Sotaveteraani: ”Rajat suljettava – armeija avuksi!”

Kaupunkilehti Länsiväylä julkaisi 24.10. mielipidekirjoituksen suomalaiselta sotaveteraani Veikko K. Puhakalta. Hän otti kärkevästi kantaa nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa vastaan.

Puhakan mukaan Suomella ei ole varaa alkaa kansainväliseksi sosiaalitoimistoksi, jonne kuka tahansa voi kävellä vaatimaan parempaa elintasoa. Jos Suomen tulevaisuus tahdotaan turvata, rajat on suljettava siirtolaistulvalta: ”Odotan, että milloin tulevat esille todelliset miehiset miehet, jotka pelastavat Suomen vapauden ja suomalaisuuden.”

Valtamedia on syksyn ajan antanut runsaasti palstatilaa sellaisille veteraaneille, jotka suhtautuvat myönteisesti vapaiden rajojen siirtolaispolitiikkaan. Näin luodaan mielikuvaa, että järkevän maahanmuuttopolitiikan kannattaminen olisi ”epäisänmaallista” ja että sotaveteraanit taistelivat yhtenä rintamana kulttuurimarxistisen Suomen puolesta.

Puhakan kaltaiset miehet saavat äänensä sen sijaan kuuluville vain pienissä paikallislehdissä. Alla hänen kirjoituksensa kokonaisuudessaan.

rajatkiinniveteraani
Klikkaa suuremmaksi!

 

Lue myös:

Maahanmuutto raastaa Suomen kahtia
Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset

7 kommenttia

 1. Erittäin kannatettavaa!
  Senkö takia nämä ISÄNMAANPUOLUSTAJAT aikoinaan vuodattivat vertaan ja monet menettivät henkensä, jotta sellaiset täysin selkärangattomat ketkut kuten esim. Orpo-piru ja Stupido pääsisivät nauttimaan Brysselin lihapatojen antimista Super-Neuvostoliitto-politrukkeina?

  Plusääni(33)Miinusääni(0)
 2. Mitä mieltä olette sellaissta ihmisislä, jotka haluaa nyppiä rusinat pullasta ? toisinsanoen kääriä kermat kakusta, mutta ei syödä känttyä? Onko hyviä tyyppejä ?

  Mitenkä se on semmoinen homma, että jos otettaisiin köyhistä maista vain öljyä ja nautintoaineita kuten kahvia ja tupakkaa, ja jätettäisiin ongelmat sinne ?

  Mitenkä on pervitiinilapset, pystuisittekö elämään ilman kahvia,tupakka ja oljyö, jos mamut pysyis palmun alla kahvittelemassa arabialiasta tummaa paahtoa.

  Plusääni(1)Miinusääni(22)
 3. Ei niin pahaa etteikö jotain hyvääkin:
  ”Siirtolaiskriisi tulee olemaan Euroopan Unionin LOPPU, Slovenian pääministeri varoittaa.
  SIIRTOLAISKRIISISTÄ johtuen ”Euroopan Unioni tulee kohtaamaan loppunsa” mikäli valtioiden johtajat epäonnistuvat sen hallitsemisessa, Slovenian pääministeri on ennustanut…”,
  http://uberuutiset.fi/2015/10/27/siirtolaiskriisi-tulee-olemaan-euroopan-unionin-loppu-slovenian-paaministeri-varoittaa/

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 4. Carolyn Yeager.net:
  ”Germany will send police to Slovenia …

  … to assist in the process of bringing all the migrants who want to come into Germany!

  http://www.dw.com/en/report-germany-to-send-police-to-slovenian-border-amid-migrant-influx/a-18807439

  The federal police union head warned of stretching the capacity of the federal police. Well, good, I hope the federal police are unable to carry out their functions. Bavaria’s police can defend their borders, then.

  Merkel is becoming more unpopular. It’s so clear she is an enemy of the German people. She and Jean-Claude Juncker, plus Hollande, are three of the worst. Of course, they have the most influence. But the rest of Europe’s so-called leaders just go along, except for Hungary’s Orban. I can’t figure out what they’re gaining, except they just have no ideas of their own; plus they’re afraid of punishment.”

  Eli kun Slovenia sulkee rajansa, Saksa lähettää poliiseja Sloveniaan, jotta Saksaan haluavat varmasti saataisiin sieltä Sksaan ja siis myös Suomeen, Ruotsiin etc.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. ”Lampaiden yhteiskunta tulee aikaa myöten väistämättä saamaan susista koostuvan hallituksen” – Juvenal, roomalainen satiirikko 2.vuosisadalta.

  Näin näyttää niin Suomessa kuin useimmissa muissa läntissä(kin) maissa käyneen jo vuosikymmeniä sitten.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 6. Väittävät että kaikki ihmiset on alunperin afrikasta, jotta nämä maahanmuuttajat ovat vain myöhässä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Mtv3 ja HBL valehtelivat oman veteraaninsa lausunnoista eli muoklkasivat niitä.

  http://ylilauta.org/maahanmuutto/40947597

  Tuolta voi lukea seuraavaa: ”Kas kun Bonnierien omistama MTV ei ottanut mukaan tätä lainausta veteraanilta:

  >Mottagandet borde ändå ske på frivillig basis, och det ska finnas en viss möjlighet att välja bland dem som söker asyl, anser han.

  Eli mamujen vastaanotto pitäisi hänen mielestään tapahtua (täysin) vapaaehtoisperustein (päinvastaisesti kuin EU tekee), ja heidän joukostaan pitäisi seloa huonot/huijarit pois. Samalla tämä vanha pappa kuitenkin sanoo että Suomen hallitus on toiminut hyvin tässä asiassa. Lievästi ristiriitaisia lausuntoja,mikä ei ehkä ole ihme 94-vuotiaalle.

  hbl.fi/nyheter/2015-09-22/771438/krigsveteran-jag-skams-pa-finlands-vagnar

  Aika häikäilemättömästi Bonnier-media eli MTV on valikoinut ja vääristänyt iäkkään veteraanin mielipiteitä, kun lukee tuota alkuperäishaastattelua. Kyseinen veteraani kun ei todellakaan kannata rajatonta pakolaisten maahanmuuttoa haastattelussa. Ainoastaan että autetaan niitä jotka *päätetään* ottaa vastaan.

  >– Man måste se till att de som tas emot ges möjligheter att anpassa sig och kunna arbeta, fortsätter han

  Muutenkin tuo Ruotsin (maahanmuutto)politiikan nostaminen jalustalle ja esimerkkinä Suomelle ja koko maailmalle, on lähinnä naurettavaa. Ks. vaikka Ruotsin suurkaupunkien jengisodat. Tuskin tuokaan veteraani tietää millaista on meno Ruotsin miljoonalähiöissä.

  Tämähän se. Otetaan ”haastatteluun” joku lähes sata vuotias veteraani:
  >Terve Yrjö, mitä mieltä olet nykyisestä pakolaistilanteesta
  NIIN ETTÄ MEILLÄ ON TÄÄLLÄ SUOMESSA NYT SELLANEN PAKOLAISTILANNE PÄÄLLÄ, JA HALUTTAIS KUULLA VETERAANIN MIELIPIDE!
  No tuosta läheltä, siellä on tosi sota päällä. MUTTA MEILLÄ ON TÄÄLLÄ SUOMESSA RASISTEJA JOTKA HALUAA ESTÄÄ SOTALAPSILTA PÄÄSYN MAAHAN JA LAITTAA NE KESKITYSLEIRILLE!!! ETTÄ MITÄ MIELTÄ YRJÖ ON TÄSTÄ?!
  Juuh elikkäs lehtijuttu valmis, kiitos vaan hei.

  Tuo haastettelu oli sitä paitsi lainattu ruotsinkielisestä mediasta, ilmeisesti luottaen ettei kukaan lue alkuperäistä. Pikemminkin haastis meni näin:

  >Terve Yrjö, mitä mieltä olet nykyisestä pakolaistilanteesta
  NIIN ETTÄ MEILLÄ ON TÄÄLLÄ SUOMESSA NYT SELLANEN PAKOLAISTILANNE PÄÄLLÄ, JA HALUTTAIS KUULLA VETERAANIN MIELIPIDE!
  No tuosta läheltä, siellä on tosi sota päällä. MUTTA MEILLÄ ON TÄÄLLÄ SUOMESSA RASISTEJA JOTKA HALUAA ESTÄÄ SOTALAPSILTA PÄÄSYN MAAHAN JA LAITTAA NE KESKITYSLEIRILLE!!! ETTÄ MITÄ MIELTÄ YRJÖ ON TÄSTÄ?!
  Juuh elikkäs lehtijuttu valmis, kiitos vaan hei.”

  Eli veteraani ei ollutkaan hintti ja tai komukka.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat