Siirtolaisliikehdintä Turkista Kreikkaan jatkuu; uusi maahanmuuttajien aalto tiedossa

Entistä massiivisempi siirtolaisvirta Turkista Kreikan kautta uhkaa jälleen eurooppalaismaita. Tämän taustalla on Turkin uhkaus häätää sen suurimmassa kaupungissa laittomasti majailevia ”pakolaisia” takaisin heille suunniteltuihin leireihin. Myös verorahoin ylläpidetyt valtamediat vaikenevat ”turvapaikanhakijoiden” liikkeistä kuin muuri. Kuinka varustaudumme tulevaa uhkaa vastaan?

Turkki häätää laittomat siirtolaiset Istanbulista

Arab News lehti uutisoi vastikään, että  Turkki olisi karkottamassa Istanbulista siellä laittomasti oleilevat syyrialaiset.

Lehden mukaan Turkissa on 3,5 miljoonaa syyrialaista pakolaista. Turkki ei ole myöntänyt syyrialaisilla maassaan virallista pakolaisstatusta vaan heille on suotu väliaikaisen suojelun perusteella Turkissa kelpaavia henkilötodistuksia.

Näkymä Istanbulista.
Näkymä Istanbulista.

Pakolaisten tulisi oleilla heille määrätyillä alueilla, mutta monet näistä eivät noudata sääntöä ja ovat siirtyneet luvattomasti Istanbuliin, joka on maan suurin kaupunki, mutta ei Turkin pääkaupunki.

Istanbulin kuvernööri on nyt antanut määräyksen, jonka mukaan kaupungissa laittomasti olevien syyrialaisten täytyy poistua karkotuksen uhalla kaupungista 20. elokuuta mennessä, esittää Arab News. Kaikki täysin paperittomat syyrialaiset palautetaan Syyriaan.

Todettakoon kuitenkin, että YK:n pakolaisjärjestön UNHCR:n mukaan Turkissa olisi yli 3,6 miljoonaa rekisteröitynyttä syyrialaispakolaista. Täytyy muistaa, että Turkissa on ”pakolaisia” myös Irakista ja Afganistanista, mitkä sisältynevät edellä mainittuun lukumäärään ”pakolaisista”.

Siirtolaisvirta Turkista Eurooppaan

Kuten edellisessä luvussa todettiin, Turkki on uhannut häätää sen suurimmassa kaupungissa laittomasti majailevia ”pakolaisia” takaisin heille suunniteltuihin leireihin. Tästä johtuen useat ”turvapaikanhakijoista” lähtevät nyt välimeren yli karkuun päämääränään vaeltaa Kreikan kautta Eurooppaan, aina Euroopan pohjoisen tietyille raukoille rajoille saakka.

Täten Suomi tulee saamaan mainitusta mahdollisesta väestönsiirrosta varsin kukkuraisen osansa.

Gatestone Instituutin raportin mukaan odotettavissa olisi mahdollinen uusi pakolaiskriisi, jolla Turkki on pelotellut Eurooppaa. Kreikkaan on jo alkanut saapua viimeaikoina yhä enemmän ”pakolaisia” Turkista. Koska viisumivapautta koskevat neuvottelut ovat katkenneet, voi Turkki periaatteessa milloin tahansa avata porttinsa päästääkseen ”pakolaisensa” Eurooppaan.

The Telegraph –lehden mukaan satoja henkilöitä on saapunut Turkista Kreikkaan joka viikko, huolimatta sopimuksesta Turkin ja Euroopan Unionin kanssa, jonka perusteella Ankara on saanut miljardeja EU:lta virran katkaisemisesta.

Pelottavinta tässä on se, että The Guardian -sanomalehden mukaan kyseessä olisi suurempi ”turvapaikanhakijoiden” vyörytys Eurooppaan, kuin vuonna 2015, mikä vyörytys tyrehtyi Turkin ja EU:n välillä solmittuun sopimukseen vuonna 2016. Turkin presidentin mukaan Euroopan unioni ei ole noudattanut sopimuksen ehtoja ja Turkki on saanut ainoastaan osan sovitusta rahallisesta tuesta, joka tarkoitettiin syyrialaisten avustustoimintaan.

GCM-sopimus ja sisäministeriön varautuminen raivaavat tietä Uudelle ”pakolaisvyörytykselle”

Koko Euroopan unionin kattava GCM-sopimus (Global Compact for Migration) eli kansainvälinen siirtolaissopimus ilmoitetaan olevan Yhdistyneiden kansakuntien laatima maahanmuuttoon sekä siirtolaisuuteen liittyvä asiakirja, joka hyväksyttiin YK:n yleiskokouksessa 19. joulukuuta 2018.

GCM-sopimuksella varmistetaan siirtolaisten oikeuksia, helpotetaan maahanmuuttoa ja kasvatetaan maahanmuuttajien määriä.

Sisäministeriön kolmen skenaarion suunnitelma varautumisena ”turvapaikanhakijoiden” tulvaan sen sijaan sallii valmiuksia luovuttaa estoitta Suomen valtion poliittisen Lähi-idän populaation etniskulttuurilliseksi kasvitarhaksi.

Koska Suomen poliittiset vallanpitäjät ovat Suomen osalta hyväksyneet GCM-sopimuksen, ja samalla sisäministeriö on valmentautunut kolmen skenaarion suunnitelmaan, näyttää nämä toimenpiteet tarkoittavan sitä, että viranhaltijat sekä poliittinen entiteetti Suomessa ovat olleet tietoisia jo pitkään tulevasta uudesta ”turvapaikanhakijoiden” siirrosta Eurooppaan. Tällä sopimuksella ja suunnitelmilla on ennakoitu tulevaa.

YK:n jäsenmaiden lisäksi GCM-sopimusta (kompaktia) on kannattanut myös Euroopan unioni. Vastaan äänesti viisi maata – Yhdysvallat, Unkari, Puola, Tsekki ja Israel – ja 12 äänesti tyhjää. Suomi siis kannatti kompaktia.

Suomalaisten täytyy varustautua ”turvapaikanhakijoiden” aaltoa vastaan

Valtamedia ei ole juurikaan uutisoinut yllä mainitusta uudesta pakolaiskriisistä, joka realisoituu ”turvapaikanhakijoiden” invaasiona Eurooppaan, siten myös Suomeen.

Suomen eduskunnan, hallituksen ja sisäministeriön varautumiset ovat linjassa globaalin eliitin pyrkimyksille jättiläismäisestä väestönsiirrosta poliittisen Lähi-idän alueelta Eurooppaan, joka itse asiassa tulisi tuhoamaan eurooppalaisen etniskulttuurillisen sekä yhteiskunnallisen struktuurin. Itse asiassa tämä tuhoutuminen on jo hyvässä vauhdissa.

Suomen poliittinen johtajisto, eriasteiset viranhaltijat sekä näitä kritiikittömästi tukeva valta eli valhemedia osoittavat ällistyttävää halpamaisuutta, epäoikeudenmukaisuutta ja moraalittomuutta. Nämä ovat Suomen ja sen kansan sisäisiä vihollisia, jotka kavaltavat maansa ja kansansa omien itsekkäiden päämääriensä tähden. Ihmiset eivät tiedä heitä koskevista tärkeistä poliittisista päätöksistä sillä hallitus, eduskunta ja media vaikenevat niistä kuin muuri.

mustia venepakolaisia

Ensimmäinen tehtävä Suomessa olisi sulkea rajat ”turvapaikanhakijoilta”.

Suomen pelastuksena olisi enää ainoastaan nopea, tehokas sekä onnistunut vallankumous, jonka seurauksena kaikki poliittiset puolueet hajotettaisiin, vanha valtio poistettaisiin ja tilalle perustettaisiin uusi poliittinen rakenne ja itsenäinen valtiojärjestelmä. Kaikki elintasopakolaiset pitää myös karkottaa maasta.

Ilmeistä on, että suomalaiset ajautuvat aseelliseen konfliktiin maahanmuuttajien kanssa, minkä voidaan nähdä alkuna vallankumoukselle. Ilmeisesti muuta vaihtoehtoa ei olekaan, sillä parlamentaarinen väylä on kuljettu umpikujaan jo kauan sitten. Todettakoon kuitenkin, että Suomen ja sen kansan vihollisia ovat poliittiset vallanpitäjät, tietyt viranhaltijat, ja näiden kanssa samaa linjaa noudattava valtamedia sekä viihdemaailma.

Saudi-Arabia, Arabiemiirikunnat ja Israel voisivat ottaa vastaan ”turvapaikanhakijoita”

Luonnollisesti parhaimmat turvapaikanhakijoiden vastaanottajakohdemaat poliittisen Lähi-idän alueelta olisivat, öljy- ja maakaasutaloudellaan vaurastuneet Arabiemiirikunnat ja Saudi-Arabia. Tällöin useissa tapauksissa kohtaisivat maahanmuuttajien ja kohdemaan väestön kulttuurellinen, kielellinen, uskonnollinen, ilmastollinen, ja jopa geneettinen yhtäläisyys. Mutta ei tietenkään jokaisessa tapauksessa. Arabiemiirikuntien ja Saudi-Arabia pitäisi tarjota turvapaikkaa ainakin heimoveljilleen, jos niin voidaan sanoa.

Huomion arvoista myös on, että Euroopan unioniin voimakkaasti vaikuttava juutalaisen Goldman Sachsin kaltaiset jättipankit ovat julkisesti rahoittaneet avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa.  Kuten myös juutalaisten maailmankongressi -niminen suunnattoman äveriäs painostusjärjestö on painostanut useita Euroopan maita pitämään rajat auki sekä kieltämään maahanmuuttovastaiset järjestöt.  Niin, ikään juutalainen suursijoittaja ja Israelin ystävä George Soros toteutti vuonna 2016 suomalaisnuoriin suunnatun monikulttuurisen propagandakampanjan. Myös juutalaisten maailmankongressi (World Jewish Congress, WJC) on korostanut julkisuudessa sitä, että Eurooppa ei voi sulkea rajojaan.

Juutalainen järjestö (CWB) tukee Eurooppaan kohdistuvaa maahanmuuttoa.
Juutalainen järjestö (CWB) tukee Eurooppaan kohdistuvaa maahanmuuttoa.

Mainittakoon vielä, että Times of Israel-lehden mukaan Saksassa toimivan juutalaisjärjestö Central Welfare Board of Jews in Germanyn (CWB) avustaa Eurooppaan kohdistuvaa laitonta maahanmuuttoa rahallisesti. Järjestön tuntuvat lahjoitukset mahdollistaa välimerellä toimivien ”pelastuslaivojen” toiminnan.

Yllä esitetyt monikulttuurisuutta ja maahanmuuttopolitiikkaa Eurooppaan suosivat tavoitteet ja linjanvedot ovat peräisin miltei välittömästi Israelista, joka hyödyntää valtaansa maailmalla juuri WJC:n kaltaisten järjestöjen kautta. Juutalaisvaltio laittoi vuonna 2017 arvovaltansa peliin sen vaatiessa eurooppalaismaita hyökkäämään niin ”antisemitistejä” kuin myös ”rasisteja” sekä ”uutta oikeistoa” (eli nuorta kansallismielistä liikettä) vastaan. Israel katsoo röyhkeästi oikeudekseen olla juutalaisvaltio, mutta Euroopalla ei ole oikeutta kansallismielisyyteen!

Koska Israelin sionistijohtajat kannattavat eurooppalaismaiden järjestäytyneen yhteiskuntarakenteen ja kansallisvaltioiden tuhoutuvan yliäyräiden ryöppyävään monikulttuurisuuteen on täysin kohtuullista, että osa turvapaikanhakijoiden virroista ohjataan myös Israeliin.

Markku Juutinen

Lähteet

Arab News (22.6.2019). Turkey to expel Syrians living illegally in Istanbul. Saatavina: https://www.arabnews.com/node/1529341/middle-east

Unhcr | Turkey. (2001–2019). Saatavina: https://www.unhcr.org/tr/en/refugees-and-asylum-seekers-in-turkey

https://www.gatestoneinstitute.org/14624/turkey-threatens-migrant-crisis?fbclid=IwAR2Zkqx4bWr9-VF38_qcUeBbAGknYowJ6SYLdLJk_wm12i7HDkIVj5OJv1A

https://www.telegraph.co.uk/news/2019/08/30/500-refugees-arrive-lesbos-one-day-record-high-since-migrant/

https://www.theguardian.com/world/2019/sep/05/erdogan-ill-let-syrian-refugees-leave-turkey-for-west-unless-safe-zone-set-up

Uusi Suomi (20.12.2018). GCM sopimus hyväksyttiin. Saatavina: https://www.uusisuomi.fi/uutiset/gcm-sopimus-hyvaksyttiin-ykssa-ylivoimaisesti-vain-5-maata-vastusti/f0d3999a-71c8-318e-b43e-dc2404f51658

Sisäministeriö (2017). Saatavina: https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/80810/vo%20kyky%20julkaisu_netti_FINAL.pdf

Intimes (2015). Saatavina: http://www.ibtimes.com/refugee-crisis-2015-donations-google-goldman-sachs-sports-teams-individuals-pledge-2095687

Zerohedge (14.8.2016). Saatavina: https://www.zerohedge.com/news/2016-08-14/george-soros-hacked-over-2500-internal-docs-released-online

WJC (2015). Saatavina: http://www.worldjewishcongress.org/en/news/maram-stern-closing-europes-borders-is-not-the-solution-to-the-refugee-crisis-showing-solidarity-is-9-3-2015

http://al-monitor.com/pulse/afp/2017/01/israel-discrimination-politics.html

17 kommenttia

 1. Noin kuukausi sitten Suomen valemediat kertoivat että ”tuhansia pakolaisia” saapuu balkanin reittiä eurooppaan. Unohtivat kertoa että siinä vaiheessa niitä oli jo 150 000. Joka tietenkin on tuhansia mutta…

  Ja sen jälkee, tuo loisten virta on jatkunut kuukauden päivät. Suurimman osan loisista ollessa Pakistanista. Jossa ei suuremmin käydä sotaa.

  Mutta joo, niin tai näin. Eurooppa on jo menetetty muslimeille. Nyt suomalaisten täytyy vain laittaa omat nurkat kuntoon ja katsoa että pärjäävät tulevaisuuden romahtaessa.

  Ei olis ollut väliksi nähdä tätäkään, mutta kansa halusi tällaisen tilanteen äänestämällä viimeiset 30 vuotta juuri nämä politikot valtaan. Kansa on vaan niin tyhmää.

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
   1. Vaalipiirit ja koko tämä naurettava vaalitapamme on tarkkaan suunniteltu niin, että läpi menee juuri ne, jotka pitääkin mennä. Eli ne, jotka (((yliherra))) on hyväksynyt ja rahoittanut. Muistatteko Perussionistien Himo Sionin löpinät ”mertentakaisista ystävistä”, jotka rahoittavat PS:ää? Taisi pienessä nousuhumalassa läskipussilla kielenkannat höltyä hieman liikaa… Vaalipiirejähän on tässä viimeaikoinakin rukattu eliitille sopiviksi.

    ”Ihmiset eivät tiedä heitä koskevista tärkeistä poliittisista päätöksistä sillä hallitus, eduskunta ja media vaikenevat niistä kuin muuri.”

    Niin, todellisestihan kaikki päätökset tehdään Brysselissä, Strasbourgissa, Lontoossa ja New Yorkissa salaisissa eliitin ja pankkiirien kokouksissa. Suomi ei päätä yhtään mitään yhdestäkään asiasta. IS, HS ja muut sontamediat saavat sitten samasta kaukalosta sen mädän uutispuuronsa, jonka se oksentaa kansalle. Meitä ohjataan ja viedää naivan 100–0; kuin mätää kukkoa.

    Eliitti ohjaa korko- ja pörssikurssit sekä hallitsee luottoluokittajat: pörssi ja luottoluokitusfirmat ovat itsessään voittoa tahkoavia juutalaisten omistamia yksityisyrityksiä! Sisäpiiri tietää mitä nappia painetaan, ennen kuin sitä edes on painettu. Median sylkemällä sonnalla ja armonpaloilla sitten ohjataan kansa (=maksumiehet) tekemään juuri niinkuin halutaan, joko päivän–parin viiveellä tai vaikkapa jo etukäteen, jos näin tahdotaan.

    Hollywood — musiikki, elokuvat ja TV — ohjaavat ihmisiä enemmän kuin moni tahtoisi uskoakaan. USA sai Euroopasta tehtyä oman klooninsa ja kansat käyttäytymään samoin kuin he. Suomi — ”pikku-Amerikka” tästä loistavana esimerkkinä. Sitten kun on vielä esikoulusta yliopistoihin koko koulutussektori sionistin hallussa, niin miten tämä homma voisi mennä enää enempää pieleen meidän ennen itsenäisten, pienten euroopan kansojen kannalta katsoen?

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Kyseessä on ”kompakti”, ei siis missään nimessä SOPIMUS. ”Kansainvälisoikeudellisia velvoitteita” eli ”sopimuksiahan” tulee noudattaa tässä EU-helvetissä, vaikkei mikään LAKI näin määrääkään! On hullua. Mikä lie sitten tuo ”kompakti” ja miten siihen pitäisi suhtautua juridisesti miettien? Minulle ”kompakti” tarkoittaa ainakin ”pieneen tilaan mahtuvaa”.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Pakolaisia ei synny jos vältetään tuhoavia sotia ja autetaan kehitysmaita niiden rakentaessa omaa maataan.
  Venäjä ja Kiina lähentyvät – mannerlaatat ovat liikkeessä!
  Yhdysvaltain ja sen liittolaisten tavoitteena on ollut Venäjän ja Kiinan eristäminen ja niiden suhteiden heikentäminen. Viimeaikaiset tapaamiset ja puheet osoittavat, että tässä on epäonnistuttu. Venäjästä ja Kiinasta on tullut strategisia kumppaneita.
  Tekijä Timo Kuronen
  https://vastavalkea.fi/2019/09/30/venaja-ja-kiina-lahentyvat-mannerlaatat-ovat-liikkeessa/

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 3. Perussionistien Himo Sioni kävi kättelemässä (((Erdogan)))-rotan PS:n hallituskaudella. Ja mitä me saimme 2015–2016? 200 000 suuta ruokittavaksi.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. Eiväthän nämä rikkat öljymaat mitään saastaa tahdo nurkkiinsa pyörimään, se on selvä! Heillä on todellista vaurautta, joka sitten laitetaan juutalaisten pankkeihin. Jutkut sitten rahanväärennysoperaatiollaan pyörittävät omia bisneksiä ja etujärjestöjään. Juutalaisten touhuilta olisi helppo kyllä viedä pohja pois, sillä — kuten sanoin — mitään TODELLISTA vaurautta näillä huijareilla ei ole.

  Aseellinen konflikti maahantunkeutujien kanssa kuulostaa oikein kivalta! Pääsisimme helposti eroon loisista. Mutta luulenpa että (((YK))), (((USA))), (((Israel)))), (((EKP))) ja (((NATO))) olisivat hyvin äkkiä auttamassa vihollista!

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Totta kai koko ajan Suomessa toteutuu keskustelu demokratiasta (= kansanvallasta eli saatanan hirmuvallasta, Room. 3:10-18; 1. Joh. 5:19; Ap. t. 26:18) ja demokratian (saatanan hirmuvallan) keskustelu demokratiasta (saatanan itsensä vallan mahdollisesta lisäämisestä). Mitään muuta maassa ei tapahdukaan, ei myöskään yksityisesti (eikä ole koskaan tapahtunutkaan). Suomi on saatanan hirmuvalta, demokratia. Kaikki on ytimistä nousevaa saatananpalvontaa (Matt. 5:19), EI MUUTA.

   Tätä kirjoittaessani eduskunnassa on meneillään hallituksen kyselytunti. Pääministeri ilmoitti juuri painokkaasti, että hallitus taistelee syrjäytymistä vastaan. Hallitus niin ollen taistelee voimallisesti minua (kristittyä, Jumalan lasta) vastaan. Minä nimenomaan haluan syrjäytyä tämän saatanalauman (Suomen kansan) keskuudesta kaikin mahdollisin tavoin:

   ”mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? – – ”mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa?” – – ”Lähtekää (tarkoitetaan kristittyjä, esim. minua) pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä” (2. Kor. 6:14-18).

   Haluan kerta kaikkiaan erkaantua tästä saatanalaumasta je sen hirmuvallasta (demokratiasta) ja sen keskustelusta oman valtansa lisäämisestä (saatananpalvonnasta). Myös apostoli Paavali halusi pois tämän saatanalauman (ihmiskunnan) keskuudesta: ”halu minulla on täältä eritä ja olla Kristuksen kanssa, sillä se on monin verroin parempi” (Fil. 1:23). Minäkin haluan jo jopa kuolla pois täältä saatanalauman (ihmiskunnan) keskuudesta ja elää ikuisesti autuudessa: ”joka uskoo minuun (Jeesukseen), se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole” (Joh. 11:25-26).

   Mitään muuta en halua kun päästä pois (= kuolla) täältä saatanalauman (Suomen kansan) parista ikuiseen autuuteen. Siellä ei saatana repostele itsestään ja vallastaan (demokratiasta) eikä usuta omiaan (saatanan orjia, Suomen kansaa) vaatimaan lisää itselleen (= saatanalle) valtaa.

   Vesa-Ilkka Laurio

   Plusääni(3)Miinusääni(2)
    1. Se, mitä olen ”aiemmin kirjoittanut”, on Jumalan sanasta, ei ”minusta”.

     Jumalan sanasta ilmenee, että esivalta (= ”hallitusmiehet”, ”kuningas”, ”käskynhaltijat”, ”hallitukset ja esivallat”, ”ruhtinaat”, ”päämiehet”, ”ylhäiset”, ”maan tuomarit”, ”päämies”) on jumalattoman maailman maallinen ja Jumalan – joko suoraan tai sallimuksen kautta; mitään ei tapahdu sattumalta – asettama hallintakoneisto, jonka tehtävänä on Jumalan palvelijana olla ”pahaa tekevien pelkona”, ”rangaista”, ”kostaa Jumalan palvelijana pahantekijöille” jopa kuolemantuomioin (”miekka”, Room. 13:4) ja toisaalta ”kiittää hyvää tekeviä”.

     Kristittyjen on oltava alamaisia kaikelle esivallalle (joka on siis Jumalan asettama) eikä sitä vastaan saa asettua (ei-kristitythän, esimerkiksi Suomen kansa, eivät sydämessään kykene olemaan alamaisia millekään missään oloissa ja nousevat aina kaikkea valtaa vastaan; alla esittämäni raamatunkohdat koskevat kristittyjä, eivät Suomen kansaa tai tänne kirjoittavia – todellisesti alamainen voi olla vain uudestisyntynyt Jumalan lapsi, jossa Pyhä Henki asuu, ei enää ”oma itse” ja ”oma tahto” ja ”omat oikeudet ja vapaudet”, jotka ovat saatanasta ja saatana itse). Kristittyjen tulee myös kunnioittaa esivaltaa ja rukoilla sen puolesta, ”että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa” (ks. 1. Tim. 2:1-3 alla).

     Jos kuitenkin esivalta käskee toimimaan Jumalan sanan vastaisesti, kristitty ei saa totella sitä: ”Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä” (Ap. t. 5:29).

     Tässä niitä Jumalan sanan kohtia (ei siis ”minun” sanojani):

     ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä EI OLE ESIVALTAA MUUTOIN KUIN JUMALALTA; NE, JOTKA OVAT, OVAT JUMALAN ASETTAMAT. SEN TÄHDEN, JOKA ASETTUU ESIVALTAA VASTAAN, SE NOUSEE JUMALAN SÄÄTÄMYSTÄ VASTAAN; MUTTA JOTKA NOUSEVAT VASTAAN, TUOTTAVAT ITSELLENSÄ TUOMION. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on JUMALAN PALVELIJA, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on JUMALAN PALVELIJA, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden. Sen tähdenhän te verojakin maksatte. Sillä he ovat JUMALAN PALVELUSMIEHIÄ, ahkeroiden virassansa juuri sitä varten. Antakaa kaikille, mitä annettava on: kenelle vero, sille vero, kenelle tulli, sille tulli, kenelle pelko, sille pelko, kenelle kunnia, sille kunnia” (Room.13:1-7);

     ”Olkaa alamaiset kaikelle inhimilliselle järjestykselle Herran tähden, niin hyvin kuninkaalle, joka on ylin, kuin käskynhaltijoille, jotka hän on lähettänyt pahaa tekeville rangaistukseksi, mutta hyvää tekeville kiitokseksi; sillä se on Jumalan tahto, että te hyvää tekemällä tukitte suun mielettömäin ihmisten ymmärtämättömyydeltä – niin kuin vapaat, EI NIIN KUIN NE, JOILLA VAPAUS ON PAHUUDEN VERHONA, vaan niin kuin Jumalan palvelijat. Kunnioittakaa kaikkia, rakastakaa veljiä, peljätkää Jumalaa, kunnioittakaa kuningasta” (1. Piet. 2:13-17);

     ”Muistuta heitä (kristittyjä) olemaan hallituksille ja esivalloille alamaiset, kuuliaiset, kaikkiin hyviin tekoihin valmiit” (Tiit. 3:1);

     ”MINUN AVULLANI kuninkaat hallitsevat, ruhtinaat säädöksensä vanhurskaasti säätävät. MINUN AVULLANI päämiehet vallitsevat ja ylhäiset, maan tuomarit kaikki” (Snl. 8:15-16);

     ”Korkein hallitsee ihmisten valtakuntaa ja antaa sen, kenelle hän tahtoo” (Dan. 4:22) – – ”korkein Jumala hallitsee ihmisten valtakuntaa ja ASETTAA SEN PÄÄMIEHEKSI, KENEN HÄN TAHTOO” (Dan. 5:21);

     ”Jeesus vastasi (Pilatukselle): ’Sinulla ei olisi mitään valtaa minuun, ellei sitä olisi annettu sinulle ylhäältä’” (Joh. 19:11; vrt. Ap. t. 2:23).

     Kaikki esivalta on siis Jumalalta, oli se millainen hyvänsä. Ei-kristittyjen mielestä huono esivalta on Jumalan edessä rangaistustehtävää Jumalan palvelijana suorittaessaan hyvä ja yhteiskunnallisesti ”vanhurskas” esivalta, koska jumalaton pahantekijöiden joukko (esim. Suomen kansa) ansaitsee vain oman mielensä vastaisen ulkonaisen pakon, että synti ja pahanteko saataisiin edes jossakin määrin kuriin ja täällä voisi elää. Jumalan rangaistus tätä kiihkeäksi saatanalaumaksi yltynyttä kansaa vastaan on nyt kuitenkin valtava: Jumala on vihassaan (Joh. 3:36) ja siis pois kääntymisessään sallinut Suomen kansan pystyttää tänne esivallan, jossa kansa itse on oma esivaltansa ja rankaisijansa (mutta kuka nyt itseään rankaisisi, esim. jo lähes miljoonan lapsen murhaamisesta aborteissa ”laillisesti”, so. kansan itse itselleen säätämän lastenmurhalain nojalla?).

     Kun kansa on itse oma esivaltansa ja rankaisijansa (sitähän demokratia on: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”, perustuslaki 2§), silloin maassa EI OLE MITÄÄN TODELLISTA ESIVALTAA, pahojen – koko kansan – rankaisijana; maamme esivalta on vain turmeltuneen kansan ja sen syntien edistäjä ja palvelija, saatananpalvoja ja kaikkien syntien virallinen laillistaja, Sodoma ja Gomorra. Tämä on Jumalasta, sillä tämä kansa on hylännyt Vapahtajan ja palvoo itseään eli saatanaa – mitään muuta tämä kansa ei ole ansainnut kuin itsetuhon, täydellisen tuhoutumisen Jumalan tahtona ja sallimuksena. Demokratia on äärimmäisen karkea hyökkäys Jumalaa vastaan ja aivan suoraa saatananpalvontaa eli syntiinlankeemuksen turmeleman luonnollisen ihmisen ja kansan palvontaa – syntiinlankeemuksen seurauksena jokaisen ihmisen sydämessä asuu luonnostaan saatana. Kun Jumala on sallinut tällaisen, Jumalan viha tätä saatanallista ja kauheaa kansaa vastaan on kauhistuttava.

     Suomi on saatananvalta (demokratia) kansan omasta hartaasta tahdosta! Kaikki tuhoutuu väkisin, kansan omin käsin, Room. 14:23: ”Kaikki, mikä ei ole uskosta, on SYNTIÄ”. Ja synnin palkka on kuolema, Room. 6:23. Kansa tuhoutuu. Ainoa pelastus olisi kansan tuleminen parannukseen, siis sydämen katumukseen eli hätään syntien vuoksi Jumalan lain (siinä vaikuttavan Pyhän Hengen) voimasta ja sydämen uskoon evankeliumin sanan (siinä vaikuttavan Pyhän Hengen) voimasta.

     Yllä olevista raamatunkohdista käy selvästi ilmi, että esivalta on Jumalalta, oli se millainen hyvänsä. Snl. 8:15-16 sanoo, että esivalta hallitsee Jumalan avulla! Jumala tekee siis esivallan teot omiksi teoikseen paitsi silloin kun esivalta käskee toimimaan Jumalan sanan vastaisesti. Mainituista Danielin kirjan kohdista käy ilmi, että Jumala hallitsee ihmisten valtakuntaa (esim. Suomea) ja antaa sen, kenelle hän tahtoo. Pilatusta koskevista kohdista (Joh. 19:11 ja Ap. t. 2:23) käy ilmi, että Pilatuksen (siis esivallan) valta Jeesukseen (ja siis hänen ristiinnaulittavaksi luovuttamiseen) on Jumalalta, suoraan Jumalan itsensä antama.

     Kristittyjen tulee rukoilla esivallan puolesta: ”Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa. Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme” (1. Tim. 2:1-3).

     Raamattu käskee pelkäämään esivaltaa ja kieltää kapinallisten seuraan liittymisen: ”Pelkää, poikani, Herraa ja kuningasta, älä sekaannu kapinallisten seuraan” (Snl. 24:21; vrt. Room. 13:2). Kristityt eivät ole tästä maailmasta vaan Jumalasta (heidän sydämissään asuu Pyhä Henki, Jumala, 1. Kor. 3:16; 6:19), ja siksi kristityt sopeutuvat aina kulloiseenkin yhteiskunnalliseen järjestykseen (koska ne ovat Jumalalta). Ei-kristityt (saatana sydämissä) luonnollisesti aina tappelevat maallisista asioista, koska he saatanan vallassa ovat hengellisesti kuolleita, vailla Jumalaa, vailla toivoa, Ef. 2:12.

     Jos kansa ei tule parannukseen (katumukseen ja uskoon), Jumalan viha pysyy sen päällä ja kaikki tuhoutuu tuhoutumistaan ja edessä on viheliäinen loppu: ”joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä” (Joh. 3:36).

     Sanassaan Jumala sulkee käsitteen ”esivalta” alle myös vanhempien vallan yli lapsiensa ja työnantajan vallan työssä yli työntekijöidensä. Jumala siis tekee vanhempien ja työnantajien käskyistä omia käskyjään silloin kuin ne eivät ole ristiriidassa Jumalan käskyjen kanssa (Ap. t. 5:29 yllä). Lasten tulee olla alamaisia vanhemmilleen ja työntekijöiden työnantajilleen.

     Plusääni(4)Miinusääni(1)
   1. Tähän tuli PUNAINEN peukutus! Hukutte (te ja maanne ja kansanne) synteihinne, ja tietenkin etenkin syntienne vuolaaseen ja syvimmistä syvimpään (Jer. 17:7: ”Petollinen on sydän YLITSE KAIKEN ja pahanilkinen”, ks. myös Matt. 15:19) peruslähteeseen, sydämeenne, jossa syntiinlankeemuksen seurauksena asuu ja hallitsee saatana (siis ”oma itse”, ”oma tahto”, ”oma järki”, ”oma vapaus”, ”omat oikeudet”, ”oma ihmisoikeus”, ”oma elämä” jne.).

    Vesa-Ilkka Laurio

    Plusääni(5)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat