FDL:n eli juutalaisten kanssa. Onko nyt perustettu ryhmä, jotta Vastarintya ei saisi liikaa kannatusta? Onko se jo vaarallisen vetovoimainen muutenkin?

   Plusääni(16)Miinusääni(2)
 3. Kevin Macdonaldin sanoin:

  Juutalaisuus on hyperetnosentrisyyttä. Juutalainen elää elämänsä syntymästä kuolemaan ajatellen aina juutalaisuuden ja juutalaisten parasta. Juutalainen on altruistinen vain, jos siitä on hyötyä juutalaisille.

  Mustien ihmisoikeuksien ajaminen on juuri nimenomaan ”juutalaista altruismia”. Mustia nostetaan niin kauan kuin se on tarpeen ja kuten kaikki näkevät, sokeatkin, juutalaiskansa ei auta mustia omassa maassaan, päinvastoin.

  Juutalainen on altruistinen vain jos maksaja on valkoinen. Jos juutalaisen pitäisi maksaa mustien puolesta niin mustien nostaminen loppuisi kuin seinään.

  Juutalaisten pitäisi Kevin Macdonaldin sanoin ”dwell alone” eli elää omassa joukossaan. Mielellään kaikki Israelissa ja hehän ovat jo rakentaneet aidat ja muuritkin. Siellä he voisivat valistaa muita kansoja ja derivoida valuuttojaan, aamusta iltaan. Viisumipakko ja maailmassa olisi rauha.

  Plusääni(21)Miinusääni(2)
 4. Koraanissahan kerrotaan myös hyvä syy tarkkailla Juutalaisten ja Muslimien toimintaa, heiltä nimittäin puuttuu omatunto.koraanissa mm. lehmän suurassa mainitaan ”Ympärileikkaamaton sydän”. Jonka seurauksena:”Niskuroitte joka kerta, kun profeetta tuo teille käskyjä josta ette pidä” Nyt saatetaan olla jonkin merkittävän erilaisuuden äärellä. Nimittäin tuo kaikkien tuntema sydämmen muoto, on selkeästi nähtävissä miehen peniksen päässä. Muoto jonka ympärileikkaus paljastaa. Tuo muoto yhdistetään voimaikkaimpiin positiivisiin tunteisiin, rakkauteen ja seksiin. Ja muutenki sille alueeelle keskittyvät tapahtumat herättävät miehellä ehkä kaikkein voimakkaita tuntemuksia ja miehen toimintaa siten myös suuresti ohjaa.
  Nyt jos ”ympärileikaamaton sydän” siis ympärileikkaamattomuus aiheuttaa sen, että niskuroi, tekee tottelemattomaksi, tosinsanoen ihminen ei usko määräyksiä niin kovasti, vaan kyseenalaistaa enemmän, niin mikä nimitys voisi olle tälle tottelemattomuutta tai rohkaisevalle aistille? Voisiko se olla omatunto ?
  Ja jos ihmiseltä poistetaan omatunto niin sen tilallle tulee, ja käytöstä alkaa ohjaamaan ympäristöstä opittu moraali, moraali jota ympärileikattu tottelee, kuten Koraanissa sanotaan. kyseenalaistamatta. moralin jonka on Muhamettilaisilla Koraanista tai sharia laieista opittu, Juutalaisilla toorasta ja Talmudista. kovia ovat Juutalaiset omaisuutta keräämään ja Muhamettilaiset sotimaan, kovin on siis motiivi. Hyvä moraali motivoi hyvä omatunto rauhoittaa. Moraali on kollektiivinen yhteisöllinen omatunto on henkilökohtainen. moraali on naisille,lapsille ja omatunnottomille, omatunto miehille.

  Plusääni(12)Miinusääni(2)
 5. Olen katsellut videoita niinsanotuista islamilaisista valtioista ja ne videot ovat todella raakoja. Eräänkin naisen väitettiin polttaneen koraanin ja valtava väkijoukko osallistui hänen murhaamiseensa brutaalilla tavalla. Minkäänlaista sääliä ei tunnettu, vaan nainen mm. kivitettiin kuoliaaksi. Eräskin mies viskoi kerta kerran jälkeen valtavaa kiveä naisen päähän, luultavasti valtavan raivon vallassa. Nuorempiakin yllytettiin kivitykseen. Lopuksi nainen poltettiin, tähän päättyi valtavan kansanjoukon kidutus-murhaorgiat.
  http://mvlehti.net/2016/02/08/islam-rauhan-uskonto-k-18-video/
  http://www.nytimes.com/video/world/asia/100000004108808/the-killing-of-farkhunda.html

  Noita videoita katsoessa voi tehdä eräänlaisen aikamatkan historialliseen Israeliin ja tällätavalla tutustua juutalaisten kulttuuriin syvemminkin. Ehkä tuon kulttuurin seurauksena, jota juutalaiset harjoittivat, ympärilläolevat kansat alkoivat karsastamaan juutalaisia. Mutta nykyään taitaa olla vain niin, että he ovat tulleet juutalaisten peilikuviksi.

  Mistä sitten ovat nuo brutaalit käyttäytymiset tulleet? Ehkä ne ovat kulttuuriin sidonnaisia, sillä vanhassatestamentissa on samanlaisia murhaamiskeinoja, niille jotka ovat jollakintavalla rikkoneet uskontoa vastaan. Juutalaisten Jumala on siis vain vaihtanut nimeä Allahiksi, mutta muuten se on sama Jumala kuin ennemminkin. Jopa ihmiset jotka tuohon uskontoon uskovat, taitavat olla samoja kuin juutalaiset. Ainakin nykypäivänä, sillä niinpaljon he ovat sekoittuneet juutalaisiin.

  Ehkä aluksi islam oli juutalaisvastainen like, kuten kristinuskokin, mutta nykyään islam ajaa juutalaisten etuja. Ei siis ole minkäänlainen ihme, että juutalaiset haluavat muslimisiirtolaisia Eurooppaan, sillä ovathan he samaa rotua kuin juutalaiset, ainakin Iranin arjalaiset.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 6. Raamatunkohtia, joista voi tutustua juutalaisten kulttuuriin, joka on siis samankaltainen kuin nykymuslimeilla.

  Kolmas Mooseksen kirja;
  24:16 Ja joka Herran nimeä pilkkaa, rangaistakoon kuolemalla; koko kansa kivittäköön hänet kuoliaaksi.Olipa se muukalainen tai maassa syntynyt, joka pilkkaa Herran nimeä, hänet surmattakoon.
  27:28 Mitään vihittyä, mitä hyvänsä, jonka joku on vihkinyt Herralle omaisuudestansa, olipa se ihminen tai eläin tai perintömaa, älköön myytäkö älköönkä lunastettako; sillä kaikki vihitty on korkeasti-pyhää, Herran omaa.
  27:29 Ihmistä, ketä hyvänsä, joka on tuhon omaksi vihitty, älköön lunastettako, vaan hänet surmattakoon.

  Neljäs Mooseksen kirja;
  11:1 Mutta kansa tuskitteli, ja se oli paha Herran korvissa. Kun Herra sen kuuli, vihastui hän, ja Herran tuli syttyi heidän keskellään, ja se kulutti ulommaisen osan leiriä.
  15:30 Mutta se, joka tahallisesti tekee syntiä, olipa hän maassa syntynyt tai muukalainen, pilkkaa Herraa, ja hänet hävitettäköön kansastansa.
  15:32 Israelilaisten oleskellessa erämaassa tavattiin mies kokoamassa puita sapatinpäivänä.
  15:33 Niin ne, jotka hänet tapasivat puita kokoamasta, toivat hänet Mooseksen ja Aaronin ja koko seurakunnan eteen.
  15:34 Ja he panivat hänet vankeuteen, koska ei ollut vielä määrätty, mitä hänelle oli tehtävä.
  15:35 Mutta Herra sanoi Moosekselle: ”Se mies rangaistakoon kuolemalla, koko seurakunta kivittäköön hänet leirin ulkopuolella.”
  15:36 Silloin koko seurakunta vei hänet leirin ulkopuolelle, ja he kivittivät hänet kuoliaaksi, niinkuin Herra oli Moosekselle käskyn antanut.

  Viides Mooseksen kirja;
  7:16 Tuhoa kaikki kansat, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle; älä heitä sääli. Älä myöskään palvele heidän jumaliansa, sillä se tulee sinulle paulaksi.
  7:22 Ja Herra, sinun Jumalasi, karkoittaa nämä kansat sinun tieltäsi vähitellen. Älä lopeta heitä yhtäkkiä, etteivät metsän pedot lisääntyisi sinun vahingoksesi.
  7:23 Herra, sinun Jumalasi, antaa heidät sinulle alttiiksi ja saattaa heidät suureen hämminkiin, kunnes he tuhoutuvat,
  17:4 ja siitä ilmoitetaan sinulle, niin että saat sen kuulla, niin tutki asia tarkoin, ja jos on totta ja varmaa,että sellaista kauhistusta on harjoitettu Israelissa,
  17:5 niin vie se mies tai se nainen, joka on sellaisen pahan tehnyt, porttiesi edustalle – se mies tai se nainen – ja kivitä heidät kuoliaaksi.
  17:12 Mutta jos joku menettelisi niin julkeasti, ettei kuulisi pappia, joka siellä seisoo palvelemassa Herraa, sinun Jumalaasi, tai tuomaria, niin se mies kuolkoon.
  17:13 Poista paha Israelista. Ja kaikki kansa kuulkoon sen ja peljätköön, niin ettei kukaan enää olisi niin julkea.
  20:16 Mutta näiden kansojen kaupungeissa, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle perintöosaksi, älä jätä ainoatakaan henkeä eloon,

  Joosuan kirja;
  7:25 Ja Joosua sanoi: ”Miksi olet syössyt meidät onnettomuuteen? Herra syöksee sinut onnettomuuteen tänä päivänä.”Silloin koko Israel kivitti hänet kuoliaaksi. He polttivat heidät tulessa ja kivittivät heidät.

  Ensimmäinen Samuelin kirja;
  15:3 Mene siis ja voita amalekilaiset, ja vihkikää tuhon omaksi kaikki, mitä heillä on; äläkä säästä heitä,vaan surmaa miehet ja naiset, lapset ja imeväiset, raavaat ja lampaat, kamelit ja aasit.”

  Ensimmäinen kuningasten kirja;
  21:13 Ja kaksi kelvotonta miestä tuli ja istui häntä vastapäätä. Ja ne kelvottomat miehet todistivat Naabotista kansan edessä sanoen: ”Naabot on kironnut Jumalaa ja kuningasta.” Silloin he veivät hänet kaupungin ulkopuolelle ja kivittivät hänet kuoliaaksi.

  Toinen aikakirja;
  15:13 ja että jokainen, joka ei etsinyt Herraa, Israelin Jumalaa, oli surmattava, olipa hän pieni tai suuri,mies tai nainen.

  Esra;
  6:11 Ja minä annan käskyn, että kuka ikinä rikkoo tämän määräyksen, hänen talostaan revittäköön hirsi, ja hänet ripustettakoon ja naulittakoon siihen, ja hänen talostaan tehtäköön siitä syystä soraläjä.

  Nehemia;
  10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
  13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

  Ester;
  8:11 että kuningas sallii juutalaisten jokaisessa kaupungissa, missä heitä onkin, kokoontua puolustamaan henkeänsä hävittämällä, tappamalla ja tuhoamalla kansan ja maakunnan kaiken aseväen, joka heitä ahdistaa, sekä myös lapset ja vaimot, ja ryöstämään, mitä heiltä on saatavana saalista,
  8:17 ja jokaisessa maakunnassa ja kaupungissa, joka paikassa, mihin kuninkaan käsky ja hänen lakinsa tuli, oli juutalaisilla ilo ja riemu, pidot ja juhlat. Ja paljon oli maan kansoista niitä, jotka kääntyivät juutalaisiksi, sillä kauhu juutalaisia kohtaan oli vallannut heidät.

  Psalmit;
  2:8 Ano minulta, niin minä annan pakanakansat sinun perinnöksesi ja maan ääret sinun omiksesi.
  18:48 Jumala, joka hankkii minulle koston ja saattaa kansat minun valtani alle;

  Jesaja;
  19:2 Minä kiihoitan Egyptin Egyptiä vastaan, niin että he keskenänsä sotivat, ystävä ystävää vastaan,kaupunki kaupunkia vastaan, valtakunta valtakuntaa vastaan.

  Jeremia;
  1:9 Ja Herra ojensi kätensä ja kosketti minun suutani. Ja Herra sanoi minulle: ”Katso, minä panen sanani sinun suuhusi.
  1:10 Katso, minä asetan sinut tänä päivänä yli kansojen ja valtakuntain, repimään maasta ja hajottamaan,hävittämään ja kukistamaan, rakentamaan ja istuttamaan.”
  30:11 Sillä minä olen sinun kanssasi, sanoo Herra, ja pelastan sinut. Minä teen lopun kaikista kansoista,joiden sekaan minä olen sinut hajottanut; ainoastaan sinusta minä en loppua tee: minä kuritan sinua kohtuudella, mutta rankaisematta minä en sinua jätä.
  46:10 Tämä päivä on Herran, Herran Sebaotin, päivä, koston päivä, jona hän kostaa vihollisillensa; miekkasyö ja tulee kylläiseksi, juopuu heidän verestänsä, kun Herralla, Herralla Sebaotilla, on uhriteurastus pohjoisessa maassa, Eufrat-virran varrella.

  Daniel;
  2:44 Mutta niiden kuningasten päivinä on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti ja jonka valtaa ei toiselle kansalle anneta. Se on musertava kaikki ne muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun, mutta se itse on pysyvä iankaikkisesti.

  Islam on siis samankaltainen uskonto kuin Juutalaisuus, vain Jumala on vaihtanut nimeä.

  Ja juutalaisten julkaiseman Hakehila lehden sivuilla lukee maahanmuutosta näin;
  “Vaikka HIASin ensisijaisina avustuskohteina eivät olekaan enää juutalaiset, niin järjestö edelleen ilmoittaa nojaavansa toiminnassaan juutalaisiin arvoihin ja historian tuomaan kokemukseen vainoista ja pakenemisesta. Se pyrkii toiminnallaan takaamaan sen, ettei maailma enää ikinä käännä selkäänsä sortoa, väkivaltaa tai kansanmurhaa pakeneville ihmisille. Järjestössä todetaan ymmärrettävän paremmin kuin missään muualla, että vainotuilla ja sorretuilla ihmisillä tulee olla uskontoon, etnisyyteen tai mielipiteeseen katsomatta universaalinen oikeus pakolaisstatukseen ja sen tuomaan kansainvälisen lain suojaan maasta tai maanosasta riippumatta.”

  “Kun seuraa tämän päivän keskustelua esimerkiksi Afrikasta Eurooppaan heiveröisillä paateilla Välimeren yli pakenevien ihmisten auttamisesta, nousee oma historiamme vääjäämättä mieleen. Sen sijaan että keskityttäisiin siihen, miten ja missä tämän päivän pakolaisia voitaisiin järkevimmin auttaa ja miten heidät pystyttäisiin parhaiten integroimaan uuteen asuinmaahansa, niin esimerkiksi Suomessa, yhdessä maailman rikkaimmista maista, kaikki luovuus käytetään kehittämään erilaisia byrokraattisia esteitä ja tarkoitushakuisia tulkintoja pakolaiskiintiöistä, jottei maahamme vain tarvitsisi ottaa vastaan paria sataa henkensä hädässä paennuta pakolaista enemmän kuin aikaisempina vuosina. Toivoisi, että tältäkään osin ei unohdettaisi, mitä historiamme voi meille kaikille opettaa.”
  http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Muslimit eivät tiedä edes itsekään totuutta islamista , esim että Arabian heimot palvoivat satoja eri Jumalia ennen profeetta Muhamedia, yksi tunnettu Jumala jota palvottiin oli nimeltään allah, ja siis jo ennen kuin profeetta muhammed edes puhui siitä.

   Sikäläiset ihmiset ja heimot olivat jo ennen Muhammedia pahasti eksyneet omaan sisäsiittoiseen typeryyteensä, ja se mitä Muhammed teki oli vain kanavan luominen heille ja tekosyy Arabeille soveltaa vuosisatoja vanhaa pakanallista ja silminähden henkisesti sairasta väkivallan kulttuuria ja ihannointia, Muhammed siis loi Islamin ikäänkuin mittatilaus työnä antaakseen niille sekopäille uskonnon jonka varjolla he voivat jatkaa sisäsittoista sekopäisyyttään niin kotimaassaan kuin käydä sen nimissä verisiä valloitus/teurastus valloitus sotia .

   Kun ne heimot siellä ennen Islamia kokivat ettei muut ota heitä vakavasti, ja myös toisaalta ei ollut mitään sopivaa,hyväksyttävää tekosyytä eikä filosofiaa minkä varjolla he
   voisivat jatkaa pakanallista väkivallan kulttuuriaan, se piti luoda. Ja senhän pedofiili Muhammed tekikin, loput tiedämmekin ja sama meno jatkuu tänäkin päivänä esim Suomessa jossa
   raiskaavat naisia ja muuta pakanallista alkukantaista .

   Islam on täysin 100% feikki uskonto ,luotu vain ja ainostaaan antamaan tekosyy näille eläimille jatkaa heidä sairaita heimo perinteitään ja sen varjolla ” Allahin nimissä ” valloittaa ja levittää tätä sontaa ympäri mailman. Valitettavasti edes muslimit eivät tiedä tätä, heidät kun on lapsesta asti aivopesty siihen sairaaseen järjestelmään joka perustuu kaikki valheisiin.

   Tätä väkivaltaista Arabian heimojen pre islamistista kulttuuria ja perinteitä Suomen kusipää satanatistit SSS+tasavallan presidentti ym muut kusipäät Suomen tuhoajat siis tietoisesti tuovat tänne nyt kutsuen heitä tänne meidän elätettäväksi.

   Kun vähä älyiset ja sisäsiittoiset pakanat saavat Suomen on sana Suomi vain pelkkä muisto,uusi sivilisaatio nousee tänne Suomeen ja se on sama pakanallinen jota Arabian heimot harrastivat jo kauan aikaa ennen profeetta Muhammedia, Orwellimaista,väkivallan sävyttämää idiotismia jossa lapsia raiskataan ja naiset käsketään pitämään kaiken peittävää huntua koska Arabian mies heikkona ei kestä sitä että näkisi naisen .

   Plusääni(6)Miinusääni(1)
 7. Valkoisen kansan pahin vihollinen on sionisti.

  Sionistit pitää ohjata ystävällisesti, mutta päättäväisesti omaan maahansa. Netanyahu on jo valmiiksi rakentamassa täydellisen muurin (The Perfect Wall) sionistien maan ympärille. Sinne lähetämme turvaan oman kansansa keskuuteen kaikki maailman sionistit.

  Ja sen jälkeen simsalabim meillä ei ole enää ongelmia. Huolehdimme itse kansallisesti omasta kansastamme, teemme kauppaa omilla ehdoillamme, ehdoista muiden kanssa sopien. Työllistämme ja koulutamme oman kansamme. Emme elä velaksi emmekä elätä lukutaidottomia kolmannen maailman kansalaisia.

  Tuemme miljardeilla oman kansan syntyvyyttä ja näin kahdessakymmenessä vuodessa hoidamme kaikki ongelmat kuntoon.

  Rajamme ovat avoinna niille ihmisille, jotka tulevat maahamme lomalle tai työhön, kunhan he toimivat siten, että oma kansamme elää turvassa ja taloudellisesti hyvinvoivana. Jos tarvitsemme työvoimaa, sallimme sen tulla ja maksamme sille hyvin, mutta kansalaisuutemme saa vain sen arvoiseksi osoittautunut.

  Silloin meidän ei tarvitse arvostella muita eikä olla muita parempia, me olemme vain oma itsemme ja pidämme itsestämme huolta. Me voimme auttaa, jos avuntarvitsija on avun arvoinen.

  Kansamme on yhtenäinen ja seisoo kansana yhtenäisesti maansa takana.

  Maa on turvallinen, taloudellisesti itsenäinen, ja aseellisesti vahva ja puolustaa tarvittaessa itseään.

  Tämä maa ei tarvitse eikä suvaitse sionisteja.

  Plusääni(9)Miinusääni(4)
  1. Harhanäkyjä. Jumala puuttuu kokonaan (tie Isän yhteyteen on Jeesus Kristus eli syntien anteeksiantamus). Ilman Jeesustako ei ongelmia? Kaikki ongelmatko kuntoon?

   ”jumalattomain tie hukkuu” (Ps. 1:6);

   ”jumalattomien toivo hukkuu” (Snl. 10:28).

   Hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah.

   Nykyinen Suomen kansa on saatanalauma, kuten kaikkialta käy ilmi (jopa kirkoista tehty saatanan pesäkoloja – ja vihollisia ja rikollisia palvotaan). Ja YKSIN JEESUS KRISTUS on tie irti sydämessä hallitsevasta saatanasta:

   ”avaamaan heidän silmänsä, että he kääntyisivät pimeydestä valkeuteen ja saatanan vallasta Jumalan tykö ja saisivat uskomalla minuun (Jeesukseen) synnit anteeksi” (Ap. t. 26:18).

   Ei saatanalauma kykene poistamaan ongelmia vaan tuo ne. Kaikki ne. Kaikki tuhoutuu. Mitä enemmän saatanalaumaa kiillotetaan, sitä nopeammin kaikki hukkuu…

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
   1. Laurio olet Juutalaisten eliittien kätyri. Tarkemmin analysoituna, toteutat okkultista metodia ,revelation of the method, josta löytyy kiinnostuneille tietoa paljonkin eri sivuistoilta,esim tämä:

    http://www.wakingtimes.com/2015/07/13/revelation-of-the-method-predictive-programming-and-the-prime-directive/

    Olen tarpeeksi valveilla nähdäkseni että olet täällä töissä, ja työsi on yksinkertaisesti ohjelmoida ihmisten alitajuntaa kirjoituksillasi. Olkaa ihmiset hyvin varovaisia Laurion syöttämistä asioista, voisi magneettimediakin vähän miettiä onko Laurion toiminta täällä asiallista.

    Plusääni(4)Miinusääni(11)
    1. Tärkeää lisätietoa täällä (must read!):

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.0

     Jos nimetön nimimerkki haluaa käydä taisteluun minua vastaan, niin perehtyköön tähän:

     Filminpätkään liittyy hieman vertauskuvallisuutta: sikari suupielessäni kuvaa Jumalan sanaa, jota sydämeni suu imee.

     Filmin loppukommentti kuuluu näin: ”In the world there are two kinds of people, my friend, those with loaded guns and yhose who dig… you dig”, siis:

     ”Maailmassa on kahdenlaisia ihmisiä, ystäväni, niitä, joiden aseet ovat ladatut, ja niitä, jotka kaivavat … sinä kaivat”.

     Minun aseeni on ladattu. Sydämessäni on siis Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus; sydämessäni on Jumala.

     Nimimerkki kaivaa. Helvetinmontun itselleen.

     You dig.

     Plusääni(9)Miinusääni(2)
     1. Luulisi jo ihmisten tajuavan tämän Laurion eliitin kätyriksi. Huomaahan sen, että hän on lähinnä saarnaamassa kuinka kaiken kurjuuden pitääkin tulla ja rääväsuisesti nimittelee kanssakeskustelijoita.

      Jos hän jotain holojuttuja on paljastanut niin on vanha kikka saada uskottavuutta kertomalla osittain totta.

      PS. Lauriolle: Oikeat miehet ei tarvi edes asetta, jotta kaltaisesi liero hiljenee, v*tun pelkuri!

      Plusääni(5)Miinusääni(10)
     2. Minusta tässä ei ole yhtään aihetta hahatella Laurio, teet täällä työtäsi joka on esivalmistella Suomalaisia siihen väkivaltaiseen tyranniaan ja tuhoon jota eliitti haluaa toteuttaa, ja näin kas ihminen nimeltä Vesa-Ilkka Laurio ilmestyy magneettimediaan julistamaan tätä teille tarkoitettua/suunniteltua tuhoa, koska he haluavat kertoa siitä luonnollisesti etukäteen ( kuten on tapana ) kylvämällä siemenet ihmisten tajuntaan, toki Laurio höystää sitten tarinaa vielä pidemälle kertoen teille että olette saatanalauma ym sekä syyllistäen Suomalaisia sanoen että kaikki on heidän vikansa,saitte mitä tilasitte jne. Perin Juutalaista ajattelua laurio, elukat ,eläimet ,goymit saa oikeutetusti hävittää koska ovat niitä alempiarvoisia .

      Kertomalla ja toistamalla tätä Laurion julistamaa ilosanomaa saadaan ainakin osa kansasta hyväksymään, että niin sitten varmaan myös tulee käymään,( koska se meille ilmoitettiin jo etukäteen ) kyse on psykologisesta sodankäynnistä , lisäksi Laurio on tehnyt kovasti työtä että saisi Suomalaiset ajattelemaan ettei esivaltaa saisi vastustaa.

      Kirjoituksesi puhunevat sen puolesta että käytät tätä sananvapauttasi täällä pikemminkin sabotoivaksesi ihmisten mieliä .

      Lisäksi olen jo aiemminkin nähnyt miten ymmärtämätön on suhtautumisesi siihen kaikkeen joka on johtanut nykyisen kaltaiseen tilanteeseen, josta ajattelet että Suomalaiset ovat täysin syyllisiä kaikkeen mikä on johtanut tähän. Etkö näe että Jumala itse loi meidät sellaisiksi että olemme alttiita jatkuvalle pahan voimille, varsinkin kun se kaikki vaikuttaminen on alkanut jo syntymän jälkeen, toisinsanoen aivopesua , propagandaa, kehomme brutaalia myrkyttämistä joka tekee meidät niin tyhmiksi kuin myös henkisesti sokeiksi, emmekä myöskään tietantahtoen ole äänestäneet vuosikymmeniä poliitikkoa päättäjiksi jos olisimme ymmärtäneet että he ovat vilpillisiä eivätkä pidä lupauksiaan, ,noudata suomen lakia, yritä tehdä Suomesta hyvän yhteiskunnan, suojella Suomea jne. Meitä tavallisia suomen kansalaisia on petetty rankasti, ja sen ovat tehneet pahan voimat. Kukaan normaali Suomen perus kansalainen ei ole halunnut vaikuttaa mitenkään siihen että Suomi tuhoutuu, heitä on petetty ja todelliset syylliset ovat se pieni paha valta ryhmittymä joka on ulottanut lonkeronsa joka paikkaan. Väitän että Jumala on oikeudenmukainen ja haluaa ottaa huomioon sen että pahat voimat ovat eksyttäneet Suomalaisia, koska olemme Jumalan luotuina alttiita sellaiseen ja pahuus ja perkele johtavat tätä maanpäällistä esivaltaa. Jos jumala olisi luonut ihmisen sellaiseksi ettei meitä voisi manipuloida, huiputtaa, kemiallisesti tuhota ajattelukyvymme niin emme olisi nyt tässä sotkussa, silloin sionistit ym eivät olisi edes päässeet valtaan eikä mailma olisi niin täynnä pahuutta ja kärsimystä. Ymmärrätkö Laurio ? haukut meitä syyllisiksi , vaikka olemme uhreja, ja sen perään julistat miten Jumalan rankaisu tuhoamalla meidät on oikein. Ilmeisesti sinun Jumalasi on epäoikeudenmukainen sitten, sillä haluaisiko Jumala todella rankaista kollektiivisesti kaikkia Suomalaisia koska paholainen sai eksytettyä kansan lakeijoidensa avulla ?

      Tämä saatanalauma, kuten heitä kutsut ovat paholaisen eksyttämiä uhreja, jotka mielestäni ansaitsevat pikemminkin armoa ja johdatusta Jumalalta, apua ja siunausta hävittämään pahuuden lonkerot ja lopettamaan perkeleen valta ja ihmisten tuhoaminen niin Suomessa kuin koko mailmassa. Toki yhdyn siihen että kansalaiset ovat nyt hyvin pimennossa ja elävät väärin, tekevät syntiä, toteuttavat vääriä tekoja ja ylipäätään ovat eksyksissä, mutta onko se jokin ihme jos perkele lakeijoineen on häärännyt täällä meidänkin maassa pidempään kuin esim sinä ja minä olemme olleet täällä.

      Emme ansaitse tuhoa, vaan johdatusta,apua, pyhän hengen voimaa joka kirkastaa silmämme hiekasta, koska olemme itse perkeleen johdattimana kävelleet tähän kuoleman laaksoon ,koska olemme heikkoja typeryksiä joita on helppo johdattaa harhaan ja eksyttää ja sellaiseksi Jumala meidät loi.

      Uskon että Jumala kaikkivaltias on viisas ja armollinen yli ihmisen ymmärryksen, hän tietää ketä syyttää ja toki jo eksytetytkin saavat jossain vaiheessa vielä yhden mahdollisuuden .Kenen luulet Laurion antaneen perkeleelle oikeuden ja mahdollisuuden vaeltaa ja hallita täällä maan päällä ihmisiä ? Jos perkele tekee kaikkensa saadakseen ihmisen tai kokonaisen kansakunnan tuhottu ja eksytettyä, niin sillon Laurion mukaan ansaitsemme tuhomme, hmm empä usko että Jumala on kanssasi samaa mielt,ä sillä Jumala rakastaa myös syntisiä ja haluaa antaa armoa myös heille, Jeesuskin halusi auttaa murhaajia, prostituituja, etkö tunne Jumalan armoa Laurio ?

      Plusääni(10)Miinusääni(9)
     3. Jumala antaa armoaan jopa silloin kun ansaitsimme tekojemme tähden kokea Jumalan raivon.

      http://www.patheos.com/blogs/christiancrier/2014/09/14/top-7-bible-verses-showing-gods-mercy/

      Aika lukea raamattua uudestaan Laurio, minä kyllä annan anteeksi( koska tiedän miten Jumala arvostaa armoa ) , mutta aion kertoa miten asiat ovat, niin kauan kuin jaat täällä vääriä totuuksiasi.

      Missä on Laurion myötätunto ?

      Plusääni(9)Miinusääni(7)
     4. Kaikille Kristinuskon arvostelijoille ja halveksijoille : Miksi vihollinen hyökkää juuri Kristittyjä vastaan, jos kerran aito luterilainen Kristinusko (ei tekojen oppiin perustuvat lahkot) on vain huonoutta ja heikkoutta tms. ? Mistä tämä erityishuomio juuri Kristittyjä kohtaan tulee, jollei heitä nähdä uhkana ?

      ”Tunne vihollisesi” – Sun Tzu.

      Ohessa lainauksia talmudista :


      8. Sepher Or Israel 177b: Ota kristityt hengiltä; tapa heidät, niin miellytät Jumalaa kuin suitsuttaisit hänelle.

      59. Zohar III, 227b: Ainoa tarvittava uhri on se, että poistamme epäpuhtaat (= kristityt) keskuudestamme.

      60. Hilkoth Akum X,1: Kristityt joko käännytettävä tai tapettava.

      61. Zohar I 219b: Kristittyjen johtajat epäjumalanpalvelijoita, heidät on tapettava.

      62. Sanhedrin 46a: Rabbi M. sanoi, että Nooan perillinen, joka kiroaa Jumalan Nimen (Jahve) käyttämällä sen korviketta (Jeesus Kristus), on syyllinen ja hänelle tulee langettaa kuolemantuomio.

      63. Hilkoth Akum X,7: Missä juutalaiset ovat niskan päällä, siellä ei saa jättää yhtäkään epäjumalanpalvelijaa (= kristittyä) henkiin.

      64. Abodah Zarah 26a,b: Kristityt voidaan heittää kaivoon ja jättää sinne.

      65. Orach Chaiim 480 Hagah: “Aja, Jumala, ne, jotka eivät usko sinuun, pois vihassasi ja murskaa heidät kappaleiksi. Tuo pikaisesti kaikki epäuskoiset syytettyjen penkille. Tuhoa hetkessä kaikki valtakuntasi viholliset. Kitke arvottomat kansat kokonaan pois, hajota ja tuhoa ne. Tuhoa heidät! Tuhoa heidät heti, heti tällä hetkellä!”

      66. Hilkoth Akum X,2: Kristinuskoon kääntyneet juutalaiset tulee tappaa ja heitä on vainottava loppuun asti.

      67. Iore Dea 158,2, Hagah: Luopiot, jotka kääntyvät kristittyjen mielitekoihin ja palvontamenoihin, tulee surmata.

      68. Choschen Hammishpat 388,15: Ne, jotka antavat israelilaisten rahoja kristityille, on tapettava.

      69. Jalkut Simoni 245: Jokainen, joka vuodattaa kristittyjen veren, saa Jumalan hyväksynnän aivan kuin olisi uhrannut hänelle.

      70. Zohar I, 160a: Juutalaisten täytyy aina yrittää pettää kristittyjä. Juutalaisten täytyy vapautua heistä ja tulla heidän hallitsijoikseen.

      71. Zohar I, 25a: Epäjumalanpalvelijat (kristityt) on pyyhittävä pois maan päältä. Heidän muistonsa on hävitettävä.”

      Plusääni(16)Miinusääni(2)
    2. V.I.L., puhut etupäässä asiaa, mutta puheen sävysi on kitkerän, hermostuneen ja työlästyneen miehen. Ja kristinopissasi on tarkistamisen varaa. Yrität antaa luterilaiselle kirkolle kunniaa, vaikka luulisi sinun tietävän ja ymmärtävän, että siellä ollaan yhtä tuuliajolla kuin nk. vapaissa suunnissa.

     Pakko tässä on esittää kysymys, oletko disinformaatioagentti, jolla itsellään on paha ”nappiongelma”(huume-). Teetkö töitä valejuutalaisille turko-mongoleille? Onko tehtäväsi todella maaperän pohjustaminen tulevalle? verilöylylle maassamme?

     Lopeta räkyttäminen ja typerä esiintymistapasi, ja pukeudu auktoriteettiin luottamalla Jumalan sanaan ja käyttämällä sitä tämän kansan oikaisemiseen. Perkeleen tahto on, että jatkat entiseen tapaasi.

     Plusääni(5)Miinusääni(7)
 8. http://www.swg-hamburg.de/Personlichkeiten/Kultur_und_Gesellschaft/Linke_Antworten_auf_Koeln.pdf

  Pahin vihollinen on myös vasemmistolainen, sossu ja persu. Tässä saksalaisen vasemmiston vastaus Kölnin tapahtumiin. Mielenosoitus, jossa uhreja häväistään. Paroleissa on iskulaquseita kuten esim. ”Saksalaiset eivät voi olla uhreja” tai ”Ei enää koskaan Saksaa” tai ”Pakolaiset tervetulleita, rikkaruohot eivät”. Rikkaruoholla viitataan nimenomaan väärinajattelijoihin eikä suinkaan vääränlaisiin ”pakolaiisiin”. Tässäkin annetaan ymmärtää, että uhrit olisivat olleet juuri rikkaruoho-osastoa. Iskulauseet kertovat, että tavoitteena on Saksan tuho eli koko identiteetin juuriminen täysin ja väestön vaihto tai se, että sksalaiset ovat vain uudelleen ohjelmoitu pieni vähemmistö. Mielenosoitusta ja vastaavia haluavat tukea mys ay-liikkeet ja SPD. Jopa CDU-piirit. Kaiken kaikkiaan Kölnin ja muiden kaupunkien tapahtumista puhuvia vastaan tehdään niin fyysisiä kuin sanallisiakin hyökkäyksiä. Tässä mielenosoituksessa kiinnittää huomiota etenkin nuorten ja vanhempien naisten suuri määrä. Aggressiivisesti siis hyökätään uhreja vastaan ja vähätellään sarjaraiskauksia ja naisten ahdoistelua.

  Tuossa ylempää on puhe marseillelaisista ja historian vallankumouksista. Rankan vallankumouksen osalta muistamme, kuinka niin Webster kuin Ramsay kertovat yhteiskunnan halvaantumisesta. Se oli niin solutettu, että järjestysvalta ei kyennyt panemaan riehuvia kansanjoukkoja tai marseillelaisia kuriin. Kölnissä ja koko Saksassa virkakoneisto on väkivaltaisten mamujengien puolella ja esim. tuhoaa valvontanauhoja, jotta rikolliset saisivat jatkaa hyökkäyksiään saksalaisia vastaan. Koko yhteiskunta on luhistumassa kuin korttitalo tai muuntamassa muotoaan. Kuin perhosen toukka, jonka sisältä kuoriutuu parasiitti. Myös ihmisten joukossa on ryhmiä, jotka toimivat kuin parasiitit. Jotkut parasiitit säännöllisesti tuhoavat isäntäkulttuurinsa ja -yhgteiskuntansa. Muuttavat muuksi ja siis käytännössä henkisesti ja fyysisesti kuoleiksi. Tässä valkoisten kansakuntien kulttuurit tuhotaan ja väestö vaihdetaan. Väestöstä tehdään ala-arvoisia laadultaan ja orjia. Sama tuho on tosin vallalla muuallakin. Arabimaissa kaikki luhistuu kaaokseen ja mustan Afrikan maiden ei koskaan ole annettu nousta.

  Valeoppositio persut kylvävät riitaa ja kaaosta ja vihaavat todellisia toisinajattelijoita ja palvelevat juutalaisia. He naureskelevat ”suvakeille”, ikään kuin ihmiset olisivat valinneet vapaast esim. tuollaisen vasemmistolaiselukan osan. Todellisuudessa meno on kuion Pohjois-Koreassa. Kv. juutalaisuuden lonkerot määräävät kaikesta yhteiskunnissa ja ne ovat pakottaneet ihmisistä tuollaisia.

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
 9. http://carolynyeager.net/filthy-old-liars-testify-detmold-show-trial

  Günter Adam kirjoittaa muistelmissaan osuvasti Saksasta. Sodan jälkeen voittajat nostivat politiikan, median, oikeuslaitoksen ja armeijan johtoon ja virkakoneistoon joka alalle ja lukuisasti kaikille hakkinnon portaille luonteeltaan kaikkein viheliäisimmät ja surkeimmat tyypit, jotka usein oli nistettu hyvin alhaisilta palvelutasoilta, esim. armeijassa alhaisen sotilasarvon omaava psykopaatti saattoi nousta korkeaan asemaan jne. Tätä on ollut Saksa sodan jälkeen ja sama meno hieman vähemmän suoraviivaisesti ja peitellymmin muuallakin. Tämä osaltaan osoittaa voittajien (juutalaismafian) rikollisuuden ja tuhoamistavoitteet.

  Saksassa voittajat tuhosivat kaikki kirjat, jotka olivat ilmestyneet kansallissosialismin vallan aikana. Välittömästi ajanjaksosta oli aloitettava mielipuolinen valehtelu. On selvää, että saksalaiset pakotettiin tähän, kunmuualla maailmassa suurehko osa ihmisistä uskoo jo ennestään ainakin osan näistä valheista.

  Ernst von Salomon on yksi kurja, joka sai jatkaa intellektuellina, vaikka oli paljastunut saastakasaksi, joka ilmeisesti ei ollut edes saksalainen. Ysi kirjan Fragebogen valheista oli, että hän olisi omin korvin kuullut radiosta, että Saksan kansa ei olisi ollut arvoinen elämään. Todellisuudessa tämä on valhetta ja tuossa on selvästi kyse valehteluyrityksestä. Miksi muuten hän vakuuttaisi itse kuulleensa tämän? Muutenkin kirjassa herkullisesti on lähdetty valehtelemaan voittajien tarinoita kuin nuoleskelunomaisesti. Uskomattomin veto on myöntää hänen kauhistuttavan juutalaisen vaimonsa sanoneen saksalaisten olleen velvollisia maksamaan kansallissosialimsin ajasta. Maanpetturi Salomon paljastaa tienneensä jo sodan aikana koko sodan ratkaisseesta tietojen vuotoringistä ja reiteistä Sveitsiin jne. Canariksen petollisuudesta hän olisi tiennyt jo 1933. Mielenkiintoista, että Suomessa Sarastus-lehti on julkaissut monta ihailevaa kirjoitusta tästä (juutalaisesta?) maanpetturista. Von Salomon edustaa lehdelle mallikelpoista konservatiivia ja valioseimerkkiä ns. Konservativisesta vallankumouksesta. Todellisuudessahan siis koko tarina siitä, että Hitlerin mielestä Saksan kansan olisi oollut tuhouduttava ja valheet tuhotöistä ovat peräisin esim. Speeriltä, joka jätettiin henkiin juuri sen vuoksi, että olisi valehdellut kymmeniä vuosia juutalaisten käskyttämänä. Saksan kansa taisteli loppuun asti, koska vastassa oli hirvittävä vihollinen ja toisaalta sen vuoksi, että taistelussa oli mieltä ihmeaseiden ja yleistilanteen vuoksi ja koska kommunisteille antautuminen olisi merkinnyt välitöntä tuhoa. Myös FDR:n joukoille samasta syystä.

  Saksan tyuhosivat vain ja ainoastaan voittajat. Saksalaisten kohtalo ja kaikkienvalkoisten ilmeisesti sinetöitiin juuri v. 1945. Voittajat ne vaativat saksalaisia tuhoutumaan ja nyt oikein rajulla tahdilla. Sama saatanajoukko vaatii muiltakin kansakunnilta tuhoutumista. YTämä oli mahdollista Canaristen, Halderien ja vin Salomonien viheliäisyyden ja rikollisuuden ansiosta.

  Koska holohoax pyörii eikä mistään laeista enää piitata niin sen ja holohoax-prosessien tai väestönvaihtojen ja lain edessä samanarvosiuuden osalta, kaikki valta on selkeästi juutalaisen kansakunnan käsissä. Kaikkialla maailmassa. Kansakunnan sen vioksi, että siellä ei juuri kukaannouse holohoaxereita ja maailman tuhopajia vastaan. Hiljaisuus tässä yhteydessä merkitsee tuhoamisen puolesta toimimista.

  Plusääni(17)Miinusääni(3)
 10. Magneettimedia ei kerro tai tiedä tai usko mitä tapahtuu kun ihminen kuolee. Edellämainittu info puuttuu esim. Juutalais kysymyksestä ja ymmärrys Juutalaisten merkityksestä, kuoleman jälkeiseen elämään. Samoin sama tieto puuttuu myös 90% Juutalaisilta. Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala. Ei Aabrahamin ja Ismaelin, Iisak oli lupauksen perillinen Saarasta, Ismael oli orjattaren perillinen Haagarista. Siinä lyhyesti Juutalaisten ja Islamilaisten erosta. Suuressa ahdingossaan Juutalaiset rukoilivat Jumalaa antamaan heille lupaamansa Messiaan, Jumala antoi sen heille, jonka he 33 vuotta myöhemmin ristiinnaulitsivat.
  Saatana on koittanut koko Israelin ( Jaakobista ) olemassaolon ajan jo tunnetun n.2000 vuotta historian ajan tuhota koko Juutalaisen kansan milloin kenenkin maailman johtajan avulla. Samoin tämäkin media ylläpitää antiseminismiä, koska ei ymmärrä Juutalaisten merkitystä, mag.median väitteet eivät ole vääriä siintä ei ole kysymys päinvastoin enempikin tosia. Kysymys vaan on siintä, että Juutalaisten on rukoiltava Messias uudelleen takaisin, jolloin niinsanottu tuhatvuotinen valtakunta alkaa ja sen jälkeen kansojen ja ihmisten tuomiot jossa jokainen sanakin vaikuttaa ja ajatus. Saatanan tarkoitus on saada tavalla tai toisella tuhota Juutalaiset, että heitä ei olisi rukoilemaan Jeesusta takaisin. Siitä luku 1440000 ilmestyskirjassa kertoo. Raamatussa on kerrottu kaikki mikä maailmassa tapahtuu ihan loppuun asti. Ei Juutalaiset mitään Ihailtavia tai synnittömiä kansa ole ja heistä ei tykätä kovinkaan paljon, mutta kyllä heillä on Jumalan siunaus päällä hehän omistavat koko maailman ja darwin ym. tiede ovat Juutalaisten aikaansaannosta koko maailman historiasta. Juutalaisia on vaikea rakastaa, mutta Kristityillä on velvollisuus siunata Israelia. Niin kauan kuin ei ymmärrä siunata Israelia ei voi käsittää mihin maailma menee. Eli pähkinänkuoressa Mag.media jättää käsittelemättä kolikon toisen puolen – mitä kuoleman jälkeen. Juorualismi perustuu vain käsitykseen – elämä on se mikä näkyy ja kaikki loppuu kuolemaan. Mikäli näin olisi asiat olisivatkin ok, mutta jo luonnostaan ihminen ymmärtää, joku on tämän kaiken tehnyt ja sen käsittäminen puuttuu.

  Plusääni(2)Miinusääni(15)
  1. Harri Halkon kommentin johdosta, osa 1

   Kauheaa eksytystä Harri Halkon kommentti.

   Sana ”juutalainen” on Jeesuksen jälkeen tarkoittanut ulkokultailevia fariseuksia (saddukeukset sulautuivat fariseuksiin). He eivät ole mitään Jumalan siunattuja vaan kirottuja ja ”pilalleleikattuja” (Fil. 3:2). Valtakunta otetaan juutalaisilta pois (elleivät pelastu uskossa Jeesukseen Kristukseen, syntien anteeksiantamukseen):

   ”Sen tähden minä (Jeesus) sanon teille: Jumalan valtakunta otetaan teiltä pois – – Kun ylipapit ja fariseukset kuulivat nämä hänen vertauksensa, ymmärsivät he, että hän puhui heistä” (Matt. 21:43, 45). Juutalaiset ovat ulkona, kirottuja. Jumalan kansaa ovat, ja ovat aina olleet, kristityt (Vanhan testamentin aikaan eivät tällä nimellä, mutta asiallisesti – uskoivat alkuevankeliumin, 1. Moos. 3:15):

   ”Mutta te (kristityt) olette ’valittu suku, kuninkaallinen papisto, pyhä heimo, omaisuuskansa, julistaaksenne sen jaloja tekoja’, joka on pimeydestä kutsunut teidät ihmeelliseen valkeuteensa; te, jotka ennen ’ette olleet kansa’, mutta nyt olette ’Jumalan kansa’, jotka ennen ’ette olleet armahdetut’, mutta nyt ’olette armahdetut’” (1. Piet. 2:9-10).

   Osoitukseksi siitä, että nykyjuutalaiset ovat fariseuksia, Talmudia (eivät Vanhaa testamenttia) pyhänä kirjanaan pitäviä ulkokultailijoita, muutama heidän oma todistuksensa:

   Universal Jewish Encyclopedia 1943, kohta ”Pharisees”: ”Juutalainen uskonto, sellaisena kuin se nykyisin on, on tullut läpi vuosisatojen suoraan fariseuksilta. Heidän johtavat ajatuksensa ja metodinsa saivat ilmaisunsa hyvin laajassa kirjallisuudessa, josta hyvin suuri osa on yhä olemassa. Talmud on tuon kirjallisuuden laajin ja tärkein yksittäinen osa.”

   Jewish Encyclopedia 1905, luku ”Pharisees”: ”(Vuonna 70 j.Kr. tapahtuneen temppelin tuhoamisen jälkeen) fariseukset ohjasivat juutalaista elämää; koko juutalaisuuden historia rakennettiin uudelleen farisealaiselta näkökannalta. – – Farisealaisuus muovasi juutalaisuuden luonteen ja juutalaisen elämän ja ajatustavan näihin päiviin asti.”

   Rabbi Dr. Finkelstein: “Farisealaisuudesta tuli talmudismia, talmudismista tuli keskiaikaista rabbinismia ja keskiaikaisesta rabbinismista tuli modernia rabbinismia, mutta läpi kaikkien näiden nimenmuutosten, väistämättömien tapojen muutosten ja lain säätöjen muinaisten fariseusten henki säilyi muuttumattomana” (Finkelstein: The Pharisees – The Sociological Background of Their Faith, s. xxi).

   Rabbi Ben Zion Bokser: ”Tämä ei ole mikään harvinainen käsitys, ja sitä esiintyy aika ajoin niin juutalaisten kuin kristittyjen keskuudessa – että juutalaisuus on heprealaisen Raamatun uskonto. Se on tietenkin väärä käsitys. Juutalaisuus ei ole Raamatun uskonto” (Bokser: Judaism and the Christian Predicament, 1967, s., 59, 159).

   Rabbi Yeckiel Eckstein: “Juutalaisuudessa suullinen traditio, sellaisena kuin on kehittynyt vuosisatojen ajan ja sellaisena kuin sen säännökset on koottu Talmudiin ja myöhempien rabbien kommentaareihin, värittää juutalaisten käsityksen kirjoitetusta sanasta ja hahmottaa sen sisällön” (Eckstein: What you should know about Jews and Judaism, s. 44). “Suullinen traditio” (tai “suullinen laki”) on juutalaisten väite, että Siinain vuorella Jumala antoi heille (Mooseksen kautta) erikseen vain heille tarkoitetun suullisen lain.

   Juutalainen Herman Wouk: ”Talmud on tähän päivään asti ollut juutalaisen uskonnon sydänveri. Mitä tahansa lakeja, tapoja tai seremonioita noudatammekaan – olimmepa ortodoksijuutalaisia, konservatiiveja, reformijuutalaisia tai vain ajoittaisia sentimentalisteja – me noudatamme Talmudia. Se on yhteinen lakimme” (Wouk: This is my God: The Jewish Way of Life, 1959, s. 181).

   Juutalainen Michael Rodkinson: ”Nykyajan juutalainen on Talmudin tuote” (Rodkinson englanniksi kääntämänsä Talmudin sivulla XI).

   Rabbi Morris N. Kertzer: ”Talmud on lain ja opin käsikirja. Se on oikeudellinen lakikokoelma, joka muodostaa juutalaisen uskonnollisen lain perustan, ja se on oppikirja, jota käytetään rabbien koulutuksessa” (Kertzer: ”What is a Jew?”, Look Magazine 17.6.1952).

   Talmud, Gittin 60b, ilmoittaa, että Jumala teki liiton Israelin kanssa suullisen lain (nyk. Talmudin) nojalla (ei siis kirjoitetun Raamatun sanan nojalla).

   Talmudin saksantaja Lazarus Goldschmidt käännöksensä esipuheessa: “Suullinen oppi” (Talmud) on Kaikkivaltiaan Isän suusta tullut.” Goldschmidt toteaa myös, että Talmudia käytetään kouluissa ja kodeissa ja että se on juutalaisen kansan elinhermo.

   Mizbeach Hazzahabh V (rabbi Salomon ben rabbi Mordechai): ”Mikään ei ole pyhän Talmudin yläpuolella.”

   Talmud, Erubin 21b: Rabbien käskyt ovat tärkeämpiä kuin Raamatun käskyt. Se, joka rikkoo rabbien käskyjä vastaan, on ansainnut kuoleman, ja häntä rangaistaan keittämällä häntä kiehuvassa ulosteessa helvetissä.

   Talmud ilmoittaa kohdassa Gittin 57a, että Jeesusta keitetään kiehuvassa ulosteessa helvetissä.

   Jeesus sanoo fariseuksista ja siten myös nykyjuutalaisista:

   ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. Mutta minua te ette usko, sen tähden että minä sanon totuuden. Kuka teistä voi näyttää minut syypääksi syntiin? Jos minä totuutta puhun, miksi ette minua usko? Joka on Jumalasta, se kuulee Jumalan sanat. Sen tähden te ette kuule, koska ette ole Jumalasta” (Joh. 8:44-47).

   Jos juutalaiset eivät ole Jumalasta, heillä ei mitenkään voi olla ”Jumalan siunaus päällä.”

   Juutalaisten ”kuoleman jälkeinen elämä” on helvetti, elleivät tule kristityiksi uskossa Jeesuksen Kristuksen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen:

   Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon? (Matt. 23:33);

   ”joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen” (Mark. 16:16).

   Kaikki, myös juutalaiset, pelastuvat vain uskossa Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen, hänen meille hankkimaansa syntien anteeksiantamukseen. Paavalikin toteaa, että juutalaisista pelastuu vain ”jäännös”, ne, jotka uskovat Kristuksen ja hänen lunastustyönsä:

   ”Mutta Esaias huudahtaa Israelista: ’Vaikka Israelin lapset olisivat luvultaan kuin meren hiekka, niin pelastuu heistä vain jäännös’” (Room. 9:27).

   Tuo ”jäännös” ovat valitut, siis Kristuksessa pelastuneet juutalaiset:

   ”Mitä Israel tavoittelee, sitä se ei ole saavuttanut, mutta valitut ovat sen saavuttaneet; muut ovat paatuneet” (Room. 11:7).

   Ei ole juutalaisten yleistä kääntymystä. Vain pieni jäännös, joilla on Jeesus Kristus Vapahtajanaan, pelastuvat. Kääntymistä kristinuskoon tapahtuu koko ajan siellä täällä, aivan kuten ei-juutalaistenkin keskuudessa:

   ”Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa (kuin Jeesuksessa Kristuksessa); sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman” (Ap. t. 4:12).

   Kuten yllä todettiin, Jumalan kansaa ovat aina olleet vain ne, jotka uskovat Jumalan lupauksen syntien anteeksiantamuksesta (Vanha testamentti) tai Jumalan jo toimittaman syntien anteeksiantamuksen (Uusi testamentti).

   Kun syntiinlankeemus tapahtui, Jumala heti antoi lupauksen syntien anteeksiantamuksesta:

   ”Ja minä panen vainon sinun (käärmeen eli perkeleen) ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä (= Jeesuksen Kristuksen) välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän” (1. Moos. 3:15).

   Tämä on evankeliumi. Jumala lupaa tässä Vapahtajan, joka polkee rikki perkeleen pään eli hankkii syntien anteeksiantamuksen. Tämä tapahtui, kun Jeesus Kristus suoritti lunastustyönsä Golgatan ristillä (”kantapäähän pistäminen” on Jeesuksen joutuminen kuolemaan ristillä). Aadam ja Eeva olivat ensimmäiset kristityt, kun he uskoivat Jumalan antaman alkuevankeliumin.

   Vanhan testamentin aikana uskottiin luvattuun Jeesukseen, Uuden testamentin aikana uskotaan jo tulleeseen Jeesukseen. Kumpikin usko on aivan samaa pelastavaa uskoa, uskoa syntien anteeksiantamukseen. Kristillinen kirkko on siis ollut olemassa heti Aadamista ja Eevasta lähtien.

   Plusääni(13)Miinusääni(1)
  2. Harri Halkon kommentin johdosta, osa 2

   Tuo ”kristillinen” kirkko (Jumalan lupauksessa uudestisyntyneet) oli se, joka oli ”Jumalan kansa” Vanhan testamentinkin aikana. Mooses oli kristitty (kuten jo hänen kirjoittamansa 1. Moos. 3:15 osoittaa):

   ”Ja hän (Jeesus) nalkoi Mooseksesta ja kaikista profeetoista ja selitti heille, mitä hänestä oli kaikissa kirjoituksissa sanottu” (Luuk. 24:27). Vanha testamentti kokonaisuudessaan todistaa Jeesuksesta; hän on VT:ssa kuin ”kapaloissa”;

   ”Te (so. juutalaiset) tutkitte kirjoituksia (so. Vanhan testamentin kirjoituksia), sillä teillä on mielestänne niissä iankaikkinen elämä, ja ne juuri todistavat minusta – – Sillä jos te Moosesta uskoisitte, niin te uskoisitte minua; sillä minusta hän on kirjoittanut” (Joh. 5:39, 46).

   Aabraham oli kristitty:

   ”Aabraham, teidän isänne, riemuitsi siitä, että hän oli näkevä minun (Jeesuksen) päiväni; ja hän näki sen ja iloitsi” (Joh. 8:56).

   Aabraham sai ympärileikkauksen merkin kristillisen uskon merkiksi:

   ”Ja hän sai ympärileikkauksen merkin sen uskonvanhurskauden sinetiksi, joka hänellä oli ympärileikkaamatonna, että hänestä tulisi kaikkien isä, jotka ympärileikkaamattomina uskovat, niin että vanhurskaus heillekin luettaisiin; ja että hänestä tulisi myöskin ympärileikattujen isä, niiden, jotka eivät ainoastaan ole ympärileikattuja, vaan myös vaeltavat sen uskon jälkiä, mikä meidän isällämme Aabrahamilla oli jo ympärileikkaamatonna” (Room. 4:11-12).

   Aabrahan on siis vain niiden nykyisten ympärileikattujen (juutalaisten) isä, jotka ovat kristillisessä uskossa, Jeesuksessa pelastuneita.

   Fyysinen ympärileikkaus on uskon (sydämen ympärileikkauksen – perkele joutuu uskon vaikutuksesta kaikkoamaan sydämestä ja Pyhä Henki tulee tilalle) merkki:

   ”Sillä ei se ole juutalainen, joka vain ulkonaisesti on juutalainen, eikä ympärileikkaus se, joka ulkonaisesti lihassa tapahtuu; vaan se on juutalainen, joka sisällisesti on juutalainen, ja oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus Hengessä, ei kirjaimessa; ja hän saa kiitoksensa, ei ihmisiltä, vaan Jumalalta” (Room. 2:28-29).

   Alussa mainittu ”pilalleleikatut” juutalaisten laatusanana johtuu siitä, että he kantavat lihassaan ympärileikkauksen merkkiä, vaikka ovat luopuneet sen merkityksestä, sydämen ympärileikkauksesta eli Jumalan lupaamaan ja toimittamaan uskosta syntien anteeksiantamukseen. He ovat siis pilalla.

   Jumalan kansaa (kristittyjä) olivat siis Vanhan testamentin aikana ”juudalaiset”, so. Juudan heimon, kansan ja valtakunnan jäsenet. He olivat juudalaisia, eivät ”juutalaisia” (oikea suomennos Vanhassa testamentissa olisi ”juudalaiset”).

   ”Juutalaiset” ovat kokonaan toinen asia kuin juudalaiset. He ovat Jumalan sanasta luopuneita perkeleen lapsia, kuten heidän Talmudinsa osoittaa. Talmud oli Jeesuksen ajan ”perinnäissääntö”, ja Jeesus ilmoitti sen tekevän Jumalan sanan tyhjäksi:

   ”Te (juutalaiset) teette Jumalan sanan tyhjäksi perinnäissäännöllänne, jonka olette säätäneet” (Mark. 7:13).

   Juutalaiset ovat edellä mainittuja fariseuksia, ulkokultailijoita. Heidän lahkonsa syntyi Baabelin vankeuden aikana 500-luvulla e.Kr. He laativat – vesittääkseen ja kiertääkseen Jumalan sanan – siellä mainittua perinnäissääntöään, joka on nykyisten juutalaisten pyhä kirja Talmud.

   Jeesuksen ajan juutalaiset olivat näitä fariseuksia (osa heistä tuli Jeesuksen vaikutuksesta Jeesuksen opetuslapsiksi). Saddukeukset sulautuivat fariseuksiin, ja niin Jeesuksesta lähtien ”juutalaiset” ovat tarkoittaneet perkeleen kansaa (Joh. 8:44), eivät Jumalan kansaa, joita aina ovat olleet kristityt.

   Ei Jeesus (Messias) tule uudelleen takaisin perustamaan mitään maanpäällistä ”tuhatvuotista valtakuntaa.” Kun Jeesus palaa, silloin tapahtuu tuomio, viimeinen tuomio (esim. Matt. 25:31-46). Hän voi palata nyt hetkenä minä hyvänsä.

   Jeesus ilmestyi juutalaisillekin n. 2000 vuotta sitten, toimittaen heillekin syntien anteeksiantamuksen ja tien Isän luokse. Se tulisi vain uskoa. Silloin Jumala sovitti Jeesuksessa ”MAAILMAN itsensä kanssa” (2. Kor. 5:19), siis myös juutalaiset. Se tulisi vain uskoa – sitä on kristinusko, totuus. Jeesuksen lunastusteko koitui ”KAIKILLE IHMISILLE elämän vanhurskauttamiseksi” (Room. 5:18).

   Tuhatvuotisoppi on juutalaista messiasodotusta, kuten Lutherin ajan Tunnustuskirjatkin toteavat (Augsburgin tunnustus XVII). Oppia perustellaan Ilmestyskirjan 20. luvun jakeilla. Ilmestyskirja on näky (ilmestys). Näkyyn kuuluu vertauskuvallisuus, ja myös ”tuhat vuotta” Ilmestyskirjassa on vertauskuvallinen luku. Mainittu Ilmestyskirjan 20. luku kuuluu seuraavasti:

   1. Ja minä näin tulevan taivaasta alas enkelin, jolla oli syvyyden avain ja suuret kahleet kädessään.

   2. Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi

   3. ja heitti hänet syvyyteen ja sulki ja lukitsi sen sinetillä hänen jälkeensä, ettei hän enää kansoja villitsisi, siihen asti kuin ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet; sen jälkeen hänet pitää päästettämän irti vähäksi aikaa.

   4. Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.

   5. Muut kuolleet eivät vironneet eloon, ennenkuin ne tuhat vuotta olivat loppuun kuluneet. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.

   6. Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta.

   7. Ja kun ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet, päästetään saatana vankeudestaan,

   8. ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka.

   9. Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin ja sen rakastetun kaupungin. Mutta tuli lankeaa taivaasta ja kuluttaa heidät.

   10. Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli- ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti.

   11. Ja minä näin suuren, valkean valtaistuimen ja sillä istuvaisen, jonka kasvoja maa ja taivas pakenivat, eikä niille sijaa löytynyt.

   12. Ja minä näin kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin; ja avattiin toinen kirja, joka on elämän kirja; ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan.

   13. Ja meri antoi ne kuolleet, jotka siinä olivat, ja Kuolema ja Tuonela antoivat ne kuolleet, jotka niissä olivat, ja heidät tuomittiin, kukin tekojensa mukaan.

   14. Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi.

   15. Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen.

   Jakeessa 1 mainittu enkeli kuvaa Jeesusta Kristusta. Vain hänellä on kuoleman ja helvetin avaimet. Tämän toteaa Ilmestyskirja itsekin:

   ”ja minä elän; ja minä olin kuollut, ja katso, minä elän aina ja iankaikkisesti, ja minulla on kuoleman ja tuonelan avain” (Ilm. 1:18).

   Vain Jeesuksella on voima sitoa kaikki viholliset, niin aineelliset kuin aineettomat. Jeesus teki tyhjiksi perkeleen teot (hänet sidottiin niissä, joissa Jeesus asuu):

   ”Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot” (1. Joh. 3:8).

   Evankeliumi mursi perkeleen vallan. ”Tuhat vuotta” siis alkaa Jeesuksesta. ”Tuhannen vuoden” jälkeen saatanana päästetään irti vähäksi aikaa, ja silloin tarkoituksena on koetella Jumalan lapsia (kuten nykyisin tapahtuu; uskoa puhdistetaan) ja tuoda julki, että epäuskoisten tuomio on heidän omaa syytään. ”Vähän ajan” jälkeen tulee viimeinen tuomio (jakeet 9 ja 12-15). ”Tuhat vuotta” on siis vertauskuvallinen luku, joka tarkoittaa koko Uuden testamentin aikaa Jeesuksesta viimeiseen tuomioon. Myös mainittu 144 000 Ilmestyskirjassa on vertauskuvallinen luku.

   Tässä kohdassa Raamattua ei saa tulkita kirjaimellisesti, kuten tuhatvuotisopin kannattaja virheellisesti tekevät. Ilmestyskirja on vertauskuvallinen kirja, näky.

   Tuhatvuotisoppi myös sotii muuta Raamattua vastaan. Puhuessaan maailmanlopun ajankohdasta Jeesus sanoi:

   ”Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin” (Matt. 24:36).

   Tuhatvuotisopin kannattajat ilmoittavat kuitenkin, että ainakaan tuhanteen vuoteen maailmanloppua ei tule. Näin he tekevät hengellisen rikoksen: tuudittavat ihmisiä väärään varmuuteen.

   Jae 4 puhuu uskovien sielujen hallitsemisesta taivaassa Kristuksen kanssa. Tämä jae kumoaa opin uskovien ruumiillisesta hallinnasta maan päällä. Raamattu ei missään ilmoita uskovien hallitsevan ajallisesti ja ruumiillisesti maan päällä ennen tuomiopäivää.

   Tuhatvuotisopin kannattajat puhuvat kahdesta vielä edessä olevasta Jeesuksen tulemuksesta, mutta Hebr. 9:28 ilmoittaa edessä olevan vain yksi Jeesuksen paluu, paluu tuomiolle:

   ”samoin Kristuskin, kerran uhrattuna ottaakseen pois monien synnit, on toistamiseen ilman syntiä ilmestyvä pelastukseksi niille, jotka häntä odottavat” (Hebr. 9:28).

   Uskovat myös nousevat ylös kuolleista vasta viimeisenä päivänä, toisin kuin tuhatvuotisopin kannattajat väittävät:

   ”Sillä minun Isäni tahto on se, että jokaisella, joka näkee Pojan ja uskoo häneen, on iankaikkinen elämä; ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä” (Joh. 6:40).

   Joh. 5:27-29 ilmoittaa sekä uskovien että epäuskoisten nousevan ylös yhtaikaa, uskovat pääsevät ikuiseen autuuteen ja epäuskoiset tuomitaan ikuiseen helvettiin.

   Plusääni(12)Miinusääni(1)
  3. Harri Halkon kommentin johdosta, osa 3

   Yleensä väitettä, että Jeesus ilmestyy lopunaikana juutalaisille Vapahtajana, perustellaan jakeilla Room. 11:25-26:

   ”Sillä minä en tahdo, veljet – ettette olisi oman viisautenne varassa – pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus – hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut, ja niin kaikki Israel on pelastuva, niin kuin kirjoitettu on: ’Siionista on tuleva pelastaja, hän poistaa jumalattoman menon Jaakobista’.”

   Jakeissa ei kuitenkaan puhuta juutalaisten yleisestä kääntymyksestä. Ilmauksessa ”kaikki Israel” sana ”kaikki” esiintyy vastakohtana sanalle ”osaksi” ja siis todella täytenä ”kaikkena”, joten jos ilmauksen todella tulkitaan tarkoittavan lihallista Israelia, silloin pelastuvia eivät olisi ainoastaan kaikki lopun aikoina elävät juutalaiset vaan myös kaikki jo kuolleet juutalaiset. Epäuskossa kuolleet juutalaiset nousisivat siis ylös ja kääntyisivät kristinuskoon, mikä on mieletön ajatus.

   Ilmaus ”kaikki Israel” tarkoittaakin hengellistä Israelia, Jeesuksessa pelastuneiden juutalaisten kokonaismäärää. Ilmaus ”kaikki Israel” on rinnasteinen ilmaukselle ”pakanain täysi luku”, mutta pakanain täysi luku ei tarkoita kaikkia lihan puolesta pakanoita vaan niiden pakanoiden kokonaismäärää, jotka pelastuvat uskossa Kristuksen sijaissovitukseen, siis valittujen pakanoiden kokonaismäärää. Siksi myös ”kaikki Israel” tarkoittaa Israelista valittujen kokonaismäärää.

   Tuossa raamatunkohdassa Paavali myös ilmaisee tavan, jolla ”kaiken Israelin” pelastuminen tapahtuu. Edeltävissä jakeissa (jakeesta 11 lähtien) Paavali puhuu niitä pakanakristittyjä vastaan, jotka luulivat, että koko Israelin kansa oli paadutettu ja hylätty. Heille hän sanoo, että Israelin paatumus on vain osittainen, kestäen vain siihen asti kuin pakanoiden täysi luku on sisälle tullut, JA NIIN (kai huutoos, tällä tavalla; siis niin, että paatumus on osittainen) ”kaikki Israel”, siis se Israel, joka uskoo Kristukseen eikä ole paatunut, pelastuu. Juutalaisia tulee siis kääntymään niin kauan kuin pakanoita kääntyy.

   Pakanoita taas kääntyy maailman loppuun asti: ”Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu” (Matt. 24:14), joten juutalaisiakin pelastuu maailman loppuun asti. Armo on yhtäläinen pakanoille ja juutalaisille maailman loppuun asti, eikä tuo raamatunkohta muuta ilmaise.

   Raamatunkohta on nähtävä myös laajemmassa kontekstissa (luvut Room. 9-11), jossa Paavali nimenomaan tuo esiin, että lihallisesta Israelista pelastuu vain vähäinen jäännös (Room. 9:27), ja tuo jäännös ovat valitut, siis Kristuksessa pelastuneet juutalaiset (Room. 11:7), kuten yllä jo todettiin. Jakeessa Room. 11:32 Paavali toteaa vielä, että Jumala on sulkenut KAIKKI tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi. Pelastuminen uskossa Jeesuksen sijaissovitukseen on siis yhtäläisesti avoinna niin juutalaisille kuin pakanoille maailman loppuun asti.

   Siitä seuraa, että evankeliumia on saarnattava sekä pakanoille että juutalaisille maailman loppuun asti. Pelastuminen on vain Kristuksessa. Uudessa testamentissa Israel tarkoittaa hengellistä Israelia, kristillistä kirkkoa (gal. 3:28; 6:14-16; Kol. 3:11; Room. 10:12).

   Vuonna 70 j.Kr. Rooman asevoimat tuhosivat Jerusalemin ja temppelin, ja juutalaiset karkotettiin pitkin maailmaa. Heillä ei ole mitään erityisasemaa Jumalan edessä. Jumalan lapsia ovat kaikki todelliset kristityt, hengellinen Israel. Fyysisestä Jerusalemista ja Israelista Raamattu toteaa:

   ”Katso, ’teidän huoneenne on jäävä hyljätyksi’” (Matt. 23:38);

   ”jos heidän hylkäämisensä on…” (Room. 11:15);

   ”Mutta jos te käännytte pois minusta, te ja teidän lapsenne, ettekä noudata minun käskyjäni ja säädöksiäni, jotka minä olen teille antanut, vaan menette ja palvelette muita jumalia ja kumarratte niitä, niin minä hävitän Israelin siitä maasta, jonka olen antanut heille, ja temppelin, jonka minä olen pyhittänyt nimelleni, minä heitän pois kasvojeni edestä; ja Israel tulee sananparreksi ja pistopuheeksi kaikille kansoille” (1. Kun. 9:6-7).

   Kaikki Vanhan liiton lupaukset täyttyivät jo Kristuksessa:

   ”Sillä niin monta kuin Jumalan lupausta on, kaikki ne ovat hänessä ”on”; sen tähden tulee hänen kauttaan myös niiden ’amen’ (2. Kor. 1:20).

   Jeesus itse on lain ja profeettojen (Vanhan testamentin) täyttymys:

   ”Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään” (Matt. 5:17).

   Nykyjuutalaiset ovat ”vihan astioita” (Room. 9:22), joista Uusi testamentti varoittaa:

   ”jotka (so. juutalaiset) tappoivat Herran Jeesuksenkin ja profeetat ja ovat vainonneet meitä, eivätkä ole Jumalalle otollisia, vaan ovat kaikkien ihmisten vihollisia, kun estävät meitä puhumasta pakanoille heidän pelastumiseksensa. Näin he yhäti täyttävät syntiensä mittaa. Viha onkin jo saavuttanut heidät, viimeiseen määräänsä asti” (1. Tess. 2:15-16).

   Juutalaisilla ei ole todellista Jumalaa:

   ”Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään” (1. Joh. 2:23).

   Juutalaisilla ei ole mitään etua Jumalan edessä:

   ”Mutta nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, on ilmoitettu ilman lakia, se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, jotka uskovat; sillä ei ole yhtään erotusta. Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa” (Room. 3:21-24). Jos ei ole yhtään ”erotusta”, silloin juutalaisilla ei ole mitään etuja Jumalan edessä.

   Mitä ilmaukseen ”Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala” tulee, sillä tarkoitetaan Jeesuksessa ikuisesti eläviksi tulleiden kristittyjen Jumalaa, ei juutalaisten fariseusten Jumalaa:

   ”Mutta mitä kuolleitten ylösnousemukseen tulee, ettekö ole lukeneet, mitä Jumala on puhunut teille, sanoen: ’Minä olen Aabrahamin Jumala ja Iisakin Jumala ja Jaakobin Jumala’? Ei hän ole kuolleitten Jumala, vaan elävien” (Matt. 22:31-32). Aabrahan, Iisak ja Jaakob elävät yhä.

   ”Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä” (Joh. 3:36).

   Mitä siihen tulee, että juutalaisia on vieroksuttu kautta historia, niin syynä siihen on yllä kuvattu perkeleellisyys ja rikollisuus, joilla he pyrkivät alistamaan ja tuhoamaan isäntäkansansa (esim. heidän velkaperusteinen raha- ja pankkijärjestelmänsä nykyisin, joka tuhoaa jo koko maailmaa).

   Ja mitä siihen tulee, että juutalaiset rukoilisivat Messiaan uudelleen takaisin”, niin Jumala EI kuulu katumattomien syntisten rukouksia:

   ”Me tiedämme, ettei Jumala kuule syntisiä” (Joh. 9:31).

   Ja mitä siihen tulee, että juutalaisilla olisi ”Jumalan siunaus päällä, hehän omistavat koko maailman ja darwin ym. tiede ovat juutalaisten aikaansaannosta”, niin juutalaisilla on maailmanvalta, koska perkele, joka heitä hallitsee (Joh. 8:44), on heitetty juuri tänne maan päälle (vain kristittyjen sydämistä hänet on heitetty pois):

   ”Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa” (Ilm. 12:9).

   Perkele on TÄMÄN MAAILMAN ruhtinas, Joh. 12:31; 14:30; 16:11. Ja osoittaahan se, että perkele tarjosi Jeesukselle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston, jos Jeesus lankeaa hänen eteensä, että perkele on tämän maailman ruhtinas. Tosin perkele on Jumalan vallassa, onhan perkele vain luotu enkeli, langennut enkeli. Darwinin kehitysoppi on suuri huijaus (kuten kaikki juutalainen ”tiede”; kumpuaahan se perkeleestä, Joh. 8:44). On vain yksi ihmisrotu. Kaikki ovat Aadamin, ensimmäisen ihmisen, jälkeläisiä, ja Aadam eli n. 6000 vuotta sitten.

   Juutalaiset eivät ole siunattuja vaan kirottuja (jos eivät käänny kristityiksi), hehän ovat ”isästä perkeleestä” (Joh. 8:44), ja Raamattu sanoo:

   ”Sitten hän (Kuningas Jeesus Kristus) myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: ’Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä. Sillä minun oli nälkä, ja te ette antaneet minulle syödä; minun oli jano, ja te ette antaneet minulle juoda; minä olin outo, ja te ette ottaneet minua huoneeseenne; minä olin alaston, ja te ette vaatettaneet minua; sairaana ja vankeudessa, ja te ette käyneet minua katsomassa.’ – – Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen” (Matt. 25:41-43, 46).

   Juutalaiset eivät kunnioittaneet Jeesusta vaan tappoivat hänet ja nyt opettavat, että Jeesusta keitetään kiehuvassa ulosteessa helvetissä, kuten yllä todettiin.

   ”Jos joku ei pidä Herraa rakkaana, hän olkoon kirottu” (1. Kor. 16:22).

   Aiheeseen liittyy myös seuraava keskustelu (osa siitä) toisaalla:

   http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.0

   Plusääni(15)Miinusääni(1)
  4. Halko hei! Siunaa sitten Juudan ja Jaakobin jälkeläisiä äläkä turko/mongolialaista perkelekansaa, jossa ei ole molekyylin vertaa Abrahamin verta. Alkuperäiset fariseukset sentään olivat Jaakobin sukulaisia, mutta heidän kazaarikäännynnäisensä eivät yhtään. Kamaan, kamaan, Harri.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 11. Jahas, uus-natsi-sivusto löytyi. Kiitos propagandasta, onneksi tämä paikka ei ole kovin suosittu.

  Plusääni(1)Miinusääni(5)
  1. Valittevasti ei ole vielä niin suosittu kuin monet muut. Tämä on kuitenkin paljon laadukkaampi sivusto kuin monet suositummat mamu kriittiset sivustot, vaikka se ehkä lukija määrissä näykkään.

   Näkeehän sen facebookissa kun kirjoittaa asiallisesti faktaa monkulttuurisuuden taustasyistä ja pankkijärjestelmästä saa yleensä sen 1-10 tykkäystä, mutta samalla joku känninen öyhytys ”keenereistä” saa satoja tykkäyksiä.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 12. Dokumentti Kryptojuutalaisista,

  https://youtu.be/TRcOz72kbVA

  Esim. valehtelu, pettäminen, varastaminen ja toisten hyväksikäyttö ihan ok tässä uskonnossa. Ja mieluummin piiloutuvat jonkun selän taakse, jos on olemassa vaara siitä, että jäävät kiinni ja joutuvat vastuuseen = Jews rule the world by proxy.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Jostain syystä suomeksi juutalaisista ei paljon muualla tämän sivuston lisäksi kirjoitella. MV-lehdessäkään ei ole enää viime aikoina paljon juutalaisista jostain syystä kirjoitettu…

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat