Selätä syöpä punajuuren avulla

Punajuuri on vanhastaan tunnettu terveellisenä ravinnonlähteenä, mutta uusimman tieteellisen näytön perusteella punajuuren avulla syöpä voidaan päihittää luonnollisesti. Osa terveysasiantuntijoista kutsuu menetelmää ”punajuurikemoterapiaksi”. Tieteellisissä tutkimuksissa on esiintynyt tapauksia, joissa on tapahtunut syövän remissio potilailla, joille on annettu suuria määriä punajuurta.

Juurikas tunnetaan parhaiten punaisesta väristään. Sitä on syöty sukupolvien ajan, sillä se sisältää runsaasti rautaa kuten myös kaliumia, fosforia, kalsiumia, rikkiä, magnesiumia, jodia ja lukuisia muita hivenaineita. Tiettyjä alkuaineita esiintyy runsaasti vain punajuuressa, minkä vuoksi sillä on syöpää torjuva ja sairauksia ennaltaehkäisevä vaikutus.

Tiede osoittaa punajuuret hyödyt

Tri Alexander Ferenczin on tutkinut punajuurimehun hyödyntämistä syövän torjunnassa. Hän työskenteli Csomassa, Unkarissa Sisäsairauksien laitoksella 1950-luvun lopulla, ja hänen tutkimuksiaan siteerattiin paljon. Hän ei käyttänyt muita kuin raakoja, punaisia punajuuria. Tästä huolimatta syöpäpotilaiden tulokset olivat loistavia. Vuosikymmeniä myöhemmin hänen työnsä julkaistiin Australian Internationa Clinical Nutrition Review –lehdessä.

Yhteen tutkimuksista osallistui 50-vuotias mies, joka kärsi pahalaatuisesta keuhkokasvaimesta. Tri Ferenczi hoiti häntä punajuuren avulla. Kasvain katosi jo kuudessa viikossa. Neljän kuukauden kuluttua miehen paino oli noussut yli 9 kiloa. Verikokeiden perusteella hän oli parantunut.

Toiseen tutkimukseen osallistui potilaat, joista toinen kärsi eturauhassyövästä ja toinen kohdunrungonsyövästä. Tullessaan sairaalaan molemmat painoivat saman verran. Eturauhassyöpää sairastava mies sai punajuurta, mutta kohdunrunkosyöpäpotilaalle se ei soveltunut. Vaikka mies oli ollut vuoteenoma ja hänellä oli katedri, miehen katedri voitiin poistaa kuukauden kuluttua, ja pian hän kykeni jälleen kävelemään, ja hänen painonsa palasi ennalleen. Naispuolisen potilaan paino taas jatkoi putoamistaan. Vain kolmen kuukauden kuluttua kahden välillä oli yli kymmenen kilon ero.

Koska muilla rautapitoisilla ruoilla ei ole vastaavaa vaikutusta, punajuuren salaisuus voi piillä sen punaisessa värissä. Tri Ferenczi sekä hänen kollegansa tri S. Schmidt uskovat, että hivenaineet rubidium ja cesium ovat kriittisen tärkeitä.

He myös havaitsivat, että vaikka muut ruoat sisältävät rautaa, punajuuren rauta imeytyy parhaiten ihmiskehoon. Tutkijat epäilevät, että punajuuressa on jotain, joka edesauttaa raudan imeytymistä.

Koska punajuuri on juures ja terveydelle suotuisa raaka-aine, suurin etu on se, ettei haitallisia sivuvaikutuksia tarvitse pelätä. Parhain teho saavutetaan kun punajuurta nautitaan mahdollisimman vahvassa muodossa. Punajuurta on saatavilla useassa eri muodossa, joista punajuurijauhe lienee suosituin. Sitä myydään suurimmassa osassa terveystuotekaupoista.

Tavallinen annoskoko on 1 – 2 teelusikallista punajuurijauhetta. Jauhe sekoitetaan 2,3 desilitraan vettä ja 2,3 desilitraan tuoretta vihannesmehua. Heille, jotka kärsivät syövästä tällä hetkellä, suositellaan suurempia annoksia halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi. On syytä ottaa huomioon, että punajuurijauhe on vahvempaa ja väkevämpää verrattuna juomaan joka valmistetaan mehustamalla punajuuria.

Varoituksen sana: Punajuurimehun annostelussa on oltava tarkkana, sillä se tappaa syöpäsolut nopeasti. Syöpäpotilaiden tulee olla varovaisia ja tehdä yhteistyötä pätevän terveydenhoidon ammattilaisen kanssa, sillä myrkyt voivat lähteä liikkeelle niin nopeasti, ettei elimistö kykene neutraloimaan niitä. Osa luontaisia syöpähoitoja kannattavista suosittelee suorittamaan suoliston ja maksan puhdistuskuurin ennen punajuuritiivisteen nauttimista – jotta lopputuotteiden aiheuttamat terveysongelmat voidaan välttää.

Jotta syövästä voisi parantua lopullisesti, ruoansulatusjärjestelmän on oltava terve. Ei-toivottuja myrkkyjä ei kannata päästää elimistöön, kaikki tunnetason ongelmat tai muuten erittäin stressaavat elämäntilanteet on syytä ratkaista. Näitä ovat esimerkiksi hammasongelmat, infektiot ja liiallinen altistuminen elektromagneettiselle säteilylle.

 

Alkuperäinen artikkeli lähteineen: NaturalHealth365

Lue myös:

Punajuurimehu terveydeksi!
Punajuurimehu tehostaa kognitiivista suorituskykyä – yksikin annos vaikuttaa

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat