Suomen itsenäisyys on pelkästään harha

Suomen viralliset edustajat haluavat edelleen pitää yllä Suomen itsenäisyyden harhaa, vaikka maa ei ole ollut rahoitusjärjestelmältään päivääkään itsenäinen. Suomi aloitti ”itsenäistymisen” prosessin vuonna 1917 lähinnä idealistiseen kansalliseen heräämiseen sisältyvänä suomenmielisyytenä eli kansallisromanttisena heräämisenä, mutta edes suhteessa uskontoon emme olleet itsenäisiä. Nykyisin olemme negatiivisen globalisaatio “orjia” tai “torppareita”. 

Suomi kuitenkin sai sekulaarisen kulttuurillisen itsenäisyytensä, itsenäistymisen tapahtumasarjassa, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 alkaen kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta 6.12. 1917 sai itsenäisyysjulistuksensa, jonka johdosta Venäjä tunnusti Suomen itsenäisyyden virallisesti 4.1.1918. Vallitsevan historian käsityksen mukaan tuolloin saavutettiin todellinen itsenäisyys, joka nyt saavuttaisi 102 tai 103 vuotta, riippuen mistä ajankohdasta lasketaan. 

Sionistipresidentti Sauli Niinistö harhauttaa Suomen ”itsenäisyydellä 

Suomen viralliset edustajat haluavat edelleen pitää yllä Suomen itsenäisyyden harhaa, vaikka maa ei ole ollut rahoitusjärjestelmältään ja uskonnoltaan päivääkään itsenäinen. Nykyisin olemme negatiivisen globalisaatio ’orjia’ tai ’torppareita’. 

Presidentti Sauli Niinistön puhuu edelleen Suomen itsenäisyydestä selittäessään, että Suomen itsenäisyyspäivää 6. joulukuuta vietetään poikkeuksellisella tavalla, joka antaa mahdollisuuden tarkastella Suomen menestystä uudella tavalla. 

The World Holocaust Forumin perustaja Moshe Kantor toivotti sionistipresidentin Sauli Niinistön tervetulleeksi muistojuhlaan Yad Vashemiin 2020. Kuva: Haim Zach/ GPO.

Sauli Niinistö   tiedotteen mukaan koronapandemiasta johtuen perinteistä itsenäisyyspäivän vastaanottoa eli Linnan juhlia ei tänä vuonna vietetä lainkaan. Niinistö tiedotti vaihtoehtoisesta tavasta, jolla itsenäisyyspäivää juhlistetaan tänä vuonna Suomessa. Niinistö alleviivasi, että vaikka Linnan juhlia ei tänä vuonna olekaan, ei itsenäisyyspäivän juhlinta ole haihtunut mihinkään. Niinistö mukaan monet suomalaiset ovat ennenkin juhlineet itsenäisyyspäivää kotoaan käsin – ja näin tehdään eritoten myös tänä vuonna.  

– Täällä Linnassakin juhlitaan vähän toisella tavalla kuin mitä aikaisemmin ja täältä välitetään myöskin tunnelmia ja tuntumaa tuohon itsenäisyyden juhlaan, jota jokainen kohdaltaan viettää omissa oloissaan. Sanoi Niinistö. 

Sauli Niinistö  puhui myös hiljattain Maanpuolustuskurssiyhdistyksen tapahtumassa. Käyttäen termejä: 

– Suomenmaa – isänmaa. 

Tämä termit kuulostavat sionistipresidentti Sauli Niinistön suussa lievästi sanoen farisealaiselta, sillä Niinistö on osallistunut kaikella tarmollaan Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin likasanko kampanjaan Venäjää vastaan, minkä tarkoituksena on ollut läntisen väestön ja Venäjän kansan vastakkainasettelu. Tämä vastakkainasettelu on tapahtunut osittain juutalaiseliitin toimesta, mitkä voimat hallitsevat täysin Yhdysvaltoja, EU:ta (Walt, Stephen ja Mearsheime 2006; 2007. Ginsberg 1996) ja jopa Venäjää (Steinhauser 1994, Wilton 2000, Solženitsyn 1974 ja  2009). Venäjästä on muodostettu kuvitteellinen uhkatekijä, jonka huijauksen virallinen Suomi on ottanut ilmeisen vakavasti, ja todellakin kuvittelee itäisen naapurin olevan enemmän hirvittävä uhka kuin mahdollisuus. Tämän huijauksen ansiosta Suomi on liitetty Naton jäsenmaaksi, ilman ratifiointia. Näillä “ulkopoliittisilla” toimenpiteillään on Suomen valtio- ja maanpetturi poliitikot vetäneet Suomen ylle hirvittävän uhkatekijän, ja omasta syystään. Varatuomari Sauli Niinistö on harhauttanut perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan toimessaan suomalaisia äänestäjiä sekä Suomen eduskuntaa ennen EU-jäsenyyspäätöksiä vuonna 1994. Hän ilmoitti, että markasta ei vielä näillä päätöksillä luovuta, eikä näillä päätöksillä vielä eurojäsenyyttä päätetä – vaan siitä päätetään myöhemmin ja siitä tehdään erikseen oma lakialoite (Eduskunta 1994). 

NATO toimii etupäässä paperijärjestönä, jolla kuitenkin on moniportainen sotilashallinto esikuntineen, mutta sillä ei ole sotilasjoukkoja. Ainutkaan NATOn jäsenmaa, puhumattakaan Yhdysvalloista, eivät välitä pätkääkään Suomen turvaamisesta, mikäli lännen ja Venäjän välille syntyisi konflikti tai jos Suomen alueella oleva Yhdysvaltojen johtaman liittouman puskurivyöhyke Suomen maa- ja ilmatilassa muodostaisi uhan Venäjälle.

USA toi miehistönsä ja sotakalustonsa Suomeen vuonna 2016. All Over press.

Suomessa on täysin unohdettu maan geopoliittinen asema  pitkänä rajana itäisen naapurin kyljessä. NATO toimii etupäässä paperijärjestönä, jolla kuitenkin on moniportainen sotilashallinto esikuntineen, mutta sillä ei ole sotilasjoukkoja. Niinpä sotavoimat muodostuisivat jäsenvaltioiden puolustusvoimista, joiden käyttöön luovutus olisi jäsenvaltioiden päätettävissä. Yksikään NATOn jäsenmaa, puhumattakaan Yhdysvalloista, eivät välitä pätkääkään Suomen turvaamisesta, mikäli lännen ja Venäjän välille syntyisi konflikti tai jos Suomen alueella oleva Yhdysvaltojen johtaman liittouman puskurivyöhyke Suomen maa- ja ilmatilassa muodostaisi uhan Venäjälle. Silloin Suomessa kuoltaisiin viimeiseen “Nato-sotilaaseen”. 

Painotettakoon vielä sitä, että: 

Niinistö on ollut arvokas tekijä juutalaiselle kansainväliselle eliitille Suomen ala-ajossa, Venäjä-vihamielisyydessä ja väestön kulttuurisetnisessä tuhotoiminnassa. Vuonna 2016 YK:n YK:n  yleiskokouksessa Sauli Niinistö kutsui kansallismielisyyttä ”tuhoisaksi ideologiaksi, joka täytyy pysäyttää”. 

Sauli Niinistö on globaalien pankkiirien ja kasvottomien ylikansallisten sijoitusyhtiöitten lakeijana Suomessa. Niinistö on toiminut, ja toimii USA-johtoisen Naton agenttina maassamme, jonka jenkkiarmeija on jo miehittänyt repiäkseen entistä suurempaa kuilua Suomen ja Venäjän välille. 

Nykyisin ovat suuret yksityiset liikepankit ”demokraattisesti” nimitettyjä hallituksia voimakkaampia. Valtionvelka on riistänyt eurooppalaismailta itsenäisyyden. Keskuspankkien roolina on ajaa julkisen hyvinvoinnin sijaan pienen omistajaeliitin kapeaa etua. Myös keskuspankkien toiminta ja globaali velkarahoitusjärjestelmä yleensä perustuu juutalaiseliitin kontrolliin. 

Koska Niinistö, kuten myös muu Suomen poliittinen koneisto ovat polkeneet Suomen itsenäisyyden lokaan ja luovuttaneet maan suvereniteetin ulkovaltojen haltuun, ei heidän pitäisi puhua itsenäisyydestä, sillä sen puhuminen tässä valtiollisessa tilanteessa on suurta poliittista ivaelmaa teatterina.  

Tämän luvun lopuksi on syytä painotta Jaana Kiven esitystä teoksessaan Bryssel myyty siitä kuinka Euroopan Unionia hallitsee finanssieliitin verkosto, joka lamauttaa kansanvallan jäänteitä lakialoite ja lahjus kerrallaan. Kiven mukaan Goldman Sachsin ja Citigroupin kaltaiset rahoitusjättiläiset muodostavat suurimman osan kaikista EU-komission toimintaa juonittelevista lobbaajista. EU:n mädäntynyt ydin on yksityisten pankkien ja yksityisten lakifirmojen symbioosi. Raha sekä laki ovat perustavimmat poliittisen manipulaation instrumentit (Kivi 2016) . Goldman Sach ja Citigroup ovat juutalaisten ja sionistien kontrolloimia  kansainvälisiä keinottelu instrumentteja. 

Historiallista taustaa 

Rahoitusjärjestelmään kuuluvaa itsenäisyyttä ei ole ollut 

Huomion arvoista on, että Suomi ”itsenäistyi” vuonna 1917 lähinnä idealistiseen kansalliseen heräämiseen sisältyvänä suomenmielisyytenä, mutta taloudellisesti ja uskonnollisesti Suomi ei ollut itsenäinen. Suomi luisui jo1860-luvulta alkaen Rothschildien lainoittamaan velkaorjuuteen. Otto Reinhold Frenckell työskenteli 1860–1867 Suomen Hypoteekkiyhdistyksen johtajana, ja oli ottanut joulukuussa 1864, ennen Suomen valtionlainaa, Hypoteekkiyhdistyksen ensimmäisen ulkomaisen lainan M. A. V. Rothschild & Söhnen pankkiiriliikkeestä, joka sijaitsi Frankfurt am Mainissa, suuruudeltaan kolme miljoonaa Preussin taalaria, saattaen Suomen juutalaisen eliitin velkaorjuuteen. Näin Suomi pääsi rahataloudellisesti riippumattomaksi Venäjästä, sitoutuen samalla Rothschildien hopeamarkkaan ainoana laillisena maksuvälineenä Suomessa.1-4 

Sivumennen mainittakoon, että lokakuun vallankumous ei ollut venäläinen vallankumous, vaan juutalaisen eliitin vallankaappaus tsaarilta ja samalla valloitussota Venäjällä (Wilton 2000). Rothschildit eivät suostuneet koskaan lainaamaan rahaa Venäjän hallitukselle1-4, koska se uhmasi juutalaisen eliitin hegemoniaa. Tämä uhmakkuus oli myös syynä juutalaisen eliitin vallankaappaukseen tsaarilta: Venäjä haluttiin alistaa!  

Jo vanhojen partojen eli kirkkoisien kirkolliskokoukset tuhosivat kristillisen kirkon

Historiallisen taustan huomioiden Areiolaisuus, jota Areios  (256-336) Aleksandrian kirkollisena johtajana edusti, julistettiin heresiaksi eli kerettiläiseksi (harhaoppi) vuonna 325 Nikean ensimmäisessä kirkolliskokouksessa ja lisäksi vuonna 381 Konstantinopolin ensimmäisessä kirkolliskokouksessa. Areiolaisuuden mukaan kiellettiin esimerkiksi Herran Jeesuksen Kristuksen Jumaluus. Nikean uskontunnustus pidettiin tämän Areiosin käsityksen tai vääryyden vastustamiseksi. Nikean uskontunnustus kylläkin poisti tämän vääryyden, mutta lisäsi siihen samalla uuden vääryyden, jonka mukaan Jeesus oli syntynyt jo ennen maailman perustamista. 

Ikonissa Konstantinus Suuri ja kirkkoisät pitelevät Nikean uskontunnustusta. Kuva: Wikipedia.org Nicae Icon.jpg

Nikean ja Athanasioksen uskontunnustukset tulkitsivat valheellisesti Jeesuksen Jumaluuden sekä Jumalallisen Kolminaisuuden Kolminaisuusoppi on selvästi esitetty väärin Athanasioksen uskontunnustuksessa, jossa sanotaan, että ”Niin kuin kristillinen totuus vaatii meitä tunnustamaan kunkin persoonan erikseen Jumalaksi ja Herraksi, samoin yhteinen kristillinen usko kieltää meitä puhumasta kolmesta Jumalasta tai Herrasta.” Tämä johdattaa seurakunnan ajattelemaan kolmea jumalaa, mutta sallii puhua vain yhdestä jumalasta. 

Nämä kirkolliskokoukset ovat johtaneet osaltaan kristillisten kirkkojen tuhoutumiseen. Se, että Nikean ja Athanasioksen uskontunnustukset  tulkitsivat valheellisesti Jeesuksen Jumaluuden sekä Jumalallisen Kolminaisuuden, johtivat esimerkiksi siihen, että nykyisen kristillisen kirkon käsitys on, että ikuisuudessa ja ajassa oli, ja on kolme eri Jumalan Persoonaa eli kolme jumalaa: Isä, Poika ja Pyhä Henki. Uusi Kirkko  katsoo, että ikuisuudessa oli vain yksi Jumala, Isä Jehova. Kolminaisuus syntyi vasta Jehova Jumalan inkarnaatiossa Jeesuksessa Kristuksessa, ja kirkastetussa Jeesuksessa ovat Isä, Poika ja Pyhä Henki yhtenä kuten ihmisessä sielu, ruumis ja sielusta ruumiin kautta tapahtuva toiminta (Kivilohkare  2020). 

Emme voi luottaa viralliseen historian kirjoitukseen edes  Suomeen mahdollisesti kohdistuneiden ristiretkien suhteen. Ristiretkien tarkoituksena ilmoitetaan Suomen luonnonuskoisen väestön käännyttäminen katoliseen uskoon. Tanskalaiset mahdollisesti tekivät Suomeen ristiretket ainakin vuosina 1191 sekä 12025 ja ehkä myös vuoden 1187 tienoilla.6 Ruotsalaisten kerrotaan puolestaan tehneen Varsinais-Suomeen niin sanotun ensimmäisen ristiretken joskus 1150-luvulla,toisen ristiretken vuosina 1249–1250 hämäläisiä vastaan sekä vielä kolmannen ristiretken vuonna 1293 karjalaisia vastaan. 

Puuttumatta enempää ristiretkiin voidaan sanoa, että muiden muassa ensimmäisen ristiretken todenperäisyydestä ei ole varmuutta, mutta jonkin kaltainen suurehko sotaretki kuitenkin tehtiin Ruotsista Suomeen 1150-luvulla.7, 8 

Historiasta puhuttaessa sivuttakoon muinaissuomen historiaa 

Muinaishistorialliset tutkimukset ja tietyt arkeologiset  löydöt viittaavat siihen, että muinainen Suomi, siis ennen Ruotsin vallan alle joutumistaan, ei ollut ensinkään barbaarinen ja järjestäytymätön periferia, vaan hyvin organisoitunut keskushallinnollinen valtio, jossa oli maanviljelyksen lisäksi kaupunkeja, kukoistava kulttuuri, tietynlainen kirjoitus- ja laskentataito sekä mahdollisuudet käyttää hyväksi metallurgiaa raudan ja eri metallien työstämisessä.9-30  

Tietyissä tutkija ryhmissä on päätelty, että muinainen Suomi olisi jopa ollut niin kehittynyt, että Suomi (Finland) ja Kainuu (Kvenland) olisi ollut tietynlainen koko Pohjolan peruskuningaskunta, jonka pohjalta olisi perustettu sekä Norjan että Tanskan kuningashuoneet ja annettu monia kuninkaita ja varsinkin kuningattaria myös Ruotsin valtaistuimelle. Tässä olisi todellakin tutkimista.9-30 

Ennen muuta valtio on pystynyt huolehtimaan kansalaisistaan ja puolustamaan rajojaan. Lisäksi näillä yhteiskunnilla on täytynyt olla oikeuslaitos ja päätäntäjärjestelmä. Tähän verrattuna nykyinen virallinen Suomi on täysin moraaliton päästäen raiskaajat ja ryöstäjät rajojen sisäpuolelle vapaaehtoisesti. Eikä nykyisessä Suomessa ole edes omaa kulttuuria, vaan kaikki on lainattua kansainvälisen juutalaismafian teollista viihde kuonaa. Toki suomalaisuuteen liittyy myös oma kulttuuri, jos se vain saadaan esille tuoda. 

Ruotsin- ja suomenkielinen kaunokirjallisuus ei ole ensinkään kuvaillut Suomen korkeakulttuurin mahtavaa ja taidokasta muinaishistoriaa, päinvastoin suomalaiset on pyritty esittämään lakki kourassa herrapelkoa nöyristelevinä korpiloukkulaisina (Ryysyrannan Jooseppi), tai yksinkertaisina säheltäjinä, kuten Runebergin Vänrikki Stoolin tarinoiden ”Sven Dufva”, joka on suorastaan pilkkalaulu kansanmurhan kohteeksi Ruotsin vallan alla joutuneelle Suomen kansalle. Suomen muinaishistoria ansaitsisi perusteellisen tutkimuksen, jota nykyisen Suomen arvoliberaalisena kautena on turhaa odottaa, sillä Suomen historian jalon menneisyyden paljastuminen katsottaisiin kansallismielisyydeksi, joka olisi aivan liian tervejärkistä ja moraalisesti oikeaa suhteessa moderniin viralliseen Suomeen. 9-30  Kuten sanottua, luonnollisesti Museovirastojen salaileva toiminta edistää Suomen ”ruotsalaistamista”, ja maamme yhdistämistä entistä tiukemmin negatiivisen globalisaation kahleisiin. 

’Yksin uskosta’ -pelastusoppi on aiheuttanut helvetistä virtaavan orjuuden 

Olipa ristiretkien uskottavuus mikä tahansa, niin ainakin Suomeen lännestä saapui 1500-luvulla Saksalaisen “uskonpuhdistaja” Martti Lutherin reformisteihin kuuluva teologian erehdys. Tarkentaen Suomeen luterilaisuus saapui Wittenbergissä opiskelleiden suomalaisten, erityisesti Mikael Agricolan (1510–1557) työn  kautta. Luterilaisuuden keskeinen vääryys on ”Yksin uskosta” -pelastusoppi, joka syntyi, kun Luther teki virheellisesti kääntämästään lauseesta ”ihminen vanhurskautetaan yksin uskosta, ilman lain tekoja” kristinuskon perusohjeen. Tämä perustuu Paavalin sanojen ”Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman laintekoja” (Room. 3: 28) väärään tulkintaan. Paavali varmaankin tarkoitti tällä lauseellaan juutalaisuuteen kuuluvia monimutkaisia rituaaleja, eikä Kymmentä Käskyä. Täytyy huomata, että Paavalin kirjoitukset eivät ole Jumalan Sanaa, joten tarkoittipa hän mitä tahansa, Kymmenen Käskyä ja niiden noudattaminen sielussa ja käytännössä ovat tärkein tekijä ihmisen pelastumisessa. Kymmenen Käskyn merkitys korostuu vielä siinä, että Jumala kirjoitti ne sormellaan kivitauluihin. Toisena tekijä ihmisen pelastumiseen vaikuttaa Herran Jeesuksen Kristuksen ymmärtäminen henkisen maailman (taivas, välitila eli henkimaailma ja helvetti) ja koko maailmankaikkeuden yhdeksi ja ainoksi Jumalaksi, jossa Kolminaisuus on siten, että kirkastetussa Jeesuksessa ovat Isä, Poika ja Pyhä Henki yhtenä kuten ihmisessä sielu, ruumis ja sielusta ruumiin kautta tapahtuva toiminta. Mutta Kymmenen Käskyä on tärkein tekijä pelastumisessa. 

Nikean kirkolliskokous teki päätöksen kolmesta jumalasta ikuisuudesta yksimielisellä äänestyksellä, joka tuhosi kristinuskonnon ja sen dogmin lähes täydellisesti. Myöhemmin M. Lutherin dogmi ”yksin uskosta” -pelastusoppina vielä täydensi kristinuskon lopullista tuhoutumista. 

Yksin uskosta dogmi erottaa uskon eli totuuden lähimmäisenrakkaudesta, mitkä pitäisi olla yhteen liittyneenä toden ja hyvän liittona. 

Pelkkä usko on kuin auringon valo ilman lämpöä, tällainen valo tuhoaa kaiken elämän (talvi). Tällainen usko on juuri esimerkiksi luterilaisuus, jota vastaavaisuuksien tieteessä (Taivaallinen Oppi ) kuvataan ”lohikäärmeellä”, koska se turvautuu pelastukseen ”yksin uskosta”. 

Ruotsalaisen tiedemiehen Emanuel Swedenborgin (1688-1772) kautta Jumalalta ilmestyi Uuden Kirkon Taivaallinen Oppi, joka muiden muassa paljastaa Jumalan Sanan eli Raamatun tiettyjen kirjojen sisäiset merkitykset. Uusi Kirkko liittää lähimmäisenrakkauden ja uskon yhteen, sillä ilman lähimmäisenrakkautta ei voi olla uskoa, siten nämä kaksi muodostavat yhden kokonaisuuden. Samoin muodostuu yksi kokonaisuus hyvyydestä ja totuudesta, sillä mitä ihminen rakastaa se on hänen mielestään hyvää ja mihin uskoo sen hän ymmärtää totuudeksi. Lähimmäisenrakkauden ja uskon välinen yhteys on sama kuin tahdon ja ymmärryksen välinen yhteys, tahto on rakkauden synonyymi ja ymmärrys kuuluu totuuteen. 

Yhteenveto 

Yllä olevasta selityksestä huomaamme, että suomalaiset eivät ole olleet itsenäisiä, poliittisesti, eikä uskonnollisesti. Vain jonkinlaista maallista kansallismielisen kulttuurillista itsenäisyyttä on harjoitettu itsenäisyyden alkuvuosikymmeninä, mutta tämäkin kulttuuri-identiteetin vapaus on nykyisin Suomessa eliminoitu. 

Täysin selvää on, että jokaisen kansakunnan täytyy löytää itse oma uskontonsa. Joskin kansakunnan ja koko maailman pelastumisen kannalta on välttämätöntä, että ihmiset yksilöllisesti omaksuvat Uuden Kirkon Taivaallisen opin elämän ohjeekseen ja uskonnokseen. Huomion arvoista on, että tämän Sanan sisäisen merkityksen paljastuminen on itseasiassa kristittyjen kauan odottama Herran toinen tuleminen ja samalla Uusi Kirkko.  

Uuden Kirkon myötä kansakunta on saavuttava itsenäisen, yhteiseen hyvään perustuvan oikeusvaltion. Tällainen valtio soveltaisi tiettyä sosialismia poliittisena ohjelmanaan, mutta ei Marxismi-Leninismiä. Kansakunta toimisi kuin yhtenä, yhteiseen hyvään perustuvan omavaraisuuden eteen. 

Tässä valtiossa esimerkiksi pidettäisiin yllä työllisyyttä ja yritysvoittojen jakoa työntekijöille, pääomatulojen kontrolloimista, keinottelun ja koronkiskonnan kieltämistä (vankeusrangaistuksen uhalla), suuryrityksien sosialisoimista, pääoman herruuden lakkauttamista ja vapaakaupan sijaan omavaraistaloutta. Lyhyesti sanoen pidettäisiin yllä sääntelevää valtiovaltaa, työnarvon antikapitalistista korostusta ja pyrittäisiin rajoittamaan plutokratiaa sekä koron ja ulkomaanvelan vaikutusta kansallisessa talouselämässä. 

Markku Juutinen  

Lähteet 

Janne Kuusinen. Suomi 80. Saatavina: https://www15.uta.fi//yky/arkisto/suomi80/art6.htm  

https://www.mtvuutiset.fi/aihe/sauli-niinisto/2836420

https://yle.fi/uutiset/3-9182984

https://www.counterpunch.org/2015/12/18/who-owns-the-federal-reserve-bank-and-why-is-it-shrouded-in-myths-and-mysteries/

https://www.newadvent.org/cathen/01718a.htm

https://evl.fi/tutki-uskoa/kirjat/uskontunnustukset#8412e598

https://yle.fi/uutiset/3-11346012?utm_source=facebook-share&utm_medium=social&fbclid=IwAR2-W8HKclBSL8FgJK54dMUQAOWHgctKlxV6v3sgdoO6z3Dll84jwp-xskY

 …….. 

1. Antti Honkamaa: Suomen suurin ystävä. Ilta-Sanomat, 26.2.2013.  

2. Sanoma News; http://www.porssitieto.fi/osake/jvk/kantanen.pdf   

3. http://www.hypo.fi/tietoa-hyposta/historia/  

4. Jewish Encyclopedia (1906). http://www.jewishencyclopedia.com/articles/12909-rothschild 

Kivi, Jaana (2016). Bryssel myyty (2016). 

5.John Mearsheimer and Stephen (2006). London Review of Books; Walt The Israel Lobby. Lunastettavissa: https://www.lrb.co.uk/v28/n06/john-mearsheimer/the-israel-lobby  

6. Ginsberg, Benjamin (1993). The Fatal Embrace: Jews and the State. Chicago: by The University of Chicago. 1-2, 103 s.  

7. Bar-Yosef 1994, Maariv 2.11.1994, ‘The Jews Who Run Clinton’s Court’; Duke 2003, 146-147.  

8. Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag. S. 65 ja 66.  

9. Walt, Stephen ja Mearsheimer, John (2007). The Israel Lobby. Audio Renaissance, a division of Holtzbrinck Publishers LLC 

10. Wilton, Robert (2000). ROMANOVIEN VIIMEISET PÄIVÄT Kuinka tsaari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin. Tabernaculum Dei ry.  

11. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky. S 148.  

12. Solženitsyn, Aleksandr (1974). Vankileirien saaristo:(Arhipelag GULAG) 1918-1956 Tukholma: Wahlsröm & Widstrand.  

13. Solženitsyn, Aleksandr (2009). 200 vuotta yhdessä.  

14. Toivo Martikainen, Katri Pynnöniemi ja Sinikukka Saari (2016). Venäjän muuttuva rooli Suomen lähialueilla: Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja.  

15. Suuri maa, pitkä kvartaali (2003) Sitra. Tapani Mäkinen. Saatavilla (alkaen sivulta 

Eduskunta:  Nämä Niinistön tekemät harhautukset kirjattiin ja liitettiin virallisiin eduskunnan asiakirjoihin (PeVL 14/1994, UaVM 9/1994, HE 135/ 1994) sekä myös äänestäjille lähetettyyn tiedotteeseen. Osa eduskuntaa ja useimmat suomalaiset äänestäjät uskoivat tämän väitteen.  

16. Georg Haggrén, Petri Halinen, Mika Lavento, Sami Raninen ja Anna Wessman: Muinaisuutemme jäljet, s. 380. Gaudeamus, 2015. 

17. Kurt Villads Jensen: Ristiretket, s. 126. Turun historiallinen yhdistys, 2019. 

18. Tuomas Heikkilä: Pyhän Henrikin legenda, s. 55–56. Suomalaisen kirjallisuuden seuran toimituksia 1039 (2.painos), 2006. 

19. Gerog Haggrén, Petri Halinen, Mika Lavento, Sami Raninen ja Anna Wessman: Muinaisuutemme jäljet, s. 380. Gaudeamus, 2015. 

20. Tarkiainen, Kari (2010). Ruotsin itämaa, s. 167–170. Svenska litteratursällskapet i Finland. 

21. Tarkiainen, Kari (2010).  Ruotsin itämaa, s. 134–136, 143–147. Svenska litteratursällskapet i Finland. 

22. Piiroinen, Pia (2017). Me Habirut Mahabharata; Marien uskomaton historia. 

23. Haggren, Georg ym. (2015). Muinaisuutemme jäljet. Suomen esi- ja varhaishistoria kivikaudelta keskiajalle. Helsinki: Gaudeamus. 

24. Suomennos ja selitykset: Osmo Pekonen ja Clive Tolley (2004). Widsith: Anglosaksinen muinaisruno. (Widsith.) Jyväskylä: Minerva. 

25. Arto Pöllänen (4/01). Kaltio. Olivatko viikinkikuninkaat suomalaisia? Saatavina: http://www.kaltio.fi/vanhat/index43ec.html?81https://journal.fi/virittaja/issue/view/2011 

26. Tuuri, Antti [suomentaja] (2008). Orkneylaisten saagaIcelandic Sagas, Volume 3: The Orkneyingers’ Sagasacred-texts.com. (2017). 

27. Julku, Kyösti (1986) Kvenland – Kainuunmaa. Pohjoinen. 

28. Messenius, Johannes (1988). Suomen, Liivinmaan ja Kuurinmaan vaiheita, sekä tuntemattoman tekijän Suomen kronikka. Suomalaisen kirjallisuuden seura 

29. Jaakkola, Jalmari (1956). Porin historia 1 – 2. 

30. Julku, Kyösti (1985): Keskiaika. Julku, Kyösti (toim.): Faravidin maa: Pohjois-Suomen historia, s. 92. Julkaisija: Pohjois-Suomen historiallinen yhdistys. Oulu: Rovaniemi: Pohjoinen. 

Viittaus (Suomen muinaishistoria) 

https://finnsanity.blogspot.com/2016/06/suomen-muinaishistoria-on-euroopan.html

https://yle.fi/uutiset/3-6087212

https://yle.fi/uutiset/3-9766304

https://evl.fi/tutki-uskoa/kirjat/uskontunnustukset#8412e598

Kirjallisuutta ja tiedostoja 

https://newchristianbiblestudy.org/swedenborg/

Kivilohkare, Benjamin (2020). Herran Toinen Tuleminen, Johdatus Emanuel Swedenborgin teologisiin kirjoituksiin. Saatavina: http://novahierosolyma.fi/Kirjauutuus%3A-Herran-Toinen-Tuleminen.php 

VOITTO PERKELEESTÄ Kymmenen Käskyn avulla: https://www.magneettimedia.com/voitto-perkeleesta-kymmenen-kaskyn-avulla/  

20 kommenttia

 1. Demokratia tarkoittaa valehtelemista ja salaisen (?) diktaattorin palvelemista. Kaikkien maiden päättäjät kavahtivat Hitleriä ja fasismia, koska heidäm isäntänsä näin määräsivät. Suomikin joutui todella vastoin tahtoaan (päättäjien, työväestöstäkin kun 80 % kannatti jatkosotaa Hitlerin puolella) turvautumaan Saksaan.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 2. ”Kymmenen Käskyä ja niiden noudattaminen sielussa ja käytännössä ovat tärkein tekijä ihmisen pelastumisessa. ”

  Te revitte täällä Raamattua palasiksi. Ei se ’yksin uskosta’ ole vain Martti Lutherin tulkintaa. Kyllä sitä asiaa jankutetaan koko raamatun läpi joka paikassa siellä.

  Teidän vääristelynne tuhoaa Kristinuskon. Ne 10. käskyä on tarkoitettu saattamaan syntinen ihminen synnintuntoon, omantunnon hätään ja sitten kuultuaan evankeliumia Jeesuksen sovitustyön kautta, hän pelastuu. Se sovitus on AINOA diili jonka Jumala hyväksyy. Ei auta imisen omat teot. Edes usko ei ole ihmisen teko.

  Teillä on aivan ERI uskonto täällä – nimeltään swedenborgilainen ulkokultailu. Se ei ole Kristinuskoa.

  “En minä ole tullut kutsumaan vanhurskaita, vaan syntisiä” (Matt. 9:13).
  “Kristus Jeesus on tullut maailmaan syntisiä pelastamaan” (1. Tim. 1:15).

  viesti jatkuu….

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
  1. ”Edes usko ei ole ihmisen teko.”
   Kenen teko se sitten on? Voiko ihminen uskoa ilman omaa tahtoaan? Eikö tahtominen ole aina ihmisen oman järjen ohjaama teko tai päätös. Tahtoa tai haluta jotain ilman järkeä ei ole hyvä asia ja voi jopa olla vaarallista ja tuhoisaa.

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 3. jatkuu…

  eli kuunnelkaa ohessa kohdasta 6 min. eteenpäin

  (ihme, että Suomen ev.lut. kirkossa vielä kuulee tälläistä)

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 4. Vielä jatkoa…

  Rahoitusjärjestelmän itsenäisyyttä ei kait Suomella ole koskaan ollut ?

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Rothschild#Suomen_lainoitus

  Kommenttia tähän :

  Aito itsenäinen valtio ei ota lainaa hopeamarkkojen liikkeellee laskua varten ulkomaiselta yksityiseltä raha-suvulta ! Ei tarvita lainaa valuutan arvon sitomiseksi yhtään mihinkään. Valtio voi laskea valuuttaa liikkeelle myös tehtyä työtä vastaan.

  Paras esimerkki on luonnollisesti Hitlerin Saksa, joka otti Saksassa käyttöön oman rahan (irtautui kansainvälisistä pankkiireista). Valtion oma pankki painoi rahat, ja niillä maksettiin valtion projektien työt ja palvelut, ja niin raha tuli liikenteeseen. Raha ei siis tullut liikenteeseen velkana pankeista korollista lainaa ottamalla vaan terveesti palkkiona työstä, korottomasti siis. Nopeasti Saksa nousi suureen kukoistukseen ja hyvinvointiin, niin suureen, että liittoutuneet päättivät tuhota sen.

  Kun Rothschildien hopeamarkka julistettiin ainoaksi lailliseksi maksuvälineeksi Suomessa v. 1865 – Suomi sidottiin velkaorjuuteen. Siitä lähtien Suomen kansa on ollut lypsylehmä, jonka kaikki tuotos (työ) on valunut kansainvälisten ”rahoittajien” taskuun.

  Mitään taloudellista vapautta Suomen kansalla ei ole missään vaiheessa ollut. Suomen kansa on ollut aina orjakansa, kaikkia oleellisia asioita myöten.

  ”Jotta koko ajan kasvavat velanhoitokulut saataisiin orjuuttajille maksettua, Suomi keräsi tullituloja ja otti pian käyttöön myös erilaisia tuloveron esiasteita (esim. ”suostuntavero”; pysyvä tulo- ja omaisuusverolaki astui voimaan v. 1921).”

  Koska Suomen valtio kerää tuloveroa kansalaisiltaan – se on merkki siitä, että ei olla taloudellisesti itsenäisiä. Valtionvelat maksetaan kansalaisten verovaroista (siksi tuloverotus). 1800-luvulla itsenäisyyskiihkoiset suomalaiset siis rakensivat itsenäisyyttä sitomalla Suomen kansan velkaorjuuteen ja siten kaikkeen muuhunkin orjuuteen (joka kontrolloi velkaa eli rahaa, kontrolloi kaikkea; välineinä lainahanat, korkohanat, kriisit, lainaehdot, kiristäminen, pakottaminen, uhkailu, lahjonta jne.).

  Itsenäisen valtion perustaja lainaa ulkomailta korkeintaan setelipainokoneen.

  Tämä Suomen itsenäisyys on pelkkä kulissi ja valtiokoneisto on ulkomaisten pankkiirien kontrolliväline.

  Ja isommassa kuvassa pankit ovat poliittisen kontrollin laitoksia. Tämän syöpäjärjestelmän etäpesäkkeitä.

  Meillä ei ole siis oikeaa rahajärjestelmää; se, mikä on, on velkajärjestelmä, ja koska velkajärjestelmä on puhtaasti kontrolli- ja orjuutusväline, meillä on vain kontrolli- ja orjuutusjärjestelmä. ”Rahajärjestelmällä” meitä hallitaan ja pidetään täydellisessä orjuudessa (tuo velkaan perustuva rahajärjestelmä on niin kommunismin kuin kapitalismin ydin).

  Raha- ja pankkijärjestelmämme (euro) on hirvittävä joukkotuhoväline. Sillä meidät sidotaan, pidetään kontrollissa, orjuutetaan ja tuhotaan. Tätä järjestelmää palvelevat Suomen päättäjät ja puolueet (kukaan ei vaadi tuhoisasta rahajärjestelmästä irtisanoutumista ja oman terveen rahajärjestelmän luomista). Olemme absoluuttisesti kv. rahanlainaajien armoilla. Pankit ovat poliittisen kontrollin ja hallinnan toimipisteitä, eräänlaisia ”KGB:n” toimipisteitä ja terroripesäkkeitä. Meidät orjuutetaan ja tuhotaan velalla. Tätä tuhoamisjärjestelmää vastaan nousi Euroopassa ainoastaan kansallissosialistinen Saksa 1930- ja 1940-luvuilla. Siis Hitler. Hän halusi pelastaa Euroopan tuholta, myös Suomen.

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
  1. Toit hyvin esille harvoin mainitun suhteen velkarahajärjestelmän ja verotuksen välillä. Kansalaisten tulojen ja omaisuuden verottaminen muodostaa itse asiassa sen pantin tai vakuuden, jota vastaan raha-järjestelmää hallitsevat pankkiirit luovat ikäänkuin tyhjästä rahaa ja lainaavat sen valtiolle tai muille lainanottajille liikkeelle laskettavaksi. Tämä raha on siis velkaa, jonka vakuutena ovat tulevaisuudessa maksettavat verot. On pankkien intresseissä se, että kansalaisten verotus on suhteellisen korkealla tasolla, koska tämä takaa sen, että ainakin valtio ja muut verotusoikeuden omaavat instanssit voivat aina maksaa lainansa korkoineen pankkiireille takaisin.

   Pankkiirit elävät, paitsi ulos lainaamansa rahamäärän koroilla, myös rahamarkkinoiden sisäpiirin tiedoilla, joita he voivat hyödyntää finanssimarkkinoilla. Raha- ja arvopaperimarkkinoiden välillä on yhteys, jota sisäpiiriä hallitsevat pankkiirit voivat manipuloida ja käyttää hyväkseen. Näin he saavat käyttöönsä uskomattomia määriä taktista pääomaa, jota he voivat edelleen hyödyntää poliittisissa operaatioissaan edustajiensa välityksellä (esim. vasemmistoliberaali sijoittaja George Soros säätiöineen).

   Korkea verotus houkuttelee julkishallintoon, lainsäädäntöön ja politiikkaan ihmisiä, jotka haluavat päästä pankkiirien kanssa saaliinjaolle verovarojen suhteen. Näin politiikan ja rahamaailman välille syntyy salainen sopimus, josta ei kansalaisille puhuta, koska nämä uskovat poliitikkojen edustavan itseään ja puolustavan heidän etujaan. Viimeistään korona-vedätys on raa’alla tavalla tuonut esiin sen, keitä valitut johtajat kumartavat. Kansojen taloudellinen itsenäisyys halutaan murskata suurten rahalaitosten ja jättimäisten yritysten hyödyksi ja näiden poliittisten intohimojen vuoksi. Tavoitteena on teknokraattien ja suuryritysten toteuttama tyrannia, jossa kansalaisten perusoikeudet ja -vapaudet on kumottu. Tämä viedään läpi julistamalla feikki-pandemian varjolla poikkeustila, joka ensin kumoaa perusoikeudet ”tilapäisesti” ja lopulta pysyvästi. Oikeuksien menetys sinetöidään kommunistien käyttämillä menetelmillä eli poliittisten ja uskonnollisten toisinajattelijoiden vainoaminen, sensuuri, urkinta, laittomat pidätykset, leiritykset ja kansalaisten nälkään näännyttäminen. Uusina menetelminä ovat pakkolääkitys, teknologisten implanttien istutus ruumiiseen sekä näiden tekninen valvonta, joka mahdollistaa kansalaisten totaalisen valvonnan ja kontrollin 24/7/356.

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
 5. SUOMI EI OLE ITSENÄINEN
  Hyvä Markku Juutinen. Osuit naulankantaan. Suomi ei monessakaan mielessä ole itsenäinen. Ajatellaanpa vain televisio-ohjelmia, jotka suoltavat kansainvälistä roskaa katsojien sydämiin. Tai erikoisesti luterilaista kirkkoamme. Lainaan tässä Swedenborgin haastattelun Lutherista, jonka hän teki henkimaailmassa. Tästä olisi luterilaisten pappien hyvä ottaa opiksi.
  LUTHER. ”Siitä lähtien kun hän saapui henkimaailmaan, hän oli erittäin innokas dogmiensa levittäjä ja puo¬lustaja, ja hänen intonsa kasvoi sitä mukaa kuin henkimaailmaan tuli lisää niitä, jotka suosivat häntä. Hänelle annettiin samanlainen talo kuin hänellä oli ollut maallisen elämänsä aikana Eislebenissä, ja talon keskellä olevaan aulaan hän asetti eräänlaisen valtaistuimen, johon hän itse istuutui. Ne, jotka halusivat tulla kuuntelemaan häntä, pääsivät sisään aina avoinna olevan oven kautta, ja hän järjesti heidät ryhmiin. Lähimmäksi itseään hän asetti ne, jotka eniten suosivat hänen mielipiteitään, ja kauimmaksi ne, jotka suosivat häntä vähiten. Sen jälkeen hän puhui jatkuvasti, mutta salli ajoittain tehtävän kysymyksiä, niin että kun hän oli lopettanut puheensa jostakin kohdasta, saattoi hän aloittaa puheensa uudelleen toisesta näkökulmasta. Varmistaen tällä tavoin itselleen yleisen suosion hän hankki ylipuhumisen taidon, mikä on henkimaailmassa niin tehokasta, ettei kukaan voi sitä vastustaa tai sanoa toista mitä on esitetty. Mutta kun tämä taito on luonteeltaan lumoamista, jota muinaiset ihmiset harrastivat, häntä kiellettiin ankarasti tällaisesta, ja tämän jälkeen hän opetti, niin kuin oli tehnyt aikaisemminkin, muististaan ja omasta ymmärryksestään. Tällainen ylipuhuminen kumpuaa nimittäin ihmisen itserakkaudesta ja hyökkää ennen pitkää ei ainoastaan vastustamaansa asiaa, vaan myös asian esittäjää vastaan.
  Tällainen oli Lutherin tila ns. Viimeisen Tuomion aikoihin asti, mikä tuomio tapahtui henkimaailmassa vuonna 1757. Vuosi tämän jälkeen hänet siirrettiin toiseen taloon, ja hän joutui samalla toisenlaiseen tilaan. Kuultuaan minun seurustelevan niiden kanssa, jotka ovat henkisessä maailmassa, samanaikaisesti kuin olen itse luonnollisessa maailmassa, hän tuli monien muiden kanssa tapaamaan minua. Esitettyään muutamia kysymyksiä ja saatuaan vastaukseni hän huomasi, että nyt oli vanhan kirkon loppu ja uuden alku, mistä Daniel ja Herra itsekin evankeliumeissaan olivat kertoneet. Hän havaitsi myös, että tätä uutta kirkkoa tarkoitetaan Ilmestyskirjan Uudella Jerusalemilla ja iankaikkisella evankeliumilla, jota keskitaivaalla lentävä enkeli julisti maan päällä asuville (Ilm. 14: 6). Hän oli hyvin suuttunut ja alkoi raivostua, mutta hän näki, että uusi taivas oli muodostumassa niistä, jotka tunnustavat Herran yksin taivaan ja maan Jumalaksi, kuten Herra itse itsestään sanoo (Matt. 28: 18); ja hän myös huomasi, että niiden lukumäärä väheni, jotka kävivät hänen luonaan päivittäin. Hänen raivonsa alkoi laimentua, ja hän etsi lähempää yhteyttä kanssani ja alkoi keskustella tuttavallisemmin. Vakuuttauduttuaan, että hän oli ottanut tärkeimmän dogminsa jonka mukaan usko yksin vanhurskauttaa omasta ymmärryksestään eikä Sanasta, hän salli opettaa itselleen asioita Herrasta, lähimmäisenrakkaudesta, todellisesta uskosta, vapaasta tahdosta ja lunastuksesta, ja kaiken tämän ainoastaan Sanan avulla.
  Vakuuttautumisensa jälkeen hän alkoi yhä enemmän ja enemmän pitää niistä totuuksista, joille uusi kirkko on perustettu. Tällöin hän oli kanssani päivittäin, ja kun hän tutustui näihin totuuksiin toinen toisensa jälkeen, hän alkoi vähitellen nauraa aiemmille käsityksilleen, jotka olivat suoraan Sanan vastaisia. Kuulin hänen sanovan: ’Älä ihmettele, että minä takerruin oppiin uskon yksinomaisesta vanhurskauttamisesta, mikä oppi riistää lähimmäisenrakkaudelta henkisen olemuksen ja ottaa pois vapaan tahdon henkisissä asioissa sekä opettaa monia muita dogmeja, jotka muodostavat ikään kuin ketjun, kun tämä oppi on kerran omaksuttu. Sillä minun päämääräni oli tehdä ero roomalaiskatolisesta kirkosta, enkä olisi voinut tätä päämäärää muuten saavuttaa. En siis ihmettele, että erehdyin. Mutta sitä ihmettelen, että yhden miehen hulluus voi tehdä niin monia muita hulluiksi, etteivät he näe tämän opin ristiriitaisuuksia Pyhästä Sanasta, vaikka ne ovat niin ilmeisiä.’ Hän katsahti näin sanoessaan vierellään seisoviin dogmaattisiin kirjailijoihin, joista monet olivat olleet maailmassa kuuluisia hänen oppinsa kannattajia.
  Tutkivat enkelit ilmoittivat minulle, että tämä johtava kirkonmies oli enemmän kääntymyksen tilassa kuin monet muut, jotka olivat vakuuttuneita ’usko yksin vanhurskauttaa’ opista, sillä nuoruudessaan, ennen kuin hän aloitti uskonpuhdistuksen, hän oli lähimmäisenrakkauden ensisijaisuuden kannalla. Siksi hän opetti kirjoituksissaan ja saarnoissaan niin erinomaisesti lähimmäisenrakkautta. Nimittäin oppi, jonka mukaan usko yksin vanhurskauttaa, oli hänessä hänen ulkoisessa ja luonnollisessa ihmisessään, mutta se ei ollut juurtunut hänen sisäiseen eli henkiseen ihmiseensä. Toisin on niiden laita, jotka jo nuoruudessaan ovat olleet lähimmäisenrakkauden henkistä luonnetta vastaan. Sellaiset tukevat myöhemmin oppia usko yksin vanhurskauttaa vielä omilla johtopäätöksillään.” (Vera Christiana Religio, nro 796).
  Luther siis itse luopui opistaan ”yksin uskosta”. Tehkää te luterilaiset papit samoin, älkääkä johdattako suomalaisia harhaan ”yksin usko” -opilla, josta Luther itsekin luopui. Kuinka monet suomalaiset ovat nyt helvetissä oppinne vuoksi? Jumala ei vaadi ihmiseltä ainoastaan uskoa, vaan myös tekoja. Vasta kun ihminen omasta halusta noudattaa Kymmentä Käskyä siksi, että ne ovat Jumalan Käskyjä, hän rakastaa Jumalaa ja uudestisyntyy ja saa Jumalalta todellista älykkyyttä rajattomasti. Jeesus sanoi: ”Mutta jos tahdot päästä elämään sisälle, niin pidä käskyt.” (Matt. 19: 17). Tämä lause sisältää kristinuskon ytimen.
  Suomen itsenäisyystaistelu alkaa, kun hävitämme helvetistä peräisin olevan luterilaisen saastan maastamme ja ryhdymme palvelemaan totista Jumalaa Jeesusta Kristusta sellaisena kuin Hän on Kolminaisuudessaan. Tästä alkaa todellinen vallankumous Suomessa, muu on sitten pelkkää jatkumoa.

  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(2)Miinusääni(6)
 6. Itsenäiessä maassa ei kansaa vaihdettaisi. Siirtolaistulva paljastaa vallan olevan Suomessa täydellisesti Suomen kansan pahimmilla vihollisilla. Poliitikot ovat heidän käskyläisiään. Suomi on osa Neuvostoliittoa myöskin. Se, että siihen liityttiin ”vapaaehtoisesti”, paljastaa itsenäisyyden olleen puppua jo silloin. Prosessin onnistuminen vaati vuosikymmenien mädätyksen ja solutuksen.

  Mutta todellakin: kaikki poliitikot olivat jo ennen sotaa Lännen rapparidemokratioiden etäpäätteitä ehkäpä IKL-puoluetta lukuun ottamatta. Muut halusivat hallita vasemmiston kanssa ja vihasivat aitoa kansallismielisyyttä.

  IKL-puolueesskain oikeasti kansallissosialismiin ja fasismiin päin olevat olivat vähemmistönä, kuten Suomen pienet vastaavat ryhmittymät olivat pieniä

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 7. SUOMEN TODELLISESTA ITSENÄISYYDESTÄ
  Oikeistopiirit halusivat aikoinaan tehdä Suomesta kuningaskunnan ja valita saksalaisen ruhtinaan kuninkaaksi. Äärivasemmisto halusi Suomesta sosialistisen maan ateistisen Neuvostoliiton tapaan. Tulos oli kuitenkin tasavalta, jolla matkittiin muita eurooppalaisia tasavaltoja. Mitään omaperäistä itsenäistä ratkaisua ei keksitty. Samoin uskonnoksi valittiin saksalaisen Lutherin virheellinen oppi, joka on tuottanut suurta kärsimystä kansallemme ja estänyt ihmisten uudestisyntymistä ja taivaaseen pääsyä. Nyt jos aiotaan vihdoin löytää oma suomalainen ratkaisu isänmaallemme, tulisi se aloittaa uskonnon uudistamisella ja sen jälkeen luoda uusi yhteiskunnallinen järjestys. Kun uskonto on oikea ja johtaa ihmisiä totuuteen, myös muut asiat automaattisesti järjestyvät oikealla tavalla. Nyt kun juutalaisuus on päässyt hallitsemaan planeettaamme eli helvetit saaneet vallan, tulee suomalaisten löytää taivaallinen ratkaisu ongelmilleen ja hylätä kaikki juutalainen saasta. Ja tässä tulee esiin vain yksi vaihtoehto: Herran Toisen Tulemisen kautta tullut uusi kristinusko, joka tuli ruotsalaisen tiedemiehen Emanuel Swedenborgin teosten kautta. Tämä uusi uskonto antaa keinon ihmisille päästä taivaaseen ruumiin kuoleman jälkeen ja luoda myös maan päälle paratiisimaiset olosuhteet. Tämä ei tietenkään tapahdu hetkessä. Uuden uskonnon tehtävä on paljastaa maapallon henkinen tila, juutalaisten osuus siinä sekä antaa aseet tilan korjaamiseksi. Kun Suomi ottaisi vastaan tämän uuden uskonnon, niin siitä kehittyisi mallimaa kaikille maailman kansoille ja olisi hyödyksi koko planeetalle. Tämä uusi uskonto loisi uuden teologian, uuden filosofian, uudet tieteet ja taiteet, uuden talousjärjestelmän, uuden yhteiskuntajärjestelmän (sosialismin) sekä uuden elämäntavan eli Ilmestyskirjan mukaan: ”Katso, uudeksi minä teen kaikki.” (Ilm. 21: 5).
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(3)Miinusääni(6)
 8. UUDESTISYNTYMÄTTÖMÄT LUOVAT VALHETTA JA PAHUUTTA
  Kun ei ole aitoa uskontoa, joka uudestisynnyttäisi ihmisiä, on kaikki mitä ihmiset luovat väärää ja pahaa, koska näissä ihmisissä hallitsee helvetti. Tätä on vaikea nähdä uudestisyntymättömän, joka on aina henkisesti sokea. Täten koko kulttuuri tuottaa vain saastetta, jota uudestisyntymätön pitää edistyksellisenä, mutta joka on todellisuudessa vain henkistä likaa. Esim. korkea teknologia on osoitus ihmisen tyhmyydestä, sillä se on luotu vastoin Jumalallista Järjestystä. Se näyttää hyvältä ja hyödylliseltä, mutta on vain Jumalallisen Järjestyksen väärinkäyttöä ja siten pahaa. Tätä on vaikea uskoa, koska teknologia sinänsä ei ole pahaa, vaan pahaa on se, että se asetetaan arvojärjestelmässä korkealle ohi Jumalan ja spirituaalisten asioiden. Sen ihannointi on syömistä hyvän- ja pahantiedon puusta. Koko planeettamme kehitys on mennyt todellisuudessa tuhansia vuosia alaspäin, vaikka uudestisyntymätön luulee, että se on mennyt ylöspäin. Tämän ymmärsi Johann Wolfgang von Goethe: ”Niin kaikki muuttui, mullin mallin mennen, nyt huippu on, mik’ alho ennen. Myös tähän nojaa oikean ne opin, ett’ ylimmäksi muuttuu alimmainen. Näät meil’ ol’ orjuus kuuman luolakopin, nyt vapaan ilman valta kukkurainen; salaisuus avoin visuun kätköön jää, sen myöhään vasta kansat käsittää. Ephes. 6: 12.” (Faust, 2. osa, 4. näytös). Salaisuus avoin tarkoittaa juutalaisten roolin ymmärtämistä. ”Näät meil’ ol’ or¬juus kuuman luolakopin, nyt vapaan ilman valta kukkurainen” tarkoittaa juutalaisten valtaa planeetallamme. ”sen myöhään vasta kansat käsittää” tarkoittaa, että vasta Uuden Kirkon ihminen ymmärtää tämän. ”Ephes, 6: 12” tarkoittaa, että kyse on taistelusta helvetillisiä henkiä vastaan. Tällaista taistelua on Suomen kansan itsenäisyystaistelu Swedenborgin teosten ohjaamana.
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(4)Miinusääni(6)
 9. SUOMEN ITSENÄISYYS USKONNON AVULLA
  Kaikki nykyajan uskonnot ovat oppia ihmisen omasta ymmärryksestä vaan ei Jumalasta. Todistettavasti ruotsalainen tiedemies Emanuel Swedenborg (1688-1772) oli ainoa henkilö Kristuksen jälkeen, jonka ymmärryksen Jumala itse avasi ja joka loi Taivaallisen Opin, joka ei olekaan ihmisen omasta ymmärryksestä vaan Jumalasta. Luonnollisesti tätä oppia ei hyväksytty, sillä eihän taivaallista asiaa hyväksytä helvetissä. Nyt jos joku kansa uskaltaa ottaa tämän opin uskonnokseen, niin siitä tulee Jumalan valittu kansa, kuten juutalaisista muinoin, ennen kuin he kääntyivät palvelemaan perkelettä. Tässä meillä suomalaisilla olisi mahdollisuus. Ruotsalaiset hylkäsivät Swedenborgin, koska Lutherin virheellinen oppi oli heidän johtotähtensä. Monet maailman älymystöstä ovat saaneet vaikutteita Swedenborgilta, mainittakoon vain Goethe, Balzac, DostojevskI ja Strindberg. Swedenborgin teoksille on perustettu myös kirkkoja USA:ssa, Britanniassa, Australiassa, Ruotsissa, Norjassa jne., mutta nämä kirkot eivät vielä ole se kirkko, jonka Swedenborg itse ennusti perustettavan hänen teoksilleen. Ne eivät nimittäin ole uskaltaneet soveltaa Swedenborgin oppia käytäntöön, vaan ovat vain sokeasti uskoneet Swedenborgin kirjoituksiin. Stanfordin yliopiston psykologien historiallisten henkilöiden älykkyyttä mittaava tutkimus totesi Swedenborgin ÄO:n olevan 205 Stanford-Binet’in asteikolla, eli Swedenborg oli yksi maailman historian älykkäimmistä henkilöistä. Hän oli myös monilla tieteen aloilla kunnostautunut tiedemies, jolle Jumala ilmestyi vasta kun hän oli 57-vuotias. Jumala määräsi hänet kirjoittamaan latinaksi teologisia teoksia ja avasi Swedenborgin ymmärryksen.käsittämään Jumalan Sanan sisäiset merkitykset. Swedenborgin teokset ovat siten Herran Toinen Tuleminen. Ne ovat järkyttävää luettavaa, sillä ne paljastavat kristinuskon tuhoutuneen ja juutalaisten kavalan luonteen. Näillä teoksilla on Jumalan Sanan kanssa valtava voima ja niille voidaan perustaa Uusi Kirkko, joka on täydellinen Jumalan ja ihmisen liitto, joka ei tuhoudu koskaan. Tässä olisi meille suomalaisille, jotka aina haluamme olla maailman parhaita, sopiva uskonto, joka tekisi meidät todella itsenäiseksi kansaksi. Swedenborgin teologiset teokset englanniksi: https://newchristianbiblestudy.org/swedenborg/
  Suomeksi yleisesitys: Herran Toinen Tuleminen, Johdatus Emanuel Swedenborgin teologisiin kirjoituksiin (verkkokaupoista).
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(4)Miinusääni(4)
 10. SUOMEN KANSA ON AIVOPESTY
  Tiedotusvälineet ja historian opetus ovat törkeällä tavalla aivopesseet koko Suomen kansan esimerkiksi holokaustivalheella ja Venäjän vallankumouksella, mitä ensin mainittua ei tapahtunut ja jälkimmäisestä on esitetty valheelliset tekijät eli ei ole mainittu, että ei ollut kyse ”bolshevikkien” kumouksesta vaan juutalaisten vallankaappauksesta. Samoin on suomalaisille syötetty Lutherin valheita, että ”ihminen pelastuu yksin uskosta” ja että on erikseen poikajumala, isäjumala ja pyhähenkijumala, vaikka todellisuudessa on vain yksi Jumala, jossa on kolme ominaisuutta eli Isä eli Jeesuksen sielu, Poika eli Jeesuksen kirkastettu ruumis ja Pyhä Henki eli Jeesuksesta lähtevä Jumalallinen virtaus eli elämä. Tällaiset valheet on iskostettu suomalaisten tajuntaan ja siitä seuraa, ettei mikään taivaallinen virtaus kohdistu suomalaisiin. Lisäksi suomalaiset ovat omaksuneet juutalaisen velkaan perustuvan pankkijärjestelmän, joka on kurjistanut suomalaista taloutta lähes kaksi sataa vuotta. Suomeen on pesiytynyt myös varsinainen saatanapalvojien joukko, vapaamuurarit, jotka ottavat käskynsä kansainvälisiltä suurrikollisilta eli ”Siionin Viisailta”. Koko suomalainen kulttuuri on tänä päivänä täysin mätä ja ottaa vastaan mitä saastaisimpia kansainvälisiä vaikutteita. Kyllä olisi kirveellä töitä, ja kuka ryhtyisi puhdistamaan Suomea kaikesta tästä saastasta? Kuitenkin Suomen kansa on perimältään lahjakasta ja ahkeraa ja ansaitsisi parempaa.
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(4)Miinusääni(2)
 11. Kiitos internet ajalle, joka paljastaa päivä päivältä yhä enemmän ja enemmän. Kun valehtelu on näinkin syvällä viranomaisissa, päättäjissä ja mediassa, että se kattaa useat sukupolvetkin, se selittää kyseisten tahojen nykytilan tässä erikoisessa maailmantilanteessa mitä nyt elämme.
  Kun useiden sukupolvien ajan on valehdeltu, niin ei edes osata hävetä kiinnijäämistä. Edes me joita kusetetaan valehtelijoiden toimesta, emme osaa muuta kuin seisoa tumput suorina maristen että meitä kusetetaan.

  Edelleen meidän asioistamme päättää kansanedustajia jotka hetki sitten paljastuivat veroparatiisikohussa.

  Edelleen meillä on eduskunnassa ”sori siitä” tyyppejä jotka jäivät törkeistä valheista kiinni.

  Edelleen me alistumme maksamaan Yle veroa vaikka Yle valtamediana jää päivittäin kiinni valheista. Nyt nuo valehtelijat ovat hommanneet joukkoihinsa vahvistuksia muslimimaista valehtelemaan meille ja elämään varoillamme. Niin kuin James Hirvisaari aikoinaan eduskunnassa lausui, ”kuinka tyhminä te päättäjät pidätte äänestäjiänne”.
  Ja kuinka tyhmiä me oikeasti olemme, vaikka tiedostamme valehtelun ja kusetuksen, me riitelemme keskenämme. Meidän pitää toimia ja laittaa valehtelijat vastuuseen, niin kuin Islantilaiset tekivät. Jos olemme niin saamattomia että emme ilman mallia kykene toimimaan, niin meille on tuore malli, Islantilaiset.
  http://anoturtiainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/222275-suomen-muinaishistorian-salattu-totuus

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
  1. Ehdottomasti olemme nyt vaiheessa, jolloin on saatava aikaan näkyviä tuloksia. Tilanteen loputonta analysointia tai eri suuntausten välisiä riitoja ei kaivata. Suomalaisilla on korkein mahdollinen oikeus ja velvoite oman olemassaolonsa turvaamiseen niin kansana, heimoina kuin yksilöinäkin. Kaikkia näitä vastaan ollaan nyt hyökkäämässä monien eri ohjelmien voimin. Yhteistä näille ohjelmille on se, että ne on huolellisesti ja pitkäjänteisesti laadittu erinäisten globalististen järjestöjen ja ajatushautomoiden toimesta. YK ainakin koordinoi näiden ohjelmien läpivientiä. Tuhoisin ohjelma kulkee YK:ssa nimellä Agenda 21/2030 ja se on suoraan suunnattu suomalaista elämäntapaa ja perinteitä vastaan. Se lopettaa kaikki luonnonmukaiset ja inhimilliset elämäntavat Suomesta ja korvaa ne teknologisella city-vihreydellä ja transhumanismilla. Ohjelman taustalla on myös rankkoja väestönvähennystavoitteita, koska ohjelmien laatijoiden mielestä ihmiskunta on syöpäkasvain maapallolle ja ”Äiti Maalle”, jota he palvovat Gaia-jumaluutena. Kaikki globalistit tavoittelevat vähintäänkin rajua väestösuhteiden muutosta länsimaissa. Eurooppa halutaan täyttää rotumuukalaisilla ja valkoisista halutaan päästä eroon. Myös kristinusko sekä länsimainen sivistysperinne ovat globalistien ja näitä myötäilevän vihervasemmiston vihan kohteena.

   Se, että kansallismieliset eivät tiedosta feikki-pandemian osuutta em. suunnitelmissa, jaksaa itseäni hämmästyttää. Vain osa on tässä suhteessa hereillä. Ollaan huolestuneita väestösuhteista 20-40 vuoden aikajaksolla, vaikka YK:n agendat tähtäävät rajuihin muutoksiin aivan lähitulevaisuudessa. Kansallismielisten on ehdottomasti vaihdettava fokus korona-vedätyksen rauhanomaiseen, mutta erittäin määrätietoiseen vastustamiseen. Koronasta on tulossa vaarallinen itsetuhoinen kultti, joka viettelee suomalaisia pelkoon, alistumiseen, rokote-messiaan odotukseen ja velttoon fatalismiin, mikä tuhoaa taloutemme, kulttuurimme ja kristinuskosta perityt ihmisen elämää ja yksilön arvokkuutta korostavat uskomuksemme ja aikoo korvata ne materialistisella viher-kommunismilla, jossa vain systeemitason tarkastelulla on merkitystä.

   Stalin totesi aikoinaan, että yhden ihmisen kuolema on murhenäytelmä, mutta miljoonan kuolema on statistiikkaa. Ihmisjoukot ovat kommunisteille pelkkää muovattavaa massaa, jonka voi tarvittaessa tuhota pois, jos se on suunnitelmien tiellä. Ilmastouskonnon myötä tuollainen tarve on syntynyt ja väestönvähennysohjelmat on polkaistu nyt käyntiin korona-vedätyksen voimalla ja meno on yltynyt hurjaksi, kun järjellisiä perusteita ei toimenpiteille enää esitetä. Tavoitteena on satojen miljoonien tai peräti miljardien ihmisten häviäminen nopealla aikataululla pois maapallolta. Tuollaisia suunnittelevat ihmiset ovat Saatanasta ja heidät tulee heti saattaa rikosvastuuseen kansanmurhan suunnittelusta ja itse asiassa jopa toteutuksesta. Jokainen koronatoimiin osallistuva auttaa em. suunnitelmien läpiviennissä. Nyt hyväuskoisuus pois ja puolustamaan ihmisyyttä ja suomalaisuutta! Ihmettelyyn ei ole enää aikaa.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
 12. LOHIKÄÄRMEESTÄ (Ilm. 12: 3) JA ITSENÄISYYDESTÄ
  Nykyajan kristittyjen (ei katolisten) uskoa kuvataan Raamatussa sanalla ”lohikäärme”, mikä tarkoittaa uskoa ilman lähimmäisenrakkautta eli että ihminen pelastuu pelkän uskon avulla ilman lain (eli Kymmenen Käskyn) tekoja. Tähän väärään oppiin koko kristinusko tuhoutui ja muuttui perkeleelliseksi, mistä on todistuksena se, että nykyajan kristityt ovat liittoutuneet itse perkeleen, s.o. juutalaisten, kanssa, mikä näkyy juutalaisten ja Israelin valtion ihailuna. Tämä perkele on Ilmestyskirjan ”lohikäärme” (Ilm. 12: 3) ja sen vastustaja on Swedenborgin kautta tullut Uusi Kirkko eli ”auringolla vaatetettu vaimo” (Ilm. 12: 1), jolla oli ”kuu jalkojensa alla” eli joka on uskon yläpuolella lähimmäisenrakkaudessa eli auringon valossa. Tämä väärä oppi on syntynyt Paavalin tekstistä Room. 3: 28, jonka mukaan ”ihminen vanhurskautetaan uskosta ilman lain tekoja” ja jonka reformoidut kirkot ottivat tunnuslauseekseen. Mutta tosiasiassa Paavali ei tarkoittanut ”lain teoilla” Kymmentä Käskyä, vaan juutalaisen lain monimutkaisia säädöksiä (3. Mooseksen kirja). Mutta reformoidut tulkitsivat ”lain teoiksi” Kymmenen Käskyn noudattamisen ja tekivät näin kirkostaan perkeleen pyhätön. Kun he lisäksi olivat hyväksyneet Nikean ja Athanasioksen uskontunnustukset kolmesta jumalasta, jotka olivat olleet ennen maailman luomista, niin he tekivät kristinuskosta siivottoman perkeleen kuvan, joka on johtanut miljoonia ihmisiä helvettiin. Myös katolinen kirkko palvelee tänään perkelettä. Nyt kun perkele eli juutalaiset on käymässä viimeistä taisteluaan koko planeetan hallitsemiseksi, on aika tuhota nykyinen kristinusko lopullisesti ja pystyttää sen haudalle Uusi Kirkko, joka on tuo ”vaimo, vaatetettu auringolla”. Ainoastaan tämä kirkko voi voittaa perkeleen, koska vain sillä on hallussaan Jumalallinen Voima. Nyt kun perkeleelliset ”koronarokotukset” alkavat, voidaan samoin aloittaa todellisen ”koronan” eli Uuden Kirkon opin levittäminen Suomessa. Uuden Kirkon symboli on ”kruunu ”eli ”korona” (lat. corona), joka symbolisoi voittoa kiusauksista, joita symbolisoi ”risti” ja kiusaukset ovat helvettien hyökkäyksiä. joiden kourissa nykyinen kristillinen kirkko kamppailee. Risti eli kidutus- ja teloitusväline on aivan oikea symboli nykyiselle kristilliselle kirkolle. Swedenborgin ennustuksen mukaan Uusi Kirkko tuhoaa kristillisen kirkon ja siitä tulee valtakirkko planeetallemme. Ei ole sattumaa, että Uuden Kirkon synty, jonka symboli on ”corona” ja koronavirushuijaus sattuvat samaan aikaan. Se on ennustettu jo pari tuhatta vuotta sitten. Koronavirushuijaus on perkeleen viimeinen yritys ja kuolinkamppailu, joka murtaa lopullisesti juutalaisten vallan planeetallamme. Lähde mukaan tähän taisteluun! Samalla taistelet Suomen itsenäisyyden palauttamiseksi, sillä Suomikin on nykyään perkeleen hallinnassa! Taisteluväline: Uuden Kirkon oppi, joka löytyy englanniksi: https://newchristianbiblestudy.org/swedenborg/ ja suomeksi: Herran Toinen Tuleminen, Johdatus Emanuel Swedenborgin teologisiin kirjoituksiin (verkkokaupat).
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 13. Onpas likaisen näköinen parasiittilauma. Kuka perkele tasvallan presidentin kanssa samassa kuvassa näyttelee ilskottavia keskisormiaan? Outoa porukkaa.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 14. Vesa-Ilkka Laurio:

  »Raha- ja pankkijärjestelmämme itsessään pakottaa jatkuvaan lisälainan ottamiseen. Rahajärjestelmämme on velkarahajärjestelmä, jossa raha tulee kiertoon vain pankeista velkaa (eli ”rahaa”) ottamalla. Lainattavat rahansa pankit luovat tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena. Koska korkoihin ei erikseen luoda rahaa, syntyy tilanne, jossa yhteiskuntaan virtaa koko ajan velkaa eli rahaa niin paljon kuin sitä pankeista otetaan lainaksi mutta takaisin on samalla koko ajan maksettavaa tuo lainaksi otettava määrä + korko, siis enemmän kuin rahaa on olemassakaan. Siksi yhteiskuntaan on syntynyt jatkuva lisälainaamisen pakko entisistä veloista selviämiseksi. Siksi elämme jatkuvassa velanottopakossa (yhteiskunta pysähtyy ja tuhoutuu, jos velanotto lopetetaan ja raha loppuu kaikkialta), velkakierteessä, velkavankeudessa ja nyt jo täydessä orjuudessa muutenkin.

  Velkarahajärjestelmän käyttöön ottaminen merkitsee siis maan ja kansan joutumista pankkiirien täydelliseen orjuuteen. Siitä pääsee irti vain luopumalla kyseisestä järjestelmästä ja luomalla oma terve raha järjestelmä, joka ei perustu velkaan vaan työhön.

  Pankkiirien orjuuteen Suomen kansa joutui jo v. 1863 Suomen suurruhtinaskunta-aikana, kun J. V. Snellman, Fabian Langenskiöld (senaatin finanssitoimikunnan päällikkö; Snellman seurasi häntä kesällä 1863), pankkiirien yksityinen luottolaitos Suomen Hypoteekkiyhdistys ja (takaajana) itse Suomen Suurrruhtiaskunta, siis valtio, perustivat (keisarin luvalla) maahan itsenäisen rahan, jonka alkupääoma (3 miljoonaa Preussin taalaria eli n. 9 miljoonaa silloista markkaa; suuri summa silloin, noin 9% BKT:sta) otettiin lainaksi yksityiseltä Rothschildien (juutalaisia) pankkilaitokselta (johon yhteyksiä oli luonut Snellman Saksan-vuosinaan 1840-luvun alussa ja joita yhteyksiä hän piti koko ajan yllä). Tämä Suomen juutalaisorjuuteen sitova velkarahajärjestelmä otettiin käyttöön v. 1865. Markka (silloinen ”hopeamarkka”) alistettiin Suomen Pankille, ja Suomi tuli rahataloudellisesti riippumattomaksi Venäjästä. Rothschildien hopeamarkka julistettiin ainoaksi lailliseksi maksuvälineeksi Suomessa (näin Suomi sidottiin orjuuteen).

  Jotta koko ajan kasvavat velanhoitokulut saataisiin orjuuttajille maksettua, Suomi keräsi tullituloja ja otti pian käyttöön myös erilaisia tuloveron esiasteita (esim. ”suostuntavero”; pysyvä tulo- ja omaisuusverolaki astui voimaan v. 1921). Vuosina 1860-1890 BKT kasvoi 2,2% vuodessa, ja valtionvelan suuruus oli tuona aikana luokkaa 9-15% BKT:sta, joten velan määrä kasvoi koko ajan (kuten velkarahajärjestelmässä väkisin käy). Pankkien ja muiden rahoituslaitosten luottovoluumi oli v. 1860 11 miljoonaa markkaa ja v. 1913 jo 1,6 miljardia markkaa (netistä kaivamieni tietojen mukaan). Suomen raha on siis vuodesta 1863 lähtien ollut osa juutalaista väkisin velkaannuttavaa, orjuuttavaa ja tuhoavaa velkarahajärjestelmää. Suomi on 153 vuotta ollut juutalaisten absoluuttinen orja. Joka kontrolloi velkaa (”rahaa”), kontrolloi kaikkea (jopa ohi lakien).

  Jos jatkuvasta velanotosta luovutaan, raha loppuu yhteiskunnasta ja kaikki tuhoutuu. Jatkuva lisälainan ottaminen on järjestelmässämme pakko (järjestelmästä itsestään johtuen).»

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. ITSENÄISYYS EDELLYTTÄÄ VALLANKUMOUSTA
   Suomi ei ole itsenäinen, koska se on luovuttanut valtaansa EU:lle, sitoutunut moniin kansainvälisiin lakeihin ja sopimuksiin, sitoutunut lainoihin ulkomaisille pankeille (esim. juutalainen Warburg), sallii juutalaisten ohjaaman salajärjestön – vapaamuurarit – toiminnan maassa ja ennen kaikkea siksi, koska se on ottanut pääuskonnokseen opin, joka liittää ihmiset helvettiin. Kun helvetti johtaa kansaa, koko kansa on synnin orja, ei itsenäinen. Ihmisen mieli on kolmikerroksinen. Ylimmässä kerroksessa ovat teologiset ja spirituaaliset asiat, toisessa kerroksessa ovat moraaliset ja yhteiskunnalliset asiat ja alimmassa kerroksessa taloudelliset ja materiaaliset asiat. Jos ylimmässä kerroksessa on oikea tieto Jumalasta ja taivaasta, virtaa sieltä taivaallista vaikutusta alempiin kerroksiin, Jos ylimmäisessä kerroksessa on väärä käsitys Jumalasta ja taivaasta, virtaa sieltä helvetti alempiin kerroksiin. Näin ollen aito vallankumous alkaa ylimmästä kerroksesta, eikä alemmista, jotka päätyvät joko taivaallisiksi tai helvetillisiksi. Nyt Suomen pääuskonnolla ei ole oikeaa tietoa Jumalasta eikä taivaasta ja siitä virtaa helvetti alempiin kerroksiin. Pääuskonto (luterilaisuus) opettaa vastoin Jumalan Sanaa, että ihminen pelastuu eli pääsee taivaaseen pelkän uskon avulla ilman Kymmentä Käskyä ja että pelkkä yhtäkkinen uskoon tuleminen tekee ihmisen puhtaaksi synneistä. Nämä valheelliset käsitykset ovat johtaneet miljoonia suomalaisia helvettiin. Yhteiskunnalliset ja taloudelliset vallankumoukset eivät ole todellisia vallankumouksia, vaan eroavat kuin vihreä piru sinisestä eli sama helvetillinen meno jatkuu. Todellinen vallankumous tapahtuu ihmismielen ylimmässä kerroksessa. Kun sinne saapuu oikea tieto Jumalasta, taivaasta ja elämänopista, muuttuvat alemmatkin kerrokset vähitellen taivaallisiksi. Tämä on todellinen vallankumous, joka muuttaa kaiken: ”Katso, uudeksi minä teen kaikki.” (Ilm. 21: 5). Todellisessa vallankumouksessa teologiset ja spirituaaliset, filosofiset ja tieteelliset, moraaliset ja yhteiskunnalliset sekä taloudelliset ja materiaaliset asiat muuttuvat vähitellen taivaallisiksi sitä mukaa kun uusi teologia kiinnittyy ihmisten mieliin. Tällainen uusi teologia on Emanuel Swedenborgin kautta tullut Taivaallinen Oppi, joka on planeettamme viimeinen ja lopullinen uskonto, jossa Herran Toinen Tuleminen tapahtui ruotsalaisen tiedemiehen kautta. Olisiko nyt niin, että Herran Uusi Kirkko alkaisi Suomesta?
   Swedenborgista englanniksi: https://swedenborg.com/emanuel-swedenborg/
   Taivaallisesta Opista englanniksi https://newchristianbiblestudy.org/swedenborg/
   ja suomeksi ”Herran Toinen Tuleminen, Johdatus Emanuel Swedenborgin teologisiin kirjoituksiin” (verkkokaupat).
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko

   Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat