Sionistinen median ”faktantarkastaja” nolasi itsensä

Itseään ”faktantarkastajiksi” kutsuvat mediatyöntekijät ovat alkaneet pitää kovaa ääntä viime vuosina, koska vaihtoehtomedioiden suosio on kasvanut. Niin Suomessa kuin maailmalla ”faktantarkastajat” ovat usein kuitenkin valehtelevia poliittisia aktivisteja.

the connectionViimeisin esimerkki ”faktantarkastajien” uskottavuuskriisistä todistettiin 26.5., kun juutalaisen Arthur Ochs Sulzbergerin New York Times julkaisi juutalaisen Jim Rutenbergin artikkelin, jossa ylistettiin amerikkalaista ”faktantarkastajaa”, Stephen F. Hayesia.

Rutenberg yritti valehdella New York Timesin lukijoille, että Hayes on vakavastiotettava journalisti, joka taistelee tutkitun tiedon puolesta pahoja vaihtoehtomedioita vastaan.

Hayesin mukaan ”demokratian” suurin ongelma on se, että ihmiset eivät enää tiedä, mikä on totta ja mikä ei. New York Times syytti tästä vaihtoehtomedioita, jotka ovat rikkoneet suurten tiedotusvälineiden mielipidemonopolin.

Vaihtoehtomedioiden seuraajat alkoivat pian selvittää, kuka New York Timesin ylistämä ”faktantarkastaja” oli todellisuudessa miehiään. Totuus oli tragikoominen.

Hayes on palavasieluinen sionisti, jolle Irakin sota oli niin tärkeä tavoite, että hän kirjoitti kokonaisen kirjan, jossa hän väärensi todisteet siitä, että Saddam Husseinilla olisi ollut tiiviit yhteydet Osama bin Ladeniin. Juhlittu faktantarkastaja olikin väärentäjä ja propagisti.

New York Timesin Hayes-rakkautta on tosin helppo ymmärtää, sillä ennen Irakin sodan syttymistä julkaisu levitti aktiivisesti väärennettyjä ”todisteita” siitä, että Irakilla olisi ollut ”joukkotuhoaseita”.

Nykyään kukaan ei usko Saddam Husseinin bin Laden –yhteyksiin tai Irakin joukkotuhoaseisiin. Ne olivat poliittisia valheita, jotka sepitettiin siksi, että Israel tahtoi amerikkalaisten tuhoavan Irakin, josta oli tullut liian suuri sotilasuhka.

 

Lue myös:

Valtamedia syyttää kansalaisia omista valheistaan
Clean Break -raportti – eräs selitys Lähi-idän konflikteihin?

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat